abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_209085844
Veels te duur. Sowieso vind ik biefstuk in restaurants te duur voor de kwaliteit die je krijgt. Enige goede wat Loetje heeft zijn de locaties, zitten in mooie gebouwen over het algemeen.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_209087932
quote:
1s.gif Op woensdag 10 mei 2023 00:54 schreef golfer het volgende:

[..]
Ja. Dat was dus die post van capricia die ik hierboven al eerder aanhaalde.
En nu moet ik mn excuses aanbieden ofzo? Dacht alleen maar dat je t wel interessant zou vinden...
  woensdag 10 mei 2023 @ 12:13:11 #228
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_209087990
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2023 12:08 schreef BokitoHarambe het volgende:

En nu moet ik mn excuses aanbieden ofzo?
Nergens voor nodig. Gewoon beter opletten.
quote:
Dacht alleen maar dat je t wel interessant zou vinden...
Ik vond het ook interessant en had het dus al eerder gelezen in Het Parool.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_209088880
-kappen nou-

[ Bericht 96% gewijzigd door miss_sly op 10-05-2023 13:26:17 ]
pi_209089029
quote:
1s.gif Op woensdag 10 mei 2023 08:52 schreef FutureFairytale het volgende:
Sowieso vind ik biefstuk in restaurants te duur voor de kwaliteit die je krijgt.
Ben ik met je eens. Het valt me ook op dat biefstukken in restaurants niet meer bijzonders zijn dan hoe ik ze thuis klaarmaak. Sterker nog, ik denk vaak: dat kan ik veel beter. Als je goede biefstuk bij de slager koopt heb je de helft al binnen en ben je een stuk goedkoper uit. Vaak is de vleeskwaliteit ook beter.
  Moderator / Miss SHO woensdag 10 mei 2023 @ 21:50:07 #231
22592 crew  Ole
pi_209095500
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2023 00:42 schreef BokitoHarambe het volgende:

[..]
Welke kant? ;(
Het is niet verder gekomen dan mijn maag...
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_209095737
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2023 21:50 schreef Ole het volgende:

[..]
Het is niet verder gekomen dan mijn maag...
Zullen we eens een loetje-meet doen?
  Moderator / Miss SHO woensdag 10 mei 2023 @ 22:06:30 #233
22592 crew  Ole
pi_209095757
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2023 22:05 schreef BokitoHarambe het volgende:

[..]
Zullen we eens een loetje-meet doen?
Ja leuk *O*
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO woensdag 10 mei 2023 @ 22:07:31 #234
22592 crew  Ole
pi_209095774
Maar ik moet zeggen dat Castell wel beter is!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_209095780
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2023 22:06 schreef Ole het volgende:

[..]
Ja leuk *O*
Is nu alleen niet meer zo gebonden aan een plaats. Of is de originele in Amsterdam nog steeds t best?
pi_209096852
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2023 22:08 schreef BokitoHarambe het volgende:
Of is de originele in Amsterdam nog steeds t best?
Ik betwijfel of het uitmaakt, nu het een concern is zal de inkoop centraal zijn, dus daar zit geen verschil. Qua kok zal het net zo random zijn als ieder ander Loetje
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 mei 2023 @ 18:44:19 #237
22592 crew  Ole
pi_209105218
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2023 22:08 schreef BokitoHarambe het volgende:
ja

[..]
Is nu alleen niet meer zo gebonden aan een plaats. Of is de originele in Amsterdam nog steeds t best?
Ja. Maar met mooi weer is Loetje aan het IJ wel een prachtplek
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_209116895
Vind Loetje nog steeds prima eigenlijk. Je weet wat je krijgt en het stelt zelden teleur. Ja ik kan me ook nog herinneren dat ik erheen ging toen er nog maar één vestiging was. Een Argentijn is toch weer anders, ook lekker met grill smaak, maar dat brood met jus heeft ook wel wat. En bij Loetje is mijn biefstuk bij medium in 9 van de 10 gevallen gewoon goed medium terwijl het beste een dikke biefstuk vaak is. Het zal je echt verbazen hoeveel restaurants dat niet voor elkaar kunnen krijgen.
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Miss SHO zondag 14 mei 2023 @ 21:34:47 #239
22592 crew  Ole
pi_209154487
Ouders net terug van vakantie, hadden niet veel in huis (vonden ze)
Maar wel ossenhaas in de vriezer! Klaargemaakt zoals bij Loetje. Heerlijk was het!

Mijn moeder is echt veel lekkerder en beter gaan koken sinds ze met pensioen is O+
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  maandag 15 mei 2023 @ 02:51:54 #240
318211 hemarookworst
Man bijt worst
  maandag 15 mei 2023 @ 19:10:23 #241
291107 joppie_saus
FootballCulture
pi_209165739
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 mei 2023 12:17 schreef borisz het volgende:
https://www.parool.nl/ps/(...)-doodeng-4~beb19a25/

Mara Grimm kraakt Loetje behoorlijk af.
[..]
[ afbeelding ]
‘De ‘klassieke Loetje-jus’ :een niet geëmulgeerde, bleke plas vet met zoveel losse zwarte deeltjes dat het lijkt alsof er een asbak in om is gekieperd’ BEELD HET PAROOL

Blijkbaar heeft niet iedereen het artikel gelezen. Beide foto’s zijn van dezelfde dag. Links is de biefstuk, rechts de vega variant uit de printer.
#26 || Luciano da Silva
pi_209165824
Jammer dat al die artikelen van het Parool niet te lezen zijn.
pi_209165908
quote:
1s.gif Op maandag 15 mei 2023 19:17 schreef Document1 het volgende:
Jammer dat al die artikelen van het Parool niet te lezen zijn.
Linken naar "zulk soort" sites mag niet, dus hier heb je een wikipedia artikel met bronvermelding :+
https://en.wikipedia.org/wiki/12ft
You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
pi_209168058
quote:
1s.gif Op zondag 7 mei 2023 22:39 schreef Molo het volgende:

[..]
Hoezo fastfood?

Je haalt toch niet af of even snel naar binnen schuiven?
En de prijs, voor een biefstuk met een drankje erbij ¤50,- neerleggen vind ik àbsoluut niets met fastfood of bereikbaar voor de gewone man te maken hebben
Ik snap het gewoon niet
Ik dacht dat je een grap maakte wat betreft die 50 euro maar een medium stuk vlees kost daar 25,5, heb je nog niet eens friet en groente :')
  Moderator maandag 15 mei 2023 @ 23:06:35 #245
236264 crew  capricia
pi_209168793
quote:
0s.gif Op maandag 15 mei 2023 19:10 schreef joppie_saus het volgende:

[..]
Blijkbaar heeft niet iedereen het artikel gelezen. Beide foto’s zijn van dezelfde dag. Links is de biefstuk, rechts de vega variant uit de printer.
Bijschrift:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De Ossenhaas van VD Valk is er goddelijk bij vergeleken.
"People that use Fiat currency as a store of value.
There is a name for it:
We call them Poor"
  dinsdag 16 mei 2023 @ 22:57:43 #246
194264 NoCigar
pi_209179797
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 mei 2023 08:33 schreef miss_sly het volgende:

Er is een beschrijving hoe je 'Loetjes biefstuk' zelf thuis kunt bakken, en dan wordt je biefstuk echt heerlijk. Hoewel ik geen Blue Band gebruik, maar roomboter. Vind ik persoonlijk wel lekkerder.
Het enige wat ik kan vinden is 3 minuten per kant bakken, en een half pakje Blue Band,; er is verschil van mening of ze die 3 minuten moeten blijven liggen of je ze af en toe moet bewegen. Daarna rusten en opdienen. Zo bijzonder is dit toch niet en er lijkt me trouwens ook weinig mis mee, of mis ik iets?
anonieme razernist
  Moderator / Miss SHO dinsdag 23 mei 2023 @ 19:33:29 #247
22592 crew  Ole
pi_209255532
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 mei 2023 22:57 schreef NoCigar het volgende:

[..]
Het enige wat ik kan vinden is 3 minuten per kant bakken, en een half pakje Blue Band,; er is verschil van mening of ze die 3 minuten moeten blijven liggen of je ze af en toe moet bewegen. Daarna rusten en opdienen. Zo bijzonder is dit toch niet en er lijkt me trouwens ook weinig mis mee, of mis ik iets?
Eens. Beetje aandacht en erbij blijven. Ik ben wel van het lekker aanschroeien en daarna laten rusten en beetje doorgaren onder folie. Medium/ tegen rare aan. Wat ik vorige week van een 'kok' kreeg voorgeschoteld was echt heel slecht
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 23 mei 2023 @ 19:57:56 #248
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_209256051
Ik loop gewoon een beetje te klooien met de boter in de (tegenwoordig de buyer carbon) pan. Soms een goed stuk blueband maar meestal een combi van blueband, roomboter en een beetje olijfolie. en hoe dan ook lekker champignons erbij flikkeren want gratis nepvlees.

En als het vlees eruit is en in de folie zit dan water erbij en een plak croma smeltjus en lekker door laten sudderen.

Best prima uiteindelijk maar ik ben dan ook dol op veel jus. Mijn favoriete maaltijd is lange tijd bruine bonen met gekookte aardappels, spek en een overdaad aan jus geweest.

[ Bericht 0% gewijzigd door jogy op 25-05-2023 21:31:43 ]
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen komedie.
Vrijheid
  dinsdag 23 mei 2023 @ 20:17:02 #249
296595 foodlover
live and learn
pi_209256420
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 mei 2023 19:57 schreef jogy het volgende:
Ik loop gewoon een beetje te klooien met de boter in de (tegenwoordig de buyer carbon) pan. Soms een goed stuk blueband maar meestal een combi van blueband, roomboter en een beetje olijfolie. en hoe dan ook lekker champions erbij flikkeren want gratis nepvlees.

En als het vlees eruit is en in de folie zit dan water erbij en een plak croma smeltjus en lekker door laten sudderen.

Best prima uiteindelijk maar ik ben dan ook dol op veel jus. Mijn favoriete maaltijd is lange tijd bruine bonen met gekookte aardappels, spek en een overdaad aan jus geweest.
Geen merkpan maar ik bak ook in een blauwstalen pan, niet te groot en niet te klein voor te bakken vlees. Bak in combi olijfolie en roomboter en volledig eens met de champignons :s). De champignons in de biefstukjus zijn heerlijk. Lekker met witbrood of stokbrood erbij.

Bakte voorheen wel eens tartaartjes in de margarine omdat ik vond dat ze dan wat sappiger, minder droog werden dan met boter en olie.
  donderdag 25 mei 2023 @ 21:31:22 #250
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_209281735
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 mei 2023 20:17 schreef foodlover het volgende:

[..]
Geen merkpan maar ik bak ook in een blauwstalen pan, niet te groot en niet te klein voor te bakken vlees. Bak in combi olijfolie en roomboter en volledig eens met de champignons :s). De champignons in de biefstukjus zijn heerlijk. Lekker met witbrood of stokbrood erbij.
De enige reden van het namedroppen was omdat ik niet zeker wist welk materiaal die pan nou is, ik wist dat geen gietijzer of carbon was maar verder niets _O-. Maar blauwstaal dus ^O^. En champignons zijn idd erg ok.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen komedie.
Vrijheid
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')