abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_187511178
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2019 21:30 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Ik snap de suggestie, maar ik trek het dus best prima momenteel. Het is zwaar, maar niet ondoenlijk ofzo. Als prul goed gegeten heeft en niet slaapt, neemt manlief het ook wel onder hoor. En ik heb echt een hekel aan kolven en een waardeloze opbrengst, dus ga niet extra kolven. Dan doe ik liever een extra nachtvoeding.
Snap 'm hoor, het kolven was hier absoluut geen pretje, dus begrijp heel goed als je er niet op zit te wachten. Was meer omdat de nachten soms echt wel zwaar en lang lijken zo en je het dan toch een beetje wil delen..
pi_187511224
Wij kunnen binnenkort gaan fietsen :9



Dit is 'm geworden.
Niet exact zoals op de foto, maar wel dit idee. Zitjes van Yepp, fietstassen, windscherm..
Zien wanneer de eerste rit wordt!
  woensdag 19 juni 2019 @ 22:43:02 #128
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_187511495
Mooie fiets!

Ik heb precies dat voorzitje en windscherm :).

En wat maken jullie allemaal toch leuke baby's O+.
  donderdag 20 juni 2019 @ 08:16:28 #129
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_187515450
Ik durf niets over het slapen te plaatsen in verband met die ellendige fokwet maar het mag zo blijven :'). Zou het alleen wel relaxter vinden als hij nog iets langer slaapt. Of in ieder geval een beetje rustig blijft. Maar nee, het jong sloopt zowat dat hele ledikantje met dat getrappel. En zodra je oogcontact hebt gemaakt is het meteen grijzen en nóg enthousiaster trappelen. Nu ik het zo schrijf vraag ik me af waarom ik het vanmorgen ook alweer zo irritant vond? ;).

Toen ik hem gisteren ophaalde vertelde de leidster dat hij een boterham van een ander kindje te pakken had gekregen _O-. En blij dat hij ermee was. Dit was na een volle fles, dus ze dachten niet dat hij nog iets zou lusten. Uiteindelijk hebben ze hem korstjes van een boterham gegeven en dat ging er heel goed in. Grappig, want thuis blijven deze vaak liggen. Hij eet namelijk best wel langzaam en dan is hij er op een gegeven moment gewoon klaar mee. Ik denk niet dat hij er iets op tegen heeft verder :+.

Voor mama nog wel eens een uitdaging. Ik eet zelf vrij snel tenzij ik de rust voel om lang te zitten en dat is echt zelden het geval.

Vandaag hebben wij een teamuitje en ik heb een ganglion op m'n pols. De doktersassistente adviseerde mij om even wat rust te houden (hoe dan, met baby?!) met die hand en deze zo min mogelijk te belasten. Nu gaan we paintballen, bowlen en daarna wat eten. Ik wil graag mee want ben al zo lang bij veel dingen niet aanwezig geweest en ik merkte gisteren in de vergadering (eerste keer weer) dat het voelt alsof ik bij een aantal zaken niet meer meedoe. Wij werken met groepjes van drie en uit ons groepje gaat 1 iemand weg. Toen merkte een andere collega op naar persoon 2 uit het groepje: och, dan ben je straks helemaal alleen! Terwijl ik zoiets had van ehhh, nee? Ik ben er ook nog :+. Iedereen was ook best verbaasd dat ik mee wilde. Dat maakt het denk ik wat lastiger om te zeggen dat ik niet ga.
  donderdag 20 juni 2019 @ 08:25:33 #130
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_187515515
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juni 2019 13:09 schreef BobbyMcGee het volgende:
Aanstaande maandag komt de jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau bij ons.
Ik realiseerde me ineens dat ik in de kraamweek bewust niet continu allerlei metingen wilde; alleen op indicatie. Ik had kraamzorg/verloskundige uitgezocht die daar akkoord mee waren.
Ik vind het eigenlijk vreemd om nu ineens wel van alles te meten/wegen aan mijn kind. Heb er anderzijds minder bezwaar tegen dan in de kraamweek omdat het nu minder van zijn en mijn kostbare energie zal kosten. Maar het principe dat meten voor onrust kan zorgen, wat stress creëert en daarmee geen goede omstandigheden om te groeien, blijft natuurlijk staan.

Zijn er hier mensen die deze overwegingen herkennen? Wat hebben jullie gedaan? Is er ook een middenweg mogelijk?
Ik vind dat je als ouder wel de vrijheid hebt om voor bepaalde zaken te kiezen. Je kunt inderdaad ook alleen langsgaan voor de prikjes, bijvoorbeeld. Ik denk niet dat het meteen een aantekening zal opleveren ;). Anders bespreek je je gevoel a.s. maandag en geef je aan wat je wel en niet wil? Lijkt mij dat dit geen problemen moet opleveren.

Zelf vond ik het CB in het begin erg stressvol maar dat kwam vooral door hoe ik ermee omging denk ik. Van alles vragen, onzeker, constant alle cijfertjes willen weten omdat hij ook daadwerkelijk afviel. Op een gegeven moment kwam er een plan en ben ik minder gaan wegen. Ook probeerde ik meer op mijn eigen gevoel af te gaan. Ik merkte dat als ik daar dan kwam, de afspraken ook anders voelden. Voor mij helpt het om het als volgt te zien: als verschillende mensen iets zeggen en vinden, dan hoor ik het aan en pak ik dat wat het beste bij mij past eruit. Alle andere dingen zijn ook prima, maar daar hoef ik niet perse iets mee.

quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2019 13:06 schreef Rebubbled het volgende:

Thnx voor de complimenten. Ze fotografeert zo makkelijk. O+ Wel maak ik me meteen zorgen over haar toekomst. :') De focus ligt heel vaak op hoe mooi ze is en ik zit hier met mijn conflicterende moraal dat ik haar wil opvoeden met uiterlijk op de laatste plaats, achter kwaliteiten als barmhartig, empathie, veerkrachtig, creativiteit, kennis en kunde etc. De nadruk ligt voor meisjes al zo op het uiterlijk.. Hoe zorgen jullie ervoor dat de echt belangrijke punten dagelijks in de schijnwerpers zullen staan? Of moet ik gewoon even relaxen tot ze oud genoeg is om überhaupt zulks te begrijpen? En niet zo hypocriet constant foto's maken. :')
Ik noem I. ook heel knap, mooi, lekker jochie, etc. :'). Maar niet alleen dat. Ik denk dat het goed is om je ervan bewust te zijn en de eigenschappen die jou opvallen met de tijd te benoemen als je een compliment maakt. Hoe anderen daarmee om te gaan is moeilijk te beïnvloeden. Op een oudere leeftijd zou je het wellicht kunnen aanvullen met ''absoluut O+ en ze is _noem maar op_"

Ik zag laatst ergens iets over opmerkingen als ''je bent de mooiste, leukste'' etc. en waarom die schadelijk zijn. Kan het nu even niet terugvinden dus ik ga eventjes graven hoor.
pi_187515805
Bobby, hier komt morgen de wijkverpleegkundige langs en wat jij aangeeft is ook een van mijn zorgen. Ik ben namelijk bewust zwanger geweest, maar ook een bewuste moeder die gewoon ziet aan haar kind dat het gedrag klopt. Hij komt op regelmatige tijden voor voeding, geeft zelf aan welke tiet hij blieft en heeft mooie poep en plasluiers. Ook is hij regelmatig goed wakker en zoekt nu al lekker aandacht bij ons. Vind het heerlijk om een wakker uurtje met hem te hebben waarin hij lekker naar ons ligt te luisteren als we liedjes voor hem zingen of tegen hem kletsen.

Hier zijn ze in de kraamweek bang geweest voor stille ondervoeding, maar door mijn PE en al het vocht wat ik toegediend heb gekregen hield hij ook veel meer vocht vast. Want kom op zeg, 4 meconiumluiers en 3 plasluiers op dag 1, dat zegt al genoeg hoor :X. Dus hier mogen ze van mij niks zeggen over het geboortegewicht. Als ze zich daarover zorgen maken, ik heb contact met mijn lactatiekundige indien nodig, ik wil best volgende week een keer extra komen wegen en met 4 weken zien we wel op welk gewicht hij zit.
Want naar mijn idee is hij met 37.1 gestopt met groeien omdat ik toen in de weeenactiviteit belandde en er zoveel stress is opgetreden dat hij daardoor minder voeding binnen kreeg. Hij ging in 2 dagen van 3225 gram naar 3000 gram en trok in de kraamweek al lekker weer op naar 3060. Zolang hij aankomt vind ik het best en hij is gelukkig zijn gele kleur nu helemaal kwijt. Hij was echt zo geel > :) en vaak gaat hij naar :( als het langer dan 1 seconden duurt voordat tepel in zijn snavel is beland.
Uiteindelijk ben jij de moeder en ken jij je kind het beste :*. Het CB is er voor alle ouders (geen vooroordelen enzovoorts, maar als ik mijn eigen groene boekje las en wat er met mij is gebeurd, is het maar goed dat er een CB bestaat :X. Iets met een oververhitte D-E die zichzelf maar uit alle dekens had gewurmd naar de bovenrand van haar ledikant was gekropen met anderhalve week oud ), maar jouw moederhart is geinformeerd genoeg om te luisteren naar je lijf en te doen wat goed voelt. Want anders was je ook niet zo thuis zonder verloskundige bevallen.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 20 juni 2019 @ 09:05:33 #132
74056 crew  ToT
pi_187515883
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2019 22:31 schreef NicolasJoy het volgende:
Wij kunnen binnenkort gaan fietsen :9

[ afbeelding ]

Dit is 'm geworden.
Niet exact zoals op de foto, maar wel dit idee. Zitjes van Yepp, fietstassen, windscherm..
Zien wanneer de eerste rit wordt!
Mijn vrouw en ik hebben beiden een mountainbike.
We zitten er over te denken om ze in te ruilen voor normale fietsen, of om er toch kinderzitjes op te monteren.

  donderdag 20 juni 2019 @ 09:40:36 #133
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187516228
D-E, jouw verhaal over een oververhitte baby-D-E doet me eraan denken, Koert begon hier ook steeds dekens weg te trappen en door z'n cosleeper te dwalen, ik vroeg me al af of hij het misschien te warm had :@ nu met alleen een lakentje doet hij het niet meer.
Hij ligt ook standaard te warm aangekleed in de kinderwagen. Ik vind het best moeilijk om aan te voelen hoe warm het voor hem is.
Nu kijk ik hoe warm het wordt en Google ik hoe warm je een baby dan aan moet kleden want anders zou hij standaard rompers en overkleding en dekens dragen :@
Ik geef de kraamweek de schuld, toen hij zichzelf nog niet warm kon houden. Baby's met hun moeilijke dingen altijd :s)
pi_187516250
NJ, yeah fietsen, mooie fiets hoor! Als ze het net zo leuk vindt als Juul hoop ik dat je er uren op kan fietsen, die schreeuwt alles bij elkaar als ze van de fiets gehaald wordt. _O-

Even een vraagje: Juul is als we naar Frankrijk op vakantie gaan 13 maanden. Ze krijgt haar BMR prik na de vakantie als ze 14 maanden is. Nu wees de juf van B die een dochtertje heeft die 2 daagjes jonger is dan Juul me op het vervroegen van de inenting. Zij gaan ook naar Frankrijk en het CB adviseerde de BMR te halen voor de vakantie. Ons CB heeft er niets over gezegd, maar ik denk ook niet dat het ter sprake is gekomen.

Er is daar een uitbraak maar alleen onder lokale bevolking lees ik op alle officiele sites. Dat je geen gevaar loopt als je gewoon op een camping of zo staat. Maar ik twijfel toch. We gaan 3 dagen naar Disney en daarna naar een kleine camping ten noorden van de Dordogne.
Wat zouden jullie doen? Ik maak me ook nog eens druk om de bijwerkingen, B was er wel beroerd van na een dag of 10. Dus als we hem voor de vakantie halen, moeten we hem wel goed plannen. Mijn vrouw belt het CB vandaag voor advies, maar die zeggen vast 'vervroeg maar' en ik wil er zelf ook even bewust over nadenken.

Rebubbeld, wij proberen er wel bewust mee om te gaan. Maar meer om niet standaard Juul mooi en schattig te noemen en B stoer en sterk. We zijn niet bepaald genderneutraal in de opvoeding en kledingkeuzes, maar daar zijn we wel voortvarend in.
Ik zeg heel vaak tegen zowel Juul als tegen B dat ze mooi zijn en lief en de leukste. Wat dat betreft hebben we geluk dat we een jongen en een meisje hebben. Juul is het allerleukste meisje ter wereld en B de allerleukste jongen.
Ik vind dat bij een warme opvoeding horen :@ Voor ons zijn de leukste, mooiste, beste etc. En mijn vrouw maakt nou eenmaal mooie kinderen :D
pi_187516266
Ceviche, hier hadden wij dat idee ook met de kruiken. Hij begon wat te zweten, dus hij ligt nu in een slaapzakje onder een lakentje en deken met muts en kan zichzelf daarmee prima op temperatuur houden. We moeten namelijk wel zijn bedje nog warm houden als hij eruit is, maar dat was zo'n gemiep met een halflauwe kruik telkens dat ik snel bij h&m een slaapzakje maat 50/56 heb besteld. Werkt ideaal, hij ligt er alleen met een lange mouwen romper. Als hij weer warmer gaat worden dan is het of deken, of muts weg straks.
Als hij het te koud heeft hoor ik hem wel brullen, eerder dan te warm.
pi_187516308
Haha herkenbaar Ceviche. Ik vind het ook nog steeds lastig en Google ook nog steeds die plaatjes. Alleen heb ik het vaak andersom. Als de dood voor warmtestuwing, dus soms een ietwat koude baby.

Helsinki, ik ben erg benieuwd naar dat artikel, mocht je hem nog kunnen vinden. Wat fijn dat jullie momenteel even wat slaap krijgen. En hopelijk trekt je pols snel bij. Wat rottig dat ze op je werk over je heen keken. Was het per ongeluk of was het een steek onder water denk je?

NJ, mooie fiets! Het lijkt me super leuk om met Bug op pad te gaan. Veel plezier ervan! :D
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187516452
Exode, ja ik kan het zelf ook niet laten om tegen haar aan te ouwehoeren over haar prachtige wimpers enzo hoor. O+ En jij hebt ook prachtige kindjes!
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187516488
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juni 2019 09:57 schreef Rebubbled het volgende:
Exode, ja ik kan het zelf ook niet laten om tegen haar aan te ouwehoeren over haar prachtige wimpers enzo hoor. O+ En jij hebt ook prachtige kindjes!
Ouders horen hun kinderen toch de allerknapste te vinden? O+
Wij kweken gewoon lekker arrogante kindjes :+
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 20 juni 2019 @ 10:18:37 #139
74056 crew  ToT
pi_187516742
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juni 2019 09:42 schreef exode het volgende:
NJ, yeah fietsen, mooie fiets hoor! Als ze het net zo leuk vindt als Juul hoop ik dat je er uren op kan fietsen, die schreeuwt alles bij elkaar als ze van de fiets gehaald wordt. _O-

Even een vraagje: Juul is als we naar Frankrijk op vakantie gaan 13 maanden. Ze krijgt haar BMR prik na de vakantie als ze 14 maanden is. Nu wees de juf van B die een dochtertje heeft die 2 daagjes jonger is dan Juul me op het vervroegen van de inenting. Zij gaan ook naar Frankrijk en het CB adviseerde de BMR te halen voor de vakantie. Ons CB heeft er niets over gezegd, maar ik denk ook niet dat het ter sprake is gekomen.

Er is daar een uitbraak maar alleen onder lokale bevolking lees ik op alle officiele sites. Dat je geen gevaar loopt als je gewoon op een camping of zo staat. Maar ik twijfel toch. We gaan 3 dagen naar Disney en daarna naar een kleine camping ten noorden van de Dordogne.
Wat zouden jullie doen? Ik maak me ook nog eens druk om de bijwerkingen, B was er wel beroerd van na een dag of 10. Dus als we hem voor de vakantie halen, moeten we hem wel goed plannen. Mijn vrouw belt het CB vandaag voor advies, maar die zeggen vast 'vervroeg maar' en ik wil er zelf ook even bewust over nadenken.

Rebubbeld, wij proberen er wel bewust mee om te gaan. Maar meer om niet standaard Juul mooi en schattig te noemen en B stoer en sterk. We zijn niet bepaald genderneutraal in de opvoeding en kledingkeuzes, maar daar zijn we wel voortvarend in.
Ik zeg heel vaak tegen zowel Juul als tegen B dat ze mooi zijn en lief en de leukste. Wat dat betreft hebben we geluk dat we een jongen en een meisje hebben. Juul is het allerleukste meisje ter wereld en B de allerleukste jongen.
Ik vind dat bij een warme opvoeding horen :@ Voor ons zijn de leukste, mooiste, beste etc. En mijn vrouw maakt nou eenmaal mooie kinderen :D
Wij gaan in september naar de Filipijnen en op een eiland daar is een uitbraak van de mazelen. Nu gaan we waarschijnlijk niet naar dat specifieke eiland toe, maar voor de zekerheid laten we mini-ToT toch wel vervroegd vaccineren. Better safe than sorry.
Er is netjes uitgerekend welke datum het beste er voor is; zo laat mogelijk om het vaccin wel zo goed mogelijk te laten werken, maar vroeg genoeg om het ook wel echt aan te laten slaan en om eventuele vervelende bijwerkingen achter de rug te hebben tegen die tijd. :)
pi_187517035
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juni 2019 10:00 schreef exode het volgende:

[..]

Ouders horen hun kinderen toch de allerknapste te vinden? O+
Wij kweken gewoon lekker arrogante kindjes :+
Kindjes die het zakgeld van andere kindjes stelen en zich aanmelden voor reality tv shows over je ex daten. Winnaars. :+
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
  donderdag 20 juni 2019 @ 11:01:30 #141
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187517375
@exode ik zou wel vervroegd vaccineren (tenzij het cb redenen heeft dat niet te doen), je komt toch een hoop Fransen tegen, in Disney (personeel? In ieder geval lopen er een hoop andere kinderen). Ik snap je twijfel wel hoor, maar het gaat maar om 1-1,5 maand vervroegen, als dat voor de werkzaamheid niet uitmaakt is het niet echt een drastische verandering in het schema, denk ik. En dan ga je misschien toch wat relaxter op vakantie.

D-E, ik heb een slaapzak maat 50/56 maar ik kan de hals over z'n hoofd trekken zonder daar heel veel moeite voor te doen. Dan is het nog niet veilig, toch? In theorie zou Koert dan weg kunnen zakken in de slaapzak.
En een volgend probleem in dezelfde categorie: ik wil morgen met Koert op pad in de draagzak. Volgens internet wordt het morgen ongeveer hetzelfde weer als vandaag en zou een baby dan genoeg moeten hebben aan 'luchtige kleertjes'. Ik neem aan een romper met korte mouw, een broekje zonder sokjes en een overslagvestje. Maar dat klinkt zo koud -O-
Ik snap dat hij ook veel heeft aan mijn lichaamswarmte, maar zou hij dan echt genoeg aanhebben?
pi_187517561
Een draagdoek geeft nog drie extra lagen over je baby. Dat is echt voldoende. Beentjes en voeten moeten er sowieso nog in tot maand 3 aldus de handleiding van die van mij, dus die zijn ook niet bloot. En je bent zelf ook echt behoorlijk warm. Warm genoeg. En te koud is veiliger dan te warm.

[ Bericht 0% gewijzigd door Rebubbled op 20-06-2019 13:01:15 ]
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_187517701
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juni 2019 11:01 schreef Ceviche het volgende:
@:exode ik zou wel vervroegd vaccineren (tenzij het cb redenen heeft dat niet te doen), je komt toch een hoop Fransen tegen, in Disney (personeel? In ieder geval lopen er een hoop andere kinderen). Ik snap je twijfel wel hoor, maar het gaat maar om 1-1,5 maand vervroegen, als dat voor de werkzaamheid niet uitmaakt is het niet echt een drastische verandering in het schema, denk ik. En dan ga je misschien toch wat relaxter op vakantie.

D-E, ik heb een slaapzak maat 50/56 maar ik kan de hals over z'n hoofd trekken zonder daar heel veel moeite voor te doen. Dan is het nog niet veilig, toch? In theorie zou Koert dan weg kunnen zakken in de slaapzak.
En een volgend probleem in dezelfde categorie: ik wil morgen met Koert op pad in de draagzak. Volgens internet wordt het morgen ongeveer hetzelfde weer als vandaag en zou een baby dan genoeg moeten hebben aan 'luchtige kleertjes'. Ik neem aan een romper met korte mouw, een broekje zonder sokjes en een overslagvestje. Maar dat klinkt zo koud -O-
Ik snap dat hij ook veel heeft aan mijn lichaamswarmte, maar zou hij dan echt genoeg aanhebben?
is ook zo, ik wacht even het CB af en vooral de planning. Als ze alleen tijd hebben 3 dagen voor we weggaan bij wijze van spreke doen we het niet. We gaan over 5,5 week dus hopelijk lukt het daarvoor nog en ver genoeg ervoor.
pi_187518023
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juni 2019 11:30 schreef exode het volgende:

[..]

is ook zo, ik wacht even het CB af en vooral de planning. Als ze alleen tijd hebben 3 dagen voor we weggaan bij wijze van spreke doen we het niet. We gaan over 5,5 week dus hopelijk lukt het daarvoor nog en ver genoeg ervoor.
Ik heb Bikkel toen laten vaccineren toen we met 6 maanden naar Kaapverdië gingen. Misschien dus anders even bij je ha informeren? Bikkel heeft er toen helemaal geen last van gehad.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_187518508
CB gesproken, zij geven aan dat het echt niet hoeft maar gaan even overleggen. We zouden dan met 12 maanden en 2 weken vaccineren. Dat is schijnbaar een grensgeval of je dan nog een keer moet ivm dekkings duur of zo.
  donderdag 20 juni 2019 @ 13:13:39 #146
480396 Sisu
Oudgediende
pi_187518815
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juni 2019 13:06 schreef Rebubbled het volgende:
Jeetje Tink. Dat lijkt me ontzettend zwaar voor zo'n lange tijd. Wisselen jullie de nachtdiensten af? Dat hij af en toe flesjes geeft?

Wieksel, wat een mooie leukerd! Babyglimlachen zijn echt zo chill.

Framblij, Frum is ook zo'n ontzettend dotje. O+

Thnx voor de complimenten. Ze fotografeert zo makkelijk. O+ Wel maak ik me meteen zorgen over haar toekomst. :') De focus ligt heel vaak op hoe mooi ze is en ik zit hier met mijn conflicterende moraal dat ik haar wil opvoeden met uiterlijk op de laatste plaats, achter kwaliteiten als barmhartig, empathie, veerkrachtig, creativiteit, kennis en kunde etc. De nadruk ligt voor meisjes al zo op het uiterlijk.. Hoe zorgen jullie ervoor dat de echt belangrijke punten dagelijks in de schijnwerpers zullen staan? Of moet ik gewoon even relaxen tot ze oud genoeg is om überhaupt zulks te begrijpen? En niet zo hypocriet constant foto's maken. :')
Wat schrijf je toch altijd leuk!
Prachtige heldere ogen inderdaad.
En ik moest een beetje denken aan: https://www.facebook.com/(...)48863420&v=i&sfns=mo


Ah nooooooo. Ik was met een monsterpost bezig en nu copy paste ik niet Mn monsterpost, maar de fb link.
Kak kak kak |:(

Volgens mij is de ienie mini versie iets als dit:
Exode, nog 2 keer genieten dus. Knappe kinderen!

Tot, waa, nu al spareribs verslinden? Knappe eter!
Elke keer weer verbaasd als ik kleintjes zo goed verschillende dingen zie eten. Hier nooit gelukt.

Ceviche, hoe Google je op welke setjes je kunt aantrekken? Lijkt me ook wel wat eigenlijk.

En al het andere ben ik alweer vergeten

[ Bericht 2% gewijzigd door Sisu op 20-06-2019 13:25:19 ]
Zonder hoop geen leven.
pi_187518987
Hahaha die strip. Herkenbaar wel. Gisteren nog met een vriendin over gehad. Zij is echt op en top vrouwelijk en zo'n powerhouse. Buggie gaat lekker vaak bij haar logeren later. Kan ze mooi geïnspireerd raken.
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
  donderdag 20 juni 2019 @ 13:32:23 #148
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187519083
@Sisu ik Google iets in de trant van: wat baby aantrekken in draagzak, en dan kom ik bijvoorbeeld hier uit: https://www.durftedragen.(...)aan-in-de-draagdoek/
Of 'wat baby aantrekken bij 20 graden' en dat keer oneindig :')
pi_187519098
Nou dat wordt wat dan volgende week met die vreselijk hoge temperaturen :{ mijn huis wordt ook heel erg warm (plat dak) dus ik ga waarschijnlijk niet meer weten waar ik het zoeken moet.

Vorig jaar was het natuurlijk nog warmer maar toen had frummie het niet echt door want die zat al in warm vruchtwater. :') paar weken geleden toen het zo warm was toen was ze eigenlijk niet veel anders, maar toch schijt ik ervoor in m’n broek :')

Iemand tips? Ik ga sowieso niet voor 3en naar buiten en hou alles potdicht.

Edit, voor de kleertjes, deze is dan wel voor ‘s nachts
  donderdag 20 juni 2019 @ 13:37:09 #150
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187519143
*zoekt weersvoorspelling
Wat is dit nou weer :')
Voetenbadje met ijsklontjes? Waterijsjes? Ijsklontjes in washandjes?
Boodschappen gewoon bestellen :+
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')