abonnement Unibet Coolblue
pi_185166788
Twintig jaar verkering vandaag *O*

Günther krijgt als ik met mijn lief een hapje ga eten vanavond een oppasteam aan huis, bestaande uit mijn moeder, haar beste vriendin en mijn broertje. Ze hebben er allemaal al dagen zin in! *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_185167535
Olivia, waar heb je die ketting laten maken? Wil ook graag een sieraad laten maken, heb diverse sites gevonden, maar wil natuurlijk wel de beste site uitkiezen :)
pi_185167570
Mini, gefeliciteerd met je 20 jaar verkering *;
Volgend jaar hebben wij ook dat jubileum :D
pi_185167704
Gefeliciteerd Mini *;
Op naar de 25 *O* (30, 40, 50, etc ;) )

Hier zijn we uit maat 98 en in 104.
Babykleding is echt zoveel leuker dan maat 98+ kleding. ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_185168312
Gefeliciteerd mini!

Messina :* Fijn dat het iets beter lijkt te gaan.

Ik lag i.v.m. een feestje om 01:00 in bed en Casper is elk uur wakker geweest sindsdien. Ik ging vanmorgen mijn rijbewijs verlengen en moest pasfoto’s maken daarvoor en nu kan ik de komende 10 jaar tegen het resultaat van een slecht slapende dreumes aankijken :')
pi_185170868
Messina :* Fijn dat het ergste voorbij lijkt te zijn!
Wat een groterd heb je al! Simon begint nu langzaam aan maat 92, dat vind ik al minder leuk dan babykleding.

Cygne, wat een stomme reacties inderdaad! Ook fijn dat de fysio zo positief was!

Fleur en je pasfoto :D

Simon at vanmiddag tijdens de lunch 2,5 boterham :o :o :o Ik zelf at er maar 2....

Ik zat het me ook af te vragen over die slaapzakken. Zijn winterslaapzakken kunnen nog net, die zijn maat 92, maar beginnen wel een beetje krap te worden. Ik heb al 1 mouwloze zomerslaapzak, maat 98-104. Handig is om er nog eentje bij te kopen, bij voorkeur met afritsbare mouwen. Misschien ook even langs de Hema (thanks voor de aanbiedingstip, Lemijn! Online zag ik ook meteen dat de rompers in de aanbieding waren :D )

Simon vindt de slaapzak nu nog wel fijn, 's ochtends vroeg protesteert ie ook wel eens als ik hem uit wil doen, want lekker warm :)
Aan de ene kant vraag ik me ook het nut ervan nog af, hoe lang gebruik je dingen nog? Aan de andere kant, Simon vindt zijn ledikant ook nog prima, doet nog geen uitbraakpogingen (wellicht mede door die slaapzak :+ ), dus een peuterbed schuif ik ook nog even voor me uit.

Ik ben volgens mij momenteel in een algehele ontkenning dat ie groter wordt :+ :+

Kan me niet meer echt herinneren wanneer Simon naar 1 slaapje per dag ging. Volgens mij kort voor zijn 1e verjaardag. Weet nog wel dat ie eerst een hele tijd tot mijn eigen frustratie maar 1 kort slaapje van 45 minuten deed. Nu slaapt ie 's middags zo'n anderhalf-twee uur.
pi_185171148
Hier een dreumes van bijna 16 maanden die voorlopig nog wel in slaapzak ligt en bijna standaard 2 slaapjes doet. Wel vaak van 10-12 en dan einde dag nog een powernap van een half uur voor het eten. Op het Kdv trekt ze het vaak wel met 1x slapen van 11-13.30 of zo.

Peuter is/was een echte slaper en ging ook pas laat over naar 1x slapen. Weet niet meer precies wanneer, ergens na haar 1,5 jaar in ieder geval.

En wat wij bij peuter deden qua slaapzak/peuterbed: toen ze de slaapzak open kreeg deden we hem achterstevoren aan, toen lukte het zelf open doen weer een tijd niet meer. Vanaf dat ze 2 was wilden we haar slaapzakken voor (toen) baby gebruiken dus ging ze over naar een dekbed in haar ledikant. Ze sliep toen al wel steeds vaker rustig op 1 plek ipv continu door het hele bed te gaan. Zo was ze met de overgang naar een peuterbed (met 2,5) al goed gewend aan de deken en lag ze dus ook niet meer bloot. En ze is zo gehecht aan haar bed dat we ‘s nachts zelf de tut van de grond moeten rapen die op 20 cm van haar af ligt want ze komt dus echt gewoon haar bed niet uit. Zélfs niet voor die tut...
pi_185175510
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 11:39 schreef TolstoiFan het volgende:
Olivia, waar heb je die ketting laten maken? Wil ook graag een sieraad laten maken, heb diverse sites gevonden, maar wil natuurlijk wel de beste site uitkiezen :)
U heeft bericht!

Gefeliciteerd Mini! 20 jaar, wow!
  vrijdag 22 februari 2019 @ 17:51:07 #34
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_185175781
Mini, gefeliciteerd *O* Veel plezier vanavond!

LeSage, sterkte :*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_185177220
De grappen van een dreumes met beperkte vocabulair:
We hadden YouTube aan met allemaal muziek, waar ineens John Denver voorbij komt. Dirk stopt accuut met spelen, helemaal gebiologeerd stond hij te kijken.
Papa: 'vind je dit mooi, Dirk?'
Dirk: 'jah' *wijst met overtuiging naar tv* 'mama!'
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_185178064
Gefeliciteerd Mini *O*

Ik heb een vraag over nagel knippen }:|
N. heeft bij haar voeten twee lepel tenen der grote tenen, moet ik hiermee naar de HA gaan? Ze is tenslotte 1 en geen baby meer of lost dit vanzelf op?
En al haar andere nageltjes groeien naar binnen. ZO vervelend dus met nagel knippen ze blijft ook totaal niet liggen wat resulteerd en bloedende teentjes ;( hebben jullie daar tips voor? Ook haar vingertjes die bijt ik nog steeds, maar die worden nu ook wel hard en vies. :') #noob
pi_185182672
Jemig wat gaan jullie even hard zeg!!

Geen tips bella, hier waren de nageltjes (vingers) voor 1 jaar bijgetrokken.

Slaapzak; paar maanden zonder geprobeerd (dacht dat ze daardoor niet doorsliep, maar geen verschil) en slaapzak inmiddels terug naar prenatal gebracht ivm terugroepactie. Had warme pyjama’s gekocht, nu draagt ze wel weer een zomerslaapzak ‘s nachts. Maar ik ben ook altijd lakentje en dekentje blijven gebruiken. In de praktijk kruipt ze er meestal bovenuit. Ze is niet groot dus ik denk dat ze deze nog wel een jaartje past, als we ze dan überhaupt nog gebruiken.
Ik denk dat ze er niet zo aan gehecht is. In de ochtend is bijna het eerste wat ze zegt: ‘oet!’

Slaapjes; tjah ze is geen slaper en deed altijd dutjes van 30-40 minuten. Sinds 15 maanden oid 1 slaapje van 45 minuten, als we geluk hebben iets langer. Anderhalf uur is helaas zeldzaam. In de avond slaapt ze meestal ook niet voor 20:00.

Gefeliciteerd mini, mooie tijd al!

Mooie ketting Olivia, ben er ook over aan het denken. Heb nog 1 voeding in de diepvries.
Ze is definitief gestopt met drinken.
Ben ook wel benieuwd waar je m besteld hebt. :)
pi_185183054
Ik vind Günther echt te chagrijnig als -ie na vijfenveertig minuten wakker wordt - ik voed 'm dan gewoon weer knockout voor nog een slaapcyclus :@
Let me see you stripped down to the bone
pi_185183283
Ik probeer ook om haar verder te laten slapen als ze korter dan 1 uur slaapt. Dat lukt zeer zelden en dan meestal ook nog in mijn armen... Vandaag werd ze na 50 minuten wakker en was meteen weer super alert, dan lukt het zeker niet.

Ik heb het geaccepteerd inmiddels. De nachten gaan prima dus ik ben tevreden. :)
pi_185183437
Ik ga een ring bestellen maar ik vind de website moedersmooiste best prijzig en heb nu 2 andere gevonden. Waar je je wensen ook per mail kan sturen, super!
Ik moet alleen nog een keuze maken: Solilly en Juuls sieraden.
... ik heb nooit gedacht dat het zou lukken om een jaar bv te geven, En ik geef het nog steeds. Zo bijzonder! O+
pi_185184436
Mooie sieraden O+.

Hahaha Dirk :D

Wat betreft slaapzak heb ik een puckababy en die bevalt hier goed. Hij beweegt enorm in z’n slaap en heeft geen deken in bed dus deze gaan we nog wel even gebruiken.

Ik hou van mijn dreumes. Ik heb bij de Hema een houten rookworst gekocht, hij is nu beste vrienden met dat ding :')

Ik had deze week nog een blunder. Mijn auto moest naar de garage. Kind mee in de maxi-cosi, onderstel mee want we zouden teruglopen. Onderstel uitgeklapt maar ik kreeg die maxi-cosi er met geen mogelijkheid op geklikt. Vrouw van de garagehouder (die ken ik) komt eraan ‘lukt het?’ Nou niet echt dus die helpt mee en het lukte nog steeds niet. Komt vervolgens ook de hovenier (die ik ook ken) die er toevallig was eraan om te helpen en die spreekt de legendarische woorden:
‘Moet dat ding niet andersom?’
Ohja :')

[ Bericht 0% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 22-02-2019 23:06:54 ]
pi_185185460
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 22:26 schreef BellaaElisa het volgende:
Ik ga een ring bestellen maar ik vind de website moedersmooiste best prijzig en heb nu 2 andere gevonden. Waar je je wensen ook per mail kan sturen, super!
Ik moet alleen nog een keuze maken: Solilly en Juuls sieraden.
... ik heb nooit gedacht dat het zou lukken om een jaar bv te geven, En ik geef het nog steeds. Zo bijzonder! O+
http://amourdevie.nl is ook goedkoper. ;)
Protège moi de mes désirs.
pi_185187757
Nog gefeliciteerd Mini, wat lang! :)

Fleur ik moest lachen om je pasfoto verhaal. :D Dat van de Maxi Cosi klinkt bekend.

Nolita knap dat ze het redt op zo weinig slaap. Voor jullie blijft dat ook taai natuurlijk. Banaan is meestal echt huilerig als hij na drie kwartier wakker wordt.

Banaan sliep pas laat gisteren en werd half zes wakker door een doorgelekte luier. Mijn man mocht hiernaast gaan liggen omdat hij anders alleen maar last van ons heeft. Tegen zeven uur had ik hem bijna terug in slaap, staat mijn man in de kamer om Banaan mee te nemen naar beneden. Banaan weer over zijn toeren. 8)7 Tien minuten later sliep hij dan eindelijk alsnog.

Wij zijn trouwens begonnen met klussen (schilderen en behangen) in de woonkamer. Banaan houdt van de boormachine en doet het geluid na. Het klinkt steeds alsof hij boos wordt.
:D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_185189659
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 20:10 schreef Lemijn het volgende:
Jacob ging over op 1x slapen toen hij 14 maanden was, en dat was echt van de ene op de andere dag. Hij ging gewoon niet meer voor het middaguur slapen. Sindsdien is wel zijn bedtijd vaak vroeg/ de dag te lang. Vandaag heeft hij bijvoorbeeld weer meer dan 2 uur geslapen 's middags en ligt sinds half 7 alweer te tukken.

Dank voor de slaapzakervaringen, ik leg ze maar gewoon in de kast.
En dan is hij verder gewoon goed te pruimen qua humeurtje :) ? Ik hoorde laatst ook van iemand die zei dat ze op deze leeftijd nog maar 1 keer horen te slapen, C slaapt nog wel 2 tot 3 keer per dag :@ Van de week miste ze een keer haar ochtendslaap en dan is er rond het middageten echt geen land meer met haar te bezijlen :o :X

Hier ligt ze ook nog heerlijk in een slaapzakje, ze is super beweeglijk dus onder een dekentje blijft ze gewoon nog niet liggen. Toevallig gebruik gemaakt van diezelfde aanbieding!

Een :* voor Cygne! Verbijsterend wat voor opmerkingen mensen soms maken :{

En wat een weertje he mensen O+ Ik ben echt snotverkouden, hopelijk knap ik een beetje op van het zonnetje :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_185189818
Rea, de slaapbehoefte varieert ook enorm per kind, dus kijk vooral naar C en niet naar andere kinderen. Mijn nichtje die nu 22 maanden is slaapt ook nog twee keer.

Pkm, wat fijn van de liefde voor de boor! Mijn peuter werd daar hysterisch door, niet handig in een flat waar alles doordreunt.

Wij hebben een offerte voor de tuin! Ik heb er zo'n zin in om dit voorjaar in de tuin te gaan zitten zonder me aan alle rommel te ergeren. En op fijne meubels zonder dat ik op hoef te letten of er weer een stenen likt of ergens een schroef heeft gevonden en wil kijken hoe die smaakt. Wordt een duur grapje zonder achterom dus met eigen kraan voor de deur, maar wel de moeite waard denk ik.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_185190537
De rookworst O+ wat een schattig lievelingsspeelgoed
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_185191013
Rena als C. het er goed op doet zo, niets aan veranderen. Je ziet zelf echt het beste wat voor jullie werkt. Bij Banaan heb ik overduidelijk meer succes als we het bij een dutje houden.

FF als het herrie maakt is het goed. Koffiebonenmaler, keukenmachine en stofzuigers zijn ook heel geliefd. :D Als hij alleen maar het geluid hoort is hij ook een beetje in paniek maar als hij het kan zien is het prachtig.

Hij zegt nou "tik tak" na, als "dah deh". Hij vindt dat het exact hetzelfde klinkt, zo lief. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_185191558
Rena, ik vind sowieso maar weinig dingen ‘horen’. Zelfs volwassen mensen hebben een heel eigen bioritme, laat staan dreumessen in al hun ontwikkelingen. Lekker laten kletsen en kijken wat voor C. goed werkt :*
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_185191578
PKM, dat nazeggen is zo schattig he? En dan keer op keer verkeerd herhalen met zo’n vastberaden snoetje erbij O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_185192374
Ik ga me eens verdiepen in al die sites voor de melksieraden, dank voor alle tips!

Dat nazeggen is inderdaad O+ O+ O+
Simon heeft dat ook wel: hij heeft een bordje van Finding Nemo. Elke keer zeg ik "kijk, dat is Nemo", hij herhaalt dan standaard met "Nomi". Ook met de dino heeft ie het, zegt ie altijd doni.

Vanochtend een stapel rompers bij de Hema gehaald. Slaapzak aanbieding heb ik uiteindelijk niet genomen, kijk het nog even aan :)

Fleur met je maxicosi :D Past Casper daar nog in?

FF, herkenbaar van die tuin. We hebben niet echt veel speelruimte in de tuin, dus op termijn moet daar ook wat aan gebeuren. We wonen aan het water, dus ook geen achterom, maakt het ook lastiger. Prioriteit 1 is echter om een hek bij het water te maken/laten maken, zodat Simon niet in het water kan vallen. Maar dat is ook nog lastig, keuzes, keuzes, keuzes.

Banaan die fan is van alles dat herrie maakt :D

Rena, ik zou C ook gewoon 2 of 3 dutjes laten doen, als dat goed werkt. Je merkt het echt wel als ze minder slaap nodig gaat hebben.

Wat wordt het weer heerlijk weer de komende dagen *O*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')