Regilio_ | dinsdag 3 december 2019 @ 14:03 |
Gisteren een lekkere dikke beenham uit de oven gemaakt, helft opgegeten, helft bewaard voor vandaag, want is koud ook te eten. Echter, toch benieuwd of en hoe je hem evt opnieuw kunt opwarmen? Door opnieuw in de oven te bereiden wordt ie erg droog lijkt me. Via google ook niets kunnen vinden. Iemand tips? Bij voorbaat dank ![]() | |
Poesje_Mauw77 | dinsdag 3 december 2019 @ 14:04 |
Ik gooi hem gewoon nog een keer in de oven. | |
Geerd | dinsdag 3 december 2019 @ 14:07 |
Stoomzak voor kip en dan in heet water? | |
butz0rs | dinsdag 3 december 2019 @ 14:08 |
magnetron, 900W 5min. | |
dezomervoorbij | dinsdag 3 december 2019 @ 14:10 |
Eigenlijk kan alles wel. Oven, iets opbraden, gewoon koud eten.. Beenham ![]() | |
de_boswachter | dinsdag 3 december 2019 @ 14:30 |
Koud | |
Jordy-B | dinsdag 3 december 2019 @ 14:50 |
Ja, anders is het opwarmen tamelijk overbodig, hè... Even kort in een hete koekenpan. | |
Erosjuhhh | dinsdag 3 december 2019 @ 14:53 |
In dikke plakken snijden. Lekker kruiden en bakken in boter. | |
Snowballed | dinsdag 3 december 2019 @ 14:58 |
In dunne plakjes juist.. en dan heel kort in een loeihete pan![]() ![]() | |
Muck | dinsdag 3 december 2019 @ 15:15 |
Oef, en dan op een knapperig broodje ![]() | |
Bzzzzt | dinsdag 3 december 2019 @ 15:18 |
Met bollie’s beenham saus | |
Regilio_ | dinsdag 3 december 2019 @ 17:31 |
Dank voor alle tips! ![]() | |
Cat-astrophe | dinsdag 3 december 2019 @ 20:13 |
Net ook kliekje beenham op. Ik snijd dikke plakken en warm die dan eventjes op in de magnetron. Niet te lang of te heet, want dan wordt het schoenzool. | |
pokkerdepok | dinsdag 3 december 2019 @ 20:46 |
dit is te erg, gelijk de neiging naar de supermarkt te rennen om ham te komen, nu.. | |
anndb | woensdag 4 december 2019 @ 06:59 |
Waar koop je die eigenlijk nog? | |
#ANONIEM | woensdag 4 december 2019 @ 07:00 |
Nomnomnom | |
Bzzzzt | woensdag 4 december 2019 @ 10:06 |
Sligro, en bepaalde jumbo’s in Bodegraven. |