abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:01:04 #1
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105289


Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:

Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal



Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:01:18 #2
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188105291
Dagsluiting.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart voor twaalf gisteravond. De Cos was heel rustig. Er gebeurde daar ook weinig dus de Dagsluiting er vroeg uitgegooid en als eerste bericht in een verse Cos.

Mylene, Brandon en Dyl zitten nog steeds op de loungeset te praten. Die gasten gaan echt goed met elkaar. Naar mijn idee zit Dyl echt te genieten van zijn jeugdreis naar Laren. Zonder familie of vriendin lekker chillen daar.

Jessie ligt weer te lezen in de boot. Merel strak tegen hem aan. Zal een klamme nacht worden met zo'n zuigert tegen je aan.

In de caravan bespreken Lexy, Jordy en Jens de renovatie van hun huisje.

Na twaalven. Jens ligt in bed.Mylene, Dyl en Brandon blijven in gesprek op de loungeset. MYlene vertrekt naar haar huisje.

Merel en Jessie hebben het over iets wat ik niet verstond. Nu wel. Merel zegt tegen Jessie ik wil het gewoon leuk hebben. Jessie mompelt iets.

Shelley draait nog een wasje. Maris ligt op haar rug te slapen.

De boys Dyl en Brandon praten over eterij mogelijkheden voor komende markten. Tostibar, paninis, fruit in chocolade, stamppotten, erwtensoep, chocolade fruitbars, salad bar zijn een paar ideeën die daar de revue passeren. Maar ja 800 euro laten lopen omdat hij daar gekomen is als tattooeerder maar liever buiten wil werken. Ze willen op de gezondere tour. Ik zie en mooie vriendschap ontstaan. Dat vind ik goed om te zien.

Een uur. Brandon is net heel stilletjes de caravan in geslopen. Dylan is nog in het sanitair gebouw bezig. Dylan gaat nu ook stilletjes de caravan in. Ik denk dat iedereen slaapt.

Half een 's middags. Ik ben er weer. Boodschappen gedaan. In Utopia gezeur om slechte nagel behandeling door Franny. Shelley vond het mailtje met foto's en maakte een rondje voor Franny er van weet. Franny is ziek van Shelley's achterbakse aktie. Maar Franny doet het goed met de damage control. Gelijk de ontevreden klant gemailed met een oplossing. Zondag kan het probleem opgelost zijn. Jessie complimenteerd Franny met haar oplossing gerichte aanpak.

Een uur. Adriaan loopt weer op te ruimen. Lexy helpt hem om een container te vullen. Het schijnt er verschrikkelijk te stinken. Gelukkig ruikt Lexy niks.

Binnen praten Ger en Maris over de komende stemmingen. Zou ik op de bank komen vraagt Maris. Ze wil ook weten of Ger van te voren zegt op wie hij gaat stemmen. Ger zegt de ene keer wel en de andere keer niet.

Andrea wil gaan draaien op het Amsterdam Dance Event. Shell wil dat ze binnen gaan proefdraaien. Andrea heeft een stick besteld met haar muziek. Maar Shell vindt dat ze nu moet gaan draaien met de muziek die er al is. Een duidelijke poging om Ger als DJ uit te schakelen lijkt mij.

Het gaat ook nog even over het visplan van Ger en Jessie. Ze hebben 50 euro geinvesteerd in hengels en visbenodigheden. Ze willen karpers gaan vangen in de vijver en ze levend versturen naar de consument. Ook willen ze visplekken verhuren aan sportvissers. Ger heeft geen zin meer in de bakkerij want te vroeg op en ook de bekers bedrukken levert niet genoeg op.

Dyl gooit even Shelley onder de bus over faktuurgate. Hij wil geen snitch zijn maar verteld het toch maar even. Wat een slijmjurk is die Dyl toch.

Kwart voor twee. Jessie en Ger verwerken hout tot iets. Er komt een dame het terrein op met 2 vishengels, een aquarium en verse maden die maden moeten in de koelkast want zonder koeling worden het snel vliegen. Jessie haalt geld.

Twee uur. Buiten smeren ze volop zonnebrandzooi. Ger en Maris zitten op een bankje in de schaduw te praten over Adriaan en Jens. Maris vetrouwd ze niet. Vooral Jens hangt iets omheen. Ger denkt dat Jens snel weg gaat. Mylene trekt steeds meer haar eigen plan. Dat vinden ze leuk.

Maris heeft weer een reden bedacht om wijn te drinken. Ger gaat haar, Merel en Tranny filmen terwijl ze wijn drinken. Een rosé heeft ze in de aanbieding. Merel helemaal enthousiast want een wijntje gaat er altijd in. Vanavond rond zeven uur moet dat feestje beginnen.

Merel en Franny staan hysterisch zingend in de kuil met harken als microfoonstandaards. Schiet mij maar in een kapotje als dat geen wereldhit wordt.

Kwart voor drie. Ger en Jes sjouwen een pallet met 4 poten er onder daan de waterkant. Zal wel een vishutje moeten voorstellen. Het ziet er niet uit. Echt een vlag op een strontschuit.

Franny en Adriaan liggen op de steiger. Franny heeft gezwommen. Adriaan denkt dat er visjes aan zijn voeten knabbelen. Adriaan wil met Franny op het plateau slapen, lekker met zijn tweeën. Franny lijkt het ook wel wat. Ze praten nog even over het nagelprobleem. Franny heeft de leverancier een mailtje met foto's gestuurd en gevraagd om tips en tricks.

Drie uur. Het zwembadje staat. Shelley, Merel, Lexy, Andrea, Jordy en Maris zitten er met de voeten in.

Kwart over Gerrit en Jessie hebben hun eerste karpertje gepijnigd. Ze bewaren de gevangen exemplaren in een emmer. Die gaan, volgens experts hier, dood met deze temperatuur.

Tegen vier uur. Maris is heel erg goed in het observeren van mensen. En dat komt door haar werk. Ze weet precies wat iedereen op een dag doet. Klanten hetzelfde. Iemand komt binnen voor een witte hogglans versie. Zij adviseert een licht grijze en hoppa de klant neemt een lichtgrijze. Wat een misselijk wijf is het toch. Dat wijf moet de politiek in en met het gemak dat zij liegt kan ze nog ver komen.

Ze vissen nog steeds in de vijver. Jessie vindt de vissen eigenlijk eng. Ger mag het doen en Merel staat ook te hengelen. De diva staat inmiddels tot haar muts in het water. Ze is teleurgesteld dat er niet elke keer dat zij haar hengel ophaalt er geen grote vis aan zit.

Kwart voor vijf. Jordy, Lexy en Franny roddelen met z'n drieën in het zwembadje. Het gaat over Jens en dat hij pas op zijn vijftigste uit de kast gaat komen. Ze vinden hem vrouwelijk. Jordy zegt je moet geen aannames doen. Ik vind hem een aantrekkelijk manneke maar geloof niet dat hij gay is. Mischien een beetje bi. Zijn verkleedmomenten zijn TV maak momenten.

Vijf uur. Jens en Mylene op het platform op het water. Liggen lekker op de loungeset een beetje te relaxen. Ger, Merel en Jessie staan nog steeds te vissen. De vissen worden al slimmer ze vreten nu al het aas van het haakje.

Er schijnt rosé en baco gedronken te worden volgens Franny en Jordie. Zal wel weer wijn voor de elite zijn en blikjes voor het voetvolk.

Jens, Franny, Andrea en Hiske zijn echt maatjes van Adje. Alexandra en hij denken dat Jordy ook wel een maatje kan worden.

Adriaan en Shelley koken op de buitenkeuken. Er zijn bakken rijst. Bakken met salades en er gaat ook nog spul op de grill. Jordy komt ook helpen. Adriaan zegt ik had niet gedacht dat ik lol zou hebben met een man die op mannen valt. Die twee hebben echt een goeie click.

Zes uur. Franny en Merel weer in hun paleisje. Merel is behoorlijk verbrand. Ze zingen samen. Dat is de tweede keer vandaag. Vanmiddag waren ze ook al hits aan het verkrachten.

Er zijn ook zeven eters deze woensdag. Totaal eten ze met tweeëntwintig personen. Ze zitten lekker te smikkelen met z'n allen. Ze eten kokosrijst, groenteprutje, gegrilde paprika en courgette en salade met tomaat en komkommer en ook een salade zonder tomaat. Hiske heeft een toetje gemaakt in schaaltjes ook handig dat ze daar vorige week nog bonje met Jessie over had. Dit hele eetavontuur omdat de syrische kok is afgezegd. Die voedselmarkt zal ook weer gaan tegenvallen.

Tegen zeven uur. Mylene dat zou leuk zijn,een tijdcapsule maken (daar hadden ze het net over)
Merel vraagt wat is dat. Wat heeft dat kind voor opleiding gedaan.

Half acht. Nog steeds grote visserij in een kleine vijver. Merel vist en Shelley ook. Merels opa is een NL Kampioen vissen zo verteld ze. Jessie vist nu ook. En Gerrit geeft commentaar. Merel denkt dat de grote vissen slapen. Ger druipt af. Jessie vraagt wat aan Ger. Ger is al een tijdje weg zegt Merel lachend.

Voor de caravan heeft Brandon post met heel veel foto's. Hij zit er met Franny, Jordy, Dyl en Lexy op het bankje van te genieten. Zijn vriendenploeg krijgt complimenten. Ze zijn er blij mee.

Kwart over acht. Adriaan maakt bonje met Jessie en SL.

Jens, Jordy en Adriaan zijn aan de rekstok bezig. Jens doet zijn full body twist en Jordy zegt je lijkt wel een ruitenwisser.

Half negen. Dyl en Brandon over het eventuele vertrek na 15 maanden. Brandon wil dat Dyl hem tegenhoud als hij wil vertrekken. Jongensvriendschap. Ik snap het want die boys gaan goed met elkaar. Brandon en Dyl zijn leuk samen aan het voetballen.

Kwart over negen. De wijn stijgt naar Hiskes hoofd. Ze vermoed vannacht goed te slapen.

Op het platform boven de vijver ligt een flinke groep te chillen op de loungeset.Ik hoor nog net voor een SL dat Andrea de beste pannenkoekbakster is. Het zijn Adriaan, Brandon, Dyl, Franny, Mylene, Jordy en Jens. Adriaan maakt Mylene bang met zijn opgefokte energie met zijn tirade over het vissen in de vijver achter hem.

Sambalbaai schreef het volgende:

Mylene spreek Adriaan aan op zijn manier van praten. Je hebt zulke ogen en zo heftig.
Adriaan: man, ik ben veganist en dit is het platvorm om dat uit te dragen.
Mylene: ik vind het heftig. Misschien moeten we erover ophouden.
Jens: ja dat is beter. Jullie hebben allebei een andere mening. Stop er maar mee.

Mylene: ik vind het eng. Ik word er bang van.
Adriaan: lieve dame, ik heb je zoveel geholpen.
......
Mylene begint te huilen. De manier waarop je het doet. Zo heftig. Ik ben niet aan het vissen, ik doe er niet aan mee.
Adriaan: ik ga wel thee halen, dan kunnen jullie het erover hebben.
Mylene: de manier waarop vind ik niet prettig.
Adriaan: ik ga thee halen en iets lekkers.
Mylene: nee, ik ga wel weg.
Adriaan: lieve dame, ajb. Je mag hier net zo goed zijn als ik.
Mylene gaat weg.
Jordie: de manier waarop het gaat en je kan overkomen is heftig.

Op de achtergrond gejoel bij het vissen.
Einde quotes Sambalbaai.

Kwart voor elf. Maris, Shelley, Andrea, Jordy, Hiske en Lexy worden door Maris van wijn voorzien. Zieltjes winnen. Ze voelt waarschijnlijk de zwakte van positie en nu moeten er hulptroepen gerecutreerd worden. Die wijven trekken nog maar een fles open. Maris is duidelijk dronken ze moet zo hard lachen om zichzelf. Ze moet en zal de sfeer bepalen.

Jordy praat op rustige wijze met Adriaan. Hij legt het op geduldige manier uit. Hoe dit verhaal verder ging heb ik gemist. Net zoals ik veel gemist heb vandaag.

Wat een flutdag was het daar en dat deed ook weinig voor hier. Ik kon er ook weinig van maken.

Wil je alle grote onderwerpen nog eens bekijken dan is DGK het juiste adres voor filmpjes.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:01:23 #3
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105292
Jessie zit iets dwars, dat is duidelijk
pi_188105297
Mooie TT.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:02:36 #5
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105302
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:02 schreef FreshFruit72 het volgende:
Mooie TT.
Thx..of moet dit ook in een apart topic?
pi_188105309
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:02 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Thx..of moet dit ook in een apart topic?
Lul. :D
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188105315
Magneetvissen schijnt heel spannend te zijn, granaten en pistolen en zo, worden zomaar binnen gehengeld :7
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:04:04 #8
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105317
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:03 schreef FreshFruit72 het volgende:

[..]

Lul. :D
Wat nou? alles moet in hokjes hier tegenwoordig, Neue Orde
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:06:30 #9
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105335
De vissers worden geboycot door de StreamHandler, alleen slapers te zien

Laf Regie'tje laat zich in hun kaarten kijken
pi_188105338
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:01 schreef 5thencounter het volgende:
Jessie zit iets dwars, dat is duidelijk
Maar wat denk jij dat het is? :?
pi_188105340
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:02 schreef FreshFruit72 het volgende:
Mooie TT.
:Y
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:08:12 #12
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105346
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:04 schreef formule het volgende:
Magneetvissen schijnt heel spannend te zijn, granaten en pistolen en zo, worden zomaar binnen gehengeld :7
Jup, de Hongaren, Polen. Zwervers, Joegoslaven vissen zo dapper de Amsterdamse grachten leeg.. toppie
pi_188105363
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:06 schreef 5thencounter het volgende:
De vissers worden geboycot door de StreamHandler, alleen slapers te zien

Laf Regie'tje laat zich in hun kaarten kijken
Nooit schelden op de regie, die verzorgen de beelden die wij te zien krijgen,
Maar het zijn een stelletje onbenullen, ben het met je eens >:)
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:11:14 #14
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105375
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:07 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Maar wat denk jij dat het is? :?
Lastig in te schatten, maar het zal te maken hebben met een Jessie/Achter-conflict, misschien idd wat ik hier al las, geen klanten voor zijn LaserShow, of het grasveld gaat tóch een mega-rekening opleveren, of de belasting inspecteur van Talpa zelf fuckt mee ..
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:11:47 #15
421893 Mumbojumbo
Stay out of the Gumbo
pi_188105378
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:10 schreef formule het volgende:

[..]

Nooit schelden op de regie, die verzorgen de beelden die wij te zien krijgen,
Maar het zijn een stelletje onbenullen, ben het met je eens >:)
Of gewoon een stel luie honden }:|
pi_188105384
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:11 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Lastig in te schatten, maar het zal te maken hebben met een Jessie/Achter-conflict, misschien idd wat ik hier al las, geen klanten voor zijn LaserShow, of het grasveld gaat tóch een mega-rekening opleveren, of de belasting inspecteur van Talpa zelf fuckt mee ..
De belasting is al geweest 2800 euro dan begroot.
“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain.
pi_188105387
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:07 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Maar wat denk jij dat het is? :?
Misschien is er iemand op vakantie die Jessie de ruimte gaf om hem in alle vrijheid te doen wat hij wilde?
pi_188105391
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:08 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Jup, de Hongaren, Polen. Zwervers, Joegoslaven vissen zo dapper de Amsterdamse grachten leeg.. toppie
^O^
pi_188105393
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:11 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Lastig in te schatten, maar het zal te maken hebben met een Jessie/Achter-conflict, misschien idd wat ik hier al las, geen klanten voor zijn LaserShow, of het grasveld gaat tóch een mega-rekening opleveren, of de belasting inspecteur van Talpa zelf fuckt mee ..
Ok, een aantal van zijn flaters, niet eens alle. In ieder geval voldoet hij niet aan de verwachtingen. :N
Voor alle duidelijkheid: die van mij wel: meneer gebakken lucht. :r
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:15:04 #20
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188105412

Adriaan en Mylène - 24 juli 2019.
x7e6z7x
.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:16:38 #21
464488 Maria.
life is life
pi_188105419
quote:
14s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:15 schreef DGK_Tegengas het volgende:
[ afbeelding ]
Adriaan en Mylène - 24 juli 2019.
x7e6z7x
thanks....misschien ook die zuipende dames die over BB en OR zaten te praten?...maris die zich voor vanalles had willen opgeven?...WAS ROND 23.48
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:17:06 #22
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105423
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:12 schreef FreshFruit72 het volgende:

[..]

De belasting is al geweest 2800 euro dan begroot.
Jahh, daar is 'ie al voor door het stof geweest, er moet toch ergens een financieel fuck-off'je zitten met Jessie als financieel specialist die ineens de hele dag gaat zitten vissen, zinloos als de pest

Een Hengelsport sponsordeal misschien, viswedstrijden als Evenement
pi_188105424
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:12 schreef FreshFruit72 het volgende:

[..]

De belasting is al geweest 2800 euro dan begroot.
Ja maar, hij is geen belastingexpert.
Dat hij via een BV pretendeert dat wel te zijn voor voetbalmanagement staat daar uiteraard los van. :+
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:18:47 #24
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188105437
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:16 schreef Maria. het volgende:

thanks....misschien ook die zuipende dames die over BB en OR zaten te praten?...maris die zich voor vanalles had willen opgeven?...
Moet ik gaan zoeken, gaat morgen worden vrees ik, net thuis vanaf 9 uur niets meer gezien ...
.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:19:46 #25
464488 Maria.
life is life
pi_188105443
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:18 schreef DGK_Tegengas het volgende:

[..]

Moet ik gaan zoeken, gaat morgen worden vrees ik, net thuis vanaf 9 uur niets meer gezien ...
Oke bedankt alvast *O* rond 23.48
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:19:48 #26
421893 Mumbojumbo
Stay out of the Gumbo
pi_188105444
Jessie schijnt het er ook moeilijk mee te hebben dat hij niet met z'n ouders op ibiza zit.
Vanmiddag bij filmpje opnemen zei hij: tot volgende week. En van de week tegen Ger: De eerste keer vijftien en de tweede keer zeven en een half is ook mooi. Hij zou eigenlijk al in mei vertrekken.
Denk eigenlijk ook helemaal niet dat hij voor de titel gaat. Die gaat gewoon opeens weer pleitte met z'n boot.
pi_188105452
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:17 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Jahh, daar is 'ie al voor door het stof geweest, er moet toch ergens een financieel fuck-off'je zitten met Jessie als financieel specialist die ineens de hele dag gaat zitten vissen, zinloos als de pest

Een Hengelsport sponsordeal misschien, viswedstrijden als Evenement
Door het stof geweest? Ehhhh. Gerrit sprak hem aan en kreeg meteen de portefeuille in zijn schoot geworpen. :Y
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:22:11 #28
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105463
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:20 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Door het stof geweest? Ehhhh. Gerrit sprak hem aan en kreeg meteen de portefeuille in zijn schoot geworpen. :Y
Jessie heeft toch flink moeten lullen om die "inschattingsfout" te rechtvaardigen als "menselijke fout"
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:23:59 #29
464488 Maria.
life is life
pi_188105472
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:22 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Jessie heeft toch flink moeten lullen om die "inschattingsfout" te rechtvaardigen als "menselijke fout"
tging van ger zijn zakgeld.....dus die krijgt de zwarte piet...
pi_188105473
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:19 schreef Mumbojumbo het volgende:
Jessie schijnt het er ook moeilijk mee te hebben dat hij niet met z'n ouders op ibiza zit.
Vanmiddag bij filmpje opnemen zei hij: tot volgende week. En van de week tegen Ger: De eerste keer vijftien en de tweede keer zeven en een half is ook mooi. Hij zou eigenlijk al in mei vertrekken.
Denk eigenlijk ook helemaal niet dat hij voor de titel gaat. Die gaat gewoon opeens weer pleitte met z'n boot.
En dat denk je echt? Hij kwam binnen om de boel te redden en dat is niet gelukt. In tegendeel, hij heeft alleen maar het kapitaal naar beneden getrokken met zijn faalprojecten. Maar hij is ambitieus genoeg om weer, tevergeefs, een poging te wagen om Utopiaan van het jaar te worden. :Y
Op zich wel geinig. Ivan is Utopiaan van de eeuw geworden en daar kan je nooit meer overheen. :N
pi_188105475
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:22 schreef 5thencounter het volgende:

[..]

Jessie heeft toch flink moeten lullen om die "inschattingsfout" te rechtvaardigen als "menselijke fout"
Sja en daar prik je toch zo doorheen. En gezien de popipoll doen dat meer mensen. :Y
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:24:49 #32
464488 Maria.
life is life
pi_188105476
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:19 schreef Mumbojumbo het volgende:
Jessie schijnt het er ook moeilijk mee te hebben dat hij niet met z'n ouders op ibiza zit.
Vanmiddag bij filmpje opnemen zei hij: tot volgende week. En van de week tegen Ger: De eerste keer vijftien en de tweede keer zeven en een half is ook mooi. Hij zou eigenlijk al in mei vertrekken.
Denk eigenlijk ook helemaal niet dat hij voor de titel gaat. Die gaat gewoon opeens weer pleitte met z'n boot.
ie titel is al bekend....we weten alleen niet wie....denk ik...
pi_188105478
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:24 schreef Maria. het volgende:

[..]

ie titel is al bekend....we weten alleen niet wie....denk ik...
Flapdrol van 2019? :P
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:26:32 #34
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188105482
Hele mooie TT _O_
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:26:37 #35
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188105483
Voor wie het gemist heeft, heb het zelf nog niet terug gekeken .... ;)


Centraal deel 1 - 24 juli 2019.
x7e6ckk


Centraal deel 2 - 24 juli 2019.
x7e6viy
.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:26:40 #36
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188105484
Tyfus Regie, Ik hoor ze nog lachen aan de vijver
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:27:06 #37
464488 Maria.
life is life
pi_188105487
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:25 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Flapdrol van 2019? :P
tja....de paarden die de haver verdienen krijgen ze niet.........
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:28:10 #38
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188105492
Maar eer je hier iets kun typen...in een verse COS ...moet je eerst ellendig scrollen... :( :( :(
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188105493
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:27 schreef Maria. het volgende:

[..]

tja....de paarden die de haver verdienen krijgen ze niet.........
en terecht. :Y
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:28:23 #40
464488 Maria.
life is life
pi_188105494
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:26 schreef 5thencounter het volgende:
Tyfus Regie, Ik hoor ze nog lachen aan de vijver
ze willen ons zeker laten geloven in een breuk tussen jessie in merel...of zo....of er is morgen een fittie tussen jess en shelley.......we weten het niet...... -O-
pi_188105496
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:28 schreef snetje het volgende:
Maar eer je hier iets kun typen...in een verse COS ...moet je eerst ellendig scrollen... :( :( :(
:? Hoezo?
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:31:34 #42
421893 Mumbojumbo
Stay out of the Gumbo
pi_188105523
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:24 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

En dat denk je echt? Hij kwam binnen om de boel te redden en dat is niet gelukt. In tegendeel, hij heeft alleen maar het kapitaal naar beneden getrokken met zijn faalprojecten. Maar hij is ambitieus genoeg om weer, tevergeefs, een poging te wagen om Utopiaan van het jaar te worden. :Y
Op zich wel geinig. Ivan is Utopiaan van de eeuw geworden en daar kan je nooit meer overheen. :N
Tuurlijk kwam hij niet binnen om de boel te redden. Hij kwam om tv te maken. Mike was op dat moment uitgeblust en de enige actie aldaar kwam van de musketiers.
Zijn missie is geslaagd. Hij zorgt voor commotie.en leven in de brouwerij. Dus ja, opeens een hele dag vissen is best vreemd.
Titel van ivan slaat natuurlijk nergens meer op nu.
pi_188105527
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:31 schreef Mumbojumbo het volgende:

[..]

Tuurlijk kwam hij niet binnen om de boel te redden. Hij kwam om tv te maken. Mike was op dat moment uitgeblust en de enige actie aldaar kwam van de musketiers.
Zijn missie is geslaagd. Hij zorgt voor commotie.en leven in de brouwerij. Dus ja, opeens een hele dag vissen is best vreemd.
Titel van ivan slaat natuurlijk nergens meer op nu.
Leven in de brouwerij? Welke? :?
Hij zei zelf dat hij de BV naar een hoger plan zou tillen. Prefabwoning van een ton. Hij zette een gedeelte van het terrein al af daarvoor. :')
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:37:03 #44
421893 Mumbojumbo
Stay out of the Gumbo
pi_188105548
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:32 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Leven in de brouwerij? Welke? :?
Hij zei zelf dat hij de BV naar een hoger plan zou tillen. Prefabwoning van een ton. Hij zette een gedeelte van het terrein al af daarvoor. :')
Er is toch altijd wel iets aan de hand rond om of door Jessie. Bij wie nog meer?
Hij trekt het tv schuitje.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:37:56 #45
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188105549
Momentje dat Mylene Jessie niet wil helpen ook gevonden ... ;)
.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:39:59 #46
421893 Mumbojumbo
Stay out of the Gumbo
pi_188105560
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:37 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Momentje dat Mylene Jessie niet wil helpen ook gevonden ... ;)
Ik ben benieuwd. :)
De hoop op nog een stream met wakkere mensen heb ik maar opgegeven. ;(
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:41:23 #47
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_188105569
Dit was het mooiste momentje van vandaag denk ik, kortsluiting bij Adriaan ..... >:)


Jessie is diep gezonken - 24 juli 2019.
x7e6ibz
.
pi_188105583
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:37 schreef Mumbojumbo het volgende:

[..]

Er is toch altijd wel iets aan de hand rond om of door Jessie. Bij wie nog meer?
Hij trekt het tv schuitje.
Ja en nu? Hij maakt helemaal niets waar van een schuit of boot. Best vermakelijk dat wel, maar anders bedoeld.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:44:47 #49
421893 Mumbojumbo
Stay out of the Gumbo
pi_188105593
quote:
14s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:41 schreef DGK_Tegengas het volgende:
Dit was het mooiste momentje van vandaag denk ik, kortsluiting bij Adriaan ..... >:)

[ afbeelding ]
Jessie is diep gezonken - 24 juli 2019.
x7e6ibz
^O^
Actie! Dyll gaat naar het toilet.
  donderdag 25 juli 2019 @ 01:47:47 #50
421893 Mumbojumbo
Stay out of the Gumbo
pi_188105605
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juli 2019 01:43 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Ja en nu? Hij maakt helemaal niets waar van een schuit of boot. Best vermakelijk dat wel, maar anders bedoeld.
Dat is wat jij denkt. Maar niets is wat het lijkt zeggen ze toch allemaal?
Ik steek er in ieder geval niet mn handen voor in het vuur ;)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')