abonnement Unibet Coolblue
pi_189344152
In dit topic zullen we de ontwikkelingen melden wb bovengenoemde issues.

Aftrap: nav de klachten die op dinsdag 8 oktober geuit zijn in FB, is e rop dringend verzoek van FOK door NDM actie ondernomen en zijn er aanpassingen doorgevoerd.
Deze zouden met onmiddellijke ingang effect moeten hebben.
pi_190484041
Inmiddels is er van alles gebeurd. Een nieuwe techniek van het serveren van ads leidt voor sommige gebruikers, met name op mobiele devices, tot veel irritaties. Voor anderen valt het weer enorm mee, die hebben veel minder last.

Grootste punt van irritatie is het opschuiven van de getoonde content agv het later inladen van de advertenties. Hier wordt een oplossing voor gezocht.

Ander punt is het zg crashen van de site: de zooi loopt vast, en alleen een refresh brengt het weer terug. Dit is al sterk verminderd maar sommige gebruikers ervaren dit nog steeds als problematisch.

We hebben hier een topicchain over: Topicreeks: FOK! en advertenties. Meld hier problemen...

Als je op de hoogte wil blijven of als je zelf een klacht te melden hebt, doe het dan daar! Anders krijgen we een niet meer op te volgen warboel van parallel topcis die min of meer hetzelfde zeggen.

Heb je een klacht? Meldt dan altijd het type weergave (desktop of mobiel), het OS en de OS versie, de browser en de browserversie, en datgene wat je deed wat tot de fout leidde. Reproduceerbaarheid is het meest ideale, dan maak je het de technici een stuk simpeler eea te analyseren en op te lossen!

Excuses van alle admins voor deze irritaties. We zijn ons er van bewust dat dit het plezier kan bederven. We kunnen echter momenteel niet zonder advertenties bestaan.
  Admin woensdag 27 januari 2021 @ 16:40:20 #3
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_197670803
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')