abonnement Unibet Coolblue
pi_191403269
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 21:56 schreef BellaaElisa het volgende:

[..]

Ja eerlijk gezegd wel, maar ik wil graag altijd het goede zien in mensen. En hij is al best veel veranderd. Maar als ik het zo bij Roxy lees denk ik bij mn eigen wat doe ik nog bij deze mafkees. :?
Die camera's heeft die dus niet meer op mij gericht.
Stel je voor dat je dochter jou vertelt dat ze met een man samenwoont, die camera’s ophangt om haar te kunnen zien. En als je er naar vraagt, zegt dat het eigenlijk stom is dat ze nog samen met hem is. Hoe zou dat voelen?

Voel je je vrij thuis?
pi_191405553
jeetje, ik schrik hier wel van..
hoe normaal sommigen het ook vinden, zo n tracker op je auto en cameras etc..
hier komt dat er echt niet in! Als een van ons ergens (later) weggaat en t is handig voor koken oid dan appen we.. maar alles in de gaten houden brr..eerlijk gezegd vind ik ook kinderen met een camera in de gaten houden niet ok (nou ja ouder dan een jaar of 3 dan)

(ik heb wel commentaar op manlief dat ie zn fiets niet op slot heeft gezet.. maar dat zie ik als ik thuiskom en de fiets vrolijk met sleutel voor t hek staat..dat die nog niet gejat is is een wonder)
pi_191411916
Nou ik schrik ook. Zo'n relatie gun ik niemand lieve dames!!

En succes komende week Roxy!
Met een meidenkwartet
pi_191412732
Ik schrik er ook wel van. Ik heb niks te verbergen maar ik zou het niet fijn vinden als iemand precies kan zien waar ik wanneer ben.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')