FOK!forum / Utopia / [COS-UTO2#4930] De boom van de oom (Hiske)
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:48
yI7dQ0T.jpg

Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:
srqxxzqjts.jpg
Paco55maandag 9 december 2019 @ 20:48
Dagsluiting.

Werktitel: Dag achtenveertig zonder Jens.

In geen geval accuraat en beslist subjectief, vaak gekleurd en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Nog 22 dagen.

d071f80fac74d1b8dc5e14cbf13b4e8f.png

Laatst bekende actuele kasstand: ¤59.265,29.

Hier staan de nieuwste DGK filmpjes: UTO / Streamverslagen UTO2 #2

-------

De hele dagsluiting staat in de spoiler. Dit om mobiele gebruikers en tablet users tegemoet te komen. Reacties en commentaar welkom in: UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.

SPOILER
Maandagmiddag. Er is vanochtend genomineerd.

ANTPQ had de uitslag:

0962c8bfdd7271eeb84ea748e38ad6ef.png

Uiteraard heeft DGK_Tegengas er weer filmpjes van gemaakt. Handig voor iedereen die er niet bij was.

Kwart voor drie. Ze blijven maar zeiken. Merel lijkt het meeste last te hebben. De anderen deugen niet. Alleen zij en haar hersenloze vriendje hebben recht op de eindoverwinning lijkt ze te denken.

Drie uur. Hiske zit te denken op de bank in de silo. Maar in werkelijkheid zit ze gewoon niks te doen. Wat een luie trut is het toch.

Kwart over drie. Er is weer een zwarte enveloppe.

freaky40 kwam met het volgende:

dbf8d3ff063921ea14bc0bf674b72465.png

Dank je freaky40


Half vier. Er was ook nog leuk nieuws. Met Katie gaat het goed in Peins.

14a144d8af75af9ed6ed163e715cb3df.png

Jens deelde ook nog even een mening:

DaniqueV zorgde voor de illustratie:

miocoea7h.png

Dank je DaniqueV.


Gizmogirl kwam met de uitslag:

451bf91b48d1d37f30cbab259a1fde34.png

Dank je Giz.


De uitslag is duidelijk. Jessie gaat naar z'n papa en mama toe.

DGK_tegengas heeft de filmpjes al.

UTO / [COS-UTO2#4924] Iedereen kan fluiten naar zijn geld

Dank je wel DGK.


Tweede stemming.

ANTPQ plaatste de volgende:

1c9031d8f0a6e01d89874bec335ce3af.png

Dank je ANTPQ.


Dotteke had nog een prachtig verslag:

De Utopianen hebben gestemd

Gerrit is als eerste aan de beurt.

Hij heeft voor het eerst een blaadje zegt hij en die gaat hij voorlezen.
Er is afgelopen tijd veel gebeurd, en niet iets positiefs.
Hikse je bent een topper en een powervrouw, ik heb je echt heel hoog zitten. En Fran, afgelopen tijd zijn we dichter naar elkaar toe gegroeid en ik heb je lief. Hoe we dat allemaal buiten gaan doen, ja, dat gaan we zien zegt hij. Gerrit zegt dat hij een heel gesprek met Franny hier over heeft gehad en dat het tussen hun heel duidelijk is.

Merel wat ben ik van jou geschrokken zeg. We waren maatjes, maar wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Ik denk dat we elkaar totaal uit het oog zijn verloren.

Je weet wat het dat met me heeft gedaan de afgelopen weken. We hebben er gesprek gevoerd, je weet hoeveel het mij heeft gedaan en hoeveel emotie er in zat. En toch flik je het de volgende dag om samen met je vriendje naar me toe te komen. De meest rare dingen te zeggen, briefjes naar voren te halen, je bemoeien met mij en Fran. Ik vind het te ziek en te walgelijk voor woorden.
Gerrit geeft aan dat hij zich nog kan herinneren dat hij ooit Jessie gevraagd heeft of hij verliefd was op een vrijwilliger. Nou, toen was de silo te klein, toen had mevrouw een mening, fucking hypocriet.

Jessie, ik dacht dat we maatjes waren man, ik dacht het echt. Maar wat is het veranderd en wat ben ik ook geschrokken van jou. Na alles wat er gebeurd is, de bemoeienissen, de man die altijd zei ik doe niets met de briefjes van bezoekers want er staat geen informatie op. Wauw, je hebt je zelf laten kennen man en niet een beetje ook. Elke dag weer, een briefje hier, een briefje daar en maar proberen te stoken. Echt te ziek voor woorden. En dan zitten we in de finale, en dan gaan we de finale zo spelen, zo op deze manier. Jullie hebben allebei (jessie en merel) gezegd we gaan nooit op jou stemmen. Ik heb dat ook gezegd, en die belofte heb ik ook gemaakt, maar als je dan toch ondanks dat je niet op mij wil gaan stemmen de groep tegen mij keert. Korte SL Gerrit snapt het niet, hij kan er geen touw aan vastknopen, waarom?
Gerrit is een week kapot geweest van alles, hij slaapt er nog slecht van. Nu kan je wel lachen, zegt Gerrit tegen lachen. Zoveel bullshit over mij gaan rondstrooien zodat je zelf een grotere kans hebt om de finale te winnen.
Jessie ik zit bijna 18 maanden ik hou van Utuopia en ik wil ook graag winnen. Je hebt altijd gezegd dat ik geen partij ben en niks voorstelt en dat jij de man hier bent die wel gaat winnen en gaat rocken. Volgens mij moeten maten het elkaar gunnen. Ik heb het jullie altijd gegund, maar niet meer. Jessie ik laat me niet onder sneeuwen door jou en volg me intuďtie, 3 stemmen op jou.

Dan volgt Jessie

De drie stemmen had hij aan zien komen. Jessie wil er niet ver over uitwijden.
Voor dat dit allemaal zo uit de hand was gelopen zijn er meerdere maal dingen uitgesproken als van ik wil winnen dan zal ik jullie naar huis moeten stemmen. Maandenlang met frustratie rondgelopen, ze niet uitgesproken. Is er dan wel een bedoeling om het goed te krijgen. Of komt het allemaal wel lekker uit om boos te zijn? Want boos en gefrustreerd zijn en jezelf gedupeerd voelen is natuurlijk een hele makkelijk manier om je stemmen te verantwoorden. Ik heb al die tijd gezegd dat ik niet zelf de trekker ga overhalen, niet als eerste. Doe ik dus ook niet.

Mylene, je hebt heel vaak gezegd dat je naar huis wil. De laatste tijd ook regelmatig gehoord dat je niet naar huis wil. De laatste keer stond de poort open en toen heb je aangegeven ik wil nog wel naar huis, maar ik wil niet als een opgever overkomen. Jij krijgt 3 stemmen van mij.

Mylene is de volgende die haar stemmen gaat uitbrengen.
Mylene is super zenuwachtig en staat helemaal te trillen zegt ze.
Daar staan we dan, de laatste 8. Hoe heb ik het gehaald, ongelooflijk. Nooit kon ik doen wat ik nu gaan doen omdat het geen zin had. Jessie jij bent de eerste en ik hoop dat jij (merel )de volgende bent. Jessie drie op jou

Franny verdeeld haar stemmen.
Franny geeft aan dat ze het moeilijk vindt. Zijn heel veel ruzies geweest. Gerrit, Jessie en Merel jullie zijn alle drie hartstikke dicht bij me. Ik wil duidelijk maken dat ik geen keuze in deze ruzie ga maken. Ik ga geen kant kiezen. Sommige mensen zullen denken na de boot online zetten denken dat ik een keuze heb gemaakt door voor Gerrit te kiezen, dit is helemaal mijn intentie niet geweest. Ze biedt Jessie en Merel haar excuus aan want ze wilden hun niet kwetsen.
Franny geeft aan dat ze heel dicht bij haar zelf wil blijven en gaat haar stemmen verdelen.
Ze gaat haar 3 stemmen verdelen over 2 mensen die haar duidelijk hebben gemaakt dat ze Utopia niet hoefde te winnen. Zij willen niet voor de titel gaan
Ze geeft 2 stemmen aan Mylene en 1 stem aan Mariska.

Dan gaat Brandon zijn stem uitbrengen.
Ja, 8 mensen. Bijna 18,5 maanden geleden kwam ik hier binnen met nog 4 mensen. Hij dacht dit wordt echt een te gekke gave tijd. En dat was het ook, is het ook. Ik heb steeds gezegd, tot de laatste dag wil ik hier blijven me best blijven doen voor Utopia. Het is hier een super mooi platvorm wat we echt moeten gebruiken en mooi moeten achterlaten.

Maar de laatste paar weken, ik weet niet waar we naar toe gaan maar Utopia begint een soort van slangenkuil te worden en heel negatief. Brandon zegt dat hij de 8 mensen die er nog zijn eigenlijk blindelings moet kunnen vertrouwen. Er wordt gezegd Brandon je hoort bij de finale, maar we kunnen wel op je stemmen. Dan is het weer, nee Brandon op jou stemmen gaan we niet doen. En dan is het ineens, we gaan wel op Brandon stemmen, maar niet tegen hem zeggen. Ik ga der slecht op, zegt Brandon.
Ik heb verdomme met jou een gesprek gehad Jess omdat mensen mijn woorden verdraaide. Brandon verteld over wat hij heeft gehoord en dat dit steeds veranderde. Dan hoorde hij bij de finale en dan weer niet. Dan is er een nieuwsitem en zeg je dat ik bij de finale hoor, Dan hoor ik weer, he Jessie heeft dat helemaal niet gezegd, hij zei heel wat anders. Waar ben je dan mee bezig he? Hoe moet ik je dan vertrouwen?
Franny, komen 60 mensen naar me toe op de markt, ze is een slang is een slang. Maar ze gaat wel het gesprek met me aan. Gerrit weet donders goed dat hij mij niet in de finale wil hebben, maar hij is wel eerlijk en transparant.

Het liefst, oprecht. Merel ik heb superveel respect ik zou nooit op je kunnen stemmen. Ger je had zo mijn stemmen kunnen krijgen. Op jullie alle drie ( jessie, merel en Gerrit) want jullie zijn alle drie begonnen met stemmen op Mylene we zetten haar op de bank. Mijn maten zijn ook weg. Tactisch tactisch tactisch, zegt Brandon boos, want dat is fucking Utopia niks eerlijk. Helemaal niks. Ik ben er klaar mee, Jessie 3 op jou. Ik ben er helemaal klaar mee. En Mylene, je zit weer op die fucking bank. IK ben echt woest.

Mariska,
Ze heeft het opgeschreven.
God o god wat voor finale ben ik beland in Utopia. Is het winnen zo belangrijk, zegt ze met een snik in haar stem. Dat we elkaar het licht niet eens in de ogen gunnen? Het maakt me woest. Ik begrijp het niet, wij zijn de laatste 8 Utopianen we moeten genieten van dit moment en het hier zijn nu. Dat we met mekaar zijn. Maar zwart maken, ruzies maken, verdrietig zijn elke dag weer. Om er zelf beter van te worden? Is niet mijn leven, zeker niet mijn Utopia.
Jessie, ik heb gezegd dat ik nooit op je zou stemmen maar wat hier gebeurd is de afgelopen weken gaat niet door de beugel. Buiten niet en ook hier niet. Je krijgt er 3 van mij.

Hiske

Wat een stemming tot nu toe. De afgelopen 2 weken heb ik mij niet fijn in mijn vel gevoeld. Ik heb me onbetrouwbaar gevoeld, ik heb het idee dat mensen niet eerlijk naar mij toe waren. Ik heb tussen ruzies ingestaan, wat mijn battels niet zijn. En die batttels ga ik ook niet voeren. Maar o wee als iemand mij vertrouwen beschaamd en ik er achter kom dat het niet zo is krijg je de wind van voren. Als je me recht in mijn gezicht zegt dat het niet zo is vertrouw ik daar op.

Mylene het spijt me lieverd, je hebt me niet Bedrogen je hebt me niks gedaan. Maar de vorige stemming heb ik gezegd het is klaar. Zo zie ik dat ook nog steeds. Ik ga geen finale tactisch voeren over battels of wat dan ook en andere naar huis toe stemmen, daar wil ik buiten staan. Mijn stemmen gaan naar iemand die niet in de finale wil staan, en die eigenlijk thuis hoort te zitten eigenlijk hoor je al een hele tijd thuis. Je hebt je herpakt, maar voor Utopia was je te laat om die titel te pakken. Ook al zou ik het hylarisch vinden dat je hem had gewonnen. Van mij hoef je net weg, maar dit is de finale waarin we afscheid moeten nemen van mensen. En als ik een finale mag kiezen dan kies ik voor mensen die willen strijden op hun manier voor de titel.
3 stemmen voor Mylena, ze had verwacht dat Mariska op de bank was gekomen.

Merel
Jemig wat een frustraties jongens. En wat ik daar zo jammer aan vindt we hebben 2 weken geleden gestemd. Waar zijn de gesprekken geweest. De frustratie gesprekken? Dat we het erg vinden, dat we het kut vinden, dat we er mee zitten. Maar twee weken later hebben we hier een podium tussen de mooie stemmingsborden en dan is het tats tats tats.
Gerrit ik hoop dat dat je vanaf nu lekker slaapt. Want slapen in utopia is onwijs belangrijk. Maris, gedrag wat hier wordt gedaan kan niet door de beugel. Ben ik het mee eens, zegt Merel.
Maar kijk ook eens naar jezelf, liegen recht in mijn gezicht. Je beste vriendin der gezicht. Confrontatie niet aan durven te gaan terwijl je zegt dat je het wel durft. Waarje ook mee geconfronteerd wordt. Dingen die cruciaal zijn hier in het Utopia leven dar loop je voor weg. Je bent 37 kom je fouten eens onder ogen. Het is niet erg om fouten te maken. Je bent een mens, ik ben ook een mens, we maken allemaal fouten. Ik denk dat iedereen hier wel 10 x op zijn bek is gegaan. Maar we zijn ook allemaal weer opgestaan. We zijn allemaal gegroeid, en waarom? Omdat we onze fouten onder ogen komen. Je doet dat niet, hoe wil je dan groeien? Dat gaat niet. Dus alstublieft doe daar wat mee, vooral voor jezelf.
Mylene de vorige week stond de poort open voor vrijwillig vertrek. Na een kleine 10 sec ben jij degene geweest die hem dicht trok omdat vrijwillig de poort verlaten met je kist is opgeven.
Ben ik het zeker mee eens, tot op een bepaalde hoogte. Want opgeven heb je natuurlijk al maanden lang gedaan en het is eigenlijk door onze tactiek, onze fout. Wat Brandon zegt terecht, dat jij hier nog zit. Ik denk dat ik vanuit mijn Utopia hart kan spreken dat we nu in een fase in Utopia zijn aangekomen die moet doorlopen met Utopia waardige mensen. We hebben misschien nog dagen uren, misschien weken.
En daar moeten we wat van maken, deze tijd komt nooit meer terug. We moeten genieten, elke dag. Maar dat doe je niet door om 11 uur uit je bed te komen en iedere dag met zo muil rond te lopen. Je krijgt drie stemmen van mij.
En ik hoop dan ook dat je eindelijk naar huis kan en niet uit jezelf.

Gerrit geeft zijn 3 stemmen aan Jessie
Jessie geeft zijn 3 stemmen aan Mylene
Mylene geeft haar 3 stemmen aan Jessie
Franny verdeeld haar stemmen. 2 op Mylene en 1 op Mariska
Brandon geeft zijn 3 stemmen aan Jessie
Mariska geeft haar 3 stemmen een Jessie
Hiske geeft haar 3 stemmen aan Mylene
Merel geeft haar 3 stemmen aan Mylene

Jessie zit met 12 stemmen op de bank
Mylene zit met 11 stemmen op de bank

-----

De Utopianen hebben gestemd

Jessie naar huis gestemd
Brandon, Mariska, Gerrit en franny gaven hun positieve stem aan Jessie
Merel en Hiske aan Jessie
Jessie kan de poorten van Utopia gaan verlaten.

------

Jessie had niet verwacht vandaag te gaan. Hij wil er niet al te veel woorden aan vuil maken.
Jessie zegt dat hij niet altijd goed heeft gehandeld, had het anders kunnen doen.
Maar hij heeft altijd goed gehandeld voor zijn gevoel
27 maanden, Utopia
Hij is verder gegaan waar hij 14 jaar geleden mee gestopt is, muziek
En hij is blij dat hij Merel heeft laten kennen.
Dan volgt een knuffel voor ieder die dat wil. Gerrit en Franny zijn nog met Jessie op de foto gegaan.
Franny zegt sorry, Jessie zegt dat ze geen sorry hoeft te zeggen, ze heeft gedaan wat ze doen wilde

Succes met zijn alle, zegt Jessie en h ij loopt door de poort van Utopia
Merel loopt alleen weg.
Jessie krijgt een applaus als hij Utopia verlaat

Er komt gelijk een nieuwe zwarte envelop binnen

-------

Mylene leest de zwarte envelop
Over een uur volgen nieuw stemmingen, succes met jullie keuze

------

Er gaat weer gestemd worden.
Als eerste is Mylene,
Merel krijgt 3 stemmen van Mylene, het hele incident met de deur is helemaal uit de hand gelopen en daar is ze van geschrokken. En ook het gedrag van Merel staat haar niet aan.

Franny
Voor haar was de keuze niet zo moeilijk, 2 op Mylene en 1 op Mariska
Hiske vindt het spannend, in een korte tijd een beslissing maken, gebeurd veel in haar hoofd.
Met welke 5 mensen wil ze overblijven, we zijn met 7 man dus haar stemmen blijven op Mylene staan, 3 stemmen voor Mylene dus.

Brandon beloofd niet meer te schreeuwen. Hij had er niet op gerekend hij wil het wel onderbouwd doen.
Brandon geeft zijn drie stemmen aan Mariska.

Gerrit, heleboel emoties zegt hij. Hij heeft getwijfeld, hij wist het niet. Merel ik heb niet zo beste band met je en dat is nog zacht uitgedrukt. Of Mylene?

Merel heb veel met je meegemaakt, ik neem je heel veel dingen kwalijk. Gerrit kijkt nu wel wie finale waardig is. Hij kan nu heel makkelijjk voor Merel gaan kiezen ondanks dat hij haar niet mag. Zijn drie stemmen gaan naar Mylene. Niet dat hij haar verschrikkelijk vindt maar hij wil repressieve mensen in de finale. 3 stemmen op Mylene.

Merel, jezus net afscheid genomen van mijn vriendje
Merel kan wederom vanuit haar Utopia hart gaan spreken, liegen vindt ik heftig ook bij je beste vriendin en ook je wurglijst. Merel vergeet geen een woord wat hier gezegd is. Als je echt zakenvrouw wil zijn geef dan ook eens je fouten toe. 3 stemmen voor Mariska van Merel.

Mariska haar verhaaltje van vanmorgen telt ook voor Merel, drie stemmen voor Merel
De stand is Merel 6 , Mariska 7 en Mylene 8

Mariska en Mylene zitten op de bank, wanneer er positief gestemd moet worden weten ze niet

------

Dank je wel Dotteke voor een weer prachtig samengesteld verslag.


Half acht. Wyatt schrijft dat er nog een zwarte enveloppe in de kerstboom hangt. Wie gaat hem vinden.

-------------------------------------

Ik wil ieder geval Dotteke bedanken voor haar mooie en grote bijdrage aan deze dagsluiting. Dank je Dot!
-------------------------------------

Afgelopen woensdag haalde DGK_Tegengas met zijn filmpjes de één miljoen views. Van harte gefeliciteerd DGK. Zoals ik al eerder schreef je bent onmisbaar in RLS land.

ad3cb312d3e8bcc089f52593beb141e8.png


-------------------------------------

Agenda.

18 December: Laatste streamdag. (100% AANNAME).

20 December: Laatste dag. Utopia stopt. (100% AANNAME).

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Filmpjes met hoogtepunten in SV. Er staan weer pareltjes bij. Dankzij DGK!

Nieuwste filmpjes altijd in: UTO / Streamverslagen UTO2 #2.
Dank je DGK je bent onmisbaar.



Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
cobain1994maandag 9 december 2019 @ 20:48
Triest dit..
e73d646313168831e3c08a882bf1ee8a.gif
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:46 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

Jessie zei vanmiddag na de kritiek, waarom zijn ze niet naar ons gekomen om dat te zeggen,? Merel ,ze zijn bang Jes, ze zijn te bang. Dat is helaas waar, maar dat zegt toch ook wat over hen? Waarom trots zijn omdat mensen bang voor je zijn? Dan heb je toch doelbewust de boel lopen te terroriiseren?
Of onbewust en dat is nog erger.
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:48 schreef cobain1994 het volgende:
Triest dit..
[ afbeelding ]
_O- _O- _O- _O- _O-
Geenfrietmaarpatatmaandag 9 december 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:48 schreef cobain1994 het volgende:
Triest dit..
[ afbeelding ]
:D
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:50
16f6cd3d291d54e894351b3548dc844f.gif
Sambalbaaimaandag 9 december 2019 @ 20:50
Gaat ze een toneelstukje voor de camera opvoeren. _O- _O- _O-
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:50
a5d8d8d7dd5a0c5a86e4b9a455c38a6e.gif
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 20:50
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:48 schreef cobain1994 het volgende:
Triest dit..
[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:51
quote:
Vlog?
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:48 schreef cobain1994 het volgende:
Triest dit..
[ afbeelding ]
:D :X
StruisZVeugelTmaandag 9 december 2019 @ 20:51
Laat je teteh maar zien Meroll
goed voor de kijcyfers
gooi de jeters maar ff los
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:51 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Vlog?
Ik denk het?

Het verbaasd me allemaal nogal :D
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:51
ze wult nie huiluhhhhhh
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:46 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

Jessie zei vanmiddag na de kritiek, waarom zijn ze niet naar ons gekomen om dat te zeggen,? Merel ,ze zijn bang Jes, ze zijn te bang. Dat is helaas waar, maar dat zegt toch ook wat over hen? Waarom trots zijn omdat mensen bang voor je zijn? Dan heb je toch doelbewust de boel lopen te terroriiseren?
En nog verwachten dat mensen naar ze toen komen en ze veroordelen daarop.
quote:
2s.gif Op maandag 9 december 2019 20:42 schreef mazaru het volgende:
Wat een stelletje dombo's bij elkaar zeg
.. en een lul, maar die is vandaag vertrokken.
Sambalbaaimaandag 9 december 2019 @ 20:52
Ik ga stuk. _O- _O- _O-
Dottekemaandag 9 december 2019 @ 20:52
Jankende die Merel. Oranje kop en witte armen ha ha ha
Poezewoesmaandag 9 december 2019 @ 20:52
Kletst ze nu tegen zichzelf?
Waarom heb ik geen cent medelijden met haar, die Merel?
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:52
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:52 schreef Sambalbaai het volgende:
Ik ga stuk. _O- _O- _O-
ik ook _O- _O- _O-
Dottekemaandag 9 december 2019 @ 20:52
Ga lekker naar huis Merel. Mag wel
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:52
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:51 schreef puzziepie het volgende:

[..]

Ik denk het?

Het verbaasd me allemaal nogal :D
Wilde eerst ook schrijven 'tegen wie praat zij?', maar bedacht, dat ze in een iets verder verleden regelmatig vlogde.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 20:52
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:52 schreef Sambalbaai het volgende:
Ik ga stuk. _O- _O- _O-
Ze doet een Billytje. Lekker kletsen tegen de camera.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 20:53
1a4cc96186417b501fc6dbf78d3b08a0.png
Bulleiproof?
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:53
d6105cc39b088220136917a64aa86526.gif
StruisZVeugelTmaandag 9 december 2019 @ 20:53
duim dr bij .. tutje aan e neus
toe maar
je doet het zo goed meis
echt hoor
wat ben je sterkt joh
Flow3rmaandag 9 december 2019 @ 20:53
Tegen wie praat ze ? Ons ? :D
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:53
76079e290d5df02803efcedb2a18f18d.gif
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:53
dab6396480dfe25733e9d4df55b2f2d0.gif
Sambalbaaimaandag 9 december 2019 @ 20:53
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:52 schreef Poezewoes het volgende:
Kletst ze nu tegen zichzelf?
Waarom heb ik geen cent medelijden met haar, die Merel?
Ze is echt niet goed hoor. _O- _O- _O-
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 20:54
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:53 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Ze is echt niet goed hoor. _O- _O- _O-
_O- _O- _O-
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 20:54
quote:
hpv1ifity.gif
Sambalbaaimaandag 9 december 2019 @ 20:54
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:52 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Ze doet een Billytje. Lekker kletsen tegen de camera.
Nou, nog erger. :Y Ze doet een vlog.

Ze gaat stoppen, anders moet ze nog meer huilen. :'( _O- _O-
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:54
ze heeft dingen uitgeprint over seksuele uitbuiting, ze hoopt dat ze zich dan morgen beter voelt _O-
Poezewoesmaandag 9 december 2019 @ 20:54
Merel had op de bank gemoeten, deurenschopster!
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 20:54
quote:
Hoe oud is dat kind!?
Lelie68maandag 9 december 2019 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:54 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

_O- _O- _O-
Ze is een show aan het opvoeren
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:54 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Hoe oud is dat kind!?
bakvis
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 20:55
Ga maar fijn lezen over mensenhandel en seksuele uitbuiting. :W
StruisZVeugelTmaandag 9 december 2019 @ 20:55
dingen uitgeprint
over sex misbruik en mensen handel
kan ze fijn gaan lezen
en voelt ze zich morgen beter
"dr eigen woorden ""
:X :r

mopje toch
\o bedoel et vast niet toch?
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:55
33e94a1327e6d93eb44c41ccc3e47fcf.gif
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:54 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Hoe oud is dat kind!?
10
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:53 schreef Flow3r het volgende:
Tegen wie praat ze ? Ons ? :D
Tegen zichzelf. :P

Zeer waarschijnlijk de vlog.

Zo zie je maar weer, dat dit meisje totaal niet zonder aandacht kan.
Pop van Jessie naast zich. Daarmee geeft ze ook aan, dat het eigenlijk nog maar een klein meisje is.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:55
quote:
_O- _O- _O-
cobain1994maandag 9 december 2019 @ 20:55
Stomme vlog zegt ze..
c249840beefea960fed16f6663427683.gif
Sambalbaaimaandag 9 december 2019 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:55 schreef FreshFruit het volgende:
Ga maar fijn lezen over mensenhandel en seksuele uitbuiting. :W
Gezellig hoor. Met haar knuffels om zich heen. ^O^
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:55 schreef cobain1994 het volgende:
Stomme vlog zegt ze..
[ afbeelding ]
ze hep nog een batterij, genieten
StruisZVeugelTmaandag 9 december 2019 @ 20:56
26jr
lost

sorry voor je dochter
Poezewoesmaandag 9 december 2019 @ 20:56
Nu gelijk de boot verkopen, met Merel er nog in, dag Merel *O* *O* *O*
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:54 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ze zei nog......

'Ik wilde tegen de rand schoppen'.
Eerlijk gezegd zie ik haar gewoon in het glas schoppen.
cobain1994maandag 9 december 2019 @ 20:57
bc6a981933c9d3623458fbd63e4f57ed.gif
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:57
ze klapt Jessie in elkaar :o
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:54 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Nou, nog erger. :Y Ze doet een vlog.

Ze gaat stoppen, anders moet ze nog meer huilen. :'( _O- _O-
Inderdaad.
Nou, ik hou het hier ook bijna niet droog. :+
Voordeel is, ze verdient het allemaal. Vergeet niet hoe ze mensen moedwillig en genadeloos en heeft neergesabeld en vervolgens hartelijk erom heeft gelachen. Heb geen medelijden met haar. Een heks is het.
jasoemaandag 9 december 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:52 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Ze doet een Billytje. Lekker kletsen tegen de camera.
Ik wist het.
5a0b12e57ae3c4a82400126c131bf037.jpg
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:54 schreef Poezewoes het volgende:
Merel had op de bank gemoeten, deurenschopster!
:Y Zeker.
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 20:58
zwaaien naar de pop _O-
utopia2.0maandag 9 december 2019 @ 20:58
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:54 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die kop van Franny blijft geniaal....
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 20:58
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:55 schreef puzziepie het volgende:

[..]

10
Whahaha... je zou het nog geloven ook.
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 20:59
harder janken merel :B
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 20:59
nog harder :B
cobain1994maandag 9 december 2019 @ 20:59
Sterke vrouw is het..
05d1b5d1c0c9307aaa03a4747b5739c4.gif
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 20:59
ze had toch botox in haar traanbuizen?
StruisZVeugelTmaandag 9 december 2019 @ 20:59
doe maar ff de stem van jess Febo

hey psst
psst
MAAISJEH h ehe MAAAISJZEH HEY
hey psst
drog je tranen HEY PSST MAAISJEH
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 20:59
18b065b464923f0dbe7ab6fb5354cea3.png

Take 9843 is begonnen.
Morgen show nieuws op de stoep wegens dit grote verdriet???
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:00
_O- _O- _O- janken kreng krijg je rimpels van
chufimaandag 9 december 2019 @ 21:00
Ik vind het wel zielig voor dr... Maaar gelukkig heeft ze leesvoer voor de misbruikte kinderhandel kindjes
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:00
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:59 schreef Schakeltopia het volgende:
nog harder :B
Dat kan harder....
Flow3rmaandag 9 december 2019 @ 21:00
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:55 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Tegen zichzelf. :P

Zeer waarschijnlijk de vlog.

Zo zie je maar weer, dat dit meisje totaal niet zonder aandacht kan.
Pop van Jessie naast zich. Daarmee geeft ze ook aan, dat het eigenlijk nog maar een klein meisje is.
Onvolwassen :Y
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:00
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 20:57 schreef jasoe het volgende:

[..]

Ik wist het.
[ afbeelding ]
Deze was geniaal,heb je het linkje daar nog van?
Poezewoesmaandag 9 december 2019 @ 21:00
Zoet maar Merel, je hoeft morgen ochtend niet te kopkluiven, dat was slecht voor je adem O-)
Flow3rmaandag 9 december 2019 @ 21:00
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 20:57 schreef jasoe het volgende:

[..]

Ik wist het.
[ afbeelding ]
Oh heerlijk :B
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:00
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:00 schreef Poezewoes het volgende:
Zoet maar Merel, je hoeft morgen ochtend niet te kopkluiven, dat was slecht voor je adem O-)
:r :r :r
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:01
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:00 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Dat kan harder....
:Y

_O-
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:01
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:57 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ze zei nog......

'Ik wilde tegen de rand schoppen'.
Eerlijk gezegd zie ik haar gewoon in het glas schoppen.
Ja joh, slecht slot zei ze later, kan je zo open trappen. Ze deed een stap naar achteren , extra been omhoog en midden in het glas trappen, plus wat iemand ook nog aanhaalde, die deur draait naar buiten, niet naar binnen
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:01
quote:
99s.gif Op maandag 9 december 2019 21:00 schreef chufi het volgende:
Ik vind het wel zielig voor dr... Maaar gelukkig heeft ze leesvoer voor de misbruikte kinderhandel kindjes
.... waar ze zich graag voor inzet (voor vrouwen- en kinderhandel). Doneert ze ook graag aan. :N Dat nou weer niet.
#ANONIEMmaandag 9 december 2019 @ 21:01
waarom huilt ze eigenlijk :?
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:01
weet niet waarom ze jankt, niet om Jessie iig, ze weet dat alles verloren is, haar eigen winst op UVHJ
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 21:01
:'( :'( :'( :'(
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:58 schreef utopia2.0 het volgende:

[..]

Die kop van Franny blijft geniaal....
:Y daarom heb ik die er achteraan laten staan ;)
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:02
Draai je maar om Merel je kunt niet huilen _O-
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:00 schreef Inca het volgende:
_O- _O- _O- janken kreng krijg je rimpels van
en mag hopen morgen megawallen
schizolientjemaandag 9 december 2019 @ 21:02
free willy, actie om Merel te bevrijden uit Utopia
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 21:02
huilend naar zichzelf kijken op de vlog camera _O-
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:02 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

en mag hopen morgen megawallen
Heeft ze nu al
Flow3rmaandag 9 december 2019 @ 21:02
Dacht dat Hiske zich zou bekommeren om Merel ?
StruisZVeugelTmaandag 9 december 2019 @ 21:02
getok in de hut
Myloon spraakwatervallen
vermoeiend
over Meroll . dr admin ..bestellingen
hutje..
Maris, Fran, Gerrit,Myllon,Hits
. Meroll in Das Boot
Brandson .. ??
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:03
ze loopt te janken terwijl ze nog naar haar eigen vlogje loopt te kijken
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:03
9eb823c444fc18e81b1f9f97110e6d9c.png
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:03
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:01 schreef sjampoeh het volgende:
waarom huilt ze eigenlijk :?
aandacht en hopen op positieve stemmen straks
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:03
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:02 schreef Schakeltopia het volgende:
huilend naar zichzelf kijken op de vlog camera _O-
ja :D
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:03
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:01 schreef sjampoeh het volgende:
waarom huilt ze eigenlijk :?
Gewoon omdat ze haar zin niet heeft gekregen en er niets aan te doen is. Haar backup is weg.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:04
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:02 schreef Inca het volgende:

[..]

Heeft ze nu al
ja maar dan van die zandzakken voor de deur ala vanFles
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:04
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:03 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

aandacht en hopen op positieve stemmen straks
Heb je het ook door!?
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 21:04
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:01 schreef sjampoeh het volgende:
waarom huilt ze eigenlijk :?
Sjampieh beeb *;

Geen idee waarom het kind huilt en voor de 30e keer haar filmpje bekijkt -O-
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:04
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:04 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

ja maar dan van die zandzakken voor de deur ala vanFles
_O- ja die waren erg
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:04
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:01 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ja joh, slecht slot zei ze later, kan je zo open trappen. Ze deed een stap naar achteren , extra been omhoog en midden in het glas trappen, plus wat iemand ook nog aanhaalde, die deur draait naar buiten, niet naar binnen
Geen enkel medelijden met die meid.
Wat die allemaal al binnen geharkt heeft is te idioot voor woorden.
Liegen, manipuleren, grote mond, opgeblazen ego, verwend, verwaand. Dat is Merel.
Moet nog flink aan gesleuteld worden, wil zij buiten een beetje mee kunnen komen.
Of zou zij altijd bij mama blijven wonen?
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:04
SPOILER
b1b49bcae13a4178131990d731aaa78f.png
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 21:05
ik wult niet huilen :B
gelukkig hebben we de beelden nog :P
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:05
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:04 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Heb je het ook door!?
:Y ze lult nu niet voor niets hardop, ze gaat niet voor niets zo enthousiast met die bestellingen bezig, ze deed de vaatwasser niet voor niets, er is daar al die jaren niet zo'n geslepen persoon geweest als die Merel, ze laat zelfs Billy achter zich, nou dat zegt genoeg
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:05
quote:
spoiler :( :(
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:05
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:03 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

aandacht en hopen op positieve stemmen straks
Gij/zij gelooft nog in sprookjes? ;)
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:05
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:04 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Geen enkel medelijden met die meid.
Wat die allemaal al binnen geharkt heeft is te idioot voor woorden.
Liegen, manipuleren, grote mond, opgeblazen ego, verwend, verwaand. Dat is Merel.
Moet nog flink aan gesleuteld worden, wil zij buiten een beetje mee kunnen komen.
Of zou zij altijd bij mama blijven wonen?
ben bang dat de pappa en mamma van Jessie de klos zijn, valt meer te halen _O- _O-
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:04 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Geen enkel medelijden met die meid.
Wat die allemaal al binnen geharkt heeft is te idioot voor woorden.
Liegen, manipuleren, grote mond, opgeblazen ego, verwend, verwaand. Dat is Merel.
Moet nog flink aan gesleuteld worden, wil zij buiten een beetje mee kunnen komen.
Of zou zij altijd bij mama blijven wonen?
Daarom eeuwig zonde dat ze nu niet op de bank zit :(
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:57 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ze zei nog......

'Ik wilde tegen de rand schoppen'.
Eerlijk gezegd zie ik haar gewoon in het glas schoppen.
Zie in het midden van de deur ook geen enkele rand.....daarboven of onder ook niet.....alleen aan de bovenkant onderkant en zijkanten.....maar liegen doet ze niet hoor.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:04 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

ja maar dan van die zandzakken voor de deur ala vanFles
c3a621b8146b71aa01c088237338a98f.png
Dottekemaandag 9 december 2019 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:05 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

:Y ze lult nu niet voor niets hardop, ze gaat niets voor niets zo enthousiast met die bestellingen bezig, ze deed de vaatwasser niet voor niets, er is daar al die jaren niet zo'n geslepen persoon geweest als die Merel, ze laat zelfs Billy achter zich, nou dat zegt genoeg
Merel en al haar vrienden. Een pop van Jessie en een vlogcamera
Paco55maandag 9 december 2019 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:57 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ze zei nog......

'Ik wilde tegen de rand schoppen'.
Eerlijk gezegd zie ik haar gewoon in het glas schoppen.
Ze droomde vast dat ze langere benen had.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:02 schreef Flow3r het volgende:
Dacht dat Hiske zich zou bekommeren om Merel ?
Gelukkig niet zeg, maar dat is ook niet voor niets hoor. Zou een beetje teveel van het goede zijn.
Ze heeft Merel al gesaved van een exit. Ze moet natuurlijk niet extra de aandacht op zich vestigen, want dan wordt het misschien nog duidelijk dat ze een spel speelt en Merel daar een rol in heeft.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:05 schreef Inca het volgende:

[..]

spoiler :( :(
Done. :@
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:06 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O_ ;) :Y
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:07 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Done. :@
^O^ ^O^
schizolientjemaandag 9 december 2019 @ 21:07
Waar zou de pinpas zijn/
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 20:57 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ze zei nog......

'Ik wilde tegen de rand schoppen'.
Eerlijk gezegd zie ik haar gewoon in het glas schoppen.
Is ook zo. Heeft vaker gedreig in andere situaties met de deur intrappen. Ze is er niet vies van. Het is geen vergissing, heeft ze doelbewust gedaan.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:08
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:06 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Merel en al haar vrienden. Een pop van Jessie en een vlogcamera
toch wat velen hier al zeiden, ze betekende de ondergang van Jessie, maar ook andersom, deze mensen hebben elkaar zo versterkt in negativiteit
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:08
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:06 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Daarom eeuwig zonde dat ze nu niet op de bank zit :(
Inderdaad, maar geef toe. Dit zijn voor nu toch wel even leuke beelden.
(al is dat lullig om te zeggen over iemand, die 'verdriet' heeft om het 'verlies' van haar vriendje)
jasoemaandag 9 december 2019 @ 21:08
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:00 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Deze was geniaal,heb je het linkje daar nog van?
Ik had deze nog als screen op m’n telefoon staan. Ik had ook nog eens naar die beelden gezocht, maar nergens meer te vinden -O-
Puzziemaandag 9 december 2019 @ 21:08
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:07 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Is ook zo. Heeft vaker gedreig in andere situaties met de deur intrappen. Ze is er niet vies van. Het is geen vergissing, heeft ze doelbewust gedaan.
:Y
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:08
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:06 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Merel en al haar vrienden. Een pop van Jessie en een vlogcamera
Mag niet zo wezen dat zo'n haatdragend egoďstisch persoon met de hoofdprijs ervandoor gaat :N
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:09
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:07 schreef schizolientje het volgende:
Waar zou de pinpas zijn/
Vast tussen haar borsten in. die zal Jess vast wel aan haar hebben gegeven
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:09
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 21:08 schreef jasoe het volgende:

[..]

Ik had deze nog als screen op m’n telefoon staan. Ik had ook nog eens naar die beelden gezocht, maar nergens meer te vinden -O-
Die monoloog was geweldig,die moet nog ergens te vinden zijn.Ik ga zoeken.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:09
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:08 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Mag niet zo wezen dat zo'n haatdragend egoďstisch persoon met de hoofdprijs ervandoor gaat :N
ik ga nergens verbaasd van staan
cobain1994maandag 9 december 2019 @ 21:09
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:06 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Opdat wij niet vergeten,, ;)
4b94387c8c541c07e08400849d83a499.png
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:09
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:07 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Is ook zo. Heeft vaker gedreig in andere situaties met de deur intrappen. Ze is er niet vies van. Het is geen vergissing, heeft ze doelbewust gedaan.
Hoor het haar nog 'schuldbewust' zeggen, toen zij haar excuses aanbood aan de groep.....
'Ik wilde tegen de rand schoppen'
Flow3rmaandag 9 december 2019 @ 21:10
Jessie is vast al lekker uit eten met Sas en ander dames :B
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:10
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:09 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

Opdat wij niet vergeten,, ;)
[ afbeelding ]
tering _O-
Lavenderrmaandag 9 december 2019 @ 21:10
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:06 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Gelukkig niet zeg, maar dat is ook niet voor niets hoor. Zou een beetje teveel van het goede zijn.
Ze heeft Merel al gesaved van een exit. Ze moet natuurlijk niet extra de aandacht op zich vestigen, want dan wordt het misschien nog duidelijk dat ze een spel speelt en Merel daar een rol in heeft.
Jij snapt het. Hiske speelt op safe.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:10
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:08 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Inderdaad, maar geef toe. Dit zijn voor nu toch wel even leuke beelden.
(al is dat lullig om te zeggen over iemand, die 'verdriet' heeft om het 'verlies' van haar vriendje)
Het is jammer dat ze er nog maar zo kort erin zit en zo kort zonder Jess moet doen, had haar wel wat langer gegund zonder hem,
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:10
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:03 schreef Bramenstruik het volgende:
ze loopt te janken terwijl ze nog naar haar eigen vlogje loopt te kijken
Mama Merel haal je dochter daar weg......voordat ze helemaal niet meer over straat kan. Dit is toch te triest voor woorden.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:11
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:09 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Hoor het haar nog 'schuldbewust' zeggen, toen zij haar excuses aanbood aan de groep.....
'Ik wilde tegen de rand schoppen'
en vervolgens, NIEMAND houdt voor mij de deur dicht, of zoiets
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:11
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:10 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Het is jammer dat ze er nog maar zo kort erin zit en zo kort zonder Jess moet doen, had haar wel wat langer gegund zonder hem,
Ja maar toch. Als ze nu op de bank had gezeten, had ze er nog korter geweest.
Laat haar maar even voelen hoe het is zonder backup van wie dan ook.
Wordt ze een grote meid van. :P
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:11
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:10 schreef Flow3r het volgende:
Jessie is vast al lekker uit eten met Sas en ander dames :B
Denk gezellig bij papa en mama en opa en oma....
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:12
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:09 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

Opdat wij niet vergeten,, ;)
[ afbeelding ]
Toen dachten ze dat ik de foto;s met wallen had bewerkt, waren echte caps _O-

SPOILER
qfm3bim.jpg
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:12
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:11 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ja maar toch. Als ze nu op de bank had gezeten, had ze er nog korter geweest.
Laat haar maar even voelen hoe het is zonder backup van wie dan ook.
Wordt ze een grote meid van. :P
Maar nu krijgen ze geen kans meer denk ik.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:12
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:11 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ja maar toch. Als ze nu op de bank had gezeten, had ze er nog korter geweest.
Laat haar maar even voelen hoe het is zonder backup van wie dan ook.
Wordt ze een grote meid van. :P
:P
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:12
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:11 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ja maar toch. Als ze nu op de bank had gezeten, had ze er nog korter geweest.
Laat haar maar even voelen hoe het is zonder backup van wie dan ook.
Wordt ze een grote meid van. :P
een grote meid is het al, een grote heel vervelende kutmeid, sommige dingen veranderen nooit
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:12
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:11 schreef zodeju het volgende:

[..]

Denk gezellig bij papa en mama en opa en oma....
Ja en merel maar denken, dat hij nu de hele tijd achter de streams zit. :+
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:13
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:12 schreef zodeju het volgende:

[..]

Maar nu krijgen ze geen kans meer denk ik.
Mwa. We weten het niet. Deze snelle exit van Jessie hadden we ook niet verwacht.....
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:14
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:09 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Hoor het haar nog 'schuldbewust' zeggen, toen zij haar excuses aanbood aan de groep.....
'Ik wilde tegen de rand schoppen'
Een van haar zovele leugens (dingen die ze mooi verpakt en mensen het niet doorhebben wat ze nou precies zegt, met dat dito schuldbewuste hoofd van haar). Heb mij vaak verbaasd hoe gemakkelijk zij wegkwam met dingen die ge veroorzaakt of gedaan had.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:14
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:12 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ja en merel maar denken, dat hij nu de hele tijd achter de streams zit. :+
die gaat straks psalm 137 137 137 bidden
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:14
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:14 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Een van haar zovele leugens (dingen die ze mooi verpakt en mensen het niet doorhebben wat ze nou precies zegt, met dat dito schuldbewuste hoofd van haar). Heb mij vaak verbaasd hoe gemakkelijk zij wegkwam met dingen die ge veroorzaakt of gedaan had.
Het is gewoon een intens gemeen loeder
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:14 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Een van haar zovele leugens (dingen die ze mooi verpakt en mensen het niet doorhebben wat ze nou precies zegt, met dat dito schuldbewuste hoofd van haar). Heb mij vaak verbaasd hoe gemakkelijk zij wegkwam met dingen die ge veroorzaakt of gedaan had.
Toen ze net zo alleen liep, vroeg ik me af of het haar nu nog steeds niet boeide hoe men over haar dacht. Dat zei zij toch altijd?
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:12 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Ja en merel maar denken, dat hij nu de hele tijd achter de streams zit. :+
Ze mag blij zijn als het het vanavond al niet in iemands naadloost. Sorry voor je dochter. :+
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:14 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Het is gewoon een intens gemeen loeder
Verwend tot op het bot.
Dank je wel mama
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:15 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Ze mag blij zijn als het het vanavond al niet in iemands naadloost. Sorry voor je dochter. :+
:D met een lekker drankje
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:15 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Ze mag blij zijn als het het vanavond al niet in iemands naadloost. Sorry voor je dochter. :+
_O- _O-
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:15 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Verwend tot op het bot.
Dank je wel mama
:Y

BTW hoe verloopt het eigenlijk met die single van Corry en Gerrit en Jess? lees er weinig over :?
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:17
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:15 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Toen ze net zo alleen liep, vroeg ik me af of het haar nu nog steeds niet boeide hoe men over haar dacht. Dat zei zij toch altijd?
Yep, ik denk dat het haar niet boeit omdat haar egoisme en hebberigheid groter is dan hoe mensen naar haar kijken. Zolang ze dingen kan afdwingen, zal het haar een worst zijn. Daarom was Jessie ideaal voor haar. Ook zo'n bully waar ze zich achter kon verschuilen of hem versterken. Daarom jankt ze nu. Ze is nu alleen met haar grote bek, waar ze nu even niets aan heeft.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:17
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:15 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Verwend tot op het bot.
Dank je wel mama
ik weet het niet, ook opgelegd door de FEBO? Een stereotype? En het is ook maar hoe je daar zelf in mee wil gaan
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:17
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:16 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

:Y

BTW hoe verloopt het eigenlijk met die single van Corry en Gerrit en Jess? lees er weinig over :?
Geen idee. Heb het daar 1 keer gehoord. Ook op TV wordt er geen ruchtbaarheid over gegeven in de uitzendingen.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:17
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:14 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Een van haar zovele leugens (dingen die ze mooi verpakt en mensen het niet doorhebben wat ze nou precies zegt, met dat dito schuldbewuste hoofd van haar). Heb mij vaak verbaasd hoe gemakkelijk zij wegkwam met dingen die ge veroorzaakt of gedaan had.
Chatten met mama bijv.Ze zou het zo weer doen.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:18
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:16 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

:Y

BTW hoe verloopt het eigenlijk met die single van Corry en Gerrit en Jess? lees er weinig over :?
Zag het vandaag nog voorbij komen, het origineel. Erg toepasselijk. "huilen is voor jou te laat".
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:18
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:17 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Geen idee. Heb het daar 1 keer gehoord. Ook op TV wordt er geen ruchtbaarheid over gegeven in de uitzendingen.
^O^ oké
Maar Jess zegt dat het helemaal goed komt met zingen van hem, hij gaat verder waar hij 14 jaar geleden stopte :')
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:18
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:17 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

ik weet het niet, ook opgelegd door de FEBO? Een stereotype? En het is ook maar hoe je daar zelf in mee wil gaan
No way. Hoe zij steeds om haar moeder roept. Hoe zij praat over haar moeder. Wat haar moeder doet voor haar. Die is er altijd. Jessie was een goede vervanger daar, maar mama blijft nr. 1
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:19
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:18 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Zag het vandaag nog voorbij komen, het origineel. Erg toepasselijk. "huilen is voor jou te laat".
Ik krijg een heel apart gevoel van binnen.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:19
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:18 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Zag het vandaag nog voorbij komen, het origineel. Erg toepasselijk. "huilen is voor jou te laat".
:Y _O-
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:19
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:17 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

ik weet het niet, ook opgelegd door de FEBO? Een stereotype? En het is ook maar hoe je daar zelf in mee wil gaan
Als haar verhalen over vroeger kloppen kan je zien dat het niet opgelegd is door de febo....in begin heeft ze zich nog ingehouden maar dat houdt niemand vol.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:18 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

No way. Hoe zij steeds om haar moeder roept. Hoe zij praat over haar moeder. Wat haar moeder doet voor haar. Die is er altijd. Jessie was een goede vervanger daar, maar mama blijft nr. 1
ja, ik snap alleen niet hoe iemand echt zo kan zijn, dus zoek naar uitvluchten :D
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:17 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Chatten met mama bijv.Ze zou het zo weer doen.
Oja haar, die heeft totaal geen scrupules. Geen medelijden mee. Die zou zo je hele familie laten uitmoorden als dat in haar ogen nodig was. :+ Theoretisch dus, mocht het tot de mogelijkheden behoren en als ze ermee weg zou komen. Ze is genadeloos. Denk maar aan haar lieve kleine zusje van 2 die (voor de helft) haar eigen vlees en bloed is.
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:17 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Chatten met mama bijv.Ze zou het zo weer doen.
:Y Wie ze ook daarmee benadeelt maakt haar niet uit.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:19 schreef zodeju het volgende:

[..]

Als haar verhalen over vroeger kloppen kan je zien dat het niet opgelegd is door de febo....in begin heeft ze zich nog ingehouden maar dat houdt niemand vol.
Dat dus, maar ook in het begin kon je al zien, dat dit een stik verwende dame was.
O, zeg ik dame? Zeg maar griet :P
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:21
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:18 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

^O^ oké
Maar Jess zegt dat het helemaal goed komt met zingen van hem, hij gaat verder waar hij 14 jaar geleden stopte :')
En hij zei er bij dat hij geen opgever was......totdat er een meningsverschilletje om de hoek komt kijken. :+
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:22
38842b327f3af3378d3bd72c4bf52d08.png

Het is, dat ze niet verder naar achteren kan kruipen, maar anders...... ;)

d1de9c098c34f396ccb721e7fb7edd93.png
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:22
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:20 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

ja, ik snap alleen niet hoe iemand echt zo kan zijn, dus zoek naar uitvluchten :D
Een huis huren,helemaal laten inrichten,dan er 4 dagen wonen en terugrennen naar je moeder.
Die van mij had gezegd,je gaat maar lekker terug,ze sliep ook bij haar moeder.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:22
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:21 schreef zodeju het volgende:

[..]

En hij zei er bij dat hij geen opgever was......totdat er een meningsverschilletje om de hoek komt kijken. :+
Ik gun hem een gelukkig leven met Merel >:)
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:22
ik kijk al uit naar morgenochtend, lekker koffie, zonder snotkoker :D
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:18 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

No way. Hoe zij steeds om haar moeder roept. Hoe zij praat over haar moeder. Wat haar moeder doet voor haar. Die is er altijd. Jessie was een goede vervanger daar, maar mama blijft nr. 1
Dat denk ik ook. Als je je daar niet comfortabel in voelt, dan hou je dat niet zo lang vol en geniet je daan niet zo van. We hebben ook gezien hoe de interactie is tussen mams en Merel. Is een één-tweetje tussen die twee.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:22 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Een huis huren,helemaal laten inrichten,dan er 4 dagen wonen en terugrennen naar je moeder.
Die van mij had gezegd,je gaat maar lekker terug,ze sliep ook bij haar moeder.
Heeft ze dat ook gedaan???
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:20 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Oja haar, die heeft totaal geen scrupules. Geen medelijden mee. Die zou zo je hele familie laten uitmoorden als dat in haar ogen nodig was. :+ Theoretisch dus, mocht het tot de mogelijkheden behoren en als ze ermee weg zou komen. Ze is genadeloos. Denk maar aan haar lieve kleine zusje van 2 die (voor de helft) haar eigen vlees en bloed is.
Dat is helemaal heftig,en dat zonder blikken of blozen(al is dat laatste niet te zien) vertellen.
Incamaandag 9 december 2019 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:12 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Toen dachten ze dat ik de foto;s met wallen had bewerkt, waren echte caps _O-

SPOILER
_O- _O-
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:22 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ik gun hem een gelukkig leven met Merel >:)
:Y
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:23 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Heeft ze dat ook gedaan???
Zeker.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:22 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Een huis huren,helemaal laten inrichten,dan er 4 dagen wonen en terugrennen naar je moeder.
Die van mij had gezegd,je gaat maar lekker terug,ze sliep ook bij haar moeder.
ja, ik heb het gehoord, vreselijk kind, snap die vader wel, maar denk dat die moeder daar ook wel een grote rol in heeft gehad
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:20 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

ja, ik snap alleen niet hoe iemand echt zo kan zijn, dus zoek naar uitvluchten :D
Maar dat houden van zegt bij Merel ook niet veel. Dat zie je aan haar vader altijd papa's lievelingetje geweest totdat......en nooit hoor je haar hoe zij hem mist of hoopt dat het eens nog goed komt....dat is houden van bij haar. Ja, trots vertellen dat ze hem heeft laten werken en op onkosten heeft gejaagd al lachend.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:25
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:23 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Dat is helemaal heftig,en dat zonder blikken of blozen(al is dat laatste niet te zien) vertellen.
Klopt, maar ze zeggen niet zomaar, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Niet bij Merel, die vindt zichzelf belangrijker.
Lavenderrmaandag 9 december 2019 @ 21:25
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:22 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ik gun hem een gelukkig leven met Merel >:)
Het valt me wel op dat als ze eenmaal de poort uit zijn dat ze dan toch een goede band hebben met de andere oud-bewoners. Ze komen bij elkaar en ze hebben het leuk.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:25
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:24 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

ja, ik heb het gehoord, vreselijk kind, snap die vader wel, maar denk dat die moeder daar ook wel een grote rol in heeft gehad
Die ging samen met haar naar de botoxboer toen merel 23 was.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:26
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:24 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Zeker.
Is niet op TV uitgesproken.
Kijk al een tijdje alle afl.
Tja...Ze komen er dan beter op te staan, maar de cossers weten wel beter *O*
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:26
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het valt me wel op dat als ze eenmaal de poort uit zijn dat ze dan toch een goede band hebben met de andere oud-bewoners. Ze komen bij elkaar en ze hebben het leuk.
Lotus vannacht op haar buikje bij Jessie?
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:26
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:23 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Heeft ze dat ook gedaan???
:Y papa moest maar komen opdraven, want ze ging weer naar huis. Huis was door papa helemaal opgeknapt.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het valt me wel op dat als ze eenmaal de poort uit zijn dat ze dan toch een goede band hebben met de andere oud-bewoners. Ze komen bij elkaar en ze hebben het leuk.
Niet allemaal toch? Ik heb bijna niets meer van Nicoline gehoord bijvoorbeeld.
Of bedoel je alleen van deze lichting?
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het valt me wel op dat als ze eenmaal de poort uit zijn dat ze dan toch een goede band hebben met de andere oud-bewoners. Ze komen bij elkaar en ze hebben het leuk.
Omdat het de enige mensen zijn die echt weten hoe en wat het is om daar te zitten denk ik.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het valt me wel op dat als ze eenmaal de poort uit zijn dat ze dan toch een goede band hebben met de andere oud-bewoners. Ze komen bij elkaar en ze hebben het leuk.
Behalve Jessie. Die moet het van een enkele sukkel hebben.
Dottekemaandag 9 december 2019 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:08 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

toch wat velen hier al zeiden, ze betekende de ondergang van Jessie, maar ook andersom, deze mensen hebben elkaar zo versterkt in negativiteit
Jessie was al net zo vuilbak als hij in Utopia 1 was.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:28
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Niet allemaal toch? Ik heb bijna niets meer van Nicoline gehoord bijvoorbeeld.
Of bedoel je alleen van deze lichting?
Nicoline zat veel in het buitenland.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:28
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:26 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

:Y papa moest maar komen opdraven, want ze ging weer naar huis. Huis was door papa helemaal opgeknapt.
Wat een lef en wat een domme papa. ;)
mootiemaandag 9 december 2019 @ 21:28
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Behalve Jessie. Die moet het van een enkele sukkel hebben.
Je denkt niet dat de extreem korte tijd er iets mee te maken had?
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:28
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef zodeju het volgende:

[..]

Omdat het de enige mensen zijn die echt weten hoe en wat het is om daar te zitten denk ik.
niet anders als met een paar mensen op dezelfde psychiatrische afdeling te zitten, schat ik zo in
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:28
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef zodeju het volgende:

[..]

Omdat het de enige mensen zijn die echt weten hoe en wat het is om daar te zitten denk ik.
Dat schept sowieso een band. Maakt niet uit. Je hebt heel lang met die mensen gewoond. Is eigenlijk niets raars of bijzonders aan. Ook door dat media gedoe, blijven ze in verbinding met elkaar.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:29
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 21:28 schreef mootie het volgende:

[..]

Je denkt niet dat de extreem korte tijd er iets mee te maken had?
Nee.. hoezo?
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:29
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Jessie was al net zo vuilbak als hij in Utopia 1 was.
:Y Geen spat verandert.....ook al beweerde dat hij het leuk had in 1 maar toen stak hij al de ogen uit van andere bewoners met die overbodige luxe te kopen met medewerking van Boyd die het geld in het laatje bracht.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:29
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het valt me wel op dat als ze eenmaal de poort uit zijn dat ze dan toch een goede band hebben met de andere oud-bewoners. Ze komen bij elkaar en ze hebben het leuk.
:Y maar niet allemaal. Ik vermoed ook dat Merel b.v. straks nog maar weinig personen zal zien, net als Jessie trouwens, zie maar weinig UTO2 mensen op hem reageren, dat wat hij had waren wat mensen uit UTO1
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:29
Jessie ging wel goed met Do,Britt en Billy natuurlijk.
Dottekemaandag 9 december 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:22 schreef Bramenstruik het volgende:
ik kijk al uit naar morgenochtend, lekker koffie, zonder snotkoker :D
En geen geslobber
Lavenderrmaandag 9 december 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:26 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Lotus vannacht op haar buikje bij Jessie?
Zou zomaar kunnen. We zullen het nooit weten :P
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Jessie was al net zo vuilbak als hij in Utopia 1 was.
oh ja zeker, zei ik al bij binnenkomst, maar hij had het langer volgehouden zonder haar denk ik
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:28 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Dat schept sowieso een band. Maakt niet uit. Je hebt heel lang met die mensen gewoond. Is eigenlijk niets raars of bijzonders aan. Ook door dat media gedoe, blijven ze in verbinding met elkaar.
Ja, maar of het oprecht is? Ze willen gewoon in de picture blijven en dat lukt het beste als je elkaar op blijft zoeken. Solo is het een enkeling gelukt....
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:30
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 21:28 schreef mootie het volgende:

[..]

Je denkt niet dat de extreem korte tijd er iets mee te maken had?
Tuurlijk wel....
mootiemaandag 9 december 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:29 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Nee.. hoezo?
Omdat het een uur was... mensen zitten op het werk, kunnen niet zomaar weg. Wonen misschien verder weg.
Als er een dag tussenzit, zoals normaal, is dat veel makkelijker te regelen.
Lavenderrmaandag 9 december 2019 @ 21:31
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef zodeju het volgende:

[..]

Omdat het de enige mensen zijn die echt weten hoe en wat het is om daar te zitten denk ik.
Dat denk ik ook. Schept toch een band. En eenmaal weg daar hoef je je niet meer anders voor te doen en kunnen je grootste vijanden in die hut je beste vrienden zijn.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:31
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:29 schreef FreshFruit het volgende:
Jessie ging wel goed met Do,Britt en Billy natuurlijk.
ja heel erg in het begin, later eigenlijk alleen nog BIll en Cemal en Romy
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:31
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:29 schreef FreshFruit het volgende:
Jessie ging wel goed met Do,Britt en Billy natuurlijk.
Britt was ook noodzaak en is ook niet echt close gebleven.
Billy, ach Billy, die is een geval apart.
Do, die snap ik niet zo... bah bah... snap niet wat ze met Jessie moest.
Dottekemaandag 9 december 2019 @ 21:31
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:29 schreef zodeju het volgende:

[..]

:Y Geen spat verandert.....ook al beweerde dat hij het leuk had in 1 maar toen stak hij al de ogen uit van andere bewoners met die overbodige luxe te kopen met medewerking van Boyd die het geld in het laatje bracht.
Dus dat.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:31
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:26 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Lotus vannacht op haar buikje bij Jessie?
Zou hij willen. :r
Lavenderrmaandag 9 december 2019 @ 21:32
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:27 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Niet allemaal toch? Ik heb bijna niets meer van Nicoline gehoord bijvoorbeeld.
Of bedoel je alleen van deze lichting?
Nicolien was in het buitenland, en heeft nog vaak berichtjes geschreven over haar belevenissen daar.
cobain1994maandag 9 december 2019 @ 21:32
77186e370c6f2d0784ddf4be87185426.png

5248766e4eab8c914e08730ea332ea7e.png
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:33
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 21:30 schreef mootie het volgende:

[..]

Omdat het een uur was... mensen zitten op het werk, kunnen niet zomaar weg. Wonen misschien verder weg.
Als er een dag tussenzit, zoals normaal, is dat veel makkelijker te regelen.
Wanneer was dat normaal? ,bij die positieve stemmen was het een kwartiertje de tijd om je koffer te pakken.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:33
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:31 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

ja heel erg in het begin, later eigenlijk alleen nog BIll en Cemal en Romy
En Cees,laten we die niet vergeten.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:34
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 21:30 schreef mootie het volgende:

[..]

Omdat het een uur was... mensen zitten op het werk, kunnen niet zomaar weg. Wonen misschien verder weg.
Als er een dag tussenzit, zoals normaal, is dat veel makkelijker te regelen.
Hoop dat zijn ouders er waren, anders staat hij daar nog.
Overigens, ik had het niet perse over nu, maar over het algemeen. Hij heeft ook zelf gezegd dat hij geen contact had met anderen (amper, alleen Cees, Billy en... een halve paardenkop).
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:34
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:32 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nicolien was in het buitenland, en heeft nog vaak berichtjes geschreven over haar belevenissen daar.
Uit beleefdheid zoals zij is, maar niet in beeld?
Heb haar na die tijd maar 1 keer gezien ergens in een programma in het publiek.
cobain1994maandag 9 december 2019 @ 21:34
abfab4230e977ac8d3a0d83e08318afd.png
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:33 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

En Cees,laten we die niet vergeten.
Hoe kunnen we Cees vergeten. Die was iets leuks om achter de hand te houden als je weer Utopia ingaat. :P
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:35
8ceac89b696911e2ede4a4d582a4f908.png
LOL
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:33 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

En Cees,laten we die niet vergeten.
Ja maar Cees probeerde ook met iedereen (be)vriend te worden, hij was met Chris de tuinman ook gaan varen, hij noemde iedereen vriend _O- vond het soms een beetje sneu ook overkomen :@
mootiemaandag 9 december 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:33 schreef zodeju het volgende:

[..]

Wanneer was dat normaal? ,bij die positieve stemmen was het een kwartiertje de tijd om je koffer te pakken.
Ja, maar dan was een dag eerder toch al duidelijk dat iemand op de bank zat.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:36
Jessie aan het voeteneind, ga liggen kreng, en nu beffen!
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:36
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:33 schreef zodeju het volgende:

[..]

Wanneer was dat normaal? ,bij die positieve stemmen was het een kwartiertje de tijd om je koffer te pakken.
Bij Jessie is alles anders... want hij komt op teevéeeeee...
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:36
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:36 schreef Bramenstruik het volgende:
Jessie aan het voeteneind, ga liggen kreng, en nu beffen!
:D _O- _O- _O- _O- _O-
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:34 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Hoop dat zijn ouders er waren, anders staat hij daar nog.
Overigens, ik had het niet perse over nu, maar over het algemeen. Hij heeft ook zelf gezegd dat hij geen contact had met anderen (amper, alleen Cees, Billy en... een halve paardenkop).
Volgens mij was ook Robert Donkers er...... :+ Jaja wie kent hem niet.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:35 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ja maar Cees probeerde ook met iedereen (be)vriend te worden, hij was met Chris de tuinman ook gaan varen, hij noemde iedereen vriend _O- vond het soms een beetje sneu ook overkomen :@
Cees kwam idd ook op mij over als eenzame man, die Utopia in ging om iets om handen te hebben.
En natuurlijk ook gek op de camera's
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:37
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 21:35 schreef mootie het volgende:

[..]

Ja, maar dan was een dag eerder toch al duidelijk dat iemand op de bank zat.
Er waren een aantal schuimpjes.
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:38
quote:
Laat ik deze nu ook nog hebben.....een heel ouderwets kerstmannetje.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:37 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Er waren een aantal schuimpjes.
Misschien was het toch een verrassing, dat hij er zomaar uit gestemd zou worden en ook nog zo snel. Flits actie....
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:37 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Cees kwam idd ook op mij over als eenzame man, die Utopia in ging om iets om handen te hebben.
En natuurlijk ook gek op de camera's
Ja dat dus :Y

Ik zit op smoelenboek te zoeken maar ik kan nog niets vinden van oudUtopianen met berichtje over Jessie
Dottekemaandag 9 december 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:34 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Hoop dat zijn ouders er waren, anders staat hij daar nog.
Overigens, ik had het niet perse over nu, maar over het algemeen. Hij heeft ook zelf gezegd dat hij geen contact had met anderen (amper, alleen Cees, Billy en... een halve paardenkop).
Opa was er ook en Romy en cemal
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:37 schreef zodeju het volgende:

[..]

Volgens mij was ook Robert Donkers er...... :+ Jaja wie kent hem niet.
Was die bij het gezelschap buiten? Oje... is ook een aandachtshoer die maar niet ophoudt.
Zag ook dat hij meepraate op de fb pagina van 'Utopia exit /bij de poort of zoiets.
Gladioliomaandag 9 december 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:39 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ja dat dus :Y

Ik zit op smoelenboek te zoeken maar ik kan nog niets vinden van oudUtopianen met berichtje over Jessie
Past dus heel goed bij Merel...... ;)
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:39
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2019 21:35 schreef mootie het volgende:

[..]

Ja, maar dan was een dag eerder toch al duidelijk dat iemand op de bank zat.
O. zo bedoel je . Ja zo snel hebben we ook nog niet gehad.....Maar dan nog weet je het niet zeker en als je van ver moet komen wacht je denk ik toch op de uitslag.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:40
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:39 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Opa was er ook en Romy en cemal
:Y
Maar zelfs Billy niets erover op FB
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:39 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ja dat dus :Y

Ik zit op smoelenboek te zoeken maar ik kan nog niets vinden van oudUtopianen met berichtje over Jessie
Behalve Romy.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:37 schreef zodeju het volgende:

[..]

Volgens mij was ook Robert Donkers er...... :+ Jaja wie kent hem niet.
Meen je niet? _O-
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:39 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Opa was er ook en Romy en cemal
Ja, die zag ik... die twee. Opa heb ik niet gezien.... niet lang gekeken. Zag wel die twee. Die zijn ook te dom om te weten dat hij eigenlijk niets met ze heeft.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:37 schreef zodeju het volgende:

[..]

Volgens mij was ook Robert Donkers er...... :+ Jaja wie kent hem niet.
Nee die keek mee met de livestreams waar hij buiten kwam.

9af7002c46b96f4314ecece2387816b3.png
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:39 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Was die bij het gezelschap buiten? Oje... is ook een aandachtshoer die maar niet ophoudt.
Zag ook dat hij meepraate op de fb pagina van 'Utopia exit /bij de poort of zoiets.
Dacht dat ik hem in dat filmpje zag maar kan het verkeerd hebben.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:39 schreef Gladiolio het volgende:

[..]

Past dus heel goed bij Merel...... ;)
:Y ;)
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:40 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

:Y
Maar zelfs Billy niets erover op FB
Oja. Billy, een van zijn vorige echte liefdes.
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:41 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Nee die keek mee met de livestreams waar hij buiten kwam.

[ afbeelding ]
_O-
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:41 schreef zodeju het volgende:

[..]

Behalve Romy.
ja zover lijkt het er wel op
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:40 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

:Y
Maar zelfs Billy niets erover op FB
Is die misschien druk bezig met haar trouwerij of is dat alweer van de baan....zou toch dit jaar nog zijn.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:42 schreef zodeju het volgende:

[..]

Dacht dat ik hem in dat filmpje zag maar kan het verkeerd hebben.
Geen idee, maar zou me niet verbazen, zo'n debiel is het wel.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:42 schreef zodeju het volgende:

[..]

Is die misschien druk bezig met haar trouwerij of is dat alweer van de baan....zou toch dit jaar nog zijn.
23 december staat in mijn schriftje. ^)
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:42 schreef zodeju het volgende:

[..]

Is die misschien druk bezig met haar trouwerij of is dat alweer van de baan....zou toch dit jaar nog zijn.
Hoor je haar ook niet over, ze is tegenwoordig behoorlijk stil ;)
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:41 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Nee die keek mee met de livestreams waar hij buiten kwam.

[ afbeelding ]
_O- _O- _O- _O-
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:41 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Nee die keek mee met de livestreams waar hij buiten kwam.

[ afbeelding ]
Oh dan zit ik fout, heb me vergist....
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:43 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Hoor je haar ook niet over, ze is tegenwoordig behoorlijk stil ;)
Heel stil. :Y
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:44 schreef zodeju het volgende:

[..]

Oh dan zit ik fout, heb me vergist....
o|O
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:43 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O-
a748e2d7c9f9e387bff37befb7fae679.png
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:44 schreef zodeju het volgende:

[..]

Oh dan zit ik fout, heb me vergist....
Maakt niet uit ;)
Lavenderrmaandag 9 december 2019 @ 21:45
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:41 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Nee die keek mee met de livestreams waar hij buiten kwam.

[ afbeelding ]
Wat zielig zeg :')
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:45
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:44 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
hoe op met mij _O-
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:45
867c20b1d45ed1eaf9eb26006817ff92.png
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:45
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:44 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Heel stil. :Y
Ze dronk nog wel een biertje van de week B:)B
Hagenesiemaandag 9 december 2019 @ 21:46
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:34 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Hoop dat zijn ouders er waren, anders staat hij daar nog.
Overigens, ik had het niet perse over nu, maar over het algemeen. Hij heeft ook zelf gezegd dat hij geen contact had met anderen (amper, alleen Cees, Billy en... een halve paardenkop).
Weet niet of het al voorbij gekomen is. Heb niet teruggelezen. Romy en Cemal waren bij de poort.
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:46
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:44 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

o|O
Solly, zie nu ook dat hij heel kort haar heeft op zijn profiel. :@
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:46
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:45 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

hoe op met mij _O-
Oké de laatste :P

c0f018a6543305887f03d4a1186c1739.png
spapaarsmaandag 9 december 2019 @ 21:46
2211015bef8b0311afe127bba8ae0669.jpg
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:46 schreef Hagenesie het volgende:

[..]

Weet niet of het al voorbij gekomen is. Heb niet teruggelezen. Romy en Cemal waren bij de poort.
ja iemand moet het toch doen :D
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:44 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dan vraag ik mij af of hij aan de poort stond. Hij is er gek genoeg voor, daar niet van.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:46 schreef zodeju het volgende:

[..]

Solly, zie nu ook dat hij heel kort haar heeft op zijn profiel. :@
Het is je vergeven,ik heb heel even gekeken en zag Jessie knuffelen met veel bruine jassen.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:45 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wat zielig zeg :')
Ja dat is echt Robert ten voeten uit, die kan weer popi doen en ergens tegenaan trappen _O-
zodejumaandag 9 december 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:46 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Oké de laatste :P

[ afbeelding ]
Hij valt ze dus nog steeds lastig. 8)7 8)7
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:46 schreef Hagenesie het volgende:

[..]

Weet niet of het al voorbij gekomen is. Heb niet teruggelezen. Romy en Cemal waren bij de poort.
Yep... die zijn ook niet goed wijs.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:46 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Oké de laatste :P

[ afbeelding ]
hahahaha, ohohohoh wat een figuur ook
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:48
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:47 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Dan vraag ik mij af of hij aan de poort stond. Hij is er gek genoeg voor, daar niet van.
Nee hij reageerde steeds bij de livestreams
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:48
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:47 schreef zodeju het volgende:

[..]

Hij valt ze dus nog steeds lastig. 8)7 8)7
Ja schijnbaar, ik zag zijn naam ineens voorbij komen in reacties bij dat live filmpje en toen klikte ik erop en kwam het tegen :o
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:49
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:47 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

hahahaha, ohohohoh wat een figuur ook
cf8fec7c41e0e0900ef98f2e235979ee.png
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:44 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Oja.... hij heeft ook met Jessie in 1 gezeten, dacht ik. Of was Jessie al weg, volgens mij niet.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:49 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
WTF, waar dan?
Hagenesiemaandag 9 december 2019 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:49 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik heb die speculaties niet gezien :D
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:48 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Nee hij reageerde steeds bij de livestreams
Okay.
Lavenderrmaandag 9 december 2019 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:48 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Ja schijnbaar, ik zag zijn naam ineens voorbij komen in reacties bij dat live filmpje en toen klikte ik erop en kwam het tegen :o
Hij denkt echt dat hij invloed heeft 8)7 .
chufimaandag 9 december 2019 @ 21:51
Zielige Merel blijft dr eigen filmpjes kijken...
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:51
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:49 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
OMG.
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:51
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:50 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Hij denkt echt dat hij invloed heeft 8)7 .
Narcisten heb je in alle vormen en maten
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:51
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:50 schreef Hagenesie het volgende:

[..]

Ik heb die speculaties niet gezien :D
Ik wel,hij schijnt een crush op Shelley te hebben.
Hagenesiemaandag 9 december 2019 @ 21:51
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:50 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Hij denkt echt dat hij invloed heeft 8)7 .
Mijn zoon werkte als beveiliger bij de nachtopvang daklozen. Daar kwam hij ook. Was nog 1 van de normaalste. Kan je nagaan wat daar komt.
Geenfrietmaarpatatmaandag 9 december 2019 @ 21:52
d4ec1b4b34aac47f75c86aba325fe2f2.gif
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:52
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:51 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Ik wel,hij schijnt een crush op Shelley te hebben.
waarom verbaast mij dat niets? _O-
Hagenesiemaandag 9 december 2019 @ 21:52
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:51 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Ik wel,hij schijnt een crush op Shelley te hebben.
_O- _O-
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:52
Wil de enige echte Robert Donkers een teken van leven geven!
yvondenisemaandag 9 december 2019 @ 21:53
Jezus Mylene hou eens even je klep,debiel.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:53
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:51 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Ik wel,hij schijnt een crush op Shelley te hebben.
Dat weet jij niet. Hij heeft niet gezegd op wie. Zou kunnen, want het is een mooie meid, daar niet van.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:54
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:51 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

Narcisten heb je in alle vormen en maten
Er is vandaag 1 naar huis gestemd.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:54
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:49 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D _O-
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:54
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:53 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Dat weet jij niet. Hij heeft niet gezegd op wie. Zou kunnen, want het is een mooie meid, daar niet van.
Ik schrijf ook;Hij schijnt,en hij ontkent het ook niet. ;)
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 21:54
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:49 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O- _O-
Lelie68maandag 9 december 2019 @ 21:55
Merel nou allemaal filmpjes aan het terugkijken?
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:54 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Er is vandaag 1 naar huis gestemd.
maar daar is narcisme nog wel het minste van zijn problemen
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:47 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Het is je vergeven,ik heb heel even gekeken en zag Jessie knuffelen met veel bruine jassen.
Waren een paar vrijwilligers en Saskia natuurlijk.
Schakeltopiamaandag 9 december 2019 @ 21:55
sjellie O+
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:55
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:50 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Hij denkt echt dat hij invloed heeft 8)7 .
Ja is ook grappig, iemand reageert op hem, alsof hij invloed erop heeft, niet geschoten is altijd mis zegt Robert. Waarop die ander weer zegt ja het heeft gelopen, Merel zit nu dus niet op de bank

_O-
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:56
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:51 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Ik wel,hij schijnt een crush op Shelley te hebben.
OMG dan mag Shell wel gaan onderduiken _O-
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:56
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:55 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

maar daar is narcisme nog wel het minste van zijn problemen
Dat klopt.
FreshFruitmaandag 9 december 2019 @ 21:56
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:55 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Waren een paar vrijwilligers en Saskia natuurlijk.
Dat was wel leuk dat Sas er was. *O*
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:54 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Ik schrijf ook;Hij schijnt,en hij ontkent het ook niet. ;)
Nee... hij wil natuurlijk interessant doen en zegt dat hij er niets over gaat zeggen. Gekke vent.
Sambalbaaimaandag 9 december 2019 @ 21:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:49 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
Bramenstruikmaandag 9 december 2019 @ 21:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:56 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

OMG dan mag Shell wel gaan onderduiken _O-
wat ik begrepen heb, heeft Sjellie heel lief op zijn berichten gereageerd, niet wetende................. ze heeft zich weer wat op haar has gehaald dus, ze had ook zo een gek in Utopia die alles van haar kocht, ze snapt niet dat je daar "stop" tegen moet zeggen
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:58
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:56 schreef FreshFruit het volgende:

[..]

Dat was wel leuk dat Sas er was. *O*
Ja, leuk voor Merel en haar moeder.
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:59
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:57 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

wat ik begrepen heb, heeft Sjellie heel lief op zijn berichten gereageerd, niet wetende................. ze heeft zich weer wat op haar has gehaald dus, ze had ook zo een gek in Utopia die alles van haar kocht, ze snapt niet dat je daar "stop" tegen moet zeggen
Ach... er zijn nog meer gekken, daar hoef je zelf niet veel voor of aan te doen. Vraag maar aan Talpa, die heeft nog last van Robert.
DaniqueVmaandag 9 december 2019 @ 21:59
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:57 schreef Bramenstruik het volgende:

[..]

wat ik begrepen heb, heeft Sjellie heel lief op zijn berichten gereageerd, niet wetende................. ze heeft zich weer wat op haar has gehaald dus, ze had ook zo een gek in Utopia die alles van haar kocht, ze snapt niet dat je daar "stop" tegen moet zeggen
:Y

Zijn profielfoto, ik moet nu de hele tijd denken aan die aap die een selfi nam, waar ze later zo aan het strijden waren wie de rechten van die foto had
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:59
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2019 21:56 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

OMG dan mag Shell wel gaan onderduiken _O-
_O- _O- _O-
ThunderBitchmaandag 9 december 2019 @ 21:59
v