abonnement Unibet Coolblue
pi_187378770
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 juni 2019 22:21 schreef ToT het volgende:

[..]

:o Damn @ die snoekduik! Dan schrik je ook echt wel!

En @ die strijd van 21.00 tot 3.00; dan mogen wij hier dus nog van geluk spreken zeg, Jezus! Ik moet er niet aan denken!
Ja, vreselijk. Je ziet het gebeuren, maar bent gewoon te laat.. Maar goed, hulde voor de vallen en stoten gel. De zwelling nam redelijk goed af. Als je het weet zie je het, maar verder valt het niet zo op. De blauwe plek kan haar haar voor geplaatst worden. :9

Wij hadden een redelijk goede doorslaper eigenlijk. Maar nu de tandjes verder doorkomen is het af en toe lastig en ja nu .. staan in bed hé. :X
pi_187378822
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2019 22:23 schreef NicolasJoy het volgende:

[..]

Ja, vreselijk. Je ziet het gebeuren, maar bent gewoon te laat.. Maar goed, hulde voor de vallen en stoten gel. De zwelling nam redelijk goed af. Als je het weet zie je het, maar verder valt het niet zo op. De blauwe plek kan haar haar voor geplaatst worden. :9

Wij hadden een redelijk goede doorslaper eigenlijk. Maar nu de tandjes verder doorkomen is het af en toe lastig en ja nu .. staan in bed hé. :X
Ja hier komen de tandjes ook door en ik kan die druppels ineens niet meer terug vinden. Die hielpen laatst ongelooflijk goed. Wel met de vinger aanbrengen, want voor een wattenstaafje houdt meneer zijn kaakjes stijf dicht. In bed staan doet hij nog niet.
Hij maakt ook nog geen snoekduiken, maar liet zijn snufferdje wel laatst van 20 cm hoogte of zo op de tegelvloer vallen, met een rood neusje tot gevolg. Lag wel een dun matje op, maar dat zachte materiaal dempte de val nauwelijks. Nu ligt er een yoga-matje onder. :P
  dinsdag 11 juni 2019 @ 23:34:16 #228
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_187380619
@ kraamzorg. Ik heb het type 'zit niet stil'. Mijn wc is na anderhalve dag in zo'n staat dat je er van kunt eten, mijn huis is nog nooit zo schoon geweest _O- en mijn was is sinds jaren bij.

Vandaag allebei een wat mindere dag. Bas had veel moeite met aanhappen, was heel boos en veel krampen door alle afvalstoffen die zijn lijf uit moeten. En ik deed vrolijk mee. Veel wc, veel eten en zweten. Lactatiekundige is al langs geweest, want de opstart is gewoon heftiger. Buidelen lukte bij mij vandaag niet want ik had teveel pijn, maar hij heeft 5 uur bij mijn man gelegen. Topteam zijn we.

En wasbare luiers ^O^

[ Bericht 6% gewijzigd door douche-eendje op 11-06-2019 23:39:59 ]
  woensdag 12 juni 2019 @ 00:00:52 #229
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187381075
De kraamzorg O+ we kwamen maandag uit het ziekenhuis, het huis was een bende na de thuisbevalling (ik kan me niet herinneren wat er dan aan zooi was, alleen nog dat ik dat vond), kraam kwam 2 uurtjes langs om wat dingen door te nemen en de volgende ochtend heeft ze het hele huis al aan kant gemaakt nog voor ik op was _O_
Alleen gebruikte ze echt superveel wasmiddel, in die 6 dagen gebruikte ze meer dan ik in de 3 weken erna :D

Klinkt als een lastige dag, D-E. Maar dat hoort er natuurlijk ook bij, nog wennen aan alle nieuwe situaties en dan is het zo fijn dat er nog kraamzorg is. Gewoon het idee dat je nog hulp hebt, of dat er morgenochtend weer hulp komt vond ik erg geruststellend. En je man is top ^O^ hopelijk wordt het morgen al wat beter.

Ik heb toevallig vandaag wat luiers besteld, maar ik heb niet zo'n haast. Ben van plan ze vanaf een kilo of 5 te gaan gebruiken. Er zijn er 6 onderweg, eerst even kijken of het wat voor ons is.

En Koert heeft last van krampjes -O- we wilden hem eigenlijk helemaal geen fopspeen geven maar het geeft hem nu toch wel veel troost, dus dat is alvast een voornemen dat het raam uit is :')

Jullie baby's maken het zichzelf ook wel erg moeilijk hoor, met al dat vallen :X misschien leert ze zo het snelst dat dat staan/vallen niet zo handig is, NJ. :{
  woensdag 12 juni 2019 @ 00:08:16 #230
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_187381166
Hahaha ja mijn wasmachine draait overuren . Ach, voor de stroom hebben we zonnepanelen :'). Ze blijft maar wassen. Wit, lichte kleuren, donkere kleuren, handdoek/bed, babyspul.

Normaal gooien we gewoon een lading vol in de machine :')

Ceviche, ik vind ze fijn en heb nu de complete bestelling geplaatst. Mijn man kan niet overweg met wegwerp en hij heeft luierdienst :s)
  woensdag 12 juni 2019 @ 00:55:17 #231
56471 pinquit
oh my lama!
pi_187381612
Hahahha, dat wassen! Hier vroeg de kraamhulp of we een aparte wasmand hadden voor de babywas.
Euhhhh nee :+ :') Doen mensen dat?
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_187381674
Ik wil slapen. Welpje niet. -O-
pi_187382430
Sterkte Luna, hopelijk snapt Welpje de charme van slapen ook weer gauw.

Ik móest echt eruit om naar de wc te gaan, en nu heb ik baby wakker gekraakt met het laminaat (en mijn knieën) :{ Shit, want ze is nog steeds altijd twee uur wakker áls ze wakker wordt ‘s nachts.

@Ceviche, krampjes zijn echt heel stom. En als de speen helpt.. mijn beide kinderen bliefden geen speen. Caesar heeft het de eerste weken gered met af en toe een pink en toen was het klaar, Phi was in no time een duimertje en nog steeds. Ik ben daar niet onverdeeld gelukkig mee, maar ik denk dat het ons wel wat slaap heeft opgeleverd. Het is maar zo. Ooit leren we het wel weer af.

Fijn, eendje, dat je kraam zo goed bevalt. Een goeie kraamhulp kan je kraamtijd volgens mij echt maken of breken, en gezien jouw afgelopen week hoopte ik voor jullie extra op een fijne kraam. Klinkt deslaniettemin als een pittige dag zo. Hopelijk is Bas gauw weer beter in z’n hun en herstel jij voorspoedig.

@NicolasJoy, dat klinkt vreselijk zo. Wat een lastige fase. Phi draait nu steeds in een nanoseconde op haar buik en gaat dan op haar knieën zitten. Die kan wel zelf gaan liggen, maar dat vertikt ze. Oooh, de frustratie soms.

Sowieso moeten we haar steevast in slaap wiegen als ze niet ‘s avonds met de fles knock-out gaat. Dat duurt dan rustig een uur, terwijl ze echt kapot is. Nog irritanter is als ze wél in slaap valt met de fles, maar dan wakker schrikt van bijvoorbeeld de motor van de buurman of een oerkreet van Caesar. Ze is dan zó wakker dat het lijkt alsof ze uuuren getukt heeft, terwijl het drie minuten zijn. Ik moet soms echt een vloek inhouden als ik dan ineens ‘:D :D :D’ zie.

Zelf in slaap vallen is echt geen optie hier. Ik las laatst toevallig in Caesars babyboek dat ik hem vanaf zes maanden gewoon wakker weg kon leggen en dat ie dan ging slapen. Dat is bij Phi echt niet im frage, ze krijst de pannen van het dak zodra je haar neerlegt. Ze kon het prima, vanaf een maand of vier/vijf ging t ineens mis. (Toen ging ik ook weer werken.)
Mijn teerbeminde is ineens van het laten huilen geworden. Althans: hij zegt dan dat ze ‘even moest mopperen’, maar als ik thuis ben, hoor ik dus dat ze minutenlang keihard ligt te schreeuwen. Dan ga ik dus maar weer zelf :{ Caesar hebben we allebei altijd getroost tot hij rustig was en/of sliep. Ik zie een verband tussen zijn makkelijke slapen rond deze leeftijd en ons gezamenlijke troostbeleid, of dat wil ik graag zien. Weet alleen niet of dat ergens op slaat :')
Naar bed brengen wordt zo wel elke dag een stresspuntje en daar baal ik van. Ik zit een klein beetje aan m’n taks met alles en ik kan het er maar moeilijk bij hebben, merk ik. (De afgelopen elf jaar heb ik elk jaar wel iets “groots” gehad, variërend van verhuizing, een nieuwe baan, een kind, weer een verhuizing, een erg zieke vader, weer een nieuwe baan, een tweede kind en zo nog wat “life-events”. Afgelopen jaar had ik én een baby én een nieuwe baan. Ik ben wel toe aan rust :{ )

Sorry voor het #liefdagboek. Ik moet iets nu ik middenin de nacht beneden op de bank zit, omdat Phi toch stil werd en ik de trap niet op durf uit angst haar weer wakker te kraken. :+
  woensdag 12 juni 2019 @ 06:31:39 #234
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_187382784
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2019 00:55 schreef pinquit het volgende:
Hahahha, dat wassen! Hier vroeg de kraamhulp of we een aparte wasmand hadden voor de babywas.
Euhhhh nee :+ :') Doen mensen dat?
Mijn kraam gebruikt de luieremmer als wasmand.

Ow en tsr met productie. Het komt _O_
pi_187382847
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2019 00:55 schreef pinquit het volgende:
Hahahha, dat wassen! Hier vroeg de kraamhulp of we een aparte wasmand hadden voor de babywas.
Euhhhh nee :+ :') Doen mensen dat?
:Y wasmand voor kleuter, wasmand voor baby op de kamers en dan voegen we alles bij elkaar in de wasmachine :P Maar kunnen we de kleding direct in de mand gooien en hoeven we niet een stukje te lopen :+ handig bij verschonen, want dan hoef je niet bij de commode weg. Anders laat ik de kleren op de commode liggen en wordt het daar een zootje

Kraamzorg O+ ze ruimde zelfs elke ochtend het speelgoedkeukentje van kleuter (op haar slaapkamer) op O+
  woensdag 12 juni 2019 @ 07:16:19 #236
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187382905
Welke heb je besteld, D-E? Fijn dat je man al aan boord is, ik moet nog maar afwachten of de mijne het wat gaat vinden (ik denk dat hij het vies gaat vinden en gaat zeggen dat men wegwerp met een reden heeft uitgevonden :+).
De kraam vroeg hier ook naar een babywasmand :D maar ik was al het babyspul met robijn Zwitsal, dus wel apart en nu gebruik ik het badje als wasmand :') dus die staat hier nog op het aanschaflijstje :D
We hebben sinds een half jaar een wasmachine en ik heb 2 keer een donkere was en 1 keer een witte was gedraaid. Waarom heb ik in vredesnaam apart wasmiddel voor wit en zwart gekocht |:(

Luna, is welpje nog snel in slaap gevallen?

Jentin, ik zag een speen niet zitten maar de zuigbehoefte is er, aan de borst is niet echt een optie omdat hij van de extra melk dan weer krampjes krijgt en ik ben bang dat hij anders gedoemd is tot duimen en dat lijkt me lastiger af te leren dan een speen (al is het natuurlijk niet het einde van de wereld :P), dus toch maar overstag gegaan en het geeft hem wel veel rust.
Phi's slaapperikelen klinken zwaar -O- apart dat dat zo per kind kan verschillen. Ik lees weleens dat dat ineens om kan slaan en dat ze het dan ineens wel kunnen.. Je weet maar nooit :+
  woensdag 12 juni 2019 @ 07:55:55 #237
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_187383079
Ceviche, Milovia zit hier als gegoten. Lekker combineren met boosters voor volume. En hij krijgt er een nog leukere kont van :9
Let wel even op met wassen, the cloth diaper files heeft een basic routine. Niet al het wasmiddel kan gebruikt worden en goede wasroutine is belangrijk met wasbare luiers. Belangrijker dan alles op kleur sorteren :+
  woensdag 12 juni 2019 @ 08:14:58 #238
327807 Mariposas
יה&#14
pi_187383177
@CaVaBien wat zwaar dat ze niet slaapt! Ook niet in de draagdoek? Hier helpt een heel strak ritme en inbakeren wel goed! En dat wissel ik af met de draagdoek.

Welkom en nog gefeliciteerd @douche-eendje !
Hopelijk een betere dag voor je vandaag! Zo’n tweede dag kan ook zwaar zijn hoor. De eerste dag is heerlijk, de baby is dan nog moe van de bevalling en slaapt veel, en zelf sta je helemaal stijf van de adrenaline en endorfine. :D krijg je verlengde kraamzorg ivm de p-e?

Wij hadden ook een fijne kraamzorg. Heerlijk dat het huis zo fijn aan kant was de hele week. En ze kon meteen stevig aan de bak met wassen, want ik was altijd in het weekend en ben op een vrijdag bevallen. :) Zo veel viel er ook weer niet te doen voor haar dus ze vond het ook niet erg.

Mijn baby is ondertussen al bijna uit maat 50/56 gegroeid. Wat gaat dat hard! :o
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_187383439
Godverdomme, hoe kunnen baby's zo vrolijk en wakker zijn met maar een paar uurtjes slaap?
Ik heb koffie nodig! En veel!
  woensdag 12 juni 2019 @ 09:06:15 #240
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_187383514
quote:
2s.gif Op woensdag 12 juni 2019 08:55 schreef ToT het volgende:
Godverdomme, hoe kunnen baby's zo vrolijk en wakker zijn met maar een paar uurtjes slaap?
Ik heb koffie nodig! En veel!
Tja sorry. Wij hebben er sinds kort voor gezorgd dat er een paar dingen in het universum zijn omgewisseld O-)
:X
O+

Sterkte ;)
pi_187383523
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juni 2019 09:06 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Tja sorry. Wij hebben er sinds kort voor gezorgd dat er een paar dingen in het universum zijn omgewisseld O-)
:X
O+

Sterkte ;)
Whehehe thx. :P
Ja meneertje was gisteravond nog tot laat echt zwaar actief en ook vannacht liet hij zich horen.
Vanmorgen vroeg moest ik mijn vrouw naar haar werk brengen en meneertje hier is helemaal vrolijk, terwijl ik het liefst terug m'n nest in zou willen kruipen.
  woensdag 12 juni 2019 @ 09:08:51 #242
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_187383527
Koffie direct in de aderen spuiten wil ook wel effectief zijn, tot ^O^
  woensdag 12 juni 2019 @ 09:10:59 #243
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_187383537
Jentin ik lees nu jouw verhaal pas, ik hoop dat het snel over is, deze fase! Dat in bed leggen zoveel tijd en energie kost is frustrerend he. Sterkte!
pi_187383540
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juni 2019 09:08 schreef Spees_Eend het volgende:
Koffie direct in de aderen spuiten wil ook wel effectief zijn, tot ^O^
Hehehe ook een plan idd, ja! :P

Ja als meneertje straks besluit om ook even een tukkie te gaan doen kan ik wel even wat rusten, maar dat zijn echt van die hazenslaapjes bij hem.
Ze zijn hier ook bezig met huizen te bouwen dus echt rustig is het ook niet. Wel monotoon geluid van een dieselmotor op het moment, dus in principe zouden we er nog bij kunnen slapen.
Zo eerst ff een flesje melk er in gooien; het laatste flesje was 5 uur geleden.
pi_187383609
Ennnn dat was al weer 120ml. :P
pi_187383702
Welpje sliep om 1.45 vannacht. En werd daarna nog twee keer wakker. :O Dronk ik maar koffie. c_/
pi_187383722
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2019 09:28 schreef lunapuella het volgende:
Welpje sliep om 1.45 vannacht. En werd daarna nog twee keer wakker. :O Dronk ik maar koffie. c_/
Traytje energydrink bij de Lidl halen? :P
pi_187384071
@Jentin meeeega herkenbaar en heftig -O-

Hier ook weer een ik-weet-niet-wat-ik-wil-dus-ik-ga-maar-miepen-en-niet-slapen-fase.

de koffiebonen industrie heeft het maar druk de afgelopen weken :{

Oh en welkom en gefeliciteerd nog douche-eendje!!
Mijn kraamzorg was ook echt een boener maar ook weer heel lui en heeeeeel veel beppen :')

En waar zijn alle foto’s van BFD :?

@NicolasJoy pffff alles komt weer lekker samen ook zo.. sterkte O+ En ook met je cyste!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 14% gewijzigd door Framblij89 op 12-06-2019 10:05:01 ]
  woensdag 12 juni 2019 @ 10:35:19 #249
346653 Ceviche
Human wreckage that you love
pi_187384409
@Framblij89 is een zelftest een idee? Als je eerder geen afwijkende uitstrijk had zou dat moeten kunnen. Niet moeilijk, maar wel een betrouwbare uitslag :Y

Sterkte met alle niet-slapende baby's -O- fijn om te weten dat ik over een paar maanden ook continu wakker lig om de meest uiteenlopende redenen _O-
Al is Koert een makkelijke baby dus misschien... *tart Fokwet*

@Mariposas hoe oud is jouw baby nu?
pi_187384412
Ai Cava dat is inderdaad enorm pittig zo weinig slaap.
Head first NJ? Ze leert meteen valskils te ontdekken, en inderdaad hands up voor vallen en stoten creme. Bij B heel wat aan die dingen leeggemaakt. En nog steeds overigens.

Wassen, wij hadden en hebben geen aparte wasmand voor Juul. Wij hebben 1 wasmand in onze badkamer. We wassen minstens 1x per dag met 2 koters. B is een echte kleuter die afvegen verloren tijd vindt, dus zijn broek moet eigenlijk elke dag in de was. Net zoals zijn shirt want ja, mijnheer speelt eigenlijk vooral buiten.
Juul houdt haar spul best schoon tenzij ze een poepexplosie heeft uiteraard.
We kunnen ook geen extra wasmanden kwijt, mini huisje met mini slaapkamers. Als onze wasmachine het begeeft, gaan we een was/drogercombi ding kopen en hebben we ineens ruimte voor verschillende wasmanden in de badkamer.

Jentin, oh dat is ook lastig het zelf niet in slaap kunnen vallen.

Juul staat nu ongeveer 90% van de tijd dat ze wakker is. Als ze moe wordt gaat ze A. huilen en moet je haar op haar billen zetten en gaat ze binnen 1 seconde weer staan. B. heel hard gillen en zie A. C. Laat zich vrij hard op haar billen vallen wat soms resulteert in een volledig achterover val actie.
B deed dat heel anders, die liet zich gewoon achterover vallen als hij moe van het staan werd. Die jongen is in zijn leven 80.000 keer achterop zijn hoofd gevallen. We hebben niet voor niets altijd een zipzak erwtjes in de diepvries als coolpack zeg maar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')