abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184682127
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 20:34 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Ook alleen als er een wettelijke grondslag is, niet wanneer het de Nederlandse staat uitkomt. En een wet die toestaat dat asielzoekers met geweld het land uit geschopt mogen worden, zal gewoon gezeik opleveren met internationale verdragen.

Het is zelfs al in strijd met de universele verklaring van de rechten van de mens om vreemdelingen zonder meer op te sluiten, dus hoe denk je dat je een wettelijke basis gaat krijgen om ze met geweld uit te mogen zetten?

Kijk, je kan natuurlijk van mening zijn dat mensenrechten onzin zijn of dat de invulling ervan niet helemaal klopt, maar dan moet je bij de politiek zijn.
Australië kan het ook. Zeg je natuurlijk: maar niet EU.. dan zeg ik, Denemarken zet ze ook op een eiland in the middle of nowhere en Hongarije/Polen hebben ook zo ongeveer 0 asielzoekers, dus het kán wel
pi_184685351
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 16:28 schreef Dally het volgende:
Logisch, zolang iedere vorm kan kritiek wordt afgedaan als racisme wordt het alleen maar erger.
Ik kan het de migranten al lang niet meer kwalijk nemen, het is doodnormaal menselijk gedrag. Zonder correctie of consequenties doet ieder mens (of dier) lekker waar die zin in heeft.

Neem de overlast als hele volksstammen het huis naast je als verzamelpunt gebruiken als voorbeeld. 24/7/52 overlast maar als je klaagt ben je meteen een racist. Politie, woningbouw, gemeente, na twee keer vriendelijk vragen geven ze het op en ben jij maar een racistische zeikerd die maar eens moet gaan verhuizen naar een hutje op de hei. Het maakt geen drol uit hoeveel andere culturen om je heen wonen die geen overlast veroorzaken en waar je prima mee kan opschieten. Zodra overlast van een andere cultuur jou bereikt ben je gewoon een racist, wat voor mens je echt bent en hoe je je gedraagt doen niet ter zake.

En bekijk het van de andere kant. Stel jij geeft non-stop (letterlijk elke dag) studentenfeesten in een standaard woning (dus geen studentenflat) en iedereen, inclusief politie, woningbouw, gemeente en de maatschappij noemt de buurvrouw die er last van heeft een gestoord zeikwijf omdat ze een klacht heeft ingediend. Waarom zou je in godsnaam je overlast veroorzakende gedrag aanpassen? Natuurlijk doe je dat niet.

Zolang iedere vorm van kritiek op overlastgevend of zelfs crimineel gedrag onmiddellijk van alle kanten wordt bestempeld als racisme, overtuig je de asielzoekers ervan dat er helemaal niks mis is met hun gedrag en dat de klagers het probleem zijn en dus zeker niet hun gedrag. Handhaving heeft totaal geen zin als ze van alle kanten gesteund worden.
Probeer als leraar maar eens een misdragend kind te corrigeren als zijn ouders zijn gedrag van alle kanten goedkeuren en hem vertellen dat die leraar een gestoorde, aanstellende racist is. Dat kan helemaal niet.

Het wordt tijd dat de met racisme strooiende goedpraters eens worden aangepakt. Verwachten dat een asielzoeker die van alle kanten gesteund wordt zijn gedrag gaat aanpassen is helemaal kansloos.
De spijker op z'n kop! En ja, ik ben dus een racist geworden. Kan prima overweg met tal van mensen met andere culturen, maar die paar standaard tuigvolken......helemaal klaar mee!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')