quote:Op vrijdag 28 juni 2019 18:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Gegrillde steak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Loetje
[ afbeelding ]
Prima prijzen, waar krijg je anders 200 gram biefstuk met bijgerechten voor 25 euro?quote:Op vrijdag 28 juni 2019 18:57 schreef Fer het volgende:
[..]
Voor een kaal bord met alleen biefstuk en jus.
Daarna nog 3.80 voor patat, 5.10 sla en 2-3¤ voor gebakken groente.
Wat loop je nou dom te doen?quote:Op vrijdag 28 juni 2019 12:56 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
En jij een medewerker van Blue Band?
Hier heb je steaks die 2 keer zo zwaar zijn voor die prijs, met bijlagesquote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:09 schreef xminator het volgende:
[..]
Prima prijzen, waar krijg je anders 200 gram biefstuk met bijgerechten voor 25 euro?
Je begint al aardig te verduitsen, bijlagen zijn hier wat anders dan Beilagen.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier heb je steaks die 2 keer zo zwaar zijn voor die prijs, met bijlages
http://korfu-kleve.de/
Absoluut, ik integreerquote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:46 schreef nostra het volgende:
[..]
Je begint al aardig te verduitsen, bijlagen zijn hier wat anders dan Beilagen.
Drei kleine Jägermeister gingen ins Lokalquote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier heb je steaks die 2 keer zo zwaar zijn voor die prijs, met bijlages
http://korfu-kleve.de/
En meer ouzo van het huis dan verstandig is om nog te rijden
Op genoeg plaatsen in Amsterdam. Bijvoorbeeld een goede Argentijn met saladebar en veel meer keuze op de kaart. Zonder dat je in een lawaaiige schuur moet zitten.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:09 schreef xminator het volgende:
[..]
Prima prijzen, waar krijg je anders 200 gram biefstuk met bijgerechten voor 25 euro?
Ik vond de levertjes lekkerder dan de biefstuk, die overigens prima was. En het was we een beetje te vet allemaal, dat vond ik dan weer goor, die margarine.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:10 schreef Tinkepink het volgende:
Hij serveert ze met twee schuin doorgesneden sneetjes wit casinobrood. Patat en sla kun je bijbestellen. Net als levertjes, ui en champignons.
Alhoewel best lekker allemaal vind ik Loetje wel wat overgewaardeeerd.
Zoals? Noem er eens een paar...quote:Op vrijdag 28 juni 2019 20:11 schreef Fer het volgende:
[..]
Op genoeg plaatsen in Amsterdam. Bijvoorbeeld een goede Argentijn met saladebar en veel meer keuze op de kaart. Zonder dat je in een lawaaiige schuur moet zitten.
Als ik Turks wil eten dan ga ik wel naar de Turk om de hoek...quote:Op vrijdag 28 juni 2019 19:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hier heb je steaks die 2 keer zo zwaar zijn voor die prijs, met bijlages
http://korfu-kleve.de/
En meer ouzo van het huis dan verstandig is om nog te rijden
Niet om het 1 of ander, maar die steak van Loetje heeft niet al die groene troep nodig voor het plaatje.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 18:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Gegrillde steak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Loetje
[ afbeelding ]
Doe mij maar die van loetje.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 18:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Gegrillde steak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Loetje
[ afbeelding ]
Roomboter is niet loetje. Loetje heeft een deal gesloten met blue band.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 10:55 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
Tip: vergeet dat en gebruik ongezouten roomboter.
Zelfs een blinde kan zien dat die bovenste plaatjes er beter uit zien. Ondanks die “groene troep”.quote:Op vrijdag 28 juni 2019 23:42 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
Niet om het 1 of ander, maar die steak van Loetje heeft niet al die groene troep nodig voor het plaatje.
Iets wat er beter uit ziet is niet per definitie lekkerder.quote:Op zaterdag 29 juni 2019 21:36 schreef Durmada het volgende:
[..]
Zelfs een blinde kan zien dat die bovenste plaatjes er beter uit zien. Ondanks die “groene troep”.
Ben wel benieuwd naar een goed Argentijn die niet duur is en ook geen tourist trap!quote:Op vrijdag 28 juni 2019 20:11 schreef Fer het volgende:
[..]
Op genoeg plaatsen in Amsterdam. Bijvoorbeeld een goede Argentijn met saladebar en veel meer keuze op de kaart. Zonder dat je in een lawaaiige schuur moet zitten.
quote:Op maandag 1 juli 2019 15:42 schreef Toolshed het volgende:
[..]
Ben wel benieuwd naar een goed Argentijn die niet duur is en ook geen tourist trap!
Ossehaas is het zachtst, maar bv sucade is veel smaakvoller, en goed gerijpt ook zeer malsquote:Op maandag 1 juli 2019 20:53 schreef Spanky78 het volgende:
Oja, wat betreft biefstuk; koop echt goede kwaliteit vlees. Ossenhaas is stiekem we het best.
Die moet worden klaargemaakt met veel kennis en kunde. Ossenhaas verknalt vrijwel niemand. Daarnaast bakt loetje geen sucade als biefstuk.quote:Op maandag 1 juli 2019 20:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ossehaas is het zachtst, maar bv sucade is veel smaakvoller, en goed gerijpt ook zeer mals
Dat laatste heb ik onlangs geprobeerd. Zag bij de supermarkt flink gemarmerde sucade liggen en besloot die als steak te bereiden.quote:Op maandag 1 juli 2019 20:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ossehaas is het zachtst, maar bv sucade is veel smaakvoller, en goed gerijpt ook zeer mals
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |