Heerlijk!quote:Op woensdag 30 januari 2019 20:45 schreef maily het volgende:
en dan dippen met stukjes brood, champignons, stukjes ananas, veel bieslook en bosuiringetjes ......
* Noteert tortillachips en jalapenoquote:Op woensdag 30 januari 2019 21:16 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Heerlijk!
Ik maak ook altijd een "Mexicaans hoekje" bij de kaasfondue: tortillachips dippen in de kaasfondue en dan wat lente-ui en jalapeno ringetjes er op!
klinkt goed!quote:Op donderdag 31 januari 2019 15:41 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik doe de laatste tijd eigenlijk nog maar een Vacherin in de oven. Een gortdroge wijn en 2 tenen knoflook erin, eventueel wat thijm of zo en dan smelten. Lekker met aardappels, salade en ham maar ook met bloemkool, paddestoelen en brood.
er doorheen?quote:Op vrijdag 1 februari 2019 17:39 schreef Fietsertje70 het volgende:
Kaasfondue is ook lekker met geraspte worteltjes
Nee, gewoon een zak worteltjes die al schoongeraspt zijn kopen (waspeen heet dat) en dan aan een vork net zoals je dat met stokbrood zou doen.quote:
Da's niet geraspt maar geschraptquote:Op vrijdag 1 februari 2019 19:42 schreef Fietsertje70 het volgende:
[..]
Nee, gewoon een zak worteltjes die al schoongeraspt zijn kopen (waspeen heet dat) en dan aan een vork net zoals je dat met stokbrood zou doen.
quote:Op vrijdag 1 februari 2019 20:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Da's niet geraspt maar geschrapt
Hier ook een barbaarquote:
In de vriezer, serieus? Wat een geweldige tip.quote:Op zondag 10 februari 2019 19:08 schreef mascara-klodder het volgende:
Ohhh kleine aanvulling. Ik doe nu kaasfondue meestal in mijn eentje en aan een half pak heb ik meer dan genoeg dus. De andere helft kan dan gewoon in de vriezer voor een volgende keer
Yup, ik gebruik de helft van het pakje, andere helft gaat met etiketje de vriezer in.quote:Op zondag 10 februari 2019 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
In de vriezer, serieus? Wat een geweldige tip.
ohoh...wat een geweldige tip. In m'n eentje fondue maken vind ik wat minder, dan is zo'n pak handiger, maar altijd te veel.quote:Op zondag 10 februari 2019 19:08 schreef mascara-klodder het volgende:
Ohhh kleine aanvulling. Ik doe nu kaasfondue meestal in mijn eentje en aan een half pak heb ik meer dan genoeg dus. De andere helft kan dan gewoon in de vriezer voor een volgende keer
quote:Op vrijdag 1 maart 2019 21:12 schreef maily het volgende:
Kaasfondue van de Lidl
Verpakking:
Plakjes gruyère
Daar hadden wij de randjes af moeten snijden, die smolten namelijk niet in de pan .... jammer.
Op het bord, met bieslook, bosuitjes, champignons, serranoham, ananas, stokje brood, slokje rood wit
Het was heerlijk, en de Lidl-fondue deed niet onder voor die van Emmi
Gewoon (minstens) twee teentjes knoflook fijnhakken en even aanzetten in een beetje olijfolie, de kaasfondue erbij, evt. stukjes gruyère en appenzeller erbij, scheutje kirsch ......
quote:
Ik denk dat ik voor deze combi gaquote:Op zondag 15 december 2019 11:16 schreef Smallish het volgende:
Emmentaler, gruyère en appenzeller. Ieder een derde deel. Scheutje Kirsch, teentje knoflook, vers stokbrood erbij. Klaar. Geweldig. Tweede Kerstdag weer!
Ben benieuwd wat je ervan vindt! Is een echte klassieker. Niet voor niets, wat ons betreft!quote:Op zondag 15 december 2019 19:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik denk dat ik voor deze combi ga
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |