abonnement Unibet Coolblue
  Spellchecker zaterdag 5 oktober 2019 @ 17:19:37 #1
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189284286
Doorbraak in onderzoek naar vermiste Vlaming; Nederlandse moeder (39) en dochter (18) opgepakt
quote:
Twee vrouwen van 18 en 39 jaar zijn vandaag opgepakt in het Nederlandse Steenbergen. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van de 56-jarige Belg Johan Van Der Heyden in juni. Momenteel is een uitgebreid sporenonderzoek aan de gang in een loods en een woonwagenpark in Steenbergen. Volgens het Antwerps parket zijn er aanwijzingen van een gewelddadig overlijden.
Johan Van Der Heyden werd op zondag 2 juni voor het laatst gezien in Lint. De 56-jarige loodgieter verliet die dag rond 20.30 uur in een witte bestelwagen zijn woning. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de man.
Tijdens het onderzoek van de Belgische politie, kwamen verschillende zaken in Nederland aan het licht. Een Nederlands rechercheteam werd ingeschakeld, waarna de twee vrouwen in Steenbergen werden aangehouden. Het duo wordt op dit moment in Nederland verhoord. De link tussen de vrouwen is officieel nog niet duidelijk, maar volgens een betrouwbare bron gaat het om een moeder en haar dochter, meldt de lokale nieuwssite BN De Stem.
Hun woonwagen en een aangrenzende loods worden al de hele dag minutieus met alle mogelijk middelen onderzocht. Een Belgisch forensisch team en een ploeg van de cel vermiste personen nemen deel aan het onderzoek, een samenwerking tussen de Belgische en Nederlandse politie. Er zouden aanwijzingen zijn van een gewelddadig overlijden, meldt het Antwerpse parket. Eerder liet een Nederlandse politiewoordvoerder al weten dat er rekening gehouden wordt met een ernstig misdrijf.
Journalisten die de verdwijningszaak van dichtbij volgen, vermoeden dat de loodgieter al geruime tijd dood is. Ze weten dat de vermiste man vanuit zijn woonplaats Lint, regelmatig in Nederland ging werken. Hij en zijn witte Peugeot-klusbus zouden het laatst gezien zijn in de omgeving van Den Bosch en Eindhoven.
Zouden de dames niet tevreden zijn geweest over het geleverde werk?
pi_189284410
Zouden ze hem als seksslaafje in hun kelder hebben gestopt? :9
pindazakje
  Spellchecker zaterdag 5 oktober 2019 @ 17:27:11 #3
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189284428
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 oktober 2019 17:25 schreef Hyaenidae het volgende:
Zouden ze hem als seksslaafje in hun kelder hebben gestopt? :9
Woonwagens hebben geen kelders :N
pi_189284479
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 oktober 2019 17:27 schreef maily het volgende:

[..]

Woonwagens hebben geen kelders :N
Maar in die aangrenzende loods is dat wel een mogelijkheid. :P
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  Spellchecker zaterdag 5 oktober 2019 @ 17:35:06 #5
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189284548
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 oktober 2019 17:30 schreef Hathor het volgende:

[..]

Maar in die aangrenzende loods is dat wel een mogelijkheid. :P
Dat dan weer wel.
  Spellchecker maandag 7 oktober 2019 @ 20:54:26 #6
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189321200
Verdwenen Belg mogelijk in stukken gesneden in Steenbergse loods
quote:
De verdwenen loodgieter Johan van der Heyden (52) uit België is mogelijk slachtoffer geworden van een gruwelijke (roof)moord. De politie houdt er rekening mee dat zijn lichaam in stukken is gesneden in de loods in Steenbergen, waar de recherche zaterdag minutieus naar bloedsporen heeft gezocht.
Dat blijkt uit onderzoek van deze krant en gesprekken met bronnen uit onder meer de omgeving van de verdachten. Het is duidelijk dat de Belgische en Nederlandse politie zeker vier verdachten al geruime tijd op het oog heeft. Behalve de afgelopen weekeinde aangehouden moeder (39) en dochter (18) uit Steenbergen, zijn dat een ex-vriend uit Bergen op Zoom van de moeder en diens nieuwe vriendin, een vrouw uit Zoersel in België.

Prostituee
De inwoonster van Zoersel blijkt twee maanden geleden al te zijn aangehouden. Ze zit sindsdien vast. Haar partner, de (hoofd)verdachte uit Bergen op Zoom, is voor zover bekend niet aangehouden en vermoedelijk voortvluchtig. De twee vrouwen uit Steenbergen zijn al eerder gehoord in de verdwijningszaak maar werden toen niet vastgezet.
Volgens bronnen had Van der Heyden een betaalde seksuele relatie met de verdachte uit Zoersel. De prostituee en haar Nederlandse partner zouden afgelopen zomer het plan hebben opgevat om de loodgieter te beroven omdat ze dachten dat hij steenrijk was.

Gelokt
Op de dag van zijn verdwijning, zondag 2 juni, was Van der Heyden 's avonds vanuit zijn woning in Lint bij Antwerpen naar de vrouw in Zoersel gereden. Mogelijk is hij die avond onder valse voorwendselen naar Nederland gelokt bijvoorbeeld voor een klus.

De politie lijkt echter ook rekening te houden dat het scenario dat het slachtoffer in België is omgebracht en door één of meer verdachten in zijn eigen busje naar Steenbergen is gereden. De onderzoekers beschikken over een foto van de witte Peugeot Boxer terwijl die op de snelweg bij Bergen op Zoom over de grens rijdt richting Nederland. Achter het stuur zit vermoedelijk een vrouw en zeker niet Van der Heyden.

Lichaam niet gevonden
De rit zou volgens dit draaiboek zijn geëindigd op het woonwagenkampje in Steenbergen waar de ex van de verdachte uit Bergen op Zoom woont. Deze vrouw en haar dochter werden zaterdagochtend elders in hun woonplaats aangehouden.

In een loods van de bewoonster zette de recherche onder meer een speurhond in en verrichtte ze zogeheten luminol-onderzoek naar bloedsporen en ander (dna-)bewijs. De politie onderzoekt of het lichaam van het slachtoffer in de loods in stukken is gesneden om het beter te kunnen wegmaken. Wat er verder met het stoffelijk overschot is gebeurd, is niet duidelijk. Hoe dan ook is het lichaam zaterdag niet gevonden.

Busje gevonden
Het witte busje is later bij toeval aangetroffen in Den Bosch en op sporen onderzocht. Vanaf dat moment wisten de onderzoekers vrijwel zeker dat de Belg niet meer in leven was. Het busje zou volgens Misdaadjournalist.nl zijn doorverkocht voor 500 euro. Een bron vertelde deze site dat de buit van de roofmoord slechts 60 euro bedroeg.

De Roosendaalse Advocaat Henk van Asselt van de verdachte moeder uit Steenbergen zegt niet te kunnen reageren omdat zijn cliënte in alle beperkingen in de cel zit. Het is niet duidelijk of en wat de in België aangehouden verdachte vrouw uit Zoersel heeft verklaard, maar het lijkt erop dat zij de politie op weg heeft geholpen. De Belgische en Nederlandse politie doen geen verdere mededelingen over het onderzoek.

pi_189321254
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 oktober 2019 17:27 schreef maily het volgende:

[..]

Woonwagens hebben geen kelders :N
Sommigen wel om hun wiet te kweken. :P
  Spellchecker vrijdag 11 oktober 2019 @ 16:58:06 #8
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_189383852
Lichaam van loodgieter nog niet gevonden; vrouwen toch langer vast voor betrokkenheid bij zijn dood
quote:
Hoewel het lichaam van de vermiste loodgieter Johan van der Heyden nog niet is gevonden, blijven de twee vrouwen uit Steenbergen die eerder werden opgepakt, toch langer vastzitten. Justitie gaat ervan uit dat de Belg dood is en dat de moeder en dochter bij zijn dood betrokken zijn.
De 56-jarige Van der Heyden verdween op 2 juni vanuit zijn huis in Lint in België en sindsdien is hij spoorloos. De twee verdachte vrouwen werden zaterdagochtend aangehouden in Steenbergen.

In stukken gesneden
Volgens BN DeStem houdt de politie er rekening mee dat zijn lichaam in stukken is gesneden in een garagebox in Steenbergen. Er zouden ook nog twee andere verdachten in het vizier zijn.

De twee vrouwen van 18 en 39 jaar zitten in beperkingen, wat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Het voorarrest is met twee weken verlengd.
  Spellchecker dinsdag 3 december 2019 @ 08:34:25 #9
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190244798
Kinderen getuigen over in stukken snijden loodgieter Johan
quote:
Het lijkt erop dat het onderzoek naar de vermissing van loodgieter Johan Van Der Heyden (56) uit het Belgische Lint in een stroomversnelling komt. De kinderen van verdachte Wanda V.R. hebben gedetailleerde verklaringen afgelegd.
Na hun arrestatie in november hebben de twee minderjarige zonen van prostituee Wanda V.R. (39) uit Zoersel uitgebreide verklaringen afgelegd over wat er volgens hen gebeurd is met de vermiste man. De 56-jarige loodgieter vertrok in juni met zijn bestelwagen en is sindsdien spoorloos.
Begin oktober werden voor de eerste keer verschillende verdachten opgepakt door Belgische en Nederlandse politie. Onder meer een moeder en dochter uit Steenbergen belandden achter de tralies.
Prostituee Wanda
Net als de Zoerselse prostituee Wanda V.R. Kort daarop werden nog drie personen opgepakt in Nederland. Het ging om Nicky S. (30) en twee jongens van 16 en 17 jaar, respectievelijk de vriend en de zonen van V.R.

Meerdere bronnen dicht bij het onderzoek bevestigen nu aan Het Nieuwsblad dat de twee jongens tot in detail verklaard hebben wat ze weten over de vermiste Van Der Heyden.

In stukken gesneden
Verklaringen die bevestigen wat iedereen al vreesde, namelijk dat de Lintenaar niet meer in leven is. De jongens bevestigden tijdens het verhoor dat het lichaam van Van Der Heyden in stukken gesneden werd. Vervolgens zouden Nicky S. en Wanda V.R. een kampvuur gemaakt hebben waarin de verschillende lichaamsdelen een voor een verbrand werden.

Volgens bronnen van Nieuwsblad komt die verklaring van de zonen overeen met een andere getuigenis. Zo zou een buurtbewoner van het woonwagenpark in Steenbergen gezegd hebben dat het gedurende enkele dagen naar ‘gebakken spek’ rook in de buurt.


Over het motief van de moord zouden de twee minderjarigen geen duidelijkheid hebben gegeven. Een van de theorieën is dat Wanda V.R. en Nicky S. de man, een vaste klant van de prostituee, wilden beroven omdat ze gehoord hadden dat hij erg rijk zou zijn.

In het onderzoek naar de verdwijning en de moord op Van Der Heyden zitten op dit moment nog vier verdachten in de cel.

Wanda V.R. verblijft in de Begijnenstraat in Antwerpen, haar vriend Nicky S. zit in een Nederlandse gevangenis. Ook zitten bij ons een 39-jarige moeder en haar 18-jarige dochter uit Steenbergen vast.

Versnijden van lichaam
Die moeder is een ex van Nicky S. en is de eigenares van de loods waar het versnijden van het lichaam mogelijk gebeurde. De man die de bestelwagen van Van Der Heyden in zijn bezit had na de verdwijning werd vrijgelaten, maar is nog steeds verdachte.

Wanda V.R. ontkende de afgelopen maanden steeds alle betrokkenheid bij de verdwijning. Ze verklaarde steeds dat Johan Van Der Heyden ‘gewoon vertrokken was’ bij haar.

Het is onduidelijk of ze al gehoord heeft wat haar zonen hebben verklaard. De advocaat van de Zoerselse, Xavier Potvin, wilde geen commentaar geven aan de krant.
:X
pi_190244882
Zelfs dames lopen blijkt gevaarlijk! :o
http://epicshirtsandgadgets.spreadshirt.nl/
Epic Beard Man is in My web Shop ;-]
  Spellchecker woensdag 4 december 2019 @ 07:37:57 #11
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190260251
Vermiste loodgieter Johan van der Heyden werd dagen gegijzeld in zijn eigen bestelbus
quote:
De vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56) uit Lint in België is na zijn verdwijning op 2 juni vermoedelijk dagenlang gegijzeld in zijn eigen bestelbus. Waarschijnlijk dachten de daders dat de Belg zeer vermogend was. Van der Heyden is volgens de politie met geweld om het leven gebracht.
Volgens de politie zou zijn lichaam met een cirkelzaag in stukken zijn gesneden en vervolgens verbrand op het woonwagenkamp in Steenbergen. De resten zouden daarna in een speciekuip zijn vervoerd naar het buitengebied van Steenbergen, waar ze vermoedelijk in het Schelde-Rijnkanaal zijn gedumpt.

De politie denkt dat zijn stoffelijke resten bij de brug naar Oud-Vossemeer of Sint-Philipsland in het water zijn gegooid. Dat bleek dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht dat aandacht besteedde aan de vermissingszaak.

Noodklus
Van der Heijden vertrok op 2 juni van huis met de mededeling dat hij naar een noodklus in Zoersel moest. In werkelijkheid ging hij naar Wanda waar hij een relatie mee had. Wanda is een van de verdachten en komt uit Nederland. Na die tijd is Van der Heijden niet meer gezien.

De bestelbus van de loodgieter is op 3 juni gefilmd toen de bus op de A4 de Belgisch-Nederlandse grens passeerde. Voor de politie staat vast dat Van der Heyden de bus niet zelf bestuurde. De bus heeft vervolgens enkele dagen vlakbij het woonwagenkamp aan de Westlandseweg Langeweg in Steenbergen gestaan.

Op 5 juni is de bus vanaf de Schansdijk in Steenbergen verkocht. Volgens de koper was de laadruimte zonder gereedschap en houten bekisting. Bij het sporenonderzoek is in de laadruimte bloed gevonden van Van der Heyden.

Op 17 november werden twee jongens aangehouden. De jongens zijn de zonen van de 39-jarige verdachte Wanda. Ze werden opgepakt samen met de 30-jarige Nicky S., de partner van Wanda V.R. In totaal zijn er zeven mensen aangehouden. Ook de koper van de bestelbus is aangehouden geweest.

Volgens de politie zitten nog vier verdachten vast. De anderen zijn op vrije voeten, maar zijn nog wel verdachte.

Dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Er kwamen negen tips binnen.
  Spellchecker vrijdag 20 december 2019 @ 13:11:09 #12
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190554954
Duikers zoeken in kanaal naar met cirkelzaag in stukken gezaagde loodgieter Johan van der Heyden
quote:
De politie is vrijdag met duikers en sonarapparatuur op zoek naar het lichaam 'of delen van het lichaam' van de vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56). De politie zoekt sinds tien uur in het Schelde-Rijnkanaal bij Sint Philipsland in Zeeland omdat er 'aanwijzingen zijn dat er iets gedumpt is'. Het zoeken gaat waarschijnlijk nog uren duren.
Volgens de politie zou zijn lichaam met een cirkelzaag in stukken zijn gesneden en vervolgens verbrand op het woonwagenkamp in Steenbergen. De resten zouden daarna in een speciekuip zijn vervoerd naar het buitengebied van Steenbergen, waar ze vermoedelijk in het Schelde-Rijnkanaal zijn gedumpt.

De politie denkt dat zijn stoffelijke resten bij de brug naar Oud-Vossemeer of Sint-Philipsland in het water zijn gegooid. Dat bleek dinsdagavond 3 december in het tv-programma Opsporing Verzocht dat aandacht besteedde aan de vermissingszaak.

De politie is met vier duikers en twee boten aanwezig. In totaal helpen er dertien mensen mee, zegt een woordvoerder. Het scheepvaartverkeer op het kanaal is tijdelijk stilgelegd voor de zoekactie.

Verdwijning
De vermiste loodgieter Johan van der Heyden uit Lint in België is na zijn verdwijning op 2 juni vermoedelijk dagenlang gegijzeld in zijn eigen bestelbus. Waarschijnlijk dachten de daders dat de Belg zeer vermogend was. Van der Heyden is volgens de politie met geweld om het leven gebracht.
Politie_Rdaal twitterde op vrijdag 20-12-2019 om 11:54:28 Het scheepvaartverkeer op het Schelderijnkanaal thv #Steenbergen en #StPhilipsland wordt tijdelijk stilgelegd ivm een zoekactie in het water door duikers en een sonarboot. Eea heeft maken met het recherche-onderzoek naar Johan vd Heyden. https://t.co/LXAIB73VU0 reageer retweet
  Spellchecker vrijdag 3 januari 2020 @ 18:46:27 #13
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_190861179
Verdachte vrouw (40) overgeleverd in onderzoek naar lugubere verdwijning Johan van der Heyden
quote:
STEENBERGEN - De 40-jarige Wanda van R. is vrijdag door de Belgische autoriteiten aan de Nederlandse Justitie en politie overgeleverd. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning en waarschijnlijke dood van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56). De opsporingsdiensten gaan ervan uit dat hij bij een woonwagenkamp in Steenbergen is omgebracht.
De vrouw zat in verband met het onderzoek al in voorarrest in België. Zij is in beperkingen geplaatst. Mede in verband hiermee worden over de aard van de verdenkingen en haar rol geen verdere mededelingen gedaan door de politie.
Relatie met prostituee
Johan van der Heyden kreeg een relatie met de Nederlandse Wanda van R., nu één van de hoofdverdachten in de zaak. Op de avond van 2 juni kreeg hij waarschijnlijk een berichtje van haar. ,,Ik moet nog even wat gaan werken", excuseerde hij zich bij zijn vrouw. ,,Een noodgeval." De politie gaat uit van meerdere scenario's rondom de verdwijning. Mogelijk had hij zondagavond 2 juni betaalde seks met verdachte Wanda van R. Daarna is hij vastgehouden. Zeker is dat de bus van Van der Heyden een dag later de Nederlandse grens passeerde. Wellicht leefde het slachtoffer toen nog. Het lijkt erop dat ze naar Steenbergen zijn gereden.

Sinds zondag 2 juni is niets meer vernomen van Johan van der Heyden uit Lint in België. De politie gaat ervan uit dat hij niet meer leeft.

Omgebracht bij woonwagenkamp Steenbergen
De opsporingsdiensten gaan er vanuit dat de 56-jarige loodgieter in de eerste week van juni is omgebracht op of bij een woonwagenkamp in Steenbergen. Daarna zou het lichaam in stukken zijn gesneden of gezaagd. De politie houdt er rekening mee dat de verbrande resten van vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden vanaf een brug in het Schelde-Rijnkanaal zijn gedumpt. In Opsporing Verzocht en Faroek werd begin december 2019 aandacht gevraagd voor de verdwijning.

Nu Wanda van R. is overgeleverd aan Nederland, betekent dit dat het onderzoek hier wordt afgedaan. Mocht er een rechtszaak komen, dan vindt die waarschijnlijk in Nederland plaats. Naast de 40-jarige vrouw zitten nog een man en een vrouw vast. De vier die zijn heengezonden, blijven wel verdachte in deze zaak.


[ Bericht 41% gewijzigd door maily op 03-01-2020 18:55:25 ]
  Spellchecker maandag 20 januari 2020 @ 09:32:57 #14
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_191111867
Rechtbank Breda buigt zich over verdwijning Johan van der Heyden
quote:
De rechtbank in Breda buigt zich vandaag over de zaak tegen drie verdachten die te maken zouden hebben met de verdwijning van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Het gaat om een inleidende zitting, waarin de zaak nog niet inhoudelijk wordt behandeld.
Van der Heyden verdween spoorloos nadat hij op zondag 2 juni vorig jaar zijn woning had verlaten in Lint. De politie vermoedt dat hij in de directe omgeving van een woonwagenkamp in de buurt van Steenbergen is gegijzeld en gedood. Zijn lichaam zou daarna in stukken zijn gesneden en verbrand. De stoffelijke resten zouden vervolgens zijn vervoerd in een speciekuip en zijn gedumpt in het buitengebied van Steenbergen of vanaf een brug in het Schelde-Rijnkanaal gegooid.
Busje leeg teruggevonden
Het witte busje van de man, een Peugeot Boxer, werd na zijn verdwijning leeg teruggevonden in de Noord-Brabantse hoofdstad Den Bosch. Volgens de politie is de auto ook in Steenbergen geweest, niet ver van Roosendaal en Bergen op Zoom. Hoewel nog veel onduidelijk is, vermoedt de politie dat geld het motief was om de man om het leven te brengen.
In de zaak zijn de afgelopen maanden zeven mensen aangehouden, van wie twee vrouwen en een man nog vastzitten. Wat hun precieze relatie met Van der Heyden was, is onduidelijk.
  Spellchecker donderdag 23 januari 2020 @ 12:52:11 #15
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_191157614
Nieuwe zoektocht naar vermiste loodgieter Johan van der Heyden in Schelde-Rijnkanaal
quote:
De politie zoekt donderdag opnieuw naar delen van het lichaam van de vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56) in het Schelde-Rijnkanaal. Het is de tweede zoektocht in dat kanaal in korte tijd. Dit keer wordt wel op een andere plek, bij een andere brug, gezocht.
Eind december zocht de politie hier ook al met duikers en sonarapparatuur naar een deel van het lichaam van Van der Heyden. Dit gebeurde na 'aanwijzingen dat er 'iets gedumpt zou zijn'.

In stukken gezaagd
De Belgische loodgieter verdween 2 juni. Daarna werd niets meer van hem vernomen. Onderzoek naar zijn verdwijning leidde naar Nederland. Op beelden van snelwegcamera's bij de A4 onder Bergen op Zoom was namelijk zijn bus te zien. Maar achter het stuur zat niet Johan maar iemand anders.

Dit spoor leidde vervolgens naar een woonwagenkamp aan de Westlandselangeweg in Steenbergen. Daar woont Edna (40) met haar dochter (19). In hun woning of garagebox zou Johan zijn vermoord en in stukken gezaagd.

Moeder en dochter zouden dit niet zelf hebben gedaan. De politie denkt dat medeverdachte Nicky S. (31) dit deed. S. werd afgelopen najaar opgepakt in Hoogerheide.

Verklaring
Een van de verdachten, een 19-jarige vrouw uit Steenbergen, heeft inmiddels een verklaring afgelegd. Dat werd maandagochtend bekend tijdens de eerste openbare rechtszitting in Breda. Wat ze heeft verteld aan de politie is niet bekendgemaakt.

Van der Heyden is vermoedelijk dagenlang gegijzeld in zijn eigen bestelbus. Waarschijnlijk dachten de daders dat de Belg zeer vermogend was. Volgens de politie zou het lichaam van Van der Heyden uiteindelijk met een cirkelzaag in stukken zijn gesneden en verbrand op het woonwagenkamp in Steenbergen. De resten zouden daarna in een speciekuip zijn vervoerd naar het buitengebied van Steenbergen, waar ze vermoedelijk in het Schelde-Rijnkanaal zijn gedumpt.

Heel kleine botresten
De officier van justitie vertelde maandag dat het onderzoek naar de verdwijning van Van der Heyden nog loopt. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft onder meer het riool doorzocht bij het woonwagenkamp in Steenbergen. Daarin zijn 'resten van een mens of primaat' gevonden. Het zou gaan om heel kleine botresten.
pi_191157703
quote:
Er zijn daar drie grote bruggen...

Maar ze zoeken dus naar een grote klomp beton ter grote van een speciekuip in het kanaal, beton sluit de binnenruimte af dus die resten zijn nog maanden in goede staat terug te vinden.

Ik hoop dat het ze lukt.
  Spellchecker donderdag 23 januari 2020 @ 13:02:28 #17
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_191157723
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2020 13:00 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Er zijn daar drie grote bruggen...

Maar ze zoeken dus naar een grote klomp beton ter grote van een speciekuip in het kanaal, beton sluit de binnenruimte af dus die resten zijn nog maanden in goede staat terug te vinden.

Ik hoop dat het ze lukt.
Ik hoop het ook .....

Ze zoeken nu bij de brug tussen Oud- en Nieuw-Vossemeer
pi_191157895
quote:
Da's wat logischer.
  Spellchecker donderdag 23 januari 2020 @ 17:42:37 #19
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_191160962
Speciekuip in kanaal gevonden met mogelijk stoffelijke resten van loodgieter Johan van der Heyden
quote:
Politieduikers hebben donderdagmiddag in de zoektocht naar de vermiste Johan Van der Heyden een speciekuip gevonden in het Schelde-Rijnkanaal bij Nieuw-Vossemeer, met mogelijk stoffelijke resten daarin. Dat meldt de politie.
De duikers waren voor de tweede keer in korte tijd in het Schelde-Rijnkanaal aan het zoeken, naar aanleiding van een specifieke tip.

Er was een gerucht dat het lichaam van Johan van der Heyden (56) in beton zou zijn gegoten en in het water is gegooid, laat de politie weten. Donderdagmiddag rond drie uur vonden de politieduikers inderdaad een speciekuip met beton in het water van het Schelde-Rijnkanaal.

De kuip is uit het water gehaald en wordt naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gebracht. Daar wordt onderzocht wat er precies inzit.

De familie van Johan Van der Heyden is inmiddels op de hoogte gebracht van de vondst in het water.

Vermist
De Belg Johan Van der Heyden uit Lint wordt sinds 2 juni vorig jaar vermist. De politie gaat er al een poos van uit dat hij niet meer in leven is. Ondanks inmiddels zeven aanhoudingen in deze zaak, is nog altijd niet precies duidelijk wat er met hem gebeurd is. Ook zijn lichaam is nog altijd niet gevonden. Het spoor van de vermissing leidde naar Nederland.

Hoofdverdachte in de zaak zijn Nicky S (31) en zijn vriendin Wanda. De politie denkt dat zij Johan hebben gegijzeld in zijn eigen bestelbus. Daarin zouden ze hem naar Nederland hebben gereden, naar Steenbergen. Op een woonwagenkamp aan de Westlandseweg in Steenbergen zou hij vervolgens zijn vermoord en in stukken zijn gezaagd.
  donderdag 23 januari 2020 @ 17:54:43 #20
3542 Gia
User under construction
pi_191161140
Ik vind dit toch zo'n lugubere zaak. Echt bizar waar mensen toe in staat zijn.
  Spellchecker donderdag 23 januari 2020 @ 17:56:28 #21
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_191161168
quote:
0s.gif Op donderdag 23 januari 2020 17:54 schreef Gia het volgende:
Ik vind dit toch zo'n lugubere zaak. Echt bizar waar mensen toe in staat zijn.
Echt he ... en dat kinderen van de verdachte(n) toch tegen hen hebben getuigd ....
  donderdag 23 januari 2020 @ 17:57:06 #22
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_191161177
Wat een verhaal :{
pi_191162090
quote:
Iets wat in beton gegoten is, blijft goed. Wordt niet aangetast door elementen zoals water en lucht. Domme daders.

Dit is moord geen doodslag. Ik hoop dat ze lang kunnen gaan nadenken over hun misselijk makende daad. Ook degene die zolang hun mond hebben gehouden.
  Spellchecker dinsdag 28 januari 2020 @ 13:06:49 #24
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_191231938
Dat zal een korte rechtbank zaak worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')