In de middag kan prima,half 3 is daar een mooie tijd voor, of idd iets van half 11quote:Op maandag 4 februari 2019 10:54 schreef Gripper het volgende:
Wat is dan een beter moment? half 11? Half 12 is het alweer vlak voor de lunch, na de lunch is iedereen in slaap gevallen dus 's middags moet je nooit trakteren.
Ben het met je eens dat half 10 wel vroeg is voor trakteren.
Mensen die dit niet doenquote:Op maandag 4 februari 2019 11:03 schreef Banaanvragen het volgende:
[..]
Aldus iemand die altijd een baksteen bij zich draagt
broodjesquote:Op maandag 4 februari 2019 11:05 schreef BarryOSeven het volgende:
Saucijzen broodjes of complete worsten?
Origineel? iedereen hier trakteert saucijzen van dezelfde bakkerquote:Op maandag 4 februari 2019 11:06 schreef Dr.Mikey het volgende:
verwend. iemand doet moeite om eens met wat origineels te trakteren en dan ga je klagen
Dat zou me nog best lukken om half 10.quote:Op maandag 4 februari 2019 11:07 schreef Banaanvragen het volgende:
[..]
broodjes
dit soort badboys
[ afbeelding ]
die gaan er altijd wel in natuurlijkquote:Op maandag 4 februari 2019 11:08 schreef Plompzakker het volgende:
Ik trakteer altijd op bitterballen
banketbakker, maar de meeste bakkers verkopen zequote:Op maandag 4 februari 2019 11:08 schreef ijs. het volgende:
Sinds wanneer verkoopt een bakker saucijzen?
halfstijf saucijsje gekregenquote:Op maandag 4 februari 2019 11:08 schreef Franknfurter het volgende:
Niet om half 10 ready zijn voor de grote, sappige saucijs van je collega :’)
fixedquote:Op maandag 4 februari 2019 11:14 schreef Goudenvis het volgende:
Die dingen zijn werelds bij de kloffie
Sinds er saucijzenbroodjes bestaan, denk ik.quote:Op maandag 4 februari 2019 11:08 schreef ijs. het volgende:
Sinds wanneer verkoopt een bakker saucijzen?
Dit dusquote:Op maandag 4 februari 2019 10:54 schreef Wrick het volgende:
werk hebben ;') niet gewoon uitkering trekken en de hele dag schultenbrauers klappen
Bij het ontbijd nog wel.quote:Op maandag 4 februari 2019 11:08 schreef BarryOSeven het volgende:
[..]
Dat zou me nog best lukken om half 10.
Ik zou mijn Frankfurter graag een keer op datzelfde tijdstip in je aars willen schuiven.quote:Op maandag 4 februari 2019 11:08 schreef Franknfurter het volgende:
Niet om half 10 ready zijn voor de grote, sappige saucijs van je collega :’)
Wosquote:Op maandag 4 februari 2019 19:54 schreef Sigaartje het volgende:
Saucijzen koop je toch bij de slager of ik ben ik nou gek?
Met grote afstand de meest onterechte klacht ooit.quote:
En dan loopt iedereen uit zijn bek te meuren van de paardensaucijzenvlees!quote:Op maandag 4 februari 2019 10:52 schreef Banaanvragen het volgende:
Jarig, dit, dat, alles, trakteren.... gelukkig geen afgezaagde vlaai verse saucijzen voor de afdeling, gebracht en gemaakt door een gerenommeerde banketbakker (over de kwaliteit en productkeuze geen klagen)
Maar welke oetlul haalt het in zijn hoofd om die dingen om half 10 te trakteren? Dan ben ik net een half uur aan het werk en zit ik niet te wachten op die vette bek
klacht: trakteren in de ochtend
klacht2: mensen die taart van de multivlaai trakteren
Kim Holland houdt er wel van dingen naar binnen te werkenquote:Op maandag 4 februari 2019 10:59 schreef Kim-Holland het volgende:
Eet-regeltjes
Je kan beter s'morgens die vette hap naarbinnen werken dan s'avonds
Bakker Bart, bijvoorbeeld.quote:Op maandag 4 februari 2019 11:08 schreef ijs. het volgende:
Sinds wanneer verkoopt een bakker saucijzen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |