abonnement Unibet Coolblue
pi_194999340
quote:
4s.gif Op vrijdag 11 september 2020 08:48 schreef Leonos het volgende:

[..]

Heb je gisteren geaccept, je naam komt mij inderdaad bekend voor!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 12 september 2020 @ 11:46:41 #152
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_195018147
Vraagje aan mensen die er wellicht wat meer verstand van hebben:

Maandag-Woensdag, net als de rest van de dagen sinds de game uit is, had ik geen enkel probleem met het draaien van Warzone (op relatief normale settings, mijn pc is niets bijzonders). Ik start het spel gisteren op en ik kan helemaal niets meer. Wanneer ik drop in de pre-game lobby gaat mijn fps van 70-90 naar af en toe onder de 10, hetzelfde gebeurd wanneer de game echt begint. Iedere keer wanneer ik aim down sight doe gaat mijn FPS onder de 20, ren ik naar een nieuwe omgeving, gaat mijn FPS richting de 20.

Het lijkt mij stug dat mijn PC in 2 dagen niet spelen heeft besloten dat Warzone teveel van het goede is, maar ik heb ook geen settings veranderd. Nvidia kaart heb ik de nieuwste drivers van, settings heb ik alles naar low gezet, dat maakt geen verschil. Ik speel op een bekabelde verbinding, op wifi is het precies hetzelde, router is uiteraard gereset.

Iemand enig idee, of die er wellicht ook last van heeft? Enige wat ik me nu nog kan bedenken is dat de Windows update die ik afgelopen week heb geinstalleerd iets vaags doet?
Xbox Live Gamertag : ThaD16
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')