abonnement Unibet Coolblue
pi_189264955
Welkom in het dreumestopic! *O* .

pi_189265154
OT, mijn vrouw las een boek voor uit de kast van de klas. Het ging over de Ark van Noah en was geen aanrader. We hadden gemist dat we zelf een boek mee mochten nemen. B vindt de boeken van Koning Bobbel erg grappig. Je hebt daar hele series van, als we het hadden geweten was daar een boek van meegegaan.
pi_189266746
Exode, de 3 dagen regel kende ik inderdaad, vorige keer braken daarna de vlekjes van de zesde ziekte uit bij C. Vandaag voelt ze al niet warm meer, ik vermoed dat de tandjes misschien wat verhoging veroorzaakt hebben. En herkenbaar van het verzoeken om muziek; hier vraagt ze al om “YEAH YEAH” als ze I’m still standing van Elton John wil horen _O- Heerlijk vrolijk liedje dus ik dans graag mee dan ;)

Venco :o Kan ook de griep zelf het niet veroorzaken?

Olivia, het was ook wel heerlijk haar zo lekker dicht bij me te hebben, ze is sowieso knuffeliger op het moment O+ Volgens mij had jij laatst nog gevraagd hoe het met het sporten en zo ging, was toen te druk om te reageren :@ Ben nog steeds veel aan het wandelen en 1 keer in de week met de trainer, zit nu op -14 kilo maar blijf nu een beetje hangen. Ik zie wel hoe het verder gaat, ben in ieder geval al een stukje gezonder qua gewicht en conditie :Y

Aure, ik hoor het vaker ja dat mensen haar zo op mij vinden lijken, het klonen was dus succesvol :7 Hopelijk is Jip ook snel van zijn verkoudheid af!

PKM :*

Duman, wat sneu -O- Ben wel benieuwd hoe je daar achter gekomen bent, C laat zich op geen enkele manier in de mond kijken door iemand.

Ik kan vandaag geen mama meer horen }:| Het is rotweer dus wandelen zit er niet in, ik deed vandaag ook bewust wat rustig aan omdat ze niet lekker leek. Ik heb al een ziljoen boeken gelezen en gespeeld, en heb haar nu even voor Bumba zitten omdat ze zo dreinerig was en nu even rustig haar ding doet. Loedermoeder voel ik me :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 18:23:15 #4
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_189267756
Bumba is ook favoriet bij Doukje (nichtje). Swingt ze de pan uit.

(Ik heb zelf geen kinderen en niet van plan)

De andere twee van mijn broer zijn ouder.

Mijn zus heeft 4 kinderen (19, 15, 12 en 11)
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_189267970
Dank voor de tip, Exode. De ark van Noah nemen we iig niet mee ;)

Wauw Rena, wat knap van je! En watje zegt, ook al blijft je gewicht nu hangen, je bent wel fit en gezond. Knap zeg!
pi_189269556
Wow wat knap, Rena!! Ik heb altijd veel gesport en fietste alles. Nu beweeg ik amper meer en moet er echt wel 20 kilo af maar ik kan me er niet toe zetten...

Juul heeft weer koorts, werd in de avond hangerig en bleek 39 graden te hebben.
pi_189270874
Dank jullie wel.
Ik zag het gaatje tijdens het poetsen. Het zit in z’n hoektandje, dus snap niet dat ik het niet eerder heb gezien.
Over 3 maanden gaan we dus terug om te kijken of het gaatje niet groter is geworden. Zo ja, dan krijgen we een verwijsbrief naar een kindertandarts.
Hoop dat het hier bij blijft, maar vrees het ergste.

Hij lijkt er gelukkig geen last van te hebben. :)

@rena wat knap! :*

@exode weet je waar het aan ligt? Tandjes? Heeft ze ook nog ergens last van? Hopelijk geen vleeswaar op van de Jumbo of Aldi? ;)
Protège moi de mes désirs.
pi_189279495
D.U.M.A.N, nee verder nergens last van zelfs geen lichte verkoudheid. Nu weer koortsvrij.

B en ik zijn nu ziekjes, ik denk buikvirus.
pi_189279859
beterschap, exode!

Duman, sterkte met het gaatje. Mijn 4-jarige is nog nooit naar de tandarts geweest :@

Jongens, kijk m'n monster nu:

pi_189304659
Dank voor de complimenten O+

Oh Jagar wat een lief filmpje, zo netjes alles in de prullenbak doen O+

Duman, in ieder geval goed dat je het op tijd gespot hebt, je doet het hartstikke goed mama :*

Ik ben echt compleet gesloopt, gisteren familiereünie van mans kant van de familie gehad, vanochtend op bezoek geweest bij een tante van manlief en vanmiddag en een deel van de avond uit eten geweest met mijn familie. C wilde niet slapen vanmiddag dus die was echt een beetje lastig en dreinerig in het restaurant, al mijn energie is compleet opgeslurpt :') Ik werd vanmiddag ook echt een beetje boos omdat ze niet ging slapen terwijl ze toen al echt moe was en omdat ik de bui al voelde hangen voor het etentje, en ik voelde me vandaag gewoon een slechte moeder -O- Morgen doen we het maar rustig aan.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189306020
Rena er zit een heel verschil tussen je een slechte moeder voelen of echt een slechte moeder zijn. :*

Lief Jagar. Ik vind regelmatig spullen terug in de papierbak. :{

Wij hadden ook een druk weekend met verjaardagen. Wel leuk om te zien hoe Banaan daar tegenwoordig mee omgaat. Na de kat uit de boom gekeken te hebben kan hij zich goed (laten) vermaken met volwassenen die hij niet kent. :)

Vanmiddag ben ik met hem in de regen gaan spelen. Allebei regenjassen aan en gaan. Het viel me eigenlijk wel mee en Banaan vond het schitterend. Hij had er nog wel wat over te vertellen aan mijn man, die lekker binnen bleef. :P

Hij is nog altijd op zoek naar de pad die in de voortuin zat een paar weken geleden. Filmpje van toen want O+ .
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189306293
Drukke weekenden kan een hoop vragen van kleine dreumesen en moeders :* @rena morgen lekker samen spelen en kroelen en dan voelen jullie je vast beide weer beter.

Sofie maakt er een sport van om zoveel mogelijk speelgoed in de convectorput te mikken. En er past nog verrassend veel door het rooster :D

Banaan met z’n zoektocht O+

Sofie zat al de hele dag naar buiten te wijzen en op haar knietjes voor het raam naar de regen te kijken. Dus pak aan en naar buiten. Ze kan echt genieten van de regen en de wind O+

[ Bericht 4% gewijzigd door Takkie88 op 07-10-2019 00:28:12 ]
pi_189310273
Ah leuk filmpje Jagar!
Takkie :D Wij hebben ook een convectorput maar ze heeft die feature nog niet ontdekt gelukkig.

Wij hadden eindelijk eens een rustig weekend, 0 afspraken *O* Daar kan ik dan zo van genieten. Zaterdag in de tuin gewerkt en mijn vrouw is naar de stort geweest met van alles en nog wat. En verder heeeeeel veel geknutseld (B had een wedstrijd op school om een voertuig te maken) en geLego'd.
Helaas heeft Juul nog steeds redelijk waardeloze nachten. Gisteren om 04:00 alleen maar huilen en krijsen en vannacht was het om 00:00 al bal. Dus mevrouw lag wederom tussen ons in. Dan slaapt ze wel, wij een stuk minder.
Ze is overdag ook aan het schuiven met haar slaapjes dus slaapsgewijs is het niet zo leuk in huis momenteel.

MAAR lopen is echt tha bomb, haar record is 12 stapjes los nu. Ze is bijna non stop aan het oefenen en dat gaat met een hoop enthousiast gekir. B rent daar joelend omheen. O+
pi_189310319
leuk is dat, exode!

Jongens, hoe krijg ik het voor elkaar dat m'n dreumes beter gaat slapen? Het wordt nu echt tijd dat het beter gaat, we zitten alweer een hele tijd op wakker worden tussen 4 en 5.30. Ik vind het zo frustrerend. Hij kan zelf in slaap vallen, eet meer dan genoeg voor het slapen gaan, gaat zo rond 1900, 1915 naar bed. Slaapt overdag 1 dutje meestal, tussen 1 en 2 uur lang. Pfff....tijd voor koffie.
pi_189310555
Wat leuk dat het lopen zo goed gaat, @exode! En een rustig doch productief weekend, fijn is dat ook. :)

@Jagärtrut geen tips, wel een sterktewens :*

Wij hadden ook een rustig doch productief weekend. Tripje Ikea op zaterdag waar Welpje zijn ogen uitkeek en Ketel iedere demonstratiekamer in wilde om te kijken. :') We hebben een nieuw tv-meubel/speelgoedkast gehaald. Voorheen hadden we een open meubel met wat open bakken speelgoed erin, en sinds een tijdje gooit Welpje iedere keer de bakken helemaal leeg. En ergens mee spelen, ho maar, het was alleen leeggooien. Ik kan heel goed tegen rommel, maar het werd zelfs mij nu te gortig. Dus een Kallax met bakken gehaald en zondag in elkaar gezet. Het ziet er nu veel mooier uit, het neemt minder ruimte in én we hebben veel meer opbergruimte voor het speelgoed. Win-win! *O*

En ik heb vanochtend kaartjes besteld voor een babyconcert in de lokale bibliotheek, met muziek van Carnaval des Animaux van Saint-Saëns. Welpje is dol op muziekboekjes dus hopelijk vindt hij dit ook leuk. Ik heb er zelf zin in, in elk geval! :)
pi_189310614
Ja Luna, we hadden er ook enorm behoefte aan. Werksgewijs lopen wij aardig op onze tenen allebei. Mijn vrouw staat voor groep 7 en is bouwcoordinator. Door een hoop gedoe en een duo die momenteel niet 100% kan werken (wat 2 dagen voor de klas is) werkt mijn vrouw enorm veel over. Elke avond zeg maar.
Ik ben net geswitcht van afdeling en er komt enorm veel op me af nu. Ik moet inhoudelijk een stap bij zetten en dat is best even heftig.

Kortom zo'n weekend was wel even fijn. :D
pi_189311248
Jagar, wat een te lief filmpje O+ Leuk he die fases van het opruimen enzo, alleen jammer van je tissues :')

Rena, herkenbaar dat boos worden terwijl je het eigenlijk niet wil. Soms is het gewoon allemaal net teveel, dan reageer je vanuit emotie, dat maakt jou geen slechte moeder.

Banaan O+

Exode, wat vervelend dat de nachten zo slecht gaan, is de koorts nu wel definitief over of is ze nog steeds ziekig? En de knapperd dat het lopen zo goed gaat O+ Fijn, zo'n weekendje rust!

Jagar, helaas geen tips, hier ook een dreumes met op dit moment niet al te beste nachten en een peuter die altijd moeite heeft gehad met slapen. Ik ben dan ook niet te besten om daar in te adviseren ;)

Luna, fijn dat jullie een nieuw meubel hebben gevonden en nu meteen meer opbergruimte hebben. Hoe blij je van zoiets kan worden he, heerlijk O+ En dat babyconcert klinkt leuk! Wij zijn met Jewel toen ze een maand of 8 was naar bach voor baby's geweest, zo klein als ze was vond ze het al leuk dus volgens mij is zoiets al vrij snel wel geslaagd O+

Vlokje wisselt van heel enthousiast, lekker spelen en kirrend rondrennen, tot compleet hysterisch en overstuur van frustratie. Ze wil zo graag groot zijn en mee kunnen doen met grote zus, dat het mij soms pijn doet om te zien. Kleine dingen zoals het zelf de jas aan willen doen, op de wc willen plassen, zelf op de bank willen klimmen (die nog te hoog voor haar is), zelf de deur open willen doen, etc. Maar met 16 maanden is ze nog te klein voor zoveel dingen die ze al wel wil, en die frustratie komt er gedurende de hele dag uit. Waar ik eerst zo graag wilde dat ze nog wat langer klein bleef, kan ik nu juist niet wachten tot ze groter is en volwaardig mee kan komen met haar peuterzus.

We hebben vorige week wel het peuterbed van Vlokje omgedraaid. We hadden de lange uitvalzijde naar de kamer gericht staan, nu de korte uitvalzijde zodat ze zelf in en uit bed kan stappen. Dat opgetogen gezichtje toen ze 's avonds zelf in haar bed kon kruipen, heerlijk O+
pi_189311390
Dat is ook frustrerend Shanu, zo'n grote zus die veel meer kan. Wat een goed idee van het bed!

Juul is niet meer ziek, nou ja, ze is aan de dunne, gaat het hele gezin door, zij is de laatste in de rij zeg maar. Net toen mijn vrouw haar vanochtend naar het KDV wilde brengen moest Juul onder de douche....dat soort poepluiers dus. Ze eet daardoor ook iets minder, maar drinkt wel goed.

Wij zijn haar kamer alweer aan het voorverwarmen overdag, het is daar nu al 14 graden 's nachts. Ter vergelijking in B zijn kamer is het met raam op een kier 19 graden. Juul slaapt op de hoek omringd door niet geïsoleerde muren en onder een niet geïsoleerd plat dak. B slaapt tussen de buren en Juul haar kamer in en zijn deel van het dak is wel geïsoleerd. Daarnaast komt er enorm veel koud uit de gang vanwege 2 enkelglas raampjes daar en een voordeur die recht is maar de rest van het huis niet....kortom we gaan een aantal dingen naar voren halen in de planning van het huis. We gaan een dik velours gordijn voor de voordeur hangen en de ramen vervangen.
Verder verdiepen in voorzetwandjes in haar slaapkamer, MAAR haar kamer is al zo klein en dan halen we er nog meer cm's af.
Het plate dak wordt ook binnenkort vervangen, het is wachten op 2 dagen droog....want we doen het samen met de buren en ze hebben 2 dagen werk. De buren wilden niet isoleren, wij wel gelukkig zijn ze er toch in meegegaan.
pi_189324934
Ik lig in het logeerbed met een zielig hoopje dreumes tussen mijn benen en half op mijn buik. Arme kind is eindelijk weer in slaap gevallen. Flinke koorts en kwijlen voor t leven.

Beetje jammer dat ik moet plassen en met mijn hoofd tegen de ijzeren spijlen lig :') En ik durf niet te bewegen....
pi_189326496
Ai Peace, de nacht nog doorgekomen?

Hier zijn we op. Juul was dit x vanaf 01:00 hysterisch. Zodra je uit beeld bent is het KEIHARD huilen. 8 nachten met weinig slaap, pfff. En nog zoveel meer respect voor alle slechte nacht papa's en mama's.
Ik ben onderweg naar mijn werk met knallende hoofdpijn.
pi_189326877
Hier heerste ook de buikgriep, alleen de dreumes had er geen last van :')

Oh Jagar, dat slechte nachten duren eindeloos. Kan me voorstellen dat je de wanhoop nabij bent. Ik denk dat je intussen al alles hebt geprobeerd. Misschien professionele hulp zoeken, zoals een slaapcoach?

Sterkte voor iedereen met slechte nachten :* Lijkt me loeizwaar...

Poeh, hoeveel kan een dreumes eten. Het is pas 9.30 uur en meneer heeft 2,5 belegde boterham op, een banaan, een mandarijn, handje bosbessen en twee crackers. Hij zit nu wel vol hoop ik, :P
  dinsdag 8 oktober 2019 @ 09:59:57 #22
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_189327204
quote:
0s.gif Op maandag 7 oktober 2019 09:07 schreef Jagärtrut het volgende:
leuk is dat, exode!

Jongens, hoe krijg ik het voor elkaar dat m'n dreumes beter gaat slapen? Het wordt nu echt tijd dat het beter gaat, we zitten alweer een hele tijd op wakker worden tussen 4 en 5.30. Ik vind het zo frustrerend. Hij kan zelf in slaap vallen, eet meer dan genoeg voor het slapen gaan, gaat zo rond 1900, 1915 naar bed. Slaapt overdag 1 dutje meestal, tussen 1 en 2 uur lang. Pfff....tijd voor koffie.
Welke tijd doet hij zijn dutje?

Tijdje terug begon ik te merken dat hij na 2 uur beter niet meer kan slapen en maak ik hem wakker om vervolgens rond half 8/8 na een bad met papa direct naar bed te gaan.
pi_189327635
Geen tips voor mij voor beter slapen. Gisteren was het weliswaar 7:30 opstaan maar zaten er ook nogal wat gaten in de nacht. Vanochtend 5:30 daar ben ik ook niet blij mee, al snap ik dat je daar beter mee af zou zijn Jagar. :*

Wij gingen vandaag naar de kapper. Banaan zat zelf, zonder laptop aan en het ging fantastisch. :D Hij vond de föhn, tondeuse, spuitbus en gekriebel best leuk. De kapster vond het ook wel gezellig met al zijn geklets.
Op het eind werd hij wel wat onrustig. De kapster zei dat hij bijna klaar was en naar huis mocht. Banaan reageerde gelijk met "spekjes" en kon aan weinig anders meer denken. ;)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189328010
@Jagar Slapen jullie samen? Of slaapt hij op z'n eigen kamer?
Protège moi de mes désirs.
pi_189329229
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 oktober 2019 11:11 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
@:Jagar Slapen jullie samen? Of slaapt hij op z'n eigen kamer?
Hij slaapt op onze kamer, in z'n eigen ledikantje....Vanmorgen was het 5.30, dat was iets beter.... -O-

Het grote voordeel is dat onze ochtenden enorm ontspannen zijn. Vanmorgen zaten we om 7.30 alle 4 gedoucht en aangekleed klaar om de dag te beginnen..../omdenken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')