EVALUATIEquote:
Wow dacht dat ie verbrand zou zijn bij 25 min op 200 graden. Bij mij in de oven zou t wel t geval zijn. Was t lekker?quote:Op woensdag 8 januari 2020 21:28 schreef Sigaartje het volgende:
Tadaaa
Ok, een beetje uit elkaar gevallen bij het overschuiven op het bord, maar ik ben ook niet perfect
[ afbeelding ]
Het kan ook aan mijn oven liggen.quote:Op woensdag 8 januari 2020 22:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wow dacht dat ie verbrand zou zijn bij 25 min op 200 graden. Bij mij in de oven zou t wel t geval zijn. Was t lekker?
Conimex grote pot pittiger klopt niet. Het zijn verschillende soorten sambal. Alleen Oelek (pittigste) heb je in verschillende maten. De rest is allemaal 200g.
Nee, gewoon jezelf blijven.quote:Op woensdag 8 januari 2020 22:04 schreef Sigaartje het volgende:
Graag hoor ik tips van jullie hoe ik mijn topics in moet richten...
Ok dan doe ik dat.quote:
quote:Op donderdag 9 januari 2020 08:47 schreef Sigaartje het volgende:
Schade: snee in duim en nagel ingesneden
Weer een (pijnlijke) les ..... maar ook weer een geweldig topicquote:Een dergelijke broodpizza heb ik ook in mei 2018 gemaakt. Ik heb hem nageslagen. Daar stonden enkele lessen in: te scherp (te pica) en hij had wat langer in de oven gemoeten.
Dat neem ik mee. Deze broodpizza is iets anders en wordt een beetje geraffineerder.
Oei.quote:Op donderdag 9 januari 2020 08:47 schreef Sigaartje het volgende:
Schade: snee in duim en nagel ingesneden
@Sigaartje, weet je wie echt leuk is om te volgen als je geen culinair wonder bent? Eten met Nick. Echt heel leuk om te kijken en het is eigenlijk heel simpel als hij het uitlegt op een best wel botte maar heldere manier. Geen poespas maar gewoon iets lekkers maken. Hij heeft al veel filmpjes op Youtube staan. Leuk om je weer te volgen trouwens.quote:Op woensdag 8 januari 2020 21:43 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
EVALUATIE
[ afbeelding ]
Wauw, hij is heerlijk!
Het vervolg:
Ik was dit keer laat, maar de volgende keren ga ik meer koken uit het studentenkookboekje. Zoals jullie weten ben ik geen chef-kok, maar een oereenvoudige simpele man zonder poespas. De volgende keer kom ik met iets nieuws.
Was bij het ui snijden. Hij zakte letterlijk door het ui en ik wilde kleine stukjes maken. Hoe kleiner de stukjes hoe dichterbij de duim kwam...quote:Op donderdag 9 januari 2020 17:27 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Oei.
Hoe krijg je dat voor elkaar? Zag je je duim aan voor een stuk salami?
Dank je voor de tip.quote:Op donderdag 9 januari 2020 17:38 schreef praadje het volgende:
[..]
@:Sigaartje, weet je wie echt leuk is om te volgen als je geen culinair wonder bent? Eten met Nick. Echt heel leuk om te kijken en het is eigenlijk heel simpel als hij het uitlegt op een best wel botte maar heldere manier. Geen poespas maar gewoon iets lekkers maken. Hij heeft al veel filmpjes op Youtube staan. Leuk om je weer te volgen trouwens.
Ja, dat is het leukste. Voor anderen koken en dan ook nog complimenten krijgen. Ja, die Nick is leuk om naar te kijken. En grappig.quote:Op donderdag 9 januari 2020 17:54 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dank je voor de tip.
Weet je wat me de motivatie bracht om hier ooit te beginnen?
Ik ben nooit een kok geweest, maar ik probeerde op mijn jbf's het beste van te maken. Toen kreeg ik mensen over de vloer en die aten een hapje mee. En die vonden het heerlijk! Dat beurde me heel erg op.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |