En hoe vond je het?quote:Op maandag 26 augustus 2019 14:24 schreef Karzai het volgende:
croissant, kaas/uienbroodje en twee haringen
Vanavond eens de pasta aglio e olio maken
Broodje Filet American is ook altijd zoooo lekker!quote:Op maandag 26 augustus 2019 11:14 schreef klappernootopreis het volgende:
Wit bolletje met boterhamworst.
Zero is toch minder cafeďne?quote:Op maandag 26 augustus 2019 21:04 schreef Bocaj het volgende:
Heb net een 1,5 liter coca cola zero op...
Denken jullie dat ik slaap vannacht?
Nee, geen suiker.quote:Op maandag 26 augustus 2019 22:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zero is toch minder cafeďne?
Ja was heerlijk ik had helaas maar drie teentjes knoflook maar dat was wel voldoendequote:Op maandag 26 augustus 2019 20:36 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En hoe vond je het?
Hoop wel veel knoflook en met chilipepertjes erin. Simpel doch zo lekker!
Ik had een durum doner voor het eerst. Met kaas en extra jalapeńos en sambal. Toe een raketje.
Was prima
Zoooooquote:Op maandag 26 augustus 2019 09:42 schreef Karzai het volgende:
[..]
staat er toch koffie nog niet wakker
quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 06:29 schreef Karzai het volgende:
[..]
Ja was heerlijk ik had helaas maar drie teentjes knoflook maar dat was wel voldoende
OT
kopje koffie
in de lunchbox gaat mee, een appel en boterhammen met smeerworst
Dat klinkt helemaal geweldig.....quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 08:37 schreef klappernootopreis het volgende:
Ik ga vanavond mijn eigen saté kroketten maken.
Ragout met een gado kruidenmengsel er bij in en stukjes gekookte kip, die ik in een mengsel van kokos en paneermeel rol. Die worden even bevroren en gaan vanavond de hete rijstolie in.
Het is een experiment, maar ik heb alle vertrouwen in dat het smakelijk is
De consistentie van de ragout was een beetje te vloeibaar, vandaar dat ik ze gelijk als een lemper had verpakt. Ik hoop alleen dat ze heel blijven in de frituur.quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 10:41 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dat klinkt helemaal geweldig.....
Slim om ze in te vriezen voor je met frituren begint, dat maakt de kans dat het goed gaat volgens mij zeer groot. Succes!!quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 10:51 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
De consistentie van de ragout was een beetje te vloeibaar, vandaar dat ik ze gelijk als een lemper had verpakt. Ik hoop alleen dat ze heel blijven in de frituur.
Ik gebruik een spuitzak om de vorm te krijgen. Bij normale kroketten is dat altijd zo'n geklieder.quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 11:05 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Slim om ze in te vriezen voor je met frituren begint, dat maakt de kans dat het goed gaat volgens mij zeer groot. Succes!!
Ja, dat ligt natuurlijk een beetje aan de dikte van de ragout, maar het lijkt me over het algemeen wel een goeie manier om kroketten met dezelfde vorm en dikte te maken.quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 11:09 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Ik gebruik een spuitzak om de vorm te krijgen. Bij normale kroketten is dat altijd zo'n geklieder.
beide opties staan open Ik weet namelijk niet hoeveel hongerige zuipschuiten er vanavond langskomen. Er liggen nu 35 in de vriezer. Ik heb er ook nasi bij en skewers met garnalen.quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 11:12 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, dat ligt natuurlijk een beetje aan de dikte van de ragout, maar het lijkt me over het algemeen wel een goeie manier om kroketten met dezelfde vorm en dikte te maken.
Hoeveel kroketten heb je trouwens gemaakt? En ga je die vanavond allemaal bakken of heb je nu een vriezervoorraadje satékroketten?
Dat klinkt goed!quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 11:21 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
beide opties staan open Ik weet namelijk niet hoeveel hongerige zuipschuiten er vanavond langskomen. Er liggen nu 35 in de vriezer. Ik heb er ook nasi bij en skewers met garnalen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |