abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_188550074
registreer om deze reclame te verbergen
ed39018df56fb7a4e56755dd4928b3a0.jpg

Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:
2vdlnac.gif

Geen stemming Utopia stopt. UTO / Streamverslagen UTO2 #2
Are you enjoying these messages as much as a smart person would?
pi_188550076
>>> Vroege dagsluiting vandaag. Deze weken naar de stemming zijn echte mood killers. Ik kan er weinig van maken. <<<<<

Dagsluiting. De titel voor vandaag: Wurglijst en andere angsten.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Half tien. De dagsluiting is er vroeg uit en ik ben er effe klaar ermee. Maar ja er is altijd weer morgen. Ga nog effe wat anders kijken.

Elf uur maandagavond. Brandon en Dyl verplaatsen nog even een partij hout terwijl Mylene nog door schildert en Jens en Adriaan de keuken opruimen.

-------
Twaalf uur. Er ligt een zwarte brief in de brievenbus. Merel gaat hem voorlezen.

Dinsdag kwart over twaalf.

Gizmogirl28 schreef het volgende:

Merel praatte heel snel, maar dit is zo ongeveer de inhoud van de zwarte brief:

Beste inwoners normaal gesproken zouden de nominaties plaatsvinden maar jullie zijn alle 15 vrijgesteld.
Er komen morgen geen nieuwe inwoners.
Bijna anderhalf jaar lang hebben jullie gebouwd, discussies gevoerd en van een kale omgeving alles verbouwd tot alle voorziening op alle vlakken.

Aan dit avontuur komt een einde eind december stopt Utopia definitief, Utopia maakt plaats voor nieuwe bruisende programma's , dan is er een finale en word 1 van de 15 Utopiaan van het jaar en wint de pot die er op dat moment is.

De streamers hebben gestemd en de publieksstemmen gaan naar: Andrea Merel en Shelly, deze stemmen tellen mee in de strijd van de finale. Hoe de finale precies in zijn werk gaat krijgen jullie nog te horen.

Einde bericht.


Poezeligding plaatste het volgende:

Utopia stopt eind dit jaar definitief.

Na zes jaar en 1554 afleveringen stopt het spraakmakende SBS6-programma Utopia aan het eind van dit jaar. De huidige 15 inwoners van het reality-programma hebben het nieuws vanochtend gehoord. Zij leven nu toe naar de finale, die eind december zal plaatsvinden. Slechts één inwoner verlaat dan als dé grote winnaar het Utopia-terrein. Vanaf maandag 26 augustus verandert ook het tijdslot: de realityreeks is dan van 18.00 uur tot 19.00 uur te zien bij SBS6.

Op 31 december 2013 ging Utopia onder grote belangstelling van start. Het oorspronkelijke plan was om in één jaar tijd een ideale samenleving te creëren, op een verlaten terrein bij Laren. Wegens succes werd het programma steeds met een jaar verlengd, tot het in mei 2018 niet langer mogelijk was om het Utopia-terrein te huren. Daarom is op een nabij gelegen leeg stuk grond Utopia 2 gestart. Bijna zes jaar lang hebben de verschillende inwoners gebouwd, discussies gevoerd, geëxperimenteerd, ruziegemaakt en ook veel plezier gehad. Tot twee keer toe veranderden ze een kale omgeving in een bruisende mini-samenleving, voorzien van alle gemakken en soms zelfs van luxe.

Het sociale experiment Utopia is uitgegroeid tot een spraakmakende realityreeks die veel voor de zender heeft betekend. Omdat SBS6 een nieuwe fase ingaat, maakt Utopia plaats voor andere mooie en verrassende programma’s. Later wordt bekendgemaakt welk programma er in het tijdslot van Utopia te zien zal zijn.

Utopia is iedere werkdag van 19.30 tot 20.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf 26 augustus wordt Utopia elke werkdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Vanaf dan is te zien hoe de Utopianen toeleven naar de finale van eind december. Hierover volgt op een later moment meer informatie.

Dit jaar kijken er dagelijks gemiddeld 417.000 mensen naar Utopia. De realityreeks is naast de uitzending op tv ook 24/7 online te volgen op utopiatv.nl. Utopia is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: SBS6, iedere werkdag, 19.30 - 20.30 uur. Vanaf 26 augustus: 18.00 - 19.00 uur.

Einde bericht.


Een uur. Ze zijn er allemaal kapot van. Alleen Adriaan gaat nog gewoon naar huis op 2 september. De meeste vrouwen janken. Jordy hoeft niet meer thuis te komen. Zijn vader wil hem niet meer thuis. Franny had graag eeuwiggebleven. Ik denk dat het voor haar een overzichtelijke wereld is waar ze zich thuis voelt.

Half twee. Maris stelt voor om eens flink te gaan zuipen. Merel, Maris, Lexy, Jordy. Franny en Andrea doen mee.

Twee uur. Haal nog maar een fles wijn uit de koeling. En ze zuipen lekker door.

Kwart over twee. Shownieuws is binnen.

Half drie. RTL Boulevard is ook binnen.

Kwart over drie. De radio verslaggever van de NOS is ook binnen.

De Speld meldt het volgende:
https://speld.nl/2019/08/(...)tm6gk412KIV0NnMds5p0

Teletekst schrijft het volgende:
https://i.gyazo.com/52b69c6252e0eadb59eedc882abf6b85.png
Het Algemeen Dagblad schrijft:
https://www.ad.nl/show/ut(...)an-de-buis~a059b4a7/

Half vijf. Het grootste slachtoffer lijkt mij Jordy. Die heeft niks om naar toe te gaan na Utopia. Zijn vader heeft hem verstoten. Dus thuis is hij niet meer welkom. Wel bij zijn moeder maar niet bij zijn vader. Maar zijn ouders zijn nog samen. Dat vindt ik een klote situatie voor hem. De rest heeft gewoon familie en/of een huis om terug naar te gaan.

Half zeven. Het gelul over de nabije toekomst is aan mij niet besteed. Wie het gaat winnen maakt me niks uit. Wordt waarschijnlijk toch een tegenvaller.

Dotteke beschreef de huidige toestand als volgt:

Gaan we dit nu tot het einde krijgen
Bespreken hoe het zou kunnen gaan
Janken dat het afgelopen is
Janken dat het zo erg is
Janken dat ze weer naar huis moeten

Einde bericht.


Acht uur. Er is muziek. Andrea draait en Franny en Mylene dansen. Lexy danst nu ook. Merel heeft een instorting en zit op de bank ziek, zwak en misselijk te zijn. Dylan komt binnen met haar los en hoed op. Jens danst ook. Lexy blijft maar schreeuwen en slecht engels debiteren. Jordy is ook binnen. Zels Adriaan staat te swingen. Brandon en Shelley zijn er ook. Nu is ook Hiske gearriveerd. Zelfs Jessie vertoont zich.

Half negen. Hiske staat te janken. Gerrit draait nu de muziek.

Klapskaats deed de volgende analyse:

Ik denk dat JdM dit heeft aangezien voor al een lange tijd, en gezegd heeft: dit gaan we niet nog langer doen, deze niksnutten een podium geven.
Zij hebben het voor elkaar gekregen utopia naar de knoppen te helpen, door echt werkelijk zo ontzettend lui te zijn, elkaar zo niet te mogen, en denken dat alles ze moet worden aangebracht.
Te lamlendig om geld te verdienen, elkaar wegzetten als een stuk vuil, doen alsof ze boven alles en iedereen uitstijgen ( een aantal), Denken dat de hele wereld op ze zit te wachten. Denken dat je een heuse actrice bent, denken dat je een diva bent die alles moet krijgen wat ze wil.
Ja ik kan iedereen daar wel langs lopen, maar ze zijn allemaal hetzelfde.
Gewoon te lamlendig om uit hun ogen te kijken.
En het straks heel raar vinden dat ze bij niemand terecht kunnen, dat geen club je wil hebben om te draaien, dat geen regisseur je zal vragen voor een film, of zelfs maar voor een reclame filmpje.
En dan nog gaan roepen dat ze iets hebben neergezet .... WAT DAN? De stoel waar ze op zijn zitten? Het bord waar ze net van gegeten hebben op het aanrecht gezet?
Wat heeft dit stelletje lampenkappen dan gepresteerd?
Valt me nog mee dat JdM de stekker er niet al deze maand uittrekt.
Zinloos programma, van een stelletje dwazen.

Einde bericht.


Kwart over negen. De afdeling sterke verhalen is nu geopend. Gerrit begint met het verhaal dat hij niet was uitgenodigd op het feestje van Brenda. En SL.

Kwart over tien. Merel en Jessie liggen in de boot. Jessie leest en Merel verwijderd make up. Je kan echt merken dat Jessie er eigenlijk geen zin in heeft. Op het veld spelen Jens, Mylene, Jordy en Adriaan een potje kaart. Shelley is ook klaar om in bed te stappen.

Kwart voor elf. Adriaan, Andrea en Dylan zitten in de silo nu. Over hoe nu het verdere verloop zal zijn met de stemmingen. Op het grasveld zitten Jens en Mylene nog een beetje te praten.

Nieuwe filmpjes UTO / Streamverslagen UTO2 #2.

Agenda.

Elke Vrijdag: Pizza eten bij Mama Mia Pizzapaleis met vrije toegang. (aanname).
24 Augustus: Feestje in Utopia. Toegang ¤7,50.
31 Augustus: krijgt Franny bezoek. Dank je FF.
1 September: Mariska heeft ook haar bezoek. Dank je DGK.
1 September: om 18:00 t/m 21:00 de Filmavond Premiere Lorenzo Starring Shelley.
2 September: Adriaan gaat naar huis. Dank je Maria.
29 September: Familiebezoek Jordy.
29 September: Happy Kids Familiemarkt. Dank je FF.
5 Oktober: Bezoek Brandon. Dank je FF.

Heb jij data die op de agenda kunnen. Stuur me dan een DM.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Are you enjoying these messages as much as a smart person would?
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:12:19 #3
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550083
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:10 schreef snetje het volgende:

[..]

Oud zeer bij een 20 jarige ...
Moeder had toch die brief geschreven?
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:12:50 #4
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550087
registreer om deze reclame te verbergen
Goffer!! Wilde net nog 1 smiley aanpassen ... 3 seconden later was ook goed geweest ...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:13:35 #5
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550094
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:12 schreef Amphorapotje het volgende:

[..]

Moeder had toch die brief geschreven?
Mjah ... je mist nu net die smiley ...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188550095
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:12 schreef snetje het volgende:
Goffer!! Wilde net nog 1 smiley aanpassen ... 3 seconden later was ook goed geweest ...
:?
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:14:04 #7
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550099
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:13 schreef snetje het volgende:

[..]

Mjah ... je mist nu net die smiley ...
Dan weet je wat ik bedoelde.
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:16:51 #8
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550122
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:14 schreef Amphorapotje het volgende:

[..]

Dan weet je wat ik bedoelde.
Ze had een brief naar Gerrit geschreven ... met oud zeer en ik antwoordde met 20? En daar achter had deze nog gemoeten ... _O- ...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:18:16 #9
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550133
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:16 schreef snetje het volgende:

[..]

Ze had een brief naar Gerrit geschreven ... met oud zeer en ik antwoordde met 20? En daar achter had deze nog gemoeten ... _O- ...
Moeder had meer oud zeer en dat werd dmv de post geventileerd. Zo ?
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:21:01 #10
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550159
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:18 schreef Amphorapotje het volgende:

[..]

Moeder had meer oud zeer en dat werd dmv de post geventileerd. Zo ?
Nou dat wordt nu inmiddels meer geventileerd door Mylene ...(met zwaai arm bewegingen) ...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188550170
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:21 schreef snetje het volgende:

[..]

Nou dat wordt nu inmiddels meer geventileerd door Mylene ...(met zwaai arm bewegingen) ...
Soort @TillyB wapperen
I may be wrong, but it's highly unlikely.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:24:14 #12
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550182
Liggen in bed en laten het wel toch zich doordringen dat het daadwerkelijk voorbij is ... nog even verwerken terwijl de rest al aan het stoken is ...
ffef42236cd65f8e10ec88e4138fc6bf.png
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:25:06 #13
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550192
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:18 schreef Amphorapotje het volgende:

[..]

Moeder had meer oud zeer en dat werd dmv de post geventileerd. Zo ?
:Y
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188550197
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:18 schreef Amphorapotje het volgende:

[..]

Moeder had meer oud zeer en dat werd dmv de post geventileerd. Zo ?
:Y En Gerrit kon en wilde daar niets mee.
pi_188550206
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:24 schreef snetje het volgende:
Liggen in bed en laten het wel toch zich doordringen dat het daadwerkelijk voorbij is ... nog even verwerken terwijl de rest al aan het stoken is ...
[ afbeelding ]
_O- _O- Gelukkig stoken zij nooit en doen ze ook geen uitspraken wie wel of niet de titel verdient. :O
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:27:09 #16
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550209
Goh, ik moet hier wel op mn woorden letten, interpuctie en smiley's
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
pi_188550221
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:27 schreef Amphorapotje het volgende:
Goh, ik moet hier wel op mn woorden letten, interpuctie en smiley's
Lange tenen, tere zieltjes......tis een opgave. :Y
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:29:17 #18
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550235
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:28 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Lange tenen, tere zieltjes......tis een opgave. :Y
Dan is het niet aan mij besteed.
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:29:38 #19
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550236
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:26 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

_O- _O- Gelukkig stoken zij nooit en doen ze ook geen uitspraken wie wel of niet de titel verdient. :O
Ik zie morgen wel een lijstje tegemoet zo te zien ... :')
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:30:05 #20
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188550242
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:27 schreef Amphorapotje het volgende:
Goh, ik moet hier wel op mn woorden letten, interpuctie en smiley's
O+ :* :* :*
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188550251
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:29 schreef snetje het volgende:

[..]

Ik zie morgen wel een lijstje tegemoet zo te zien ... :')
Een lijstje van wie Jessie en Merel de titel gunnen? Die is nogal kort. :Y
pi_188550252
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:29 schreef Amphorapotje het volgende:

[..]

Dan is het niet aan mij besteed.
Dat snap ik. :Y
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:31:48 #23
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550253
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:30 schreef snetje het volgende:

[..]

O+ :* :* :*
^O^ Komt wel goed hoor. Ik had het eerder ooit met : Ik vind dat........nou nou, wat zei ik toch !!!
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:32:38 #24
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550254
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:31 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Dat snap ik. :Y
^O^ Ze slapen.................
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
pi_188550261
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:32 schreef Amphorapotje het volgende:

[..]

^O^ Ze slapen.................
Of doen alsof, begrijp ik na vanavond. :)
  woensdag 21 augustus 2019 @ 00:48:41 #26
464488 Maria.
life is life
pi_188550338
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:33 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Of doen alsof, begrijp ik na vanavond. :)
ow..faken ze dat ook?
pi_188550351
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:48 schreef Maria. het volgende:

[..]

ow..faken ze dat ook?
Mylene zei dat als ze niet kon slapen toch met haar ogen dicht blijft liggen.
En je maakt mij niet wijs dat Mariska gisteren al die tijd echt sliep. :N
pi_188550467
Hier was om gevraagd .... ~O>

c28333fc5becd58b0a1923eb4e7a6db4.png
Passen ze gewoon niet bij elkaar - 20 augustus 2019.
x7guwsn
.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 02:18:57 #29
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188550510
quote:
14s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 01:39 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Hier was om gevraagd .... ~O>

[ afbeelding ]
Passen ze gewoon niet bij elkaar - 20 augustus 2019.
x7guwsn
Gezien! Thanks ^O^
pi_188550515
Dylan en Andrea op zoek naar de wietplanten
pi_188550520
Dylan zegt dat hij elke dag een joint rookte en in het weekend was hij naar de kloten
Daarom was het goed dat hij naar Utopia ging :)
pi_188550530
Verbaasd mij niks dat utopia stopt
Niet zoals hier eerder gezegd word over hoe het nu gaat en wat een ieders mening over de bewoners is...
Als je ziet hoeveel aanloop er nog is bij de markren en evenementen, "leeft" het nog wel onder de fans dat zal de reden niet zijn
Conclussie van het experiment
Utopia 1 was geslaagd , draaide vrij snel op eigen kracht en schuldvrij
Utopia 2 is daarin niet geslaagd
Waarbij naar mijn persoonlijke mening de reden is , de persoonlijkheden
Utopia 2 is meer egoistme in een samenleving geweest, waar utopia 1 ondanks dat daar ook best korte steubbelingen zijn geweest, toch meer saamhorigheid in de samenleving was

Maar de geruchten gaan al een tijdje over weer een bigbrother aflevering

Twee 24/7 reallifesoaps tegelijk , gaat hem niet worden , dan gaat de een ten onder aan het succes van de ander
pi_188550533
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 00:31 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Een lijstje van wie Jessie en Merel de titel gunnen? Die is nogal kort. :Y
Zichzelf
Zelfs als deze als stelletje merel laat jessie zo vallen voor die titel en andersom ook
  woensdag 21 augustus 2019 @ 02:48:42 #34
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550537
Oh, wat lief.

5effb0b9790a6ce1f4aec71a4809523f.png
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
  woensdag 21 augustus 2019 @ 02:50:59 #35
478258 Amphorapotje
I will be following the moon !
pi_188550538
Soort van Jannie en André?

00d023625b6c53d2313f6df7094947de.png
Don't be quick to jump to conclusions....................
it's...a total eclipse of the heart.
pi_188550591
Gelukkig kunnen de Utopianen nog wel slapen. Wat een gejank zeg gisteren omdat ze weer naar hun geliefde mogen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188550600
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 05:32 schreef Dotteke het volgende:
Gelukkig kunnen de Utopianen nog wel slapen. Wat een gejank zeg gisteren omdat ze weer naar hun geliefde mogen.
Goedemorgen Dot,ik heb de filmpjes even terug gekeken.Wat een ellende.
Franny helemaal in angst over de boze buitenwereld.
Lexy helemaal bang om alleen te zijn.
Jordie die dacht 15 maanden te kunnen blijven en zijn familie heeft opgezegd.
Jessie die weer faalt omdat hij zijn 15 maanden niet gaat halen.
Mariska helemaal euforisch van de drank,want ze wist het.
Adriaan die mss gaat blijven.
Jens zijn ze boos op omdat het hem niet boeit.
Vul maar aan.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550602
0b33df9b204e7976c8f6a34d97ee68e0.png
Dit vond ik gisteren heel opvallend,en werd in de COS niet echt opgepikt.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550604
Fok doet raar.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550608
Lexy met vlechtjes.
6b8aac0248e7fd12277cb98f12e99026.png
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550614
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 05:46 schreef FreshFruit72 het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vond ik gisteren heel opvallend,en werd in de COS niet echt opgepikt.
dat hij haar laat vallen na utopia ... was te verwachten
Wie vol is vanzichzelf. Moet nodig op dieet.
pi_188550623
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 05:51 schreef Jacquelinehasselbaink het volgende:

[..]

dat hij haar laat vallen na utopia ... was te verwachten
GM Jacq,maar dit was toch een duidelijk;Ik moet je buiten niet.Of ben ik nou gek?
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550633
6 uur,Mariska springt zo met volle moed uit bed om er weer een succesvolle dag van te maken.
Zo is ze opgevoed en doet ze thuis ook.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550634
Toch?
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550641
53ba83b6bed0c7eb1d3ca8045dfc500a.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188550649
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 05:46 schreef FreshFruit72 het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vond ik gisteren heel opvallend,en werd in de COS niet echt opgepikt.
Dit is inderdaad raar, maar had niet anders verwacht \\merel is niet zijn type, die is meer om de druk van de ketel te halen, zijn zijn eigenwoorden
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188550688
Jessie slaapt onrustig
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188550692
Woelen en draaien je zal er maar naast liggen

4bf6e7a7094ff8fe0175a02c5d7e7928.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188550709
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 06:22 schreef Dotteke het volgende:
Woelen en draaien je zal er maar naast liggen

[ afbeelding ]
Moet winnen,moet,moet,moet winnen.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188550711
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 06:29 schreef FreshFruit72 het volgende:

[..]

Moet winnen,moet,moet,moet winnen.
Ja, valt jou dat ook op dat hij worden dwangmatig herhaalt
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')