zwart verhoogde plaat is het goedkoopst, maar daarop koken is een kleine uitdaging.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 15:42 schreef Werkman het volgende:
Als ik een los kookplaatje wil aanschaffen, gewoon met één of twee kookpunt en een stekker, welke kan ik dan beter kopen?
Keramisch, inductie of met zo'n zwarte verhoogde plaat?
Ja, maar wat een prijs zeg.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 15:46 schreef Fer het volgende:
Inductie is het beste, maar keramisch kunnen alle pannen op.
Zoiets bedoel je toch?
https://www.bol.com/nl/p/(...)ts/9200000112089419/
Voor alles. Solingen staal. Made in germanyquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 15:59 schreef Peter het volgende:
Heb je gebruikte pannen en waar hebben die eerder op gewerkt?
En waar zijn ze geschikt voor?
Maar ze zijn wel het goedkoopst.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 16:28 schreef Banaanvragen het volgende:
zwart verhoogde plaat is het goedkoopst, maar daarop koken is een kleine uitdaging.
grootste probleem is dat als je de temperatuur omlaag draait, die plaat nog ontzettend warm is en eigenlijk gewoon op vol vermogen door blijft warmen totdat hij afkoelt. (bv water blijft nog een tijdje door koken, terwijl dit normaal gesproken direct stopt)
Andersom, draai je de temp omhoog, dan heb je niet direct een warmte bron en moet je even wachten tot er weer warmte is.
dat is bij gas, inductie etc anders, zodra je daar de hitte wegdraait is het ook gewoon weg.
Let wel op dat als je pannen voor gas hebt gebruikt ze vaak niet meer zomaar daarna voor keramische werken..quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:19 schreef Werkman het volgende:
[..]
Voor alles. Solingen staal. Made in germany
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |