FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [Barbiegate #32] Hit me BABY one more time
IriYedinsdag 6 augustus 2019 @ 10:42
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carriŤre op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG
o
’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas ťťnjarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Privť .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

hqdefault.jpg

Het Laatste nieuws (April 2019): Barbie is van 1 hoog gesprongen:
https://www.gids.tv/video(...)ns-haar-ex-vriendjes

SPOILER
[q]Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scŤne gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar ťťn ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemŠŠl bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
26.07.2018
SPOILER
Barbie Update: Het Laatste Nieuws
Sterren Woensdag 22:53

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet ťcht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
===================================================================

De diverse instagrams:

Samantha: https://www.instagram.com/samantha_de_jong29/
Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderplas/

Michaels vriendin Naomi: https://www.instagram.com/naomicollinda/
Samantha's Vriendje van dienst
Maron Hill: https://instagram.com/maronhillofficial/

https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Update laatste nieuws. 19 April 2019
Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.


Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.

V-kini update: https://www.instagram.com/p/Bypa75do18-/

En halve top: https://www.instagram.com/p/ByawDr3otde/

En weer zwanger: https://www.instagram.com/p/B0RAkzToOqi/

samantha.jpg
Fokkie83dinsdag 6 augustus 2019 @ 11:16
Owja dat had ik inderdaad zelf ook wel kunnen bedenken IriYe.
renadinsdag 6 augustus 2019 @ 12:46
Ze kan nog zo veel filters over die foto’s jassen, de lege blik blijft.. :o
Ronaldsendinsdag 6 augustus 2019 @ 13:01
Die leegte blijf ik ook fascinerend vinden. Een totaal leeg doelloos leven, nooit eens een zinvolle invulling van tijd of een bepaald doel behaald. Altijd maar dat eindeloze niks in het leven van Barbie.
ZetaOSdinsdag 6 augustus 2019 @ 13:32
En haar andere kinderen? Is ze die aan het vervangen door deze?
praadjedinsdag 6 augustus 2019 @ 13:40
Vorige week had ze een oude? foto van haar moeder met haarzelf geplaatst met de woorden 'Samen met mijn mams, love you '. Dit ws om geruchten uit de wereld te helpen maar die foto was ook zo weer weg.
Fokkie83dinsdag 6 augustus 2019 @ 14:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 13:40 schreef praadje het volgende:
Vorige week had ze een oude? foto van haar moeder met haarzelf geplaatst met de woorden 'Samen met mijn mams, love you '. Dit ws om geruchten uit de wereld te helpen maar die foto was ook zo weer weg.
Foto staat er nog..Ook een oudere met haar vader.

Waarom heeft ze een sticker over haar tattoo gedaan op haar pols bij een nieuwe foto.

Zou ze Rolf zijn tattoo nog bij haar doos hebben staan? :D
praadjedinsdag 6 augustus 2019 @ 19:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 14:29 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Foto staat er nog..Ook een oudere met haar vader.

Waarom heeft ze een sticker over haar tattoo gedaan op haar pols bij een nieuwe foto.

Zou ze Rolf zijn tattoo nog bij haar doos hebben staan? :D
Oh ja, ik keek een beetje scheel.
Pippidinsdag 6 augustus 2019 @ 20:32
Die spelfouten op de Instagram van Samantha :X
"Lekker op me bankie hangen tv aan en lekker vroeg na bed"
Is dat bewust of is zij niet verder gekomen dan de basisschool?
Pippidinsdag 6 augustus 2019 @ 20:41
Ook een gruwelijk lelijke tas in haar laatste post:
2mdqowl.png
Omdat het een Louis Vuitton is :|
staticdinsdag 6 augustus 2019 @ 20:41
Dat soort dingen vallen je nu pas op?
Pippidinsdag 6 augustus 2019 @ 20:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 20:41 schreef static het volgende:
Dat soort dingen vallen je nu pas op?
Nee maar ik blijf mij erom verbazen.
Mijn nichtje van 8 maakt dit soort idiote schrijffouten niet.
Met al die zeeŽn van tijd zou een cursus Nederlandse taal ipv strand liggen en domme dozen foto's etc een nuttiger tijdverdrijf zijn.

[ Bericht 4% gewijzigd door Pippi op 06-08-2019 21:51:23 ]
Jojansmadinsdag 6 augustus 2019 @ 22:46
Dat mens is volkomen geschift
amarantadinsdag 6 augustus 2019 @ 22:55
Maron staat niet meer op haar instagram :o
mailydinsdag 6 augustus 2019 @ 22:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 22:55 schreef amaranta het volgende:
Maron staat niet meer op haar instagram :o
Wablief?!
-edit- een geintje is leuk.
amarantadinsdag 6 augustus 2019 @ 22:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 22:56 schreef maily het volgende:

[..]

Wablief?!
-edit- een geintje is leuk.
GEen idee, vrijwel alle foto’s zijn weg en boven aan staat zijn naam ook niet meer.
amarantadinsdag 6 augustus 2019 @ 22:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 20:41 schreef Pippi het volgende:
Ook een gruwelijk lelijke tas in haar laatste post:
[ afbeelding ]
Omdat het een Louis Vuitton is :|
Het ergste van alles is nog wel dat zo’n tasje goed nog § 200 kan kosten. Terwijl het gewoon nep is
mailydinsdag 6 augustus 2019 @ 22:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 22:58 schreef amaranta het volgende:

[..]

GEen idee, vrijwel alle foto’s zijn weg en boven aan staat zijn naam ook niet meer.
Ik zag het ... en op zijn insta? (Ik vraag dit voor een vriendin)
-edit- bij hem niks gewijzigd.
amarantadinsdag 6 augustus 2019 @ 23:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 22:58 schreef maily het volgende:

[..]

Ik zag het ... en op zijn insta? (Ik vraag dit voor een vriendin)
-edit- bij hem niks gewijzigd.
Ik had nog nooit op zijn Instagram gekeken. Maar de laatste post is van ergens juni
mailydinsdag 6 augustus 2019 @ 23:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 23:02 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik had nog nooit op zijn Instagram gekeken. Maar de laatste post is van ergens juni
De foto's inderdaad.
Fokkie83dinsdag 6 augustus 2019 @ 23:04
De foto van de zwangerschapstest met aankondiging is ook verwijderd van haar insta.

Ordinaire Foto ook weer, vingertje in haar mond, borsten vallen er half uit.
Kim Holland, kom maar op!

[ Bericht 15% gewijzigd door Fokkie83 op 06-08-2019 23:23:20 ]
amarantadinsdag 6 augustus 2019 @ 23:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 23:02 schreef maily het volgende:

[..]

De foto's inderdaad.
Misschien heeft hij nog geen zin gehad om zijn profiel helemaal aan te passen. Misschien is er niks aan de hand. Een vrouw (lees samantha) doet dat al snel hŤ. Het is uit dus meteen alles wissen.
Fokkie83dinsdag 6 augustus 2019 @ 23:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 22:58 schreef maily het volgende:

[..]

(Ik vraag dit voor een vriendin)

_O-
ZetaOSwoensdag 7 augustus 2019 @ 19:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 augustus 2019 20:41 schreef Pippi het volgende:
Ook een gruwelijk lelijke tas in haar laatste post:
[ afbeelding ]
Omdat het een Louis Vuitton is :|
Fake Louis Vuitton
praadjedonderdag 8 augustus 2019 @ 12:37
Oh oh, Samant is boos https://www.instagram.com/p/B032UfgINJY/

Ik stel me zo voor dat ze niet echt zwanger was, dat Maron het even een leuk grapje vond maar dat Samant toen een beetje te ver doorging en hij dat niet meer trok. Dit ook n.a.v. de weggehaalde zwangerschapstest.

Let op; Dit is geen feit maar een voorlopige voorspelling.

Eventueel krijgen we binnenkort een update over een miskraam. Het echte verhaal van Maron en de soap giet oan.
girlnextdoor.donderdag 8 augustus 2019 @ 12:39
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:37 schreef praadje het volgende:
Oh oh, Samant is boos https://www.instagram.com/p/B032UfgINJY/

Ik stel me zo voor dat ze niet echt zwanger was, dat Maron het even een leuk grapje vond maar dat Samant toen een beetje te ver doorging en hij dat niet meer trok. Dit ook n.a.v. de weggehaalde zwangerschapstest.

Let op; Dit is geen feit maar een voorlopige voorspelling.

Eventueel krijgen we binnenkort een update over een miskraam. Het echte verhaal van Maron en de soap giet oan.
Nou, wat een leuk grapje zeg, als dit waar zou zijn.

Not.
praadjedonderdag 8 augustus 2019 @ 12:43
quote:
1s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:39 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Nou, wat een leuk grapje zeg, als dit waar zou zijn.

Not.
Dat dus, ziekelijk als dat zo zou zijn.
Ronaldsendonderdag 8 augustus 2019 @ 12:43
oh my god het is dus uit :o
IriYedonderdag 8 augustus 2019 @ 12:53
Of het 'grapje' is dat na de precieze berekening hij de vader niet kan zijn en dat het daarom uit is.
[geen feit maar een kansrijke aanname ;) ]
Basp1donderdag 8 augustus 2019 @ 13:15
quote:
12s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:53 schreef IriYe het volgende:
Of het 'grapje' is dat na de precieze berekening hij de vader niet kan zijn en dat het daarom uit is.
[geen feit maar een kansrijke aanname ;) ]
En dat dj Jean de echte vaders is. :7
IriYedonderdag 8 augustus 2019 @ 13:19
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:15 schreef Basp1 het volgende:

[..]

En dat dj Jean de echte vaders is. :7
Haha ja. Of Rolf, alweer. Of die getrouwde kerel uit de kliniek. [dat werd ook nog geopperd ergens tussen de reacties op FB]
We zullen het zien wat het verhaal is..
Fokkie83donderdag 8 augustus 2019 @ 13:25
Wat een kinderachtige post " over die grafkop " ..Ben je 30, moeder van 2 kinderen, 3e kind is onderweg (zegt ze )en dan zet je zulke dingen neer. |:(

Ze is duidelijk gefrustreerd en wilt iemand raken met haar posts. Maron? Michael of Naomi?

Ik vind zulke dingen zo triest, zie het op Facebook ook weleens voorbijkomen.Zet er gewoon bij over wie je het hebt,dan ben je wat " stoerder " :X :{w

[ Bericht 52% gewijzigd door Fokkie83 op 08-08-2019 13:31:31 ]
Leandradonderdag 8 augustus 2019 @ 13:27
Hij heeft zijn insta nog niet aangepast.... ben benieuwd hoe snel dat gaat gebeuren.
https://www.instagram.com/maronhillofficial/
Fokkie83donderdag 8 augustus 2019 @ 13:33
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:43 schreef Ronaldsen het volgende:
oh my god het is dus uit :o
Is dat ergens bevestigd dan?
Leandradonderdag 8 augustus 2019 @ 13:35
quote:
1s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:33 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Is dat ergens bevestigd dan?
Geen Maron Hill meer op haar insta (iig niet bij de foto's vanaf 19 juli) geen hartje Maron meer in haar bio, alle foto's van haar fantastische verjaardagsfeestje verwijderd, daar stond hij immers ook op.
Ik denk dat het idd weer eens uit is.
mailydonderdag 8 augustus 2019 @ 13:41
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

Geen Maron Hill meer op haar insta (iig niet bij de foto's vanaf 19 juli) geen hartje Maron meer in haar bio, alle foto's van haar fantastische verjaardagsfeestje verwijderd, daar stond hij immers ook op.
Ik denk dat het idd weer eens uit is.
Hadden ze al liefdestattoes?
Leandradonderdag 8 augustus 2019 @ 13:42
quote:
1s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:41 schreef maily het volgende:

[..]

Hadden ze al liefdestattoes?
Volgens mij overtreft een liefdesbaby de liefdestattoo met factor 6 ofzo.
mailydonderdag 8 augustus 2019 @ 13:43
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:42 schreef Leandra het volgende:

[..]

Volgens mij overtreft een liefdesbaby de liefdestattoo met factor 6 ofzo.
Ja maar die kun je niet weglaseren :X
Ja, met een s. *)
Basp1donderdag 8 augustus 2019 @ 13:45
quote:
1s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:43 schreef maily het volgende:

[..]

Ja maar die kun je niet weglaseren :X
Ja, met een s. *)
Lomp met je kinderen omgaan dan raak je ze ook kwijt. 8-)
Leandradonderdag 8 augustus 2019 @ 14:00
quote:
1s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:43 schreef maily het volgende:

[..]

Ja maar die kun je niet weglaseren :X
Ja, met een s. *)
Met een z wel.
saparmurat_niyazovdonderdag 8 augustus 2019 @ 14:07
Ach, had ze dat gedoe met zijn foto's verwijderen al niet een keer eerder gedaan? Samant lijkt me wel zo'n vrouw die meteen heel melodramatisch dat soort dingen gaat doen als je al een klein meningsverschil met haar hebt, dus misschien valt het uiteindelijk allemaal wel mee.
praadjedonderdag 8 augustus 2019 @ 14:07
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 14:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Met een z wel.
Was even een doordenkertje maar ik heb hem :D
Leandradonderdag 8 augustus 2019 @ 14:08
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 14:07 schreef praadje het volgende:

[..]

Was even een doordenkertje maar ik heb hem :D
(8>
praadjedonderdag 8 augustus 2019 @ 14:09
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 14:07 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Ach, had ze dat gedoe met zijn foto's verwijderen al niet een keer eerder gedaan? Samant lijkt me wel zo'n vrouw die meteen heel melodramatisch dat soort dingen gaat doen als je al een klein meningsverschil met haar hebt, dus misschien valt het uiteindelijk allemaal wel mee.
De vraag is of Maron dat nog zou willen als er op haar insta staat dat hij een grafkop heeft. (ik ga er derhalve maar vanuit dat ze hem bedoeld)

[ Bericht 1% gewijzigd door praadje op 08-08-2019 17:46:03 ]
Leandradonderdag 8 augustus 2019 @ 14:11
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 14:09 schreef praadje het volgende:

[..]

De vraag is of Maron dat nog zou willen als er op haar insta staat dat hij een grafrotkop heeft. (ik ga er derhalve maar vanuit dat ze hem bedoeld)
Kan ook gewoon over Michael gaan, of Rolf, of Jeffrey, maar dat is icm het verwijderen van al zijn foto's niet echt geloofwaardig natuurlijk.
praadjedonderdag 8 augustus 2019 @ 14:12
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 14:11 schreef Leandra het volgende:

[..]

Kan ook gewoon over Michael gaan, of Rolf, of Jeffrey, maar dat is icm het verwijderen van al zijn foto's niet echt geloofwaardig natuurlijk.
Nee niet echt nee.
mailydonderdag 8 augustus 2019 @ 14:18
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 14:00 schreef Leandra het volgende:

[..]

Met een z wel.
:Y
mailydonderdag 8 augustus 2019 @ 14:22
quote:
12s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:53 schreef IriYe het volgende:
Of het 'grapje' is dat na de precieze berekening hij de vader niet kan zijn en dat het daarom uit is.
[geen feit maar een kansrijke aanname ;) ]
_O-
saparmurat_niyazovdonderdag 8 augustus 2019 @ 14:24
quote:
12s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:53 schreef IriYe het volgende:
Of het 'grapje' is dat na de precieze berekening hij de vader niet kan zijn en dat het daarom uit is.
[geen feit maar een kansrijke aanname ;) ]
Maron be like

best-reaction.gif
Leandradonderdag 8 augustus 2019 @ 14:26
Dan gaat het mogelijk lastig worden te achterhalen wie de vader wel is, en dan wordt de zorg voor het kindje wel een issue als ze dat weer niet zelf kan, want dan is er geen papa die het kind wel in huis kan nemen.
Fokkie83donderdag 8 augustus 2019 @ 15:19
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 13:35 schreef Leandra het volgende:

[..]


Geen Maron Hill meer op haar insta (iig niet bij de foto's vanaf 19 juli) geen hartje Maron meer in haar bio, alle foto's van haar fantastische verjaardagsfeestje verwijderd, daar stond hij immers ook op.
Ik denk dat het idd weer eens uit is.
Ik snap je , maar ze is zo impulsief.
Er zal sowieso wat aan der hand zijn daar.
Maar ik verwacht nog steeds nieuws dat de zwangerschap een grap is ( al zou het mij ook helemaal niks verbazen dat ze gewoon echt bewust zwanger is geworden )
Of ineens een miskraam.
De zwangerschap geloof ik pas als ik onbewerkte foto's zie, met een blote buik of als de baby er is.

Die naam is overigens meerdere keren weggeweest van haar insta.
Foto s nu voor de 2e keer? Half Nederland zal wel weer de schuld krijgen van een tijdelijke breuk of wat dan ook , mochten er weer nieuwe Foto s van hun samen op Instagram komen.

Zo voorspelbaar :Z
mailydonderdag 8 augustus 2019 @ 16:10
quote:
1s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 15:19 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ik snap je , maar ze is zo impulsief.
Er zal sowieso wat aan der hand zijn daar.
Maar ik verwacht nog steeds nieuws dat de zwangerschap een grap is ( al zou het mij ook helemaal niks verbazen dat ze gewoon echt bewust zwanger is geworden )
Of ineens een miskraam.
De zwangerschap geloof ik pas als ik onbewerkte foto's zie, met een blote buik of als de baby er is.

Die naam is overigens meerdere keren weggeweest van haar insta.
Foto s nu voor de 2e keer? Half Nederland zal wel weer de schuld krijgen van een tijdelijke breuk of wat dan ook , mochten er weer nieuwe Foto s van hun samen op Instagram komen.

Zo voorspelbaar :Z
Niet alleen aan der hand _O-
Fokkie83donderdag 8 augustus 2019 @ 17:01
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 16:10 schreef maily het volgende:

[..]

Niet alleen aan der hand _O-
:D
saparmurat_niyazovvrijdag 9 augustus 2019 @ 09:26
https://www.instagram.com/p/B068c_pIgfD/

Waar zou dit over gaan? :o Maron? De baby? Of zit er helemaal niets achter en pakt ze gewoon elke dag een op facebook rondzwervende quote om een beetje dieper te lijken?

[ Bericht 0% gewijzigd door saparmurat_niyazov op 09-08-2019 09:34:01 ]
Leandravrijdag 9 augustus 2019 @ 09:28
Het goede nieuws is dat ze werkelijk over dingen begint na te denken, maar goed dat kan in haar geval ook de keuze tussen fruit of cruesli in de yoghurt zijn.
quirinavrijdag 9 augustus 2019 @ 10:37
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 18:54 schreef quirina het volgende: Ik ken ook iemand met borderline die een zwangerschap gefaked had. Het zal me niet verbazen dat ze straks met het verhaal “miskraam” komt.
quirinavrijdag 9 augustus 2019 @ 10:38
Even uit het vorige deel.
:)
mailyvrijdag 9 augustus 2019 @ 11:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 09:26 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B068c_pIgfD/

Waar zou dit over gaan? :o Maron? De baby? Of zit er helemaal niets achter en pakt ze gewoon elke dag een op facebook rondzwervende quote om een beetje dieper te lijken?
Een quote van SEF nog wel ......

Een van de reacties
quote:
Meis luister naar je eigen hart en gevoel. En laat je nu eens niet lijden door het gevoel wat andere zeggen! Tis jou leven! Als je eens uit deze media zou verdwijnen en alleen aan jezelf zou denken heb je deze media elende niet want je doet het toch nooit goed.... teveel haters... jaloerse kut mongolen of Maikel en dat gedrocht lovers die jou niks gunnen. Je bent een kanjer, je hart word telkens weer misbruikt je bent te goed van vertrouwen meis! Denk aan jezelf en schijt aan de rest
Fokkie83vrijdag 9 augustus 2019 @ 11:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 09:28 schreef Leandra het volgende:
Het goede nieuws is dat ze werkelijk over dingen begint na te denken,
Dat werd ook gezegd over een van haar laatste interviews met de story, waarin ze zelfs benoemde niet voor haar hond te zorgen omdat ze nog niet eens voor haarzelf kon zorgen ( zoiets ) .Klonk ontzettend wijs..Alleen kwam een paar weken later de zwangerschaps aankondiging :X
mailyvrijdag 9 augustus 2019 @ 11:32
quote:
0s.gif Op donderdag 8 augustus 2019 12:37 schreef praadje het volgende:
Oh oh, Samant is boos https://www.instagram.com/p/B032UfgINJY/

Ik stel me zo voor dat ze niet echt zwanger was, dat Maron het even een leuk grapje vond maar dat Samant toen een beetje te ver doorging en hij dat niet meer trok. Dit ook n.a.v. de weggehaalde zwangerschapstest.

Let op; Dit is geen feit maar een voorlopige voorspelling.

Eventueel krijgen we binnenkort een update over een miskraam. Het echte verhaal van Maron en de soap giet oan.
Voorlopig heeft Sumant alles van Maron gewist en Maron nog niks van Sumant.
Fokkie83vrijdag 9 augustus 2019 @ 11:39
Mensen blijven maar zeggen dat ze uit de media moet verdwijnen, deze mensen zien niet dat Samantha de media zelf opzoekt.

Dat ze elke keer gebruikt wordt door vriendjes en vriendinnen daar ben ik het dan wel weer mee eens..Maar goed, ze laat het zelf toe.Na de zoveelste keer zou je verwachten dat iemand ervan leert.
Dan maar vrijgezel, niet veel vrienden hebben en kei en keihard aan jezelf werken om te zorgen dat je je kinderen terug krijg, maar dat lukt haar niet of ze kan het niet of ze ziet het nut er niet van in ofzo.
amarantavrijdag 9 augustus 2019 @ 11:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 11:32 schreef maily het volgende:

[..]

Voorlopig heeft Sumant alles van Maron gewist en Maron nog niks van Sumant.
Samantha logt 6000 keer per dag in op Instagram en maron logt misschien een keer per maand in of zo.
Hij heeft ook sinds juni geen nieuwe Posts
bloempjuhvrijdag 9 augustus 2019 @ 11:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 11:40 schreef amaranta het volgende:

[..]

Samantha logt 6000 keer per dag in op Instagram en maron logt misschien een keer per maand in of zo.
Hij heeft ook sinds juni geen nieuwe Posts
Misschien is Maron gewoon naar Expeditie Robinson (geweest) :')
IriYevrijdag 9 augustus 2019 @ 11:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 11:32 schreef maily het volgende:

[..]

Voorlopig heeft Sumant alles van Maron gewist en Maron nog niks van Sumant.
Misschien dreigt ze wel dat het dan echt, ECHT uit is, ofzo.
Ik denk ook dat ze elke nieuwe kerel verplicht om zijn eigen Insta vol te spammen met haar foto's zodra zij vindt dat de relatie officieel moet worden na een week, want anders houdt hij niet van haar, ofzo. :')
Sumant is ook het type dat zal dreigen met een abortus als meneer niet doet wat zij wenst.
Moet ze wel zwanger zijn.... ;)

Maar goed, als het echt, ECHT uit is en Marijn verwijdert haar foto's heb je de media-poppen weer aan het dansen, en dat is dan allemaal ZIJN schuld. :z
Maracavrijdag 9 augustus 2019 @ 12:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 09:26 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B068c_pIgfD/

Waar zou dit over gaan? :o Maron? De baby? Of zit er helemaal niets achter en pakt ze gewoon elke dag een op facebook rondzwervende quote om een beetje dieper te lijken?
Update: https://www.instagram.com/p/B08DmG9IyWn/?igshid=bansnf62nhbo

(Zit mobiel dus helaas geen screenshot)
girlnextdoor.vrijdag 9 augustus 2019 @ 12:37
oh dear :D
amarantavrijdag 9 augustus 2019 @ 12:38
Waarom maak ik dit soort dingen nou nooit mee???
saparmurat_niyazovvrijdag 9 augustus 2019 @ 12:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 12:34 schreef Maraca het volgende:

[..]

Update: https://www.instagram.com/p/B08DmG9IyWn/?igshid=bansnf62nhbo

(Zit mobiel dus helaas geen screenshot)
Gezien de inhoud van de "wijze" plaatjes die ze de afgelopen dagen heeft gepost is ze duidelijk pissig op iets of iemand. Dat gecombineerd met het weghalen van Maron's foto's lijkt dan toch wel 1+1=2 te maken.
IriYevrijdag 9 augustus 2019 @ 12:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 12:34 schreef Maraca het volgende:

[..]

Update: https://www.instagram.com/p/B08DmG9IyWn/?igshid=bansnf62nhbo

(Zit mobiel dus helaas geen screenshot)
:')
Heeft ze het weer over zichzelf?
Al die malle spreuken die zogenaamd voor een ander zijn kan ze ook op zichzelf toepassen.
Fokkie83vrijdag 9 augustus 2019 @ 13:06
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 12:45 schreef IriYe het volgende:

[..]

:')
Heeft ze het weer over zichzelf?
Al die malle spreuken die zogenaamd voor een ander zijn kan ze ook op zichzelf toepassen.
Is vaak bij mensen die continu zulke spreuken neerzetten ;)
Als het echt over Maron gaat en ze ook echt zwanger is, heeft ze denk ik wel een probleempje.Wie gaat er voor het kind zorgen? Zij kan het niet alleen.Of zal Maron haar zogenaamde " leuke " grapjes te ver vinden gaan en heeft ook hij afstand genomen.
Als ze nou eens duidelijk is en er namen bijzet!!

[ Bericht 11% gewijzigd door Fokkie83 op 09-08-2019 13:14:23 ]
saparmurat_niyazovvrijdag 9 augustus 2019 @ 13:11
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 12:45 schreef IriYe het volgende:

[..]

:')
Heeft ze het weer over zichzelf?
Al die malle spreuken die zogenaamd voor een ander zijn kan ze ook op zichzelf toepassen.
Ha, nou moet ik weer aan die keer denken dat ze iets te melden had over neppe mensen.

https://www.instagram.com/p/ByqvWsqIq3G/
#ANONIEMvrijdag 9 augustus 2019 @ 13:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 11:32 schreef maily het volgende:

[..]

Voorlopig heeft Sumant alles van Maron gewist en Maron nog niks van Sumant.
https://www.instagram.com/p/B0HDBoeox2m/

https://www.instagram.com/p/BzOSonQI6ao/

Niet alles...
mailyvrijdag 9 augustus 2019 @ 13:28
quote:
:o
IriYevrijdag 9 augustus 2019 @ 13:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 13:06 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Is vaak bij mensen die continu zulke spreuken neerzetten ;)

I know. :Y
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 13:11 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Ha, nou moet ik weer aan die keer denken dat ze iets te melden had over neppe mensen.

Ja, en hetzelfde geldt voor haar eigen grafkop.
Het is toch een merkwaardig iets; je laat je kop meerdere malen verbouwen om er vervolgens 20 filters overheen te zetten. :')
saparmurat_niyazovvrijdag 9 augustus 2019 @ 16:46
Ah kijk, toch nog aan met Maron dus?

https://www.instagram.com/p/B08l3j8ojT0/
mailyvrijdag 9 augustus 2019 @ 16:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 16:46 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Ah kijk, toch nog aan met Maron dus?

https://www.instagram.com/p/B08l3j8ojT0/
Oja, die oma is er ook nog :D
amarantavrijdag 9 augustus 2019 @ 17:23
Nou, de zomerstop van GTST krijgt zo een wel een goede invulling
girlnextdoor.vrijdag 9 augustus 2019 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 16:47 schreef maily het volgende:

[..]

Oja, die oma is er ook nog :D
Jeetje, ze gaat er ook steeds verspookter uitzien.. voor zover dat nog kan als ze al zo vervallen is.
cindy11vrijdag 9 augustus 2019 @ 17:49
Denk eerder dat haar postings gaan over Naomi... aangezien die blijkbaar toch een liedje heeft opgenomen zoals ik zojuist las op Insta. 😉😂
IriYevrijdag 9 augustus 2019 @ 17:59
Arme schoonmoeder, daar sta je dan. Die ziet de bui natuurlijk al hangen, ergens in de nabije toekomst. -O-
mailyvrijdag 9 augustus 2019 @ 18:12
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 17:59 schreef IriYe het volgende:
Arme schoonmoeder, daar sta je dan. Die ziet de bui natuurlijk al hangen, ergens in de nabije toekomst. -O-
Nja duurt nog 33 weken hoor :D
Fokkie83vrijdag 9 augustus 2019 @ 18:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 17:49 schreef cindy11 het volgende:
Denk eerder dat haar postings gaan over Naomi... aangezien die blijkbaar toch een liedje heeft opgenomen zoals ik zojuist las op Insta. 😉😂
Naomi is gewoon een triest kind.
Ik irriteer me al aan dat aanstellerige stemmetje van haar.
Zielig, jaloers, onzeker grietje is het.
Fokkie83vrijdag 9 augustus 2019 @ 18:32
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 17:59 schreef IriYe het volgende:
Arme schoonmoeder, daar sta je dan.
Dacht ik ook, toen ik die foto zag.
Maron staat er ook wel heel happy op :')

Het zou als broer zijnde ook wel aan mij vreten als ik mijn zusje met Jan en alleman leuk zie doen, terwijl ze niet naar mij toekomt omdat ze het zelf niet aankan. :r
Ticootjevrijdag 9 augustus 2019 @ 18:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 18:32 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Dacht ik ook, toen ik die foto zag.
Maron staat er ook wel heel happy op :')

Het zou als broer zijnde ook wel aan mij vreten als ik mijn zusje met Jan en alleman leuk zie doen, terwijl ze niet naar mij toekomt omdat ze het zelf niet aankan. :r
Ze kan het niet aan dat de aandacht niet voor haar is.
IriYevrijdag 9 augustus 2019 @ 18:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 augustus 2019 18:12 schreef maily het volgende:

[..]

Nja duurt nog 33 weken hoor :D
Denken dat dit zonder slag of stoot zal verlopen. :')
cindy11vrijdag 9 augustus 2019 @ 21:13
[..]

Naomi is gewoon een triest kind.
Ik irriteer me al aan dat aanstellerige stemmetje van haar.
Zielig, jaloers, onzeker grietje is het.
[/quote]

Ik ken het hele meisje niet..maar ze is er niet leuker op geworden in ieder geval.
Het " Kijk mij eens leuk zijn en vooral zo "normaal" gebleven zijn..,spat ervan af.
praadjezaterdag 10 augustus 2019 @ 10:25
Jaaaaa, Maron staat er weer bij op haar insta *O* Let the drama roll on.....
quirinazaterdag 10 augustus 2019 @ 13:34
“Babydaddy en proudmommy”
Alles koek en ei !
Leandrazaterdag 10 augustus 2019 @ 13:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 13:34 schreef quirina het volgende:
“Babydaddy en proudmommy”
Alles koek en ei !
Ha ha ha.... niet weten wat een baby daddy is :')
IriYezaterdag 10 augustus 2019 @ 13:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 13:34 schreef quirina het volgende:
“Babydaddy en proudmommy”
Alles koek en ei !
Schrijft ze dit voor ons, FOK!kers?
amarantazaterdag 10 augustus 2019 @ 13:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 13:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ha ha ha.... niet weten wat een baby daddy is :')
Ik weet ook niet wat een baby daddy is? Ik weet wel wat een sugar daddy is maar… Wat is een baby daddy dan?
DancingPhoebezaterdag 10 augustus 2019 @ 13:50
De eh, daddy van de baby..? meestal gebruikt wanneer de vader niet veel meer rol speelt dan verwekken.

Ook vaak gebruikt wanneer vrouwen kinderen van veel verschillende vaders hebben "O wauw, vier baby daddies?!"
amarantazaterdag 10 augustus 2019 @ 13:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 13:50 schreef DancingPhoebe het volgende:
De eh, daddy van de baby..? meestal gebruikt wanneer de vader niet veel meer rol speelt dan verwekken.

Ook vaak gebruikt wanneer vrouwen kinderen van veel verschillende vaders hebben "O wauw, vier baby daddies?!"
Ah okť. Ik had er nog nooit van gehoord.Ik zou het ook zien als gewoon de vader van de baby.
amarantazaterdag 10 augustus 2019 @ 13:53
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=baby%20daddy

Weer wat geleerd
Ticootjezaterdag 10 augustus 2019 @ 16:14
Noh. Ik heb toch wel andere ideeŽn bij daddy. En zo noem ik mn man toch echt niet.
praadjezaterdag 10 augustus 2019 @ 16:18
quote:
7s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 13:43 schreef IriYe het volgende:

[..]

Schrijft ze dit voor ons, FOK!kers?
:Y
Fokkie83zaterdag 10 augustus 2019 @ 17:36
Iedere keer als Maron, Samantha filmt, zijn haar borsten vol in beeld en haar hoofd maar half. :X
Messinazaterdag 10 augustus 2019 @ 18:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 17:36 schreef Fokkie83 het volgende:
Iedere keer als Maron, Samantha filmt, zijn haar borsten vol in beeld en haar hoofd maar half. :X
Zit ook meer in d'r borsten dan in d'r hoofd :P
praadjezaterdag 10 augustus 2019 @ 19:08
Ah ze is weer getransformeerd naar Barbie ipv Samantha.
https://www.instagram.com/p/B0_RB9-FBEI/
mailyzaterdag 10 augustus 2019 @ 19:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 19:08 schreef praadje het volgende:
Ah ze is weer getransformeerd naar Barbie ipv Samantha.
https://www.instagram.com/p/B0_RB9-FBEI/
@Fokkie83 :D
girlnextdoor.zaterdag 10 augustus 2019 @ 19:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 19:08 schreef praadje het volgende:
Ah ze is weer getransformeerd naar Barbie ipv Samantha.
https://www.instagram.com/p/B0_RB9-FBEI/
Okee, ik weet niet of dit heel triest is.. Maar zit op een festival dit weekend, en Suhmant levert heel wat gespreksstof op. En heb iedereen verwezen naar dit topic :')
praadjezaterdag 10 augustus 2019 @ 19:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 19:24 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Okee, ik weet niet of dit heel triest is.. Maar zit op een festival dit weekend, en Suhmant levert heel wat gespreksstof op. En heb iedereen verwezen naar dit topic :')
Welkom alle festivalgangers *O* *O* *O*
mailyzaterdag 10 augustus 2019 @ 19:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 19:24 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Okee, ik weet niet of dit heel triest is.. Maar zit op een festival dit weekend, en Suhmant levert heel wat gespreksstof op. En heb iedereen verwezen naar dit topic :')
Veel nieuwe users straks? :D
Andromachezaterdag 10 augustus 2019 @ 19:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 19:24 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Okee, ik weet niet of dit heel triest is.. Maar zit op een festival dit weekend, en Suhmant levert heel wat gespreksstof op. En heb iedereen verwezen naar dit topic :')
Nooit triester dan de situatie van de kindjes, echt, mijn hart breekt hoor. Dus zolang Suhmant zelf nog doorsleazet, wees welkom :@
quirinazaterdag 10 augustus 2019 @ 23:25

Dj jan heeft Ma Ron wel nodig om zijn plaatjes vol te praten anders maakt hij ook niks klaar.
Andromachezaterdag 10 augustus 2019 @ 23:32
Die heeft zich dus kapotgesnoven. Die wereld, echt...
Pippizondag 11 augustus 2019 @ 00:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 23:25 schreef quirina het volgende:
Dj jan heeft Ma Ron wel nodig om zijn plaatjes vol te praten anders maakt hij ook niks klaar.
Sjonge zeg, totaal geen scratch skills en wat een slechte beat matching. :X
praadjezondag 11 augustus 2019 @ 09:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 augustus 2019 23:25 schreef quirina het volgende:

Dj jan heeft Ma Ron wel nodig om zijn plaatjes vol te praten anders maakt hij ook niks klaar.
Wat sleeeeecht _O-
Cyanide-zondag 11 augustus 2019 @ 09:50
"komt ie" :') :')
IriYezondag 11 augustus 2019 @ 10:40
Hemeltje lief, wat een ellende. :') _O-
amarantazondag 11 augustus 2019 @ 10:55
En winston en ??? maar meedeinen met hun hoofd
amarantazondag 11 augustus 2019 @ 10:58
Moet er een hele rol beschuit in gehaktballen?
mailyzondag 11 augustus 2019 @ 11:05
quote:
1s.gif Op zondag 11 augustus 2019 10:58 schreef amaranta het volgende:
Moet er een hele rol beschuit in gehaktballen?
Bij Barbie's ballen wel :Y)
amarantazondag 11 augustus 2019 @ 11:17
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2019 11:05 schreef maily het volgende:

[..]

Bij Barbie's ballen wel :Y)
Lijkt me nogal veel?
Marsenalzondag 11 augustus 2019 @ 11:19
quote:
1s.gif Op zondag 11 augustus 2019 11:17 schreef amaranta het volgende:

[..]

Lijkt me nogal veel?
Bij Barbie thuis heb je altijd zwaar geschut nodig om de hele flikkerse boel bij elkaar te houden.

badum tss
Fokkie83zondag 11 augustus 2019 @ 11:29
quote:
1s.gif Op zondag 11 augustus 2019 11:17 schreef amaranta het volgende:

[..]

Lijkt me nogal veel?
Lijkt mij ook.
Waarschijnlijk zeggen ze maar wat, tenslotte wisten ze beide ook niet precies hoeveel maanden ze nu samen waren. :')
Fokkie83zondag 11 augustus 2019 @ 11:30
quote:
10s.gif Op zondag 11 augustus 2019 10:40 schreef IriYe het volgende:
Hemeltje lief, wat een ellende. :') _O-
Zeg dat wel :|W
tessssssssszondag 11 augustus 2019 @ 20:42
quote:
1s.gif Op zondag 11 augustus 2019 10:58 schreef amaranta het volgende:
Moet er een hele rol beschuit in gehaktballen?
Ik doe eigenlijk helemaal geen beschuit bij gehaktballen.
amarantazondag 11 augustus 2019 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2019 20:42 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ik doe eigenlijk helemaal geen beschuit bij gehaktballen.
Ik maak wel eens zelf hamburgers en dan doe ik er een heel klein beetje paneermeel bij. Of inderdaad beschuit als ik geen paneermeel heb.Maar zeker geen hele rol beschuiten. En ook geen heel pak paneermeel.
Leandrazondag 11 augustus 2019 @ 21:39
Ik gebruik ook beschuit en eieren.
tessssssssszondag 11 augustus 2019 @ 23:28
quote:
1s.gif Op zondag 11 augustus 2019 21:37 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik maak wel eens zelf hamburgers en dan doe ik er een heel klein beetje paneermeel bij. Of inderdaad beschuit als ik geen paneermeel heb.Maar zeker geen hele rol beschuiten. En ook geen heel pak paneermeel.
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2019 21:39 schreef Leandra het volgende:
Ik gebruik ook beschuit en eieren.
Owh. Dan zal ik dat ook eens proberen. Kijken of iemand verschil merkt.
praadjemaandag 12 augustus 2019 @ 00:30
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2019 21:39 schreef Leandra het volgende:
Ik gebruik ook beschuit en eieren.
Ik ook.
mailymaandag 12 augustus 2019 @ 00:32
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2019 23:28 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

[..]

Owh. Dan zal ik dat ook eens proberen. Kijken of iemand verschil merkt.
Laat je het ook filmen? :D
Ticootjemaandag 12 augustus 2019 @ 07:33
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2019 21:39 schreef Leandra het volgende:
Ik gebruik ook beschuit en eieren.
Idem. Anders heb je droge ballen.
Fokkie83maandag 12 augustus 2019 @ 08:18
quote:
0s.gif Op maandag 12 augustus 2019 00:32 schreef maily het volgende:

[..]

Laat je het ook filmen? :D
Wel met de borstjes vol in beeld he, je gezicht doet er niet zo toe. ;)
En zou er geen heel pak beschuit doorheen gooien, ik vermoed dat je dan mislukte ballen krijg. :s)
Fokkie83dinsdag 13 augustus 2019 @ 07:48
Die foto met Wendy Van Dijk ;(
Waarom vertelt niemand haar dat deze pruik echt niet mooi is?
De pruik en zonnebril bedekken 2/ 3 van haar gezicht.
Fokkie83dinsdag 13 augustus 2019 @ 07:56
Ook die bevestiging van haar vakantie _O- Is ze bang dat ze niet geloofd wordt, omdat de " vakantie " naar Ibiza verzonnen was? Of zal ze op een sponsering hopen ?
JaneDoedinsdag 13 augustus 2019 @ 15:04
quote:
14s.gif Op zondag 11 augustus 2019 11:19 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Bij Barbie thuis heb je altijd zwaar geschut nodig om de hele flikkerse boel bij elkaar te houden.

badum tss
Ik schaam me diep, ik moest hard op lachen
renadinsdag 13 augustus 2019 @ 15:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 07:48 schreef Fokkie83 het volgende:
Die foto met Wendy Van Dijk ;(
Waarom vertelt niemand haar dat deze pruik echt niet mooi is?
De pruik en zonnebril bedekken 2/ 3 van haar gezicht.
Ik denk dat ze met alle mensen die haar de waarheid vertellen het contact verbreekt :')
saparmurat_niyazovdinsdag 13 augustus 2019 @ 15:52
quote:
samantha_de_jong29
Ah heerlijk ff zonnebankje gepakt nu boodschapjes doen en koken !! En ag... mensen.....zwanger of niet, ten eerste bemoei jullie met je eigen zielige leventje Punt2, met een HANDDOEK op je buik kan het totaal geen kwaad! Poento 3, voor alle BETER WETERZZZZZZ IK HEB LEKKER EEN GEZICHTSBRUINER gepakt....ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen die op hun dikke reet ploffen en niks ondernemen! Laat mij lekker met rust de & groeten! Ik ben nu echt een keer klaar mee dat gebemoei van andere!! ben NIEMAND nog maals NIEMAND iets verschuldigd! Ik doe in MIJN leven wat ik zelf wil bevalt jullie dit niet ? kijk lekker NIET op mijn insta!!!
Zeg het ze meid!! 8)7

Is dit naar aanleiding van al die reacties die ze vanochtend kreeg op de inmiddels verwijderde foto/actie van haar (waarschijnlijk neppe) Louis Vuitton-schoeisel?
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 16:06
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 15:52 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Zeg het ze meid!! 8)7

Is dit naar aanleiding van al die reacties die ze vanochtend kreeg op de inmiddels verwijderde foto/actie van haar (waarschijnlijk neppe) Louis Vuitton-schoeisel?
Het gat in de ozonlaag is zeker ook verzonnen hŤ hahahahaha.
Ticootjedinsdag 13 augustus 2019 @ 16:07
Ze schrijft in elk geval “mijn leven” ipv “me leven”.

Het wordt nog wat.
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 16:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 07:48 schreef Fokkie83 het volgende:
Die foto met Wendy Van Dijk ;(
Waarom vertelt niemand haar dat deze pruik echt niet mooi is?
De pruik en zonnebril bedekken 2/ 3 van haar gezicht.
Het moge duidelijk zijn hoe ik over die zonnebril denk 8-)
Lief17dinsdag 13 augustus 2019 @ 16:09
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 15:52 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Zeg het ze meid!! 8)7

Is dit naar aanleiding van al die reacties die ze vanochtend kreeg op de inmiddels verwijderde foto/actie van haar (waarschijnlijk neppe) Louis Vuitton-schoeisel?
Nu staat er weer een nep Rolex. |:(
mascara-klodderdinsdag 13 augustus 2019 @ 16:17
Doe eens linkjes mensen! Er zijn mensen die geen instadinges hebben ;)
saparmurat_niyazovdinsdag 13 augustus 2019 @ 16:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 16:17 schreef mascara-klodder het volgende:
Doe eens linkjes mensen! Er zijn mensen die geen instadinges hebben ;)
Boze Barbie: https://www.instagram.com/p/B1Gpy8EI9RN/

"Rolex": https://www.instagram.com/p/B1Gr_QnFw7y/
mascara-klodderdinsdag 13 augustus 2019 @ 16:22
quote:
^O^ tnx
ChilllayDdinsdag 13 augustus 2019 @ 16:51
Tjezus wat is ze lelijk
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 16:17 schreef mascara-klodder het volgende:
Doe eens linkjes mensen! Er zijn mensen die geen instadinges hebben ;)
Ik heb ook geen instadinges. Maar kan zonder account ook gewoon op haar pagina kijken. Kan alleen de reacties niet lezen
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 16:09 schreef Lief17 het volgende:

[..]

Nu staat er weer een nep Rolex. |:(
Het erge is dat die nep spullen ook loeiduur zijn.
MŤŤk en naoom hebben ook een tijdje zo’n webwinkel gepromoot.
kleinvogelijndinsdag 13 augustus 2019 @ 18:01
Mwahahahaha kijk die doos van die ‘Rolex’....de inkt van de x was zeker nog niet helemaal droog toen die Chinees hem dichtdeed😂😂😂
cindy11dinsdag 13 augustus 2019 @ 18:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 16:07 schreef Ticootje het volgende:
Ze schrijft in elk geval “mijn leven” ipv “me leven”.

Het wordt nog wat.
Vast door een ander geschreven,dit was voor haar doen te "Foutloos"..👍😉
Ook geweldig dat stukje over op je dikke luie reet thuis op de bank ploffen en niets doen..😂
Fokkie83dinsdag 13 augustus 2019 @ 19:10
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 15:52 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Zeg het ze meid!! 8)7

Is dit naar aanleiding van al die reacties die ze vanochtend kreeg op de inmiddels verwijderde foto/actie van haar (waarschijnlijk neppe) Louis Vuitton-schoeisel?
_O-
Ze heeft zeker ook nog nooit van een zwangerschapsmasker gehoord 8)7

En nee de mensen die in bijstand zitten kunnen inderdaad niet zoveel ondernemen als Samantha.Die mensen krijgen geen " gratis " dingen waardoor ze van alles kunnen ondernemen, vakanties zijn ook zeldzaam.Maar goed, deze mensen kunnen waarschijnlijk wel zelf voor hun kinderen zorgen.
Amen :W

[ Bericht 16% gewijzigd door Fokkie83 op 13-08-2019 19:18:33 ]
mailydinsdag 13 augustus 2019 @ 19:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 18:01 schreef kleinvogelijn het volgende:
Mwahahahaha kijk die doos van die ‘Rolex’....de inkt van de x was zeker nog niet helemaal droog toen die Chinees hem dichtdeed😂😂😂
Maron helemaal blij dat hij een R.olex kreeg voor zijn verjaardag ....
tesssssssssdinsdag 13 augustus 2019 @ 19:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 19:10 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

_O-
Ze heeft zeker ook nog nooit van een zwangerschapsmasker gehoord 8)7

En nee de mensen die in bijstand zitten kunnen inderdaad niet zoveel ondernemen als Samantha.Die mensen krijgen geen " gratis " dingen waardoor ze van alles kunnen ondernemen, vakanties zijn ook zeldzaam.Maar goed, deze mensen kunnen waarschijnlijk wel zelf voor hun kinderen zorgen.
Amen :W

Ik dacht eigenlijk dat als je in de bijstand zit, dat je ook geen giften aan mocht nemen.
Leandradinsdag 13 augustus 2019 @ 19:52
Lees ik nou dat naar de zonnebank gaan valt onder "niet thuis blijven zitten maar iets ondernemen"?

Oeh... valt een dagje wellness center ook onder "iets ondernemen"? Want ik denk dat ik dan wel opties zie om heel ondernemend te worden *O*

Sauna, kruidenbad, chocoladepakking, stoombad, kruidenbad, lunch, modderbad, oliemassage, stoombad, kruidenbad, manicure, pedicure... ja, dat gaat wel wat worden denk ik O+
Leandradinsdag 13 augustus 2019 @ 19:56
quote:
Dan is echt maar te hopen dat ze geen bijstandsuitkering krijgt, want hoe ga je uitleggen dat je je vriendje een Rolex cadeau doet van de bijstand.
Tinkepinkdinsdag 13 augustus 2019 @ 20:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 19:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dan is echt maar te hopen dat ze geen bijstandsuitkering krijgt, want hoe ga je uitleggen dat je je vriendje een Rolex cadeau doet van de bijstand.
Ik dacht net hetzelfde. En ook nog een vakantie naar Turkije boeken. Waar doet ze het van?
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 20:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 20:46 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Ik dacht net hetzelfde. En ook nog een vakantie naar Turkije boeken. Waar doet ze het van?
Die vakantie is met schoon familie toch? Misschien door de fam betaald.
mailydinsdag 13 augustus 2019 @ 20:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 20:52 schreef amaranta het volgende:

[..]

Die vakantie is met schoon familie toch? Misschien door de fam betaald.
Lekker hoor, met je (schoon-)familie naar Turkije ....
Enfin, daar gaan we alle dagen nog foto's van zien natuurlijk :P
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 20:55
Op de site van Rolex staan geeneens prijzen.... de goedkoopste Rolex zal bij een euro of 5000 beginnen?
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 20:54 schreef maily het volgende:

[..]

Lekker hoor, met je (schoon-)familie naar Turkije ....
Enfin, daar gaan we alle dagen nog foto's van zien natuurlijk :P
Ik heb donderdag een afspraak waar ik best tegenop zie. Ik ga nog liever 6474337x naar die afspraak dan ťťn overnachting met mn schoonfamilie
mailydinsdag 13 augustus 2019 @ 20:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 20:55 schreef amaranta het volgende:
Op de site van Rolex staan geeneens prijzen.... de goedkoopste Rolex zal bij een euro of 5000 beginnen?
Wedden dat DJJean bijgelegd heeft :D
mailydinsdag 13 augustus 2019 @ 20:57
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 20:56 schreef amaranta het volgende:

[..]

Ik heb donderdag een afspraak waar ik best tegenop zie. Ik ga nog liever 6474337x naar die afspraak dan ťťn overnachting met mn schoonfamilie
Dit dus ....

Sterkte donderdag ^O^
Messinadinsdag 13 augustus 2019 @ 20:59
Dat is geen echte Rolex. Verrassend, he?

Als Rolex zo z'n horloges gaat verpakken... :')

*edit*
Dit model echt kost 33000 euro.
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 20:59 schreef Messina het volgende:
Dat is geen echte Rolex. Verrassend, he?

Als Rolex zo z'n horloges gaat verpakken... :')

*edit*
Dit model echt kost 33000 euro.
Dat is nog wel super gÍnant. Dat je dus gewoon zo’n horloge draagt en dat iedereen weet dat hij nep is. Draag dan gewoon een mooie fossil of zo
Messinadinsdag 13 augustus 2019 @ 21:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:02 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat is nog wel super gÍnant. Dat je dus gewoon zo’n horloge draagt en dat iedereen weet dat hij nep is. Draag dan gewoon een mooie fossil of zo
Niet iedereen ziet dat. "Dat volk" (sorry, sorry :@ ) ziet dat niet.
amarantadinsdag 13 augustus 2019 @ 21:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:03 schreef Messina het volgende:

[..]

Niet iedereen ziet dat. "Dat volk" (sorry, sorry :@ ) ziet dat niet.
Dat je neppe Louis Vuitton schoenen niet van echte kan onderscheiden is nog tot daar aan toe.
maar goed.
Je zult wel gelijk hebben.
Tinkepinkdinsdag 13 augustus 2019 @ 21:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:03 schreef Messina het volgende:

[..]

Niet iedereen ziet dat. "Dat volk" (sorry, sorry :@ ) ziet dat niet.
Ik zou het ook niet zien. Wat boeit het ook?
praadjedinsdag 13 augustus 2019 @ 21:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 17:17 schreef amaranta het volgende:

[..]

Het erge is dat die nep spullen ook loeiduur zijn.
MŤŤk en naoom hebben ook een tijdje zo’n webwinkel gepromoot.
Ben je mal, bij AliExpress 25 euro ofzo via speciale linken heb ik wel eens gezien.
Messinadinsdag 13 augustus 2019 @ 21:18
De neppers worden ook steeds beter ;)

Het is gewoon triest om te pochen op social media met een nep-product. Maar misschien denken zij wel: Slim: Net echt, veel goedkoper.
Ticootjedinsdag 13 augustus 2019 @ 21:34
Waarom pronken met nepspul?
Ik snap er niks van.
Leandradinsdag 13 augustus 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:13 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Ik zou het ook niet zien. Wat boeit het ook?
Als het niet boeit heb je ook geen (nep) Rolex nodig natuurlijk ;)
Het boeit hen dus heel erg want ze willen het doen lijken alsof hij een "klokje" van 33K draagt.
saparmurat_niyazovdinsdag 13 augustus 2019 @ 22:04
Zeker irl herken je zo'n neppe Rolex vaak meteen. Afwerkingskwaliteit, inferieure materialen, etc. Van dichtbij dus, althans. Van ver weg valt het wat minder op, en daar zal het de meeste kopers van namaak dan ook wel om gaan.
mailydinsdag 13 augustus 2019 @ 22:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 20:59 schreef Messina het volgende:
Dat is geen echte Rolex. Verrassend, he?

Als Rolex zo z'n horloges gaat verpakken... :')

*edit*
Dit model echt kost 33000 euro.
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:02 schreef amaranta het volgende:

[..]

Dat is nog wel super gÍnant. Dat je dus gewoon zo’n horloge draagt en dat iedereen weet dat hij nep is. Draag dan gewoon een mooie fossil of zo
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:03 schreef Messina het volgende:

[..]

Niet iedereen ziet dat. "Dat volk" (sorry, sorry :@ ) ziet dat niet.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:18 schreef Messina het volgende:
De neppers worden ook steeds beter ;)

Het is gewoon triest om te pochen op social media met een nep-product. Maar misschien denken zij wel: Slim: Net echt, veel goedkoper.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 21:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als het niet boeit heb je ook geen (nep) Rolex nodig natuurlijk ;)
Het boeit hen dus heel erg want ze willen het doen lijken alsof hij een "klokje" van 33K draagt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 22:04 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
Zeker irl herken je zo'n neppe Rolex vaak meteen. Afwerkingskwaliteit, inferieure materialen, etc. Van dichtbij dus, althans. Van ver weg valt het wat minder op, en daar zal het de meeste kopers van namaak dan ook wel om gaan.
Met veel geweld bestolen van Rolex Al dan niet nep denk ik dan :D
kleinvogelijndinsdag 13 augustus 2019 @ 22:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 18:09 schreef cindy11 het volgende:

[..]

Vast door een ander geschreven,dit was voor haar doen te "Foutloos"..👍😉
Ook geweldig dat stukje over op je dikke luie reet thuis op de bank ploffen en niets doen..😂
De woordkeus is ook opvallend: ”ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen

Dat impliceert dat ze zelf ook zielig thuiszittend is? :Y
Leandradinsdag 13 augustus 2019 @ 22:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 22:08 schreef maily het volgende:

[..]


[..]


[..]


[..]


[..]


[..]

Met veel geweld bestolen van Rolex Al dan niet nep denk ik dan :D
Die jongens zien het verschil wel hoor, die achtervolgen iemand niet naar huis voor een neppert.
Doedezemaardinsdag 13 augustus 2019 @ 22:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 22:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die jongens zien het verschil wel hoor, die achtervolgen iemand niet naar huis voor een neppert.
D’r pruik is waarschijnlijk meer waard dan die ‘rolex’
Leandradinsdag 13 augustus 2019 @ 22:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 22:21 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

D’r pruik is waarschijnlijk meer waard dan die ‘rolex’
Die wil ook niemand hebben.
mailydinsdag 13 augustus 2019 @ 22:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 22:21 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

D’r pruik is waarschijnlijk meer waard dan die ‘rolex’
_O_ _O-
AgnesGrudinsdag 13 augustus 2019 @ 22:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 22:21 schreef Doedezemaar het volgende:

[..]

D’r pruik is waarschijnlijk meer waard dan die ‘rolex’
Held 😂
saparmurat_niyazovdinsdag 13 augustus 2019 @ 23:04
https://www.instagram.com/p/B1Hgr6jI_Z3/

quote:
samantha_de_jong29
Ons maak je niet gek, wij zijn GEKKER!!! haha😋 Maar ga gerust door....wij genieten er van!!! echt dat er mensen bestaan die zoveel tijd en engerie in ons steken zegt meer dan genoeg 🤣🙄 maar....alles op z'n tijd ✌ dikke MIDDELVINGER 🖕🖕🖕 #loveforthelovers #fuckhaters
Nounou... En Maron doet lekker mee, met middelvinger en Made in China Rolex pontificaal in beeld.
tesssssssssdinsdag 13 augustus 2019 @ 23:18
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 23:04 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1Hgr6jI_Z3/
[..]

Nounou... En Maron doet lekker mee, met middelvinger en Made in China Rolex pontificaal in beeld.
Veel gekker kan je ze inderdaad ook niet maken, daar heeft ze dan wel weer gelijk in.
Fokkie83woensdag 14 augustus 2019 @ 00:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 22:22 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die wil ook niemand hebben.
:') _O-
Fokkie83woensdag 14 augustus 2019 @ 00:14
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 23:04 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1Hgr6jI_Z3/
[..]

Nounou... En Maron doet lekker mee, met middelvinger en Made in China Rolex pontificaal in beeld.
Ze geniet er helemaal niet van, anders reageer je niet zo.
Snap dat het je gaat irriteren maar daar is een oplossing voor en dat is uit de media.Dat weigert ze, want ze wilt de aandacht blijven houden.
Die teksten zijn trouwens zeker niet door haar zelf geschreven, dit is absoluut haar schrijfstijl niet.

[ Bericht 6% gewijzigd door Fokkie83 op 14-08-2019 00:23:58 ]
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 00:20
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 00:14 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Ze geniet er helemaal niet van, anders reageer je zo niet.
Snap dat het je gaat irriteren maar daar is een oplossing voor en dat is uit de media.
Die teksten zijn trouwens zeker niet door haar zelf geschreven, dit is absoluut haar schrijfstijl niet.
Daarbij mogen andere hun mening niet uiten maar begint ze wel over alle
Ga jij nou net als zij schrijven? Tsssssssssssss :N
Fokkie83woensdag 14 augustus 2019 @ 00:31
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 00:20 schreef maily het volgende:

[..]

Ga jij nou net als zij schrijven? Tsssssssssssss :N
:D
Heb er ook maar een stuk tussenuit gehaald, het is toch zinloos.

:s)
ZetaOSwoensdag 14 augustus 2019 @ 01:46
quote:
Die klok is fake, zie het aan het doosje direct.
staticwoensdag 14 augustus 2019 @ 08:40
Misschien moet je eens teruglezen.
IriYewoensdag 14 augustus 2019 @ 10:17
Toe maar; een vakantie met je kinderen, ouders en zieke broer schoonfamilie, een neppe Trollex, nieuwe lippen? en een zonnebank nemen die sterk ontraden wordt in de eerste 3maanden.
De Story heeft weer uitbetaald voor haar nepverhalen, zie ik.

Straks als het weer eens uit is met haar 'grote liefde' mag Marijn die Trollex weer bij haar inleveren. Alles op z'n tijd.. :')
Wanneer vertrekt ze naar Turkije? Ben benieuwd wat ze gaat verzinnen om drama te creeeren.
Nou doei, stelletje aandachtskleuters!
SPOILER
a066e82dcdd9f1c345b934f64d086017.jpg
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 10:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 23:18 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Veel gekker kan je ze inderdaad ook niet maken, daar heeft ze dan wel weer gelijk in.
De zwangerschapshormonen beginnen al aardig op te spelen. Dit kan alleen maar leuker worden :Y
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 10:24
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 23:04 schreef saparmurat_niyazov het volgende:
https://www.instagram.com/p/B1Hgr6jI_Z3/
[..]

Nounou... En Maron doet lekker mee, met middelvinger en Made in China Rolex pontificaal in beeld.
Ze kijkt ook echt alsof ze super aan het genieten is :N
letmehearyouscreamwoensdag 14 augustus 2019 @ 10:42
Ik denk dat we blij mogen zijn als de zonnebank het enige is dat ze het kindje/de vrucht aandoet...
letmehearyouscreamwoensdag 14 augustus 2019 @ 10:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 19:52 schreef Leandra het volgende:
Lees ik nou dat naar de zonnebank gaan valt onder "niet thuis blijven zitten maar iets ondernemen"?

Oeh... valt een dagje wellness center ook onder "iets ondernemen"? Want ik denk dat ik dan wel opties zie om heel ondernemend te worden *O*

Sauna, kruidenbad, chocoladepakking, stoombad, kruidenbad, lunch, modderbad, oliemassage, stoombad, kruidenbad, manicure, pedicure... ja, dat gaat wel wat worden denk ik O+
Wat een heerlijke hands-on mentaliteit heb jij toch.
letmehearyouscreamwoensdag 14 augustus 2019 @ 10:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 augustus 2019 07:48 schreef Fokkie83 het volgende:
Die foto met Wendy Van Dijk ;(
Waarom vertelt niemand haar dat deze pruik echt niet mooi is?
De pruik en zonnebril bedekken 2/ 3 van haar gezicht.
Twee junkies bij elkaar. Ze lijkt op Mary Borsato zo. En die is 93 ofzo, dus dat is geen compliment.
Marsenalwoensdag 14 augustus 2019 @ 10:54
Vanmorgen naar de kapper geweest en vanmiddag laat mijn vrouw haar nagels doen, niemand kan zeggen dat wij geen ambitieuze ondernemers zijn
saparmurat_niyazovwoensdag 14 augustus 2019 @ 11:01
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 10:24 schreef praadje het volgende:

[..]

Ze kijkt ook echt alsof ze super aan het genieten is :N
Tsja, ze is ook nog steeds boos lijkt het: https://www.instagram.com/p/B1HxjhOob0z/
saparmurat_niyazovwoensdag 14 augustus 2019 @ 11:02
quote:
10s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 10:54 schreef Marsenal het volgende:
Vanmorgen naar de kapper geweest en vanmiddag laat mijn vrouw haar nagels doen, niemand kan zeggen dat wij geen ambitieuze ondernemers zijn
Cool, ik ga nu boodschappen doen. Want zo ben ik. Ondernemend en zo.
Marsenalwoensdag 14 augustus 2019 @ 11:06
quote:
14s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 11:02 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Cool, ik ga nu boodschappen doen. Want zo ben ik. Ondernemend en zo.
Life on the fast lane _O_
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 11:06
quote:
10s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 10:54 schreef Marsenal het volgende:
Vanmorgen naar de kapper geweest en vanmiddag laat mijn vrouw haar nagels doen, niemand kan zeggen dat wij geen ambitieuze ondernemers zijn
Jeetje, jullie hebben echt een druk en ondernemend bestaan. Daar kunnen die luie bankhangers nog een puntje aan zuigen. Respect, wel op tijd rust nemen hoor ^O^
tessssssssswoensdag 14 augustus 2019 @ 12:02
quote:
10s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 11:01 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Tsja, ze is ook nog steeds boos lijkt het: https://www.instagram.com/p/B1HxjhOob0z/
Ze is best druk bezig met net doen alsof ze zich er niks van aantrekt.
Leandrawoensdag 14 augustus 2019 @ 12:30
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 10:46 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Wat een heerlijke hands-on mentaliteit heb jij toch.
Vandaag gelijk goed begonnen, kom net bij de beautysalon vandaan.
Heb m'n wimpers laten verven.

Nu naar Amsterdam met kind, niet dat jullie denken dat ik de hele dag op m'n dikke reet zit.
Gisteren lag die dikke reet in het zwembad te drijven trouwens, ondernemend jeweetz.
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 12:34
Dieven roven de favoriete kinderkledingzaak van Barbie in Etten-Leur leeg
quote:
Criminelen hebben in de nacht van maandag op dinsdag grote schade aangericht aan en in het pand van 't Gouden Koetsje aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur. Vanwege die schade bleef de winkel dinsdag gesloten.
't Gouden Koetsje verkoopt exclusieve baby- en kinderkleding voor kinderen van 0 tot 10 jaar, accessoires, babykamers en kinderwagens. ‘Realityster’ Samantha de Jong (Barbie) haalde er blijkens foto's op de website onder meer de kleding voor haar kinderen.
Alles weg
,,In verband met onaangekondigde ‘shoppers’ vannacht hebben wij helaas dusdanig schade opgelopen dat wij vandaag helaas de gehele dag gesloten zijn!", was de inhoud van een bericht dat de eigenaars dinsdag op Facebook plaatsten, gevolgd door de hashtags inbraak, diefstal en allesweg.

Duidelijk was dat op 6 en 8 augustus in ieder geval de nieuwe wintercollecties van Ninnoah en El Chic in de winkel aan de Bisschopsmolenstraat waren afgeleverd. De eigenaars zetten die informatie die dagen zelf op Facebook. ,,Dat en nog veel meer is weg", aldus de eigenaars.
Onder dit Facebookbericht waren dinsdagavond rond de klok van half zeven al ruim 330 reacties van medeleven geplaatst. VariŽrend van ‘Oh wat erg', tot ‘ze die daders de handen af moeten hakken.’

Vermoedelijk drie daders ramden in de nacht van maandag op dinsdag rond half twee met een auto de toegangsdeuren van de winkel. Daarna namen ze de hele winkelvoorraad mee, getuige een foto van 't Gouden Koetsje op social media, waarop de lege rekken en kledinghangertjes op de vloer te zien zijn.

Volgens de politie waren de daders ‘met grof geweld’ binnen gekomen. Na de diefstal gingen de criminelen er met hun buit vandoor richting de Roode Poort. De politie zocht nog enige tijd in de buurt naar sporen, maar kon de daders niet meer vinden.

Op het stadskantoor was de ramkraak dinsdagmiddag nog niet bekend. Het voltallige college van burgemeester en wethouders was uithuizig, maar ook bij de met veiligheid belaste ambtenaren was niets bekend over de kraak. ,,Als er bijvoorbeeld geen straatmeubilair beschadigd is of schade is aan het wegdek, dan is het een zaak van de politie", aldus een woordvoerster.

Bij Mosquito, spreekbuis voor ondernemers in de Bisschopsmolenstraat, was dinsdag niemand bereikbaar. Voorzitter Jan Pollemans van de iets verderop gevestigde winkeliersvereniging Promenade: ,,Je staat nergens meer van te kijken. Tja, Etten-Leur is geen achteraf dorpje meer.”

Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen in de omgeving van de Bisschopsmolenstraat die iets hebben gezien of gehoord rond het tijdstip van de ramkraak.

Samantha de Jong was ondanks meerdere pogingen dinsdag niet bereikbaar voor een reactie.
Nee die zat boos te ondernemen ......
Leandrawoensdag 14 augustus 2019 @ 13:02
Wel gewaagd dat ze contact met haar zoeken voor een portie empathie.
Geen wonder dat ze niet bereikbaar was.
Noekwoensdag 14 augustus 2019 @ 13:19
quote:
:D O+
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 13:47
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 13:02 schreef Leandra het volgende:
Wel gewaagd dat ze contact met haar zoeken voor een portie empathie.
Geen wonder dat ze niet bereikbaar was.
Zij heeft zelfs die winkel geopend een paar jaar geleden.
renawoensdag 14 augustus 2019 @ 16:28
Ik heb echt het idee dat ze meeleest in dit topic soms _O- Wel hilarisch dat ze het over ontbreken van hersens bij anderen heeft :')
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 17:54
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 16:28 schreef rena het volgende:
Ik heb echt het idee dat ze meeleest in dit topic soms _O- Wel hilarisch dat ze het over ontbreken van hersens bij anderen heeft :')
Ik denk dat ook al een tijdje. Hoi Barb :W :W :W
June.woensdag 14 augustus 2019 @ 18:23
Die laatste foto's op haar instagram :{ Die lippen, die wangen, dat haar. Alles is nep. Echt eeuwig zonde, ze lijkt 20 jaar ouder zo.
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 18:24
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 18:23 schreef June. het volgende:
Die laatste foto's op haar instagram :{ Die lippen, die wangen, dat haar. Alles is nep. Echt eeuwig zonde, ze lijkt 20 jaar ouder zo.
Net als die R.olexen en L.uis V.outtons
ZetaOSwoensdag 14 augustus 2019 @ 18:57
Is het mogelijk dat Samantha een licht verstandelijke beperking heeft?
soapiewoensdag 14 augustus 2019 @ 19:02
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 18:57 schreef ZetaOS het volgende:
Is het mogelijk dat Samantha een licht verstandelijke beperking heeft?
Lijkt me wel!
Doedezemaarwoensdag 14 augustus 2019 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 18:57 schreef ZetaOS het volgende:
Is het mogelijk dat Samantha een licht verstandelijke beperking heeft?
Dat sowieso
Ticootjewoensdag 14 augustus 2019 @ 19:09
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 18:57 schreef ZetaOS het volgende:
Is het mogelijk dat Samantha een licht verstandelijke beperking heeft?
Neuh, maar zwakbegaafd zeker wel.
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 19:16
Zou grappig zijn als ze haar eens uitnodigen voor de nationale IQ test. Ik denk dat Bonnie dan gelijk een plekje omhoog gaat.
MissFluttershyyywoensdag 14 augustus 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 19:09 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Neuh, maar zwakbegaafd zeker wel.
Dat is toch hetzelfde?
Ronaldsenwoensdag 14 augustus 2019 @ 20:52
Die Samantha leeft volgens mij in de waan, dat ze nog steeds midden in de spotlights staat.

De hele tijd van die bozige plaatjes met suffe teksten op haar Instagram, alsof iemand nog interesse heeft in haar dagelijkse beslommeringen.

Alleen dit topic op Fok! heeft nog aandacht voor haar.
Ticootjewoensdag 14 augustus 2019 @ 20:53
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 20:49 schreef MissFluttershyyy het volgende:

[..]

Dat is toch hetzelfde?
Nee, verstandelijk beperkte mensen hebben vaak echt wel hulp nodig met op bv op zichzelf wonen. Zwakbegaafd is gewoon een stapje onder gemiddeld.
Marsenalwoensdag 14 augustus 2019 @ 20:57
Ik weet niet, ze lijkt soms wel heel veel mensen te kennen, allemaal tokkies natuurlijk, maar die staan natuurlijk massaal steeds tegen elkaar aan te rijden op de slechtere pillenfeestjes.

Zou er soms stiekem wel eens in willen mengen, tussen al die bimbo’s, dan ben je als een soort koning eenoog in het land der blinden, de leader of the pack omdat je pi tot aan de tweede decimaal kon opdreunen :@
Marsenalwoensdag 14 augustus 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 19:16 schreef praadje het volgende:
Zou grappig zijn als ze haar eens uitnodigen voor de nationale IQ test. Ik denk dat Bonnie dan gelijk een plekje omhoog gaat.
Zou haar goed doen :)
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 21:09
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 19:16 schreef praadje het volgende:
Zou grappig zijn als ze haar eens uitnodigen voor de nationale IQ test. Ik denk dat Bonnie dan gelijk een plekje omhoog gaat.
Die Kabouter toch ook?!
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 21:09
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:09 schreef maily het volgende:

[..]

Die Kabouter toch ook?!
Welke kabouter? Wesley Snijder?
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 21:11
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:09 schreef praadje het volgende:

[..]

Welke kabouter? Wesley Snijder?
Nee :D
Die met die IQ-test had meegedaan.
Toch ook van oh oh ibizo?
UitStralingwoensdag 14 augustus 2019 @ 21:13
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:11 schreef maily het volgende:

[..]

Nee :D
Die met die IQ-test had meegedaan.
Toch ook van oh oh ibizo?
Die nu kinderen van Waylon uitpoept, die toch?
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 21:15
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:11 schreef maily het volgende:

[..]

Nee :D
Die met die IQ-test had meegedaan.
Toch ook van oh oh ibizo?
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:13 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Die nu kinderen van Waylon uitpoept, die toch?
Oh, dat weet ik niet wie dat is maar ik heb ook niet alle keren gekeken. Weet alleen van Bonnie en de aap omdat daar zo'n heisa over was. Oh en ik geloof dat Viola Holt ook niet echt goed scoorde.
amarantawoensdag 14 augustus 2019 @ 21:25
bibi heet zij
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:25 schreef amaranta het volgende:
bibi heet zij
O ja
Marsenalwoensdag 14 augustus 2019 @ 21:35
In mijn beleving was dat de enige die er uitzag alsof ze niet als kind in ketel breezer was gevallen
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 21:44
quote:
14s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:35 schreef Marsenal het volgende:
In mijn beleving was dat de enige die er uitzag alsof ze niet als kind in ketel breezer was gevallen
_O-
praadjewoensdag 14 augustus 2019 @ 21:57
quote:
14s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:35 schreef Marsenal het volgende:
In mijn beleving was dat de enige die er uitzag alsof ze niet als kind in ketel breezer was gevallen
:D
mascara-klodderwoensdag 14 augustus 2019 @ 21:59
quote:
14s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:35 schreef Marsenal het volgende:
In mijn beleving was dat de enige die er uitzag alsof ze niet als kind in ketel breezer was gevallen
:D

Bibi is toch degene die steeds voor winkeldiefstal werd gepakt. Ook een keer met haar moeder?
staticwoensdag 14 augustus 2019 @ 22:00
Sjezus, van gehaktballen naar Breezers, dit topic gaat alle kanten op.
mascara-klodderwoensdag 14 augustus 2019 @ 22:04
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 22:00 schreef static het volgende:
Sjezus, van gehaktballen naar Breezers, dit topic gaat alle kanten op.
En? Hoeveel beschuit gebruik jij voor jouw ballen? :+
amarantawoensdag 14 augustus 2019 @ 22:05
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:59 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

:D

Bibi is toch degene die steeds voor winkeldiefstal werd gepakt. Ook een keer met haar moeder?
Nee, dat was tijgertje
Ticootjewoensdag 14 augustus 2019 @ 22:06
quote:
1s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 22:05 schreef amaranta het volgende:

[..]

Nee, dat was tijgertje
Tijgahtuh
amarantawoensdag 14 augustus 2019 @ 22:06
quote:
14s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:35 schreef Marsenal het volgende:
In mijn beleving was dat de enige die er uitzag alsof ze niet als kind in ketel breezer was gevallen
Elize ofzoiets was ook vrij normaal.
En dan had je nog roos (little princess)?met dr naaktfoto’s. Die is nog wel samen met sniper.


:-( ik heb geen leven. Ik weet het
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 22:00 schreef static het volgende:
Sjezus, van gehaktballen naar Breezers, dit topic gaat alle kanten op.
Doe er je voordeel mee :D
Tinkepinkwoensdag 14 augustus 2019 @ 22:37
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 21:59 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

:D

Bibi is toch degene die steeds voor winkeldiefstal werd gepakt. Ook een keer met haar moeder?
Dat is tijgertje.
En Bibi was toch ook best intelligent?
Piperidinewoensdag 14 augustus 2019 @ 22:45
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 22:00 schreef static het volgende:
Sjezus, van gehaktballen naar Breezers, dit topic gaat alle kanten op.
Tenminste een topic in SHO dat wel loopt.
Leandrawoensdag 14 augustus 2019 @ 22:58
Ik zie het nog gebeuren dat ze van die "El Chic" kinderkleertjes ergens scoort (en op insta zet) en niet doorheeft dat die van een vrachtwagen zijn afgevallen die in Etten-Leur gevuld is...
UitStralingwoensdag 14 augustus 2019 @ 23:03
De ballen van Barbie.
mailywoensdag 14 augustus 2019 @ 23:07
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 22:58 schreef Leandra het volgende:
Ik zie het nog gebeuren dat ze van die "El Chic" kinderkleertjes ergens scoort (en op insta zet) en niet doorheeft dat die van een vrachtwagen zijn afgevallen die in Etten-Leur gevuld is...
_O-
amarantawoensdag 14 augustus 2019 @ 23:16
quote:
0s.gif Op woensdag 14 augustus 2019 22:58 schreef Leandra het volgende:
Ik zie het nog gebeuren dat ze van die "El Chic" kinderkleertjes ergens scoort (en op insta zet) en niet doorheeft dat die van een vrachtwagen zijn afgevallen die in Etten-Leur gevuld is...
Cuggi en Luois Viutton en Channol
Pippidonderdag 15 augustus 2019 @ 00:10
WTF: Rolf Tangel blijkt nog een kind te hebben!
14 AUG 2019

Rolf Tangel blijkt een zoon van 14 jaar te hebben. De jonge knul stond onlangs ineens bij Rolf voor de deur en aan weekblad Party vertelt hij dat dit een behoorlijke verrassing was…

De pornoster en ex van Samantha de Jong hoorde onlangs de deurbel gaan en wist niet hij zag. ”Een paar weken geleden stond mijn andere zoon opeens aan de deur. Die had ik jaren niet gezien. Ik zei: ‘Zo, jij leeft ook nog vriend?”’

Vergilio is alweer 14 jaar en is een kindje van hem en een van zijn vele exen. Zij was geen groot fan van Rolf. ”Zijn moeder vond mij een beetje asociaal, niet de ideale partner,” vertelt hij aan de Party. ”Twee jaar geleden heb ik hem even gezien, toen heb ik hem stiekem meegenomen naar Drievliet. Nadat hij onlangs aanbelde heb ik wel gelijk gezegd: ‘We gaan je moeder bellen, want ik wil geen gedoe.”’

Rolf en Vergilio mogen elkaar inmiddels dan ook zien. ”Ik heb haar gebeld en het was goed. Ze zegt dat hij nu echt een vaderfiguur nodig heeft. Ik zei: ‘Dat heb ik wel vaker tegen je gezegd.’ Maar nu de nood aan de man is, luistert ze wel.” Vergilio is nu ieder weekend bij Rolf en ook zijn andere zoon Romario vindt dat maar wat leuk. ”Die heeft ineens een grote broer.”

En er komt nog een derde kleintje aan voor de sympathieke Rolf! Eťn ding is zeker: hij kan niet wachten om ‘t kleintje ein-de-lijk te verwelkomen!

Rolf laat op zijn Instagram aan al zijn volgers weten dat hij staat te popelen om opnieuw vader te worden. Hij plaatste onlangs een foto waarop het babybuikje van zijn zwangere vriendin Gabriella goed te zien is. “Kan niet wachten”, schreef de vader in spť bij het kiekje.
https://www.shownieuws.nl(...)g-een-kind-te-hebben
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 06:51
Man man man.
girlnextdoor.donderdag 15 augustus 2019 @ 08:08
Beste soap van Nederland.
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 08:13
En dit zijn echte mensen he.

Zelfs bij gtst verzinnen ze niet zoveel drama.
ZetaOSdonderdag 15 augustus 2019 @ 08:29
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 08:13 schreef Ticootje het volgende:
En dit zijn echte mensen he.

Zelfs bij gtst verzinnen ze niet zoveel drama.
corry konings en haar slette dochter
mailydonderdag 15 augustus 2019 @ 09:00
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 08:13 schreef Ticootje het volgende:
En dit zijn echte mensen he.

Zelfs bij gtst verzinnen ze niet zoveel drama.
Nee want dan krijgen ze commentaar dat het te overdreven is :D
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 09:07
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 09:00 schreef maily het volgende:

[..]

Nee want dan krijgen ze commentaar dat het te overdreven is :D
Je zou livecams moeten hebben bij deze mensen.
Fokkie83donderdag 15 augustus 2019 @ 09:14
|:( :X
mailydonderdag 15 augustus 2019 @ 09:22
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 09:07 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Je zou livecams moeten hebben bij deze mensen.
Breng ze niet op het idee :D
Pippidonderdag 15 augustus 2019 @ 09:38
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 09:00 schreef maily het volgende:
Nee want dan krijgen ze commentaar dat het te overdreven is :D
_O-
praadjedonderdag 15 augustus 2019 @ 10:14
De pornoster en ex van Samantha de Jong hoorde onlangs de deurbel gaan en wist niet hij zag. ”Een paar weken geleden stond mijn andere zoon opeens aan de deur. Die had ik jaren niet gezien. Ik zei: ‘Zo, jij leeft ook nog vriend?”’

Wat een kutopmerking als je kind ineens aan de deur staat.
renadonderdag 15 augustus 2019 @ 10:15
Vergilio :') :') Hoe verzinnen ze die namen ook? Die Rolf kan binnenkort zijn eigen topic krijgen onderhand :+
Leandradonderdag 15 augustus 2019 @ 10:16
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 10:14 schreef praadje het volgende:
De pornoster en ex van Samantha de Jong hoorde onlangs de deurbel gaan en wist niet hij zag. ”Een paar weken geleden stond mijn andere zoon opeens aan de deur. Die had ik jaren niet gezien. Ik zei: ‘Zo, jij leeft ook nog vriend?”’

Wat een kutopmerking als je kind ineens aan de deur staat.
Idd ja, zeker tegen zo'n joch van 14 dat die keuze helemaal niet zelf gemaakt heeft.
Ik snap wel dat die moeder het niet zo'n goed idee vond dat hij zich met de opvoeding zou bemoeien.
praadjedonderdag 15 augustus 2019 @ 10:17
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 10:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Idd ja, zeker tegen zo'n joch van 14 dat die keuze helemaal niet zelf gemaakt heeft.
Ik snap wel dat die moeder het niet zo'n goed idee vond dat hij zich met de opvoeding zou bemoeien.
Dat dus 8)7
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 10:17
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 10:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Idd ja, zeker tegen zo'n joch van 14 dat die keuze helemaal niet zelf gemaakt heeft.
Ik snap wel dat die moeder het niet zo'n goed idee vond dat hij zich met de opvoeding zou bemoeien.
Volgens mij waren er wel wat exen die een boekje open deden hoe hij omgaat het het kind dat hij wel opvoed.
Andromachedonderdag 15 augustus 2019 @ 12:02
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 10:17 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Volgens mij waren er wel wat exen die een boekje open deden hoe hij omgaat het het kind dat hij wel opvoed.
Zoals? Ik heb een zwak voor Rolf, misschien moet ik daar van af.
Noekdonderdag 15 augustus 2019 @ 12:06
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 10:15 schreef rena het volgende:
Vergilio :') :') Hoe verzinnen ze die namen ook? Die Rolf kan binnenkort zijn eigen topic krijgen onderhand :+
Ja, dat klinkt gewoon als een huidziekte.
Terwijl je bij Rolf eerder je kind zou vernoemen naar een geslachtsziekte.
Noekdonderdag 15 augustus 2019 @ 12:07
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:02 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zoals? Ik heb een zwak voor Rolf,
Christus, vrouw! Raap jezelf eens bij elkaar.
Hilzillahdonderdag 15 augustus 2019 @ 12:11
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 00:10 schreef Pippi het volgende:
WTF: Rolf Tangel blijkt nog een kind te hebben!
14 AUG 2019

*knip* en aan weekblad Party vertelt hij dat dit een behoorlijke verrassing was… *knip*
Ik vraag me af hoe zoiets dan in zijn werk gaat.

“Yo Party, hier jullie eigenste Rolf. Ik heb me toch een sappig verhaal!! Wat krijg ik daarvoor? Het is categorie gezin en verrassing. Doe er nog een meiertje bij een we hebben een deal”
Messinadonderdag 15 augustus 2019 @ 12:12
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:02 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zoals? Ik heb een zwak voor Rolf, misschien moet ik daar van af.
8)7
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 12:12
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:02 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zoals? Ik heb een zwak voor Rolf, misschien moet ik daar van af.
Meldingen bij veilig thuis als ik het me goed herinner.
Ronaldsendonderdag 15 augustus 2019 @ 12:20
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 00:10 schreef Pippi het volgende:

De pornoster en ex van Samantha de Jong
Je zult maar bekend staan als pornoster en ex van Barbie, dan heb je het wel echt gemaakt in het leven.
Fokkie83donderdag 15 augustus 2019 @ 12:22
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:02 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zoals? Ik heb een zwak voor Rolf, misschien moet ik daar van af.
Dat is dus echt iets wat ik niet kan begrijpen.Wat een gluiperd is dat. :r
Fokkie83donderdag 15 augustus 2019 @ 12:36
Arme, arme kinderen allemaal.
Onuitstaanbaar voor mensen die goede ouders zouden zijn en geen kinderen kunnen krijgen, dit fokt allemaal maar door.
Andromachedonderdag 15 augustus 2019 @ 14:16
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:12 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Meldingen bij veilig thuis als ik het me goed herinner.
Ok dankje, dit had ik even nodig... :@
Fokkie83donderdag 15 augustus 2019 @ 14:43
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 14:16 schreef Andromache het volgende:

[..]

Ok dankje, dit had ik even nodig... :@
8)7
praadjedonderdag 15 augustus 2019 @ 14:47
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:06 schreef Noek het volgende:

[..]

Ja, dat klinkt gewoon als een huidziekte.
Terwijl je bij Rolf eerder je kind zou vernoemen naar een geslachtsziekte.
:)
praadjedonderdag 15 augustus 2019 @ 14:50
https://www.instagram.com/p/B1LZ5EyIuiN/

Mooi, dan kan ze weer gaan ondernemen in het weekend.
Leandradonderdag 15 augustus 2019 @ 14:53
Ik heb duidelijk geen verstand van filters en andere meuk voor foto's, want ik blijf me verbazen over het verschil tussen dat soort foto's en foto's die ongefilterd de wereld in komen.

Zo te zien zou ik van mijn bjna 53-jarige kop nog een beauty queen kunnen maken.

Eigenlijk geen wonder dat ze zo chronisch ontevreden is en blijft sleutelen; ze ziet op haar insta telkens een totaal ander persoon dan in de spiegel.
amarantadonderdag 15 augustus 2019 @ 14:59
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:11 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Ik vraag me af hoe zoiets dan in zijn werk gaat.

“Yo Party, hier jullie eigenste Rolf. Ik heb me toch een sappig verhaal!! Wat krijg ik daarvoor? Het is categorie gezin en verrassing. Doe er nog een meiertje bij een we hebben een deal”
Ik hoop vurig dat elke letter in dat verhaal verzonnen is
mascara-klodderdonderdag 15 augustus 2019 @ 16:20
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 14:53 schreef Leandra het volgende:
Ik heb duidelijk geen verstand van filters en andere meuk voor foto's, want ik blijf me verbazen over het verschil tussen dat soort foto's en foto's die ongefilterd de wereld in komen.

Zo te zien zou ik van mijn bjna 53-jarige kop nog een beauty queen kunnen maken.

Eigenlijk geen wonder dat ze zo chronisch ontevreden is en blijft sleutelen; ze ziet op haar insta telkens een totaal ander persoon dan in de spiegel.
Ik heb zelfs nog nooit een filter gebruikt. Weet ook niet hoe dat werkt :P

Dan zie je maar het litteken in mijn gezicht of rimpels of dat ik vermoeid ben.
vencodarkdonderdag 15 augustus 2019 @ 16:51
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:02 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zoals? Ik heb een zwak voor Rolf, misschien moet ik daar van af.
Die grote piemel hŤ. :P
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 17:01
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 16:51 schreef vencodark het volgende:

[..]

Die grote piemel hŤ. :P
Ik dacht de postcodeloterijfiets.
Leandradonderdag 15 augustus 2019 @ 17:19
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 16:51 schreef vencodark het volgende:

[..]

Die grote piemel hŤ. :P
Maar dan nog, je droogt toch spontaan op van dat asociale hoofd en al die lelijke tatoeages?
Eightyonedonderdag 15 augustus 2019 @ 17:28
Het lijkt wel een Bratz-pop op die Instagram-kiekjes.
Messinadonderdag 15 augustus 2019 @ 17:34
Zo'n grote heeft 'ie toch helemaal niet?

Ugh, toegeven dat je Rolf's penis hebt gezien. :{w
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 17:41
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 17:19 schreef Leandra het volgende:

[..]

Maar dan nog, je droogt toch spontaan op van dat asociale hoofd en al die lelijke tatoeages?
Vergeet niet zodra het begint te praten. Komt echt geen zinnig woord uit.
Leandradonderdag 15 augustus 2019 @ 17:46
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 17:41 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Vergeet niet zodra het begint te praten. Komt echt geen zinnig woord uit.
Dat heb ik gelukkig nog nooit gehoord :7
vencodarkdonderdag 15 augustus 2019 @ 17:47
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 17:19 schreef Leandra het volgende:

[..]

Maar dan nog, je droogt toch spontaan op van dat asociale hoofd en al die lelijke tatoeages?
Blijkbaar niet iedereen als hij al minstens 3 kinderen heeft. :')
Leandradonderdag 15 augustus 2019 @ 17:51
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 17:47 schreef vencodark het volgende:

[..]

Blijkbaar niet iedereen als hij al minstens 3 kinderen heeft. :')
Misschien zijn ze slechtziend?
mascara-klodderdonderdag 15 augustus 2019 @ 18:54
Polopos-kijkers hier? De Ruttens hebben Roy Donders ontmoet en ook DaniŽlle de eigenaresse van Voom Voom. Die van Maik dus. Die vervallen nachtclub. Wat een gedrocht is dat zeg.
vencodarkdonderdag 15 augustus 2019 @ 19:19
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 17:51 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien zijn ze slechtziend?
En slecht horend blijkbaar. -O-
UitStralingdonderdag 15 augustus 2019 @ 19:20
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 12:02 schreef Andromache het volgende:

[..]

Zoals? Ik heb een zwak voor Rolf, misschien moet ik daar van af.
Is wel zo'n zachtaardig type dat een kopje thee voor je maakt nadat je beiden klaargekomen bent maar goed hij vergeet waarschijnlijk het zakje en schiet daarna een uur in de lach omdat hij een scheet heeft gelaten in de slaapkamer en schrikt daarna omdat zijn moeder drie maanden geleden jarig was.
Ticootjedonderdag 15 augustus 2019 @ 19:32
quote:
14s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 19:20 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Is wel zo'n zachtaardig type dat een kopje thee voor je maakt nadat je beiden klaargekomen bent maar goed hij vergeet waarschijnlijk het zakje en schiet daarna een uur in de lach omdat hij een scheet heeft gelaten in de slaapkamer en schrikt daarna omdat zijn moeder drie maanden geleden jarig was.
Ik hou zo van fok!
Leandradonderdag 15 augustus 2019 @ 19:33
quote:
14s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 19:20 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Is wel zo'n zachtaardig type dat een kopje thee voor je maakt nadat je beiden klaargekomen bent maar goed hij vergeet waarschijnlijk het zakje en schiet daarna een uur in de lach omdat hij een scheet heeft gelaten in de slaapkamer en schrikt daarna omdat zijn moeder drie maanden geleden jarig was.
:D
mascara-klodderdonderdag 15 augustus 2019 @ 19:34
quote:
14s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 19:20 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Is wel zo'n zachtaardig type dat een kopje thee voor je maakt nadat je beiden klaargekomen bent maar goed hij vergeet waarschijnlijk het zakje en schiet daarna een uur in de lach omdat hij een scheet heeft gelaten in de slaapkamer en schrikt daarna omdat zijn moeder drie maanden geleden jarig was.
:D
UitStralingdonderdag 15 augustus 2019 @ 19:34
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 19:32 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ik hou zo van fok!
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 19:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

:D
:D
amarantadonderdag 15 augustus 2019 @ 20:27
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 18:54 schreef mascara-klodder het volgende:
Polopos-kijkers hier? De Ruttens hebben Roy Donders ontmoet en ook DaniŽlle de eigenaresse van Voom Voom. Die van Maik dus. Die vervallen nachtclub. Wat een gedrocht is dat zeg.
quote:
14s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 19:20 schreef UitStraling het volgende:

[..]

Is wel zo'n zachtaardig type dat een kopje thee voor je maakt nadat je beiden klaargekomen bent maar goed hij vergeet waarschijnlijk het zakje en schiet daarna een uur in de lach omdat hij een scheet heeft gelaten in de slaapkamer en schrikt daarna omdat zijn moeder drie maanden geleden jarig was.
Treffend! 8-)
quirinadonderdag 15 augustus 2019 @ 21:47
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 18:54 schreef mascara-klodder het volgende:
Polopos-kijkers hier? De Ruttens hebben Roy Donders ontmoet en ook DaniŽlle de eigenaresse van Voom Voom. Die van Maik dus. Die vervallen nachtclub. Wat een gedrocht is dat zeg.
Die DaniŽlle een gedrocht of bedoel je dat de voomvoom eigenlijk een opgelapt krot is?
De voom was vroeger een discoteca zoals je die begin jaren 70 had.
Ik heb dat krot gezien nog voor “ de restauratie”.
De hele straat ziet er als vergane glorie uit trouwens.
mascara-klodderdonderdag 15 augustus 2019 @ 22:05
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 21:47 schreef quirina het volgende:

[..]

Die DaniŽlle een gedrocht of bedoel je dat de voomvoom eigenlijk een opgelapt krot is?
De voom was vroeger een discoteca zoals je die begin jaren 70 had.
Ik heb dat krot gezien nog voor “ de restauratie”.
De hele straat ziet er als vergane glorie uit trouwens.
Allebei vergane glorie. Wilde afgelopen maart/april nog foto maken van die shithole maar dan moest ik teruglopen. Wat een treurig zooitje.
Die Maikel liegt ook zijn botoxzonnebankgebruindeballen uit zijn broek.

En dan die DaniŽlle die opeens de vrouw to know is om Nederlandse artiesten te regelen? In Polopos.

Zelfs Roy Donders had er geen zin in geloof ik. En ik weet nieteens wie Roy Donders is -O-
mailydonderdag 15 augustus 2019 @ 22:07
quote:
1s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 22:05 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Allebei vergane glorie. Wilde afgelopen maart/april nog foto maken van die shithole maar dan moest ik teruglopen. Wat een treurig zooitje.
Die Maikel liegt ook zijn botoxzonnebankgebruindeballen uit zijn broek.

En dan die DaniŽlle die opeens de vrouw to know is om Nederlandse artiesten te regelen? In Polopos.

Zelfs Roy Donders had er geen zin in geloof ik. En ik weet nieteens wie Roy Donders is -O-
Roy Donders die geen zin heeft in botoxzonnebankgebruinde ballen ..... moet niet gekker worden .... 8)7
Immortalevrijdag 16 augustus 2019 @ 02:00
Show must go on *O*
JaneDoevrijdag 16 augustus 2019 @ 07:34
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2019 18:54 schreef mascara-klodder het volgende:
Polopos-kijkers hier? De Ruttens hebben Roy Donders ontmoet en ook DaniŽlle de eigenaresse van Voom Voom. Die van Maik dus. Die vervallen nachtclub. Wat een gedrocht is dat zeg.
Wie is DaniŽlle? Die partner van Meik heette toch Bianca?
charmed_angelvrijdag 16 augustus 2019 @ 08:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 07:34 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Wie is DaniŽlle? Die partner van Meik heette toch Bianca?
Ja klopt, Bianca. Ik zat ook al te denken van :?
Hilzillahvrijdag 16 augustus 2019 @ 15:13
Is Danielle er dan niet een uit dat Spaanse huisjes programma? Dat begrijp ik eruit.

Edit: er zijn een Joey en DaniŽlle als koppel in het programma
mascara-kloddervrijdag 16 augustus 2019 @ 15:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 07:34 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Wie is DaniŽlle? Die partner van Meik heette toch Bianca?
Dan zal het Bianca zijn. Ze is iig eigenaresse van VoomVoom met Maik.

Of ik heb heeeeeel erg verkeerd geluisterd :@
mascara-kloddervrijdag 16 augustus 2019 @ 15:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 15:13 schreef Hilzillah het volgende:
Is Danielle er dan niet een uit dat Spaanse huisjes programma? Dat begrijp ik eruit.

Edit: er zijn een Joey en DaniŽlle als koppel in het programma
Welk programma kijken jullie? :o
Cevichevrijdag 16 augustus 2019 @ 16:26
Er zat een Joey en DaniŽlle in ollolai maar ik heb de aflevering niet gezien
bloempjuhvrijdag 16 augustus 2019 @ 16:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 15:13 schreef Hilzillah het volgende:
Is Danielle er dan niet een uit dat Spaanse huisjes programma? Dat begrijp ik eruit.

Edit: er zijn een Joey en DaniŽlle als koppel in het programma
Nee. Die zaten in het 'Italiaanse dorp, Ollolai'.
Fokkie83vrijdag 16 augustus 2019 @ 21:08
Haar pruik is net een gordijn.
Zonde..
mailyvrijdag 16 augustus 2019 @ 21:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 21:08 schreef Fokkie83 het volgende:
Haar pruik is net een gordijn.
Zonde..
Open of dicht?
mailyvrijdag 16 augustus 2019 @ 21:22
Wat is de volgende TT mensen?!
praadjevrijdag 16 augustus 2019 @ 21:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 21:22 schreef maily het volgende:
Wat is de volgende TT mensen?!
Hoeren, neuken, nooit meer werken.
Leandravrijdag 16 augustus 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 21:24 schreef praadje het volgende:

[..]

Hoeren, neuken, nooit meer werken.
Is dit het Corry Konings topic?
Mocht Samantha willen, dat ze Corry Konings was.
vencodarkvrijdag 16 augustus 2019 @ 21:41
Iets met die foute Rolex natuurlijk! *O*

Rolex - Rolf-ex. :')
praadjevrijdag 16 augustus 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 21:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

Is dit het Corry Konings topic?
Mocht Samantha willen, dat ze Corry Konings was.
Nee maar ik denk dat Corry haar in gedachten had bij dat nummer haha
IriYevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 21:08 schreef Fokkie83 het volgende:
Haar pruik is net een gordijn.
Zonde..
Zo'n vies, recht, lang en ranzig tapijt waar de honden op hebben gezeikt en gescheten staat niemand, al denken ze zelf van wel. :')

Benieuwd naar het volgende topic. ^O^
safe_image-1.jpeg
Olevrijdag 16 augustus 2019 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 augustus 2019 22:22 schreef IriYe het volgende:

[..]

Zo'n vies, recht, lang en ranzig tapijt waar de honden op hebben gezeikt en gescheten staat niemand, al denken ze zelf van wel. :')

Benieuwd naar het volgende topic. ^O^
[ afbeelding ]
Demn wordt al deel 33.. En einde niet in zicht