FOK!forum / Voetbal / [La Liga #110] Dé strijd is om plek 4
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:31
Ik heb eens beloofd om een OP of stuk te tikken voor dit topic, maar ik denk dat ik het niet anders kan brengen dan in de vorm van een kleine beschouwing per club. Nu ga ik niet alle twintig ploegen in een keer beschouwen, dus hoop ik het in maximaal vijf trapjes te brengen. Aan de hand van het spelersbudget per ploeg dalen we naar beneden.

32465.jpg


1: FC Barcelona (633 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Seizoen na seizoen brokkelt het levenswerk van Guardiola bij Barça verder af. Deze zomer verliet Don Andrés Iniesta met een kampioenschap en een beker de voordeur, op weg naar Vissel Kobe. Alleen Pique, Busquets en Messi zijn nog over van het droomelftal dat in 2011 voor de tweede keer in de periode van Guardiola’s hegemonie de Champions League binnenhaalde. Dit jaar moet weer eens hét jaar worden van de Catalanen op het Miljoenenbal. Sinds de eindzege in 2015 ging het er steeds in de kwartfinale uit. Met aankopen als Vidal, Arthur, Coutinho (kon vorig seizoen niet meedoen in de CL) en Lenglet moeten succesvolle tijden weer herleven.

De huidige trainer Ernesto Valverde opteert voor een 4-3-3 in balbezit, maar bij balverlies schakelt het over naar een 4-4-2. Alles staat in het teken van de allerbeste; Leo Messi. Momenteel ondervindt de gekozen basis nog problemen. We zien bijvoorbeeld Coutinho op het middenveld staan naast Busquets en Rakitic. Je ziet en voelt dat Coutinho een rol in de voorhoede naast Messi en Suarez meer gelegen is. Het is nog iets te zakelijk voor zijn doen. Met Arthur op het middenveld kan normaal gesproken meer stabiliteit worden toegevoegd. Dembele wordt als linksbuiten geacht het spel breed te houden, maar wordt pas echt gevaarlijk als hij mag zwerven. Wanneer Valverde dit inziet, kunnen er mooie tijden aanbreken.
Julen-Lopetegui1.jpg


2: Real Madrid (567 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane zijn verdwenen, Julen Lopetegui heeft nu de sleutels in handen. Real Madrid moet onder zijn leiding weer een collectief worden, geen onemanshow. Na drie succesvolle Champions League campagnes gaf Zidane terecht aan dat hij zichzelf niet meer de juiste man vond om de Koninklijke naar nieuwe successen te leiden. In de competitie was het stroperig en was het wachten tot de CL-cyclus weer verder ging. Tot overmaat van ramp maakte ook nog eens Cristiano Ronaldo zijn vertrek naar Juventus bekend. Het was vroeg spektakel in de transferzomer, maar veel gebeurde er niet meer in Bernabeu. Thibaut Courtois, Mariano Diaz en Alvaro Odriozola werden binnengehaald, maar dat was alles. Lopetegui moet de gevestigde orde in de selectie zien te mixen met de vele jonge talenten die Real Madrid herbergt. Leidt dat tot een nieuwe titel in Spanje en een vierde Champions League op rij?

Julen Lopetegui staat aanvallend voetbal voor. Hij is niet zo variabel in zijn systemen zoals Zinedine Zidane was. Hij kiest voor een 4-3-3 met veel vrijheid voor de backs en vleugelspelers. Het wordt in meerdere varianten bewerkstelligd. Zo wordt het traditionele middenveld Modric, Kroos, Casemiro al niet meer standaard opgesteld; Casemiro, misschien wel Zizou’s lievelingsspeler, zat bijvoorbeeld tegen Bilbao op de bank. Ceballos krijgt, in tegenstelling tot onder Zidane, veel meer speeltijd terwijl Isco krankzinnig genoeg ook nog altijd niet zeker is van een basisplaats. Soms verschijnt Isco als middenvelder, soms als aanvaller. Asensio en Bale willen ook nog wel eens gerouleerd worden. De grote zekerheid lijkt Benzema te zijn Waar hij bijna 9 jaar werkte en sleurde voor Ronaldo, ontplooit hij zichzelf als een technisch frivole spits die meer doet dan alleen afwerken. Bale hoopt na een lange tijd van blessures zichzelf ook weer te hervinden. Zij het met rustpauzes, zij het met basisplaatsen aaneen.
atlet.jpg


3: Atlético Madrid (293 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
De Liga leek al vroeg voor de horizon verdwenen te zijn, de Champions League werd een echec; het eerste halfjaar van ‘17/18 was een drama. Toen kwam Diego Costa en met hem diepte, vrijheid voor Griezmann en meer leven in het spel van Atlético. In maart mocht er zelfs even gehoopt worden op hernieuwde titelkansen. Dat duurde maar een paar dagen, want na het puntverlies van Barça op Gran Canaria, schoot Messi de Catalanen weer op een onoverbrugbare afstand voor de mannen van Diego Simeone. Zodoende kon Atlético zich volledig toeleggen op de strijd om de Europa League die, mogen we zeggen, vrij simpel werd gewonnen. De zomer stond vooral in het teken van selectiebreedte. Met Gabi en Torres zwaaiden twee boegbeelden van de Madrilenen af terwijl Vrsaljko en Gameiro hun heil elders zochten. Met Lemar, Rodri en Jonny (uitgeleend aan de Wolves) zijn er voor de toekomst alvast geweldige investeringen gedaan. Arias, Martins en Kalinic zijn in eerste instantie selectievulling.

Tactisch blijft Atlético gewoon Atlético. Een 4-4-2, uitgaande van defensieve organisatie. Er is een tactisch veelzijdige selectie ontstaan waarmee toch zeker een gooi naar de prijzen kan worden gedaan. Jan Oblák is de onbetwiste majesteit. In de verdedigingslinie blijft de rechtsbackpositie een klein zorgenkindje. Juanfran is al drie jaar zichzelf niet meer, terwijl Arias ook nog moeite kent om te aarden. Centraal achterin moet Godin-Giménez een zekerheidje zijn. De Uruguayaanse goden lieten op het WK in Rusland al zien elkaar perfect aan te voelen. Echter moet je niet hopen dat Gimenez geblesseerd raakt, anders moet Savic de verschrikkelijke worden opgevoerd. Filipe Luis is de standaardlinksback. Verder is er Lucas Hernandez, een beoogde opvolger voor Godín die nu als multi-inzetbare joker wordt ingezet; als centrale of als linksback.

Nu Gabi voorgoed weg is, moet Simeone hernieuwde balans zien te vinden op het middenveld. Waar Cholo momenteel het meest op vertrouwt is een linie met Lemar, Koke, Saul en Rodri. Saúl heeft echter nog wat moeite om hierin te aarden. Het voordeel is dat Koke en Saúl dusdanig flexibel zijn dat ze op meerdere posities uit de voeten kunnen. Wie weet wat voor variant hij weet te verzinnen. Met Thomas Partey is er altijd nog een extra hechtpleister. Correa en Martins zijn naast Lemar de andere opties op de flanken. Griezmann heeft met Costa of Kalinic een type-Giroud om zich heen wat hem de benodigde ruimte kan bezorgen om beslissend te zijn.
57c72a8e-364f-11e7-8289-8bc272ce70eb_web_scale_0.2831715_0.2831715__.jpg?maxheight=465&maxwidth=700


4: Valencia (165 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Na jaren van verval was Mestalla vorig seizoen weer eens een bron van vreugde: het bastion van de wederopstanding. De defensieve 4-4-2 apologeet Marcelino, de tacticus die eerder met Villarreal uitstekende prestaties boekte, was de architect hiervan. Bij Villarreal had hij al bewezen om van niets iets te maken. Nu moest hij het door Peter Lim en Jorge Mendes wanstaltig onderhouden Valencia herstellen. Sinds de zomer van 2012: van Pellegrino naar Valverde, naar Dukic, naar Pizzi, naar Nuno, naar Voro, naar iPad Gary, naar Ayestarán, naar Voro, naar Prandelli, naar Voro, naar Marcelino. Palermo-achtig.

De zomer van zijn komst werd een ware renovatie. Met het huren van Kondogbia werd Valencia verzekerd van een complementair duo met Dani Parejo. De toen nog PSG-huurling Gonçalo Guedes bleek een gouden greep op de linkerflank terwijl talent Carlos Soler zich aan de andere zijde opwerkte als revelatie. Rodrigo en Zaza bleken ook een geweldig spitsenduo te vormen, wat je van Zaza allerminst had durven dromen. Deze krachten verenigden zich in één elftal en eindigden op de vierde plaats, wat toegang tot de groepsfase van de Champions League gaf. Dit jaar is het de uitdaging om in de vibe van het vorige seizoen te blijven. Ploegen zullen zich beter weten te wapenen en er is een grotere aanslag op de conditie. In de breedte moeten er fatsoenlijke spelers worden gehaald waardoor het competitief kan blijven.

In het nieuwe seizoen blijven de smaken grotendeels hetzelfde. Vooral in de breedte zijn extra spelers gehaald om een dubbel weekschema dragelijk te maken. Neto blijft de onbetwiste keeper. In de achterhoede waren vorig seizoen Vezo, Murillo, Paulista, Garay, Lato en Gaya regelmatige basisklanten; Diakhaby (centrale verdediger) en Cristian Piccini (rechtsback) zorgen nu op elke positie voor dubbele bezetting. Op het middenveld werd Maksimovic aan Getafe verkocht, maar werd Wass voor slechts vier miljoen van Celta de Vigo gehaald. Zo hebben Kondogbia en Parejo met Coquelin en Wass nu ook een back-up. In de voorhoede is met Cheryshev een back-up voor Guedes gehaald, heeft Soler met Ferran nog altijd een back-up achter zich, terwijl Rodrigo het zonder Zaza moet doen. Er zullen met Gameiro, Batshuayi en Mina nog 86 gevechten komen om de erfopvolging van de verguisde, maar herrezen Italiaan.
15126433959288.jpg


5: Sevilla (163 miljoen euro aan spelersbudget)
SPOILER
Wát een seizoen, wat een chaos: 2017/18 is geen seizoen waaraan Sevilla veel goede herinneringen zal hebben. Toto Berizzo en Vincenzo Montella slaagden er beiden niet in om de boel op de rit te krijgen. Het resultaat was een Sevilla-onwaardige zevende plek. Pablo Machín moet daarom Sevilla inspireren tot nieuwe, grootse daden. De 43-jarige trainer uit Soria kwam deze zomer over van Girona, waarmee hij vorig seizoen debuteerde op het hoogste niveau en meteen knap tiende eindigde. Europees voetbal was zelfs even reëel. Stuani, Portu en Borja Garcia waren de voorname gezichten van een bij vlagen flitsend Girona. Kan hij zijn tactieken en ideeën ook vertalen naar een heel ander klimaat zoals Sevilla dat heeft? Er is in ieder geval voldoende kwaliteit; zowel op de counter als vanuit een opbouwende situatie kan Sevilla uitstekend uit de voeten. Machín zweert bij drie centrale verdedigers en twee wingbacks. Afhankelijk van de kwaliteiten van zijn ploeg past hij zijn tactiek aan. Bij Sevilla gaat hij uit van de reactie.

Sevilla speelt sinds de eerste EL-wedstrijd tegen Standard (5-1) in een 3-4-1-2. Tomas Vaclik probeert en doet Sergio Rico (Fulham) en David Soria (Getafe) met verve vergeten. Jesus Navas wordt opgesteld als rechterwingback. Vorig jaar switchte hij zonder succes tussen de rechtsback en rechtsbuitenpositie; nu als meer geavanceerde speler heeft hij een belangrijk aandeel in aanvallend opzicht met vier assists waar hij er vorig jaar nul had. Het centrale trio wordt gevormd door Simon Kjaer, Sergi Gomez en Daniel Carrico: het probleem is dat het wel een trage achterhoede heeft en zeker tegen betere ploegen daardoor in gevaar kan komen. Op een normale dag staat Mercado op het blaadje in plaats van Carrico maar die heeft nog even te kampen met een blessure. Op de linkerwingbackpositie staat momenteel Guilherme Arana, zij het dat daar op een normale dag Sergio Escudero staat. Die blesseerde zich op een uiterst onsmakelijke wijze tegen Villarreal. Samen met Mercado kan hij als het goed is snel weer bij de selectie zitten.

Op het middenveld staat met Ever Banega en Franco Vazquez een complementair duo. Ever Banega is de technicus op het middenveld terwijl Franco Vazquez een prachtig linkerbeen heeft maar ook zeer gedisciplineerd kan spelen. De nummer 10 in het systeem is Pablo Sarabia; opvallend voor degenen die Sevilla al langer volgen. Normaal kwam hij vanaf de rechterflank veelvuldig naar binnen, maar nu mag hij voor de assists zorgen en rondt hij met regelmaat een voorzet vanaf de flanken af. Dit seizoen heeft hij al negen goals en zes assists gemaakt. Goals komen ook voor bij het spitsenduo dat wordt gevormd door Wissam Ben Yedder en André Silva. Ze zijn beiden technisch onderlegd maar in de lucht niet sterk. Ben Yedder is de snelste van het stel waar André Silva meer de duels aan moet gaan om de bal te winnen. André Silva heeft er al zeven goals inliggen, mede doordat hij in het begin van het seizoen als enige spits startte boven Ben Yedder. Laatstgenoemde heeft negen goals en drie assists op zijn naam.

Sevilla kiest voor veel diepte en snelheid in haar spel. In aanvallend opzicht moet de breedte in het spel worden verzorgd door wingbacks Escudero (of Arana) en Jesus Navas. In het begin van de opbouw worden er vooral veel korte passes gegeven achterin, maar wanneer een back of middenvelder veel ruimte krijgt, wordt het tempo opgeschroefd. Al zijn ze met name op de counter enorm gevaarlijk. Door de 3-4-1-2 hebben ze steeds veel mensen in het centrum en dwingen ze hun tegenstander naar de flanken. Het gevaarlijke aan dit concept is dat de ploegen met een hoog baltempo zich een weg door deze organisatie kunnen vinden. Dit probeert Sevilla te compenseren door volledige discipline van het team. Wanneer het nodig is, gooien ze er een mooie tactische overtreding uit om de counter van de tegenstander in de kiem te smoren.

Sevilla had nog kleine opstartproblemen in het begin; 0-0 tegen Villarreal, een 1-0 verlies in de derby bij Betis en een vrij kansloze 0-2 in eigen huis tegen Getafe. In deze wedstrijden werd het blok op het middenveld gevormd door Banega en Mesa; Mudo Vazquez en Sarabia speelden vlak achter André Silva. Echter werd er in deze wedstrijden nauwelijks iets gecreëerd. Pas wanneer Wissam Ben Yedder erin kwam, was er meer schwung en gevaar. Met Mesa op de bank, Vazquez op het middenveld en Ben Yedder naast André Silva, scoort Sevilla aan de lopende band met als hoogtepunt de glansrijke 3-0 zege op Real Madrid in eigen huis.

Is Sevilla in staat om dit seizoen de top aan te vallen?

Ervaring
Er staat in ieder geval een kwalitatief sterke en ervaren basis. Wanneer alle spelers fit zijn, is huurling André Silva (22) veruit de jongste speler. Daarna volgen een Sergi Gomez en Pablo Sarabia hun 26 jaar. Wanneer spelers ziek, zwak of misselijk zijn, heeft Machín een Aleix Vidal, Luis Muriel, Quincy Promes, Nolito, Roque Mesa, Maxime Gonalons, Ibrahim Amadou, Guilherme Arana, Daniel Carrico of Joris Gnagnon ter beschikking, waarvan Gnagnon en Arana met hun 21 jaar veruit de jongste zijn.

De tactiek en de concurrentie
Al vroeg in het seizoen lijkt Sevilla een evenwichtig elftal te hebben gevonden waarin kwaliteit en gemak komen. Echter blijft de vraag: hoe lang kunnen ze de duidelijke tekortkomingen van hun centrale verdedigers compenseren? Alleen Atlético lijkt momenteel een nóg betere mix te hebben gevonden, wat niet gek is voor een topkandidaat voor de Champions League-eindzege. In de laatste jaren is bewezen dat een sterke defensieve organisatie de goede kickstart voor een succesvolle campagne kan zijn. Valencia werd bijvoorbeeld vorig seizoen op straatlengte vierde voor de rest. FC Barcelona heeft vooral in verdedigend opzicht veel moeite om de wagon overeind te houden terwijl Real Madrid enorme moeite heeft in aanvallend opzicht. In de komende anderhalve maand krijgen we meer te weten over de werkelijke positie van de grote twee; El Clásico en Atlético v Barça zijn daarin belangrijke pijlers.
Tallie1982zondag 24 februari 2019 @ 22:32
Sierd is wel heel erg anti real.
#ANONIEMzondag 24 februari 2019 @ 22:33
Nog 1 punt he 422

UNO PARTIDO
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:34
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:33 schreef Doublepain het volgende:
Nog 1 punt he 422

UNO PARTIDO
plek 4? dat wordt een chaos. Als je een beetje liefhebber bent, volg je die strijd nauwgezet.
#ANONIEMzondag 24 februari 2019 @ 22:35
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:34 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

plek 4? dat wordt een chaos. Als je een beetje liefhebber bent, volg je die strijd nauwgezet.
Nee dan staat Betis boven Sevilla :)
Frozen-assassinzondag 24 februari 2019 @ 22:36
Hoe is dit een penalty :')
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:37
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:35 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Nee dan staat Betis boven Sevilla :)
Maar volgende week zou het me verbazen als Betis wint van Getafe.

Immers; donderdag de Copa-semi in Mestalla. En Getafe is gewoon een kuttegenstander om tegen te spelen; een hel.
Frozen-assassinzondag 24 februari 2019 @ 22:37
Maar ja La Liga refs all over again. Genieten weer
#ANONIEMzondag 24 februari 2019 @ 22:38
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:37 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Maar volgende week zou het me verbazen als Betis wint van Getafe.

Immers; donderdag de Copa-semi in Mestalla. En Getafe is gewoon een kuttegenstander om tegen te spelen; een hel.
Hoop dat ik fit genoeg ben om te kijken, vorige week tering moe elke keer na het werk
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:39
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:38 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Hoop dat ik fit genoeg ben om te kijken, vorige week tering moe elke keer na het werk
Eerst donderdag, makker. Valencia v Betis voor de Copa.
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:40
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:38 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Hoop dat ik fit genoeg ben om te kijken, vorige week tering moe elke keer na het werk
Sevilla heeft overigens ook nog niet 1-2-3 gewonnen van Huesca.
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:45
dermotmcorrigan twitterde op zondag 24-02-2019 om 22:41:49 Carvajal actually said "I was 25 yards away and could hear him being kicked..." reageer retweet
franske19zondag 24 februari 2019 @ 22:46
quote:
10s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:45 schreef El-Stinho het volgende:
dermotmcorrigan twitterde op zondag 24-02-2019 om 22:41:49 Carvajal actually said "I was 25 yards away and could hear him being kicked..." reageer retweet
Dat been zwaaide ook wel hard. Mogelijk zelfs door de geluidsbarrière.
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:47
quote:
9275e9712049bd262fae6eb1fde0d7e4.png
Interessante zondag in het verschiet.
#ANONIEMzondag 24 februari 2019 @ 22:49
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:39 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Eerst donderdag, makker. Valencia v Betis voor de Copa.
21:00

pff gaat wel een zware worden

quote:
10s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:45 schreef El-Stinho het volgende:
dermotmcorrigan twitterde op zondag 24-02-2019 om 22:41:49 Carvajal actually said "I was 25 yards away and could hear him being kicked..." reageer retweet
Ge-not
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:50
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:49 schreef Doublepain het volgende:

[..]

21:00

pff gaat wel een zware worden

[..]

Ge-not
wordt wel een boeiende pot. eerste wedstrijd was al heerlijk en het gaat er nu helemaal om. setién is wel blij dat de return een uitduel is.
Frozen-assassinzondag 24 februari 2019 @ 22:56
quote:
10s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:45 schreef El-Stinho het volgende:
dermotmcorrigan twitterde op zondag 24-02-2019 om 22:41:49 Carvajal actually said "I was 25 yards away and could hear him being kicked..." reageer retweet
Zware drinker gespot
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:56
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:49 schreef Doublepain het volgende:

[..]

21:00

pff gaat wel een zware worden

[..]

Ge-not
https://streamja.com/1Q9v

Prachtige goal
#ANONIEMzondag 24 februari 2019 @ 22:57
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

https://streamja.com/1Q9v

Prachtige goal
Genot ja ook nog in +3
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 22:58
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:57 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Genot ja ook nog in +3
3 maart - Getafe thuis
10 maart - Celta uit
17 maart - Barça thuis

Barça wordt wel weer een Setién-masterclass. Zin in.
#ANONIEMzondag 24 februari 2019 @ 22:59
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

3 maart - Getafe thuis
10 maart - Celta uit
17 maart - Barça thuis

Barça wordt wel weer een Setién-masterclass. Zin in.
9 punten

Gewoon op gevoel
El-Stinhozondag 24 februari 2019 @ 23:03
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:59 schreef Doublepain het volgende:

[..]

9 punten

Gewoon op gevoel
4 punten
#ANONIEMmaandag 25 februari 2019 @ 20:05
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 23:03 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

4 punten
Las ik nou goed dat Courtois heeft lopen lekken?
El-Stinhomaandag 25 februari 2019 @ 20:07
quote:
1s.gif Op maandag 25 februari 2019 20:05 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Las ik nou goed dat Courtois heeft lopen lekken?
Over Bale?
#ANONIEMmaandag 25 februari 2019 @ 20:09
quote:
0s.gif Op maandag 25 februari 2019 20:07 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Over Bale?
Ja oa

Echt wat een klootzak, ik haat die kerel niet normaal
#ANONIEMmaandag 25 februari 2019 @ 20:10
Mijn bloed kookt
El-Stinhomaandag 25 februari 2019 @ 20:11
quote:
1s.gif Op maandag 25 februari 2019 20:09 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Ja oa

Echt wat een klootzak, ik haat die kerel niet normaal
Oh, maar dat deed Courtois niet als enige. Veel mensen zijn Bale-moe. Die kneus kan na zes jaar nog steeds geen Spaans bijvoorbeeld.
#ANONIEMmaandag 25 februari 2019 @ 20:13
quote:
0s.gif Op maandag 25 februari 2019 20:11 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Oh, maar dat deed Courtois niet als enige. Veel mensen zijn Bale-moe. Die kneus kan na zes jaar nog steeds geen Spaans bijvoorbeeld.
Courtois komt net kijken, moet gewoon zijn muil houden
El-Stinhomaandag 25 februari 2019 @ 20:14
quote:
1s.gif Op maandag 25 februari 2019 20:13 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Courtois komt net kijken, moet gewoon zijn muil houden
Real Madrid is beter af zonder Bale.
#ANONIEMmaandag 25 februari 2019 @ 20:16
quote:
0s.gif Op maandag 25 februari 2019 20:14 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Real Madrid is beter af zonder Bale.
Ook zonder die Belg

Onder Navas ging het veel beter
El-Stinhomaandag 25 februari 2019 @ 20:19
quote:
1s.gif Op maandag 25 februari 2019 20:16 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Ook zonder die Belg

Onder Navas ging het veel beter
Dat heeft niet zoveel met Navas te maken. Defensief staan ze helemaal niet zo slecht. Het probleem zit hem meer in de aanvallende componenten. Balbezit ten overvloede; echter blijft de kansenkwaliteit matig.
El-Stinhovrijdag 1 maart 2019 @ 14:10
bghayward twitterde op vrijdag 01-03-2019 om 14:03:13 No more La Liga on Monday nights, announces RFEF president @LuisRubiales: "Business is important, but fans more so." Bravo! https://t.co/FCzPQ02HvK reageer retweet
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 14:29
Wu Lei, China boven.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 19:24
Sevilla weer eens aan een strontpot bezig.
PicoMMPzaterdag 2 maart 2019 @ 19:26
Mooi eenmanstopic dit
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 19:26
De altijd ziedende Bale start vandaag (lees: Lucas start dan dinsdag).

@Doublepain
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 19:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 19:26 schreef PicoMMP het volgende:
Mooi eenmanstopic dit
Ooit was dit het eenmanstopic van Koffieplanter.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 19:37
Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Arthur; Messi, Suarez, Dembele.

Geen Semedo, dus. Wel de comeback van Arthur.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:01
VAN GAALGOD
Slobeendzaterdag 2 maart 2019 @ 20:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:01 schreef El-Stinho het volgende:
VAN GAALGOD
Hier heb je de hele dag naar uitgekeken toch.
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:01 schreef El-Stinho het volgende:
VAN GAALGOD
Dan schakel ik nu in.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:16 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dan schakel ik nu in.
Je hebt de eerste analyse al gemist.
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:17 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Je hebt de eerste analyse al gemist.
En ik val midden in de blije snoet van JasperGod.
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:21
Stewardess?
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:24
Ik, ik, ik.

_O_
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:25
Louisgod. Keeperkenner.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:27
Sevilla....................... verliest met 2-1 van Huesca. Het is niet te geloven.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:27
Louis talengod.
TLCzaterdag 2 maart 2019 @ 20:27
Sevilla is net Feyenoord, buitenshuis kunnen ze er geen reet van
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:27 schreef TLC het volgende:
Sevilla is net Feyenoord, buitenshuis kunnen ze er geen reet van
Heb je de wedstrijd wel gezien?
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:35
Louis zijn analyses zijn puur genot.

Heerlijke klemtonen ook.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:37
Effe bier en chips pakken voor de Vinicius-show.
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:37 schreef El-Stinho het volgende:
Effe bier en chips pakken voor de Vinicius-show.
Ik heb gewoon koffie.
Grobyzaterdag 2 maart 2019 @ 20:39
Hup Barca.
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:39
Louis gelooft er ook in _O_
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:41
Heerlijk man, analyses van Ziggy. Kieftgod, Blindgod, Van Gaalgod.
Cocozaterdag 2 maart 2019 @ 20:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:37 schreef El-Stinho het volgende:
Effe bier en chips pakken voor de Vinicius-show.
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 20:47
Naief gespeeld door Busi en dan een vroege kaart
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:39 schreef JR-Style-93 het volgende:
Louis gelooft er ook in _O_
In wat ...?
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 20:53
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:53 schreef chufi het volgende:

[..]

In wat ...?
Dat Ajax aanstaande dinsdag een kans maakt tegen Real.
Cocozaterdag 2 maart 2019 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:53 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat Ajax aanstaande dinsdag een kans maakt tegen Real.
Louis nemen we vanaf nu dus ook niet meer serieus.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 20:54
Jezus, Sierd.
Grobyzaterdag 2 maart 2019 @ 20:54
Sierd wordt ontvoerd door aliens?
PowerLoungenzaterdag 2 maart 2019 @ 20:55
Sierd moet medicijnen slikken volgens mij
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:53 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dat Ajax aanstaande dinsdag een kans maakt tegen Real.
OK .. heb de intro gemist ...

Jack heeeft 4 ton aan horloges thuis liggen?
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 20:55
Onbesuisd inkomen, dit is geel
Monolithzaterdag 2 maart 2019 @ 20:55
quote:
9s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:55 schreef PowerLoungen het volgende:
Sierd moet medicijnen slikken volgens mij
Sierd moet gewoon in een dwangbuis afgevoerd worden en vervangen door een fatsoenlijke commentator.
PowerLoungenzaterdag 2 maart 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:55 schreef Monolith het volgende:

[..]

Sierd moet gewoon in een dwangbuis afgevoerd worden en vervangen door een fatsoenlijke commentator.
Het trieste is, is dat er bij Ziggo geen fatsoenlijke commentatoren zitten (Op Smeets na).
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 20:57
geen hens
Grobyzaterdag 2 maart 2019 @ 21:00
Sierd loopt een beetje voor denk ik
PowerLoungenzaterdag 2 maart 2019 @ 21:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:00 schreef Groby het volgende:
Sierd loopt een beetje voor denk ik
Canal + was ook zo vroeger met hem
S0niczaterdag 2 maart 2019 @ 21:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 20:55 schreef Monolith het volgende:

[..]

Sierd moet gewoon in een dwangbuis afgevoerd worden en vervangen door een fatsoenlijke commentator.
Haten op Sierd :')
Sierd is een god
Cocozaterdag 2 maart 2019 @ 21:03
_O-
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 21:03
Oei
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:03
OEF
Cocozaterdag 2 maart 2019 @ 21:07
knotsgek
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:07
Vinicius zijn laatste pass is echt ja... matig...
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 21:10
Hé een kool.
Dj_Day-Vzaterdag 2 maart 2019 @ 21:10
:')
Grobyzaterdag 2 maart 2019 @ 21:10
Gooooooooool
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:11
Dit is echt belabberd verdedigd

Schitterend afgemaakt wel
Dagoduckzaterdag 2 maart 2019 @ 21:11
BGGGG PFFFF TRRRSSJJJJJJJ RAKETICCCC
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 21:11
Na ja en door
Monolithzaterdag 2 maart 2019 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:11 schreef Frozen-assassin het volgende:
Dit is echt belabberd verdedigd
Dit moet Ajax ook wel kunnen. :P
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:12 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dit moet Ajax ook wel kunnen. :P
Hoeveel 1 op 1 kansen hebben we gehad in Arena ;(
Mansjesterzaterdag 2 maart 2019 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
Vinicius zijn laatste pass is echt ja... matig...
Understatement

Goede speler,maar daar is echt nog veel winst te boeken
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 21:18
Real is defensief altijd zo verschrikkelijk kwetsbaar tegen Barça. Helemaal als ze thuis spelen en wat meer zelf moeten zien te creëren. Als je dan ook nog enorm slordig bent met de kansen wordt het wel erg lastig.
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:12 schreef Monolith het volgende:

[..]

Dit moet Ajax ook wel kunnen. :P
Ben wel benieuwd met wat voor insteek Real verschijnt, of ze willen counteren of het gewoon zelf snel willen afmaken.
Monolithzaterdag 2 maart 2019 @ 21:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:13 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hoeveel 1 op 1 kansen hebben we gehad in Arena ;(
Heb vrij weinig van de wedstrijd kunnen zien en wat ik nog heb kunnen zien was wel met de nodige hoeveelheid drank op dus ik weet het niet echt meer. :P
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:20 schreef Monolith het volgende:

[..]

Heb vrij weinig van de wedstrijd kunnen zien en wat ik nog heb kunnen zien was wel met de nodige hoeveelheid drank op dus ik weet het niet echt meer. :P
:D ik geloof dat ik wel stuk of 3 heb geteld. Dolberg, Ziyech oid.
Dagoduckzaterdag 2 maart 2019 @ 21:25
Kutramos.
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:26
Het is weer een droevige wedstrijd. Carvajal speelt rampzalig, Bale komt zoals verwacht langzaam terug waardoor er op linkerkant een hoop ruimte ligt. Verder klopt veldbezetting niet bij Real.
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 21:27
Vinicius schiet.

Ingooi.
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 21:27
Vinicius schiet

Ingooi
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:27 schreef JR-Style-93 het volgende:
Vinicius schiet.

Ingooi.
Vuile klootzak.
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:27 schreef Caland het volgende:

[..]

Vuile klootzak.
WelldocumentedGloomyAmphibian-size_restricted.gif
S0niczaterdag 2 maart 2019 @ 21:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:27 schreef Caland het volgende:

[..]

Vuile klootzak.
DearEvilDragonfly-size_restricted.gif
AFCNielszaterdag 2 maart 2019 @ 21:30
Is Stijn er niet, ik zie helemaal geen twitterverslag langskomen?
S0niczaterdag 2 maart 2019 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:29 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Gvd :(
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 21:31
RamosGOD
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 21:31
Meteen allemaal staan piepen bij die scheids :')
ShaoliNzaterdag 2 maart 2019 @ 21:32
Ramos gaat voor rood in elke wedstrijd die hij speelt. :')
AFCNielszaterdag 2 maart 2019 @ 21:32
Het zou toch genieten zijn als het in de 2e helft een gigantische schoppartij wordt.
locoGzaterdag 2 maart 2019 @ 21:32
Ramos _O-
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:32
quote:
2s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:32 schreef ShaoliN het volgende:
Ramos gaat voor rood in elke wedstrijd die hij speelt. :')
Dit was niet veel overigens
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 21:32
Ramos _O-
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 21:32
quote:
2s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:32 schreef ShaoliN het volgende:
Ramos gaat voor rood in elke wedstrijd die hij speelt. :')
En Pke pakt ook elke wedstrijd geel samen met Busquets ...
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 21:33
Monolithzaterdag 2 maart 2019 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:32 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dit was niet veel overigens
Sierd overdreef wel, maar in mijn ogen was het wel een slaande beweging.
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:33 schreef Monolith het volgende:

[..]

Sierd overdreef wel, maar in mijn ogen was het wel een slaande beweging.
Het lijkt me een natuurlijke beweging bij een sprong. Hij raakt hem wel natuurlijk maar ik zou er ook niet voor fluiten
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 21:34
Louis _O_.
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 21:34
Held Loouie ^O^
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 21:34
Ramos verdient wel een doodschop.
Koffieplanterzaterdag 2 maart 2019 @ 21:34
Concha de tu madre, zag je dat?
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 21:35
Een Barca Ramos naai truc ..
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:34 schreef franske19 het volgende:
Ramos verdient wel een doodschop.
Hij deelt ze eerder uit :9
AFCNielszaterdag 2 maart 2019 @ 21:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:34 schreef El-Stinho het volgende:
Louis _O_.
Ik miste je twitterverslag.
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:35 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Hij deelt ze eerder uit :9
Daarom. Als je wilt uitdelen moet je ook incasseren. Iemand van Barca moet zich gewoon opofferen vlak voor tijd.
Monolithzaterdag 2 maart 2019 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het lijkt me een natuurlijke beweging bij een sprong. Hij raakt hem wel natuurlijk maar ik zou er ook niet voor fluiten
Je kunt een dergelijke beweging maken bij een sprong, maar dat hoeft niet. Het lijkt wel heel bewust met het oog op de tegenstander.
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:36 schreef franske19 het volgende:

[..]

Daarom. Als je wilt uitdelen moet je ook incasseren. Iemand van Barca moet zich gewoon opofferen vlak voor tijd.
Iemand zoiets toewensen is echt echt echt dieptriest.
FireFox1zaterdag 2 maart 2019 @ 21:37
Soms lijkt het wel alsof Ramos iedere wedstrijd solliciteert naar een rode kaart, wat een walgelijke speler.
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:36 schreef franske19 het volgende:

[..]

Daarom. Als je wilt uitdelen moet je ook incasseren. Iemand van Barca moet zich gewoon opofferen vlak voor tijd.
En dan is het zeker wel ineens tof? Ik ben niet echt van een oog om oog, tand om tand principe. Het lost allemaal niets op en is even kansloos.
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 21:38
Tsjippie
Monolithzaterdag 2 maart 2019 @ 21:38
Carnaval voetbalt ook bij Real volgens Louis.
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:37 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Iemand zoiets toewensen is echt echt echt dieptriest.
Ramos maakt doelbewust overtredingen om tegenstanders te blesseren (zie bijvoorbeeld de actie bij Salah) dan is het wel eens lekker als je zelf ook een keer slachtoffer bent.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 21:39
Frans Hoek _O_
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:38 schreef Dejannn het volgende:

[..]

En dan is het zeker wel ineens tof? Ik ben niet echt van een oog om oog, tand om tand principe. Het lost allemaal niets op en is even kansloos.
Franske heeft het licht niet echt uitgevonden.
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:38 schreef franske19 het volgende:

[..]

Ramos maakt doelbewust overtredingen om tegenstanders te blesseren (zie bijvoorbeeld de actie bij Salah) dan is het wel eens lekker als je zelf ook een keer slachtoffer bent.
Dat Ramos soms een enorme lul is staat buiten kijf maar dat hij bewust spelers blesseert geloof ik niet.
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:38 schreef franske19 het volgende:

[..]

Ramos maakt doelbewust overtredingen om tegenstanders te blesseren (zie bijvoorbeeld de actie bij Salah) dan is het wel eens lekker als je zelf ook een keer slachtoffer bent.
Tegen Salah was ongelukkig, niet bewust. Verder gewoon vrij harde speler ja.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-03-2019 21:40:09 ]
Koffieplanterzaterdag 2 maart 2019 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:38 schreef Dejannn het volgende:

[..]

En dan is het zeker wel ineens tof? Ik ben niet echt van een oog om oog, tand om tand principe. Het lost allemaal niets op en is even kansloos.
Het is ook nogal hypocriet om er zo over te jammeren als je zelf voor een ploeg op de banken staat waar net zulke gluiperds voetballen, maar daar hoor je ze niet over. Engnekken FC.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 21:41
Het eindeloze discussiëren over scheidsrechtersmomentjes is wel het enige wat jullie kunnen in dit topic.
Zipportalzaterdag 2 maart 2019 @ 21:41
GENIETEN IS HUNNIE LEVEN.
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 21:39 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat Ramos soms een enorme lul is staat buiten kijf maar dat hij bewust spelers blesseert geloof ik niet.
Er zijn genoeg judoka's die het oneens met je zijn.
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 21:50
Daar is de oude Benzema weer.
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 21:53
Real Madrid in spaarmodus

Het grote wisselen is begonnen
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 21:58
Wel hoog tempo maar echt goed voetbal is het niet. Lijkt wel een PL potje.
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 22:01
Vinicius speelt niet zijn beste pot
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 22:01
Als je zelfs dit niet maakt...
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 22:01
Real gaat dus niet scoren vandaag.
Anonymouszzaterdag 2 maart 2019 @ 22:02
Ramosgod
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 22:02
Zou die Vunicius bij het plassen ook mis schieten?
bombmannlzaterdag 2 maart 2019 @ 22:02
Bale uitfluiten, walgelijk publiek
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 22:02
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:02 schreef Vollenhoven het volgende:
Zou die Vunicius bij het plassen ook mis schieten?
Die gaat zitten denk ik.
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 22:04
Het wordt grimmiger
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 22:05
Hij kan ook incasseren :s).
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 22:16
Ik wil minstens 75 minuten van mijn leven terug
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 22:17
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:16 schreef Caland het volgende:
Ik wil minstens 75 minuten van mijn leven terug
Real heeft de competitie al opgegeven. Barca steekt niet in geweldige vorm.
Keyoszaterdag 2 maart 2019 @ 22:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:01 schreef Caland het volgende:
Vinicius speelt niet zijn beste pot
Het rendement van die gozer is écht bizar laag.
Ambrosiuszaterdag 2 maart 2019 @ 22:19
Geef die acteur dan geel.
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:18 schreef Keyos het volgende:

[..]

Het rendement van die gozer is écht bizar laag.
Typische buitenspeler
Frozen-assassinzaterdag 2 maart 2019 @ 22:19
Wat een treurige schwalbe
R-woud93zaterdag 2 maart 2019 @ 22:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:19 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat een treurige schwalbe
Had hij gewoon geel voor moeten krijgen
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 22:23
De Hertog van Alba :')
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 22:24
Pique lol
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 22:25
Triest van Pique om Real zo te vernederen
Zorrozaterdag 2 maart 2019 @ 22:26
Waarom is de vader van Courtois hier scheidsrechter?
Monolithzaterdag 2 maart 2019 @ 22:27
Barca is wel zo ongeveer even effectief als Ajax in de omschakeling.
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 22:27
Ik had beter naar Vitesse - NAC kunnen gaan kijken
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 22:29
Wat een beest die Vidal
AFCNielszaterdag 2 maart 2019 @ 22:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:27 schreef Caland het volgende:
Ik had beter naar Vitesse - NAC kunnen gaan kijken
Die wedstrijd heeft wel een leuk laatste stuk.
bombmannlzaterdag 2 maart 2019 @ 22:33
Sierd gaat weer over een restaurant beginnen _O_
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 22:34
Burrata :9
franske19zaterdag 2 maart 2019 @ 22:34
Vidal heeft er wel zin.
tralalalazaterdag 2 maart 2019 @ 22:35
Het liefst buiten de tunnel
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 22:37
Sierd komt niet door de Fok policy met zn opmerking over Pepe
Maver24zaterdag 2 maart 2019 @ 22:38
Lekker Barca !!
Maver24zaterdag 2 maart 2019 @ 22:41
Wat een stomme opmerking bij ziggo. Een goed real had gescoord. Ja maar dat waren ze niet. Als barca beter was had het 0-4 geweest.
Calandzaterdag 2 maart 2019 @ 22:43
Dat leer je in de welpen vroeger

Dat is nu de Etjes of Fjes

Volgens mij jo7 inmiddels toch?
PicoMMPzaterdag 2 maart 2019 @ 22:44
Van Gaalgod
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 22:47
Ten Hag maakt nu notities :)
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 22:48
Ik geniet.
bombmannlzaterdag 2 maart 2019 @ 22:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:47 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ten Hag maakt nu notities :)
:D
Mooi weer hoe van Gaal zegt: ik heb het al eerder gezegd! _O-
R-woud93zaterdag 2 maart 2019 @ 22:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:47 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ten Hag maakt nu notities :)
Die gaat dit stukje nog een paar keer terug kijken ja
bombmannlzaterdag 2 maart 2019 @ 22:50
Bookmakers kijken jullie mee? 35% kans winst ajax
Zipportalzaterdag 2 maart 2019 @ 22:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 22:27 schreef Caland het volgende:
Ik had beter naar Vitesse - NAC kunnen gaan kijken
Dat heeft de sympathieke Zipportal gedaan allen.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 22:53
_O-
JR-Style-93zaterdag 2 maart 2019 @ 22:57
Louis gaat stuk.
El-Stinhozaterdag 2 maart 2019 @ 22:57
Heerlijke televisie.
PicoMMPzaterdag 2 maart 2019 @ 23:04
Zou toch mooi zijn als Louis nog ergens aan de slag gaat als trainer.
#ANONIEMzaterdag 2 maart 2019 @ 23:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 maart 2019 23:04 schreef PicoMMP het volgende:
Zou toch mooi zijn als Louis nog ergens aan de slag gaat als trainer.
Ajax
chufizaterdag 2 maart 2019 @ 23:18
Die Vini jr is toch wel een tegenvaller hoor ..
Tallie1982zondag 3 maart 2019 @ 00:25
Overschatte renner die Vinicius
chufizondag 3 maart 2019 @ 03:00
quote:
0s.gif Op zondag 3 maart 2019 00:25 schreef Tallie1982 het volgende:
Overschatte renner die Vinicius
We missen echt

SPOILER
#ANONIEMzondag 3 maart 2019 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zondag 3 maart 2019 00:25 schreef Tallie1982 het volgende:
Overschatte renner die Vinicius
Ook overdreven, die jongen is 18. Maar dat het op dit moment nog allemaal veel te druistig is lijkt me duidelijk ja.
El-Stinhozondag 3 maart 2019 @ 16:57
Getafe heeft een simpele middag in Villamarín.
#ANONIEMzondag 3 maart 2019 @ 17:10
quote:
0s.gif Op zondag 3 maart 2019 16:57 schreef El-Stinho het volgende:
Getafe heeft een simpele middag in Villamarín.
Waardeloos voetbalweekje
Tallie1982zondag 3 maart 2019 @ 17:15
quote:
0s.gif Op zondag 3 maart 2019 12:29 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Ook overdreven, die jongen is 18. Maar dat het op dit moment nog allemaal veel te druistig is lijkt me duidelijk ja.
Gaat geen absolute top worden.
Koffieplanterzondag 3 maart 2019 @ 19:01
Morata wereldspits.
Koffieplanterzondag 3 maart 2019 @ 19:04
Morata wereldspits.
Koffieplanterzondag 3 maart 2019 @ 19:15
Champagnevoetbal van de aanstaand Champions League winnaar.
Frozen-assassinzondag 3 maart 2019 @ 19:16
https://streamja.com/mZqz

Lekker babbelen met Theo om daarna raak te koppen _O_
El-Stinhozondag 3 maart 2019 @ 19:42
quote:
0s.gif Op zondag 3 maart 2019 19:15 schreef Koffieplanter het volgende:
Champagnevoetbal van de aanstaand Champions League winnaar.
Weinig moeite te verspillen in een uitduel. Ook eens lekker, of niet.
El-Stinhozondag 3 maart 2019 @ 20:25
AlbertOrtegaES1 twitterde op zondag 03-03-2019 om 20:20:59 Jan Oblak con el Atlético de Madrid: 🚧196 partidos 🎯112 porterías a ceroLa leyenda continúa. reageer retweet
wimderonmaandag 4 maart 2019 @ 00:45
RCCelta twitterde op zondag 03-03-2019 om 21:07:43 🚨 OFICIAL | El técnico Fran Escribá es el nuevo entrenador del RC Celta. #BenvidoEscribá reageer retweet
wimderonwoensdag 6 maart 2019 @ 17:14
quote:
Vinicius Jr heeft dinsdagavond in de Champions Leaguewedstrijd tegen Ajax een scheur in de ligamenten van het rechterbeen opgelopen. Dat bevestigt Real Madrid woensdag. Volgens de Spaanse media is de Braziliaanse aanvaller twee maanden buiten strijd.

De 18-jarige Vinicius Jr moest na 35 minuten worden vervangen. Hij verliet het veld in Bernabeu in tranen. Real stond toen al 0-2 in het krijt. Marco Asensio, die later de 1-3 zou maken, kwam hem vervangen.
Castelen 2.0 ligt er een tijdje uit.
chufiwoensdag 6 maart 2019 @ 17:16
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2019 17:14 schreef wimderon het volgende:
[..]

Castelen 2.0 ligt er een tijdje uit.
Die zien we dit seizoen niet meer terug verwacht ik...
#ANONIEMdonderdag 7 maart 2019 @ 20:51
javigomezTV twitterde op donderdag 07-03-2019 om 20:39:00 Acaba de anunciar Juanma Cueto en @InformativosTM que Santiago Solari será destituido esta noche y en breve se anunciará a José Mourinho como nuevo entrenador del Real Madrid. reageer retweet
Geen idee hoe betrouwbaar dit is dus ik zie het wel, maar het lijkt erop dat Mourinho binnen is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-03-2019 20:51:26 ]
El-Stinhodonderdag 7 maart 2019 @ 20:53
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2019 20:51 schreef Bolasie het volgende:
javigomezTV twitterde op donderdag 07-03-2019 om 20:39:00 Acaba de anunciar Juanma Cueto en @:InformativosTM que Santiago Solari será destituido esta noche y en breve se anunciará a José Mourinho como nuevo entrenador del Real Madrid. reageer retweet
Geen idee hoe betrouwbaar dit is dus ik zie het wel, maar het lijkt erop dat Mourinho binnen is.
AS bericht dat maandag een beslissing wordt genomen over Solari met Zidane en Mourinho als kandidaten. Ik geloof er barweinig van dat Zizou in wil stappen; dus het kan niet anders dan Mou worden.
onlogischdonderdag 7 maart 2019 @ 21:13
quote:
Heeft Sergio Ramos zijn laatste duel bij Real gespeeld?

'ONTSLAG DREIGT' Na een ruzie in de kleedkamer met voorzitter Florentino Pérez dreigt bij Real Madrid ontslag voor Sergio Ramos. Dat melden enkele toonaangevende sportkranten uit Spanje. De aanvoerder raakte in de kleedkamer in een verhitte discussie met de president, na de nederlaag (4-1) in de Champions League tegen Ajax.


In aanwezigheid van de voltallige spelersgroep zou Pérez de verdediger hebben gedreigd met een direct vertrek bij de club. Naar verluidt antwoordde Ramos meteen met alle liefde te willen opstappen, als hij maar zou worden doorbetaald zolang zijn contract nog loopt. ,,Betaal me en ik ben weg.’’

Pérez was de kleedkamer ingestapt om de spelers erop te wijzen dat ze met hun spel tegen Ajax de club in diskrediet hebben gebracht. Ramos, die wegens een schorsing niet meedeed - tijdens het heenduel in Amsterdam ‘pakte’ hij een opzettelijke gele kaart - pikte dit niet. De international speelt al sinds 2005 bij Real.

De betrokkenen willen vooralsnog niet reageren op de affaire.
https://www.ad.nl/europee(...)l-gespeeld~a54a931b/
PzKpfwdonderdag 7 maart 2019 @ 23:29
Toch niet fkng Mourinho...
JR-Style-93donderdag 7 maart 2019 @ 23:42
quote:
Dit is zo fijn.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 14:39
tsf_podcast twitterde op zaterdag 09-03-2019 om 14:27:46 Solari not holding back "I think most of the players have been at the level this badge demands. Those that haven't, I've told them personally" https://t.co/N2YniagjIO reageer retweet
tsf_podcast twitterde op zaterdag 09-03-2019 om 14:30:25 Solari on Isco: "to play, you have to first be in the right physical condition" https://t.co/fcVY2HHtvY reageer retweet


[ Bericht 32% gewijzigd door El-Stinho op 09-03-2019 14:45:16 ]
chufizaterdag 9 maart 2019 @ 17:25
Beetje slechte pingel Saul... toch scoren in de rebound 1-0
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 18:12
Valverde be like: "Wat is rotatie"? Alleen Rakitic en Dembele rust tegen de fucking nummer 19 Rayo Vallecano.
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 18:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 18:12 schreef El-Stinho het volgende:
Valverde be like: "Wat is rotatie"? Alleen Rakitic en Dembele rust tegen de fucking nummer 19 Rayo Vallecano.
Alleen Messi wisselen maakt verschil, de rest niet.
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 18:17
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 17:25 schreef chufi het volgende:
Beetje slechte pingel Saul... toch scoren in de rebound 1-0
Hoe fucking vaak heeft Atletico wel niet met 1-0 gewonnen afgelopen 5 jaar?
franske19zaterdag 9 maart 2019 @ 18:54
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 17:25 schreef chufi het volgende:
Beetje slechte pingel Saul... toch scoren in de rebound 1-0
Mooie duik weer. VAR is nutteloos.
chufizaterdag 9 maart 2019 @ 18:58
Koekoek 0-1 Rayo :+
KingRolandzaterdag 9 maart 2019 @ 19:02
de choke
Koffieplanterzaterdag 9 maart 2019 @ 19:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 18:54 schreef franske19 het volgende:
[..]

Mooie duik weer. VAR is nutteloos.
Ziedend.
KingRolandzaterdag 9 maart 2019 @ 19:07
Hopen dat Barca verliest of gelijk speelt.

Atletico hup
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 19:16
Die Coutinho is het voetballen totaal verleerd lijkt wel :N
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 19:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:16 schreef FireFox1 het volgende:
Die Coutinho is het voetballen totaal verleerd lijkt wel :N
Dit type-voetbal is ook niet wat hem ligt. Er zijn enkele dwazen die nog steeds denken dat hij op het middenveld thuishoort maar met hem in die linie heeft Barça zijn slechtste wedstrijden van het seizoen gespeeld.

Vervelendste aan deze wedstrijd is dat alleen door het midden de ruimte wordt aangevallen en bijvoorbeeld niet over de flanken.
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 19:40
Dat is toch geen pingel man :')
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 19:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:40 schreef FireFox1 het volgende:
Dat is toch geen pingel man :')
We kijken even naar het penaltyorakel @franske19
PzKpfwzaterdag 9 maart 2019 @ 19:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:40 schreef FireFox1 het volgende:
Dat is toch geen pingel man :')
Voor wie?
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 19:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:42 schreef PzKpfw het volgende:
[..]

Voor wie?
Barcelona.
PzKpfwzaterdag 9 maart 2019 @ 19:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:43 schreef FireFox1 het volgende:
[..]

Barcelona.
Oh ja tuurlijk..
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 19:45
Kan iemand aub Coutinho uit zijn lijden verlossen?
Frozen-assassinzaterdag 9 maart 2019 @ 19:46
Hij glijdt zelf uit :') https://streamja.com/5ZLJ

Als je dat zelfs niet ziet op de beelden als VAR... Volledig ongeschikte scheidsrechterskorps in Spanje. Het is treurig
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 19:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Hij glijdt zelf uit :') https://streamja.com/5ZLJ

Als je dat zelfs niet ziet op de beelden als VAR... Volledig ongeschikte scheidsrechterskorps in Spanje. Het is treurig
Hij glijd niet uit, hij laat zich gewoon vallen.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 19:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:44 schreef PzKpfw het volgende:
[..]

Oh ja tuurlijk..
Waarom 'tuurlijk'?
Dagoduckzaterdag 9 maart 2019 @ 19:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Hij glijdt zelf uit :') https://streamja.com/5ZLJ

Als je dat zelfs niet ziet op de beelden als VAR... Volledig ongeschikte scheidsrechterskorps in Spanje. Het is treurig
Is toch gewoon rechterknie tegen rechterknie?
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 19:53
Speciaal voor de mensen die het altijd interessant vinden om over ''VARcelona'' en dat soort kansloos gejank te praten; in de penaltyranking staat het nu door de gegeven penalty vandaag zo:

Eibar, Barça & Real Madrid - 8
Atlético Madrid - 4
Frozen-assassinzaterdag 9 maart 2019 @ 19:57
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:50 schreef Dagoduck het volgende:
[..]

Is toch gewoon rechterknie tegen rechterknie?
Heel lichtjes wellicht. Slappe hap zeg
Dagoduckzaterdag 9 maart 2019 @ 19:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:57 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]

Heel lichtjes wellicht. Slappe hap zeg
Genoeg om zijn been naar achter te doen gaan.
Dagoduckzaterdag 9 maart 2019 @ 19:59
Die liep lekker naar achter om hem weg te koppen :P
JR-Style-93zaterdag 9 maart 2019 @ 20:07
Suarez schiet dan zelf.
Dagoduckzaterdag 9 maart 2019 @ 20:10
GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
JR-Style-93zaterdag 9 maart 2019 @ 20:10
Dit is gespeeld.
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 20:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:53 schreef El-Stinho het volgende:
Speciaal voor de mensen die het altijd interessant vinden om over ''VARcelona'' en dat soort kansloos gejank te praten; in de penaltyranking staat het nu door de gegeven penalty vandaag zo:

Eibar, Barça & Real Madrid - 8
Atlético Madrid - 4
Atletico is een counterploeg.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 20:12
De focus kan weer op de strijd om alles vanaf plek 4. Getafe kan straks een gat van vier punten slaan met de nummer 5 als het wint van Huesca.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 20:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:12 schreef FireFox1 het volgende:
[..]

Atletico is een counterploeg.
Bij vlagen zet Atlético ook genoeg druk op de helft van de tegenstander, dus het is niet zo dat ze alleen maar reactief te werk gaan; zeker niet met de spelers in hun elftal.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 20:14
De eerste minuten voor Malcom sinds de Clásico begin februari.
JR-Style-93zaterdag 9 maart 2019 @ 20:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:12 schreef El-Stinho het volgende:
De focus kan weer op de strijd om alles vanaf plek 4. Getafe kan straks een gat van vier punten slaan met de nummer 5 als het wint van Huesca.
coliseum19.jpg

Goed CL-stadion wel.
chufizaterdag 9 maart 2019 @ 20:15
Wel weer jammer die falende VAR... zou de hele wedstrijd in een ander perspectief hebben gezet .. zoals wel vaker dat Barca ze op hun hand heeft
FireFox1zaterdag 9 maart 2019 @ 20:16
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:15 schreef chufi het volgende:
Wel weer jammer die falende VAR... zou de hele wedstrijd in een ander perspectief hebben gezet .. zoals wel vaker dat Barca ze op hun hand heeft
De scheids keek niet eens naar de beelden :')
chufizaterdag 9 maart 2019 @ 20:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:16 schreef FireFox1 het volgende:
[..]

De scheids keek niet eens naar de beelden :')
Ken je nagaan
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 20:17
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:15 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]

[ afbeelding ]

Goed CL-stadion wel.
af6a2fe2035b719d12710b6000c98c11.png
JR-Style-93zaterdag 9 maart 2019 @ 20:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:17 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

[ afbeelding ]
Ben dan meer benieuwd naar de cijfers van hun concurrentie voor plek 4.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 20:20
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:19 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]

Ben dan meer benieuwd naar de cijfers van hun concurrentie voor plek 4.
Dit is ook wel genoeg, toch? Salaris moet volgens mij spelersbudget staan.
SPOILER
Dm-yTDrWsAATpM3.jpg:large
JR-Style-93zaterdag 9 maart 2019 @ 20:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:20 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Dit is ook wel genoeg, toch? Salaris moet volgens mij spelersbudget staan.
SPOILER
Hmm volgens Overmars doet Ajax het met 28 miljoen, dat lijkt dan wel erg weinig.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 20:25
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:24 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]

Hmm volgens Overmars doet Ajax het met 28 miljoen, dat lijkt dan wel erg weinig.
Ik kan me het staatje niet meer precies herinneren maar ik gok dat het de transferkosten plus de totale salarissen zijn.
JR-Style-93zaterdag 9 maart 2019 @ 20:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:25 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Ik kan me het staatje niet meer precies herinneren maar ik gok dat het de transferkosten plus de totale salarissen zijn.
Lijkt me ook ja, die salarissen lijken me voor die subtopclubs anders wel erg hoog.
franske19zaterdag 9 maart 2019 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 19:40 schreef FireFox1 het volgende:
Dat is toch geen pingel man :')
Als Atletico een pingel krijgt omdat een speler geschampt wordt dan is dit er helemaal één.
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 21:36
Getafe heeft een probleem.

Nu nog een half probleem.

[ Bericht 41% gewijzigd door El-Stinho op 09-03-2019 21:56:15 ]
El-Stinhozaterdag 9 maart 2019 @ 22:45
Woei; Getafe wint met 2-1 van Huesca. Vier puntjes los van nummer 5 Alavés.

Volgende week op bezoek bij Valencia. Dat wordt weer oorlog en matten, genot.
chufizondag 10 maart 2019 @ 00:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 22:45 schreef El-Stinho het volgende:
Woei; Getafe wint met 2-1 van Huesca. Vier puntjes los van nummer 5 Alavés.

Volgende week op bezoek bij Valencia. Dat wordt weer oorlog en matten, genot.
OK dan blijf ik daar uit de buurt
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 11:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 14:39 schreef El-Stinho het volgende:
tsf_podcast twitterde op zaterdag 09-03-2019 om 14:27:46 Solari not holding back "I think most of the players have been at the level this badge demands. Those that haven't, I've told them personally" https://t.co/N2YniagjIO reageer retweet
tsf_podcast twitterde op zaterdag 09-03-2019 om 14:30:25 Solari on Isco: "to play, you have to first be in the right physical condition" https://t.co/fcVY2HHtvY reageer retweet
Geen Vinicius, Bale en Lucas; maar nog steeds geen Isco. Benieuwd of hij Solari met een mes heeft aangevallen.
Taradozondag 10 maart 2019 @ 11:17
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 11:16 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Geen Vinicius, Bale en Lucas; maar nog steeds geen Isco. Benieuwd of hij Solari met een mes heeft aangevallen.
en Ramos nog aanvoerder?
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 11:20
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 11:17 schreef Tarado het volgende:
[..]

en Ramos nog aanvoerder?
Lijkt me wel. Conflict dat er is, is natuurlijk niet binnen de kleedkamer met Florentino Perez. Niet veel gelezen over een aanvoerderwijziging.
Taradozondag 10 maart 2019 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 11:20 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Lijkt me wel. Conflict dat er is, is natuurlijk niet binnen de kleedkamer met Florentino Perez. Niet veel gelezen over een aanvoerderwijziging.
ik ook niet maar vroeg het me af, zijn afkoopsom is wat hoog maar kan me voorstellen dat Perez op een andere manier wil laten zien wie de baas is
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 11:26
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 11:23 schreef Tarado het volgende:
[..]

ik ook niet maar vroeg het me af, zijn afkoopsom is wat hoog maar kan me voorstellen dat Perez op een andere manier wil laten zien wie de baas is
Misschien dat hij dat in de trainerskeuze naar voren laat komen. Zo half maart met niet veel meer op het spel lijkt het me redelijk senseless. Ze staan toch in een niemandsland, eindigen toch wel in de top 4 en hoogstens Getafe zou hun derde plek nog aan kunnen vallen.
#ANONIEMzondag 10 maart 2019 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 11:16 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Geen Vinicius, Bale en Lucas; maar nog steeds geen Isco. Benieuwd of hij Solari met een mes heeft aangevallen.
Buitengewoon treurig is het inmiddels.
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 12:39
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 12:35 schreef Bolasie het volgende:
[..]

Buitengewoon treurig is het inmiddels.
Ik geloof er niets van dat zijn fysiek het probleem is. Dinsdag, op de dag van RMA-AJA, reisde hij netjes af naar het trainingscomplex om daar te horen dat hij opnieuw niet in de selectie zat. Niet eens op de teambus gestapt, gewoon met de auto rechtsomkeer gegaan.
TLCzondag 10 maart 2019 @ 13:06
Ook bij Celta zit Hoedt op de bank ;(
chufizondag 10 maart 2019 @ 16:31
Guedes maakt de 0-1 voor Valencia in Gerona
chufizondag 10 maart 2019 @ 17:29
1-2 door Parejo
franske19zondag 10 maart 2019 @ 17:30
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 20:15 schreef chufi het volgende:
Wel weer jammer die falende VAR... zou de hele wedstrijd in een ander perspectief hebben gezet .. zoals wel vaker dat Barca ze op hun hand heeft
Je hebt Atletico niet gekeken? Kregen een penalty om niks en Leganes had daadwerkelijk recht op een penalty maar kreeg hem niet. Barca dit, Barca dat altijd hier.
Koffieplanterzondag 10 maart 2019 @ 17:36
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 17:30 schreef franske19 het volgende:
[..]

Je hebt Atletico niet gekeken? Kregen een penalty om niks en Leganes had daadwerkelijk recht op een penalty maar kreeg hem niet. Barca dit, Barca dat altijd hier.
Ziedend.
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 17:57
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 17:30 schreef franske19 het volgende:
[..]

Je hebt Atletico niet gekeken? Kregen een penalty om niks en Leganes had daadwerkelijk recht op een penalty maar kreeg hem niet. Barca dit, Barca dat altijd hier.
Je legt het verkeerd uit. Het is standaard gehuil hier om de scheidsrechter, hoe vol het stadion is, hoe spelers zich gedragen wanneer Real Madrid en Barcelona spelen. Dood- en doodvermoeiend.
chufizondag 10 maart 2019 @ 18:00
VAR pingel voor Girona Stuani maakt 2-2
chufizondag 10 maart 2019 @ 18:05
Ferran Torres maakt 2-3 maar de VAR checkt maar hij telt
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 19:53
@Doublepain Wissam the GOAT en ondergetekende groeten je.
chufizondag 10 maart 2019 @ 19:55
Sevilla gaat eindelijk weer goed .. 4-1 inmiddels en een hatrick van Ben Yedder
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 20:10
Een Madrid zonder Lucas, Bale, Ramos, Carvajal en Vinicius resulteert in..

Madrid XI at Valladolid tonight confirmed: Courtois; Odriozola, Varane, Nacho, Reguilon; Ceballos, Modric, Casemiro, Kroos; Benzema, Asensio.

Ik kijk graag naar Odriozola, maar zal zijn aanvallende acties wel goed moeten timen.
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 20:17
Licht is uit in Zorilla.

D1UfCMPWwAAgtLb.jpg
chufizondag 10 maart 2019 @ 20:26
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 20:17 schreef El-Stinho het volgende:
Licht is uit in Zorilla.

[ afbeelding ]
Ik hoor het net op de noticias...

stroomstoring en het is nog maar de vraag of het doorgaat...
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 20:28
quote:
99s.gif Op zondag 10 maart 2019 20:26 schreef chufi het volgende:
[..]

Ik hoor het net op de noticias...

stroomstoring en het is nog maar de vraag of het doorgaat...
Licht weer enigszins terug nu?

D1UhHtoXQAQPICd.jpg
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 20:59
Odriozola heeft defensief nog veel te veel te leren.
AFCNielszondag 10 maart 2019 @ 21:00
Mooie pingel :D
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 21:00
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 21:01
Misschien buitenspel op de assistgever?
AFCNielszondag 10 maart 2019 @ 21:01
Wat is Real wisselvallig, nog maar een maand terug waren ze heel goed.
AFCNielszondag 10 maart 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:01 schreef El-Stinho het volgende:
Misschien buitenspel op de assistgever?
Het leek me net buitenspel.
Ambrosiuszondag 10 maart 2019 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:01 schreef El-Stinho het volgende:
Misschien buitenspel op de assistgever?
Ja, idd.
3rr0rzondag 10 maart 2019 @ 21:02
VAR naar het cafe hi ha ho
WethouderHekkingzondag 10 maart 2019 @ 21:06
Tumultueus potje
AFCNielszondag 10 maart 2019 @ 21:06
Anulado
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 21:07
Een overgeschoten penalty en twee net afgekeurde goals. Stormwals.
3rr0rzondag 10 maart 2019 @ 21:16
haha eindelijk
WethouderHekkingzondag 10 maart 2019 @ 21:17
Makkelijk avondje voor Vallodolid
PSVCLzondag 10 maart 2019 @ 21:17
Zo uitzonderlijk was de prestatie van Ajax ook weer niet als je Real bezig ziet,plaatst het in de juiste perspectief B-)
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:17 schreef WethouderHekking het volgende:
Makkelijk avondje voor Vallodolid
Hebben ze wel nodig in de strijd tegen degradatie. Bij winst staan ze weer vier punten boven de streep.
Calandzondag 10 maart 2019 @ 21:19
quote:
1s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:17 schreef PSVCL het volgende:
Zo uitzonderlijk was de prestatie van Ajax ook weer niet als je Real bezig ziet,plaatst het in de juiste perspectief B-)
de perspectief :`)
3rr0rzondag 10 maart 2019 @ 21:21
dit is net zoals de goal van ajax thuis, hier mag het wel
WethouderHekkingzondag 10 maart 2019 @ 21:21
Dan maken ze gelijk uit het niets.
PSVCLzondag 10 maart 2019 @ 21:22
quote:
1s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:19 schreef Caland het volgende:
[..]

de perspectief :`)
Het..
8-)
JR-Style-93zondag 10 maart 2019 @ 21:37
John van Vliet :')
3rr0rzondag 10 maart 2019 @ 21:38
Haaaa ha die penalty :') Die had ik nog niet gezien
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 21:39
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:37 schreef JR-Style-93 het volgende:
John van Vliet :')
Straks krijgen we topografie en morgen gaan we het hebben over de verschillende soorten klimaten in de wereld.
Zipportalzondag 10 maart 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:39 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Straks krijgen we topografie en morgen gaan we het hebben over de verschillende soorten klimaten in de wereld.
Oh daar ben ik wel benieuwd naar.
JR-Style-93zondag 10 maart 2019 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:39 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Straks krijgen we topografie en morgen gaan we het hebben over de verschillende soorten klimaten in de wereld.
Misschien ontvoert hij ook nog een dikke, oranje kat met een lasagneverslaving.
3rr0rzondag 10 maart 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:39 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

Straks krijgen we topografie en morgen gaan we het hebben over de verschillende soorten klimaten in de wereld.
Opwarming zorgt voor meer muggen
Zipportalzondag 10 maart 2019 @ 21:42
Ik ben fan van Youri Mulder, heb al zijn platen.
JR-Style-93zondag 10 maart 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:42 schreef Zipportal het volgende:
Ik ben fan van Youri Mulder, heb al zijn platen.
Kan niet, die hangen allemaal voor zijn kop.
Zipportalzondag 10 maart 2019 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:43 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]

Kan niet, die hangen allemaal voor zijn kop.
:T
3rr0rzondag 10 maart 2019 @ 21:44
whahaha SpaceX heeft concurrentie
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:41 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]

Misschien ontvoert hij ook nog een dikke, oranje kat met een lasagneverslaving.
c37b6902011fdf9c483a48e00c3957b7.png4a081852ab9179d51fe239dccc637a00.png
JR-Style-93zondag 10 maart 2019 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zondag 10 maart 2019 21:49 schreef El-Stinho het volgende:
[..]

[ afbeelding ][ afbeelding ]
Wat een boegbeeld.
El-Stinhozondag 10 maart 2019 @ 21:58
Vol.