En nu moet ik mn excuses aanbieden ofzo? Dacht alleen maar dat je t wel interessant zou vinden...quote:Op woensdag 10 mei 2023 00:54 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja. Dat was dus die post van capricia die ik hierboven al eerder aanhaalde.
Nergens voor nodig. Gewoon beter opletten.quote:Op woensdag 10 mei 2023 12:08 schreef BokitoHarambe het volgende:
En nu moet ik mn excuses aanbieden ofzo?
Ik vond het ook interessant en had het dus al eerder gelezen in Het Parool.quote:Dacht alleen maar dat je t wel interessant zou vinden...
Ben ik met je eens. Het valt me ook op dat biefstukken in restaurants niet meer bijzonders zijn dan hoe ik ze thuis klaarmaak. Sterker nog, ik denk vaak: dat kan ik veel beter. Als je goede biefstuk bij de slager koopt heb je de helft al binnen en ben je een stuk goedkoper uit. Vaak is de vleeskwaliteit ook beter.quote:Op woensdag 10 mei 2023 08:52 schreef FutureFairytale het volgende:
Sowieso vind ik biefstuk in restaurants te duur voor de kwaliteit die je krijgt.
Het is niet verder gekomen dan mijn maag...quote:
Zullen we eens een loetje-meet doen?quote:Op woensdag 10 mei 2023 21:50 schreef Ole het volgende:
[..]
Het is niet verder gekomen dan mijn maag...
Ja leukquote:Op woensdag 10 mei 2023 22:05 schreef BokitoHarambe het volgende:
[..]
Zullen we eens een loetje-meet doen?
Is nu alleen niet meer zo gebonden aan een plaats. Of is de originele in Amsterdam nog steeds t best?quote:
Ik betwijfel of het uitmaakt, nu het een concern is zal de inkoop centraal zijn, dus daar zit geen verschil. Qua kok zal het net zo random zijn als ieder ander Loetjequote:Op woensdag 10 mei 2023 22:08 schreef BokitoHarambe het volgende:
Of is de originele in Amsterdam nog steeds t best?
Ja. Maar met mooi weer is Loetje aan het IJ wel een prachtplekquote:Op woensdag 10 mei 2023 22:08 schreef BokitoHarambe het volgende:
ja
[..]
Is nu alleen niet meer zo gebonden aan een plaats. Of is de originele in Amsterdam nog steeds t best?
Blijkbaar heeft niet iedereen het artikel gelezen. Beide foto’s zijn van dezelfde dag. Links is de biefstuk, rechts de vega variant uit de printer.quote:Op zaterdag 6 mei 2023 12:17 schreef borisz het volgende:
https://www.parool.nl/ps/(...)-doodeng-4~beb19a25/
Mara Grimm kraakt Loetje behoorlijk af.
[..]
[ afbeelding ]
‘De ‘klassieke Loetje-jus’ :een niet geëmulgeerde, bleke plas vet met zoveel losse zwarte deeltjes dat het lijkt alsof er een asbak in om is gekieperd’ BEELD HET PAROOL
Linken naar "zulk soort" sites mag niet, dus hier heb je een wikipedia artikel met bronvermeldingquote:Op maandag 15 mei 2023 19:17 schreef Document1 het volgende:
Jammer dat al die artikelen van het Parool niet te lezen zijn.
Ik dacht dat je een grap maakte wat betreft die 50 euro maar een medium stuk vlees kost daar 25,5, heb je nog niet eens friet en groentequote:Op zondag 7 mei 2023 22:39 schreef Molo het volgende:
[..]
Hoezo fastfood?
Je haalt toch niet af of even snel naar binnen schuiven?
En de prijs, voor een biefstuk met een drankje erbij ¤50,- neerleggen vind ik àbsoluut niets met fastfood of bereikbaar voor de gewone man te maken hebben
Ik snap het gewoon niet
Bijschrift:quote:Op maandag 15 mei 2023 19:10 schreef joppie_saus het volgende:
[..]
Blijkbaar heeft niet iedereen het artikel gelezen. Beide foto’s zijn van dezelfde dag. Links is de biefstuk, rechts de vega variant uit de printer.
De Ossenhaas van VD Valk is er goddelijk bij vergeleken.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het enige wat ik kan vinden is 3 minuten per kant bakken, en een half pakje Blue Band,; er is verschil van mening of ze die 3 minuten moeten blijven liggen of je ze af en toe moet bewegen. Daarna rusten en opdienen. Zo bijzonder is dit toch niet en er lijkt me trouwens ook weinig mis mee, of mis ik iets?quote:Op dinsdag 9 mei 2023 08:33 schreef miss_sly het volgende:
Er is een beschrijving hoe je 'Loetjes biefstuk' zelf thuis kunt bakken, en dan wordt je biefstuk echt heerlijk. Hoewel ik geen Blue Band gebruik, maar roomboter. Vind ik persoonlijk wel lekkerder.
Eens. Beetje aandacht en erbij blijven. Ik ben wel van het lekker aanschroeien en daarna laten rusten en beetje doorgaren onder folie. Medium/ tegen rare aan. Wat ik vorige week van een 'kok' kreeg voorgeschoteld was echt heel slechtquote:Op dinsdag 16 mei 2023 22:57 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Het enige wat ik kan vinden is 3 minuten per kant bakken, en een half pakje Blue Band,; er is verschil van mening of ze die 3 minuten moeten blijven liggen of je ze af en toe moet bewegen. Daarna rusten en opdienen. Zo bijzonder is dit toch niet en er lijkt me trouwens ook weinig mis mee, of mis ik iets?
Geen merkpan maar ik bak ook in een blauwstalen pan, niet te groot en niet te klein voor te bakken vlees. Bak in combi olijfolie en roomboter en volledig eens met de champignonsquote:Op dinsdag 23 mei 2023 19:57 schreef jogy het volgende:
Ik loop gewoon een beetje te klooien met de boter in de (tegenwoordig de buyer carbon) pan. Soms een goed stuk blueband maar meestal een combi van blueband, roomboter en een beetje olijfolie. en hoe dan ook lekker champions erbij flikkeren want gratis nepvlees.
En als het vlees eruit is en in de folie zit dan water erbij en een plak croma smeltjus en lekker door laten sudderen.
Best prima uiteindelijk maar ik ben dan ook dol op veel jus. Mijn favoriete maaltijd is lange tijd bruine bonen met gekookte aardappels, spek en een overdaad aan jus geweest.
De enige reden van het namedroppen was omdat ik niet zeker wist welk materiaal die pan nou is, ik wist dat geen gietijzer of carbon was maar verder nietsquote:Op dinsdag 23 mei 2023 20:17 schreef foodlover het volgende:
[..]
Geen merkpan maar ik bak ook in een blauwstalen pan, niet te groot en niet te klein voor te bakken vlees. Bak in combi olijfolie en roomboter en volledig eens met de champignons. De champignons in de biefstukjus zijn heerlijk. Lekker met witbrood of stokbrood erbij.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |