abonnement Unibet Coolblue
pi_184559817
Wat een ellende!

Ik moet heel eerlijk zeggen, je zou denken dat een baan makkelijker vinden is dan een vrouw. Het is omgekeerd! Vrouwen genoeg! Meer dan genoeg! Ik heb bijna wekelijks wel een date, komende zaterdag zelfs dubbeldate. Maar ga er 1 afzeggen en verschuiven.

Waar gaat het mis? Vrouwen genoeg, maar niet voor mij.

Dan zeggen ze dat ze niet binnen een jaar willen trouwen, dan zeggen ze dat kinderen krijgen pijn doet en dat ze dat niet willen, dan zeggen ze dat ze vliegangst hebben en niet van reizen houden.

Ik ben niet veeleisend, maarrre

-Vrouw

-25 - 35 jaar

-Moet de wens hebben om snel te trouwen (wat is snel? binnen 1 jaar hoogstens 2, waarom? omdat ik het concept van 'langdurig leren kennen' niet begrijp. Je leert elkaar niet kennen door opgemaakt en in je mooiste outfits naar de bios te gaan, uiteten te gaan etc pas als je samenwoont leer je elkaar echt kennen)

-Moet een kinderwens hebben

-Moet reislustig zijn (ik wil niet mijn hele leven op een forum zitten en enkel met mijn ouders reizen)

En dat is het. En precies dat vind ik niet, of als ik het wel vind is het een paspoortzoeker, of een dikkerd (geen probleem mee, maar wel als ze ook een gouden voortand heeft!!!), of een uitgemergelde Claudia.

Ellende!!!!

Zijn er dan geen gewone vrouwen? Gewoon trouwen en gezin bouwen. Niet om de Nederlandse nationaliteit te verkrijgen, maar omdat het een levensdoel is.
Niet doen
pi_184559877
Terechte klacht!
pi_184559889
2:33 die vrouw wil ik!!!! Zoiets zoek ik en past ook bij mij. Dus graag PB als je er zo uitziet:

Niet doen
pi_184559912
Maar waarom zo snel trouwen? Ik snap wel dat je vrouwen afschrikt, hoor :)
Ga lekker samenwonen zonder te trouwen. Mag hoor, tegenwoordig. Dan maak je waarschijnlijk iets meer kans. (En mag toch hopen dat je het bovenstaande lijstje niet af gaat bij iedere eerste date)
"A flower would never force itself to bloom in the cold winter. So why would we?"
- Jonna Jinton
  dinsdag 22 januari 2019 @ 20:42:22 #5
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_184559917
Je eisen zijn te “dwingend”. Ik zelf ben binnen een jaar na onze eerste ontmoeting met mijn man getrouwd, al snel kwam de eerste en we zijn nu in Finland. Maar.... als hij was aangekomen met jouw “eisenpakket” was ik snel weggerend. Laat het natuurlijk groeien.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_184559956
Eens met de klacht.
pi_184560042
Binnen een jaar is wel aan de krappe kant.

Je moet eerst voor je trouwerij nog een band regelen, en die goede zitten al vele maanden vol geboekt. Dan nog een zaaltje op een geschikte locatie, valt ook niet altijd mee. Ringen uitzoeken, dure jurk laten maken, kaarten, mooie trouwauto...... kost je zeker 15K man!
pi_184560095
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 20:42 schreef Tinkepink het volgende:
Je eisen zijn te “dwingend”. Ik zelf ben binnen een jaar na onze eerste ontmoeting met mijn man getrouwd, al snel kwam de eerste en we zijn nu in Finland. Maar.... als hij was aangekomen met jouw “eisenpakket” was ik snel weggerend. Laat het natuurlijk groeien.
Dat gaat niet. Dus ik stapelverliefd en zij ook, maar zij denkt nog niet aan trouwen. 1 jaar voorbij, 2 jaar, en dan begin ik over trouwen. 'Daar ben ik nog niet klaar voor.' Break up, en weer opnieuw.

Ik vind dat je duidelijk moet aangeven waar je naar opzoek bent. Ik vind niet dat ik verder in het leven kom door wezenloos te appen de hele dag door, 's avonds te bellen, dan elk weekend afspreken, etentje daar, biosje pakken, bowlen, voetbal kijken, concert bezoeken, boswandeling maken en meer onzin, heeft me van mei 2017 tot januari 2018 bakken met geld gekost. En uiteindelijk ben ik gedumpt en nu een jaar later had ik die 3000 euro weggegooid geld aan die trut goed kunnen gebruiken. Na alles wat ik heb gedaan!

Zij was werkloos dus....haar verkeersboetes betaald, deed boodschappen voor haar, betaalde haar zorgverzekering, kleding, uitgaan, reisjes.
Vrije sector woning gevonden (dat was niet makkelijk!)

Nu een jaar later....woon ik bij mijn ouders, ben ik platzak, werkloos en relatieloos. Er zal toch best een vrouw zijn van in de 30 die ook heel graag wil settelen ipv wezenloos rondlopen en bellen. Vroeger dacht ik dat ik eerst een goede baan moet hebben. Nou ik heb het gezien. Zij geen baan, ik wel = mijn geld vergooid, zij weg. Nu maakt het me geen ruk meer uit. Ik zal natuurlijk als een heer alles netjes betalen, maar ik ga dat niet jarenlang zitten doen. De intentie moet direct bekend zijn.
Niet doen
pi_184560118
quote:
99s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 20:48 schreef Mr.Ping het volgende:
Binnen een jaar is wel aan de krappe kant.

Je moet eerst voor je trouwerij nog een band regelen, en die goede zitten al vele maanden vol geboekt. Dan nog een zaaltje op een geschikte locatie, valt ook niet altijd mee. Ringen uitzoeken, dure jurk laten maken, kaarten, mooie trouwauto...... kost je zeker 25K man!
Hoi!

Ik heb ouders, ze werken beide, ze hebben genoeg geld gespaard om hun enige zoon te laten trouwen. Thanx.
Niet doen
  dinsdag 22 januari 2019 @ 20:52:39 #10
88561 Lotusss
Queen of Topic Kill
pi_184560132
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 20:52 schreef Kluun1985 het volgende:

[..]

Hoi!

Ik heb ouders, ze werken beide, ze hebben genoeg geld gespaard om hun enige zoon te laten trouwen. Thanx.
:X :X :X
-----------------------------------------------------
So happy to show us, I ate the lotus
... and I feel fine.
pi_184560139
En wat heb jij een vrouw te bieden?
Protège moi de mes désirs.
  Moderator dinsdag 22 januari 2019 @ 20:53:04 #12
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_184560143
Dit gaan we niet hier doen Kluun. Elk forum doe je aan met deze onzin. Elke keer hetzelfde, elke keer opnieuw.
Breitling - Instruments for Professionals
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')