abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 02:17:49 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186873591
Tappa 6: Cassino - San Giovanni Rotondo, 238 km

Laten we meteen met het belangrijkste nieuws van de dag beginnen: Kristijan Koren is er niet meer bij. Het is gebleken dat hij een van de klanten van de inmiddels beruchte dopingdokter Mark Schmidt was. Naar aanleiding hiervan is hij meteen geschorst en zodoende moest hij de Giro verlaten. Na Sebastian Molano de tweede renner die op een dubieuze manier de Giro moet verlaten. Oja, Tom Dumoulin is er ook niet meer bij. Na de valpartij een dag eerder wilde hij het nog wel proberen, maar het bleek een kansloze missie. Hij kon geen kracht zetten en dat was vooral in het begin van de rit wel nodig. Het liep direct bergop en dus kneep Dumoulin heel snel in de remmen. Op naar de Tour. De rest van het peloton ging wel verder. Het zou een saaie dag worden, met onderweg heel veel regen. Meteen in het begin reed er een kopgroepje weg met daarin Giulio Ciccone als bekendste naam. Giulio zag dat de weg omhoog liep en daarom dacht hij dat hij als drager van de bergtrui vast wat punten kon sprokkelen. Dat was alleen niet het geval, er vielen helemaal geen bergpunten te verdienen. De niet al te snuggere Italiaan liet zich daarom maar snel weer uitzakken. De overgebleven koplopers reden nooit een grote voorsprong bij elkaar, veel meer dan twee minuten kregen ze niet. Na een wat lastigere aanvangsfase met wat klimmetjes werd de rit wat makkelijker. Er gebeurde onderweg niets. Op het laatste klimmetje van de dag ging Louis Vervaeke vanuit de kopgroep in de aanval, omdat Sunweb nu op een andere manier in beeld moet zien te komen. Uiteraard leverde zijn poging niets op, hij werd ruim op tijd ingerekend door het peloton. Op een vrij rustige manier reed men verder naar finishplaats Terracina. Hier zou een lokale ronde volgen, die door de organisatie wegens de regen te gevaarlijk werd geacht. Daarom werd de tijd opgenomen tijdens de eerste passage aan de meet. Daardoor konden de sprinters rustig gaan sprinten en konden de klassementsrenners zich laten uitzakken. We kregen daardoor een wat andere sprint dan normaal, met iets minder hectiek en een iets lager tempo. Pas in de allerlaatste kilometers van de rit schoot het echt op gang en werd het toch nog een beetje chaotisch. Viviani leek lang te ver te zitten, maar uiteindelijk kwamen zijn mannen in de laatste kilometer toch naar voren. Ze leken de sprint goed aan te trekken, maar Viviani kon niet mee. Last van het weer, of last van z'n versnellingsapparaat. Gaviria kon wel goed mee, hij ging hard aan. Even leek hij op weg naar de winst, maar het was uiteindelijk Pascal Ackermann die nog een goede laatste jump in huis had en zo zijn tweede rit wist te winnen. Nou, fantastisch. We gaan door met een rit die hopelijk wat interessanter zal worden. Een heuvelrit, met wat klimmetjes aan het eind. Het kan een uitgelezen kans zijn voor de puncheurs, of juist voor de vluchters.




Deze behoorlijk lange rit gaat van start in Cassino. In een casino? Nee, in Cassino. Een stad met 36.000 inwoners in de provincie Frosinone, regio Lazio. De Giro is nog nooit in Cassino geweest, zeggen ze zelf. Klopt niet helemaal, want in 2014 kwam er een rit aan in Montecassino, dat is de heuvel buiten de stad. Die rit naar Montecassino was vergelijkbaar met de rit naar Frascati tijdens deze Giro. Er gebeurde de hele dag niets en in de absolute slotfase veranderde een grote valpartij alles. Al was die valpartij toen nog een stuk massaler, er laten toen wel meer dan 50 renners op de grond. Door die valpartij bleef er ook toen een enorm kleine groep voorop. In die groep kwamen we met Michael Matthews en Cadel Evans vooral Australiërs tegen. Matthews won de rit en pakte het roze, Evans deed een goede zaak voor het algemeen klassement en zou later ook nog een aantal dagen het roze mogen dragen. Tim Wellens werd tweede, toch wel een beetje zijn doorbraak. Op de heuvel boven de stad vinden we de abdij van Montecassino. Dit is naar verluidt een van de belangrijkste abdijen van de wereld. In 2014 schreef ik het volgende over deze locatie:



Montecassino heeft een strategische positie, daardoor zijn er hier de nodige gevechten geweest, voornamelijk in de Tweede Wereldoorlog. De eerste slag begon op 4 januari 1944, Amerikaanse eenheden probeerden van 17 tot 25 januari de berg en de stad in te nemen. Dit lukte niet, met zware verliezen waren de Amerikanen genoodzaakt zich terug te trekken. Een kleine maand later volgde een bombardement, waardoor het klooster werd verwoest. De paus gaf toestemming voor dit bombardement. Dit was ook wel nodig, want in die tijd was men nog vrij gelovig en als katholieke piloot is het toch vrij lastig om een klooster te vernietigen. Het klooster werd verwoest en een deel van de inwonenden, monniken en burgers, verloor het leven. De Duitsers echter niet, die bevonden zich niet in het klooster, maar in een bergwand, op minstens 300 meter van dit klooster. Een nieuwe aanval volgde, maar ook deze slaagde niet.

De ruïnes werden in maart opnieuw gebombardeerd, daarna volgde een derde aanval. De Duitsers gaven zich nog steeds niet gewonnen. Het klooster en ook de stad bleken niet in te nemen.

Hierna volgde de vierde slag om Montecassino. Ditmaal mochten de Polen het klusje klaren. Dit lukte niet helemaal, maar het zorgde er wel voor dat de Engelsen beneden in de vallei door de Duitse linies konden breken. Een voorzichtig succesje. Een tweede aanval van de Polen volgde. Zware verliezen werden wederom geleden, maar de Duitsers werden verdreven uit de heuvels rondom het klooster. De Polen hadden ook Franse hulptroepen bij, vooral jongens van Algerijnse en Marokkaanse afkomst. Deze Algerijnen en Marokkanen trokken na afloop van de aanval de omliggende dorpen in om daar de vrouwelijke bevolking te verkrachten, dat was wat minder fraai. Hebben ze in Italië wel een woord aan overgehouden, Marocchinate, massaverkrachting. Niet veel later werden de ruïnes van het klooster bezet door de Polen en waren de Duitsers definitief een vogel voor de kat.



De verovering van Montecassino was vrij belangrijk, hierdoor konden de Amerikanen en Britten een opmars naar Rome maken. Veel troepen zijn hier gesneuveld, 20.000 Duitsers en 54.000 geallieerden. Vooral de Polen speelden dus een belangrijke rol, maar verloren ook veel mensen. Voor de Polen was het een van de belangrijkste overwinningen op de Duitsers. Heden ten dage kent men nog steeds grote betekenis toe aan deze slag.


Een Pools ereveld op een van de heuvels in de omgeving van Montecassino.

Tot zover Montecassino. Over Cassino zelf valt ook nog wel het een ander te vertellen. Zo is Angelo Ogbonna hier bijvoorbeeld geboren! Dat was ooit een voetballer van Juventus die nu volgens mij bij West Ham United speelt. In het centrum van Cassino komen we dankzij alle bombardementen weinig historische gebouwen tegen, maar aan de rand van de stad is er nog wel een Romeins amfitheater te vinden, in ieder geval de resten daarvan. Even verderop vinden we ook nog een Romeins theater, dat heden ten dage nog steeds gebruikt wordt. In de Romeinse tijd heette deze plaats Casinum. Als je alles wil weten over dit verre verleden moet je in de buurt van het amfitheater een bezoek brengen aan het lokale archeologische museum. Verder vinden we op een ander hoger gelegen deel buiten de stad ook nog een kasteeltje, Rocca Janula. Ze hebben daarnaast ook nog thermen in Cassino, de terme varroniane. Al moet je je daar niet veel bij voorstellen, een paar plassen water bij elkaar zonder veel bebouwing. Dat was het wel, zo ongeveer. De renners gaan van start in het centrum, waar zo op het eerste oog weinig te beleven valt.



In de eerste drie kilometer van de rit loopt de weg direct vals plat omhoog. We gaan tijdens het eerste deel van deze rit over brede en rechte wegen rijden, het is een ietwat saaie openingsfase. Na het eerste stukje vals plat zal het een kilometer of zeven vlak zijn voor we te maken krijgen met de eerste echte klim van de dag. Voorbij San Pietro Infine, een dorpje dat ooit bijna volledig werd verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog, begint de weg omhoog te gaan. In totaal gaat het een kilometer of vier omhoog aan een procent of vier, ook dit is niet zo indrukwekkend. Een korte en weinig spannende afdaling volgt richting het dorpje Venafro. We rijden vervolgens dwars door dit fraaie plaatsje met wat Romeinse overblijfselen en een kicken kasteeltje. Buiten het dorp zal het een kilometer of vlak zijn, terwijl we nog steeds over een brede weg door een ietwat leeg landschap rijden. Na een kilometer of 33 begint de weg dan weer wat vals plat omhoog te lopen en dat zal het verhaal van de komende kilometers zijn. In totaal loopt de weg de komende 20 kilometer omhoog. In die kilometers komen we 500 meter hoger uit, dan is het de logica zelve dat het vooral veel vals plat is. Vooral de eerste tien kilometer van dit stuk komen we maar weinig zware stukken tegen. Het tweede deel van dit stuk in stijgende lijn is iets lastiger. Als we ter hoogte van Isernia nog steeds over een enorm brede en rechte weg fietsen krijgen we zowaar te maken met wat stukjes aan 5%, al kom je gemiddeld nog steeds maar aan een procent of drie. De top van dit ellendig lange stuk omhoog wordt na 54 kilometer bereikt. Aan de rechterkant zien de renners dan iets verderop in de heuvels een opvallende kerk liggen, Santuario di Maria Santissima Addolorata. Naar deze kerk hoeven de renners gelukkig niet toe, dan hadden ze nog langer moeten klimmen. In plaats daarvan blijven ze over de brede snelweg rijden, die vanaf nu naar beneden gaat.



Het gaat een kilometer of vijf naar beneden, zonder dat de renners een serieuze bocht tegenkomen. Na die vijf kilometer in dalende lijn wordt het weer vlak, terwijl we ons ondertussen al een tijdje in de regio Molise bevinden. Dit even voor de volledigheid. De weg kende eerst nog wel een paar bochten, maar nu gaan we een aantal kilometer volledig rechtdoor naar Bojano knallen. In de buurt van Bojano krijgen we wel weer met wat bochten te maken omdat deze stad blijkbaar betaald heeft voor een tussensprint in het centrum. Deze tussensprint volgt na 70 kilometer. Na dit doorgaans vrij nutteloze sprintje gaan we zo snel mogelijk weer terug naar de grote brede weg. Eenmaal terug op deze weg gaat het weer een kilometer of 10 zo goed als rechtdoor terwijl het nog steeds vlak is. Het duurt even, maar dan krijgen we zowaar nog een keer te maken met wat bochtenwerk. De snelweg wordt via een afslag verlaten, aan het eind van de afslag volgt een rotonde en daar gaat het naar links. Vervolgens begint de weg vrij snel omhoog te lopen. We krijgen te maken met een nieuwe klim, richting Campobasso. We zitten op een andere weg, maar ook deze weg is enorm breed. Daardoor lijkt het amper omhoog te gaan, wat meestal ook zo is. Het gaat een kilometer of negen omhoog aan ongeveer 3%. Daarna gaat het kort naar beneden, waarna er nog een nieuw knikje omhoog volgt van een kilometer of twee aan 4%. De renners rijden daarna door een tunneltje en komen vervolgens uit aan de buitenrand van Campobasso. Ze verlaten de snelweg en gaan dwars door deze stad rijden, de hoofdstad van Molise. Dat Molise niet de meest dichtbevolkte regio van Italië is blijkt wel uit het feit dat er maar 50.000 mensen in Campobasso wonen. Ooit waren dat er 60.000, er is dus sprake van een kleine leegloop. We bevinden ons ten zuiden van Rome, dus dan krijg je met dat soort problemen te maken. Onze tocht dwars door Campobasso maken we na 94 kilometer, nog niet eens op de helft van de rit. Het is best een aardige stad trouwens, vooral het historische centrum mag er zijn. Boven op een heuvel hebben ze ook nog eens een fraai kasteeltje en een redelijk kerkje staan.



Na de tocht door Campobasso komen we buiten de stad al snel weer op een brede snelweg terecht. Deze weg is wat minder recht dan de wegen die we tot nu toe gewend zijn en dat heeft alles te maken met het feit dat het de komende kilometers vooral naar beneden gaat. Al wordt deze afdaling nog wel onderbroken door een knikje omhoog. Eerst twee kilometer naar beneden, dan anderhalve kilometer vals plat omhoog en vervolgens gaat het een kilometer of vier verder naar beneden. Omdat de weg enorm breed is en het nergens heel steil naar beneden gaat is dit vanzelfsprekend geen lastige afdaling. Aan het eind van dit dalende deel wordt de weg weer wat rechter. We rijden hierna weer eens een kilometer of tien zo goed als rechtdoor over een vlakke weg door het midden van het niets. Het landschap is hier niet echt rijkelijk gevuld en veel mensen wonen er ook niet. Na die tien kilometer zonder veel afwisseling stuiten we zowaar nog een keer op een rotonde, waarna het naar links gaat. Na deze rotonde wordt het voorlopig niet veel beter, het zal nog een kilometer of acht zo goed als vlak zijn terwijl we ondertussen Molise weer verlaten en Apulië binnenrijden. In Puglia, zoals we dat dan in het Italiaans moeten nemen, begint de weg na een tijd vals plat omhoog te lopen. In tien kilometer komen we 200 meter hoger uit, dan kun je zelf wel uitrekenen hoe lastig het hier is. Tijdens dit stuk in stijgende lijn passeren we Volturara Appula. Uit dit plaatsje boven op een heuvel komt de huidige president van Italië, Giuseppe Conti. Deze man is sinds vorig jaar president, ofschoon hij geen enkele politieke ervaring had voordien. Het blijft toch een merkwaardig land he, dat Italië. Voorbij Volturare blijft de weg vals plat omhoog lopen, in totaal nog een kilometer of acht. Richting het eind van dit stuk vals plat loopt het nog even wat steviger omhoog, al wordt het nooit echt een serieuze klim. Op de top van dit stukje omhoog rijden we door een tunnel en na die tunnel gaat het naar beneden. Eerst gaat het vier kilometer behoorlijk naar beneden over een slecht onderhouden weg, daarna gaat het nog eens zeven kilometer wat subtieler naar beneden. In de buurt van Lucera wordt het vlak. Deze stad met behoorlijk wat geschiedenis passeren we na 163 kilometer.



Lucera is een stad van Romeinse oorsprong. Later werd de stad door de Byzantijnen vernietigd, waarna Frederik II ergens in de middeleeuwen de stad liet herbouwen. Het werd een kolonie voor meer dan 20.000 moslims die hij had verdreven uit Sicilië. Lucera werd in 1300 op aandringen van de paus door koning Karel II van Napels verwoest, waarbij de bewoners die zich nog niet hadden bekeerd tot het christendom werden verkocht als slaaf. Op de ruïne van de moskee werd de huidige kathedraal gebouwd. Dat is ook lekker hoor. Het huidige Lucera heeft een goed bewaard gebleven middeleeuws centrum. Het meset opvallende bouwwerk vinden we alleen net buiten het centrum, het kasteel. Dit kasteel is een van de grootste van Italië, vooral dankzij die gigantische muren. Ook komen we in de stad nog de resten van een Romeins amfitheater tegen. Terwijl we rond Lucera rijden krijgen we te maken met een aantal bochten, maar vervolgens gaat het weer heel wat kilometers rechtdoor over een vlakke weg tot we bijna Foggia binnenrijden. Voor we dat doen slaan we linksaf. Daarna gaat het weer zo ongeveer tien kilometer rechtdoor, want moet een parcours spannend zijn? Het blijft vlak, het blijft breed en de omgeving blijft, als ik heel eerlijk ben, gewoon kut. We slaan rechtsaf, nemen nog twee bochten en vervolgens gaat het eigenlijk gewoon rechtdoor tot aan de enige klim van de dag waar punten te verdienen zijn. Het terrein is overigens behoorlijk vaak volledig open, hier ook. Mocht de wind een beetje gunstig staan dan is het prima mogelijk om hier een aardig waaiertje te trekken. Na 12 kilometer volledig rechtdoor te rijden dwars door de Italiaanse variant van een polder over een volledig vlakke weg, komen we uit bij een berg. Tijdens dit stuk rechtdoor zien we de heuvels in de verte al liggen, boven op een van deze heuveltjes zien we zelfs een dorpje. Dit blijkt om Rignano Garganico te gaan.



Nadat we een eeuwigheid over vlakke wegen hebben gereden begint na 205 kilometer koers de klim naar Coppa Casarinelle. Aan het eind van de lange weg rechtdoor gaan we bij een kruispunt weer rechtdoor, waarna het plotseling omhoog gaat. We komen ook meteen een paar bochten tegen en niet veel later zelfs een paar haarspeldbochten. De klim waar we ons nu op bevinden is 15 kilometer lang en in deze kilometers gaat het aan 4,4% gemiddeld omhoog. Lijkt dus vrij makkelijk, maar zeker in het begin komen we een aantal haarspeldbochten tegen waar het wat steiler omhoog gaat. Het is een fraaie klim, vooral tijdens die bochten. Mooie rotswanden langs de kant, niks mis mee. Na tien kilometer klimmen komen de renners vlak voor Rignano het steilste stukje tegen, aan 9%. Eenmaal in Rignano, het dorpje dat we beneden al zagen liggen, slaan we rechtsaf, waarna het nog een aantal kilometer omhoog gaat. Deze laatste kilometers van de klim zijn wel wat makkelijker, het is in de laatste vijf kilometer omhoog vooral vals plat met af en toe een wat zwaardere strook. De top van de klim van tweede categorie volgt na 220 kilometer, op 18 kilometer van de streep. Richting de top van de klim wordt het terrein overigens behoorlijk open, met een soort van maanlandschap langs de kant van de weg. Vooral veel rotsen en rotsblokken, met af en toe wat groen tussendoor. Als er wind staat gaat dat sowieso invloed hebben op het koersverloop.




Eenmaal boven volgt er een korte maar venijnige afdaling van drie kilometer richting San Marco in Lamis. Het gaat vrij steil naar beneden en de scherpe bochten volgen elkaar snel op. Eenmaal in San Marco krijgen de renners ook nog te maken met twee bijzonder scherpe en lastige haarspeldbochten. Daarna wordt het weer vlak en krijgen we heel laat op de dag te maken met de tweede tussensprint van de dag. Deze volgt na 225 kilometer in San Marco in Lames. Vervolgens loopt de weg direct weer omhoog, we krijgen met een volgend klimmetje te maken. Er zijn geen punten te verdienen, maar het gaat toch echt drie kilometer omhoog aan 5%. Tijdens dit klimmetje, met enkele stroken die duidelijk steiler zijn dan 5%, passeren we nog een kathedraaltje, waarna we bovenkomen in Borgo Celano. Na de top van dit laatste heuveltje is het nog 10 kilometer fietsen tot de finish. Buiten het dorp gaat het anderhalve kilometer licht naar beneden over een brede weg, waarna het weer een kilometer licht omhoog loopt. Vervolgens gaat het weer licht naar beneden, tot we op zes kilometer van de streep een rotonde tegenkomen. Bij deze rotonde slaan we rechtsaf. We duiken dan nog wat verder naar beneden over een slechte weg zonder veel bochten. Op vier kilometer van de streep vlakt het weer af. Het gaat zo ongeveer rechtdoor tot op iets meer dan drie kilometer van het eind, dan volgt er een rotonde waar we naar links gaan. Na deze bocht loopt het weer een paar hectometer naar beneden, waarna er weer een bocht naar links volgt. De weg begint nu weer vals plat omhoog te lopen, tot op twee kilometer van de finish. Kort daarna slaan we scherp linksaf, waarna het even min of meer vlak is. Niet lang daarna krijgen we een flauw bochtje naar links en weer naar rechts, daarna loopt de weg naar beneden tot aan de laatste kilometer. In deze laatste kilometer gaat het volledig rechtdoor, terwijl de weg vals plat omhoog loopt. Het stijgt tot aan de finish aan 2% gemiddeld, waarbij het in de laatste meters eerder richting de 4% gaat.




Na 238 kilometer eindigt deze rit in San Giovanni Rotondo, een plaats met 27.000 inwoners die debuteert in de Giro. We bevinden ons op het schiereiland Gargano, op de zuidelijke helling van de Monte Calvo. San Giovanni Rotondo is lang geleden gesticht op de fundamenten van een veel oudere stad, maar het heeft een tijd geduurd tot de stad iets voorstelde. Vroeger moest men het vooral van landbouw en veeteelt hebben, maar de heilige Pater Pio bracht hier verandering in. Deze man, geboren als Francesco Forgione, werd geboren in 1887 en kwam een kleine 30 jaar later in San Giovanni Rotondo terecht. Hij richtte hier een ziekenhuis op, Casa Sollievo della Sofferenza. Dat zou je vrij kunnen vertalen als het huis der verlichting van de lijdenden. San Pio wilde dus vooral graag mensen die het moeilijk hadden een beetje helpen. Het ziekenhuis werd een groot succes en schijnt tot op de dag van vandaag een van de modernste van Italië te zijn. Ze gebruiken hier moderne technieken, waardoor het een efficiënt ziekenhuis zou zijn, tevens buitengewoon hygiënisch. Ze doen er ook onderzoek, Pater Pio heeft dus behoorlijk veel nagelaten. Ter ere van deze man, die na zijn dood zalig en heilig werd verklaard, is er ook een heus heiligdom uit de grond gestampt, dat in 2004 haar deuren opende. Het is dus een vrij modern gebouw, wat voor een heiligdom opvallend is. Santuario di San Pio da Pietrelcina, van buiten lijkt het meer op een nieuwerwets Centraal Station. Niet ver van dit heiligdom vandaan staat er nog een, het Santuario di Santa Maria della Grazie. Alsof dat nog niet genoeg is hebben ze ook nog eens een groot kruis bij al dit geheel geplaatst. Het is al bij al nogal een bedevaartsoord geworden. Starten tegen we al op een heilige plaats, dat is bij de finish niet veel minder.



In startplaats Cassino wordt het tijdens deze rit 18 graden. 's Middags is er kans op wat regen, maar het lijkt er niet op dat we een herhaling van gisteren gaan krijgen. Tevens staat er vrij weinig wind, wat eigenlijk best jammer is omdat de wind best invloed had kunnen hebben tijdens deze rit. In finishplaats San Giovanni Rotondo zal het een stuk frisser zijn, daar halen we amper 10 graden. Ook is er daar wat meer kans op regen, al valt die regen vooral in de ochtend en het begin van de middag. Tegen de tijd dat de renners arriveren zal het vermoedelijk droog zijn. Is misschien maar beter ook, de finale is best wel technisch. Wind zal er ook in San Giovanni niet veel zijn, dat lijkt dus geen factor te zijn om rekening mee te houden. De rit is lang, dus gaan we vroeg van start. Om 11:20 staan de renners aan het vertrek. Na een neutralisatie van vijf minuten schieten ze definitief in gang en daarna is het tot 13:15 wachten op de beelden van Eurosport 1. Mensen met smaak kunnen tien minuten eerder al inschakelen op de player. Of dat tijdens deze rit veel zin heeft is maar de vraag, waarschijnlijk wordt het heel lang saai en krijgen we pas aan het eind wat spektakel. Finishen doen we ergens tussen 16:57 en 17:32.



Op papier lijkt dit de eerste echte kans voor de vluchters te zijn. Het is een lange rit, die voor de sprinters duidelijk te zwaar is. Voor de klassementsrenners is het dan weer te licht, dus houden we verder alleen de puncheurs over. Het is de vraag of zij in staat zullen zijn om deze rit te controleren. Zal Katusha alles op alles zetten voor Battaglin? Gaat UAE-Emirates mannetjes opofferen voor Ulissi? Het kan, het kan zeer zeker. Vooral voor Ulissi zou dit een gouden kans kunnen zijn. Toch lijkt het me waarschijnlijker dat er een relatief grote groep wegrijdt, met enkele erkende hardrijders. Het is een lange en daardoor lastige dag. Niet fijn voor een ploeg als UAE-Emirates om dit te controleren en Katusha acht ik daartoe al helemaal niet in staat. Ze zouden dan hulp moeten krijgen van Jumbo, of van Mitchelton. Maar waarom zouden die ploegen helpen? Niet realistisch. Dus ga ik voor het eerst deze Giro een keer vijf namen uit m'n duim zuigen.
1. De Gendt. Oké, deze hoefde ik niet echt uit m'n duim te zuigen. Als je het over vluchters hebt dan heb je het automatisch over Thomas De Gendt. Tot nu toe heeft hij vooral moeten werken voor Ewan, maar voor de Australiër is deze rit duidelijk te zwaar. Dus zal De Gendt zijn kans krijgen en als hij in de vlucht wil zitten krijgt hij dat voor elkaar. Desnoods rijdt hij even een paar minuten lang iedereen het snor voor de ogen, maakt hem allemaal niet uit. Als hij maar meezit. Het zal afhangen van de sterkte van de groep of hij dan ook daadwerkelijk kan winnen, maar je moet van goede huize komen om De Gendt te verslaan. Ik wens iedereen alvast een prettige Thomas De Gendt-dag.
2. Ciccone. Giulio is niet zo intelligent, die conclusie heb ik al eerder getrokken. Maar ik neem aan dat ze na het debacle van de vorige dag hem hebben ingefluisterd dat er nu wél punten te verdienen zijn. Een klim van de tweede categorie aan het eind, dat begint ergens op te lijken. Als hij nu meezit kan hij aardig wat punten verzamelen. Bovendien maakt hij dan meteen kans op de rit, het is hem in het verleden al eens eerder gelukt om als rittenkaper in de Giro boven te komen drijven. Een man om rekening mee te houden, ook al kan hij niet zelfstandig z'n tanden poetsen.
3. Masnada. Fausto was in aanloop naar de Giro in vorm. In bloedvorm zelfs, in de Tour of the Alps won hij zelfs twee ritten. Tijdens deze Giro hebben we hem nog niet echt gezien, maar daar kan nu verandering in komen. Als hij eenmaal in een kopgroep terechtkomt wordt het een gevaarlijke klant. Hij liet in de Tour of the Alps zien dat hij een aardig eindje hard kan rijden en dat hij ook nog eens aardig kan timen. Als deze man demarreert zie je hem niet zomaar weer terug. Gevaarlijke klant voor de komende weken, is het niet tijdens deze rit dan wel tijdens de volgende. Overigens is ook Cattaneo iemand om rekening mee te houden, maar Mattia staat momenteel nog vrij kort in het klassement en het zou kunnen dat hij voorlopig nog niet ten strijde trekt.
4. Neilands. Krists was echt vreselijk goed in Asturië. Hij kon zelfs een tijd Carapaz en Landa volgen bergop. Moest uiteindelijk toch lossen, maar dat is geen schande. Dat zijn vorm goed is hebben we deze Giro nog niet gezien. Met een beetje mazzel komt daar verandering in. Als hij in de vlucht van de dag weet te geraken en een beetje goede benen heeft kan het vermakelijk worden. Neilands is een vreemde renner die op een goede dag tot veel in staat is.
5. Kangert. Willekeurige suggestie. Staat op drie minuten in het klassement. Kan met een beetje mazzel de roze trui pakken, als het peloton hem niet als een gevaar ziet. Er gaan in ieder geval renners proberen in de vroege vlucht te geraken die nog kort in het klassement staan, je weet maar nooit. Het zou interessant zijn om te zien wie er allemaal in de vroege vlucht willen zitten, maar dat deel van de rit gaan we dus missen. Jammer.

[ Bericht 0% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 16-05-2019 07:31:56 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 06:44:59 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186874129
Tappa 6, lijkt me :+

Zo in de trein op het gemakje lezen ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 07:32:07 #3
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186874421
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 06:44 schreef heywoodu het volgende:
Tappa 6, lijkt me :+

Zo in de trein op het gemakje lezen ^O^
Scherp.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 09:21:54 #4
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186875604
Volgens mij is ondertussen elk dorpje in Italie heilig verklaard ;(
pi_186876033
Garzelli had het ook al over waaiers in die strook voor de klim (of heb je het uit zijn verkenning? :P ), staat alleen amper wind volgens mij.

https://www.ilmeteo.it/meteo/Rignano+Garganico/previsioni-orarie
  donderdag 16 mei 2019 @ 09:57:58 #6
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186876088
Fijne OP weer.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 10:13:47 #7
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186876286
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 09:52 schreef showtimer het volgende:
Garzelli had het ook al over waaiers in die strook voor de klim (of heb je het uit zijn verkenning? :P ), staat alleen amper wind volgens mij.

https://www.ilmeteo.it/meteo/Rignano+Garganico/previsioni-orarie
Ik was tot nu toe niet op de hoogte van het feit dat Garzelli aan verkenningen doet. Streetview is mijn vriend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186876538
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 10:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik was tot nu toe niet op de hoogte van het feit dat Garzelli aan verkenningen doet. Streetview is mijn vriend.
Straf, dat lijkt me een heel geklik?

Garzo zijn stukje (presented by Toyota)
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 10:33:27 #9
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186876626
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 10:29 schreef showtimer het volgende:

[..]

Straf, dat lijkt me een heel geklik?

Garzo zijn stukje (presented by Toyota)
Ik klik me een ongeluk inderdaad.

Goed filmpje wel, voorzichtig gesponsord. :D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 10:41:37 #10
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186876769
Je elke dag 140-240km door Streetview klikken, 3-6-9 weken per jaar. Vrij indrukwekkend _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186877315
Mooie OP weer, maar twijfel of ik echt moet haasten om de finish te zien...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_186877677
Rust zacht, lieve De Gendt-pickers:

“Het is 15 km klimmen, maar slechts aan 4,4 procent. Als er een strak tempo wordt gereden zonder veel versnellingen, moet Ewan dit kunnen overleven”, zegt ploegleider Bart Leysen van Lotto-Soudal.
pi_186877734
We noteren voorlopig een kopgroep met Werkilul, Haller, Google, Senni, Boivin en Lonardi.

Dit belooft een strontpot te worden.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 11:45:52 #14
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186877770
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:41 schreef wimderon het volgende:
Rust zacht, lieve De Gendt-pickers:

“Het is 15 km klimmen, maar slechts aan 4,4 procent. Als er een strak tempo wordt gereden zonder veel versnellingen, moet Ewan dit kunnen overleven”, zegt ploegleider Bart Leysen van Lotto-Soudal.
Bart is een drinker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186877787
Neilands en Masnada weg nu. Dat is niet zo leuk.
  donderdag 16 mei 2019 @ 11:48:08 #16
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_186877820
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:41 schreef wimderon het volgende:
Rust zacht, lieve De Gendt-pickers:

“Het is 15 km klimmen, maar slechts aan 4,4 procent. Als er een strak tempo wordt gereden zonder veel versnellingen, moet Ewan dit kunnen overleven”, zegt ploegleider Bart Leysen van Lotto-Soudal.
Wel schappelijk dat ie direct voor de concurrenten aangeeft hoe je Ewan op die berg los kan rijden.
  donderdag 16 mei 2019 @ 11:48:13 #17
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186877823
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:43 schreef wimderon het volgende:
We noteren voorlopig een kopgroep met Werkilul,
Ik moet elke keer nog steeds gniffelen als ik Werkilul zie staan :')
  donderdag 16 mei 2019 @ 11:48:30 #18
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186877829
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:46 schreef wimderon het volgende:
Neilands en Masnada weg nu. Dat is niet zo leuk.
Niet zo leuk? Best wel leuk, super luek.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 11:48:50 #19
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186877839
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:46 schreef wimderon het volgende:
Neilands en Masnada weg nu. Dat is niet zo leuk.
Weg = in de aanval?
  donderdag 16 mei 2019 @ 11:48:56 #20
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186877843
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Niet zo leuk? Best wel leuk, super luek.
Dit is geweldig.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186877846
De sympathieke Nans Peters in de tegenaanval samen met Rota.
  donderdag 16 mei 2019 @ 11:50:30 #22
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186877875
Als Lotto Soedal deze etappe gaat controleren steek ik de hele boel in de fik.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186877920
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:50 schreef Mani89 het volgende:
Als Lotto Soedal deze etappe gaat controleren steek ik de hele boel in de fik.
Reken daar maar op, De Gendt had al aangekondigd tot en met etappe 11 eigenlijk niets te mogen.

Hij zal dan zo wel alsnog meezitten, maar dit geheel terzijde.
  donderdag 16 mei 2019 @ 11:54:22 #24
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186877957
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Niet zo leuk? Best wel leuk, super luek.
Dat is heel leuk ja.
pi_186878021
Rip Lau
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 11:58:47 #26
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186878029
Overwogen om Nans Peters te noemen. Niet overwogen om Lorenzo Rota te noemen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:00:58 #27
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186878061
Bij de start van de zesde etappe zegt Jumbo-Visma-ploegleider Addy Engels tegen de NOS dat de ploeg de roze trui van Primoz Roglic niet koste wat kost zal verdedigen vandaag.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:01:57 #28
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186878073
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 11:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Reken daar maar op, De Gendt had al aangekondigd tot en met etappe 11 eigenlijk niets te mogen.

Hij zal dan zo wel alsnog meezitten, maar dit geheel terzijde.
Wordt het zo’n dag?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186878095
Ten Dam volgt het voorbeeld van Dumoulin dus.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:03:42 #30
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186878097
Wegkapitein Laurens heeft het al gezien.
pi_186878154
De attak teruggepakt op de Marcato en de tijdelijk vervelende Masnada na.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:09:30 #32
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186878186
Ik juich voor zwarte Neilands
pi_186878239
We herbeginnen.

pi_186878254
Prachtige voorbeschouwing weer RR _O_
pi_186878282
Rogla gevallen
pi_186878289
Roglic gesjuteerd.
pi_186878310
Zonder erg
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:17:37 #38
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186878324
Hup Duncan *O*
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 12:17:56 #39
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186878328
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:16 schreef showtimer het volgende:
Zonder erg
Dat is altijd nog maar afwachten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:18:49 #40
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_186878343
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:17 schreef Mani89 het volgende:
Hup Duncan *O*
Liggen de vlaggetjes al klaar voor vanavond? w/
pi_186878344
Majka lag er natuurlijk ook weer bij.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:20:55 #42
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186878367
Nu is iedere klassementsman er al eens bij gaan liggen. We wachten alleen nog op een chute van onze Colombiaan.
pi_186878372
Ook Landa en Zak (en Yates) opgehouden of gevallen, je verwacht het niet!
pi_186878376
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nu is iedere klassementsman er al eens bij gaan liggen. We wachten alleen nog op een chute van onze Colombiaan.
En dan legt onze Bauke ze er allemaal op!
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 12:21:49 #45
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186878377
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nu is iedere klassementsman er al eens bij gaan liggen. We wachten alleen nog op een chute van onze Colombiaan.
Lopez kan ineens tijdrijden en hij blijft op z'n fiets zitten, de wereld klopt niet meer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186878450
Landa en Zak zijn nog steeds niet terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:26:46 #47
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186878454
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lopez kan ineens tijdrijden en hij blijft op z'n fiets zitten, de wereld klopt niet meer.
Als het goed is weet hij nog steeds niet het verschil tussen links en rechts.
pi_186878462
Rogla in zijn blote reet.

  donderdag 16 mei 2019 @ 12:27:42 #49
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186878468
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:18 schreef Hamlapjes het volgende:

[..]

Liggen de vlaggetjes al klaar voor vanavond? w/
JAAAAAAAAAAAA
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:28:35 #50
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186878484
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:17 schreef Mani89 het volgende:
Hup Duncan *O*
Ik heb er zo'n ongelooflijke zin in.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:30:43 #51
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186878527
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb er zo'n ongelooflijke zin in.
Haha ben je homo ofzo???
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:31:28 #52
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186878548
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:27 schreef TheArt het volgende:
Rogla in zijn blote reet.

[ afbeelding ]
Oei :'(
pi_186878618
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:17 schreef Mani89 het volgende:
Hup Duncan *O*
Ga jij volgend jaar ook naar het songfestival in Amsterdam?
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:35:35 #54
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186878631
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:35 schreef Aguero het volgende:

[..]

Ga jij volgend jaar ook naar het songfestival in Amsterdam?
Volgens jaar SPT meet bij het songfestival.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:36:55 #55
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186878658
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Haha ben je homo ofzo???
Ga je nog naar die meet of niet?
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:38:46 #56
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186878711
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:36 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ga je nog naar die meet of niet?
Dan moet ik alleen gaan, doei.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186878835
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:17 schreef Mani89 het volgende:
Hup Duncan *O*
@Rellende_Rotscholier is groot fan van Dunken Lorrens
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:45:30 #58
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186878849
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:44 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

@:Rellende_Rotscholier is groot fan van Dunken Lorrens
Arkeet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186878874
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:45 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Arkeet.
Net vier hamkaascroissants gehaald bij de markt.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:47:29 #60
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186878884
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:46 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Net vier hamkaascroissants gehaald bij de markt.
Als eerbetoon aan Roglic? :P
pi_186878885
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lopez kan ineens tijdrijden en hij blijft op z'n fiets zitten, de wereld klopt niet meer.
EuroHoody twitterde op donderdag 16-05-2019 om 12:26:01 Superman Lopez received a special blessing before today’s stage ... reageer retweet
pi_186878918
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:47 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Als eerbetoon aan Roglic? :P
Ik heb geen voorkeur deze Giro.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:49:56 #63
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186878937
Rojas in de aanval.

Ik voel pooltjesfrustratie aankomen.
pi_186878939
214 Conti (UAD) 1:59
16 Peters (ALM) Y 3:07
7 Rojas (MOV) 3:33
88 Serry (DQT) 4:26
143 Bagioli (NIP) Y 7:29
116 Plaza (ICA) 10:00

Op 22 sec

26 MASNADA F.
52 CARBONI G.
106 MADOUAS V.
158 WYSS D.
196 OOMEN S.

Op 40 sec het peloton
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:50:24 #65
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186878948
Nomen est Oomen *O*
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:50:43 #66
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186878953
Plaza eruit gegooid ten faveure van Neilands :'(
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:50:52 #67
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186878958
Die mogen wel wegblijven.
pi_186878961
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
Plaza eruit gegooid ten faveure van Neilands :'(
Ik Madouas :')
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:51:26 #69
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186878968
Jullie gaan toch niet echt naar die freakshow kijken?
pi_186878978
Hup Nans, Pieter en Valentijn.
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:51:54 #71
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186878979
Masnada moet erbij komen en Sam moet keihard lossen
pi_186878986
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:51 schreef maxi-mus het volgende:
Jullie gaan toch niet echt naar die freakshow kijken?
Zo praat je niet over mijn geliefde songfestival.
Citius, Altius, Fortius.
pi_186878987
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:50 schreef maxi-mus het volgende:
Die mogen wel wegblijven.
Wim lijkt in ieder geval een succesvolle slinger aan het Rad van Fortuin te geven.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_186878993
S3rry , Masnada en Madouas mee. Ik ben content
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 16 mei 2019 @ 12:53:08 #75
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879008
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:52 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wim lijkt in ieder geval een succesvolle slinger aan het Rad van Fortuin te geven.
Ik heb 4 man, helaas Plaza eruit gegooid maar goed. Heb wel 20 namen overwogen.
pi_186879012
Tweede groep bestaat uit:

2 AMADOR A.
26 MASNADA F.
52 CARBONI G.
71 ANTUNES A.
106 MADOUAS V.
196 OOMEN S.
pi_186879016
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:52 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wim lijkt in ieder geval een succesvolle slinger aan het Rad van Fortuin te geven.
Masnada is een vervelend vehikel.
pi_186879030
Die arme Wyss wordt overal uit de wielen gereden.
pi_186879034
En zo lijkt de ontsnapping precies weg te zijn als we om 13:00 beginnen met de uitzending.

  donderdag 16 mei 2019 @ 12:57:39 #80
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879089
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:52 schreef Aguero het volgende:

[..]

Zo praat je niet over mijn geliefde songfestival.
Het valt mij vooral tegen van Koffieplanter. Van Mani wisten we al dat het een smakeloze man is.
pi_186879099
Wyss gelost, peloton zit op 2 minuten.
pi_186879120
We feliciteren Phalerieau Conti met het roze.
pi_186879134
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:57 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Het valt mij vooral tegen van Koffieplanter. Van Mani wisten we al dat het een smakeloze man is.
Ik kijk vanavond alleen even als Dunken gaat zingen, voor de rest kunnen ze de tering krijgen. Ik hoorde gisteren op de radio de inzending van San Marino en het enige wat ik kon denken: "Waarom verspil je je tijd aan dit soort onzin"?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:01:24 #84
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186879140
Conti, Madouas, Oomen, Masnada

Content
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:02:49 #85
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186879162
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:46 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Net vier hamkaascroissants gehaald bij de markt.
Trots op je.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:04:00 #86
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186879179
Ik ben zie-dend op mezelf. Geen Oomen en Serry ;(

Maar ja schrap maar eens 20 namen van 'short'list van 29
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:04:05 #87
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186879180
Nee, Oomen en Conti mee is helemaal niet leuk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:05:24 #88
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879204
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:01 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik kijk vanavond alleen even als Dunken gaat zingen, voor de rest kunnen ze de tering krijgen. Ik hoorde gisteren op de radio de inzending van San Marino en het enige wat ik kon denken: "Waarom verspil je je tijd aan dit soort onzin"?
Ik heb dat hele liedje van NL nog niet gehoord en dat wil ik graag zo houden.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:05:28 #89
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186879206
Oomen gaat gewoon proberen een goed klassement te rijden
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:05:44 #90
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186879211
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:05 schreef Fretwork het volgende:
Oomen gaat gewoon proberen een goed klassement te rijden
Dat zou heel erg dom zijn
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:06:08 #91
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879225
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:05 schreef Fretwork het volgende:
Oomen gaat gewoon proberen een goed klassement te rijden
Ploegleider zei gister van niet.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:06:12 #92
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186879226
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:05 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat zou heel erg dom zijn
Ik zie het hem wel doen, tenzij hij toch naar de Tour mag
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:06:19 #93
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186879229
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:05 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik heb dat hele liedje van NL nog niet gehoord en dat wil ik graag zo houden.
Niet zo koppig doen, prima liedje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:06:40 #94
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186879237
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:06 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Ik zie het hem wel doen, tenzij hij toch naar de Tour mag
Etappezeges liggen voor het oprapen
pi_186879239
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Niet zo koppig doen, prima liedje.
Als ik het zelfs goed vind.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:06:55 #96
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186879244
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:06 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ploegleider zei gister van niet.
I know, maar die staat als ze wegblijven op 3 minuten of minder, die probeert gewoon aan te klampen voor een 8ste plek
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:07:13 #97
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879247
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Niet zo koppig doen, prima liedje.
Heb je al oranje tompouces in huis?
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:08:16 #98
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186879265
"We doen ons best om het te verwerken, maar het was even niet makkelijk. Het heeft tijd nodig en je moet nieuwe doelen stellen. Je moet verder", zei Oomen donderdag voor de start van rit zes tegen het AD. De Brabander gold als belangrijkste helper van Dumoulin.

"We zijn met de ploeg gaan zitten, eigenlijk op de avond van de valpartij van Tom al. De knop moet om, we moeten door. Er blijft niet veel anders over dan gewoon voor ritzeges gaan. We gaan op zoek naar onze kansen."
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:08:19 #99
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879267
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:44 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

@:Rellende_Rotscholier is groot fan van Dunken Lorrens
Smaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186879274
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Smaad.
Ziedend. Loop je al warm voor de Henk de Jong-derby?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:09:44 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879281
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:08 schreef Frozen-assassin het volgende:
"We doen ons best om het te verwerken, maar het was even niet makkelijk. Het heeft tijd nodig en je moet nieuwe doelen stellen. Je moet verder", zei Oomen donderdag voor de start van rit zes tegen het AD. De Brabander gold als belangrijkste helper van Dumoulin.

"We zijn met de ploeg gaan zitten, eigenlijk op de avond van de valpartij van Tom al. De knop moet om, we moeten door. Er blijft niet veel anders over dan gewoon voor ritzeges gaan. We gaan op zoek naar onze kansen."
Wat een melodramatische teksten. Deze man doet net alsof hij te horen heeft gekregen dat zijn hele familie is vermoord.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:09:58 #102
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879285
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:08 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ziedend. Loop je al warm voor de Henk de Jong-derby?
Nee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186879298
Wat vinden we van het nieuwe album van The National? Ik had m gisteren tijdens het koken opstaan en het viel me erg mee eigenlijk. Rylan _O_
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:11:01 #104
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186879300
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wat een melodramatische teksten. Deze man doet net alsof hij te horen heeft gekregen dat zijn hele familie is vermoord.
Zijn broer bij zijn incestueuze familie Sunweb is vermoord. Dat is een groot gemis, een enorm verdriet.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:11:28 #105
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186879308
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 12:57 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Het valt mij vooral tegen van Koffieplanter. Van Mani wisten we al dat het een smakeloze man is.
Het Songfestival is fantastische cringetv.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:11:51 #106
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186879310
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:08 schreef Frozen-assassin het volgende:
"We doen ons best om het te verwerken, maar het was even niet makkelijk. Het heeft tijd nodig en je moet nieuwe doelen stellen. Je moet verder", zei Oomen donderdag voor de start van rit zes tegen het AD. De Brabander gold als belangrijkste helper van Dumoulin.

"We zijn met de ploeg gaan zitten, eigenlijk op de avond van de valpartij van Tom al. De knop moet om, we moeten door. Er blijft niet veel anders over dan gewoon voor ritzeges gaan. We gaan op zoek naar onze kansen."
We gaan het zien ;)
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:12:56 #107
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879324
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:11 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Het Songfestival is fantastische cringetv.
Waarschijnlijk ben je vanavond gewoon niet de baas over de afstandsbediening.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:13:13 #108
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186879329
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:06 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Etappezeges liggen voor het oprapen
Vandaag is al wel een kansje. Hij is wel een van de betere klimmers, al zijn o.a. Amador, Masnada, Antunes en Conti wel gevaarlijke concurrenten natuurlijk.

Soms moet je wat geluk hebben, zoals vorig jaar Schachmann die met een stel sprinters in de vlucht op een serieuze berg af reed.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:14:15 #109
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186879356
quote:
10s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Waarschijnlijk ben je vanavond gewoon niet de baas over de afstandsbediening.
Ik kijk uit vrije wil. Ieder jaar weer.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:15:00 #110
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879375
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:13 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Vandaag is al wel een kansje. Hij is wel een van de betere klimmers, al zijn o.a. Amador, Masnada, Antunes en Conti wel gevaarlijke concurrenten natuurlijk.

Soms moet je wat geluk hebben, zoals vorig jaar Schachmann die met een stel sprinters in de vlucht op een serieuze berg af reed.
Oomen is een mini-Kruijswijk, die gaat nooit van z'n leven iets winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:16:10 #111
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186879391
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Oomen is een mini-Kruijswijk, die gaat nooit van z'n leven iets winnen.
Al rijdt ie wel vaak met Dumoulin en Matthews, misschien krijgt ie winnaarsmentaliteit mee
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:16:52 #112
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879408
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:16 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Al rijdt ie wel vaak met Dumoulin en Matthews, misschien krijgt ie winnaarsmentaliteit mee
Kruijswijk rijdt vaak met Roglic en Groenewegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:18:35 #113
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186879436
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Oomen is een mini-Kruijswijk, die gaat nooit van z'n leven iets winnen.
Oomen is nog te jong om hem definitief als zodanig af te schilderen.

Ik zie hem graag het tegendeel bewijzen deze Giro.
pi_186879450
3.45
pi_186879458
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee.
De Graafschap blijft erin.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:20:57 #116
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879490
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:18 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Oomen is nog te jong om hem definitief als zodanig af te schilderen.

Ik zie hem graag het tegendeel bewijzen deze Giro.
Zeiden we bij Kelderman en Kruijswijk ook. Komt niet meer goed.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:21:11 #117
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879495
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:19 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

De Graafschap blijft erin.
Dat lijkt me sterk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:21:22 #118
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879502
Doe maar rustig aan Djumbo.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:21:36 #119
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186879508
4 visionairs met Bagioli.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:22:38 #120
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186879523
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zeiden we bij Kelderman en Kruijswijk ook. Komt niet meer goed.
Kelderman en Kruijswijk winnen allebei nooit, maar om andere redenen.

Kruijswijk is ongeveer de grootste diesel van het peloton en hij is zelden écht in topvorm. Hij kan absoluut niet sprinten, alleen maar heel goed klimmen en ook dat niet altijd even goed.

Kelderman gaat gewoon altijd op zijn bek. Hij lijkt veel meer op Gesink dan op Kruijswijk.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:23:52 #121
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879543
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:22 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Kelderman en Kruijswijk winnen allebei nooit, maar om andere redenen.

Kruijswijk is ongeveer de grootste diesel van het peloton en hij is zelden écht in topvorm. Hij kan absoluut niet sprinten, alleen maar heel goed klimmen en ook dat niet altijd even goed.

Kelderman gaat gewoon altijd op zijn bek.
Je omschrijving van Kruijswijk had ook een omschrijving van Oomen kunnen zijn. Exact hetzelfde verhaal, waarbij Kruijswijk nog een stuk beter is dan het eeuwige talent Oomen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:25:01 #122
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186879563
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je omschrijving van Kruijswijk had ook een omschrijving van Oomen kunnen zijn. Exact hetzelfde verhaal, waarbij Kruijswijk nog een stuk beter is dan het eeuwige talent Oomen.
Oomen is 23, dat is echt nog te jong om hem een eeuwig talent te noemen. Als hij over 3 jaar nog steeds vast zit op zijn huidige niveau heb je een punt, nu nog niet.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:26:43 #123
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879589
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:25 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Oomen is 23, dat is echt nog te jong om hem een eeuwig talent te noemen. Als hij over 3 jaar nog steeds vast zit op zijn huidige niveau heb je een punt, nu nog niet.
Vierde jaar als prof, sinds het tweede jaar nul progressie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:27:28 #124
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186879606
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Vierde jaar als prof, sinds het tweede jaar nul progressie.
Ik denk dat je hem te snel afschrijft. We gaan het zien. :)
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:28:45 #125
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879623
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:27 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik denk dat je hem te snel afschrijft. We gaan het zien. :)
Ik schrijf hem wel af als renner die veel koersen gaat winnen. Maar hij gaat ongetwijfeld een groot aantal ereplaatsen bij elkaar fietsen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186879645
Opgave Power.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:31:22 #127
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879653
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:30 schreef TheArt het volgende:
Opgave Power.
De immer wisselvallige Power. Topaankoop.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186879666
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De immer wisselvallige Power. Topaankoop.
Lag bij de val van Roglic.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:31:51 #129
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186879668
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De immer wisselvallige Power. Topaankoop.
Lag bij de valpartij lees ik net.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:32:42 #130
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_186879676
Sunweb gaat collectief Verona niet halen zo. Zou dit een nieuw protocol zijn?
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:33:26 #131
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186879697
Eusebiaanse arrogantie om te denken dat zij Vervaeke en Power wél even aan de praat zouden krijgen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:36:06 #132
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879730
Mark de Braun auf Deutsch.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186879742
Pascalus is een blij ei
pi_186879749
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat lijkt me sterk.
Wat weinig vertrouwen in de werken van El Jebli.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:38:48 #135
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879769
Goodfellas _O_
pi_186879777
Kilian Jornet?
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:40:05 #137
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879787
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:39 schreef showtimer het volgende:
Kilian Jornet?
Die muziek kon ik ook niet plaatsen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:42:23 #138
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879818
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:37 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Wat weinig vertrouwen in de werken van El Jebli.
Lars Nieuwpoort en Bart Straalman, daar win je de oorlog niet mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:44:47 #139
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186879856
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lars Nieuwpoort en Bart Straalman, daar win je de oorlog niet mee.
Cambuur pakken ze wel, die kunnen er helemaal niks van.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:44:50 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879857
De Plus mag niet met de media praten, wat een gemis.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186879871
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lars Nieuwpoort en Bart Straalman, daar win je de oorlog niet mee.
Laf, zeg. Bang voor de werken van Henk Fraser en Klaas Klopp?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:46:26 #142
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186879875
Voetbal op zich is geen sport, laat staan gehandicaptenvoetbal. Graag weer over belangrijke zaken, zoals het Songfestival.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186879888
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:47:51 #144
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879895
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:45 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Laf, zeg. Bang voor de werken van Henk Fraser en Klaas Klopp?
De nacompetitie is gewoon vreselijk. Als De Graafschap vanuit de Eerste Divisie deelneemt weet je bijna zeker dat ze naar de Eredivisie gaan, als ze vanuit de Eredivisie de nacompetitie ingaan weet je dat ze gaan degraderen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:50:52 #145
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_186879929
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:46 schreef Koffieplanter het volgende:
Voetbal op zich is geen sport, laat staan gehandicaptenvoetbal. Graag weer over belangrijke zaken, zoals het Songfestival.
Vind jij Hatari ook zo goed? Vooralsnog wat mij betreft wel de ontdekking van deze week, hoor!
pi_186879933
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De nacompetitie is gewoon vreselijk. Als De Graafschap vanuit de Eerste Divisie deelneemt weet je bijna zeker dat ze naar de Eredivisie gaan, als ze vanuit de Eredivisie de nacompetitie ingaan weet je dat ze gaan degraderen.
Je bent ook bang als TOP Oss de tegenstander wordt?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:51:39 #147
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186879940
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:50 schreef Hamlapjes het volgende:

[..]

Vind jij Hatari ook zo goed? Vooralsnog wat mij betreft wel de ontdekking van deze week, hoor!
Ik sta volledig achter San Marino.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:52:34 #148
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879950
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:51 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Je bent ook bang als TOP Oss de tegenstander wordt?
Huseyin Dogan is een fenomeen en Bryan Smeets zal er ongetwijfeld op gebrand zijn om De Graafschap nog een trap na te geven. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 13:53:33 #149
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_186879972
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:51 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik sta volledig achter San Marino.
SerhatGOD staat ook wel hoog op mijn favorietenlijstje. Maar deze IJslandse goden komen daar toch nog wel boven te staan, hoor.
pi_186879975
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Huseyin Dogan is een fenomeen en Bryan Smeets zal er ongetwijfeld op gebrand zijn om De Graafschap nog een trap na te geven. :{
Koeman Junior keept er.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:54:49 #151
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186879990
quote:
10s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:53 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Koeman Junior keept er.
Als hij net zo dik is als senior is het doel in ieder geval wel goed gevuld.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186880007
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als hij net zo dik is als senior is het doel in ieder geval wel goed gevuld.
Gewoon wat meer vertrouwen hebben, maat.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 13:57:01 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186880017
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Gewoon wat meer vertrouwen hebben, maat.
Dat bepaal jij niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186880109
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat bepaal jij niet.
Boos.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 14:03:37 #155
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186880116
Architect Engels.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 14:08:10 #156
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186880187
Karsten heeft samen met Addy in de ploeg gezeten. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:14:36 #157
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_186880271
De definitieve dominantie van Oomen begint vandaag.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 14:18:27 #158
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186880329
Wacht, De Gendt vindt het te vroeg om met krachten te strooien?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186880364
Waar slaat het nu weer op Thomas de Gendt met u aan te spreken
pi_186880403
Jeroen en Karsten zijn zo schattig samen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:22:58 #161
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186880411
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:20 schreef Remzz het volgende:
Waar slaat het nu weer op Thomas de Gendt met u aan te spreken
In België is dat gebruikelijker dan hier.
pi_186880418
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wacht, De Gendt vindt het te vroeg om met krachten te strooien?
It's happening!
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_186880424
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:22 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

In België is dat gebruikelijker dan hier.
Ja snap ik maar komt zo geforceerd over
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:24:09 #164
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186880428
Alle verplichtingen voldaan. Ik heb mezelf nu definitief in d'n zetel gezet en ik kom er niet meer uit.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 14:26:13 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186880456
Keldersam heeft ook op de grond gelegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:35:35 #166
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186880653
Hup Duncan *O*
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186880660
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:35 schreef Mani89 het volgende:
Hup Duncan *O*
Fietst Duncan in het peloton?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:36:14 #168
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186880668
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:35 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Fietst Duncan in het peloton?
Ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186880685
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja.
Dit klopt niet.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:38:44 #170
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186880716
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:37 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Dit klopt niet.
Waarom stel je dan zo'n domme vraag.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186880860
cyclingweekly twitterde op donderdag 16-05-2019 om 14:40:22 Egan Bernal takes Strava KoM on daunting Andorran mountains 10 days after breaking collarbone | https://t.co/qOttHe0TZ0 https://t.co/wcBn7KiPk1 reageer retweet
lol
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:48:04 #172
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186880905
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:45 schreef showtimer het volgende:
cyclingweekly twitterde op donderdag 16-05-2019 om 14:40:22 Egan Bernal takes Strava KoM on daunting Andorran mountains 10 days after breaking collarbone | https://t.co/qOttHe0TZ0 https://t.co/wcBn7KiPk1 reageer retweet
lol
Die jongen zit echt in de broekzak van Brailsford. #FreeJody
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:49:17 #173
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186880925
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:45 schreef showtimer het volgende:
cyclingweekly twitterde op donderdag 16-05-2019 om 14:40:22 Egan Bernal takes Strava KoM on daunting Andorran mountains 10 days after breaking collarbone | https://t.co/qOttHe0TZ0 https://t.co/wcBn7KiPk1 reageer retweet
lol
Wie had hier ook al weer de theorie dat het niet echt gebroken was?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 14:52:03 #174
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186880976
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:49 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Wie had hier ook al weer de theorie dat het niet echt gebroken was?
Koffiesnuiver.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 14:58:09 #175
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881113
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 14:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Karsten heeft samen met Addy in de ploeg gezeten. _O_
Bingo?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186881241
:')
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:04:37 #177
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186881251
TheodeRooij twitterde op donderdag 16-05-2019 om 14:37:08 In het kader van de veiligheid in de grote rondes worden ploegen teruggebracht van 9 naar 8 renners. Minder renners>minder valpartijen, is de theorie. Het effect is in de #Giro2019 nog niet zichtbaar. #Sunweb is na vier dagen koers 25% van de ploeg kwijt reageer retweet
Theo de Rooij is achterlijk. #Theologiek #foreverfit
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:05:29 #178
194695 franklop
Fran knock
pi_186881265
Gargamel
Heeft
Geen
Baard
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186881342
w-w-w-w
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:09:33 #180
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186881347
Gaan ze het dichtrijden? :{
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:11:06 #181
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881380
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:09 schreef showtimer het volgende:
w-w-w-w
Stefano Garzelli en ik vinden dit leuk.

Al valt het een beetje tegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186881438
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Stefano Garzelli en ik vinden dit leuk.

Al valt het een beetje tegen.
Eerst Lucera nog door, maar ik verwacht er niets van. Benieuwd wanneer en of Djos de teugels mag laten vieren.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:18:09 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881496
Dit is niet Joe Dombrowski.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186881499
Toch stress
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:19:32 #185
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881523
Big Joe gaat voor een Top 15 klassement.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186881590
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:19 schreef Mani89 het volgende:
Big Joe gaat voor een Top 15 klassement.
Beter dan ooit!
pi_186881653
Karsten :')
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:27:12 #188
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186881668
SCHAPEN! :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:27:26 #189
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881673
Zou @showtimer nu op zoek zijn naar de insta van Eva?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:28:05 #190
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881680
Ho, met 4G de Eurosportplayer kijken. Dat is helemaal een bingo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186881688
Eva wie? Stond weer ff gemute
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:29:22 #192
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881700
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:28 schreef showtimer het volgende:
Eva wie? Stond weer ff gemute
De jongste zus van Jeroen, het zwarte schaap van de familie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:31:04 #193
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186881723
Kan Primoz niet even een andere broek aandoen...
pi_186881782
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De jongste zus van Jeroen, het zwarte schaap van de familie.
Privé account.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:34:21 #195
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881784
Hoe laat finishen ze ongeveer?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186881790
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:04 schreef Mani89 het volgende:
Nee, Oomen en Conti mee is helemaal niet leuk.
Nee, Masnada is leuk wil je zeggen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:34:59 #197
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186881794
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kan Primoz niet even een andere broek aandoen...
Misschien is het wel lekker luchtig zo :P
pi_186881795
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:10 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
Wat vinden we van het nieuwe album van The National? Ik had m gisteren tijdens het koken opstaan en het viel me erg mee eigenlijk. Rylan _O_
Is dat net zo'n 'muziek' als Spinvis?
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:35:15 #199
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186881799
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:34 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee, Masnada is leuk wil je zeggen.
Masnada heb ik met Sportpools. *O*
pi_186881802
quote:
9s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Privé account.
Feesboek niet ;)
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:36:06 #201
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881818
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:34 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee, Masnada is leuk wil je zeggen.
Die had je wel met koeienletters op mogen schrijven ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186881819
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 13:46 schreef Koffieplanter het volgende:
Voetbal op zich is geen sport, laat staan gehandicaptenvoetbal. Graag weer over belangrijke zaken, zoals het Songfestival.
Het was wel aandoenlijk dat je dacht dat De Ligt naar Atletico Madrid zou gaan.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:36:18 #203
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881820
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:37:02 #204
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186881826
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:36 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
zou doen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:37:27 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186881838
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:36 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
Graag foto's van haar knieën om te checken of het niet puntig is
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:37:38 #206
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186881841
Prima leuk
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:37:38 #207
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186881843
Wie is dat nou weer.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:37:50 #208
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186881847
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:36 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
Waar kijk ik naar?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186881854
Bedankt Mani
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:38:05 #210
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186881857
Oh de zus van Jeroen? Niet lelijk inderdaad.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:38:31 #211
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881868
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Waar kijk ik naar?
Ik heb dit nog nooit gezien, jij?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:38:46 #212
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186881874
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:38 schreef DecoAoreste het volgende:
Oh de zus van Jeroen? Niet lelijk inderdaad.
Geen Leticia...
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:39:25 #213
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881888
Eva ziet er hartstikke aardig uit. Maarja, Jeroen als schoonbroer...
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186881890
http://users.skynet.be/va(...)lleghem_eva_681.html

Er is ook een Stijn. Ergo, er is altijd een Stijn.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:39:40 #215
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881892
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eva ziet er hartstikke aardig uit. Maarja, Jeroen als schoonbroer...
Maak die zin eens af.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:39:55 #216
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186881898
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eva ziet er hartstikke aardig uit. Maarja, Jeroen als schoonbroer...
Ongelooflijk gezellige Kerst lijkt me
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186881902
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Die had je wel met koeienletters op mogen schrijven ja.
Die hele ploeg bestaat uit renners die het moeten hebben van meespringen in dit soort etappes. Maar uiteraard komt de goegemeente weer weg met deze keuze. Nee, dit is bepaald niet amusant.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:40:37 #218
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881906
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:39 schreef showtimer het volgende:
http://users.skynet.be/va(...)lleghem_eva_681.html

Er is ook een Stijn. Ergo, er is altijd een Stijn.
Toevallig lijkt die Stijn ook op een fokker.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:40:51 #219
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881915
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:40 schreef wimderon het volgende:

[..]

Die hele ploeg bestaat uit renners die het moeten hebben van meespringen in dit soort etappes. Maar uiteraard komt de goegemeente weer weg met deze keuze. Nee, dit is bepaald niet amusant.
Jij had Vendraam?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:41:10 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881923
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:39 schreef showtimer het volgende:
http://users.skynet.be/va(...)lleghem_eva_681.html

Er is ook een Stijn. Ergo, er is altijd een Stijn.
De vader van Jeroen heet dus Geert. Zijn moeder Greet.

Dat krijg je toch ook niet verzonnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:41:49 #221
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186881935
Als we toch doorgaan, z'n schoonmoeder heet Alice
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186881950


Jammer jongens.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:42:56 #223
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881952
Ik ben benieuwd of @showtimer ook al onze persoonlijke gegevens heeft opgegraven, volgens mij is het echt een geniepige stalker.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:43:13 #224
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881959
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:42 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Jammer jongens.
Die andere zus is een transgender.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186881968
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:42 schreef Mani89 het volgende:
Ik ben benieuwd of @:showtimer ook al onze persoonlijke gegevens heeft opgegraven, volgens mij is het echt een geniepige stalker.
Nou ja zeg
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:43:47 #226
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186881969
Simon David? Belachelijke naam godvertoefeme
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186881972
De val in het begin van de etappe:




pi_186881973
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:40 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jij had Vendraam?
Nee, Montaguti rolde uit de bingomolen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:44:13 #229
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186881974
Overigens proberen ze in Duinkerken een waaiertje te trekken. @thijszonneveld
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186881980
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:43 schreef Fretwork het volgende:
Simon David? Belachelijke naam godvertoefeme
Belgen zeggen het vaak andersom, David Simon kan dus ook.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:44:44 #231
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881984
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:43 schreef Fretwork het volgende:
Simon David? Belachelijke naam godvertoefeme
Tony Martin, Hans Peter, Thomas Gerrent.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:45:04 #232
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186881993
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:44 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee, Montaguti rolde uit de bingomolen.
Dat is niet zo slim.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186881997


Stijn Vanbelleghem heeft kaal haar.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:45:50 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882005
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:45 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Stijn Vanbelleghem heeft kaal haar.
_O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:46:19 #235
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882013
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Tony Martin, Hans Peter, Thomas Gerrent.
Ook belachelijk! Kan hier zo kwaad om worden
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:46:24 #236
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186882015
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:45 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Stijn Vanbelleghem heeft kaal haar.
Zo zie ik onze Stijn ook voor me.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:46:39 #237
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882021
Om de vijf minuten krijg ik te horen dat Loëlle (wat een kampnaam is dat) ooit ziek was. Boeit me geen fuck.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186882022
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:46 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zo zie ik onze Stijn ook voor me.
Ik heb geen kaal haar, klootzak.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_186882032
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:44 schreef TheArt het volgende:
De val in het begin van de etappe:

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Awet gaat voor een recordaantal valpartijen. Nizzolo zoekt ook alle pech op deze Giro.

Zak is overigens bij de dokter geweest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:47:27 #240
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882036
Eva heeft overigens wel een rugzakje.

Of nou ja, dat neem ik aan als je je hele jeugd met Jeroen op vakantie bent gegaan.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:47:53 #241
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882046
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:46 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik heb geen kaal haar, klootzak.
Jij lijkt me wel iemand met een kuifje.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186882055
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:45 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Stijn Vanbelleghem heeft kaal haar.
Eeneiige tweeling?
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:48:23 #243
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186882056
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:47 schreef Fretwork het volgende:
Eva heeft overigens wel een rugzakje.

Of nou ja, dat neem ik aan als je je hele jeugd met Jeroen op vakantie bent gegaan.
Niet zoveel mis met Jeroen toch?

Of zoeken jullie een nieuwe pispaal nu José pleite is ofzo.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:48:23 #244
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186882057
Die pottenreclame van de NS :')
leuk
pi_186882066
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Overigens proberen ze in Duinkerken een waaiertje te trekken. @:thijszonneveld
http://www.corsairetv.fr/live/75c355127b.html

Morbide obese Nico is aan het duiden.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:48:59 #246
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186882073
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij lijkt me wel iemand met een kuifje.
Hahaha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:49:05 #247
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882075
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:48 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Niet zoveel mis met Jeroen toch?

Of zoeken jullie een nieuwe pispaal nu José pleite is ofzo.
Stukken beter dan José, maar wel een vreemde
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186882084
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij lijkt me wel iemand met een kuifje.
Hoe raad je het.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_186882086
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij lijkt me wel iemand met een kuifje.
Welke user schat je in op een hipsterknotje?
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:50:04 #250
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186882091
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Welke user schat je in op een hipsterknotje?
Ambrosius.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_186882094
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:47 schreef wimderon het volgende:

[..]
Zak is overigens bij de dokter geweest.
Trouwring kwijt.
https://www.gettyimages.b(...)487270?adppopup=true
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:50:18 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882095
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:50 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ambrosius.
Leuk, maar niet hier.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:50:33 #253
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186882103
Karsten spot een dier is echt de makkelijkste bingo ever.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:51:47 #254
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186882132
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:49 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Stukken beter dan José, maar wel een vreemde
Ik vond José geen geweldige commentator, maar ik vond het wel sneu hoe ze altijd werd afgezeken.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:51:49 #255
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186882135
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:50 schreef Mani89 het volgende:
Karsten spot een dier is echt de makkelijkste bingo ever.
volgende keer moet die bingo uitgebreid worden naar verschillende dieren
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:52:14 #256
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882140
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:51 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik vond José geen geweldige commentator, maar ik vond het wel sneu hoe ze altijd werd afgezeken.
Dat was allemaal opbouwende kritiek.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:52:18 #257
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186882143
quote:
14s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:51 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

volgende keer moet die bingo uitgebreid worden naar verschillende dieren
Gewoon een aparte dierenbingo kan werken :P
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:52:34 #258
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186882147
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat was allemaal opbouwende kritiek.
Van jou verwacht ik niet anders :P
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:52:39 #259
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882152
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:51 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik vond José geen geweldige commentator, maar ik vond het wel sneu hoe ze altijd werd afgezeken.
Denk ook wel dat ze behoorlijk pech had. Zeker als je bedenkt dat het NOS duo al zo lang zit.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:52:55 #260
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882157
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Welke user schat je in op een hipsterknotje?
Goh, ik vind dit echt een hele lastige.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:55:02 #261
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882209
Mannen met knotjes. Ze zijn plantbased. Mediteren. Hun broeken zijn strak, hun haar halflang. Hebben minstens 1x een reis gemaakt ' om zichzelf te ontdekken'. Zitten in een open relatie met nog een andere man. Hebben filosofie/sociologie gestudeerd. Doen aan yoga. Lezen Paolo Coelho.

Hoe is het zo ver gekomen? Waar zijn de normale mannen gebleven? Het lijkt wel alsof elke blanke man tegenwoordig of een soyboy is. Tenzij je in Urk komt, daar heb je het andere extreem. Maar ik weet niet waar ik sneller van opdroog.

Fucking cucks.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:55:54 #262
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186882229
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:55 schreef Koffieplanter het volgende:
Mannen met knotjes. Ze zijn plantbased. Mediteren. Hun broeken zijn strak, hun haar halflang. Hebben minstens 1x een reis gemaakt ' om zichzelf te ontdekken'. Zitten in een open relatie met nog een andere man. Hebben filosofie/sociologie gestudeerd. Doen aan yoga. Lezen Paolo Coelho.

Hoe is het zo ver gekomen? Waar zijn de normale mannen gebleven? Het lijkt wel alsof elke blanke man tegenwoordig of een soyboy is. Tenzij je in Urk komt, daar heb je het andere extreem. Maar ik weet niet waar ik sneller van opdroog.

Fucking cucks.

wat is dit?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:56:09 #263
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882237
Al blijft wielrennen een lastige sport om te becommentariseren. Je moet voor de lol even 80 uur volpraten in 3 weken, waarbij er voor het grootste deel niks te melden is.

Als je dan geen fijne luisterstem, goede verhalen en dergelijke hebt wordt het wel moeilijk. José was bevlogen van het wielrennen, maar wist dit gewoon niet relaxed te brengen. Een beetje die irritante klasgenote die direct voor de leraar zit en een mooi handschrift heeft. Jeroen en Karsten zijn wat dat betreft een veel fijner duo.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186882241
Ja, nu noemt Karsten wel namen :{w
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:56:22 #265
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882242
quote:
14s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:55 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

wat is dit?
Dat is een meltdown in KLB.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 15:57:05 #266
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186882257
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:56 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat is een meltdown in KLB.
ah, kijk, dat verklaart
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_186882273
quote:
14s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:57 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

ah, kijk, dat verklaart
KLB / Soyboys
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_186882286
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:56 schreef Fretwork het volgende:
Al blijft wielrennen een lastige sport om te becommentariseren. Je moet voor de lol even 80 uur volpraten in 3 weken, waarbij er voor het grootste deel niks te melden is.

Als je dan geen fijne luisterstem, goede verhalen en dergelijke hebt wordt het wel moeilijk. José was bevlogen van het wielrennen, maar wist dit gewoon niet relaxed te brengen. Een beetje die irritante klasgenote die direct voor de leraar zit en een mooi handschrift heeft. Jeroen en Karsten zijn wat dat betreft een veel fijner duo.
Subtiele verwijzing naar Daniel Arends
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:58:27 #269
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882296
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:58 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

Subtiele verwijzing naar Daniel Arends
Maar daardoor niet onwaar :P
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:58:39 #270
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_186882302
quote:
14s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:55 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

wat is dit?
De Lexa-profieltekst van Jose Been
We have always been at war with Eastasia.
  donderdag 16 mei 2019 @ 15:59:44 #271
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882327
Slobeend lijkt me wel iemand met een knotje.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186882352
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:59 schreef Koffieplanter het volgende:
Slobeend lijkt me wel iemand met een knotje.
Mani: https://www.playwiththebest.com/media/teammanagement/Ted_E3.jpg
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_186882355
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:58 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Maar daardoor niet onwaar :P
Waarheid als een Koe José
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:01:52 #274
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882372
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:59 schreef Koffieplanter het volgende:
Slobeend lijkt me wel iemand met een knotje.
De Slob is een brave Gelderse jongen, die heeft een André Rouvoet-kapsel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186882383
Oomem gaat winnen
pi_186882386
quote:
In welke user zie jij een Dennis Smiss?
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:03:38 #277
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186882413
Wat een schitterend topic is dit
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:05:25 #278
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882455
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De Slob is een brave Gelderse jongen, die heeft een André Rouvoet-kapsel.
De Pieter Zwart-look sluit ik ook niet uit. Wel het andere uiterste van een knotje, maar hey.
Put these foolish ambitions to rest.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:06:50 #279
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186882488
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De Slob is een brave Gelderse jongen, die heeft een André Rouvoet-kapsel.
Sowieso, Gelderse jongens, bazen _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:06:52 #280
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882490
Jumbotreintje is weer aan het ontsporen in Frankrijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:07:17 #282
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186882503
Ik hoop dat wifi in de trein zometeen goed is, anders ga ik de finale missen
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:07:32 #283
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882509
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

De Pieter Zwart-look sluit ik ook niet uit. Wel het andere uiterste van een knotje, maar hey.
Qua motoriek komt hij wel bij Pieter Zwart in de buurt denk ik.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186882511
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 15:35 schreef wimderon het volgende:

[..]

Is dat net zo'n 'muziek' als Spinvis?
Wees eens wat specifieker?
Spinvis is heel wat beter, overigens.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:07:54 #285
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186882519
quote:
10s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jumbotreintje is weer aan het ontsporen in Frankrijk.
Kunnen we dat in het wielertopic laten? Die wil ik nog zien straks, na de Giro :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:07:54 #286
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882520
Werk gaat uitlopen, dit wordt maximaal met een schuin oog
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186882524
quote:
10s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jumbotreintje is weer aan het ontsporen in Frankrijk.
Dan weten we al hoe het gaat aflopen. Groenewegen wint, waarna er een ronkend persbericht de deur uitgaat over het fantastische werk van het TEAM.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:08:27 #288
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882535
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Qua motoriek komt hij wel bij Pieter Zwart in de buurt denk ik.


Dit kán toch niet Johan.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:11:29 #289
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882600
SPOILER: NIET KLIKKEN HEYWOODU
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:12:22 #290
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186882617
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:08 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Dit kán toch niet Johan.
Die jongen heeft een vreselijke stem.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:13:24 #291
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186882639
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
SPOILER: NIET KLIKKEN HEYWOODU
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
gras is groen, Kelderman valt, Karsten spot een dier
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_186882640
Ik kijk nu ook mee lieverds :W
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:14:42 #293
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882669
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Die jongen heeft een vreselijke stem.
Geen idee, ik heb hem nog nooit horen praten.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186882679
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Die jongen heeft een vreselijke stem.
En een boekje dat nergens op slaat.
pi_186882685
Gaan WE winnen? w/
Jack does it in real time...
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:15:40 #296
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882691
quote:
11s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:15 schreef DeeBee het volgende:
Gaan WE winnen? w/
Nee, natuurlijk niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:16:06 #297
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186882700
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:14 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Geen idee, ik heb hem nog nooit horen praten.
pi_186882702
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, natuurlijk niet.
Het jaar van Columbiafan.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:17:32 #299
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186882727
quote:
Er is mij ooit veteld door een FOK!ker die mij in het echt heeft gezien dat ik lijk op Dave von Raven.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:17:41 #300
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186882735
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:14 schreef wimderon het volgende:

[..]

En een boekje dat nergens op slaat.
De val van Oranje heb ik overgeslagen maar aan de titel te zien is dat boekje inmiddels al niet meer relevant. (of nooit relevant geweest)
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:18:29 #301
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186882755
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Qua motoriek komt hij wel bij Pieter Zwart in de buurt denk ik.
:')
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')