abonnement Unibet Coolblue
  zondag 24 maart 2019 @ 22:56:49 #251
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_185833452
Haha Fleur, leuke foto! :D

Ik ga zwaaien, vandaag is Ella 2 jaar geworden en hebben we ineens een heuse peuter in huis!

We hadden het hele weekend feest en ze heeft volop genoten van de taart, cadeautjes en alle aandacht O+

Tot ziens in het peutertopic! :W
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_185836531
Sylver, gefeliciteerd met je verse peuter!
  maandag 25 maart 2019 @ 07:36:23 #253
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_185836731
Gefeliciteerd, Sylver! Tot over 3 maanden ( :o )

Fleur _O- Hebben jullie zelf geen (aaibare) huisdieren? Hier duurde het ook redelijk lang voor Muppet doorhad dat 'aaien' iets anders is dan 'slaan' of 'knijpen in hun ogen'. Inmiddels komt de poes soms zelfs kopjes geven en het konijn wordt door Muppet met twee handen vastgepakt en krijgt dan een dikke smakkerd O+

Oei, lastig, Tolstoi! Hier ook redelijk wat familie die ze niet zo vaak ziet. Bij een verjaardag oid zit ze dan eerst heel dicht bij ons, maar zolang wij geen aandacht geven aan haar gedrag en ook de anderen gewoon normaal verder gaan, komt ze na een half uurtje meestal wel los.
Angst voor de glijbaan enzo heb ik geen ervaring mee. Ik zou zelf elke keer als je er bent (wat hier wel 5 keer per week is) vragen of ze wil. Wil ze niet, dan niet pushen. Wil ze wel, dan prima. Ik zou er geen groot ding van maken. Maar wij zijn sowieso erg van de 'go with the flow' - filosofie en laten haar vaak bepalen. En de schommel (mits het past :+ ) misschien zelf eens op zitten, terwijl hij rondloopt?

Muppet heeft duidelijk door dat er iets gaat gebeuren. Ze voelt denk ik onze spanning voor de bevalling. Ze is opeens extreem knuffelig en heeft zelfs bij opa en oma (die ze echt goed kent) ruim een half uur nodig gehad om te ontdooien. Ze daagt me veel minder uit en komt bij het duplo-en op schoot zitten. Van mij geen klachten, hoor O+ Net als Simon is ze meestal niet meer zo knuffelig, maar nu moet ik echt naast haar zitten als ze 's middags een uurtje Nijntje of een filmpje kijkt, zodat ze helemaal in me kan kruipen O+
pi_185836895
Tolstoi, mijn peuter heeft ook een periode gehad dat hij overal bang voor was. Niet specifiek bepaalde personen maar wel voor glijbanen (vond hij eerder wel leuk), klimdingen en alles wat nieuw was. Het is nog steeds geen held, maar het extreem angstige is er nu wel weer vanaf gelukkig. Wij hebben vooral opgelet dat we zelf niets als 'eng' benoemde, maar juist als leuk en verder is het een kwestie van tijd tot ze er overheen groeien. Ik merk wel dat Lala hetzelfde een beetje heeft, die lijkt qua karakter veel op peuter en blijft ook lang als een aapje aan me plakken. Wel sneu voor zowel Simon als je broer.

Die bedelaars op de foto :D zo heb ik er vaak ook drie staan met een hoopvol "hap?" En vaak juist van de dingen die ze zelf eerst weigerden :')
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  maandag 25 maart 2019 @ 08:05:11 #255
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_185836923
Gefeliciteerd met peuter ella Sylver *O*
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  maandag 25 maart 2019 @ 08:10:28 #256
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_185836962
Blijven jullie kinderen braaf staan wachten en vragen of ze een hapje mogen :o? Ik wordt meestal soort van beklommen _O- waarna er iets wordt geroofd, wat meestal meteen daarna op de grond wordt gespuugd want vies 8)7.

Hier wordt de hond geaait (hai aaaaiii O+) als hij langsloopt, verder vind de kaptein hem niet zo boeiend. Hij probeert hem soms wel stiekem te voeren, dan zien we hem driftig nee staan schudden met een stukje brood in zn hand voor de hondenmand _O- hij weet dat het niet mag, maar het moment komt vast snel dat ie het alsnog doet :D kleine schobbejak O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_185838184
Fleur, wat leuk zo’n harige logé en die foto :D _O- Hier bedelt ze (nog) niet als ik bijv op de bank wat eet, maar als we aan tafel zitten gaat ze er voor.

Sylver gefeliciteerd met je peuter!

Stroopwafelmeisje, kan me voorstellen dat ze het wel een beetje aanvoelen! Wanneer ben je uitgerekend?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 25 maart 2019 @ 19:52:49 #258
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_185847609
quote:
1s.gif Op zondag 24 maart 2019 22:56 schreef Sylver_ het volgende:
Haha Fleur, leuke foto! :D

Ik ga zwaaien, vandaag is Ella 2 jaar geworden en hebben we ineens een heuse peuter in huis!

We hadden het hele weekend feest en ze heeft volop genoten van de taart, cadeautjes en alle aandacht O+

Tot ziens in het peutertopic! :W
Nog gefeliciteerd Sylver! Fijn dat ze zo genoten heeft van haar verjaardag. Veel plezier bij de peuters! :W .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_185848946
Gefeliciteerd Sylver, klinkt als een goede verjaardag. :*

Stroop wat lief dat knuffelen. Lekker genieten van jullie laatste dagen zo met z'n twee. O+

Fleur die foto. _O-
Banaan bedelt ook heel wat van mijn bord, daar wil ik wel iets aan veranderen zodat wat hij eet beter in verhouding is. Nou eet hij eerst zijn broodbeleg, daarna wat hij bij mij los kan peuteren en daarna misschien wat brood.

Tolstoi lief dat extra knuffelen. Ook al slapen we altijd samen, gewoon even knuffelen is er niet bij. :D

Mini wat sneu dat Gunther zo ziek is geweest. Wij gingen vanmiddag de prik halen, eerste afspraak moet ik afzeggen. Na het lezen van sommige berichten hoop ik extra dat Banaan geen last krijgt. :X

Nolita wat klinkt dat als een leuke fase. O+

Banaan zijn stats zijn 81 cm bij 10,2 kilo. Hij buigt een heel klein beetje af op de lijntjes. Niet zorgwekkend maar ik zou nog steeds graag zien dat hij iets meer zou eten in plaats van het op de grond gooien.

Hij zegt nou ook zandbak maar ook dat klinkt als buunda, net als Panda. Vandaag vroeg ik achter elkaar die twee woorden te zeggen en zag ik bij hem ook herkenning dat het hetzelfde klinkt. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_185849135
Silver gefeliciteerd! O+ *O*

Wij hebben een knipper! Wat bijzonder is dat weer. Pas volgende maand de termijnecho wat duurt dat nog lang zeg.. :s)
pi_185849840
Gefeliciteerd Sylver! *O*

@Stroopwafelmeisje we hebben alleen een aaibaar dierenvel op tafel liggen en dat aait ie ook :'). Het is meer dat ie 6 keer netjes aait en de 7e keer opeens slaat en ondertussen is ook de snuit nog n keer interessant :'). Hij ziet de hond best vaak en moet er ook regelmatig heel hard om lachen. Omdat hond iets zo gigantisch grappigs doet in een dreumeswereld, gewoon voorbij lopen ofzo 8)7. En de hond plakt ook weer aan hem. Ik krijg dat beest met moeite meer dan 3cm van Casper vandaan wanneer ie bijvoorbeeld met z’n geweldige dreumesmotoriek met een hamer op een staafje van een werkbankje probeert te slaan :'). En jouw dreumes en jullie konijn O+ En het extra knuffelen O+

Fijn Bella! *O*

Lastig pkm! Hopelijk komt er iets meer in zijn mond dan ernaast..
pi_185850026
Op staafjes van werkbankje slaan. :{w Banaan vindt het op het moment fantastisch dingen ergens doorheen te duwen. Plastic ballen door het traphekje (bonus dat het de trappen af stuitert), eten door de kier tussen zijn tafel en eettafel en die staafjes duwt hij ook met zijn hand erdoor. Hij weet dat het ook met hamer kan maar verkiest dit boven mis slaan. ;)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  maandag 25 maart 2019 @ 23:23:57 #263
73386 Fazz
onderweg
pi_185851908
@Sylver_ gefeliciteerd met Ella! *O* Dat klinkt als een heerlijk feestje voor haar verjaardag :)
Volgende week komen wij ook naar de peuters :o O+

Fleur wat een fantastische foto van die 2 O+

Wat leuk bella, gefeliciteerd! *O*

Kroketje is ook vaak angstig voor dingen, ze gaat dat helemaal trillen. Herken ik niet van nr 1 dus ik moet me echt inhouden dat ik haar niet te hoog laat schommelen bijvoorbeeld :+

We zijn net terug van vakantie O+ Het was zo grappig om te zien, mensen die zo vertederd waren door zo’n klein blond meisje en dat zij dan vervolgens omdat er iets niet naar haar zin was op de grond lag te trappelen van woede :D :')
Wat dat betreft al een echte peuter, alleen het praten blijft nog erg achter. Merk dat ik dat best moeilijk vind (oudste sprak al erg goed om deze leeftijd) en het geeft haar ook veel frustraties omdat ze zich niet duidelijk kan uiten.

Bonus foto want bijna dinsdag ;)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 09:34:08 #264
221912 minilot
Nancy boy
pi_185854959
@Fazzoletti Wat een heerlijk zomerse foto en wat een schatje!

DFD!
Günther aan de boswandel met vaderlief:


Updateje: nee schudden en zeggen en ja knikken en zeggen ging al prima, maar als -ie twijfelt worden we tegenwoordig getrakteerd op een eeeeeeuh en de:

Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 26 maart 2019 @ 09:43:42 #265
221912 minilot
Nancy boy
pi_185855092
PKM, voor die neiging een gratis tip: gekleurde rietjes + iets met een deksel waar je een gat in kunt knippen:



Dikke hit hier :)

(Gatgrootte en -aantal kun je uiteraard variëren)
Let me see you stripped down to the bone
pi_185855858
PKM, lastig dat banaan nog zo moeilijk eet en jouw inschattende maak je er wel een feestje van volgens mij O+ Ik kan wel met allerlei clichés gaan strooien, maar dat helpt je ook niet dus :* voor jou.

Fazzoletti wat is jouw meisje ineens groot :o Die foto ziet er heerlijk zomers uit zeg O+

Mini wat een vertederende foto zo met zijn vader O+

Ik hoop dat het weer van afgelopen weekend gauw weer terugkomt, zonder de koude wind, want mijn kind is dooooool op hard schommelen;

O+ :D
Verder brabbelt ze me de oren van het hoofd met onverstaanbare woorden en is ze heerlijk ondeugend af en toe. Ik geniet echt volop van de dreumesfase!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  dinsdag 26 maart 2019 @ 10:53:30 #267
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_185856091
@littledrummergirl hier ook geen vragen hoor! Als je je omdraait ben je je kaas kwijt. Of het vlees van je bord :') Ik eet ook gewoon het liefst als ze in bed ligt, lekker rustig :)

@rena 5 april, dus als het goed is echt het eind in zich :P Ben nu al een week verder dan ik ooit ben geweest, dus voelt alsof ik al weeeeeken over tijd loop, haha!
En wat heerlijk je meisje zo op de schommel! Hier helaas geen schommel voor de echt kleintjes, dus mama durft niet zo hard :P

@LaBelleFleur27 haha, het klinkt wel alsof de hond het niet zo erg vindt, dat scheelt. En hij weet het dus wel, hopelijk stopt het slaan dan ook. Ooit :P
pi_185857044
Hoi!

Nu mijn iniminibabymeisje geen baby meer is (sinds 17 maart datumtweeling met U. van Duman) en ik weer wat meer tijd heb. Ga ik weer eens een aanhaakpoging doen. Hopelijk gaan jullie iets minder snel dan de baby’s haha.

Heb een hele tijd niet meer meegelezen maar wow! Wat zijn ze allemaal groot geworden. 😍 Rena wat een pretbekkie op die schommel, heerlijk!

Succes met de laatste loodjes stroopwafelmeisje!
pi_185857654
Gefeliciteerd nog @Sylver *O*

@rena die schommelfoto O+

Hoi @Songeur :W

Hahahaha LDG die bedelaars O+

Hier een angstige peuter en een compleet roekeloze dreumes. Ik moet echt nog wennen aan dat opletten de hele tijd, hij stort zich overal af/op/in. Tolstoi, mini was een tijdje ook echt HEEL angstig, dat is nu minder. Het heeft bij haar denk ik mee te maken dat de wereld steeds groter (en dus onvoorspelbaarder) wordt. Ze wil het graag goed doen, dat speelt ook mee. Bij elke ontwikkelingsstap is de hevige angst weer even terug. Wij doen het net als Stroopwafelmeisje eigenlijk, we nemen de angst serieus, zetten geen druk en laten het verder gewoon. Ze zoekt het vanzelf weer op en ik vind het voor nu belangrijker dat ze weet dat wer haar gevoel serieus nemen.

Fazz, dat staartje O+ Zo schattig. Klinkt als een leuke en pittige vakantie, haha.

In het babytopic is er een Instagramnamen-uitwissel gaande. Hier ook doen? O+ Ik stuur 'm via DM aan wie wil :)
Make your own kind of music.
pi_185858037
Fazz wat schattig! O+

Rena wat een leuke foto! O+

En leuke foto’s van Günther! O+

Songeur :W Gezellig dat je er weer bent, hoe is het bij jullie?

Gooi maar een DM deze kant uit CassE ;) Ik doe ook wel mee

Mijnes is spoiler voor de vorm :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
DFD:
Test 5 of zand inmiddels wel smaakt :') was nog steeds niet zo

  dinsdag 26 maart 2019 @ 13:21:41 #271
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_185858312
Ik ben wel benieuwd naar jullie Instagram, maar post zelf eigenlijk zelden iets.. Mag ik jullie wel volgen? Of is dat te stalker :P
(Ik plaats sowieso nooit iets van m'n dochter (herkenbaar) op internet en de rest van mijn leven is nog minder interessant :'))
pi_185858392
Oh ik wil mijn insta wel delen hoor :D
Zet er niet veel op en meestal is het V haha.
Stuur maar een DM :)
pi_185858535
Ik vind Insta uitwisselen wel leuk! Stuur maar een DM.

Wij vierden afgelopen weekend Teetjes verjaardag. Morgen wordt ie 2. Verjaardag was erg leuk, hij genoot volop van alle aandacht en het nieuwe speelgoed. Enige nadeel is dat het nu 's ochtends moeite kost om hem aan tafel te laten ontbijten, hij wil spelen! En we hebben niet zo veel kastruimte dat we alles buiten het zicht kunnen opbergen (wil ik ook eigenlijk niet, want vind het eigenlijk wel fijn dat ie zelf makkelijk bij zijn speelgoed kan). Maar goed, luxeprobleem!

Na het heftige eerste jaar (met een baby die vaak ziek was terwijl ik een studie volgde naast mijn werk), was dit jaar een stuk relaxter. Vanaf december slaapt Teetje ook een stuk beter, en wij dus ook. Hij krijgt wel echte buien zo nu en dan, maar daar geniet ik tegelijkertijd ook wel van, hoort toch ook echt een beetje bij het groot worden. Over het algemeen is het in ieder geval een heerlijk kind, hij is zo leuk!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_185858540
Ja insta uitwisselen leuk! Ben het dm’en mobiel even kwijt dus mijn instagramnaam is:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Haha lekker zand eten BelleFleur. Dat doet mijn 3-jarige soms nog steeds :P Hier gaat het goed. Rust in mijn hoofd geeft rust in ons gezin :Y
pi_185859223
Goed idee Mini, gelijk een bakje gezocht. Hij deed het laatst ook met de verpakking van de rietjes maar die was te slap.
Jij had laatst die link over portion control, heb je al handige bakjes gevonden? Iets wat redelijk makkelijk open gaat en niet gelijk stuk is?

Rena zo'n feestje is het niet meer bij ons aan tafel. Het is al een tijd geleden dat ik echt wat anders maakte als lunch. Toen ik je berichtje las bedacht ik me dat ik dat maar weer eens moet doen. Al wil hij het niet, ik hou zelf wel van lekker eten. :D

Vandaag zat hij een half uur met mijn thee-ei te spelen. Halverwege vroeg ik of hij nog wat met zijn brood ging doen, haalde hij het thee-ei daar doorheen. :') Voordeel, hij was bijna niet vies.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')