abonnement Unibet Coolblue
pi_189365031
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 06:10 schreef minilot het volgende:
@:NicolasJoy Geen punt hoor, ik deel wel :) Onze tweede bleek niet levensvatbaar buiten de baarmoeder te zijn wegens het ontbreken van een schedeldak. Zo'n kindje blijft vaak prima in leven tijdens negen maanden zwangerschap en overlijdt dan sowieso bij de geboorte. Ervoor gekozen om de zwangerschap af te breken en naar het ziekenhuis geweest voor een ingeleide bevalling. En dat ging zo:
CUL / [CULSC] Leve de voedingsassistenten!

Sterkte voor je vriendin joh, klinkt niet makkelijk allemaal! :* Dat fantastische palmboompje op die verrukkelijke dochter maakt haar hopelijk een beetje vrolijker :)
Wat kak. Je klinkt er redelijk okay onder, is dat ook een beetje zo? Ik kan me (gelukkig) niet indenken hoe het moet voelen, je weet dat het kan gebeuren, maar toch..

quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 08:50 schreef exode het volgende:
Yeaaaaah Jagar!! Dat is een schappelijke tijd.
Mini, ai wat naar zeg. Hoe voel je je nu? Lichamelijk?
Sterkte ook voor NJ en mevrouw NJ.

Juul had gelukkig wederom een goede nacht, half 6 wakker en daarna aardig tevreden doorgeslapen/stil geweest in eigen bed tot half 7.

Er wordt alleen enorm gekwakkeld hier. Mijn vrouw zit tegen ziek zijn aan met net wel net geen koorts steeds aan het einde van de dag en B stort elke dag rond 15:00 volledig in.
En we hebben een enorm druk weekend met feestjes voor de boeg dus ik denk dat er wat dingen afgezegd gaan worden.
Juul is gelukkig weer helemaal beter, die stuitert vrolijk rond en vind stappen echt Tha bomb.
O+

Typisch ook dat er dan één wel zo rond stuitert. :9 Hier zelf dus paar dagen echt goed ziek geweest en toen stuiterde er hier ook zo eentje rond. Enerzijds denk je: 'Graammhphpogfff laat me ellendig zijn!' Anderzijds de reden om uit bed te komen en het leven mooi te vinden. O+ O+
pi_189365488
Jagar, wat goed! *O* Pure mazzel of hebben jullie 'iets' gedaan? Hoe uitgerust voel je je nu? :P
pi_189365626
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2019 16:26 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Jagar, wat goed! *O* Pure mazzel of hebben jullie 'iets' gedaan? Hoe uitgerust voel je je nu? :P
Pure mazzel.... Laten we kijken hoe het de komende dagen gaat. Volgende week is de duutser de hele week weg, zou wel fijn zijn als het doorzet!
pi_189365911
Oei, dan duim ik met je mee inderdaad! Maar fijn zeg!
pi_189372728
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 21:48 schreef NicolasJoy het volgende:

[..]

Goed hé! Ze proberen soms nog wel de afspraak al na de huidige te maken, maar ik vind het makkelijker thuis de optie te bekijken met alle agenda's erbij. :9 Schijnt nog wel heel weinig gebruik van gemaakt te worden.. Maar dat kan weer aan de uithoek hier liggen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
VKV, die fase heeft Bikkel nu ook. Als hij het zelf niet door heeft staat hij echt heel stabiel los maar zodra hij merkt dat hij los staat zakt hij snel door zijn benen.

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met een hartruisje? Vandaag bij het cb dacht ze een ruisje te horen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_189376777
Wij werden rond half vier ofzo wakker. Banaan een uur aan de borst gehad. Na een uur slaapt hij vaak wel weer na eventueel wat gejammer maar vannacht werd hij compleet hysterisch. Hij had wat maagzuur, dat helpt natuurlijk ook niet.
Om vijf uur ging hij nog steeds huilen zodra ik probeerde om het licht uit te doen en nam mijn man hem mee zodat ik nog wat kon slapen. :O

Hij zit nou nog soort van tevreden te spelen en wil nog niets weten van een dutje. :X
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189377232
ach PKM, sterkte vandaag.

Hier was het ook gewoon weer vertrouwd 5 uur. Pff...
pi_189377432
Z. was vanmorgen 5:45 wakker maar ging nog even doorslapen tot 7:45.
Heb ik rustig met A. kunnen opstarten om richting school te gaan. :) Dat is dan wel weer ideaal.
Z’tje ontbijt nu pas. :9
pi_189378347
Ik sluit me aan bij de 5 uur wakker club *O* Wat heb je toch heerlijk veel aan je dag zo hč :') Kees ligt ook alweer op bed nu, was duidelijk enorm moe (word dan ook niet om 5 uur wakker gast, denk ik dan)

Vervelend van dat hartruisje Wolken, moet je nu door naar ziekenhuis?
pi_189384640
Hier ook weer een onrustige nacht, toch wat last van de prikken denk ik. Verder vandaag op het kdv weer vrolijke dreumes dus gelukkig geen koorts.

quote:
0s.gif Op vrijdag 11 oktober 2019 10:38 schreef elliebell het volgende:

Vervelend van dat hartruisje Wolken, moet je nu door naar ziekenhuis?
Ik ben vanmiddag even langs de ha geweest met hem en die hoorde het ook. Dus doorverwijzing voor de kinderarts en gelijk een afspraak gemaakt voor het einde van deze maand. Hij zal dan door 2 artsen worden onderzocht en dat zal ongeveer 1,5 uur duren. Hij heeft een aandachtsspanne van ongeveer 1 minuut dus het gaat even lastig worden. Het rare is is dat het bij de ha niet eerder is gehoord en zelfs ook niet door de anesthesist toen hij onder narcose was voor de buisjes en neusamandel.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_189400750
Wolken, wat schrikken van het ruisje! Hopelijk valt het allemaal mee voor je kleine man :*

Sterkte voor de moeders met slechte nachten :*

Hier heb ik vandaag C haar verjaardagscadeau al gekocht, had via Marktplaats een Duktig keukentje gevonden inclusief accessoires. We houden hem nog even in de schuur maar ik ben nu al zo benieuwd hoe ze het gaat vinden O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 13 oktober 2019 @ 20:07:28 #112
314372 Goddelijker
Zonder grootheidswaanzin!
pi_189418924
Hier een dreumes met een vervelend slijmerig hoesje. ;(
Hoestbuien en lekker roggelen... Slecht slapen, elke keer hoestend wakker worden.

Iemand nog een goed idee? Bed staat al schuin, neusspray, luuf, stomen in de badkamer... Doen we al.
pi_189419021
Spannende tijd Wolken. Hopelijk is er niets aan de hand. :*

Rena die verjaardagen komen alweer dichtbij hč. Ik ben nog aardig in de ontkenning en heb ook nog geen idee voor een cadeautje. :{

Met naar bed brengen moest ik zo lachen om Banaan. Hij babbelde iets als dit: "Soms krokodil? Nee krokodil. Soms ratelslang? Nee ratelslang. Olifant? Nee olifant."
Geen idee wat hij bedoelde maar het klonk zo lief. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189419428
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 20:07 schreef Goddelijker het volgende:
Hier een dreumes met een vervelend slijmerig hoesje. ;(
Hoestbuien en lekker roggelen... Slecht slapen, elke keer hoestend wakker worden.

Iemand nog een goed idee? Bed staat al schuin, neusspray, luuf, stomen in de badkamer... Doen we al.
Niet het lekkerst, maar hier helpt een rauwe ui bij het bed echt heel goed.
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_189426432
Jeetje Minilot wat heftig van je zwangerschapsafbreking, maar wat kom je sterk over! Sterke :*

Wolken, ook hier even een :* voor de onzekere tijd waar je nu in zit.

Goddelijker, wat vervelend van je zieke dreumes. Als ik het zo lees doe je al heel veel, ik vrees dat het ook tijd nodig heeft om over te gaan. Beterschap voor de kleine!

Hoe is het met alle andere zieke kinderen hier? En hoe gaat het met het slapen? Als ik het zo lees was vorige week niet een al te beste week voor de meeste ouders hier, hopelijk wordt dit een betere week!

Ik zat gisteren met een hangerige en half zieke peuter, en dat maakte Vlokje ook huilerig en hangerig. Want als Jewel op schoot hangt, dan moet en zal Vlokje er ook bij :+ Gelukkig werd ze vanmorgen bijzonder goed gemutst wakker! Zaterdag zijn we bij Schateiland zeumeren geweest, voornamelijk voor Jewel omdat het voor peuters en kleuters erg leuk is. Maar Vlokje heeft zich daar opperbest vermaakt en was niet weg te slaan uit het water om naar goud te zoeken O+
pi_189426496
Hahaha slapen en ziekte, hou op met me. :') ;(

Welpje heeft al sinds vrijdag af en aan koorts. Vooral 's nachts is het bal. In de nacht van zaterdag op zondag was het zo erg dat hij pas om 4 uur sliep - hij had 40° koorts en zijn ademhaling reutelde zo dat ik op het punt stond de huisartsenpost te bellen, maar precies toen sliep hij eindelijk rustig in. Vannacht ging wat beter maar nog steeds erg onrustig. Dus vandaag zijn we allebei thuis zodat ik zo hopelijk nog wat bij kan slapen. Ook bij de huisarts geweest met hem trouwens, maar daar zag alles er goed uit.
pi_189426709
Goddelijker, wat Schanu al zegt; volgens mij doe je al het nodige. Eventueel een zetpil geven?

PKm, erg hč en ik word nu af en toe ook sentimenteel; 2 jaar terug liep ik nog met haar in mijn buik en nu is ze al zo’n heel mensje :o Ik had hier pas om cadeautips gevraagd en er staan denk ik ook wel unisekscadeau’s tussen, vorige topic volgens mij. Banaan klinkt als een heerlijke kletskous O+ Hier heeft het er ingehakt dat opa pas een keer op ons dak zat om iets te maken dus wijst ze geregeld naar het dak; “Opa?” :D O+

Wij sluiten ons ook aan bij de ziekenboeg, C werd vannacht wakker met 39,1 en is hangerig (en super knuffelig O+ O+ ) en duidelijk niet lekker. Niet echt snotterig of hoesterig, hopelijk blijft dat ook zo. Zelf heb ik flink keelpijn en een duf gevoel. Vandaag is een bankhangdagje dus.

Beterschap voor de andere zieke kindjes :*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189426992
Ah nee, al die zieke kindjes. Er is licht aan de tunnel: Juul is volledig opgeknapt. Er heerst echt een naar virusje. B is nu ook aan het hoesten als een shagroker dus Juul zal binnenkort wel mee gaan doen.

We hadden dit weekend meerdere verjaardagen en Juul vond het reuzegezellig. Kletsen en op schoot klimmen bij voor haar wildevreemden, rondstappen, spelen en veel eten :D Taart, chips, broodjes, komkommer, nog maar taart en chips etc etc. >:)
Ze heeft nu ontdekt dat als je rondstapt je ook dingen kan vasthouden om mee rond te paraderen. Dus dat is haar nieuwe hobby. _O- Het maakt niet uit wat het is, speelgoed, een doos, schoenen, handtas van haar tante, alles kan mee bij haar wandelingen rond salontafels.
pi_189427851
Ik zal nog eens kijken naar de cadeau ideeën Rena. Moet eerlijk bekennen dat juist omdat hij een decemberkindje is ik het hele jaar door weleens wat geef maar nou heb ik dus geen idee omdat hij al best veel heeft. :@

Leuk dat wijzen naar het dak. Banaan stond laatst eens in een lege speeltuin te wijzen en vertellen "meisjes kabelbaan, jongen schommel, meisje glijbaan, konijntje zandbak". :D

Hier gaat het beter met slapen, al is de middagdut nog altijd korter dan het was. Beterschap voor de zieken. :*

Dat klinkt leuk Exode. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189429253
Ik heb hetzelfde hoor, als mensen me straks gaan vragen wat we voor haar willen wordt het nog lastig omdat we echt al veel hebben.

39,9 net hier bij C :o , ze is heel zielig. Ik vermoed dat ze keelpijn heeft omdat ze best wel uit haar mondje stinkt ook. Net maar een kleine zetpil gegeven zodat ze er vanavond nog 1 van 240 mag voor de nacht. Zo hangerig ken ik mijn meisje niet echt ;(
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189429608
beterschap voor C, Rena!

Fijn dat het slapen al iets beter gaat, pkm...
pi_189431405
Ik vertrouwde het vanmiddag niet en ben toch even naar de HA geweest; dubbele oorontsteking :X :{ Ze had me helemaal geen tekenen gegeven van oorpijn oid. Gelukkig een kuurtje gekregen en hopelijk knapt ze daar van op. Ze had bij de HA nog 39,8, terwijl ze een uur er voor een zetpil had gehad.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189435512
Ach, wat sneu! Goed dat je toch even langs de huisarts bent geweest. Hopelijk slaat het kuurtje snel aan! Sterkte vannacht voor alle ouders van zieke en/of slecht slapende kindjes :*
pi_189436939
Het is nu 6 dagen geleden dat Madam hier de BMR prik kreeg.. Ze is nu zondag-maandag niet te genieten. Plus, tevens tandje dat goed doorkomt.. Ik weet niet wat we de schuld mogen geven. :9 Maar soit, morgen naar de huisarts, want de luieruitslag lijkt ook wel op een schimmelinfectie en is echt niet leuk meer. Ik hoop dat we heel vlug weer gewoon onze vrolijke eigen dreumes terug hebben. *)
pi_189441875
Ah luieruitslag is naar! Sterkte NJ, dit zijn geen leuke fases.

Weer eens een dinsdag met foto's :)
Op foto 1 is te zien dat Juul de Duplo fase gaat overslaan _O- Dit is de speelkamer op de begane grond. Deze heeft uiteraard een enorme aantrekkingskracht op Juul. Samen bouwen, al was Juul grotendeels een buldozer over de bouwwerken van haar grote broer.

Foto 2 is Juul die voorleest aan haar poppen. Dat neemt ze erg serieus O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')