abonnement Unibet Coolblue
pi_188355583


Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:

Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal



Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188355587
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Hunkerbunkers met liefdeloze liefde.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Elf uur woensdagavond.
Sambalbaai verbaasde me niet met het volgende bericht:

Jessie loopt op Brandon te schelden, omdat hij zijn mening niet geeft over Merel en Jessie die weer bij elkaar zijn. 8)7
"Wat voor zielig leven heb je dan als je nooit je mening durft te geven?"

Kijk eens naar die rooie, mafketel. 8)7
Einde bericht.


We zien the happy couple in bed op de boot. Jessie trekt zijn tshirt uit en kruipt onder het dekbed.

Half twaalf.
spapaars analiseerde goed wat er gebeurde:
Ver onder het NAP

Zag op tv dat ze Gerrit en Franny romantiseren.
Maar het blijft gewoon een vos die een manke kip heeft gevangen.
Einde bericht.


Andrea en Shelley bespreken de schijnzwangerschap van Merel. Shelley moet pissen maar ze wil er niet uit. Franny en Gerrit gaan door waar ze gisteren waren gebleven. Tien voor twaalf en Gerrit is weer verdwenen. Hij verdween in Merels bed en nu is Franny er weer bij gekropen. Shelley loopt in haar roze onderbroekje over het terrein. Ze moest net al pissen en voegt het woord bij de daad. Ze komt toevallig Jessie tegen.

Twaalf uur. In Franterpalace ligt Gerrit weer alleen in Merels bed maar nog steeds geen geluid.Het lijkt alsof Gerrit ligt te wachten op de aanleg van een zebrapad zodat hij klaar-over kan spelen.

Kwart voor een. Gerrit slaapt met een kussen. Denk dat hij strafcorvee heeft om daar te moeten slapen zonder effe lekker te neuken. Er was geen geluid gedurende het gesprek wat ze hadden.

-------

Kwart over een donderdag. Jens en Jordy zjn de webshop aan het pimpen. Jessie en Gerrit bemoeien zich er ook mee.
De samenwerking met de muziek boys loopt ook niet lekker meer. Ze hebben een mail ontvangen van Allround Playground dat ze die hit wel kunnen vergeten. Niet goed genoeg voor de radio.

Maria44 schreef het volgende hierover:

Het ging erover dat ze hulp hadden aangeboden aan Gerrit na een vraag van hem om een dj repertoire te maken en evt. een song om een complete show weg te zetten.
Nu ligt volgens de producers de focus op een nr. 1 hit maken en dat is niet de soort muziek die ze nu aangeboden hebben.
Ze willen wel helpen met een dj repertoire en een show, maar niet met nr.1 hits en charts want dat is iets heel anders en gaat niet met deze muziek.
Einde bericht.


Er is mail van XLProductions die wel voor boekingen kan zorgen. En ook een andere agency heeft interesse getoond. Nou het is niks, het was niks en het zal nooit iets worden.

Shelley wil dat Dick de haan verwijderd wordt van het terrein. Hij is agressief en pikt mensen in hun been.

Kwart voor twee. Shelley heeft een knipklantje. Ze was het vergeten. Nou ja typisch Shelley.

Half drie. Maris jankt over de pizzaoven. De alleskunner kon dit toch niet voor elkaar krijgen en is nu het slachtoffer van haar eigen gebral. Ze is ziek, zwak of misselijk. Ze heeft geen kracht meer in haar handen. In haar handelen is ze ook zwak. Dit is volgens mij geen leven voor haar. Mocht ze mij om advies vragen zou ik zeggen ga nog wat studeren aan de VU. Of vertrek naar Turkye waar je weet dat het goed is.

Adriaan heeft een oplossing gezocht en gevonden. Huur een palletlifter bij Boels voor ¤40 ex en laat Rob de koerier hem ophalen en weer terug brengen dat kost ¤30. Maar

Kwart over vier. Op het veld loopt de yoga les nog steeds. Jordy, Adriaan, Mylene en Jens samen met de yoga juf.

Ondertussen staat Maris te janken bij Hiske. Ze wil een aantal mensen verrot schelden maar heeft naar eigen zeggen er de kracht niet voor. Ze heeft lichamelijk en geestelijk afbraakverschijnselen. Haar gezondheid trekt het niet. Zo is ze gewoon. Ze heeft geen energie om het te doen. Die autoband was ook veels te zwaar. Haar gezondheid laat haar in de steek. Hiske leeft met haar mee.

Half vijf. Pizza voorbereidingen zijn in volle gang. En Andrea staat te draaien. En ik moet zeggen het klinkt goed. Beter dan Gerrit z'n meuk. Boven is er folie nodig om dingen te bedrukken en dat moet nog besteld worden. Zou het wel op tijd binnen zijn om er produktie mee te maken. Typisch daar. De meesten doen maar wat of ze doen niks.

Kwart voor vijf. Maris zit enorm inefficient een paprika te snijden. Arbeidstherapie voor de geestelijk minder bedeelden lijkt het op. Maar de sfeer is goed aan de tafel. Patries, haar zus Angelique, Hiske, Franny, Lexy en Maris zitten allemaal te snijden.

Half zes. Maris voelt haar handen niet of nauwelijks. En ze heeft niks gebouwd omdat Jessie haar niet hielp. En Brandon die aan zijn gym ging werken. Ze is klaar met bepaalde figuren. Andrea zegt als je wilt schelden doe het dan tegen mij. Maar dat hoeft niet. Maris vindt dat Andrea lekker draait. Thuis luistert ze ook veel muziek en dan ook de TV aan. Maris probeert het vuurtje aan te jagen door met kleine pufjes de oven in te blazen.

Meisjes plagen is kusjes vragen. Shelley en Jessie stoeien wat en Shelley eindigt nat in de vijver. Ze neemt wraak door de met de koude tuinslang hem te bespuiten terwijl hij onder de douche staat.

Half zeven. Lexy, Shelley en Andrea zitten op een bankje over de stemmingen te praten. Adriaan brengt Katie naar haar hok. Ze heeft er echt geen zin in. Ze gilt het uit. De bel gaat het is etenstijd. De oven is niet echt op temperatuur dus de pizzas bakken duurt langer. Vanaf volgende week vrijdag is het vrije inloop pizzas eten. Op de markt gaan ze kleine pizzas zogenaamde picolinos verkopen. Zal wel de diepvries versie worden. Jens en Adriaan gaan zo in de silo tosties bakken voor een tosti party. Die hebben gewoon honger er waren twee hele kleine vegan pizzas die samen moesten delen. Het zijn klanten die door de pizzeria eigenaar niet worden gewaardeerd.

Zeven uur. Er worden nog steeds pizzas gebakken maar het gaat zo godvergeten langzaam. Geen wonder dat Jens al een zak spinazie soldaat maakt. Hiske is maar over gegaan op het bakken van de pizzas in de elektrische ovens binnen. De steenpizza oven is niet het verwachte succes. Dus Lexy is volgende week de lul die kan eerst 4 uur die oven opstoken en dan nog de pizzas maken en bakken voor 7,5% en Maris pakt ook 7,5% voor het toezicht houden.

Kwart voor acht. Dyl redt nog even een stuk pizza voor zijn maat Brandon. Goeie actie.

Kwart voor negen. Op het bankje voor de caravan zitten Shelley, Mylene, Lexy en Dyl gezellig een beetje te praten met elkaar. Hiske en Adriaan voetballen een op een. De anderen zijn toeschouwers. Brandon staat er nu ook bij. Van vino donderdag is weinig te zien of horen.

Half tien. Gerrit en Hiske over Maris. Volgens Hiske heeft ze er genoeg van. Een hoop psychobabbel van His tegen Gerrit. Hier mis ik de filmpjes makers. Ik kan deze zooi niet uit tikken.

Tien uur. Franny zit in haar rode Sjanghai Annie outfit in haar huisje. Ze leest en schrijft wat zo te zien. Kan niet zien wat.
Jessie zit voor de studio te schrijven. Ik neem aan zijn volgende crap rap.

Kwart over tien. Franny heeft bezoek. Je kan al raden wie. Het is uiteraard weer die Gerrit de gladdekker die zich als een paling in een emmer snot gedraagt. In no-time ligt hij weer bij haar in bed zijn opdringerige maniertjes uit te proberen.

Kwart voor elf. Boven passen Brandon en Dyl nieuwe fashion items. Jordy is vandaag echt geil op alles wat beweegt. Hij wordt steeds nichteriger. Mylene vraagt waarom er foto's van het sanitair zijn. Gerrit had de werkzaamheden van Brandon lopen checken in het badhuis. Hij wilde die foto's om Brandon te confronteren. Maar Brandon en Dyl hadden alles al gefixed.

Elf uur. Het vermoeden in de Cos is dat Gerrit hem weer bij Franny heeft ingehangen. Ik heb het zelf niet gezien.

Twaalf uur. Maar nu zie ik het gebeuren. Zonder zoenen. En wel neuken.

Kwart voor een. Hiske zit op een bankje buiten. Ze ziet er vertwijfeld uit. Waar zou zij nou last van hebben. Schuldgevoelens over wat ze mensen aan doet daar. Of zou ze wel eens onder Gerrit willen kruipen. Misschien is ze bang om te eindigen als Maris. Misschien ziet ze in waar ze echt in terecht gekomen. Nou ja allemaal aannames. Even later zit ze boven in de silo bij Dyl. Ze is blij om blije foto's van Dyl te zien. Misschien begint de twijfel over vertrekken toe te slaan. Nog allemaal aannames want ik kan niet in haar hoofd kijken.

Agenda.
Zondag: Bezoek Lenie en aanhang voor Shelley vanaf 9 uur. Markt vanaf één uur.
Maandag: Er komt weer een Wensambulance met een terminale mevrouw rond 10 uur.
Vrijdag de 16e: Pizza eten met vrije toegang bij Mariskas Pizzapaleis.

Iedereen kan en mag meedoen aan het liefste, leukste of meest humoristiese bericht van de morgen, middag, avond of nacht. Ik lees elke Cos en kijk voor de leukste, liefste of meest humoristiese bericht. Deze berichten neem ik op in de dagsluiting.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188355630
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 01:51 schreef Paco55 het volgende:
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Hunkerbunkers met liefdeloze liefde.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.



Hij is weer erg fijn Paco! *O* *O* *O*

En wat een werk weer, super bedankt _O_ _O_ *; _O_ _O_
pi_188355645
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 02:00 schreef Crabapple het volgende:

[..]

Hij is weer erg fijn Paco! *O* *O* *O*

En wat een werk weer, super bedankt _O_ _O_ *; _O_ _O_
Het ging vandaag een beetje op automatiese piloot. Er was teveel en te weinig. Teveel van het een en te weinig van het andere. Maar al met al heb ik me ondanks het late tijdstip wel geamuseerd. Vooral het gekloot met de pizza ovenwas vermakelijk. Dank voor alles en welterusten voor later. Ik ga naar mijn nest,
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 02:07:10 #5
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188355658


[ Bericht 100% gewijzigd door snetje op 09-08-2019 11:04:48 ]
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 02:08:15 #6
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188355662
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 02:00 schreef Crabapple het volgende:

[..]

Hij is weer erg fijn Paco! *O* *O* *O*

En wat een werk weer, super bedankt _O_ _O_ *; _O_ _O_
TR is gezet ... :7
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188355668
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.

[ Bericht 2% gewijzigd door Paco55 op 09-08-2019 02:29:38 ]
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 02:22:22 #8
130385 HiDiHo
hdhmedia.online
pi_188355705
Dylan heeft er zin in
Aan mijn uitspraken kunnen geen rechten ontleend worden
Uitspraken uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 02:24:11 #9
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188355710


[ Bericht 100% gewijzigd door snetje op 09-08-2019 11:04:17 ]
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 02:32:16 #10
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188355730
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 02:22 schreef HiDiHo het volgende:
Dylan heeft er zin in
Die ziet er altijd zo levendig uit
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 02:37:34 #11
464488 Maria.
life is life
pi_188355746
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 02:32 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Die ziet er altijd zo levendig uit
wordt steeds meer een nacht dier.... :)
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 02:39:55 #12
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188355750
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 02:37 schreef Maria. het volgende:

[..]

wordt steeds meer een nacht dier.... :)
Hij is eenzaam maar niet alleen. Gelukkig is Brandon een vriend geworden.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188355759
Die tenen onderin _O-

Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 03:02:09 #14
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188355760
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 03:00 schreef DaniqueV het volgende:
Die tenen onderin _O-

[ afbeelding ]
Lang als vingers
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188355762
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 03:02 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Lang als vingers
Ja en wiebelen hahaha
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_188355763
Meneertje snotter rochel snuif en mevrouwtje ik wil, nooit genoeg in diepe rust. Geniet van deze beelden, morgenvroeg zal het allemaal weer anders zijn.......

Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_188355986
07:30
Alles nog in diepe rust al we de beelden mogen geloven.
Meurol net wel ff gluren op het wekkertje om te zien wat de tijd was.
Naariska droomt van haar pizza imperium.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  Moderator vrijdag 9 augustus 2019 @ 07:41:48 #18
388664 crew  Dotteke
pi_188356017
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 07:32 schreef ANTPQ-36 het volgende:
07:30
Alles nog in diepe rust al we de beelden mogen geloven.
Meurol net wel ff gluren op het wekkertje om te zien wat de tijd was.
Naariska droomt van haar pizza imperium.
Ze zijn laat, het wordt steeds later voor ze opstaan. Ook de vroege vogels
Liggen langer.
. Hier doet het internet het niet. Maar me WiFi wel alleen op de telefoon. Op
De iPad weer niet.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 07:46:03 #19
433476 Cargamelk
Failure to communicate
pi_188356036
Jessie en Merel weer een koppel zie ik ... echt wel wanhopig die 2.
Duhh !
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 07:48:26 #20
433476 Cargamelk
Failure to communicate
pi_188356049
Merel gilt dat ze een muis ziet ... die muis is nu blind na het zien van haar.
Duhh !
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 07:50:44 #21
433476 Cargamelk
Failure to communicate
pi_188356067
Wist btw niet dat een slang bang voor een muis is.
Duhh !
pi_188356079
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 07:50 schreef Cargamelk het volgende:
Wist btw niet dat een slang bang voor een muis is.
olifanten zijn wel bang voor muizen
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 07:54:49 #23
433476 Cargamelk
Failure to communicate
pi_188356093
Lexi de hele nacht weer pijn gehad ... zal nooit hoofdpijn kunnen zijn.
Duhh !
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 07:56:07 #24
433476 Cargamelk
Failure to communicate
pi_188356102
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 07:52 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

olifanten zijn wel bang voor muizen
Ze is een slang die samenwoont met een rat.
Duhh !
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:16:25 #25
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188356194
Huisje is mooi geworden.

  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:20:21 #26
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188356216
Jordy is lastig cappen. Zijn armen zwaaien de hele tijd

pi_188356220
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:24:36 #28
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188356247
Flinke mesthoop. Vraag me af hoe die wordt weg gehaald.

pi_188356258
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:24 schreef Rhosyn het volgende:
Flinke mesthoop. Vraag me af hoe die wordt weg gehaald.

[ afbeelding ]
Die wordt altijd over het hek getjoemt toch?
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:29:45 #30
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_188356282
gerrit heeft bij vieze frannie geslapen zo te zien
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_188356293
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:20 schreef Rhosyn het volgende:
Jordy is lastig cappen. Zijn armen zwaaien de hele tijd

[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]
Nu al een hanglijf
pi_188356299
Dat Gerrit zomaar in Merel der bed mag slapen, daar is ze toch altijd zo hysterisch om..
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:31:16 #33
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_188356302
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_188356306
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:29 schreef mazaru het volgende:
gerrit heeft bij vieze frannie geslapen zo te zien
:Y en gesext in Merels bed. Maar Merel vindt het blijkbaar niet erg. :D

Mogge c_/
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:31:44 #35
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_188356307
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:31:57 #36
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_188356308
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:31 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

:Y en gesext in Merels bed. Maar Merel vindt het blijkbaar niet erg. :D

Mogge c_/
;(
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_188356322
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:31 schreef mazaru het volgende:

[..]

;(
Dat is heel normaal voor 2 vrijgezelle mensen. :P

Ze hebben daarna besloten en het tig keer hardop gezegd, dat er gelukkig niets gebeurd is. _O- _O-
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:35:04 #38
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_188356329
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:33 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Dat is heel normaal voor 2 vrijgezelle mensen. :P

Ze hebben daarna besloten en het tig keer hardop gezegd, dat er gelukkig niets gebeurd is. _O- _O-
Ja liegen kunnen ze al de beste. Vooral dit ugly ass geval

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 6% gewijzigd door mazaru op 09-08-2019 08:42:49 ]
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_188356344
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:35 schreef mazaru het volgende:

[..]

Ja liegen kunnen ze al de beste. Vooral dit ugly ass geval

[ afbeelding ]
:Y
Later weer klagen bij een aantal mannen en Shelly dat Gerrit haar lastig valt. Ik hoop dat Gerrit dit te horen krijgt. :Y

Nu wordt alle fouten en rariteiten van Mariska opgenoemd. :D
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:38:38 #40
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_188356348
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:37 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

:Y
Later weer klagen bij een aantal mannen en Shelly dat Gerrit haar lastig valt. Ik hoop dat Gerrit dit te horen krijgt. :Y

Nu wordt alle fouten en rariteiten van Mariska opgenoemd. :D
Ik begrijp echt niet dat niemand die schijnheil doorheeft :N
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_188356349
E-mails tikken kan Maris ook al niet, vol met taalfouten, een kind uit groep 8 doet het nog beter, volgens Merel
Maris valt steeds meer door de mand
pi_188356362
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:38 schreef mazaru het volgende:

[..]

Ik begrijp echt niet dat niemand die schijnheil doorheeft :N
Er hoeft maar 1 opmerking over gemaakt worden. :Y
Misschien dat een marktschuimpje dat op zich neemt. :P

Franny en Gerrit checken steeds de camera. Ja, jullie zijn in beeld en maken tv. Deze stemming wordt weer veilig gesteld......denk ze. :X
pi_188356370
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:38 schreef juul. het volgende:
E-mails tikken kan Maris ook al niet, vol met taalfouten, een kind uit groep 8 doet het nog beter, volgens Merel
Maris valt steeds meer door de mand
:Y komt haar afspraken niet na, deed raar over Patricia......
pi_188356372
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:35 schreef mazaru het volgende:

[..]

Ja liegen kunnen ze al de beste. Vooral dit ugly ass geval

[ afbeelding ]
Dit ziet er nog erger uit dan Billy :X
En dat op mijn nuchtere maag.
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:43:30 #45
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_188356382
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:41 schreef lonneberga het volgende:

[..]

Dit ziet er nog erger uit dan Billy :X
En dat op mijn nuchtere maag.
Ik word ook misselijk van die kop. Ik heb het in een spoiler gezet. Mijn maag is ook nog niet sterk genoeg.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_188356393
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:41 schreef lonneberga het volgende:

[..]

Dit ziet er nog erger uit dan Billy :X
En dat op mijn nuchtere maag.
Bij het zien van die cap heb ik spontaan grauwe staar........ m'n ogen, m''n ogennnnn :(
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:45:25 #47
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188356396
  vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:46:19 #48
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188356401
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 08:31 schreef mazaru het volgende:
[ afbeelding ]
-O-
pi_188356432
Bij Merel moet ik altijd denken aan iemand die
kaartjes/muntjes verkoopt in zo`n hokje op de kermis
  Moderator vrijdag 9 augustus 2019 @ 08:50:11 #50
388664 crew  Dotteke
pi_188356437
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 07:50 schreef Cargamelk het volgende:
Wist btw niet dat een slang bang voor een muis is.
_O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')