FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [Barbiegate #33] Neverending story?
Olevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:24
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrière op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG
o
’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas éénjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privé .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

hqdefault.jpg

Het Laatste nieuws (April 2019): Barbie is van 1 hoog gesprongen:
https://www.gids.tv/video(...)ns-haar-ex-vriendjes

SPOILER
[q]Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
26.07.2018
SPOILER
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samantha_de_jong29/
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/
Samantha's Vriendje van dienst
Maron Hill: https://instagram.com/maronhillofficial/

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Update laatste nieuws. 19 April 2019
Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.


Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.

V-kini update: https://www.instagram.com/p/Bypa75do18-/

En halve top: https://www.instagram.com/p/ByawDr3otde/

En weer zwanger: https://www.instagram.com/p/B0RAkzToOqi/

samantha.jpg
Olevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:25
Oops
mailyvrijdag 16 augustus 2019 @ 22:28
Nja kan ook wel @TT
praadjevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:47
^O^
Olevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:48
Suggesties welkom. Had even niet door dat ik laatste post had :@

*iets met wijn *
mailyvrijdag 16 augustus 2019 @ 22:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 22:48 schreef Ole het volgende:
Suggesties welkom. Had even niet door dat ik laatste post had :@

*iets met wijn *
Whaaaa! #Proost ;)
Olevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 22:49 schreef maily het volgende:

[..]

Whaaaa! #Proost ;)
En weekend
mailyvrijdag 16 augustus 2019 @ 22:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 22:50 schreef Ole het volgende:

[..]

En weekend
En vakansie *O*
Olevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 22:49 schreef maily het volgende:

[..]

Whaaaa! #Proost ;)
😇
Fokkie83vrijdag 16 augustus 2019 @ 22:56
Die laatste 2 posts van het vorige topic _O-

Volgens mij had ze hiervoor een betere pruik.Hij staat nu iig gelukkig wel recht op haar hoofd ipv half op haar schedel.

En mensen die een drankje aan het doen zijn ..proost!
IriYevrijdag 16 augustus 2019 @ 23:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 22:48 schreef Ole het volgende:
Suggesties welkom. Had even niet door dat ik laatste post had :@

*iets met wijn *
Proost!

Ik hoopte al dat ik op 1 na laatste bleef, een soort van living on the edge en een ander het topic gunnen ;) . Het is namelijk niet niks.. :X

0428-neverending-inset2-810x960.jpg?r=5by4&s=lg

Yeah, let's go!
IriYezaterdag 17 augustus 2019 @ 00:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 22:56 schreef Fokkie83 het volgende:
Die laatste 2 posts van het vorige topic _O-

~O> :9
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 09:06
https://www.beaumonde.nl/(...)nu-al-onder-toezicht
Leandrazaterdag 17 augustus 2019 @ 09:18
quote:
Ik geloof dat verhaal niet zo, en die meldplicht zo vroeg in de zwangerschap ook niet eigenlijk.

Weer zo'n "familielid zegt" verhaaltje terwijl ze waarschijnlijk gewoon op een forum gelezen hebben dat een prenatale OTS ook een optie is.
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 09:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 09:18 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik geloof dat verhaal niet zo, en die meldplicht zo vroeg in de zwangerschap ook niet eigenlijk.

Weer zo'n "familielid zegt" verhaaltje terwijl ze waarschijnlijk gewoon op een forum gelezen hebben dat een prenatale OTS ook een optie is.
Ik weet eigenlijk niet vanaf hoeveel weken zwangerschap die meldplicht ingaat.
Leandrazaterdag 17 augustus 2019 @ 09:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 09:22 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik weet eigenlijk niet vanaf hoeveel weken zwangerschap die meldplicht ingaat.
De vraag is of die er im haar geval überhaupt is.
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 09:28
https://www.kinderbescher(...)iet-geboren-kinderen

Maar er staat inderdaad niks over meldplicht.
Marsenalzaterdag 17 augustus 2019 @ 09:29
THE NEVERENDING STOOOOOOOOOORYYYYY,

NANANA NANANA NANANA

THE NEVERENDING STOOOOOHOOOORYYYYYY

Nou, ik weet al welk deuntje ik vandaag in mijn hoofd heb :')
Leandrazaterdag 17 augustus 2019 @ 09:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 09:28 schreef tesssssssss het volgende:
https://www.kinderbescher(...)iet-geboren-kinderen

Maar er staat inderdaad niks over meldplicht.
Ik lees daar niet dat het op haar van toepassing zou zijn, en niet dat ze het zelf zou moeten melden.
Dat laatste zou sowieso een wat aparte eis zijn bij vrouwen die een prenatale OTS krijgen, want het gros zal de verantwoordelijkheid daar helemaal niet voor kunnen dragen.
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 09:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 09:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik lees daar niet dat het op haar van toepassing zou zijn, en niet dat ze het zelf zou moeten melden.
Dat laatste zou sowieso een wat aparte eis zijn bij vrouwen die een prenatale OTS krijgen, want het gros zal de verantwoordelijkheid daar helemaal niet voor kunnen dragen.
Nee. Dat laatste is ook al een hele grote alarmbel. Misschien is er geen plicht ,maar had de Kinderbescherming het wel prettig gevonden als ze het uit zichzelf hadden gemeld.

Dat weet ik niet, want ik ga ook alleen maar af op wat er in dat bericht staat.

Ik weet ook niet of het waar is.
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 10:20
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 09:29 schreef Marsenal het volgende:
THE NEVERENDING STOOOOOOOOOORYYYYY,

NANANA NANANA NANANA

THE NEVERENDING STOOOOOHOOOORYYYYYY

Nou, ik weet al welk deuntje ik vandaag in mijn hoofd heb :')
Maar ik ga de film niet kijken :D
Vickyzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:16
Het gebeurd zo ontzettend vaak dan vrouwen met kinderen die een OTS (met machtiging uithuisplaatsing) niks zeggen omdat ze bang zijn voor de eventuele gevolgen.

Maar er kan al een OTS gevraagd worden voor een ongeboren baby
UitStralingzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:16 schreef Vicky het volgende:
Het gebeurd zo ontzettend vaak dan vrouwen met kinderen die een OTS (met machtiging uithuisplaatsing) niks zeggen omdat ze bang zijn voor de eventuele gevolgen.

Maar er kan al een OTS gevraagd worden voor een ongeboren baby
De kinderen van de Hondsberg.

Waar de moeder en vader hun zes reeds uit huis geplaatste kinderen blij kwamen vertellen dat ze weer een broertje of een zusje erbij kregen.
mascara-klodderzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:45
quote:
15s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:40 schreef UitStraling het volgende:

[..]

De kinderen van de Hondsberg.

Waar de moeder en vader hun zes reeds uit huis geplaatste kinderen blij kwamen vertellen dat ze weer een broertje of een zusje erbij kregen.
Ohhh die docu heeft echt zoveel indruk op me gemaakt vroeger😢
UitStralingzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:45 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ohhh die docu heeft echt zoveel indruk op me gemaakt vroeger😢
Een van de meest naargeestige dingen die ik ooit heb gezien.
mascara-klodderzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:55
quote:
15s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:47 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Een van de meest naargeestige dingen die ik ooit heb gezien.
Geen idee of ik de follow-up heb gezien eigenlijk. Eens kijken of het op NPO terug te kijken is.
hierissieweerzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:55 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Geen idee of ik de follow-up heb gezien eigenlijk. Eens kijken of het op NPO terug te kijken is.
Er is een followup kinderen van de hondsberg 10 jaar later. Bijzonder om te zien
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 18:04
quote:
15s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:40 schreef UitStraling het volgende:

[..]

De kinderen van de Hondsberg.

Waar de moeder en vader hun zes reeds uit huis geplaatste kinderen blij kwamen vertellen dat ze weer een broertje of een zusje erbij kregen.
Nooit van gehoord ... wil ik het weten?
UitStralingzaterdag 17 augustus 2019 @ 18:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 18:04 schreef maily het volgende:

[..]

Nooit van gehoord ... wil ik het weten?
Ik vind het vrij indrukwekkend en extreem troosteloos, rauwe integere documentaire hoor maar niets voor als je daarna nog op de bar wil dansen.
mascara-klodderzaterdag 17 augustus 2019 @ 18:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 18:04 schreef maily het volgende:

[..]

Nooit van gehoord ... wil ik het weten?
De eerste serie staat helaas niet op NPO.
Maar je hart breekt als je die docu kijkt.
https://roelvandalen.nl/?(...)an-de-hondsberg-1998

De follow-up 13 jaar later staat wel online zie ik nu.
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 18:14 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

De eerste serie staat helaas niet op NPO.
Maar je hart breekt als je die docu kijkt.
https://roelvandalen.nl/?(...)an-de-hondsberg-1998

De follow-up 13 jaar later staat wel online zie ik nu.
Tien seconden gelezen ... :{
girlnextdoor.zaterdag 17 augustus 2019 @ 20:10
quote:
15s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:40 schreef UitStraling het volgende:

[..]

De kinderen van de Hondsberg.

Waar de moeder en vader hun zes reeds uit huis geplaatste kinderen blij kwamen vertellen dat ze weer een broertje of een zusje erbij kregen.
Was dat niet die docu waar die ouders, na elk uit huis geplaatst kind, tegen elkaar zeiden: dan maken we gewoon een nieuwe?

Ik vermoedt dat Samatha dezelfde denkwijze bezit.
UitStralingzaterdag 17 augustus 2019 @ 20:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:10 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Was dat niet die docu waar die ouders, na elk uit huis geplaatst kind, tegen elkaar zeiden: dan maken we gewoon een nieuwe?

Ik vermoedt dat Samatha dezelfde denkwijze bezit.
Yep, daarom moest ik er ook aan denken.

Ik denk ook serieus dat ze pas stopt met kinderen baren als ze geen eitjes meer heeft.
girlnextdoor.zaterdag 17 augustus 2019 @ 20:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:12 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Yep, daarom moest ik er ook aan denken.

Ik denk ook serieus dat ze pas stopt met kinderen baren als ze geen eitjes meer heeft.
Ik denk steeds vaker dat het niet verkeerd zou zijn om een ouderschapstest in te voeren, om te bepalen of iemand wel kinderen mag krijgen of niet. Ik weet dat dat nogal hard is, maar niet harder dan kindjes die door ongeschiktheid van ouders een rotleven hebben en vanaf het begin gewoon al geen kansen hebben op normale ontwikkeling. Zo'n test zou zó ontzettend veel kinderleed schelen, zoveel problematiek die we nu hebben oplossen.

Samantha zou falen voor zo'n test. En ook al zou het goed gaan met dit nieuwe kind, dan is dat gewoon een klap voor Angelina en Milano. Wellicht zijn die er nu nog niet mee bezig, maar er komt een moment dat zij zich gaan afvragen waarom hun halfbroertje/zusje wél bij moeder is, en zij niet.

Eén van de twee heeft toch die zelfmoordpoging van Samantha gezien? Ik vraag me af of en hoeveel schade dit heeft opgeleverd. Ik ken iemand die als vijfjarige heeft gezien hoe zijn vader zijn moeder heeft vermoord en in stukjes hakte. Diegene is voor de rest van zijn leven getraumatiseerd en kon niet meekomen met de rest. Ongelofelijk. Waarom, in hemelsnaam waarom, doe je een onschuldig kind dit aan?

In het geval van Samantha is het niet nadenken. Ordinair doorwippen. Geen hersencelletje die er even aan denkt dat het misschien geen goed plan is om aan nog meer kinderen te beginnen. En een onschuldig kind wordt hier weer slachtoffer van.


(Sorry voor mijn misschien wat emotionele relaas, maar dit soort onderwerpen gaat mij gewoon heel erg aan het hart)
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 20:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:50 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Ik denk steeds vaker dat het niet verkeerd zou zijn om een ouderschapstest in te voeren, om te bepalen of iemand wel kinderen mag krijgen of niet. Ik weet dat dat nogal hard is, maar niet harder dan kindjes die door ongeschiktheid van ouders een rotleven hebben en vanaf het begin gewoon al geen kansen hebben op normale ontwikkeling. Zo'n test zou zó ontzettend veel kinderleed schelen, zoveel problematiek die we nu hebben oplossen.

Samantha zou falen voor zo'n test. En ook al zou het goed gaan met dit nieuwe kind, dan is dat gewoon een klap voor Angelina en Milano. Wellicht zijn die er nu nog niet mee bezig, maar er komt een moment dat zij zich gaan afvragen waarom hun halfbroertje/zusje wél bij moeder is, en zij niet.

Eén van de twee heeft toch die zelfmoordpoging van Samantha gezien? Ik vraag me af of en hoeveel schade dit heeft opgeleverd. Ik ken iemand die als vijfjarige heeft gezien hoe zijn vader zijn moeder heeft vermoord en in stukjes hakte. Diegene is voor de rest van zijn leven getraumatiseerd en kon niet meekomen met de rest. Ongelofelijk. Waarom, in hemelsnaam waarom, doe je een onschuldig kind dit aan?

In het geval van Samantha is het niet nadenken. Ordinair doorwippen. Geen hersencelletje die er even aan denkt dat het misschien geen goed plan is om aan nog meer kinderen te beginnen. En een onschuldig kind wordt hier weer slachtoffer van.

(Sorry voor mijn misschien wat emotionele relaas, maar dit soort onderwerpen gaat mij gewoon heel erg aan het hart)
Geneer je niet, je hebt het prima verwoord ^O^
WorkBitchzaterdag 17 augustus 2019 @ 21:56
https://www.instagram.com/p/B1RwbatowGL/?igshid=13qfzjtnns5ts

😂
RipCityzaterdag 17 augustus 2019 @ 21:57
quote:
Hahaha gewoon fake baby.
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 21:59
quote:
:r
Wat een ongelofelijk stuk vreten is het ook :r

218 'vind ik leuks' ook nog
bloempjuhzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:08
quote:
Ik zie alleen blauwe lucht met wolkjes..?
Ticootjezaterdag 17 augustus 2019 @ 22:09
Oh wat onverwacht.
Doedezemaarzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:09 schreef Ticootje het volgende:
Oh wat onverwacht.
Het is zoooo voorspelbaar
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:11
Ik wist het

SHO / [Barbiegate #30] Met halve tops en V-kini in panterprint

--------------------------

Maar zo ongelofelijk respectloos naar alle vrouwen die zoiets ECHT meemaken .....
staticzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:11
Ik snap het niet. -O-
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:11 schreef static het volgende:
Ik snap het niet. -O-
Wat niet?
MissFluttershyyyzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:16
Ze heeft een miskraam gehad.
Doedezemaarzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:16 schreef MissFluttershyyy het volgende:
Ze heeft een miskraam gehad.
Nee joh, ze heeft iedereen voor de gek gehouden met een fake zwangerschap en daar hoort dan uiteraard een ‘miskraam’ bij, anders gaat het zo opvallen dat er geen kind komt
bloempjuhzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:22
https://www.shownieuws.nl(...)or-samantha-de-jong/
mascara-klodderzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:23
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:08 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Ik zie alleen blauwe lucht met wolkjes..?
2q24t4y.jpg
mascara-klodderzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:24
Die tekst heeft zij nooit zelf geschreven :X Te foutloos.
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:24
quote:
455 vind-ik-leuks
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:26
Zelfs shownieuws twijfelde aan de zwangerschap

uXoqSvp.jpg
mascara-klodderzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:26 schreef maily het volgende:
Zelfs shownieuws twijfelde aan de zwangerschap

[ afbeelding ]
634 likes op instagram inmiddels ook nog :X
saparmurat_niyazovzaterdag 17 augustus 2019 @ 23:11
Bizarre ontwikkelingen weer.

SPOILER
Maar of hele zwangerschapverhaal nu van het begin af fake was of ze echt een miskraam heeft gehad... ergens denk ik wel dat het hoe dan ook beter is als dat daar niet werkelijk (nog) een kind komt. Of is dat heel grof?

mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 23:12
quote:
15s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:11 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Bizarre ontwikkelingen weer.

SPOILER
Maar of hele zwangerschapverhaal nu van het begin af fake was of ze echt een miskraam heeft gehad... ergens denk ik wel dat het hoe dan ook beter is als dat daar niet werkelijk (nog) een kind komt. Of is dat heel grof?

SPOILER
dat zeggen wij hier al heel lang ;)
DKUpzaterdag 17 augustus 2019 @ 23:16
Helemaal knettergek, heel die situatie of het nu waar of niet is :X
mailyzaterdag 17 augustus 2019 @ 23:20
Haar Instapost van 3 uur geleden:

https://www.instagram.com/p/B1RjWpio3Vc/

xFAPTSP.jpg
Olezaterdag 17 augustus 2019 @ 23:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:16 schreef DKUp het volgende:
Helemaal knettergek, heel die situatie of het nu waar of niet is :X
Hoe dan ook heel triest
Olezaterdag 17 augustus 2019 @ 23:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:20 schreef maily het volgende:
Haar Instapost van 3 uur geleden:

https://www.instagram.com/p/B1RjWpio3Vc/

[ afbeelding ]
En doorrr
TaksiZonderSuikerzaterdag 17 augustus 2019 @ 23:34
Kan een miskraam zo snel gaan? 3 uur geleden uit eten en dan na een paar uur een miskraam hebben gehad?
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 23:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:34 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Kan een miskraam zo snel gaan? 3 uur geleden uit eten en dan na een paar uur een miskraam hebben gehad?
Ik denk wel dat dat kan, maar ik vermoed eigenlijk dat die hele zwangerschap gewoon fake was.
girlnextdoor.zaterdag 17 augustus 2019 @ 23:58
Van de site thuisarts.nl:
Bel de verloskundige of gynaecoloog als je:
- hevig bloedt, zweet, duizelig bent en het gevoel hebt dat je flauw gaat vallen (bel met spoed).
- hevige pijn hebt
- koorts hebt (hoger dan 38 graden)


Ze spreekt in die uit eten-post van daarna lekker op stap gaan met Maron en nog iemand. Koorts heeft ze niet, dus optie 1 of 2 zijn in die drie uur gebeurd, mits het idd nep is.
mascara-klodderzaterdag 17 augustus 2019 @ 23:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:34 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Kan een miskraam zo snel gaan? 3 uur geleden uit eten en dan na een paar uur een miskraam hebben gehad?
Ja dat kan. Maar dan ga je verder echt niet meer op pad hoor.

Maarja we weten dus niet of ze dus na het eten nog op pad is gegaan.
Olezondag 18 augustus 2019 @ 00:00
Ik heb (gelukkig) geen ervaring mee. Maar dit is heel raar..
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 01:07
Op dit moment staat die uit eten post als van 5 uur geleden en die wolkjespost van 3 uur geleden.

Nou kan het zijn dat ze tijdens een etentje een miskraam heeft gehad, maar eerst een wolkjespost op insta zetten en dan de verloskundige bellen is een ietwat vreemde volgorde.
Andromachezondag 18 augustus 2019 @ 01:16
Wat zou zij eigenlijk op de GGZ-bingo scoren? Zwakbegaafd, theatrale persoonlijkheidsstoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis, wie o wie? Oprecht benieuwd.

En misschien is het gisteren al gebeurd.
girlnextdoor.zondag 18 augustus 2019 @ 02:34
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 01:16 schreef Andromache het volgende:
Wat zou zij eigenlijk op de GGZ-bingo scoren? Zwakbegaafd, theatrale persoonlijkheidsstoornis, borderline persoonlijkheidsstoornis, wie o wie? Oprecht benieuwd.

En misschien is het gisteren al gebeurd.
Als het gisteren gebeurd zou zijn, zou ze niet eerst vrolijk posten dat ze uiteten is en daarna op stap gaat toch?
Maracazondag 18 augustus 2019 @ 05:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:26 schreef maily het volgende:
Zelfs shownieuws twijfelde aan de zwangerschap

[ afbeelding ]
Denk dat die volgers die boos waren toen ze onder de zonnebank ging nog bozer zullen zijn 😅
soapiezondag 18 augustus 2019 @ 07:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:39 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

634 likes op instagram inmiddels ook nog :X
Inmiddels ruim 1600 likes.....

Ik denk dat heel die zwangerschap fake was, weer een aandachtsdingetje, hoe triest!!
Messinazondag 18 augustus 2019 @ 08:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:58 schreef girlnextdoor. het volgende:
Van de site thuisarts.nl:
Bel de verloskundige of gynaecoloog als je:
- hevig bloedt, zweet, duizelig bent en het gevoel hebt dat je flauw gaat vallen (bel met spoed).
- hevige pijn hebt
- koorts hebt (hoger dan 38 graden)


Ze spreekt in die uit eten-post van daarna lekker op stap gaan met Maron en nog iemand. Koorts heeft ze niet, dus optie 1 of 2 zijn in die drie uur gebeurd, mits het idd nep is.
Van datzelfde thuisarts:

Je kunt klachten hebben (bloedverlies, pijn) of geen klachten hebben.
tombolafanzondag 18 augustus 2019 @ 08:57
Ik vertrouw haar ook niet bepaald ofzo, maar het zou natuurlijk goed kunnen dat ze 'op pad' gingen naar een pretecho oid, en daar gezien hebben dat het mis is.

En idd, je hoeft (nog) geen klachten te hebben terwijl het al mis is.
vencodarkzondag 18 augustus 2019 @ 09:04
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 08:57 schreef tombolafan het volgende:
Ik vertrouw haar ook niet bepaald ofzo, maar het zou natuurlijk goed kunnen dat ze 'op pad' gingen naar een pretecho oid, en daar gezien hebben dat het mis is.

En idd, je hoeft (nog) geen klachten te hebben terwijl het al mis is.
Zou ze zeker niet de eerste zijn natuurlijk. Het was nog heel pril.
TheVulturezondag 18 augustus 2019 @ 09:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:16 schreef DKUp het volgende:
Helemaal knettergek, heel die situatie of het nu waar of niet is :X
:Y
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 09:49
Dat er mensen zijn die dit geloven.
Ik heb het nooit voor de volle 100% geloofd en had dit nieuws ook al een beetje verwacht.
Denk even terug aan de buik foto s. Op de ene foto een vrij bolle buik, de volgende dag was de buik weg.
Ik heb altijd medelijden met haar gehad, maar dit..Nee dit kan niet.Deze griet moet heel snel onder behandeling of een gedwongen behandeling krijgen!
Zwangerschaps aankondiging was ook ineens verdwenen van insta.
Haar ouders wisten van niks, nee omdat het verzonnen was en ze hier niet aan mee wilden werken.
Deze vrouw is zieker dan wij denken.
Echt misselijk om hier mee te spotten.
Al die likes bij dat bericht, zegt veel over haar volgers :X
Ook Maron mag zich heel diep schamen.
Ze heeft de afgelopen maanden de aandacht weer geheel op zich gehad, hoe ziek?!
-O- :{w :X :r
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 10:04
In het vorige topic had ik dit trouwens al precies voorspeld.
Ook haar kinderen wisten nog van niks.Heel Nederland wist het behalve haar kinderen, " omdat er nog zoveel mis kon gaan "
En die foto's die allemaal verwijderd waren van insta, ze had gewoon ruzie met Maron hierover. Zal hij niet meer mee hebben willen werken hieraan?
En waar bleven de echo foto s? Die had ze allang openbaar gezet als ze die had gehad.Ook in het hele prille begin kan je een echo krijgen.

Ik wil de nieuwe schoonfamilie heel veel succes wensen.Je zoon zou er maar mee thuiskomen. :{
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 10:08
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 08:57 schreef tombolafan het volgende:
Ik vertrouw haar ook niet bepaald ofzo, maar het zou natuurlijk goed kunnen dat ze 'op pad' gingen naar een pretecho oid, en daar gezien hebben dat het mis is.

En idd, je hoeft (nog) geen klachten te hebben terwijl het al mis is.
Doe niet zo naïef, het is Samantha he.
saparmurat_niyazovzondag 18 augustus 2019 @ 10:08
Als het echt gefaket is zou dat wel nog meer vragen oproepen. Heeft Maron er van begin af aan van geweten? De (schoon)familie, was die op de hoogte? Was dit dan inderdaad een toespeling erop? Etc...
mascara-klodderzondag 18 augustus 2019 @ 10:56
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 08:57 schreef tombolafan het volgende:
Ik vertrouw haar ook niet bepaald ofzo, maar het zou natuurlijk goed kunnen dat ze 'op pad' gingen naar een pretecho oid, en daar gezien hebben dat het mis is.

En idd, je hoeft (nog) geen klachten te hebben terwijl het al mis is.
Een pretecho met 6 weken zwanger?
tombolafanzondag 18 augustus 2019 @ 11:05
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 10:56 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Een pretecho met 6 weken zwanger?
Oh nou dan gewoon de eerste (vroege) echo?

En ik heb het ook gedaan hoor, een 'pret'echo zo vroeg. Maar dat was meer ter geruststelling omdat het de 2x ervoor met 8 en 10 weken mis ging. Dus het kan prima.

Ik zeg niet dat het allemaal klopt of waar is. Maar het per definitie als onwaar bestempelen op basis van de dagindeling/termijn vind ik ook niet fair.
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 11:09
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 10:56 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Een pretecho met 6 weken zwanger?
Inmiddels wel 8 toch?
Overgang van embryo naar foetus, moment waarop het vaak mis gaat.

Maar dan nog kan ik niks met "we gaan lekker uit eten" en 2 uur later wolken, pril, wel in ons hart.
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 11:12
En het zal toch goddomme zijn dat "een handdoek over je buik" niet de manier was om zwanger onder de zonnebank te gaan...
UitStralingzondag 18 augustus 2019 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 11:12 schreef Leandra het volgende:
En het zal toch goddomme zijn dat "een handdoek over je buik" niet de manier was om zwanger onder de zonnebank te gaan...
Komt zo'n kind met rare huidplekken op de wereld maar wel mooi oranje.
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 11:09 schreef Leandra het volgende:

[..]


Maar dan nog kan ik niks met "we gaan lekker uit eten" en 2 uur later wolken, pril, wel in ons hart.
Om het nieuws vervolgens direct op Instagram te zetten.
Dus ze heeft binnen 2 uur een miskraam gehad en in die tijd gooit ze het gelijk maar even op Instagram.Sure :O
amarantazondag 18 augustus 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 11:12 schreef Leandra het volgende:
En het zal toch goddomme zijn dat "een handdoek over je buik" niet de manier was om zwanger onder de zonnebank te gaan...
Maar ze had een gezichtsbruiner genomen
IriYezondag 18 augustus 2019 @ 11:27
Goh, je verwacht het niet, he, een ''miskraam''. Right.

Tussen de reacties op FB wist iemand te vertellen dat al ze langer op Scheveningen riep dat ze niet zwanger was en regelmatig aan de zuip zit met haar vent.

Geen verrassing, toch?
Alleen jammer dat de Story haar ook nog betaald voor al die smerige leugens.
Wat een vies narcistisch mormel is het toch ook. :r
mailyzondag 18 augustus 2019 @ 11:43
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 11:23 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Om het nieuws vervolgens direct op Instagram te zetten.
Dus ze heeft binnen 2 uur een miskraam gehad en in die tijd gooit ze het gelijk maar even op Instagram.Sure :O
Zou haar moeder het al weten?
letmehearyouscreamzondag 18 augustus 2019 @ 11:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:58 schreef girlnextdoor. het volgende:
Van de site thuisarts.nl:
Bel de verloskundige of gynaecoloog als je:
- hevig bloedt, zweet, duizelig bent en het gevoel hebt dat je flauw gaat vallen (bel met spoed).
- hevige pijn hebt
- koorts hebt (hoger dan 38 graden)


Ze spreekt in die uit eten-post van daarna lekker op stap gaan met Maron en nog iemand. Koorts heeft ze niet, dus optie 1 of 2 zijn in die drie uur gebeurd, mits het idd nep is.
Ik neem aan dat je "tenzij" bedoelt?
saparmurat_niyazovzondag 18 augustus 2019 @ 11:46
Al ruim 2000 volgers vinden dit leuk.
letmehearyouscreamzondag 18 augustus 2019 @ 11:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 23:59 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ja dat kan. Maar dan ga je verder echt niet meer op pad hoor.

Maarja we weten dus niet of ze dus na het eten nog op pad is gegaan.
Bedoel je dat je daar dan fysiek niet toe in staat bent of mentaal? Want mentaal acht ik haar daar wel toe in staat. Dat soort geteisem denkt nogal makkelijk over zwangerschappen/kinderen krijgen.
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 12:15
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 11:48 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Bedoel je dat je daar dan fysiek niet toe in staat bent of mentaal? Want mentaal acht ik haar daar wel toe in staat. Dat soort geteisem denkt nogal makkelijk over zwangerschappen/kinderen krijgen.
Nou, het lijkt me dat als je tijdens de zwangerschap een bloeding hebt en eventueel ook eea verliest dat het vruchtje zou kunnen zijn, dat je dan wel eerst even contact opneemt met de verloskundige, en niet zelf de diagnose "miskraam" stelt.
Al met al is het tijdsbestek wat krap.
Rond 20.00 uur posten dat je uit eten bent geweest en nu op stap gaat, en vervolgens rond 22.00 uur een miskraam op insta zetten?

Dan moet het wel heel snel na die "uit eten" post misgegaan zijn, want voor je ter controle bij een verloskundige of het ziekenhuis bent geweest ben je echt wel zo 2 uur verder, op zaterdagavond helemaal.
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 12:17
Hier (5 augustus) stelde ze 6½ week zwanger te zijn:
https://www.instagram.com/p/B0yOMUMIEo8/

Dan zou het nu idd 8 weken zijn, op zich wel een redelijk logisch moment voor een miskraam.
atozondag 18 augustus 2019 @ 12:37
Zou ze niet betaald worden door bv Story om zulke (walgelijke) verhalen buiten te brengen?
vencodarkzondag 18 augustus 2019 @ 12:43
Tja, hier op Fok! zat ook een tijdje een ‘dame’ die ervan verdacht werd haar zwangerschap te faken. Die kreeg, zoals voorspeld werd, ook een miskraam.
En zo iemand zit relatief anoniem. Dus waarom zou een Samantha dat niet kunnen doen. :{w
IriYezondag 18 augustus 2019 @ 12:49
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 12:37 schreef ato het volgende:
Zou ze niet betaald worden door bv Story om zulke (walgelijke) verhalen buiten te brengen?
Jazeker. Altijd nadat ze in dat blad verschijnt heeft ze nieuwe pruiken, vollere lippen etc. Nu die neppe Rolex, en een vakantie [áls het waar is]. Dat kan natuurlijk NOOIT met een uitkering. ;)
UitStralingzondag 18 augustus 2019 @ 12:49
De enige zekerheid die we hebben is dat ze deze ochtend een nieuwe baby geprobeerd heeft te maken.
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 12:52
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 12:43 schreef vencodark het volgende:
Tja, hier op Fok! zat ook een tijdje een ‘dame’ die ervan verdacht werd haar zwangerschap te faken. Die kreeg, zoals voorspeld werd, ook een miskraam.
En zo iemand zit relatief anoniem. Dus waarom zou een Samantha dat niet kunnen doen. :{w
Punt is dat heel veel vrouwen een miskraam krijgen, dat is ook de reden dat men een zwangerschap meestal pas openbaar maakt als de grootste risico's op een miskraam voorbij zijn.

Nou is dat hier sommige topics wat anders, omdat die gericht zijn op zwanger zijn/worden, maar je zwangerschapstest direct op insta gooien is gewoon niet zo handig, als je nogal in de belangstelling staat.
IriYezondag 18 augustus 2019 @ 12:52
quote:
14s.gif Op zondag 18 augustus 2019 12:49 schreef UitStraling het volgende:
De enige zekerheid die we hebben is dat ze deze ochtend een nieuwe baby geprobeerd heeft te maken.
Wat? :') Neuken tijdens of direct na een ''miskraam''? Moet niet gekker worden.
UitStralingzondag 18 augustus 2019 @ 12:54
quote:
10s.gif Op zondag 18 augustus 2019 12:52 schreef IriYe het volgende:

[..]

Wat? :') Neuken tijdens of direct na een ''miskraam''? Moet niet gekker worden.
Tijdens :X
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 13:02
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 12:37 schreef ato het volgende:
Zou ze niet betaald worden door bv Story om zulke (walgelijke) verhalen buiten te brengen?
Ze krijgt inderdaad geld voor haar verhaal, dat is ooit ergens bevestigd.
Denk niet dat ze ervoor betaald wordt om zulke misselijke dingen te verzinnen. ( Of bedoelde je dat niet? )
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 13:06
quote:
7s.gif Op zondag 18 augustus 2019 12:49 schreef IriYe het volgende:

[..]

Jazeker. Altijd nadat ze in dat blad verschijnt heeft ze nieuwe pruiken, vollere lippen etc. Nu die neppe Rolex, en een vakantie [áls het waar is]. Dat kan natuurlijk NOOIT met een uitkering. ;)
Hoop dat ze dan nu een betere pruik krijgt / koopt.
Noekzondag 18 augustus 2019 @ 13:09
quote:
9s.gif Op zondag 18 augustus 2019 11:46 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Al ruim 2000 volgers vinden dit leuk.
Ik denk dat haar omgeving het ook leuk vindt. Die zagen de bui al hangen.

Maar goed, ze is nooit zwanger geweest. Dit was een spring uit het keukenraam kind. Ze heeft haar dosis aandacht weer gehad, kan ze nu weer weer haar dagelijkse dosis coke gaan snuiven.
Ticootjezondag 18 augustus 2019 @ 13:11
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 11:48 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Bedoel je dat je daar dan fysiek niet toe in staat bent of mentaal? Want mentaal acht ik haar daar wel toe in staat. Dat soort geteisem denkt nogal makkelijk over zwangerschappen/kinderen krijgen.
Dit is samanta, ze gebruikt abortussen als anticonceptie.
Alles kan.
Marsenalzondag 18 augustus 2019 @ 13:13
De waarheid zal altijd vloeibaar zijn bij Barbie dus ik ga er niet te lang over nadenken maar dit is wél de eerste keer dat ik moest lachen bij het lezen over een miskraam, toch ook weer iets dat van m’n lijstje kan. :D
amarantazondag 18 augustus 2019 @ 13:23
quote:
14s.gif Op zondag 18 augustus 2019 13:13 schreef Marsenal het volgende:
De waarheid zal altijd vloeibaar zijn bij Barbie dus ik ga er niet te lang over nadenken maar dit is wél de eerste keer dat ik moest lachen bij het lezen over een miskraam, toch ook weer iets dat van m’n lijstje kan. :D
Als ze écht zwanger was dan zal ze ook oprecht verdriet hebben denk ik.
We zullen het voorlopig nooit weten. Tenzij Maroon ooit uit de school klapt.
Marsenalzondag 18 augustus 2019 @ 13:30
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 13:23 schreef amaranta het volgende:

[..]

Als ze écht zwanger was dan zal ze ook oprecht verdriet hebben denk ik.
We zullen het voorlopig nooit weten. Tenzij Maroon ooit uit de school klapt.
Misschien wel, hoewel je er je vraagtekens bij kan zetten hoe Barbie omgaat met grotemensen-verdriet, volgens mij komen de grootste klappen niet eens meer binnen. :{

Zie het wel eens vaker, vooral bij verslaafden, dan is het toch al zo’n puinhoop, dan liggen alle problemen op één grote berg geveegd.
Books1zondag 18 augustus 2019 @ 14:00
Nou dat zag ik nu echt niet aankomen.

Zucht...

Dom wicht.
praadjezondag 18 augustus 2019 @ 15:24
Wat is het toch een loeder. Dit had toch iedereen zien aankomen. Die hele fake-zwangerschap. Ik heb het al eens eerder gezegd na die 'breuk' met Maron. Hij vond het misschien ook wel te ver gaan.

[ Bericht 3% gewijzigd door Cynix ® op 18-08-2019 22:23:43 (-- We weten niet of ze stinkt c.q vuil is. Red.---) ]
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 15:27
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 15:24 schreef praadje het volgende:
Wat is het toch een vuil loeder. Dit had toch iedereen zien aankomen. Die hele fake-zwangerschap. Ik heb het al eens eerder gezegd na die 'breuk' met Maron. Hij vond het misschien ook wel te ver gaan. Stinkh**r.
Als hij het werkelijk te ver vond gaan was hij niet teruggekomen mag ik hopen.
praadjezondag 18 augustus 2019 @ 15:32
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 15:27 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als hij het werkelijk te ver vond gaan was hij niet teruggekomen mag ik hopen.
Het is Maron hey, die meeging in het verhaal. In ieder geval niets tegensprak. Misschien is hij teruggekomen onder voorwaarde dat zij het verhaal uit de wereld zou helpen.
amarantazondag 18 augustus 2019 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 15:24 schreef praadje het volgende:
Wat is het toch een vuil loeder. Dit had toch iedereen zien aankomen. Die hele fake-zwangerschap. Ik heb het al eens eerder gezegd na die 'breuk' met Maron. Hij vond het misschien ook wel te ver gaan. Stinkh**r.
Schelden hoeft niet hoor.
mailyzondag 18 augustus 2019 @ 16:31
Ex Barbie neemt het voor haar op
quote:
Rolf Tangel, de ex van Samantha de Jong, zegt geschrokken te zijn van alle negatieve reacties op de miskraam van de Haagse blondine. In een bericht op Instagram zegt hij dan ook niet te begrijpen waarom mensen zo reageren op het verdrietige nieuws.
Rolf springt in de bres voor Samantha en schrijft: „Ik schrik wel van deze reacties op dit verschrikkelijke nieuws zeg. Wie zegt ten eerste dat ze gisteravond een miskraam heeft gehad?? Moet ze dan dagen binnen gaan zitten?”
De porno-ster vervolgt: „Wist niet dat je van een miskraam niet meer mag eten (uit eten gaan)”, waarmee hij doelt op de opmerkingen van mensen die schreven het raar te vinden dat ze twee uur voordat ze het nieuws bekendmaakte naar een restaurant was.
Ook begrijpt hij het niet, omdat er volgens hem tijdens zijn relatie met haar veel lieve berichten werden gestuurd toen zij was opgenomen in het ziekenhuis. „Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om ” Barbie” te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!”, aldus Rolf.

Samantha en Rolf waren in 2017 een half jaar samen. Inmiddels is ze al een tijdje samen met Maron Hill. Samen met haar ex-man Michael van der Plas heeft ze twee kinderen, waarover van der Plas de voogdij heeft.
Ticootjezondag 18 augustus 2019 @ 16:38
De porno-ster vervolgt.

Whahahahhahahahaha
mailyzondag 18 augustus 2019 @ 17:06
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 16:38 schreef Ticootje het volgende:
De porno-ster vervolgt.

Whahahahhahahahaha
Helaas is zijn Insta op slot ...
IriYezondag 18 augustus 2019 @ 17:22
Opvallend weer dat hij er als de ratten kippen bij is. Alsof ze het niet samen bekokstoofd hebben. :O

En ook nog op de emotionele chantage-tour durven gaan. :') :r

Edit; Die Marijn laat zich ook maar piepelen. Want waarom komt Tangel steeds direct als woordvoerder van zijn ex-mokkel opdraven?

[ Bericht 12% gewijzigd door IriYe op 18-08-2019 17:34:16 ]
girlnextdoor.zondag 18 augustus 2019 @ 17:58
quote:
Rolf springt in de bres voor Samantha en schrijft: „Ik schrik wel van deze reacties op dit verschrikkelijke nieuws zeg. Wie zegt ten eerste dat ze gisteravond een miskraam heeft gehad?? Moet ze dan dagen binnen gaan zitten?”
De porno-ster vervolgt: „Wist niet dat je van een miskraam niet meer mag eten (uit eten gaan)”, waarmee hij doelt op de opmerkingen van mensen die schreven het raar te vinden dat ze twee uur voordat ze het nieuws bekendmaakte naar een restaurant was.
Beste Rolf, misschien omdat ze die post helemaal heppie de peppie plaatste, over dat uiteten, en er nog vrolijk bijplaatst dat ze daarna uitgaat. In de normale wereld is het dan gek dat je vrij snel daarna ineens bekendmaakt dat je een miskraam hebt gehad.

By the way:

------
Samantha de Jong stelt fans gerust: Het gaat goed met de baby
De zwangerschap van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, verloopt goed. Dat laat de realityster weten op Instagram.

,,Voel me zo happy!!", schrijft de 30-jarige Samantha, die zwanger is van haar derde kindje. ,,Met de baby gaat alles goed heb vandaag me eerste echo gehad het hartje klopt alles is goed ben nu 6 en halve week zwanger leef op een #rozewolk #blauwewolk.”

Bron: ad.nl
------

Dit bericht is van 5 augustus. Het was gisteren 17 augustus. Deze anderhalve week heeft Samantha 48(!) nieuwe plaatjes gepost op Insta, waaronder op 9 augustus dat plaatje over dat er mensen zijn die alleen bij je aankomen als ze iets nodig hebben en dan weer weglopen uit je leven. Was dat niet het plaatje waarop mensen dachten dat Maron en Samantha uit elkaar waren?
Daarnaast zie ik op 12 augustus nog een update waarop ze vrolijk verteld dat ze een vakantie heeft geboekt met Maron naar Turkije. 14 Augustus nog een bedplaatje met de vermelding #babyopkomst , de dag erna is ze aan het 'uiteten' bij de mac, gisteren dan dat plaatje van het uiteten bij dat steakhouse. Dat plaatje is nu 22 uur geleden, dus om/rond 20:00 uur geplaatst. Het bericht van die miskraam komt 2 uur later, dus rond 22:00 uur.

Nu ben ik allesbehalve een specialist op dit gebied, maar Rolf zegt, wie zegt dat die miskraam gisteren is gebeurd. Volgens die theorie zou die miskraam dus tussen de 14de en de 17de gebeurd moeten zijn, want op die 14de vermeld ze nog dat er een baby op komst is. Gezien mevrouw nogal graag dingen deelt en er tussen die 14de en nu
nog 7 happy plaatjes zijn gepost, zou ze dus die miskraam 3 dagen hebben verzwegen. en in die 3 dagen staat ze vrolijk op de foto met haar jarige moeder, in de mac, nog een liefdesplaatje met Maron en die foto in de auto van dat uiteten, waar ik overigens niemand verder in die auto zie. Plus: als die miskraam er echt is geweest, waarom pak je na die 2 mysterieuze uren dan meteen je telefoon om het op insta te zetten? Als je echt zo verdrietig bent, waarom laat je je social media dan niet met rust ipv om medeleven te vragen?

Ik vind het een hoogst opmerkelijke gang van zaken.
Luppie0110zondag 18 augustus 2019 @ 18:03
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 17:58 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Beste Rolf, misschien omdat ze die post helemaal heppie de peppie plaatste, over dat uiteten, en er nog vrolijk bijplaatst dat ze daarna uitgaat. In de normale wereld is het dan gek dat je vrij snel daarna ineens bekendmaakt dat je een miskraam hebt gehad.

By the way:

------
Samantha de Jong stelt fans gerust: Het gaat goed met de baby
De zwangerschap van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, verloopt goed. Dat laat de realityster weten op Instagram.

,,Voel me zo happy!!", schrijft de 30-jarige Samantha, die zwanger is van haar derde kindje. ,,Met de baby gaat alles goed heb vandaag me eerste echo gehad het hartje klopt alles is goed ben nu 6 en halve week zwanger leef op een #rozewolk #blauwewolk.”

Bron: ad.nl
------

Dit bericht is van 5 augustus. Het was gisteren 17 augustus. Deze anderhalve week heeft Samantha 48(!) nieuwe plaatjes gepost op Insta, waaronder op 9 augustus dat plaatje over dat er mensen zijn die alleen bij je aankomen als ze iets nodig hebben en dan weer weglopen uit je leven. Was dat niet het plaatje waarop mensen dachten dat Maron en Samantha uit elkaar waren?
Daarnaast zie ik op 12 augustus nog een update waarop ze vrolijk verteld dat ze een vakantie heeft geboekt met Maron naar Turkije. 14 Augustus nog een bedplaatje met de vermelding #babyopkomst , de dag erna is ze aan het 'uiteten' bij de mac, gisteren dan dat plaatje van het uiteten bij dat steakhouse. Dat plaatje is nu 22 uur geleden, dus om/rond 20:00 uur geplaatst. Het bericht van die miskraam komt 2 uur later, dus rond 22:00 uur.

Nu ben ik allesbehalve een specialist op dit gebied, maar Rolf zegt, wie zegt dat die miskraam gisteren is gebeurd. Volgens die theorie zou die miskraam dus tussen de 14de en de 17de gebeurd moeten zijn, want op die 14de vermeld ze nog dat er een baby op komst is. Gezien mevrouw nogal graag dingen deelt en er tussen die 14de en nu
nog 7 happy plaatjes zijn gepost, zou ze dus die miskraam 3 dagen hebben verzwegen. en in die 3 dagen staat ze vrolijk op de foto met haar jarige moeder, in de mac, nog een liefdesplaatje met Maron en die foto in de auto van dat uiteten, waar ik overigens niemand verder in die auto zie. Plus: als die miskraam er echt is geweest, waarom pak je na die 2 mysterieuze uren dan meteen je telefoon om het op insta te zetten? Als je echt zo verdrietig bent, waarom laat je je social media dan niet met rust ipv om medeleven te vragen?

Ik vind het een hoogst opmerkelijke gang van zaken.
Vind dit toch wel een beetje eng. Dat je mensen zo in de gaten houdt. Laat ze lekker gaan.
Leandrazondag 18 augustus 2019 @ 18:09
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 15:32 schreef praadje het volgende:

[..]

Het is Maron hey, die meeging in het verhaal. In ieder geval niets tegensprak. Misschien is hij teruggekomen onder voorwaarde dat zij het verhaal uit de wereld zou helpen.
Daar heeft ze dan nog verdomd lang over gedaan.
Had ie beter pas terug kunnen komen als ze het uit de wereld had geholpen.
Ondertussen zijn ze bij zijn moeder en zus geweest, hebben ze een gezamenlijke vakantie geboekt en werd er 3 dagen geleden nog vrolijk #truelove #babyopkomst gepost bij een samen in bed plaatje.
https://www.instagram.com/p/B1KITPrInwK/
mailyzondag 18 augustus 2019 @ 18:11
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 18:09 schreef Leandra het volgende:

[..]

Daar heeft ze dan nog verdomd lang over gedaan.
Had ie beter pas terug kunnen komen als ze het uit de wereld had geholpen.
Ondertussen zijn ze bij zijn moeder en zus geweest, hebben ze een gezamenlijke vakantie geboekt en werd er 3 dagen geleden nog vrolijk #truelove #babyopkomst gepost bij een samen in bed plaatje.
https://www.instagram.com/p/B1KITPrInwK/
quote:
nooit meer zonder jou
_O-
Is al wel een oude foto trouwens.
Mariposaszondag 18 augustus 2019 @ 18:18
Natuurlijk was het fake. Ik geloofde er al geen drol van toen ze een bericht plaatste dat ze een goede echo had gehad, zonder een foto van de echo bij dat bericht te plaatsen.
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 19:59
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 18:03 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Vind dit toch wel een beetje eng. Dat je mensen zo in de gaten houdt. Laat ze lekker gaan.
Ik vind dat ze een logische beschrijving geeft.
Heeft niks met in de gaten houden te maken, je kan alles zo uitrekenen via haar Instagram.
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 20:07
quote:
Die Rolf is er weer snel bij, ook weer aandacht nodig natuurlijk.
Hij walgt van de reacties? Ik walg van zijn aandachtsgeilheid .
Samantha zorgt er met haar gedrag zelf voor dat ze totaal niet serieus genomen wordt.
Daarbij vind ik het onsmakelijk dat ze een " zelfmoordpoging " doet en er vervolgens zogenaamd grappige foto's ervan op haar insta verschijnen.Ze haar gebroken pols laat zien en haar schramnen op haar gezicht.Echt iets om trots op te zijn joh.Ze beweerde dat ze gebroken bekken had maar kon er wel van alles mee, schei toch uit.
Als Rolf zo begaan is, kan hij beter goede hulp gaan inschakelen voordat het echt een keer verkeerd met haar afloopt.
Noekzondag 18 augustus 2019 @ 20:12
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 18:03 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Vind dit toch wel een beetje eng. Dat je mensen zo in de gaten houdt. Laat ze lekker gaan.
Stel je niet aan. Dit is gewoon een rekensom van haar Instagram.
Hier in SHO laten we sowieso niemand lekker gaan. Ga elders een feestje lopen verstieren met je BOB gedrag.
*heeft GND's back
mailyzondag 18 augustus 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 18:03 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Vind dit toch wel een beetje eng. Dat je mensen zo in de gaten houdt. Laat ze lekker gaan.
Hou dan gewoon je shit voor jezelf en zet het niet openbaar.
supernigerzondag 18 augustus 2019 @ 20:48
Erg triest voor haar.
Heel veel sterkte Sam.
😢😭
Cynix ®zondag 18 augustus 2019 @ 22:03
quote:
Ook begrijpt hij het niet, omdat er volgens hem tijdens zijn relatie met haar veel lieve berichten werden gestuurd toen zij was opgenomen in het ziekenhuis. „Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om ” Barbie” te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!”, aldus Rolf.
Toch heeft sneumans daar wel een puntje. Uiteraard springt ze vroeg of laat weer eens van een balkon of uit een raam en dan zul je zien dat ze óns, de ongelovige critici, ook nog eens de schuld geven van al haar ellende. Dan hebben 'wij' het dus gedaan. Onterecht natuurlijk, maar toch.

Ik vermaak me prima met/om haar, ze heeft sowieso verder naast het middelpunt van vermaak zijn, geen toegevoegde waarde voor wie dan ook, maar als 'de sprong' een keer zou lukken zou ik er afgerond 0 seconden om rouwen. Zo ben ik dan ook wel weer.

Borderline is a bitch. Vooral als je ook nog ziekelijk narcistisch bent.
girlnextdoor.zondag 18 augustus 2019 @ 22:11
quote:
15s.gif Op zondag 18 augustus 2019 20:12 schreef Noek het volgende:

[..]

Stel je niet aan. Dit is gewoon een rekensom van haar Instagram.
Hier in SHO laten we sowieso niemand lekker gaan. Ga elders een feestje lopen verstieren met je BOB gedrag.
*heeft GND's back
Thanks Noek en Fokkie83.

Blijkt maar weer dat die Rolf dus ook uit z'n nek lult, wat overigens oud nieuws is.
Moneyfornothing1zondag 18 augustus 2019 @ 22:15
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 18:18 schreef Mariposas het volgende:
Natuurlijk was het fake. Ik geloofde er al geen drol van toen ze een bericht plaatste dat ze een goede echo had gehad, zonder een foto van de echo bij dat bericht te plaatsen.
Waarom fake
mailyzondag 18 augustus 2019 @ 22:18
quote:
99s.gif Op zondag 18 augustus 2019 22:03 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Toch heeft sneumans daar wel een puntje. Uiteraard springt ze vroeg of laat weer eens van een balkon of uit een raam en dan zul je zien dat ze óns, de ongelovige critici, ook nog eens de schuld geven van al haar ellende. Dan hebben 'wij' het dus gedaan. Onterecht natuurlijk, maar toch.

Ik vermaak me prima met/om haar, ze heeft sowieso verder naast het middelpunt van vermaak zijn, geen toegevoegde waarde voor wie dan ook, maar als 'de sprong' een keer zou lukken zou ik er afgerond 0 seconden om rouwen. Zo ben ik dan ook wel weer.

Borderline is a bitch. Vooral als je ook nog ziekelijk narcistisch bent.
Blijkbaar is er niemand die haar kan redden of haar kan weerhouden van weer een wanhoopspoging tot wat-dan-ook.
Geen "mijnliefvooraltijd" "nooitmeerzonderjou" .
Zo triest voor haar kinderen.
Cynix ®zondag 18 augustus 2019 @ 22:27
Ja, triest. Dat zeker. Maar is in haar omgeving dus werkelijk níemand die dat ook vind en er ook daadwerkelijk iets aan wil of kan doen. Dat is eigenlijk net zo triest.
mailyzondag 18 augustus 2019 @ 22:29
quote:
99s.gif Op zondag 18 augustus 2019 22:27 schreef Cynix ® het volgende:
Ja, triest. Dat zeker. Maar is in haar omgeving dus werkelijk níemand die dat ook vind en er ook daadwerkelijk iets aan wil of kan doen. Dat is eigenlijk net zo triest.
Dat is nog triester.
Moneyfornothing1zondag 18 augustus 2019 @ 22:42
quote:
15s.gif Op zondag 18 augustus 2019 20:12 schreef Noek het volgende:

[..]

Stel je niet aan. Dit is gewoon een rekensom van haar Instagram.
Hier in SHO laten we sowieso niemand lekker gaan. Ga elders een feestje lopen verstieren met je BOB gedrag.
*heeft GND's back
Ok maar een miskraam kan toch snel gaan? En zij kan toch een miskraam hebben gehad en een dag later uiteten zijn gegaan?
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 22:55
quote:
99s.gif Op zondag 18 augustus 2019 22:03 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Toch heeft sneumans daar wel een puntje. Uiteraard springt ze vroeg of laat weer eens van een balkon of uit een raam en dan zul je zien dat ze óns, de ongelovige critici, ook nog eens de schuld geven van al haar ellende. Dan hebben 'wij' het dus gedaan. Onterecht natuurlijk, maar toch.

Ik vermaak me prima met/om haar, ze heeft sowieso verder naast het middelpunt van vermaak zijn, geen toegevoegde waarde voor wie dan ook, maar als 'de sprong' een keer zou lukken zou ik er afgerond 0 seconden om rouwen. Zo ben ik dan ook wel weer.

Borderline is a bitch. Vooral als je ook nog ziekelijk narcistisch bent.
Nou ik zou het wel erg vinden mocht het haar ooit een keer lukken.
Ik vrees ook dat als ze niet snel, goed geholpen wordt dat deze dag ook gaat komen.

Rolf moet gewoon zijn mond houden.Ook hij heeft van haar geprofiteerd.Hij kan zich beter bezig houden met woonruimte zoeken.Ojaa en met zijn 14 ( ? ) jarige zoon die ineens op de stoep stond.Voorlopig heeft die sukkel al 5 vrouwen zwanger gemaakt. ( en dat is alleen maar wat wij weten )
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 23:04
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 22:42 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Ok maar een miskraam kan toch snel gaan? En zij kan toch een miskraam hebben gehad en een dag later uiteten zijn gegaan?
Kan.
Echter is er helemaal niks geloofwaardigs aan.
Ze is uit eten geweest, post dat ze op stap gaat om vervolgens 2 uur later over haar miskraam te posten
Lekker logisch 8)7
Moneyfornothing1zondag 18 augustus 2019 @ 23:10
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 23:04 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Kan.
Echter is er helemaal niks geloofwaardigs aan.
Ze is uit eten geweest, post dat ze op stap gaat om vervolgens 2 uur later over haar miskraam te posten
Lekker logisch 8)7
Why, kan toch al eerder zijn geweest?
Fokkie83zondag 18 augustus 2019 @ 23:24
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 23:10 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Why, kan toch al eerder zijn geweest?
Ik schrijf toch : kan.
Ik geloof er alleen niks van!
En waarom post je dat je op stap gaat om vervolgens te posten dat je een miskraam hebt gehad? Logisch toch dat men denkt dat het in die tijd gebeurd is.
Een normaal denkend mens gaat niet als ze op stap zijn posten dat ze een miskraam hebben gehad, ook al zou de miskraam eerder plaatsgevonden hebben.
girlnextdoor.maandag 19 augustus 2019 @ 00:35
quote:
1s.gif Op zondag 18 augustus 2019 23:24 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik schrijf toch : kan.
Ik geloof er alleen niks van!
En waarom post je dat je op stap gaat om vervolgens te posten dat je een miskraam hebt gehad? Logisch toch dat men denkt dat het in die tijd gebeurd is.
Een normaal denkend mens gaat niet als ze op stap zijn posten dat ze een miskraam hebben gehad, ook al zou de miskraam eerder plaatsgevonden hebben.
Als die miskraam idd eerder heeft plaatsgevonden dan op zaterdagavond, waarom lukt het haar dan na dat bericht van die miskraam ineens wel om niks meer te posten?
Maracamaandag 19 augustus 2019 @ 06:51
Een paar mensen merkten al op dat de schrijfstijl op haar Insta anders was. Nou, Maron heeft de inloggegevens zo te zien..

https://www.instagram.com/p/B1UrpeyoVtQ/?igshid=gi94cxodngc0
amarantamaandag 19 augustus 2019 @ 07:12
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 06:51 schreef Maraca het volgende:
Een paar mensen merkten al op dat de schrijfstijl op haar Insta anders was. Nou, Maron heeft de inloggegevens zo te zien..

https://www.instagram.com/p/B1UrpeyoVtQ/?igshid=gi94cxodngc0
Endoorrrrrrrr
Fokkie83maandag 19 augustus 2019 @ 07:14
.

[ Bericht 99% gewijzigd door Fokkie83 op 19-08-2019 07:19:58 (1x is genoeg) ]
Fokkie83maandag 19 augustus 2019 @ 07:19
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 00:35 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Als die miskraam idd eerder heeft plaatsgevonden dan op zaterdagavond, waarom lukt het haar dan na dat bericht van die miskraam ineens wel om niks meer te posten?
Precies.
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 07:12 schreef amaranta het volgende:

[..]

Endoorrrrrrrr
Endoorrrrrrr blijven feesten. Lekker drankje erbij en gaannnnn *O*
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 09:03
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 06:51 schreef Maraca het volgende:
Een paar mensen merkten al op dat de schrijfstijl op haar Insta anders was. Nou, Maron heeft de inloggegevens zo te zien..

https://www.instagram.com/p/B1UrpeyoVtQ/?igshid=gi94cxodngc0
:D
Ticootjemaandag 19 augustus 2019 @ 09:06
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 23:10 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Why, kan toch al eerder zijn geweest?
Joh ze stond al met babykleertjes op insta toen het zaad nog uitdroop.
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 09:21
Zou het een grote hoax zijn om Naomi te stangen?
Want volgens mij wil die heel graag maar lukt het niet.
Ticootjemaandag 19 augustus 2019 @ 09:23
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 09:21 schreef Leandra het volgende:
Zou het een grote hoax zijn om Naomi te stangen?
Want volgens mij wil die heel graag maar lukt het niet.
Niks zal mij verbazen. Gewoon om lekker te pesten.
Messinamaandag 19 augustus 2019 @ 09:32
Het is wel een ongelooflijk voorspelbaar verhaal, zo. Mijn hemel. :|W
mascara-kloddermaandag 19 augustus 2019 @ 09:41
Pfffft...en het is pas maandag :+
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 09:49
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 09:23 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Niks zal mij verbazen. Gewoon om lekker te pesten.
Op basis van jouw babyfotopost bedacht ik dat ineens.

Zou zomaar kunnen.
Had ze het alleen beter moeten spelen met de termijn, en moeten doen alsof ze het toen al wist.

Maar goed, ze zou sowieso beter moeten weten dan dit te doen, dit soort nare shit kom je mee weg als alleen je eigen kringetje je insta volgt, maar niet als de roddelbladen je insta volgen.
saparmurat_niyazovmaandag 19 augustus 2019 @ 10:05
quote:
samantha_de_jong29
Met mijn grote vriend @pim_leeflang altijd goed en heullll gezellagggg😎😎😎🤣🤘 #birthdayparty #flugel #djjean #endoor
:')
mailymaandag 19 augustus 2019 @ 10:14
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 06:51 schreef Maraca het volgende:
Een paar mensen merkten al op dat de schrijfstijl op haar Insta anders was. Nou, Maron heeft de inloggegevens zo te zien..

https://www.instagram.com/p/B1UrpeyoVtQ/?igshid=gi94cxodngc0
Die is er ook niet rouwig om zo te zien.
mailymaandag 19 augustus 2019 @ 10:15
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 09:21 schreef Leandra het volgende:
Zou het een grote hoax zijn om Naomi te stangen?
Want volgens mij wil die heel graag maar lukt het niet.
Denk je dat Barbie zoiets kan verzinnen?
TaksiZonderSuikermaandag 19 augustus 2019 @ 11:00
Wie weet om Naomi terug te pakken vanwege dat lied dat ze gemaakt heeft. Dat lied kwam voor bekendmaking zwangerschap toch?

Zou te bizar zijn voor woorden maar bij Barbie weet je het nooit.
IriYemaandag 19 augustus 2019 @ 11:39
Barbie is een wraakzuchtig persoon dus het zal me niet verbazen als ze deze zwangerschap heeft verzonnen om iemand een hak te zetten en in de stress te laten zitten, zoals haar ouders of Michael.
De mensen om haar heen vinden Marijn maar niks, dus wat doe je dan als je Samantha bent? zwanger worden of een zwangerschap faken, alleen maar om dwars te zitten.
Vind ze leuk. Lachen man. Ja toch, niet dan?
merel1111maandag 19 augustus 2019 @ 12:29
quote:
7s.gif Op maandag 19 augustus 2019 11:39 schreef IriYe het volgende:
Barbie is een wraakzuchtig persoon dus het zal me niet verbazen als ze deze zwangerschap heeft verzonnen om iemand een hak te zetten en in de stress te laten zitten, zoals haar ouders of Michael.
De mensen om haar heen vinden Marijn maar niks, dus wat doe je dan als je Samantha bent? zwanger worden of een zwangerschap faken, alleen maar om dwars te zitten.
Vind ze leuk. Lachen man. Ja toch, niet dan?
Ik denk echt dat het zo gelopen is. Had ze ook niet een plaatje op instagram geplaatst over grapjes, en dat je daarin te ver kon gaan en dat het dan alleen maar nóg leuker was? Weet niet meer precies de inhoud. Weet nog wel dat ik het (alweer) zo`n sneu bericht van haar vond.
girlnextdoor.maandag 19 augustus 2019 @ 12:34
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:29 schreef merel1111 het volgende:

[..]

Ik denk echt dat het zo gelopen is. Had ze ook niet een plaatje op instagram geplaatst over grapjes, en dat je daarin te ver kon gaan en dat het dan alleen maar nóg leuker was? Weet niet meer precies de inhoud. Weet nog wel dat ik het (alweer) zo`n sneu bericht van haar vond.
Opvallend dat dat plaatje er ook niet meer op staat.

En wat is die Maron een sukkel dat ie erin meegaat. Ongelofelijk, wat een volk. En dat ze nu weer post met #endoorr . Veel woorden hierover gepost, maar eigenlijk heb ik geen woorden voor deze mensen..
mailymaandag 19 augustus 2019 @ 12:38
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:34 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Opvallend dat dat plaatje er ook niet meer op staat.

En wat is die Maron een sukkel dat ie erin meegaat. Ongelofelijk, wat een volk. En dat ze nu weer post met #endoorr . Veel woorden hierover gepost, maar eigenlijk heb ik geen woorden voor deze mensen..
Alles voor de aandacht *O*
IriYemaandag 19 augustus 2019 @ 12:48
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:29 schreef merel1111 het volgende:

[..]

Ik denk echt dat het zo gelopen is. Had ze ook niet een plaatje op instagram geplaatst over grapjes, en dat je daarin te ver kon gaan en dat het dan alleen maar nóg leuker was? Weet niet meer precies de inhoud. Weet nog wel dat ik het (alweer) zo`n sneu bericht van haar vond.
Klop, zielige post was dat weer maar het zegt eigenlijk alles over hoe deze mensen in het leven staan.

Marijn is een mietje dat zich laat overschreeuwen door een ex notabene. Hij mag wel uitkijken, voor hij het weet is ze écht zwanger, maar dan van Tangel. Alweer. ;)
IriYemaandag 19 augustus 2019 @ 12:51
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:38 schreef maily het volgende:

[..]

Alles voor de aandacht *O*
En een neppe Rolex. :D
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 12:57
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 10:15 schreef maily het volgende:

[..]

Denk je dat Barbie zoiets kan verzinnen?
Ik denk dat ze zoiets per ongeluk eruit flapt en het daarna een eigen leven gaat leiden, of het begon met die foto en ze is toen getriggered door de speculatie dat ze zwanger zou zijn.

Ze hoeft het niet vanaf het begin zo compleet (gestoord) bedacht te hebben.
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 12:59
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:29 schreef merel1111 het volgende:

[..]

Ik denk echt dat het zo gelopen is. Had ze ook niet een plaatje op instagram geplaatst over grapjes, en dat je daarin te ver kon gaan en dat het dan alleen maar nóg leuker was? Weet niet meer precies de inhoud. Weet nog wel dat ik het (alweer) zo`n sneu bericht van haar vond.
Een grapje is leuk, te ver gaan is nog veel leuker.
Ticootjemaandag 19 augustus 2019 @ 13:07
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik denk dat ze zoiets per ongeluk eruit flapt en het daarna een eigen leven gaat leiden, of het begon met die foto en ze is toen getriggered door de speculatie dat ze zwanger zou zijn.

Ze hoeft het niet vanaf het begin zo compleet (gestoord) bedacht te hebben.
Dit soort wijven doen het erom. Of aandacht of iemand kwetsen.
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 13:09
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 13:07 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dit soort wijven doen het erom. Of aandacht of iemand kwetsen.
Dat denk ik ook wel, maar ik betwijfel of ze op voorhand bedacht heeft het zo groot te laten worden.
mailymaandag 19 augustus 2019 @ 13:10
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 13:09 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat denk ik ook wel, maar ik betwijfel of ze op voorhand bedacht heeft het zo groot te laten worden.
Dat hebben wij zo groot gemaakt _O-
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 13:11
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 13:10 schreef maily het volgende:

[..]

Dat hebben wij zo groot gemaakt _O-
Ja, het is onze schuld dat zij fake zwanger was.
Mea maxima culpa.
Cynix ®maandag 19 augustus 2019 @ 13:24
Ik weet het niet hoor, ze lijkt me gewoon niet slim genoeg om welk plannetje dan ook van tevoren uit te denken.
saparmurat_niyazovmaandag 19 augustus 2019 @ 13:25
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 12:34 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Opvallend dat dat plaatje er ook niet meer op staat.

Jawel toch? https://www.instagram.com/p/B0jLzXJIYmN/
saparmurat_niyazovmaandag 19 augustus 2019 @ 13:27
Anyway, ook na een miskraam moet je natuurlijk #endoor. Wie blieft er een goedkope steak?
IriYemaandag 19 augustus 2019 @ 13:45
quote:
99s.gif Op maandag 19 augustus 2019 13:24 schreef Cynix ® het volgende:
Ik weet het niet hoor, ze lijkt me gewoon niet slim genoeg om welk plannetje dan ook van tevoren uit te denken.
Ze is niet slim genoeg om haar leugens vol te houden, naar mijn idee.
girlnextdoor.maandag 19 augustus 2019 @ 15:02
quote:
Ik zie door de plaatjes de inhoud niet meer geloof ik :')
hierissieweermaandag 19 augustus 2019 @ 16:23
Over de speculatie dat Maron.iet blij was met de fake zwangerschap. Wie herinnerd zich nog het interview met shownieuws en dat hij zoiets zei in de trant van. "ja Samantha vind het leuk dus ja ach"
Op een onderkoelde toon?
Ticootjemaandag 19 augustus 2019 @ 16:28
Zulke gasten verdienen het gewoon.

Allemaal zelfde soort volk. Ze zal wel een gouden kut hebben.
Fokkie83maandag 19 augustus 2019 @ 16:34
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 16:23 schreef hierissieweer het volgende:
Over de speculatie dat Maron.iet blij was met de fake zwangerschap. Wie herinnerd zich nog het interview met shownieuws en dat hij zoiets zei in de trant van. "ja Samantha vind het leuk dus ja ach"
Op een onderkoelde toon?
Ja..daar stond hij er nogal kneuzig bij en ik vond het een nogal aparte opmerking.
Fokkie83maandag 19 augustus 2019 @ 16:34
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 09:06 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Joh ze stond al met babykleertjes op insta toen het zaad nog uitdroop.
_O- :')
Fokkie83maandag 19 augustus 2019 @ 16:40
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 09:21 schreef Leandra het volgende:
Zou het een grote hoax zijn om Naomi te stangen?
Want volgens mij wil die heel graag maar lukt het niet.
Daar zat ik dus ook aan te denken dat het bij Naomi niet lukt.Ze had het er continu over en ik twijfel of ze echt wachten met zwanger worden of dat het simpelweg gewoon niet makkelijk gaat.
Hij douwde hem er bij Samantha toch ook gewoon in terwijl hij wist dat ze haar pil niet nam en hij eigenlijk geen 2e kind met haar wilde.
Of Samantha dit heeft gedaan om haar een hak te zetten, denk ik dan weer niet.
Michael en Naomi hebben de zorg al over de kinderen, dus jaloers zal Naomi niet zijn.
Ticootjemaandag 19 augustus 2019 @ 16:44
Naomi wilt een eigen kind, als je dan al zorgt voor 2 van je vriend terwijl zn ex doet alsof ze weer eens zwanger is, dat raakt heus een snaar.
Leandramaandag 19 augustus 2019 @ 16:58
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 16:40 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Daar zat ik dus ook aan te denken dat het bij Naomi niet lukt.Ze had het er continu over en ik twijfel of ze echt wachten met zwanger worden of dat het simpelweg gewoon niet makkelijk gaat.
Hij douwde hem er bij Samantha toch ook gewoon in terwijl hij wist dat ze haar pil niet nam en hij eigenlijk geen 2e kind met haar wilde.
Of Samantha dit heeft gedaan om haar een hak te zetten, denk ik dan weer niet.
Michael en Naomi hebben de zorg al over de kinderen, dus jaloers zal Naomi niet zijn.
Ik denk dat het niet lukt, dat gedoe met een zwangerschapstest een tijd geleden ook.
Michael kan wel doen alsof hij niet wil, maar ik denk dat ze er al een hele tijd mee bezig zijn, Naomi in ieder geval, Michael zal er wel niet op zitten wachten, maar met zijn anti-abortus standpunt weet je dat het gaat gebeuren, tenzij het niet lukt.

Aan de andere kant zou het me ook niets verbazen als hij er een knoop in heeft laten leggen maar dat niet vertelt.

Hoewel hij waarschijnlijk te laf is om in z'n ballen te laten snijden.
IriYemaandag 19 augustus 2019 @ 17:02
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 16:23 schreef hierissieweer het volgende:
Over de speculatie dat Maron.iet blij was met de fake zwangerschap. Wie herinnerd zich nog het interview met shownieuws en dat hij zoiets zei in de trant van. "ja Samantha vind het leuk dus ja ach"
Op een onderkoelde toon?
Ja, laten we nog eens terugkijken, opdat we nooit vergeten. w/

Ik sta er positieveuhhhhhhhhh tegenover. ;) https://www.shownieuws.nl(...)t-kindje-met-barbie/
saparmurat_niyazovmaandag 19 augustus 2019 @ 17:18
quote:
1s.gif Op maandag 19 augustus 2019 16:34 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ja..daar stond hij er nogal kneuzig bij en ik vond het een nogal aparte opmerking.
Dat was zo raar inderdaad. Net of het niet om een kind en aanstaand vaderschap ging, maar meer alsof ze een jurkje had gekocht dat hij persoonlijk niet zo mooi vond maar ach, Samant vindt het leuk en zij is degene die erin rond moet lopen. Of iets dergelijks onbeduidends waar je het niet echt mee eens bent, maar waar je verder geen ruzie over maakt omdat het triviaal is...
mailymaandag 19 augustus 2019 @ 17:21
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 17:18 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Dat was zo raar inderdaad. Net of het niet om een kind en aanstaand vaderschap ging, maar meer alsof ze een jurkje had gekocht dat hij persoonlijk niet zo mooi vond maar ach, Samant vindt het leuk en zij is degene die erin rond moet lopen. Of iets dergelijks onbeduidends waar je het niet echt mee eens bent, maar waar je verder geen ruzie over maakt omdat het triviaal is...
Alsof het een accessoire is .... :r
saparmurat_niyazovmaandag 19 augustus 2019 @ 19:07
https://www.instagram.com/p/B1WmGPRIBm8/

quote:
innerlijke
Ik begrijp het niet, een tijdje terug was er een bericht van Merkenhuis, paar berichten later van Merkenhuis2 en nu Merkenhuiss .... klopt dit wel?
Joh, die verhoert zich gewoon voor winacties van zo'n handelaar in nepspul die noodgedwongen regelmatig zijn toevlucht moet nemen tot een nieuw account.

Edit: ahaha, dat bericht (en andere, met zowel kritiek op deze actie als bepaalde andere recente gebeurtenissen) is alweer verwijderd. :')

[ Bericht 17% gewijzigd door saparmurat_niyazov op 19-08-2019 19:32:58 ]
Ticootjemaandag 19 augustus 2019 @ 19:16
quote:
10s.gif Op maandag 19 augustus 2019 19:07 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1WmGPRIBm8/
[..]

Joh, die verhoert zich gewoon voor winacties van zo'n handelaar in nepspul die noodgedwongen regelmatig zijn toevlucht moet nemen tot een nieuw account.
Precies, alsof je die troep op bestelling koopt via whatsapp.
mailymaandag 19 augustus 2019 @ 19:19
quote:
10s.gif Op maandag 19 augustus 2019 19:07 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1WmGPRIBm8/
[..]

Joh, die verhoert zich gewoon voor winacties van zo'n handelaar in nepspul die noodgedwongen regelmatig zijn toevlucht moet nemen tot een nieuw account.
Alles is nep aan die griet.
Ticootjemaandag 19 augustus 2019 @ 19:20
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 19:19 schreef maily het volgende:

[..]

Alles is nep aan die griet.
Behalve de leegte en de ellende.
IriYemaandag 19 augustus 2019 @ 19:42
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 19:20 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Behalve de leegte en de ellende.
BAM! En DOORRRRRR!!!#1
mailymaandag 19 augustus 2019 @ 20:32
quote:
11s.gif Op maandag 19 augustus 2019 19:42 schreef IriYe het volgende:

[..]

BAM! En DOORRRRRR!!!#1
Gauw die leegte opvullen met goedkope steak en nepschoenen.
Maracamaandag 19 augustus 2019 @ 20:48
Wat bizar veel reacties op die nepschoenen!
saparmurat_niyazovmaandag 19 augustus 2019 @ 22:03
quote:
samantha_de_jong29
Zo weer een dag voorbij nu me bedje in morgen weer een dag 💖 denk aan jou me lieve kleintje deze kaarsjes zijn speciaal voor jou 💖💖💖
Oke, dat is wel geschreven door Samant.
hierissieweermaandag 19 augustus 2019 @ 22:21
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 20:32 schreef maily het volgende:

[..]

Gauw die leegte opvullen met goedkope steak en nepschoenen.
Zou ze steak uitspreken als stiek?
letmehearyouscreammaandag 19 augustus 2019 @ 22:39
quote:
99s.gif Op zondag 18 augustus 2019 22:27 schreef Cynix ® het volgende:
Ja, triest. Dat zeker. Maar is in haar omgeving dus werkelijk níemand die dat ook vind en er ook daadwerkelijk iets aan wil of kan doen. Dat is eigenlijk net zo triest.
Dat vind ik ook zo ellendig. Sowieso is die moeder van haar slappe hap- die zei eens in een interview dat ze Barbie liet spijbelen om samen te gaan winkelen ...School was immers niet zo belangrijk.
Ze trekt ook gewoon vreselijke mensen aan. Toen ze in Nederland was opgenomen in een kliniek na een suïcidepoging bood 1 of andere "bevriende" arts haar nieuwe lippen aan. Daar zou ze van opknappen in die lastige tijd.
Ik denk ook dat ze mensen die kritiek leveren of hun zorgen uiten net zo makkelijk bij het vuilnis zet, zodat alleen de jaknikkers overblijven. Zoals zo'n Kimberley die Samanth een heel goede moeder noemde. Dat je het je bek uit krijgt.
Moneyfornothing1dinsdag 20 augustus 2019 @ 00:35
quote:
7s.gif Op maandag 19 augustus 2019 11:39 schreef IriYe het volgende:
Barbie is een wraakzuchtig persoon dus het zal me niet verbazen als ze deze zwangerschap heeft verzonnen om iemand een hak te zetten en in de stress te laten zitten, zoals haar ouders of Michael.
De mensen om haar heen vinden Marijn maar niks, dus wat doe je dan als je Samantha bent? zwanger worden of een zwangerschap faken, alleen maar om dwars te zitten.
Vind ze leuk. Lachen man. Ja toch, niet dan?
Jullie kennen haar wel door en door. Allemaal kennissen ofzo?
hierissieweerdinsdag 20 augustus 2019 @ 08:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 00:35 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Jullie kennen haar wel door en door. Allemaal kennissen ofzo?
Met wat ze de wereld in slingert is het niet bijster moeilijk een profiel te maken toch?
Marsenaldinsdag 20 augustus 2019 @ 09:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 00:35 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Jullie kennen haar wel door en door. Allemaal kennissen ofzo?
Ik ken Barbie beter dan mijn eerstgeborene dankzij dit topic
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 09:28
We hebben zelfs in d'r kut kunnen kijken, dus tsja. Werkelijk niets aan deze vrouw is nog een mysterie.
IriYedinsdag 20 augustus 2019 @ 09:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 09:28 schreef Messina het volgende:
We hebben zelfs in d'r kut kunnen kijken, dus tsja. Werkelijk niets aan deze vrouw is nog een mysterie.
:') Dit dus.

Alles wordt ons op een presenteerblaadje aangereikt door mevrouw zelf. Het is niet dat we een diepgravend onderzoek hoeven te verrichten hoe een persoon als Barbie in elkaar steekt. :)
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 10:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 00:35 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Jullie kennen haar wel door en door. Allemaal kennissen ofzo?
Miep niet zo joh, je hoeft niet mee te lezen he.
Noekdinsdag 20 augustus 2019 @ 11:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 00:35 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Jullie kennen haar wel door en door. Allemaal kennissen ofzo?
:')
Elandinsdag 20 augustus 2019 @ 11:19
Michael was gisteren (met Naomi) bij Shownieuws. Zei liet haar billen opvullen en in die arts of eigenaresse van die toko (zelfde als die de beelden online zette van de maagverkleining van Frank Duits mocht in ruil voor die ingreep allemaal persoonlijke vragen stellen. Ook over de vermeende zelfmoordpoging van barbie, die zij hem in de schoenen had proberen te schuiven.

Ik raad je aan dit terug te kijken. Zelden zulke bizarre tv gezien waarbij je dus bij een arts die je vriendin haar billen opvult je persoonlijke verhaal gaat zitten doen, waarschijnlijk voor wat korting :')

[ Bericht 6% gewijzigd door Elan op 20-08-2019 11:24:38 ]
Doedezemaardinsdag 20 augustus 2019 @ 11:21
Je billen laten opvullen, is dat nu de trend? Ik geloof dat ik oversla, ik heb al moeite genoeg om passende broeken te vinden
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 11:22
Volgens mij hoef je Naomi echt geen geld te bieden om slecht te praten over Samantha.
Elandinsdag 20 augustus 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:22 schreef Messina het volgende:
Volgens mij hoef je Naomi echt geen geld te bieden om slecht te praten over Samantha.
Michael deed het woord zij zat er bij als een schaapje. Het was echt ontzettend awkward . Kan niet wachten op de wraakactie van Saman _O- .
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 11:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:23 schreef Elan het volgende:

[..]

Michael deed het woord zij zat er bij als een schaapje. Het was echt ontzettend ackward . Kan niet wachten op de wraakactie van Saman _O- .
Ugh, nu wil ik het best even zien. Maar Shownieuws. :{ -O-

*edit*

Ze maken het me wel makkelijk zo...

4DNNwzI.jpg
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 11:30
Ach man, dat kind zit erbij als ze erover praten. :{w
Ticootjedinsdag 20 augustus 2019 @ 11:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:23 schreef Elan het volgende:

[..]

Michael deed het woord zij zat er bij als een schaapje. Het was echt ontzettend awkward . Kan niet wachten op de wraakactie van Saman _O- .
Oh die springt vast weer van de stoeprand of post een of ander glitterplaatje met hoeveel ze van dr kinderen houdt en dat alles wordt zoals vroeger.
Elandinsdag 20 augustus 2019 @ 11:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:30 schreef Messina het volgende:
Ach man, dat kind zit erbij als ze erover praten. :{w
Jezus dat was me nog niet eens opgevallen. Wat intens triest eigenlijk :{
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 11:49
RgyNgV7.jpg

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
DrDarwindinsdag 20 augustus 2019 @ 11:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
Wat een triest hoofd.
Moneyfornothing1dinsdag 20 augustus 2019 @ 11:56
Dat met die gabriels zijn al oude beelden
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 12:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:56 schreef Moneyfornothing1 het volgende:
Dat met die gabriels zijn al oude beelden
Is dat zo? Of haal je het door de war met de vorige beelden?
Ticootjedinsdag 20 augustus 2019 @ 12:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:51 schreef DrDarwin het volgende:

[..]

Wat een triest hoofd.
Yep. Trieste blik.

#endoorrrr
Moneyfornothing1dinsdag 20 augustus 2019 @ 12:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 12:00 schreef Messina het volgende:

[..]

Is dat zo? Of haal je het door de war met de vorige beelden?
Nee, die op shownieuws zijn ook oude beelden.
IriYedinsdag 20 augustus 2019 @ 12:07
Lekker je anus voor heel Nederland te zien. :Y)
https://www.instagram.com/p/B1V_HSDoCRf/
Moneyfornothing1dinsdag 20 augustus 2019 @ 12:10
Ik vind die Diana echt een hele rare vrouw.
mailydinsdag 20 augustus 2019 @ 12:11
quote:
9s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 12:07 schreef IriYe het volgende:
Lekker je anus voor heel Nederland te zien. :Y)
https://www.instagram.com/p/B1V_HSDoCRf/
Bilinplantaat ... erkent ...
saparmurat_niyazovdinsdag 20 augustus 2019 @ 12:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
Zonder instafiltertjes valt het toch allemaal maar vies tegen :X Het is als een speciaal voor de reclame perfect samengestelde hamburger, die in het echt een kleurloos, ingezakt en klef broodje blijkt te zijn. In beide gevallen word je een illusie voorgehouden.
Doedezemaardinsdag 20 augustus 2019 @ 12:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
Ik zie er met mijn 46 een stuk frisser uit, zelfs als ik net wakker ben
hierissieweerdinsdag 20 augustus 2019 @ 12:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:23 schreef Elan het volgende:

[..]

Michael deed het woord zij zat er bij als een schaapje. Het was echt ontzettend awkward . Kan niet wachten op de wraakactie van Saman _O- .
Linkje?
Ericrdinsdag 20 augustus 2019 @ 13:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
10 jaar? Die ziet er uit als 60.

Don't do drugs, kids.
Ticootjedinsdag 20 augustus 2019 @ 13:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 13:10 schreef Ericr het volgende:

[..]

10 jaar? Die ziet er uit als 60.

Don't do drugs, kids.
Of dat overdreven zonnebank gedoe. Die huid is echt zo oud.
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 13:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 13:11 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Of dat overdreven zonnebank gedoe. Die huid is echt zo oud.
Het is niet haar huid die ouder oogt,het is haar uitstraling.
Kijk eens goed naar haar ogen.
Iemand die veel geestelijke problemen heeft ( plus drank en drugs? ) ziet er altijd ouder en slecht uit.
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 13:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
Of zwaar stoned van de medicatie of wat dan ook.
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 13:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:23 schreef Elan het volgende:

[..]

Michael deed het woord zij zat er bij als een schaapje. Het was echt ontzettend awkward . Kan niet wachten op de wraakactie van Saman _O- .
Is dat dat walgelijke filmpje waar Milano bij zat en hun over Samantha haar zelfmoordpogingen praatte?
Heb je een linkje?
IriYedinsdag 20 augustus 2019 @ 13:42
Zo rond minuut 12
https://www.shownieuws.nl(...)wnieuws-late-editie/
Elandinsdag 20 augustus 2019 @ 13:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 12:03 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Nee, die op shownieuws zijn ook oude beelden.
Weet je het zeker? Want hier hebben ze andere kleren aan als in dat (oude) Youtube filmpje uit 2018, en hier zie je duidelijk dat kind bij zitten.

Oud:
Nieuw?

a8be7eae56.png
Elandinsdag 20 augustus 2019 @ 13:54
Wraakactie van Michael en Naomi op die (nep)zwangerschap van Barbie? :B
Leandradinsdag 20 augustus 2019 @ 13:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 13:54 schreef Elan het volgende:
Wraakactie van Michael en Naomi op die (nep)zwangerschap van Barbie? :B
Wat hem geen haar beter maakt, als hij dat soort dingen zegt waar zijn zoon bij zit.
Elandinsdag 20 augustus 2019 @ 14:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 13:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wat hem geen haar beter maakt, als hij dat soort dingen zegt waar zijn zoon bij zit.
Michael komt op mij wel redelijk over in wat hij allemaal vertelt over de situatie. Al win je er niks mee en blijft het uiteindelijk ook gewoon moddergooien :')

Heeft Naomi nou eigenlijk al een eigen kind uit een eerdere relatie? Want ik zit een stukje te kijken van die video uit 2018 en ze heeft het maar over dat de perikelen met Barbie "haar eigen gezinnetje" zouden kunnen bedreigen.
Leandradinsdag 20 augustus 2019 @ 14:01
Lijkt me een oud filmpje, het gaat volgens mij over die eerste keer.
Michael had daar ook nog niet die godslelijke tattoo op zijn hand.
Leandradinsdag 20 augustus 2019 @ 14:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 14:01 schreef Elan het volgende:

[..]

Michael komt op mij wel redelijk over in wat hij allemaal vertelt over de situatie. Al win je er niks mee en blijft het uiteindelijk ook gewoon moddergooien :')

Heeft Naomi nou eigenlijk al een eigen kind uit een eerdere relatie? Want ik zit een stukje te kijken van die video uit 2018 en ze heeft het maar over dat de perikelen met Barbie "haar eigen gezinnetje" zouden kunnen bedreigen.
Maar dat moet je niet doen waar je kind bij zit.
Al even afgezien van het feit dat het natuurlijk bizar is dat je je in ruil voor plastische chirurgie laat interviewen door de eigenaresse van die kliniek en je je ex vrouw even in dat interview gaat afzeiken, want dat lijkt het primaire doel.

Ik denk dat de situatie met Barbie vooral een bedreiging voor "haar eigen gezinnetje" is omdat ze daardoor de zorg voor de kinderen van Michael volledig op zich moesten nemen, en hun gezinnetje, met parttime kindertjes niet in Spanje kon blijven wonen.
Elandinsdag 20 augustus 2019 @ 14:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 14:03 schreef Leandra het volgende:

[..]

Maar dat moet je niet doen waar je kind bij zit.
Al even afgezien van het feit dat het natuurlijk bizar is dat je je in ruil voor plastische chirurgie laat interviewen door de eigenaresse van die kliniek en je je ex vrouw even in dat interview gaat afzeiken, want dat lijkt het primaire doel.

Ik denk dat de situatie met Barbie vooral een bedreiging voor "haar eigen gezinnetje" is omdat ze daardoor de zorg voor de kinderen van Michael volledig op zich moesten nemen, en hun gezinnetje, met parttime kindertjes niet in Spanje kon blijven wonen.
Ja en ze geniet er ook behoorlijk van, dat zie je aan haar reacties. Al doet ze net alsof ze het allemaal triest vindt.
Blijkbaar is ze de eigenaresse niet maar een soort tussenpersoon, die in ruil voor exclusieve content (gratis?) behandelingen regelt bij klinieken.

Goed gezien van die tattoo trouwens, die heeft hij sowieso al sinds het begin van dit jaar. Dus het moet inderdaad oude meuk en geen wraakactie.
HaverMoutKoekjedinsdag 20 augustus 2019 @ 14:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
Heeft ze zo veel laten verknutselen aan zichzelf, een ooglift zou haar veel meer doen dan weer een borstvergroting of lippenvulling
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 15:04
quote:
Is een oud filmpje.
Deze heb ik toen echt vol afschuw zitten kijken.
Arm kind, wie praat er nu zo over een moeder terwijl haar kind erbij zit. :r Dit was het punt waarop ik Michael ook een zak begon te vinden. Diana Gabriëls is ook een achterlijk wijf.
girlnextdoor.dinsdag 20 augustus 2019 @ 15:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
Sowieso zijn die wimpers scheef geplakt, waardoor de wimperrand er nogal gek uitziet.
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 15:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 14:01 schreef Elan het volgende:

[..]

Michael komt op mij wel redelijk over in wat hij allemaal vertelt over de situatie. Al win je er niks mee en blijft het uiteindelijk ook gewoon moddergooien :')

Heeft Naomi nou eigenlijk al een eigen kind uit een eerdere relatie? Want ik zit een stukje te kijken van die video uit 2018 en ze heeft het maar over dat de perikelen met Barbie "haar eigen gezinnetje" zouden kunnen bedreigen.
Dit verhaal moet hij bij jeugdzorg vertellen, niet op een YouTube kanaal in ruil voor gratis verbouwingen.
Waarschijnlijk is er ook wel ingegrepen want de kinderen zijn niet meer te zien op social media.

Naomi heeft geen kinderen.Ik ga dat filmpje niet terug kijken maar volgens mij had ze het daar over haar toekomstige gezinnetje :')
Tinkepinkdinsdag 20 augustus 2019 @ 15:17
quote:
9s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 12:07 schreef IriYe het volgende:
Lekker je anus voor heel Nederland te zien. :Y)
https://www.instagram.com/p/B1V_HSDoCRf/
Wat zonde. Ik snap deze hype niet. Haar billen waren eerst veel mooier.
Ronaldsendinsdag 20 augustus 2019 @ 15:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:49 schreef Messina het volgende:
[ afbeelding ]

Is 10 jaar ouder ogen ook iets hips? Ik ga niet zo mee met de hypes...
Het lijkt wel alsof ze een beroerte heeft gehad, die ogen kloppen toch helemaal niet.
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 15:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:32 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Het lijkt wel alsof ze een beroerte heeft gehad, die ogen kloppen toch helemaal niet.
Medicatie, alcohol, depressie en drugs. Hier het trieste resultaat.
Doedezemaardinsdag 20 augustus 2019 @ 15:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:32 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Het lijkt wel alsof ze een beroerte heeft gehad, die ogen kloppen toch helemaal niet.
Scheve plakwimpers helpen niet echt
IriYedinsdag 20 augustus 2019 @ 15:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:17 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Wat zonde. Ik snap deze hype niet. Haar billen waren eerst veel mooier.
Ik dacht juist dat implantaten uit de mode waren en al die plastische chirurgie-verslaafden tegenwoordig hun buikvet in hun reet lieten spuiten.
Nouja, ze doen maar. Over pakweg een jaar of 10-15 en wanneer het natuurlijke, lichamelijke verval intreedt, valt alles van ellende uit/in elkaar en zullen ze eruit zien als een opgegraven gebalsemd lijk. ;(
Leandradinsdag 20 augustus 2019 @ 15:53
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:52 schreef IriYe het volgende:

[..]

Ik dacht juist dat implantaten uit de mode waren en al die plastische chirurgie-verslaafden tegenwoordig hun buikvet in hun reet lieten spuiten.
Nouja, ze doen maar. Over pakweg een jaar of 10-15 en wanneer het natuurlijke, lichamelijke verval intreedt, valt alles van ellende uit/in elkaar en zullen ze eruit zien als een opgegraven gebalsemd lijk. ;(
Ik wou dat ze daar een donorbank voor hadden, ik kan wel wat missen.
Goed stevig vet ook, gaat geen kant op.
IriYedinsdag 20 augustus 2019 @ 15:59
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik wou dat ze daar een donorbank voor hadden, ik kan wel wat missen.
Goed stevig vet ook, gaat geen kant op.
Zou een gat in de markt zijn. En druk bezocht. #metoo :+
Cynix ®dinsdag 20 augustus 2019 @ 17:08
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:59 schreef IriYe het volgende:

[..]

Zou een gat in de markt zijn. En druk bezocht. #metoo :+
Beter een gat in de markt, dan een markt in je gat. :')
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:17 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Wat zonde. Ik snap deze hype niet. Haar billen waren eerst veel mooier.
Ik keek even snel maar vond dat ze best een hangkont had voor haar leeftijd.
Maar alles beter dan implantaten.
Naomi heeft ook een enorm minderwaardigheidscomplex, alles laat en wil ze nog verbouwen.
Geeft Michael die vrouwen geen gevoel dat ze de mooiste vrouw voor hem op aarde zijn ofzo?
De moeder van zijn eerste kind ziet er trouwens gewoon " normaal " uit.Geen dukface type ofzo.
letmehearyouscreamdinsdag 20 augustus 2019 @ 17:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:19 schreef Elan het volgende:
Michael was gisteren (met Naomi) bij Shownieuws. Zei liet haar billen opvullen en in die arts of eigenaresse van die toko (zelfde als die de beelden online zette van de maagverkleining van Frank Duits mocht in ruil voor die ingreep allemaal persoonlijke vragen stellen. Ook over de vermeende zelfmoordpoging van barbie, die zij hem in de schoenen had proberen te schuiven.

Ik raad je aan dit terug te kijken. Zelden zulke bizarre tv gezien waarbij je dus bij een arts die je vriendin haar billen opvult je persoonlijke verhaal gaat zitten doen, waarschijnlijk voor wat korting :')
Dit is echt in een notendop wat er in mijn ogen mis is aan die hele branche van realitytelevisie. Beschamend.
Ticootjedinsdag 20 augustus 2019 @ 17:28
Zou Samant haar bebloede maandverbandje al begraven hebben?
#sterretje #wondertje #liefde #endoorr
mailydinsdag 20 augustus 2019 @ 17:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 17:28 schreef Ticootje het volgende:
Zou Samant haar bebloede maandverbandje al begraven hebben?
#sterretje #wondertje #liefde #endoorr
Ritueel verb(r)and :+
Pippidinsdag 20 augustus 2019 @ 17:48
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:52 schreef IriYe het volgende:
Ik dacht juist dat implantaten uit de mode waren en al die plastische chirurgie-verslaafden tegenwoordig hun buikvet in hun reet lieten spuiten.
Nouja, ze doen maar. Over pakweg een jaar of 10-15 en wanneer het natuurlijke, lichamelijke verval intreedt, valt alles van ellende uit/in elkaar en zullen ze eruit zien als een opgegraven gebalsemd lijk. ;(
Ik zou willen dat complicaties veroorzaakt door onnodige (cosmetische) ingrepen niet vergoed worden door de verzekering -O-
Pippidinsdag 20 augustus 2019 @ 17:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 17:21 schreef Fokkie83 het volgende:
De moeder van zijn eerste kind ziet er trouwens gewoon " normaal " uit.Geen dukface type ofzo.
Geen idee? Heb je een fotootje?
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 17:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 17:50 schreef Pippi het volgende:

[..]

Geen idee? Heb je een fotootje?
Geen idee hoe dat moet.Zit via mob.Op de insta van zijn zoontje staat een foto met zijn moeder.
mailydinsdag 20 augustus 2019 @ 17:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 17:54 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Geen idee hoe dat moet.Zit via mob.Op de insta van zijn zoontje staat een foto met zijn moeder.
Zit dat niet op slot? :o
amarantadinsdag 20 augustus 2019 @ 18:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 17:28 schreef Ticootje het volgende:
Zou Samant haar bebloede maandverbandje al begraven hebben?
#sterretje #wondertje #liefde #endoorr
Die leg nu op de toonbank bij de Meubelzaak.
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 18:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 17:56 schreef maily het volgende:

[..]

Zit dat niet op slot? :o
Nee...
soapiedinsdag 20 augustus 2019 @ 18:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 18:01 schreef amaranta het volgende:

[..]

Die leg nu op de toonbank bij de Meubelzaak.
:X :r
mailydinsdag 20 augustus 2019 @ 18:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 18:01 schreef amaranta het volgende:

[..]

Die leg nu op de toonbank bij de Meubelzaak.
Vastgeplakt onder een glazen stolp.
Kaarsje ernaast.
IriYedinsdag 20 augustus 2019 @ 18:32
quote:
99s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 17:08 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Beter een gat in de markt, dan een markt in je gat. :')
Of met je gat in de bak. (8>

Manusje van alles


:')
Andromachedinsdag 20 augustus 2019 @ 19:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 11:30 schreef Messina het volgende:
Ach man, dat kind zit erbij als ze erover praten. :{w
Milano? Waarom grijpen de grootouders dan niet in????
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 20:06
VOELEN OVER ZICHZELF'
COLUMNS
20.08.2019 | 02:58 UUR
Aafke Romeijn (32) is schrijver, muzikant, vlogger, fervent Twitteraar én de wekelijkse columnist van LINDA.nl. Deze keer schrijft ze over realityster Barbie die de ene na de andere haatreactie krijgt.
Aafke vraagt zich af of dit niet anders kan.

DREAM-COME-TRUE
Oh, wat hebben we met z’n allen gesmuld toen Barbie ten tonele kwam in Oh, Oh, Cherso. Met haar niet al te snuggere opmerkingen, haar teint – waar Donald Trump nog een puntje aan kan zuigen – en haar weave zo nep en tacky als spuitsneeuw waar je in december je raam mee decoreert. En we bleven van haar smullen toen ze haar eigen reallifesoap kreeg. Voor Barbie zelf ongetwijfeld een dream-come-true: het lukte haar als een van de weinigen om de roem vast te houden die een programma van één seizoen had opgeleverd.


PERVERSE PRIKKEL
Toen het even later misging met Samantha de Jong, stonden we er ook allemaal naar te kijken. We klikten massaal op elk Telegraaf-artikeltje met speculaties en medische details over haar zelfmoordpogingen, en creëerden daarmee een perverse prikkel: hoe slechter het met Samantha ging, hoe meer aandacht ze kreeg. En hoe meer aandacht ze kreeg, hoe slechter het ging. Dat is killing voor iemand die haar pas verkregen bekendheid niet kan relativeren.

ARM MEISJE
Na de eerste zelfmoordpoging buitelde iedereen over elkaar heen om te roepen dat we het arme meisje toch vooral met rust moesten laten, maar het tegenovergestelde gebeurde. Toen daarop meerdere zelfmoordpogingen volgden, zou je zeggen dat het publiek z’n lesje wel geleerd had. Maar nee hoor: toen een paar dagen geleden berichten verschenen over Barbies miskraam, regende het meteen weer artikelen en bijbehorende nare reacties op Instagram. Die reacties waren zo haatdragend en heftig dat De Jong besloot alle reacties op Instagram uit te schakelen, en zelfs haar ex-vriend kwam eraan te pas om haar te verdedigen op sociale media.

TERUG OP HET SCHOOLPLEIN
Het publiek heeft geen geweten, zo blijkt maar weer. Het publiek is een roedel hyena’s die realitysterretjes die niet al te sterk in hun schoenen staan gebruikt om als verzwakte zebra’s op te jagen en te verscheuren. Het is alsof we terug zijn op het schoolplein: het is verontrustend om te zien hoe iemand gepest wordt, maar op een perverse manier is het ook geruststellend: zolang een ander gepest wordt, wordt jij het zelf niet.

KINDERACHTIG
Het publiek pest Barbie om zich beter te doen voelen over zichzelf, en dat is kinderachtig. We hebben allemaal verantwoordelijkheid, ook als we op artikeltjes klikken of door Instagram scrollen. Het zou mooi zijn als mensen daar eens wat meer bij stil zouden staan. En als je dan toch per se wil reageren op een bericht over een miskraam, schrijf dan gewoon iets liefs. Sterkte, ofzo.

Oké Aafke, niet alleen in de telegraaf stonden artikelen. Haar beste vrienden deden hun verhaal in de media.
Op een dag besloot Samantha ( toen zij nog opgenomen was ) dat ze gewoon weer Samantha was en barbie niet meer bestond, vanuit de kliniek gaf zij een interview en poseerde voor de foto s. Even later kwamen er zelfgemaakte porno filmpjes naar buiten waarop te zien was dat Samantha zichzelf verwende met haar roze dildo. Vervolgens kwam er weer een filmpje waarop te zien was dat Samantha even genomen werd in de kliniek waar zij in verbleef. Dat was trouwens samen met haar ex vriend die er nu aan te pas komt om haar te " verdedigen " zoals jij het omschrijft . De lipjes werden opgespoten zodat ze zich weer goed voelde,ook dit werd gedeeld met de buitenwereld .Vanuit de kliniek werd er met het " publiek " continu selfies gedeeld.Samantha had zelfs maling aan haar mede patiënten, want die stonden gewoon op de achtergrond. Bijna elke keer zocht zij zelf of een van haar vrienden de media op om hun verhaal te verkopen. De reacties op Instagram waren trouwens al eerder uitgeschakeld.

Ik gun Samantha het beste en hoop dat ze er bovenop komt, ook ik vind dat sommige reacties te ver gaan maar je vingertje moet je niet naar " het publiek " wijzen. Als je dan toch wilt wijzen , wijs dan naar haar zelf en vooral naar haar omgeving. Die ex vriend van haar verdedigd haar niet , die zag zijn kans om ook weer wat aandacht te krijgen.Deze ex heeft dit jaar 3 vrouwen zwanger gemaakt, is op zoek naar een ander huis ( want hij moet het huis uit ) dus deze aandacht komt ook wel goed uit.
Dag Aafke.


[ Bericht 3% gewijzigd door Fokkie83 op 20-08-2019 20:13:06 ]
Doedezemaardinsdag 20 augustus 2019 @ 20:49
Aafke heeft weer even aandacht nodig hoor :O
Messinadinsdag 20 augustus 2019 @ 20:56
Sorry Aafke, maar Samantha zoekt zélf steeds de publiciteit op. Barbie is zo verslaafd aan aandacht -ook de negatieve-, ze zou het zonder die aandacht ook heel moeilijk krijgen.
Ticootjedinsdag 20 augustus 2019 @ 20:59
Linda wijven. :’)
IriYedinsdag 20 augustus 2019 @ 21:02
Wat een ont zet tend origineel verslag van Aaf. Dit soort 'columns' hebben we nooit eerder gelezen. :Z
En natuurlijk ook weer iemand uit de koker van een oersaai truttenblad. :')
Eightyonedinsdag 20 augustus 2019 @ 21:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 15:44 schreef Messina het volgende:

[..]

Medicatie, alcohol, depressie en drugs. Hier het trieste resultaat.
Iets minder in de zon liggen braden had ook geholpen.
supernigerdinsdag 20 augustus 2019 @ 21:46
Who the fuck is Aafke Romeijn?
mailydinsdag 20 augustus 2019 @ 21:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:46 schreef superniger het volgende:
Who the fuck is Aafke Romeijn?
Dit is ze
saparmurat_niyazovdinsdag 20 augustus 2019 @ 21:48
quote:
Maar nee hoor: toen een paar dagen geleden berichten verschenen over Barbies miskraam, regende het meteen weer artikelen en bijbehorende nare reacties op Instagram. Die reacties waren zo haatdragend en heftig dat De Jong besloot alle reacties op Instagram uit te schakelen
Dit klopt toch niet? Al ver voor de "miskraam" werd er al driftig gesnoeid in de responsmogelijkheden, en waar ze er niet aan ontkomt (tag en win namaakspullen) worden alle reacties met ook maar een vleugje kritiek weggehaald. Volgens mij kon er uberhaupt niet gereageerd worden op het miskraamnieuws...
supernigerdinsdag 20 augustus 2019 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:48 schreef maily het volgende:

[..]

Dit is ze
Ze geeft vrijheidscolleges. :') _!
Marsenaldinsdag 20 augustus 2019 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:48 schreef maily het volgende:

[..]

Dit is ze
’blogt over politiek, feminisme, haar kat en pulp-tv’

Drie van de vier zijn enorm saai.
Marsenaldinsdag 20 augustus 2019 @ 21:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:52 schreef superniger het volgende:

[..]

Ze geeft vrijheidscolleges. :') _!
Oh shit dat had ik nog niet eens gezien _O-
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 22:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:13 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Iets minder in de zon liggen braden had ook geholpen.
Kijk naar haar ogen.
Stoned van medicijnen of drugs, depressief, veel ellende.
Ik heb meer mensen gezien die zo n uitstraling hadden waar het heel slecht mee ging.
Ik zie niks aan haar huid.

En ik had nog nooit van die hele Aafke gehoord.
Kijk als je dan een colum plaatst, zorg dan dat de informatie klopt.Heel slim is Aafke dus niet. O-)

[ Bericht 7% gewijzigd door Fokkie83 op 20-08-2019 22:15:03 ]
Claudia_xdinsdag 20 augustus 2019 @ 22:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:48 schreef maily het volgende:

[..]

Dit is ze
Oh wauw, wat een mooi nummer heeft ze met Spinvis gemaakt.
mailydinsdag 20 augustus 2019 @ 22:09
quote:
17s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 22:06 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Oh wauw, wat een mooi nummer heeft ze met Spinvis gemaakt.
En met Fokko
Fokkie83dinsdag 20 augustus 2019 @ 22:18
quote:
Deze vind ik echt niet om aan te horen :')
letmehearyouscreamdinsdag 20 augustus 2019 @ 22:24
Wacht even: ze noemt zicht schrijfster maar heeft zo'n beroerde grammatica? Damn.
amarantadinsdag 20 augustus 2019 @ 22:42
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 18:32 schreef IriYe het volgende:

[..]

Of met je gat in de bak. (8>

Manusje van alles


:')
Waar heb ik naar gekeken? En waarom spelen die mannen met gulden briefjes?
amarantadinsdag 20 augustus 2019 @ 22:56
En die tanden B-)
HaverMoutKoekjewoensdag 21 augustus 2019 @ 07:45
Aafke heeft natuurlijk wel een punt, met die hyena’s en leedvermaak
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 08:20
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 07:45 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Aafke heeft natuurlijk wel een punt, met die hyena’s en leedvermaak
Nou er zullen best mensen zijn die hier van smullen en het prachtig vinden.
Ik zit hier vooral om mee te schrijven uit verbazing.Tuurlijk moet ik soms lachen om opmerkingen maar het is echt niet dat ik hier voor het leedvermaak zit en erom zit te lachen.En ik weet zeker dat het merendeel wat hier meeschrijft ( vaste schrijvers ) , ook gewoon gevoel hebben.Het is meer dat de situatie zo bizar is, en dat die hele club ( exen zoals Rolf, Michael en Naomi, Maron ) zichzelf zo belachelijk maken in de media.
Ze maken zelf alles openbaar.Ze delen zelf zo graag alles met de media.
Ik hoop dat ik op een dag lees dat ze echt alles aan de kant heeft gegooid wat niet goed voor haar is, goeie hulp heeft en een gelukkig anoniem leven lijdt met haar 2 kinderen.
En over Aafke, ze geeft haar zelf nu ook aandacht door een colum te schrijven, waarvan de helft niet klopt.Ik wist niet eens wie die Aafke was, dus ook zij heeft er weer voordeel bij dat mensen nu dingen over haar opzoeken.
vencodarkwoensdag 21 augustus 2019 @ 08:52
Die Aafke profiteert nu net zo goed van Samantha’s bekendheid. Dan kan ze het verdoezelen onder het idee van: ‘ik neem het op voor haar’, maar ze heeft het én bij het verkeerde eind, zoals een aantal van jullie al zeiden, én ze geeft Samantha óók nog even een stukje aandacht.
Ze kan ook denken: ‘Samantha wie?’
Maar nee: ook zij wilt even haar zegje doen. :')
Olewoensdag 21 augustus 2019 @ 08:57
quote:
14s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 21:53 schreef Marsenal het volgende:

[..]

’blogt over politiek, feminisme, haar kat en pulp-tv’

Drie van de vier zijn enorm saai.
Alleen de kat niet..
vencodarkwoensdag 21 augustus 2019 @ 09:01
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 08:57 schreef Ole het volgende:

[..]

Alleen de kat niet..
Dit.
HaverMoutKoekjewoensdag 21 augustus 2019 @ 09:27
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 08:20 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Nou er zullen best mensen zijn die hier van smullen en het prachtig vinden.
Ik zit hier vooral om mee te schrijven uit verbazing.
Ja jij bent een perfect mens natuurlijk O-)
Aafke heeft het ook niet per sé over jou he
Moneyfornothing1woensdag 21 augustus 2019 @ 10:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 augustus 2019 20:56 schreef Messina het volgende:
Sorry Aafke, maar Samantha zoekt zélf steeds de publiciteit op. Barbie is zo verslaafd aan aandacht -ook de negatieve-, ze zou het zonder die aandacht ook heel moeilijk krijgen.
Het publiek pest Barbie om zich beter te doen voelen over zichzelf, dit zinnetje klopt wel.
Messinawoensdag 21 augustus 2019 @ 10:46
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 10:44 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Het publiek pest Barbie om zich beter te doen voelen over zichzelf, dit zinnetje klopt wel.
Jij neemt het opvallend vaak op voor Samantha ;)
Marsenalwoensdag 21 augustus 2019 @ 10:46
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 10:44 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Het publiek pest Barbie om zich beter te doen voelen over zichzelf, dit zinnetje klopt wel.
Zit zeker waarheid in, hoewel ik zelf niet eens wat hoef te posten om me al beter te voelen met Barbie als referentiekader :+
MissFluttershyyywoensdag 21 augustus 2019 @ 11:37
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 10:44 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Het publiek pest Barbie om zich beter te doen voelen over zichzelf, dit zinnetje klopt wel.
Ik volg haar wel op insta. Als ik me klote voel en ik kijk op haar profiel, voel ik me gelijk weer wat beter.
Soort van therapie dus. :)
IriYewoensdag 21 augustus 2019 @ 11:47
Ach, je zal zo'n figuur maar in je naaste omgeving hebben die je constant meetrekt in haar zelf gecreëerde ellende en waar ze geen hulp aanvaard, dan praat deugmens Aaf wel anders.

Wanneer Barbie een man was geweest met zulk narcistisch gedrag had Aaf ook haar walging over hem uitgesproken, als feministisch sneeuwvlokje. Maar Samantha is een vrouw, dus wordt ze automatisch als slachtoffer zien, en dat terwijl ze niet onder doet voor de mannelijke exemplaar van de narcist.

En waarom moet men haar sterkte wensen voor een leugen? Dat is hetzelfde als sorry zeggen voor iets dat je niet gedaan hebt. Dat klopt toch niet?

Niet iedereen is zo naief om te denken dat alles wat Samantha zegt of schrijft de waarheid is, en al helemaal niet als ze leugen op leugen de wereld in slingert voor de aandacht en de pegels die ze daaraan verdient.

De mensen die het wel geloven en haar sterkte wensen zijn te dom om zelfstandig te poepen of denken dat vrouwen alleen maar lieve wezens zijn omdat ze vrouw zijn en bij voorbaat slachtoffer zijn van alles wat er in hun leven gebeurd.
Please, cut the crap #endoorrrr :P
MissFluttershyyywoensdag 21 augustus 2019 @ 12:09
Waar heeft ze over gelogen dan?
HaverMoutKoekjewoensdag 21 augustus 2019 @ 12:13
quote:
7s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 11:47 schreef IriYe het volgende:
Ach, je zal zo'n figuur maar in je naaste omgeving hebben die je constant meetrekt in haar zelf gecreëerde ellende en waar ze geen hulp aanvaard, dan praat deugmens Aaf wel anders.

Wanneer Barbie een man was geweest met zulk narcistisch gedrag had Aaf ook haar walging over hem uitgesproken, als feministisch sneeuwvlokje. Maar Samantha is een vrouw, dus wordt ze automatisch als slachtoffer zien, en dat terwijl ze niet onder doet voor de mannelijke exemplaar van de narcist.

En waarom moet men haar sterkte wensen voor een leugen? Dat is hetzelfde als sorry zeggen voor iets dat je niet gedaan hebt. Dat klopt toch niet?

Niet iedereen is zo naief om te denken dat alles wat Samantha zegt of schrijft de waarheid is, en al helemaal niet als ze leugen op leugen de wereld in slingert voor de aandacht en de pegels die ze daaraan verdient.

De mensen die het wel geloven en haar sterkte wensen zijn te dom om zelfstandig te poepen of denken dat vrouwen alleen maar lieve wezens zijn omdat ze vrouw zijn en bij voorbaat slachtoffer zijn van alles wat er in hun leven gebeurd.
Please, cut the crap #endoorrrr :P
The lady doth protest too much, methinks
Lekker met z’n allen Aafke afzeiken om maar aan te tonen dat je geen pestende kleuter bent
IriYewoensdag 21 augustus 2019 @ 12:31
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 12:13 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

The lady doth protest too much, methinks
Lekker met z’n allen Aafke afzeiken om maar aan te tonen dat je geen pestende kleuter bent
Een pestende kleuter of je mening geven over aandachtsorgel Barbie en Co of wie dan ook op FOK!? Daar is een forum toch voor? Ik ontken nergens dat ik daaraan [niet] meedoe dus ik hoef niks aan te tonen.
En het is niet alsof jij geen ''pestende kleuter'' bent. Ook jij doet een duit in het zakje, maar dan tegen mede-users.
Dus, kom op, niet zo hypocriet doen. :P
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 15:31
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 09:27 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

Ja jij bent een perfect mens natuurlijk O-)
Aafke heeft het ook niet per sé over jou he
Waar heb ik dat geschreven? Misschien moet je wat beter lezen.
Ik schrijf hoe ik erover denk en ik ben zeker niet perfect, niemand is perfect. Beetje kort door de bocht deze reactie van je.
Het feit dat er mensen van smullen is te lezen op fb en aan haar aandachtsgeile ex.
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 15:43
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 12:13 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

The lady doth protest too much, methinks
Lekker met z’n allen Aafke afzeiken om maar aan te tonen dat je geen pestende kleuter bent
Fan van Aafke?
Aafke schrijft zelf een colum, dan kan ze daar een reactie op krijgen he.
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 15:47
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 10:44 schreef Moneyfornothing1 het volgende:

[..]

Het publiek pest Barbie om zich beter te doen voelen over zichzelf, dit zinnetje klopt wel.
Niet iedereen over een kam scheren. ;)
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 16:10
Sja, zolang ze alles openbaar gooit mogen wij daar een mening over hebben toch?
Dat is ook het doel van dit topic.
Noekwoensdag 21 augustus 2019 @ 16:31
Ja nee, enorm boeiend wat Aafke vindt. Wat ze zingt overigens ook. Het zal me jeuken.
28 seconden op haar site gekeken en ik voel nu al meer een band met Barbie dan dat ik ooit met Aafke zal voelen.
Noekwoensdag 21 augustus 2019 @ 16:37
quote:
Oh, wat hebben we met z’n allen gesmuld toen Barbie ten tonele kwam in Oh, Oh, Cherso. Met haar niet al te snuggere opmerkingen, haar teint – waar Donald Trump nog een puntje aan kan zuigen – en haar weave zo nep en tacky als spuitsneeuw waar je in december je raam mee decoreert.
Wat een cunt die Aafke. Eerst beledigt ze Barbie om vervolgens te beginnen over het publiek wat een roedel hyena's is.
Daar hoort ze dan weer net niet bij maar dat haar weave zo tacky als spuitsneeuw (wat allejezus niet grappig trouwens) is dat wil ze wel even kwijt.
mascara-klodderwoensdag 21 augustus 2019 @ 16:45
quote:
10s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 16:37 schreef Noek het volgende:

[..]

Wat een cunt die Aafke. Eerst beledigt ze Barbie om vervolgens te beginnen over het publiek wat een roedel hyena's is.
Daar hoort ze dan weer net niet bij maar dat haar weave zo tacky als spuitsneeuw (wat allejezus niet grappig trouwens) is dat wil ze wel even kwijt.
Die eerste zin ook....heb serieus nooit een aflevering van Oh Oh Cherso gezien. Laat haar lekker voor zichzelf praten :r
HaverMoutKoekjewoensdag 21 augustus 2019 @ 16:50
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 15:43 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Fan van Aafke?
Aafke schrijft zelf een colum, dan kan ze daar een reactie op krijgen he.
Nee, ik vind gewoon dat ze een punt heeft.
tessssssssswoensdag 21 augustus 2019 @ 17:05
Je let even niet op en ineens is er een "Aafke"
Olewoensdag 21 augustus 2019 @ 17:06
quote:
1s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 16:50 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

Nee, ik vind gewoon dat ze een punt heeft.
Ze doet nu zelf ook mee
tessssssssswoensdag 21 augustus 2019 @ 17:16
"Hij die zonder zonde is, werpe de eerste steen."

Of hier in Brabant zeggen we "Zo hebben we allemaal wel wa"
MissFluttershyyywoensdag 21 augustus 2019 @ 17:23
Wie is Aafke?
Doedezemaarwoensdag 21 augustus 2019 @ 17:51
quote:
0s.gif Op woensdag 21 augustus 2019 17:23 schreef MissFluttershyyy het volgende:
Wie is Aafke?
Niemand
Fokkie83woensdag 21 augustus 2019 @ 17:58
De ex-manager van Barbie Big Jake (Jake Hampel) dreigt ten onder te gaan aan de roddels en geruchten over zijn voormalige zakelijke relatie met de reality-ster Samantha de Jong.


In weekblad Privé doet Jake zijn beklag. De manager, die inmiddels gescheiden is en grote privéproblemen ondervindt, heeft overwogen om al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Volgens de man heeft Barbie beweert dat hij een oplichter is.

Uit respect voor de ex van Barbie, Michael van der Plas, zag Hampel er vanaf.

,,Er is veel wat de mensen niet weten over Samantha. De roddels over mij gingen zo ver, dat mijn vrouw op een gegeven moment in Scheveningen hoorde dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen”, aldus de voormalig Barbie-manager, die inmiddels gescheiden is en 50 kilo is afgevallen, in Privé.

Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen, heeft Barbie ‘een aanslag op zijn privéleven’ gepleegd.

Bron ; ditjes & datjes

Uit respect voor Michael zag hij er vanaf :') Mag toch hopen dat dit verzonnen is.
mailywoensdag 21 augustus 2019 @ 19:27
quote:
Dreigt al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Er is veel wat de mensen niet weten over Barbie
Dat kan bijna niet, toch?! :o