Hier ook kip ketjap maar dan met bruine bonen en rijstquote:Op donderdag 9 januari 2020 16:00 schreef Karzai het volgende:
vanavond, kip ketjap, sajoerboontjes en rijst
quote:Op donderdag 9 januari 2020 16:00 schreef Karzai het volgende:
vanavond, kip ketjap, sajoerboontjes en rijst
Hier ook kip en rijst .... en met nog een boel andere dingen samen was het nasiquote:Op donderdag 9 januari 2020 16:37 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Hier ook kip ketjap maar dan met bruine bonen en rijst
Aah bijna hetzelfde als dit eens gemaakt. Lekker!!quote:Op donderdag 9 januari 2020 19:34 schreef Uhmmpie het volgende:
[ afbeelding ]
https://www.leukerecepten(...)spinazie-en-chorizo/
Jum
Je wordt er alleen zo dorstig van met die chorizoquote:Op donderdag 9 januari 2020 19:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Aah bijna hetzelfde als dit eens gemaakt. Lekker!!
Met borrel geen Chinees gegeten op handje kroepoek en wat champignons na.
Daarna grote pannenkoek met salami, champignons en kaas gegeten
Nu thee zetten.
Ik ben zout wat meer gewend dan jij denkquote:Op donderdag 9 januari 2020 20:15 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Je wordt er alleen zo dorstig van met die chorizo
Ik gebruik het zelden tot nooitquote:Op donderdag 9 januari 2020 20:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ben zout wat meer gewend dan jij denk
Enige waarvan ik dorst krijg is Hollandse Chinees. Gebruik zelf ook graag wat zout.
Geloof ik ook jaquote:Op donderdag 9 januari 2020 20:58 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ik gebruik het zelden tot nooit
(Tenzij een gekookt ei of franse frietjes... dan compenseer ik al die zoutloze maaltijden moeiteloos )
Verder zitten we volgens mij smaaktechnisch aardig op 1 lijn
Goede lunch.quote:
Geen twister vandaag?quote:
Nee, die zaten nog in de ovenquote:
McKroket Ik kan me de tijd nog heugen dat die dingen euroknallers warenquote:Mijn lunch was McDonald's; een McKroket en een Chili Chicken.
Nu een bekertje limo. Straks weer thee en nog 2 mandarijnen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |