abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 8 januari 2020 @ 21:33:29 #26
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_190941955
En Sigaar, hoe smaakt ie?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_190942100
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 21:33 schreef Kaneelstokje het volgende:
En Sigaar, hoe smaakt ie?
EVALUATIE


Wauw, hij is heerlijk!

Maar: Salami ietsje te overvloedig, wel lekker, maar ik zou adviseren om andere salami te gebruiken dan de "hangers uit de supermarkt", zoals deze. Ze worden een beetje hard in de oven. Misschien is een kaasschaaf een goed idee.

De Conimex-sambal past goed voor pittige eters, hij is heerlijk.

Voor de broodbodem is 25 minuten goed, maar is te lang voor de ui. Die moet later.

Verder:
Het mes was vlijm vlijm vlijmscherp. Ik ging iets te enthousiast aan het werk.Opletten.
Het snijplankje is werkelijk fantastisch.

Het vervolg:
Ik was dit keer laat, maar de volgende keren ga ik meer koken uit het studentenkookboekje. Zoals jullie weten ben ik geen chef-kok, maar een oereenvoudige simpele man zonder poespas. De volgende keer kom ik met iets nieuws.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190942148
En ik moet weer wennen aan mijn topicschrijverij.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190942459
Graag hoor ik tips van jullie hoe ik mijn topics in moet richten...
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190942709
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 21:28 schreef Sigaartje het volgende:
Tadaaa

Ok, een beetje uit elkaar gevallen bij het overschuiven op het bord, maar ik ben ook niet perfect

[ afbeelding ]
Wow dacht dat ie verbrand zou zijn bij 25 min op 200 graden. Bij mij in de oven zou t wel t geval zijn. Was t lekker?

Conimex grote pot pittiger klopt niet. Het zijn verschillende soorten sambal. Alleen Oelek (pittigste) heb je in verschillende maten. De rest is allemaal 200g.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_190942863
quote:
1s.gif Op woensdag 8 januari 2020 22:19 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Wow dacht dat ie verbrand zou zijn bij 25 min op 200 graden. Bij mij in de oven zou t wel t geval zijn. Was t lekker?

Conimex grote pot pittiger klopt niet. Het zijn verschillende soorten sambal. Alleen Oelek (pittigste) heb je in verschillende maten. De rest is allemaal 200g.
Het kan ook aan mijn oven liggen.
De Conimex: ik heb een klein potje en een grote pot. Beide gebruik ik. De kleine smaakt nergens naar, de sambal uit de grote is wel pittig. Het is allebei Oelek. Ik gebruik ook pittigere sambals, maar ik pas het aan op het gerecht. Normaal gebruik ik verse pepers, maar die verbranden in de oven en raken het effect kwijt.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  woensdag 8 januari 2020 @ 22:25:43 #32
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190942877
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 22:04 schreef Sigaartje het volgende:
Graag hoor ik tips van jullie hoe ik mijn topics in moet richten...
Nee, gewoon jezelf blijven.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190943025
quote:
1s.gif Op woensdag 8 januari 2020 22:25 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Nee, gewoon jezelf blijven.
Ok dan doe ik dat.
Sorry voor de donkere foto's, ik heb een erge hekel aan de flits. Ik vind dat onnatuurlijk. Het zijn wel donkere dagen. Het is altijd wat geworstel tussendoor met zo'n spiegelreflexding. De IPhone draait altijd de foto's om, dat vind ik erg vervelend, dus koos ik maar voor mijn fototoestel waar ik normaal mee in de bossen fotografeer of richt op de sterrenhemel.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190943693
Sigaartje comeback _O_
Spoilers!
  Spellchecker woensdag 8 januari 2020 @ 23:18:17 #35
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190945620
Schade: snee in duim en nagel ingesneden ;(
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190946499
Goed bezig sigarenmans!
  Spellchecker donderdag 9 januari 2020 @ 10:18:55 #38
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190946574
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 08:47 schreef Sigaartje het volgende:
Schade: snee in duim en nagel ingesneden ;(
quote:
Een dergelijke broodpizza heb ik ook in mei 2018 gemaakt. Ik heb hem nageslagen. Daar stonden enkele lessen in: te scherp (te pica) en hij had wat langer in de oven gemoeten.
Dat neem ik mee. Deze broodpizza is iets anders en wordt een beetje geraffineerder.
Weer een (pijnlijke) les ..... maar ook weer een geweldig topic :Y)
pi_190947495
Geweldig topic bedankt
  donderdag 9 januari 2020 @ 17:27:22 #40
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_190951612
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 08:47 schreef Sigaartje het volgende:
Schade: snee in duim en nagel ingesneden ;(
Oei.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Zag je je duim aan voor een stuk salami?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_190951738
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 21:43 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

EVALUATIE

[ afbeelding ]
Wauw, hij is heerlijk!

Het vervolg:
Ik was dit keer laat, maar de volgende keren ga ik meer koken uit het studentenkookboekje. Zoals jullie weten ben ik geen chef-kok, maar een oereenvoudige simpele man zonder poespas. De volgende keer kom ik met iets nieuws.
@Sigaartje, weet je wie echt leuk is om te volgen als je geen culinair wonder bent? Eten met Nick. Echt heel leuk om te kijken en het is eigenlijk heel simpel als hij het uitlegt op een best wel botte maar heldere manier. Geen poespas maar gewoon iets lekkers maken. Hij heeft al veel filmpjes op Youtube staan. Leuk om je weer te volgen trouwens.

pi_190951861
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 17:27 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Oei.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Zag je je duim aan voor een stuk salami?
Was bij het ui snijden. Hij zakte letterlijk door het ui en ik wilde kleine stukjes maken. Hoe kleiner de stukjes hoe dichterbij de duim kwam...
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190951899
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 17:38 schreef praadje het volgende:

[..]

@:Sigaartje, weet je wie echt leuk is om te volgen als je geen culinair wonder bent? Eten met Nick. Echt heel leuk om te kijken en het is eigenlijk heel simpel als hij het uitlegt op een best wel botte maar heldere manier. Geen poespas maar gewoon iets lekkers maken. Hij heeft al veel filmpjes op Youtube staan. Leuk om je weer te volgen trouwens.

Dank je voor de tip.
Weet je wat me de motivatie bracht om hier ooit te beginnen?
Ik ben nooit een kok geweest, maar ik probeerde op mijn jbf's het beste van te maken. Toen kreeg ik mensen over de vloer en die aten een hapje mee. En die vonden het heerlijk! Dat beurde me heel erg op.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_190951922
quote:
1s.gif Op donderdag 9 januari 2020 17:54 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dank je voor de tip.
Weet je wat me de motivatie bracht om hier ooit te beginnen?
Ik ben nooit een kok geweest, maar ik probeerde op mijn jbf's het beste van te maken. Toen kreeg ik mensen over de vloer en die aten een hapje mee. En die vonden het heerlijk! Dat beurde me heel erg op.
Ja, dat is het leukste. Voor anderen koken en dan ook nog complimenten krijgen. Ja, die Nick is leuk om naar te kijken. En grappig.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')