abonnement Unibet Coolblue
pi_186850964
Jentin, hoe is het nu met jou?

SoloDelphi, wat een mooierds heb je daar O+

Mariposas, mijn beide kinderen zijn vanaf dag 1 buikslapers, vreselijk vond ik dat. Bij de oudste heb ik geweigerd haar op haar buik te leggen wat resulteerde in niet of zeer licht slapen, met drie maanden heb ik haar voor de eerste keer op haar buikje laten liggen en toen sliep ze opeens heel goed. Maar eerder durfde ik niet, ik vond het verschrikkelijk eng. De jongste is ook een buikslapertje en die heeft de eerst 5 a 6 maanden op mijn buik geslapen, eerst omdat ik haar dan wel op haar buikje durfde te laten slapen en daarna omdat ze zelf niet meer anders wilde dan op mij slapen :')
pi_186851237
quote:
0s.gif Op woensdag 15 mei 2019 07:17 schreef Mariposas het volgende:
Osteopaat ben ik geen fan van. Althans niet bij baby’s, ik geloof er niet in. Ik merk ook eigenlijk niets bijzonders aan zijn nek, heeft ook geen voorkeurshouding
Osteopaat is inderdaad niet voor iedereen iets, geloof ik. Ik weet niet of je altijd iets moet merken aan een kind, overigens. Aan mijn oudste merkte ik ook niks, maar toen er een kinderfysio naar keek zat er toch een en ander niet goed. Laten uitsluiten kan misschien geen kwaad :)
Wel superfijn dat hij verder zo heerlijk rustig en kalm is. Phi heeft ook vrijwel geen krampjes gehad, ik zat steeds te wachten op de klap, maar die kwam niet :D Hopelijk is het bij jullie ook zo.

@Schanu. Het gaat beter. Dat wil zeggen: zolang ik de pillen slik. Vannacht had ik natuurlijk niks ingenomen en vanmorgen was het exact weer zo erg als gisteren. Ik voelde me gisteravond nog een aansteller, zo van: 'Nou, als het na vier pilletjes over is, viel het allemaal wel mee.' Maar toen het vanmorgen weer zo loos ging, was dat gevoel wel weg :+

Sterkte, ToT. Wat maak je toch vaak bijzondere combi's met melkpoeder :+ Mag ik vragen waarom? Je bent echt de eerste die ik ken die melkpoeder mengt met sap :P Minder drinken is vaak een faaaaaaaaaase, niks aan de hand zolang ie goed plast.

@Solodelphi, wat een leuk stel heb je daar! Een tweeling lijkt me heel bijzonder, met name de interactie tussen de twee.

Priem, wat een leuk kereltje hebben jullie :)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 15 mei 2019 @ 09:22:29 #228
74056 crew  ToT
pi_186851313
quote:
1s.gif Op woensdag 15 mei 2019 08:41 schreef Framblij89 het volgende:
@:ToT want hoeveel drinkt hij nu ongeveer op een dag? Ik hou het altijd op dat soort dagen bij in de baby+ app! Als het niet minder dan de helft is van wat ie normaal drinkt zit het vaak wel snor en dan brood in melk/water dippen, het is idd niet veel maar wel iets ;)

En uit zo’n munchkin beker? Frum heeft sinds een week goed door dat ze daaruit kan drinken dus slurpt als de malle!
Nou sinds gisterochtend tot deze ochtend was het misschien iets van 120ml aan melk, maar hij heeft wel wat pyjamapap gehad op basis van melk (60 ml misschien) waar ook peer doorheen verwerkt was en dat bevat natuurlijk ook wel veel vocht.
Nu net heeft hij toch iets van 60ml melk gedronken en heeft hij ook een beetje pyjamapap gegeten met wat banaan er doorheen.
Ook heb ik weer wat brood in melk gedoopt. Hij smulde er van, maar ineens had hij er helemaal genoeg van.
Zijn luiers blijven trouwens ook leeg sinds gisterochtend. -O- Geen plas, geen poep. Gisterochtend was de lier wel flink vol. Ik verwacht dat het zo ook wel weer op gang komt, maar ik hou het wel in de gaten.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 15 mei 2019 @ 09:23:20 #229
74056 crew  ToT
pi_186851321
quote:
0s.gif Op woensdag 15 mei 2019 09:16 schreef Jentin het volgende:

[..]

Osteopaat is inderdaad niet voor iedereen iets, geloof ik. Ik weet niet of je altijd iets moet merken aan een kind, overigens. Aan mijn oudste merkte ik ook niks, maar toen er een kinderfysio naar keek zat er toch een en ander niet goed. Laten uitsluiten kan misschien geen kwaad :)
Wel superfijn dat hij verder zo heerlijk rustig en kalm is. Phi heeft ook vrijwel geen krampjes gehad, ik zat steeds te wachten op de klap, maar die kwam niet :D Hopelijk is het bij jullie ook zo.

@:Schanu. Het gaat beter. Dat wil zeggen: zolang ik de pillen slik. Vannacht had ik natuurlijk niks ingenomen en vanmorgen was het exact weer zo erg als gisteren. Ik voelde me gisteravond nog een aansteller, zo van: 'Nou, als het na vier pilletjes over is, viel het allemaal wel mee.' Maar toen het vanmorgen weer zo loos ging, was dat gevoel wel weg :+

Sterkte, ToT. Wat maak je toch vaak bijzondere combi's met melkpoeder :+ Mag ik vragen waarom? Je bent echt de eerste die ik ken die melkpoeder mengt met sap :P Minder drinken is vaak een faaaaaaaaaase, niks aan de hand zolang ie goed plast.

@:solodelphi, wat een leuk stel heb je daar! Een tweeling lijkt me heel bijzonder, met name de interactie tussen de twee.

Priem, wat een leuk kereltje hebben jullie :)
Haha nou mevrouw ToT wil dat hij echt zo veel mogelijk melk drinkt. Ik wil juist dat hij fruit en groente binnen krijgt, dus combineer ik het maar zo! :T
Daarbij vond hij de melk op basis van watermeloensap gisteren duidelijk wel echt ontzettend lekker! :D (Hij dronk er alleen niet veel van omdat hij net al flink gegeten had.)
Alleen lustte hij dat gisteravond ineens ook niet meer. -O-

Edit; inmiddels heeft hij gepoept, maar plassen zit er nog niet in.
Zo maar ff wat sap geven, zonder melkpoeder deze keer. :)

[ Bericht 4% gewijzigd door ToT op 15-05-2019 09:52:07 ]
  woensdag 15 mei 2019 @ 10:11:34 #230
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186852092
Jentin, hebben ze ook een idee wat het precies kan zijn dan? Kun je dit nu elke maand verwachten of is het typisch iets voor 1e menstruatie na bevalling?

Mariposas, is zo'n Nannycare matje eventueel een idee? (zijn nieuw heel duur maar op mp staan er ook veel). Onze O hebben we ook in het begin een tijdje op zijn buik gelegd in de hoop dat hij zo beter in slaap zou kunnen vallen, en omdat hij ook geboren is met een slappe luchtpijp vond ik dat toen een fijn idee. Ons nichtje dat met 26 weken geboren is kreeg ook vanuit het ziekenhuis dat matje mee naar huis toen ze ontslagen werd omdat zij ook soms nog oppervlakkig ademde of apneu had, dus daar ben ik toen op af gegaan.

Je moet alleen niet vergeten om hem uit te zetten als je voedt of je kind mee naar beneden neemt, want het alarm kun je bij de overburen nog horen :')
pi_186852192
Als je wat meer vocht binnen wilt krijgen: in bad of onder de douche een nat washandje in de knuistjes geven. Bij B werkte dat altijd prima en bij Juul nu ook. Daar gaan ze op bijten en zuigen.

Wij hebben overigens alleen melk en water aangeboden. Bewust geen sap etc, bij B ook nooit gedaan en dat is nog steeds een goede waterdrinker. Als ze echt geen water willen en te weinig binnenkrijgen, snap ik andere drankjes maar anders gewoon water aanbieden. Ik ken zoveel kinderen die alleen maar appelsap, fristi etc drinken en 0 water.

Als je bang bent dat miniToT te weinig binnenkrijgt misschien de papjes minderen? Die vullen natuurlijk ook. Juul blieft geen pap overigens.

Oh en die Juul, echt waar is onze baby ineens? Ze gaat zitten, van zit naar knieen en bijna staan, weer zitten, kruiphouding en weer zitten en repeat. Tussendoor rolt/zeehond ze de hele kamer door. De horizontale wereld is duidelijk niet meer interessant. Overigens blijft ze in de zithoek van de woonkamer hangen. De keuken en eethoek heeft ze nog niet ontdekt en wij hebben niet bepaald een grote woonkamer. Teveel moeite denk ik voor onze diva.

We hebben gisteren de familie uitgenodigd voor Juul haar verjaardag.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_186852663
Jentin, fijn dat je de nacht in ieder geval goed bent doorgekomen, maar vanmorgen weer prut dus :{ Wordt er nu niks gedaan zolang die medicatie helpt, of gaan ze het nog wel verder onderzoeken?

ToT, drinken gaat hier ook soms goed en soms slecht. Sinds een paar weken hebben we de melkflesjes hier teruggeschroefd naar 2 ('s ochtends en 's avonds) en zelfs die drinkt ze maar half leeg. Ze krijgt hier op een dag nog maar iets van 100 a 150 ml melk binnen. Daarnaast drinkt ze natuurlijk ook andere dingen en er zit veel vocht in eten, momenten dat ze minder drinkt bied ik haar bijvoorbeeld ook meer fruit met vocht aan (mandarijn, kiwi, druiven). Tip van Exode is ook een briljante trouwens, Vlokje drinkt ook regelmatig badwater :')

Wat gaat Juul hard! Die beseft dat ze bijna baby-af is en en laat meteen zien dat ze helemaal klaar is voor het dreumesbestaan? O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 15 mei 2019 @ 11:01:35 #233
74056 crew  ToT
pi_186852844
@exode: haha bedankt voor de tip! :D
Nou hij heeft net weer iets van 40ml gedronken; continu grote lach, beetje drinken, grote lach, drinken, lach enz tot de lach echt niet meer van zijn bekkie verdween en het weer gedaan was met het drinken! :')
Die papjes lijken idd wel te vullen, maar volgens mij valt dat best tegen; als je het even een uurtje laat staan is het zo vloeibaar. (Same shit trouwens met goedkope potjes Olvarit-namaak.) Maar het is het proberen waard om dat even achterwege te laten.
Ook ga ik idd proberen om gewoon water te geven, en we hebben hier ook nog een ander tuitje voor op de fles. Laatst hielp dat absoluut niet, maar ik kan het natuurlijk wel nog een keer proberen. :)

@Schanu; ahhh dat stelt me weer gerust! :)
Mini-ToT zit nu deze ochtend op iets van 100ml in totaal, denk ik.
pi_186854103
@ToT heeft mini inmiddels alweer een plasluier gehad? Hij krijgt iig iets binnen dus dat is goed :)
Ik ben misschien een miep hoor maar ben zelf echt mega bang voor uitdroging omdat de kleine natuurlijk al in het zkh heeft gelegen daarvoor.
Maar als hij zo veel lacht zal er niets aan de hand zijn behalve de fase haha :s)

En idd die tip van exode is ook super goed, ik was vroegah altijd ‘verslaafd’ aan natte washandjes kauwen, alleen oppassen met de hoeveelheid wasmiddel, ik kreeg toen een keer een aardige buikloop omdat ik net iets teveel wasmiddel had binnen gekregen :')

@exode
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wel supertof (ook wel ietsiepietsie beetje stom) dat Juul echt baby af is O+ nu ik merk dat frummel richting kruipen gaat zit ik tegelijkertijd te verlangen naar toen ze nog zo lekker in de box of op mijn buik lag, terwijl ik haar toen groot zat te kijken _O-
Vind het wel een heel vreemd gezicht zo opeens, een kleine baby wat dan over de vloer ligt te rollen en te draaien en te schuiven en aan de vloer gaat likken :') het is dan echt een mini mensje
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 15 mei 2019 @ 12:51:40 #235
74056 crew  ToT
pi_186854540
quote:
1s.gif Op woensdag 15 mei 2019 12:24 schreef Framblij89 het volgende:
@:ToT heeft mini inmiddels alweer een plasluier gehad? Hij krijgt iig iets binnen dus dat is goed :)
Ik ben misschien een miep hoor maar ben zelf echt mega bang voor uitdroging omdat de kleine natuurlijk al in het zkh heeft gelegen daarvoor.
Maar als hij zo veel lacht zal er niets aan de hand zijn behalve de fase haha :s)

En idd die tip van exode is ook super goed, ik was vroegah altijd ‘verslaafd’ aan natte washandjes kauwen, alleen oppassen met de hoeveelheid wasmiddel, ik kreeg toen een keer een aardige buikloop omdat ik net iets teveel wasmiddel had binnen gekregen :')

@:exode
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wel supertof (ook wel ietsiepietsie beetje stom) dat Juul echt baby af is O+ nu ik merk dat frummel richting kruipen gaat zit ik tegelijkertijd te verlangen naar toen ze nog zo lekker in de box of op mijn buik lag, terwijl ik haar toen groot zat te kijken _O-
Vind het wel een heel vreemd gezicht zo opeens, een kleine baby wat dan over de vloer ligt te rollen en te draaien en te schuiven en aan de vloer gaat likken :') het is dan echt een mini mensje
Nope, nog steeds geen plasluier. -O-
Maar hij blijft idd nog super vrolijk en heeft tenminste wel iets aan vocht binnen gekregen.
Hij heeft alleen nog niet echt gegeten, op een beetje brood na en hij raakte net zelfs overstuur toen ik met een potje Olvarit aan kwam zetten. Kan zijn dat het puur door vermoeidheid kwam want even later nam ik hem mee naar buiten en hij is in slaap gevallen, en hij slaapt nu al wat langer dan normaal. Misschien dat hij straks na het wakker worden wel weer honger en hopelijk ook dorst heeft. :) Niet meteen na het ontwaken uitproberen, want dan sputtert hij sowieso altijd eerst ff tegen. :P
pi_186855816
Mijn schoonfamilie

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Juul had net een epic poepluier, alles zat weer eens onder, ik heb haar met kleding en al onder de douche gezet. Er is een vriendinnetje spelen bij B dus ik had publiek. Ze vonden het hilarisch, vooral dat Juul alle drijvende poep probeerde te pakken.
pi_186863659
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 mei 2019 21:49 schreef Mariposas het volgende:
Wat eng, Jentin! Hopelijk blijft het nu onder controle.

Zijn hier mensen met een hele kleine baby die een buikslaper is? We hebben dus een buikslaper, maar dat wordt heel erg afgeraden. Hij slaapt nu al ruim drie weken op ons of in de draagdoek, dat is prima, maar in de nacht slaapt hij ook op ons, en dat vind ik niet veilig. Op zn rug liggen wil hij echt niet, nooit, wat we ook proberen. Weet even niet wat we hiermee moeten. :{
Jep, Mars is een buikslaper. Al vanaf inimini baby. Dat is exact de reden waarom wij de familiewieg aan de kant hebben gezet en toch voor een cosleeper zijn gegaan. Dat was de enige manier waarop ik het durfde. En nog vond ik het heel eng. Maar goed, hij is nog altijd een buikslaper, kontje omhoog. Zou het aan de geboortedatum liggen ;)?
pi_186864363
Hier ook een buikslaper vanaf dag 1 alleen op zijn buik geslapen. In het begin heel eng maar daarna weet je niet beter :’)
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
pi_186864798
Jip is goedgekeurd door de kinderarts *O* Zelfs al snotterend en hoestend waren zijn longen goed! We zijn weer overgedragen aan de huisarts. Misschien dat er iets met Jip zijn rechterlong is, maar dat is dan iets waar hij over heen moet groeien. De komende periode verwacht de arts in principe geen problemen, als Jip echt vatbaarder is voor luchtweginfecties merken we dat waarschijnlijk pas weer in de winter. Dus hij stuurt nu een brief naar de huisarts voor in het dossier waarin staat extra alert te zijn met die long als er weer iets is. Ik hoop dat het hier bij blijft. Voor nu geeft het in ieder geval wel even rust in mijn hoofd.
  woensdag 15 mei 2019 @ 21:43:55 #240
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186867507
Super fijn, Aure! *O*
pi_186873053
Zeker fijn Aure :)

En ik koest lachen om de poepluier van Juul. Ging B niet drijvende poep vangen? Dan deed de middelste hier laatst ;)
En stom van de familie! Mijn vader kwam hier met de mededeling dat hij er met de verjaardagen van Js en Ow niet is. Beide keren op vakantie maar gelukkig was hij wel op tijd thuis//ging hij pas weg na de verjaardag van nichtje/neefje. Vond ik ook super stom :(

Tot, Li heeft ook een paar weken echt super slecht gedronken met droge luiers. Misschien stom, maar ik heb toen gewoon heel veel potjes aangeboden, wamt ik wist zeker dat daar genoeg vocht in zat ;) Ging daarna opeens weer goed en nu drinkt ze prima.

Over Li gesproken, een kacheltje :’(
Ik heb haar nog niet zo ziek meegemaakt en zat gisteren zelfs bij de ha (na 1 dag koorts). Haar handen, voeten en rondom haar mond waren/was het helemaal blauw. Gelukkig genoeg zuurstof dus het is haar reactie op koorts. Grappig hoe je kinderen toch kunnen verschillen, want dit was echt nieuw voor me. Gelukkig eet ze nog heel goed dus ze is vast snel beter :)
pi_186874137
Goed nieuws, aure! *O*


Hier gingen de nachten de afgelopen week van redelijk naar gewoon slecht. Heb zelf de afgelopen week nog niet 2uur aaneengesloten geslapen en vannacht nog niet één uur :'( ben zo zo zo moe en met werk erbij wordt het nog zwaarder allemaal. Ook geen idee waar het van kan komen maar het mag van mij wel heel snel weer voorbij zijn :X
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 16 mei 2019 @ 07:24:19 #243
74056 crew  ToT
pi_186874369
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 00:50 schreef Loj het volgende:
Zeker fijn Aure :)

En ik koest lachen om de poepluier van Juul. Ging B niet drijvende poep vangen? Dan deed de middelste hier laatst ;)
En stom van de familie! Mijn vader kwam hier met de mededeling dat hij er met de verjaardagen van Js en Ow niet is. Beide keren op vakantie maar gelukkig was hij wel op tijd thuis//ging hij pas weg na de verjaardag van nichtje/neefje. Vond ik ook super stom :(

Tot, Li heeft ook een paar weken echt super slecht gedronken met droge luiers. Misschien stom, maar ik heb toen gewoon heel veel potjes aangeboden, wamt ik wist zeker dat daar genoeg vocht in zat ;) Ging daarna opeens weer goed en nu drinkt ze prima.

Over Li gesproken, een kacheltje :’(
Ik heb haar nog niet zo ziek meegemaakt en zat gisteren zelfs bij de ha (na 1 dag koorts). Haar handen, voeten en rondom haar mond waren/was het helemaal blauw. Gelukkig genoeg zuurstof dus het is haar reactie op koorts. Grappig hoe je kinderen toch kunnen verschillen, want dit was echt nieuw voor me. Gelukkig eet ze nog heel goed dus ze is vast snel beter :)
Thanks voor de geruststelling. :)

Mevrouw ToT heeft gisteren even wat meer aangedrongen met hem te eten te geven (pap met fruit waar veel vocht in zat).
Een hoop gehuil, maar hij heeft echt goed gegeten en toen was zijn humeur acuut een heel stuk beter en daarna heeft hij ook weer melk gedronken. *O* Ging ook wel met wat moeite, maar het is gelukt.
Ik wacht even voor ik zijn ontbijtje geef; als hij iets meer honger/dorst heeft en wat wakkerder is, gaat het vaak wat beter.

Maar oeiiiii, dat is schrikken voor jou zeg! :o
pi_186874767
Aah super fijn Aure!

@Loj pff wat moet jij geschrokken zijn! Gelukkig eet ze goed, beterschap!

@ToT yaaay wat goed :Y ik wacht ook altijd een kwartier ofzo met ontbijt geven, anders dan wordt het weer uitgespuugd en heb ik het weer gedaan >:)

Frum is vandaag 8 maanden *O* net happy birthday voor d’r gezongen haha.. nog 4 maandjes en dan is ze 1 :o ze eet trouwens opeens uit het niks zo fucking veel, gisteren had ze 3 boterhammen, 1 banaan, doperwten, 2 koekjes en 2 van die knijpfruitzakjes _O-
Ze is wel heel erg aan het niezen maar het leuke is dat ze altijd hard moet lachen als ze heeft geniesd _O- doen jullie babies dat ook?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 16 mei 2019 @ 08:21:16 #245
74056 crew  ToT
pi_186874928
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 08:04 schreef Framblij89 het volgende:
Aah super fijn Aure!

@:Loj pff wat moet jij geschrokken zijn! Gelukkig eet ze goed, beterschap!

@:ToT yaaay wat goed :Y ik wacht ook altijd een kwartier ofzo met ontbijt geven, anders dan wordt het weer uitgespuugd en heb ik het weer gedaan >:)

Frum is vandaag 8 maanden *O* net happy birthday voor d’r gezongen haha.. nog 4 maandjes en dan is ze 1 :o ze eet trouwens opeens uit het niks zo fucking veel, gisteren had ze 3 boterhammen, 1 banaan, doperwten, 2 koekjes en 2 van die knijpfruitzakjes _O-
Ze is wel heel erg aan het niezen maar het leuke is dat ze altijd hard moet lachen als ze heeft geniesd _O- doen jullie babies dat ook?
Oh ik moet altijd echt een uur of zo wachten voor hij echt fatsoenlijk eet.
:') Heeft-ie zeker van z'n vader!

Mini-ToT moet niet lachen als hij niest, maar mijn vrouw had het er een tijdje geleden wel over dat hij 's nachts zat te lachen toen zijn neusje een uurtje of zo verstopt zat! _O- :D Hij zat te proberen de troep zijn neusje uit te blazen en hij vond het blijkbaar grappig dat dat niet lukte! :D

En wow, wat Frum allemaal eet zeg! :D Ik prop er hooguit een halve boterham in; ben altijd bang dat het moeilijk verteert of zo! :')
Koekjes beginnen we sowieso nog niet aan i.v.m. suiker.
Doperwten? Geprakt neem ik aan?
  donderdag 16 mei 2019 @ 08:36:54 #246
327807 Mariposas
יה&#14
pi_186875078
Bedankt voor de ervaringen qua buikslapers! Als je de informatie over wiegendood en buikslapen leest, ben je wel een potentiële babymoordenaar als je het doet. Ik twijfel dus nog een beetje, maar misschien dat we het we gewoon doen.
@Spees_Eend zo’n matje had ik inderdaad ook gezien, maar ik weet zeker van mezelf dat ik sowieso 10 keer achter elkaar de fout in ga met het alarm afzetten. En het ding de 11e keer vermoedelijk in de container flikker. :P maar misschien regel ik idd zo’n ding via marktplaats.
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
  donderdag 16 mei 2019 @ 08:39:41 #247
327807 Mariposas
יה&#14
pi_186875101
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 06:47 schreef krijgerrtje het volgende:
Goed nieuws, aure! *O*


Hier gingen de nachten de afgelopen week van redelijk naar gewoon slecht. Heb zelf de afgelopen week nog niet 2uur aaneengesloten geslapen en vannacht nog niet één uur :'( ben zo zo zo moe en met werk erbij wordt het nog zwaarder allemaal. Ook geen idee waar het van kan komen maar het mag van mij wel heel snel weer voorbij zijn :X
Volgens mij komt dat heel vaak voor bij moeders die net weer aan het werk zijn. Alsof de baby alles s nachts probeert in te halen. Is meestal maar een korte fase. Heel zwaar icm werken! Sterkte, hopelijk gaat het snel beter met slapen!
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_186875654
Ah nee Loj, wat naar zeg. Hopelijk knapt ze snel op. :*
B had het te druk met in een deuk liggen om alle poep en Juul die alle poep probeerde te vangen om mee te doen. En zijn vriendinnetje vond het helemaal hilarisch.

Onze 'ik ga ineens veel bewegen' diva baby had gisteren haar eerste tand door de lip. Iets te enthousiast met optrekken. Dus ze had een botox lip. Ik was met B aan het voetballen in de speeltuin en mijn vrouw kwam met Juul aanlopen om het te laten zien. Alle kinderen uit de wijk stonden er meteen omheen. Juul is inmiddels de buurtbaby zeg maar dus ze heeft een hoop aaien over haar bol gehad om te troosten. Zelf trok ze er niets van aan overigens. Was nog even vrolijk als altijd.
Ze gaat nu wel haar hele bed door 's nachts en als ze zichzelf in een onmogelijk positie heeft gemanouvreerd wordt ze wakker. Gelukkig gemiddeld maar 1x per nacht.
pi_186876280
quote:
2s.gif Op donderdag 16 mei 2019 08:21 schreef ToT het volgende:

[..]

Oh ik moet altijd echt een uur of zo wachten voor hij echt fatsoenlijk eet.
:') Heeft-ie zeker van z'n vader!

Mini-ToT moet niet lachen als hij niest, maar mijn vrouw had het er een tijdje geleden wel over dat hij 's nachts zat te lachen toen zijn neusje een uurtje of zo verstopt zat! _O- :D Hij zat te proberen de troep zijn neusje uit te blazen en hij vond het blijkbaar grappig dat dat niet lukte! :D

En wow, wat Frum allemaal eet zeg! :D Ik prop er hooguit een halve boterham in; ben altijd bang dat het moeilijk verteert of zo! :')
Koekjes beginnen we sowieso nog niet aan i.v.m. suiker.
Doperwten? Geprakt neem ik aan?
Ja ik ben er soms ook wel bang voor hoor dat het opeens niet verteerd ofzo :') maar ze schijt genoeg dus zal wel goed zijn hahaha, en babies zijn vrij goed in aangeven wat ze willen enzo dus ik blijf gewoon aanbieden. Die koekjes zijn van de kleine keuken! Heel leuk merk vind ik, allemaal biologisch en zo min mogelijk suikers, al vind ik suikers niet altijd slecht want het is juist goed voor de hersenen enz, en frum is eigenlijk vrij slank (al denk ik als ze zo doorgaat dat ze dan wel een degelijke bollie gaat worden _O-) Doperwten pureer ik inderdaad! Wel steeds minder grof telkens, maar die vindt ze heerlijk. En zitten ook veel ijzers in :D

Haha leuk he dat ze dat soort dingen dan zo grappig vinden, net zoals scheetjes en boertjes laten, vindt ze hier ook hilarisch maar dat heeft ze van d’r ouders _O- alleen dat moeten we als ze wat ouder is wel in de gaten gaan houden, straks worden we gebeld door haar juf met “frum verstoord de les telkens met haar scheten”.

@Mariposas ja je wordt sowieso wel erg bang gemaakt door internet en wiegendood enz, wat spees_eend zei misschien kan je kijken voor zo’n nannycare matras mocht dat je iets meer gerust stellen! Er was ook weer een nieuw onderzoek dat 90% van de babies buikslapers zijn. Het voelt natuurlijk ook meer geborgen voor ze.

Ach exode een Botox lip hahaha moet er wel om lachen _O-
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 16 mei 2019 @ 10:29:53 #250
74056 crew  ToT
pi_186876557
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 10:13 schreef Framblij89 het volgende:

[..]

Ja ik ben er soms ook wel bang voor hoor dat het opeens niet verteerd ofzo :') maar ze schijt genoeg dus zal wel goed zijn hahaha, en babies zijn vrij goed in aangeven wat ze willen enzo dus ik blijf gewoon aanbieden. Die koekjes zijn van de kleine keuken! Heel leuk merk vind ik, allemaal biologisch en zo min mogelijk suikers, al vind ik suikers niet altijd slecht want het is juist goed voor de hersenen enz, en frum is eigenlijk vrij slank (al denk ik als ze zo doorgaat dat ze dan wel een degelijke bollie gaat worden _O-) Doperwten pureer ik inderdaad! Wel steeds minder grof telkens, maar die vindt ze heerlijk. En zitten ook veel ijzers in :D

Haha leuk he dat ze dat soort dingen dan zo grappig vinden, net zoals scheetjes en boertjes laten, vindt ze hier ook hilarisch maar dat heeft ze van d’r ouders _O- alleen dat moeten we als ze wat ouder is wel in de gaten gaan houden, straks worden we gebeld door haar juf met “frum verstoord de les telkens met haar scheten”.

@:Mariposas ja je wordt sowieso wel erg bang gemaakt door internet en wiegendood enz, wat spees_eend zei misschien kan je kijken voor zo’n nannycare matras mocht dat je iets meer gerust stellen! Er was ook weer een nieuw onderzoek dat 90% van de babies buikslapers zijn. Het voelt natuurlijk ook meer geborgen voor ze.

Ach exode een Botox lip hahaha moet er wel om lachen _O-
Toen mini-ToT geboren werd, was-ie stilletjes om zich heen aan het kijken tot hij mij ineens zag: toen was het meteen huilen geblazen! _O- (Althans zo kwam het over; pasgeboren baby's kunnen natuurlijk nog niet zo ver kijken! :P )
Zo ongeveer het eerstvolgende wat hij daarna deed was een scheet laten! _O-

Mini-ToT is vrij slank in zijn gezichtje, maar zijn halsje ziet er soms een beetje dik uit en met name zijn beentjes zijn echt van die dikke worstjes! O+ We noemen hem daarom ook regelmatig "fatso". (Mijn vrouw en ik spreken nog voornamelijk Engels met elkaar.) "Honey, can you bring fatso to me? I think he needs a new diaper." enzo. :P

@ suikers; die zitten ook volop in fruit, bijvoorbeeld. :)
Zelf hoop ik dat hij weer ei wil gaan eten i.v.m. choline (ook voor de groei van de hersentjes), maar we willen hem meer kabeljauw geven; goed voor de omega vetzuren en het is ook een redelijke bron van choline.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')