abonnement Unibet Coolblue
pi_188183605
Fleur :D Daar zou ik ook simpel van worden.

Mooi hoe dat gaat bij jullie Nolita. :)

LDG het helpt mij ook wel om even te lezen waarom ik "uitgedaagd" word. Hij giet zijn bekers leeg, gooit met spullen, trekt aan blaadjes en bloemen. Niet heel erg dus maar hij kijkt echt wat ik ga doen.
Mijn reactie is dan standaard eigenlijk om me om te draaien en wat anders te gaan doen. Mijn man ging wel steeds die strijd aan, nou heeft hij het ook eens genegeerd en was het na twee tellen niet leuk meer. :D

Duman dat klinkt ook wel heel zwaar. :*
Dat tegen het hoofd slaan, probeer je al om andere manieren van uiten te laten zien? Stampvoeten, kussens slaan ofzo?
Bij Banaan probeer ik ook het boos-gebaar te laten zien (vuist in de lucht), in de hoop dat hij dan beter snapt wat hij voelt. Die vindt hij zo grappig dat het soms spontaan weer klaar is.

Grappig dat hij in zijn ledikant wou slapen en fijn dat het daarna snel lukte om te slapen. Ik snap wel dat het zo een beetje dubbel voelt voor je. Kwam hij vannacht toch weer bij jullie liggen?
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_188183623
Oh duman, dat klinkt alsof jullie er allerlei doorheen zitten. Sterkte!

En zo leuk, door dreumessen. Door van mij heeft op vakantie ook grote updates gedraaid. Alleen praten nog niet, nog helemaal niets. Komt vast.

Oh, en hij slaapt nog steeds! *O*
pi_188184211
Malteser, O+ voor jouw bericht, wat een liefde en geluk O+

Duman :*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fleur, ik kan mij zo voorstellen hoe irritant dat doorlopende ge-hè is. Vlokje roept met regelmaat 'eh' en strekt dan haar handje uit naar het één of ander. Ik word daar soms ook zo dol van dat ik het gewoon negeer :X

PKM, slim dat negeren inderdaad, werkt hier soms ook echt het beste. Alhoewel helaas niet altijd, we hebben een plant op ons tv dressoir staan en die is er ondertussen al minstens 4 keer uitgetrokken door Vlokje, waarvan 2 keer omdat ik bewust de andere kant op keek nadat ze mij heel uitdagend aankeek. Helaas pindakaas :') Maar die plant (die wonderbaarlijk genoeg nog steeds leeft) heeft ook gewoon een enorme aantrekkingskracht op kinderen, toch Casper? :')

Hier ook een pittige en dwarse fase. Vlokje zit volgens mij in de beruchte 13 maanden sprong, wil en kan ons niet uit het oog verliezen (want dráma), wil niet meer slapen, huilt om alles en niks en is regelmatig booooos (om niks). Oh en dan komen er ook nog eens 2 tanden en 2 kiezen door, want dan doen we alles maar in één keer. Gooi daar bovenop het feit dat ik zelf ziek was op de warmste dagen van het jaar, de kinderen niet tegen de hitte konden en alleen nog maar wilden hangen (maar slapen ho maar). Kortom, ik weet van voren niet dat ik van achteren nog leef en hoop op in ieder geval iets meer slaap de komende nachten zodat ik mij weer mens kan voelen :+
pi_188184809
Duman, sterkte! Wij zijn net uit die fase. Van de een op de andere dag was 'ie bij ons voorbij. Hoop dat dat moment ook voor jullie snel komt.

Jagar, weer terug van vakantie dus? Hoe was het? En het gaat het met het slapen?

M zit lekker in haar vel momenteel, en stapt de hele stad rond :) Praten doet ze ook nog niet, op 'papa', 'mama' en 'bal' na. Maar ondanks dat weet ze door gewijs en gekrijs prima duidelijk te maken wat ze wil, dus ik denk dat ze de noodzaak van het praten ook nog niet doorheeft ;)
pi_188187270
Een aantal mensen hadden laatst nog op mijn relaas gereageerd. Nog bedankt. Jullie steun en medeleven vind ik erg lief en sommigen schreven over een stukje herkenbaarheid.
Het hielp wel om mijn verhaal hier te doen. Wetende dat ik niet helemaal alleen sta en ook eens een other point of view gezien. :)

Het gaat nu weer wat beter en probeer elke dag wel opnieuw tevreden te zijn en op tijd rust te zoeken of afstand te nemen bijvoorbeeld en dingen even te laten voor wat ze zijn.

Met Z. gaat het supergoed. Ze praat al aardig en duidelijk. Helemaal geen moeilijke dame. Een groot eter is ze niet dus we moeten haar wel regelmatig wat aanbieden anders wordt ze zo’n streepje. :P
Haar communicatie is heel duidelijk met alles.
Haar ‘nee’ is altijd heel serieus en duidelijk. Ze schudt haar hoofdje zelfs. O+
En ze zegt ‘aardbei’. En dat doet ze zo schattig. O+
Het is echt een slim meisje. Ik vraag haar 1 keer iets te doen of laten en ze luistert gewoon. :o
En ze snapt de dingen gewoon snel.
Verder is ze een rustig ding dat lekker kan spelen en graag buiten is. Dan pakt ze haar schoenen, gaat bij de deur staan en zegt: ‘buiten’?

En als er iets misgaat of ze laat wat vallen, zegt ze: oeioeioei!

Enige jammere is dat ze ‘s nachts nog steeds vaak wakker is. Afgelopen anderhalve week lang elke 2 uur. :{
Op 1 nacht na, toen sliep ze met alleen een luiertje en was ze pas om 4 uur een keer wakker.

@Duman:
Ik herken de frustratie. Ik had dat met mijn zoon heel erg. En het is goed dat je het van je afschrijft. Herkenning zal je altijd vinden.
Je hebt gewoon een gezond kind dat de grenzen opzoekt. Hoort erbij maar bedenk inderdaad hoe je ermee omgaat. Blijf opvoeden en blijf er ontspannen onder.
Mijn zoon heeft het nog steeds, dat is een stukje karakter denk ik. Een lieverd maar ook een jongen die op zoek is naar uitdaging, grenzen bekijken en impulsief. Heel nieuwsgierig naar wat er achter de deur zit. ;)
  maandag 29 juli 2019 @ 14:09:40 #256
221912 minilot
Nancy boy
pi_188188056
Zodadelijk bijlees hier. Maar zie post in Zwangerschap & Geboorte: het is nog retepril, maar Günther2.0 (m/v) is in de maak! :D *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_188188290
quote:
1s.gif Op maandag 29 juli 2019 14:09 schreef minilot het volgende:
Zodadelijk bijlees hier. Maar zie post in Zwangerschap & Geboorte: het is nog retepril, maar Günther2.0 (m/v) is in de maak! :D *O*
Oh wow!! Wat gaaf!! *O* Gefeliciteerd!
pi_188188577
Mini gefeliciteerd! Nog zo'n leukerd erbij O+
pi_188188622
Gefeliciteerd mini! Op een goede zwangerschap! *O*
pi_188188635
Wat leuk minilot, gefeliciteerd!
pi_188188642
Gefeliciteerd Mini, wat leuk! O+

Ps. ik las je bericht in Z&G over het leeftijdsverschil. Mijn oudste was net 1,5 toen Vlokje geboren werd. Het was en is veel, druk, af en toe té. Maar het cliché is waar: ze hebben heel veel aan elkaar. Ze hebben nu soms ruzie om niks maar beginnen ook opeens samen te schaterlachen om niks. Als de één huilt, huilt de ander mee, maar als de één lacht dan zijn rollen ze samen over de grond van plezier. Ze zitten of komen met bepaalde dingen in dezelfde fase wat naast heel praktisch, ook heel leuk kan zijn. Hoe zat ik ze soms ook ben, ik kan vaak wel janken van geluk om mijn heerlijke duo O+

[ Bericht 46% gewijzigd door Schanu op 29-07-2019 15:04:24 ]
pi_188189357
Echt super leuk mini!
V was 1 jaar en 8 maanden toen Guus geboren werd, hij was meteen super lief voor zijn broertje.
En nu nog meer want Guus reageert op hem O+ en dat vindt hij maar wat leuk.
pi_188189474
Gefeliciteerd mini!
pi_188190060
quote:
1s.gif Op maandag 29 juli 2019 14:09 schreef minilot het volgende:
Zodadelijk bijlees hier. Maar zie post in Zwangerschap & Geboorte: het is nog retepril, maar Günther2.0 (m/v) is in de maak! :D *O*
Even uit de ontlurkstand *O* Gefeliciteerd! En dus toch relatief snel gegaan dan!
pi_188191038
Hier ook nog even: gefeliciteerd Mini, superleuk en fijn dat het zo snel is gegaan *O*
  maandag 29 juli 2019 @ 17:36:19 #266
221912 minilot
Nancy boy
pi_188191058
Dank lieverds! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_188191237
quote:
0s.gif Op maandag 29 juli 2019 17:36 schreef minilot het volgende:
Dank lieverds! *O*
*O* *O*
pi_188191888
Gefeliciteerd mini! *O*
  maandag 29 juli 2019 @ 18:44:21 #269
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_188192208
Yeah leuk mini en miniman *O* gefeliciteerd!
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_188193245
Mini gefeliciteerd!! *O* Wat een leuk nieuws en vrij vlot volgens mij ook hè? dacht dat ik had gelezen dat Günther even op zich had laten wachten toch? edit: weet het antwoord al, inmiddels even bijgelezen in babytopic :+
pi_188193737
Mini, wat tof!! Gefeliciteerd!! :D
pi_188194279
Gefeliciteerd mini *O*
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  maandag 29 juli 2019 @ 21:08:55 #273
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_188194683
Dank jullie wel voor de reacties. Ik had het even nodig om het van me af te schrijven en herkenning te lezen.

Vandaag zijn we naar de Ikea geweest. Normaal gesproken ga ik nooit zo ver alleen met de auto met U., maar ik had mezelf beloofd kalm te blijven. En U. is zo lief geweest en heeft zich zo goed gedragen. Is zelfs zonder te huilen in slaap gevallen in de auto op de terug weg. U en ik zijn weer helemaal zen. O+ Hopelijk blijven we zo.

Hij heeft zichzelf wel een paar keer geslagen omdat hij moe was, maar ik heb dat totaal genegeerd. Ik merkte meteen vermindering.

Mini, gefeliciteerd! Wat een super leuk nieuws. :*
Protège moi de mes désirs.
pi_188195063
Duman, heel herkenbaar helaas :{ Hoop dat deze fase snel voorbij is :* Ik merk zelf ook dat negatief gedrag (tot in het redelijke) negeren het meest effectief is, maar ik vind het nog niet altijd zo makkelijk.

Casper met zijn hé _O- O+ Wat een lief stemmetje heeft hij *;

Mini, gefeliciteerd!

Hier gaat het wel weer iets beter in zake mijn dwarse dreumes, in de zin van dat ik er beter mee om begin te gaan, negatief gedrag wat meer negeren en afleiden. Ik probeer me ook vaak te bedenken dat het voor haarzelf ook niet makkelijk moet zijn.. Het scheelt ook dat het niet meer zo heet is denk ik :+ De overige updates die ze nu doormaakt maken ook zo veel goed voor het lastigere gedrag, ze begint steeds meer en langere stukken te lopen en begint een echt wijsneusje te worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_188195190
Dat jurkje. O+
Dat meisje. O+ O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')