abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 23:37:20 #51
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_189508396
Blijft leuk, dat creatief omgaan met dat soort fratsen, Lemijn.

We gingen trouwens vanmiddag naar Shaun het Ruimteschaap in de bioscoop :D Aanrader wel! Ik vond de film ook best leuk.
pi_189508706
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 23:03 schreef Gogo83 het volgende:
@:Lemijn: Teetje heeft om precies die reden een tuitbeker in zijn bed, zodat ie lekker zelf een slokje water kan pakken en daar geen tijd voor gerekt hoeft te worden. Die van de hema is behoorlijk lekvrij (ook een crime om open te krijgen, maar goed, wel lekvrij dus).

@:Franny: wat stoer van je kleine man! Lijkt me overigens wel heerlijk, een kdv lekker in de natuur!

@:Adrian4: Wat een mijlpaal!!! *G*

@:TolstoiFan: wat heerlijk, ben benieuwd wat hij voor je gekocht heeft!

@:gewoonmezelf87 Alvast gefeliciteerd met James!!

Vorige week had Teetje zijn eerste uitnodiging voor een verjaardag van iemand die niet tot onze vrienden/familiekring behoort, van een KDV-vriendje. Geen kinderfeestje, gewoon een verjaardag waar wij ook bij mochten zijn. Maar dit was voor het eerst dat ie het hele proces van een cadeautje kopen, inpakken, enz. bewust meemaakte en ook heel veel vragen had over zijn eigen en onze verjaardagen.

Hier gaat het met Teetje best wel goed. Na mijn miskraam was hij ook een tijdje van slag, kinderen voelen toch alles aan en hij was vooral een tijdje alleen maar aan mij vastgeplakt, wat zowel voor mij als man lastig was. Nu is dat weer een beetje voorbij gelukkig.

Wat ik me wel afvroeg (en eigenlijk weet ik het antwoord wel, maar ik moet denk ik even gerust gesteld worden): het is toch normaal dat een kind van 2,5 nog geen enkele interesse in het potje heeft? Hij wil er af en toe wel eens op, maar meestal met kleren en luier aan en op een eenmalige plas by accident op zijn verjaardag in maart, is er nog nooit iets in het potje terecht gekomen. Maar dat komt nog wel toch? Ik lees soms over zo goed als zindelijke dreumesen en dan word ik toch een beetje onzeker.
Willem heeft dus voor het eerst niet in zijn luier gepoept 3 dagen voor zijn vierde verjaardag.
Tot 3,5 jaar heeft ie echt totaal geen interesse gehad in zindelijk worden. Plassen op de wc ging toen vrij snel consequent goed. Poepen niet, maar Willem kan sowieso niet goed poepen.
Ik wacht ook echt nog even met Kevins zindelijkheidstraining. Die is nu 2 jaar en 5 maanden. Ik moet zelf even op adem komen
pi_189510838
James gaat hier af en toe op de wc plassen maar echt interesse heeft ie er niet in... bij zijn zus duurde het ook wel ff..

Mijn kleine man is vandaag 3!! Blijft bijzonder zo'n verjaardag, trip down memorylane... zeker omdat het bij hem zo spannend is geweest! Maar nu is het een sterke peuter met hele sterke eigen wil 🤣

S. 2014
J. 2016
pi_189511282
Gefeliciteerd met je kleine grote man Gewoonmezelf, wat een mooie collage O+
  zaterdag 19 oktober 2019 @ 09:40:00 #55
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_189511825
Gefeliciteerd GM!
KuikenGuppy
  zaterdag 19 oktober 2019 @ 09:51:43 #56
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189511914
Gefeliciteerd GM, wat een mooi sprekend koppie heeft hij toch
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 19 oktober 2019 @ 10:04:56 #57
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_189512026
Gefeliciteerd met James! O+
Hele fijne dag!
pi_189512051
Gefeliciteerd GM O+

Hier wil Mijm het liefst wel de hele dag op de ‘c-plassen!’ Gisteren heeft hij weer eens gepoept. Maar zindelijk is hij nog lang niet.

Drinken voor het slapen is ook de lievelingssmoes van S., maar daar ben ik mee gestopt, omdat hij anders iedere nacht in zijn bed plast.

We gaan een slaaptrainer kopen voor beide jongens. S. wil een nachtlampje en gaat dan voortaan in zijn eigen bed slapen ( :') ik heb geen illusies dat dit zonder strijd gaat gebeuren). De laatste week wordt Mijm wakker ‘s nachts en wil dan bij papa en mama in bed. En dat is op zich terecht, want grote broer ligt er ook. Wel met het verschil dat die laatste daadwerkelijk slaapt en dat Mijm er een feest van maakt.
Ik hoop dat de slaaptrainer daarin gaat helpen, want de 3 uur slaap van eergisteren was echt te weinig voor ons allemaal ;(
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_189512118
Gefeliciteerd GM *O*

Hier met 2,5 ook 0 interesse in het potje. Ze gaat er wel eens opzitten als ik dat vraag maar doet dan niets. Ze plaste laatst wel per ongeluk toen ze geen luier om had en was enorm van slag. Ze legt gewoon de link nog niet denk ik.
pi_189512567
Gefeliciteerd GM *O*

Ik vind zindelijkheid echt met uitstek het meest vervelende deel van ouderschap. Niet als ze eenmaal zindelijk zijn natuurlijk, maar die weg er naar toe, ondanks dat kleuter relatief snel van de een op de andere dag plaszindelijk was. Maar ca 4 keer per week moet zijn hele beddengoed in de was omdat hij doorlekt (en hij draagt nog een luier s nachts), en hij plast nog regelmatig over zijn broek heen omdat hij niet goed op de wc zit. En poepen doet hij helemaal niet op de wc.

De meiden willen wel graag op het potje of de wc, maar springen er binnen een tel weer vanaf “klaah!”. Waarna de ander wil maar de eerste toch snel weer haar plek terug claimt om dat te voorkomen. En zodra ze dan echt eraf gaat plast ze binnen een minuut elders als ik niet gelijk weer een luier om doe. Ik vind het vooral heel veel gedoe met 0 resultaat momenteel. Liever drie poepluiers per kind per dag.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_189513474
De kapitein vind plassen interssant, hij lijkt er een beetje controle over te krijgen. Nu plast hij steeds tijdens het verschonen en zegt dan poetische dingen als "oh warm, pasta" en "warm net als zon" _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 19 oktober 2019 @ 13:07:55 #62
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_189514001
Wat komisch LDG! Jacob zegt alleen maar oh! omdat hij zelf zo verbaasd is. Dat de zon warm kan zijn, zijn we hier allang weer vergeten }:| .

FF jouw verhaal motiveert me extra om het nog op geen enkele manier te stimuleren, dank. Ik wacht wel gewoon tot hij het opeens kan.

Nou ook zojuist ging hij weer na 1 minuut dramatisch hard huilen gewoon slapen. Ik ben toch telkens weer verbaasd hoe makkelijk je dingen kan doorbreken, als je er zelf maar echt achter staat.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_189514179
Gefeliciteerd gm! Mooie foto’s.

Lemijn hier werkt de slaaptrainer goed. Maar eerst werd het erger en hoorde ik haar middenin de nacht roepen: schaaaaapje doe je ogen nou ooooopen :D
pi_189514252
Simon heeft wel interesse in het potje, hij plast ook zo'n 2-4 keer per dag op het potje (soms een paar druppels, soms een flinke plas). Ik twijfel echter of hij de aandrang echt voelt. Maar onder de douche doet ie dan wel weer bewust een plasje als ik vraag of hij moet plassen.
Ik vind het vooral lastig wat dan de volgende stap is?? Gewoon vaker op het potje zetten? Of op een gegeven moment gewoon de luier uit laten? En heb ik daar zelf wel zin in op dit moment :@ ?

Vanochtend was ik met Simon in de bieb. Voor het eerst dat ik hem gemeen heb zien doen naar een ander kindje, hij pakte een boekje af en sloeg daarmee vervolgens het kindje in het gezicht :o Kindje huilen natuurlijk. Ik heb hem even goed toegesproken dat dat echt niet mag en niet lief is. Vervolgens heeft ie nog sorry gezegd tegen het andere kindje.
Thuis vertelde hij aan manlief wat ie gedaan had.
pi_189514263
GM, gefeliciteerd met James! Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben!
pi_189514612
Gefeliciteerd met James GM, wat is hij al groot inderdaad!!

Hier plast ze af en toe op het potje en dan weer een hele maand niet. :+ Toevallig deze week wel weer een paar keer maar 1x per dag is nog altijd het record. :P

Tolstoi minder leuk om te zien misschien, maar zo leert hij uiteindelijk wel wat goede en minder goede manieren zijn om voor jezelf op te komen. ;)

Lemijn grappig om te lezen over dat doorbreken. Hier inmiddels niet meer aan het wiegen of aaien, maar wachten op onze slaapkamer tot ze slaapt. Dat is soms een kwartier, vaak een uur, bij uitzondering zelfs anderhalf uur. Ik merk wel dat vriend wat meer verbaal op haar roepen reageert; er sneller en langer naartoe gaat dan ik die dingen doe. Een voordeel als je alleen bent is dat het altijd hetzelfde gaat (als hij bij jou is).
Wij wisselen de avonden nu om en om af en dat vind ik wel prettig i.p.v. 90% mijn taak.
Afgelopen week ging ze met mij iets later naar bed (20:30 naar boven) en sliep ze binnen een kwartier. Vriend dacht hetzelfde trucje toe te passen en was gisteren om 21:15 (heel veel later) nog met het ritueel bezig, duurde het ruim een uur. :+
  zaterdag 19 oktober 2019 @ 14:09:03 #67
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189514902
LDG en Arja :D :D :D

Tolstoi: jouw kleintje is toch nog heel mini? Dan komt dat hele interesse in poep en plas van hemzelf vanzelf nog wel joh

Mijn kind is af en toe een total bitch naar mij en probeert lekker te manipuleren en zulks :')
Zeker nu ze niet meer ziek is.
Dus daar weer even aandacht aan besteden, beetje rust en regelmaat thuis, en niet meer mij in mijn gezicht slaan of bijten :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_189516435
Van harte gm!!
pi_189519113
Molo dat heeft Emmy ook altijd een poos na het ziekzijn. Terug naar regelmaat en consequent(er) zijn is dan het beste inderdaad
pi_189526637
Bedankt voor de felicitaties allemaal. Hij was ontzettend jarig, en ontzettend overprikkeld aan het eind van de dag :+ maar goed vandaag lekker bijkomen en spelen met al zijn cadeautjes.

S. 2014
J. 2016
  zondag 20 oktober 2019 @ 11:44:30 #71
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_189528944
James is lekker verwend *O*

Max is met zijn vader naar pake en beppe. Hij krijgt daar alle lego van mijn vriend en zijn broers. Ik ben thuis en denk diep na hoe we onze ruime woonkamer ook lekker ruim houden met deze toevoeging :') Pinterest met speelhoekjes afstruinen.... Ruim 2 uur in de auto zitten is nog een beetje teveel van het goede, dus ik heb een dag alleen O+
  zondag 20 oktober 2019 @ 12:52:09 #72
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189529804
Oh fijn, van die erfenissen die je huis vullen _O-
En ook wel weer erg tof


Leuke foto's van James GM! Lekker bijkomen nu ja ^O^

Ik ga morgen eens met die kleine hier met de metro naar Blijdorp ipv met de auto. Kan nu gelukkig (metro rijdt pas sinds kort) en ik denk dat ze het supertof vindt :)
Hopelijk morgen niet weer ziek zoals afgelopen weken :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_189530717
Metro was hier een groot succes.Maar dat is eigenlijk alles wel wat rijdt geloof ik... :')

Leuk Quoi van zulke giften!

Molo, hopenlijk kunnen jullie morgen lekker naar blijdorp.
S. 2014
J. 2016
pi_189530871
Hier is de metro ook favoriet, wordt ook heel Rotterdams "de meetero" genoemd _O- met een dikke natte t :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 20 oktober 2019 @ 14:30:29 #75
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_189530949
Ze is weleens eerder met de metro geweest, alleen niet direct vanaf huis. Ben wel benieuwd hoe ze dat vindt :D

Rotterdammerts O+
Die van mij praat heel bekakt met een rollende R enzo. Geen idee van wie ze dat heeft eigenlijk _O-
Ze heeft het ook over 'het durp' en 'de mansen' ipv dorp en mensen _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')