abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184399773
lypgKnU.jpg

Wederom welkom bij een nieuwe editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League, waar the best of the best van dit forum tegen elkaar strijden voor het kampioenschap, een zege in een grote ronde of een succesje in een streekderby. Wie weet kennis van en inzicht in de wielersport te combineren met een sterk staaltje geldmanagement en het inschatten van de niet geringe tegenstand?

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert. Maar een goed team is op zich toch ook wel handig. Ik zou de managers dan ook willen adviseren om uren, zo niet dagen, te investeren in het samenstellen van het ultieme team, dat elke week weer mondjes kan gaan snoeren!

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

Je zou kunnen zeggen dat het leven draait om het maken van keuzes. Bij elke keuze twijfel je, want je moet er goed over nadenken. Hetzelfde als dat je een auto gaat kopen, moet je ook over nadenken. Doe je leren bekleding? Pak je een automaat?

Dit geldt ook voor de FPCL. Heb je na lang wikken en wegen je lijstje klaar, ga je toch weer twijfelen. Heb je je lijstje eenmaal verstuurd dan lijken de minuten wel uren en de uren wel dagen en zit je met klotsende oksels te wachten totdat de deadline verstreken is.

De eindstand van vorig jaar:
LUPrF38.jpg

Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar twee jaar geleden: SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Speelschema

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Puntentelling:
Nkm2Jzh.jpg

De teams
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 7% gewijzigd door heywoodu op 27-01-2019 10:50:17 ]
pi_184399779
e
pi_184399784
Typo in de titel mag aangepast worden ;)
  maandag 14 januari 2019 @ 17:03:22 #4
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_184399836
En het speelschema mag in de OP.
  maandag 14 januari 2019 @ 19:56:41 #5
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184403160
Over een paar uur begint het wielerseizoen, dus hoogste tijd voor mijn definitieve ploegenpresentatie. Uiteraard weer met ultralelijke Paint!

Flying Dutchmen & Outlaw Vikings


Teamoverzicht
De ploeg Lowlands Paradise-Dominion p/b Aleimon Thimble, die in aanloop naar het wielerseizoen 2018 een eclectisch allegaartje aan sponsoren op het shirt wist te vergaren, kwam aan het eind van het jaar wat praktische problemen tegen. Zowel het festival als het wereldberoemde kaartspel verbonden zich voor 2019 niet opnieuw aan de ploeg, zodat de ploeg uiteindelijk verder moest op het budget van de excentrieke teamleider Aleimon Thimble alleen. Hij besloot om voor 2019 een geheel nieuw team met een bijzondere visie samen te stellen, namelijk een team met uitsluitend Nederlandse helden, genaamd The Flying Dutchmen. Helaas kreeg het team al spoedig een aantal tegenslagen te verwerken op de transfermarkt, want beoogde kopstukken Tom Dumoulin en Fabio Jakobsen kregen elders betere aanbiedingen en/of waren niet ge´nteresseerd in de visie van deze nieuwe ploeg. Gelukkig besloot de absolute kopman van Lowlands Paradise-Dominion, Jakob Fuglsang, trouw te blijven aan Thimble, zodat hij voor een Scandinavisch tintje bij de ploeg kon zorgen. Dit werd verder geaccentueerd door de komst van de beide Noren, Edvald Boasson Hagen en Daniel Hoelgaard. Ter elfde ure werd besloten de teamnaam te wijzigen in ‘Flying Dutchmen & Outlaw Vikings’, en onder deze naam zal de ploeg wielerjaar 2019 van start gaan.

Kit
2uokh0y.jpg

Renners
Bauke Mollema is de Nederlandse kopman van de ploeg. Hij is een veelzijdige, wereldberoemde renner die zowel in de heuvelachtige eendagskoersen als het rondewerk prima uit de voeten kan, en zodoende in veel rondes punten kan gaan scoren. De hoop is dat hij zich wat meer op die eendagskoersen zal gaan focussen dit jaar, want voor het rondewerk heeft het team ook nog enkele andere ijzers in het vuur, en voor heuvelklassiekers een stuk minder. Verder gespecialiseerd in modeshows met Baskische hoofddeksels.
(Rugnummer: 1. Want kopman.)

Jakob Fuglsang is de buitenlandse kopman, en een van de overblijfselen van Lowlands Paradise-Dominion. In de laatste jaren ontpopte hij zich tot een sterke renner in de meerdaagse koersen van een week, en ook in 2018 stelde hij daar niet teleur. Alleen in de Tour reed hij als een dood vogeltje, zonder noten op zijn zang. Afgezien daarvan lijkt hij alleen maar sterker te worden naarmate hij ouder wordt, en dus zijn ook dit jaar de verwachtingen weer hooggespannen.
(Rugnummer: 2. Twee maal een, want vorig jaar Ún dit jaar (mede)kopman).

Wilco Kelderman is de kopman in de tijdritten, maar kan (als hij niet valt) natuurlijk ook prima klassementen rijden in de grote rondes. Hij zal het gat dat de afwezigheid van Dumoulin in deze ploeg oplevert moeten opvullen. Een zware taak, maar Kelderman heeft het voordeel dat hij kan opereren in de schaduw van bovengenoemde kopmannen. Zolang maar niemand hem vertelt dat ik 22 miljoen voor hem heb neergelegd, want dan raakt hij misschien in paniek.
(Rugnummer: 4. Net buiten het podium, wel zo veilig.)

Edvald Boasson Hagen is de puncher van dienst. Hij is weliswaar iets over zijn top, maar kan nog altijd uitstekend uit de voeten op oplopende finales, met name als die plaatsvinden in eigen land. In het verleden wist hij ook tijdritten en zelfs bergetappes in grote rondes te betwisten, het zou mooi zijn als hij ergens die flexibiliteit van vroeger kan terugvinden.
(Rugnummer: 6. Het aantal letters in zijn voornaam.)

Dylan van Baarle gaat proberen te scoren in de kasseiklassiekers. Het is te hopen dat hij de gelegenheid krijgt om in deze koersen volle bak te gaan, en niet te druk bezig is met water en astmamedicijnen halen. Maar we gaan het zien.
(Rugnummer: 12. Etappenummer van de Vuelta-rit die hij had moeten winnen vorig jaar.)

Antwan Tolhoek is eveneens afkomstig uit de ploeg van vorig jaar. Opgepikt in de transferperiode is hij al snel uitgegroeid tot een verrassend goede klimmer, die nog rustig in de schaduw mag groeien naar het niveau van mannen als Mollema, Fuglsang en Kelderman. Rijdt helaas tijdritten als een uitgemergelde Colombiaan, maar is verder behoorlijk allround.
(Rugnummer: 17. Net onder de 18, vanwege zijn bijnaam 'Kindsoldaat'.)

Danny van Poppel zal de vlakke sprints voor zijn rekening nemen. Normaliter moet hij het nog afleggen tegen wereldtoppers als Viviani, Gaviria en Groenewegen, maar in de klasse net daaronder is hij een geduchte concurrent. Chronisch onderschat door de anti-vlaggetjesbrigade, en daardoor relatief goedkoop op de kop getikt.
(Rugnummer: 19. Zijn legendarisch jonge leeftijd bij zijn Tourdebuut.)

Pim Ligthart is misschien wel de sleutelrenner van deze ploeg. In 2018 was hij al goed voor een heleboel punten in nog veel meer koersen – niemand van Lowlands Paradise-Dominion kwam in de buurt van zijn aantal gereden koersen – maar als hij dit jaar geen rare blessures oploopt kan hij nog veel meer. Bonus: hij rijdt waarschijnlijk veel eendagskoersen in Frankrijk dit jaar, en daar zijn er zo ongeveer een miljoen van. Qua aantal punten wordt hij zeker niet de MVP, maar qua aantal rondes in de punten misschien wel.
(Rugnummer: 26. Het aantal profkoersen dat hij vorig jaar reed.)

Tom-Jelte Slagter is vooral binnengehaald om het jaar goed te beginnen. Normaliter is hij maar een paar koersen per jaar sterk, maar een daarvan is de Tour Down Under, en het is goed voor het moraal om met een overwinning te beginnen. Hup, Slagt ze af daar beneden!
(Rugnummer: 30. Zijn beste klassering in een grote ronde.)

Pieter Weening is oud, maar nog niet versleten. Elk jaar toch weer goed voor een paar leuke verrassingen in de vaagste uithoeken van de wereldkaart, en ik ga ervan uit dat dat ook dit jaar zo is.
(Rugnummer: 37. Zijn leeftijd bij aanvang van het seizoen.)

Huub Duijn, ook wel Huub Duyn, heeft promotie gemaakt naar het tweede niveau. Vorig jaar maakte hij indruk met diverse ereplaatsen in Belgische eendagskoersen, en als hij dat dit jaar weer doet ben ik dik tevreden.
(Rugnummer: 43. Aantal keer per jaar dat hij zijn briljante kapsel moet laten bijwerken.)

Daniel Hoelgaard is de joker van de ploeg. Geinig genoeg reed hij dan ook voor Team Joker vroeger. Hoe dan ook, samen met Pim mag hij het Franse circuit gaan trotseren. Deed dat vorig jaar heel aardig.
(Rugnummer: 77. Zijn gewicht in kilogram.)

Moreno Hofland is, uh, lead-out? Misschien dat hij zelf ook een paar keer top-15 kan sprinten als alles mee zit. Soms moet je een gokje wagen. Wel mijn minst goede renner denk ik, als het niks wordt verpats ik hem wel in de transferperiode.
(Rugnummer: 98. Kans in procenten dat hij geen enkele koers wint.)

Last but not least: AndrÚ Looij is een renner op het derde niveau die gaat rijden in het Aziatische circuit, maar op dat niveau wel een van de betere. Zoals de meeste mensen inmiddels weten is het ook belangrijk om daar goed te scoren, en dan heb je aan AndrÚ een heel goede. Hij kan vooral goed sprinten, dus is hij eigenlijk een beetje de geestelijke opvolger van de vertrokken Jakub Mareczko. Hopelijk zonder bij ieder viaduct te lossen.
(Rugnummer: 99. Het hoogste rugnummer voor de obscuurste renner.)
pi_184404157
Aangezien ik geen paintskills heb en na een zwaar trainingskamp te moe ben om een quasi-grappige tekst te schrijven, volgt hier een 'korte' teampresentatie van De derde week van Krachtwijk

quote:
De naamgever, maar niet de kopman, is Steven Kruijswijk. Steven heeft te kennen gegeven zich volledig op de Tour (en Vuelta) te richten. Ook in kleinere rittenkoersen zal hij voor de ereplaatsen gaan strijden.

Absolute kopman is Julian Alaphilippe, die vorig jaar ongekend aan het lolleren was. Uiteraard hoop ik op nog zo'n jaar en zal hij in het voorjaar en vele andere koersen punten gaan halen.

Vorig jaar miste ik een goede sprinter in mijn ploeg en dit jaar wilde ik daarom ook een topsprinter hebben en die heb ik gevonden in Caleb Ewan. Nog voor het seizoen begonnen is al 3 overwinningen binnen en dat gaan er nog vele meer worden!

Ik zocht ook renners die in andere rondes dan de Tour en Vuelta aan de slag gingen oor een klassement en kwam daarbij uit bij Fabio Aru en Sergio Henao. Aru zijn prestaties kunnen alleen maar beter worden na vorig jaar en Henao scoorde vorig jaar in dienst bij Sky al aardig. Dit jaar kunnen ze elkaar naar grote hoogtes spuwen als ploeggenoten, maar hoop vooral dat ze niet exact hetzelfde programma rijden :+

Voor het klassieke voorjaar heb ik Mike Teunissen en Nils Pollit binnengehaald. Teunissen zag Van Aert als kopman bij zijn ploeg komen, maar zal ook zelf voor zijn kans mogen gaan. Pollit brak vorig jaar soort van door in Parijs - Roubaix en bij Katusha zien ze hem als een raket vooruit gaan.

Naast Henao wist ik nog twee andere renners van vorig jaar aan mijn team te binden. Zowel Dries van Gestel als Eliot Lietaer hebben hun plekje gevonden in mijn brigade. Eliot was vorig jaar lang geblesseerd, maar laat nu goede waardes zijn bij de diverse fitheidstesten. Daardoor besloten om hem alsnog te contracteren.

Het helpt dat ÚÚn van zijn voormalig teamgenoten weg ging bij de ploeg, want Alex Kirsch mocht de ProTour in. Mijn Luxemburgse renner scoorde afgelopen jaar goed in enkele koersen en verdiende daarmee een plekje in mijn ploeg. Zijn andere voormalige teamgenoot Justin Jules scoorde echter nog beter en werd daarom in de eerste ronde voor wat wisselgeld al binnengehaald.

De rest van de ploeg wordt misschien als aanvulling gezien, maar ik zie het vooral als een lijstje van de hoop. Floris Gerts was een grote belofte, maar wist niet door te breken bij BMC en kwam bij Roompot niet verder dan een rijtje ereplaatsen. Nu bij het continentale Tarteletto - Isorex zal hij moeten hopen dat hij kan scoren bij de kleinere 2.1 koersen waar hij met zijn ploeg mag starten.

Hugo Houle rijdt bij Astana en ik hoop dat hij een aantal ereplaatsen scoor. Als laatste heb ik Josef Cerny bij de ploeg gehaald, waarvan ik hoop dat ik dronken was toen ik zijn resultaten bekijk. Veel van zijn scores komen namelijk uit .2 koersen waar we weinig aan hebben in dit spel. Ik hoop echter dat de promotie naar CCC hem goed doet en dat hij ook zal scoren in de .1 koersen!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 14 januari 2019 @ 23:11:59 #7
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_184407455
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2019 20:50 schreef franklop het volgende:
quasi-grappig
;(

Ik vond mezelf best komisch hier en daar. Maar ik heb een apart gevoel voor humor.
pi_184410140
Het volledige speelschema (speelronde 1 t/m 15):

Speelronde 1
Paniagua v Sch÷nbachers Rote Lanterne
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Schubbekutteveen Cycling Team
HellepieHullepie v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Texas Forever v De klap van Dumoulin
Hela Hola Ollie Naesen v Mani's kleuterklas
Team Ribbedebie v The PowerPuff Girls
Africa's Retirement Home v Sterf Niet Als Een Opportunist
De Gladiatoren v Bombazo Balarcˇn
Team Grinta powered by M. Ducrot v OpperDumoulist
De Roze Olifantjes v Tramhalte A12
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v R.EV.elatie van het seizoen
De derde week van Krachtwijk v Bob's Wolvenpak
Ooh wat een strontpot v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v heywoodu Pro Cycling
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Herberts Kastelenboek
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Showtimers Continentale IJzervreters

Speelronde 2
Hela Hola Ollie Naesen v Paniagua
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
HellepieHullepie v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Texas Forever v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De klap van Dumoulin v Ooh wat een strontpot
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De derde week van Krachtwijk
Schubbekutteveen Cycling Team v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Sch÷nbachers Rote Lanterne v De Roze Olifantjes
Showtimers Continentale IJzervreters v Team Grinta powered by M. Ducrot
Herberts Kastelenboek v De Gladiatoren
heywoodu Pro Cycling v Africa's Retirement Home
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Team Ribbedebie
Bob's Wolvenpak v Mani's kleuterklas
R.EV.elatie van het seizoen v The PowerPuff Girls
Tramhalte A12 v Sterf Niet Als Een Opportunist
OpperDumoulist v Bombazo Balarcˇn

Speelronde 3
Hela Hola Ollie Naesen v The PowerPuff Girls
Mani's kleuterklas v Sterf Niet Als Een Opportunist
Team Ribbedebie v Bombazo Balarcˇn
Africa's Retirement Home v OpperDumoulist
De Gladiatoren v Tramhalte A12
Team Grinta powered by M. Ducrot v R.EV.elatie van het seizoen
De Roze Olifantjes v Bob's Wolvenpak
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De derde week van Krachtwijk v heywoodu Pro Cycling
Ooh wat een strontpot v Herberts Kastelenboek
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Showtimers Continentale IJzervreters
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Schubbekutteveen Cycling Team
Paniagua v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De klap van Dumoulin
HellepieHullepie v Texas Forever

Speelronde 4
Texas Forever v Hela Hola Ollie Naesen
HellepieHullepie v De klap van Dumoulin
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Paniagua v Schubbekutteveen Cycling Team
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Showtimers Continentale IJzervreters
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Herberts Kastelenboek
Ooh wat een strontpot v heywoodu Pro Cycling
De derde week van Krachtwijk v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Bob's Wolvenpak
De Roze Olifantjes v R.EV.elatie van het seizoen
Team Grinta powered by M. Ducrot v Tramhalte A12
De Gladiatoren v OpperDumoulist
Africa's Retirement Home v Bombazo Balarcˇn
Team Ribbedebie v Sterf Niet Als Een Opportunist
Mani's kleuterklas v The PowerPuff Girls

Speelronde 5
Hela Hola Ollie Naesen v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Showtimers Continentale IJzervreters v Schubbekutteveen Cycling Team
Herberts Kastelenboek v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
heywoodu Pro Cycling v De klap van Dumoulin
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Texas Forever
Bob's Wolvenpak v HellepieHullepie
R.EV.elatie van het seizoen v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Tramhalte A12 v Paniagua
OpperDumoulist v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Bombazo Balarcˇn v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Sterf Niet Als Een Opportunist v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
The PowerPuff Girls v Ooh wat een strontpot
Mani's kleuterklas v De derde week van Krachtwijk
Team Ribbedebie v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Africa's Retirement Home v De Roze Olifantjes
De Gladiatoren v Team Grinta powered by M. Ducrot

Speelronde 6
De derde week van Krachtwijk v Hela Hola Ollie Naesen
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Ooh wat een strontpot
De Roze Olifantjes v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Team Grinta powered by M. Ducrot v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De Gladiatoren v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Africa's Retirement Home v Paniagua
Team Ribbedebie v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Mani's kleuterklas v HellepieHullepie
The PowerPuff Girls v Texas Forever
Sterf Niet Als Een Opportunist v De klap van Dumoulin
Bombazo Balarcˇn v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
OpperDumoulist v Schubbekutteveen Cycling Team
Tramhalte A12 v Sch÷nbachers Rote Lanterne
R.EV.elatie van het seizoen v Showtimers Continentale IJzervreters
Bob's Wolvenpak v Herberts Kastelenboek
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v heywoodu Pro Cycling

Speelronde 7
Herberts Kastelenboek v Hela Hola Ollie Naesen
Showtimers Continentale IJzervreters v heywoodu Pro Cycling
Sch÷nbachers Rote Lanterne v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Schubbekutteveen Cycling Team v Bob's Wolvenpak
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v R.EV.elatie van het seizoen
De klap van Dumoulin v Tramhalte A12
Texas Forever v OpperDumoulist
HellepieHullepie v Bombazo Balarcˇn
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Sterf Niet Als Een Opportunist
Paniagua v The PowerPuff Girls
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Mani's kleuterklas
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Team Ribbedebie
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Africa's Retirement Home
Ooh wat een strontpot v De Gladiatoren
De derde week van Krachtwijk v Team Grinta powered by M. Ducrot
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De Roze Olifantjes

Speelronde 8
Schubbekutteveen Cycling Team v Hela Hola Ollie Naesen
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Sch÷nbachers Rote Lanterne
De klap van Dumoulin v Showtimers Continentale IJzervreters
Texas Forever v Herberts Kastelenboek
HellepieHullepie v heywoodu Pro Cycling
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Paniagua v Bob's Wolvenpak
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v R.EV.elatie van het seizoen
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Tramhalte A12
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v OpperDumoulist
Ooh wat een strontpot v Bombazo Balarcˇn
De derde week van Krachtwijk v Sterf Niet Als Een Opportunist
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v The PowerPuff Girls
De Roze Olifantjes v Mani's kleuterklas
Team Grinta powered by M. Ducrot v Team Ribbedebie
De Gladiatoren v Africa's Retirement Home

Speelronde 9
Team Grinta powered by M. Ducrot v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De Roze Olifantjes v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De derde week van Krachtwijk v Ooh wat een strontpot
Hela Hola Ollie Naesen v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Bob's Wolvenpak v heywoodu Pro Cycling
R.EV.elatie van het seizoen v Herberts Kastelenboek
Tramhalte A12 v Showtimers Continentale IJzervreters
OpperDumoulist v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Bombazo Balarcˇn v Schubbekutteveen Cycling Team
Sterf Niet Als Een Opportunist v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
The PowerPuff Girls v De klap van Dumoulin
Mani's kleuterklas v Texas Forever
Team Ribbedebie v HellepieHullepie
Africa's Retirement Home v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De Gladiatoren v Paniagua

Speelronde 10
The PowerPuff Girls v Hela Hola Ollie Naesen
Sterf Niet Als Een Opportunist v Mani's kleuterklas
Bombazo Balarcˇn v Team Ribbedebie
OpperDumoulist v Africa's Retirement Home
Tramhalte A12 v De Gladiatoren
R.EV.elatie van het seizoen v Team Grinta powered by M. Ducrot
Bob's Wolvenpak v De Roze Olifantjes
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
heywoodu Pro Cycling v De derde week van Krachtwijk
Herberts Kastelenboek v Ooh wat een strontpot
Showtimers Continentale IJzervreters v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Schubbekutteveen Cycling Team v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Paniagua
De klap van Dumoulin v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Texas Forever v HellepieHullepie

Speelronde 11
Sterf Niet Als Een Opportunist v Hela Hola Ollie Naesen
Bombazo Balarcˇn v The PowerPuff Girls
OpperDumoulist v Mani's kleuterklas
Tramhalte A12 v Team Ribbedebie
R.EV.elatie van het seizoen v Africa's Retirement Home
Bob's Wolvenpak v De Gladiatoren
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Team Grinta powered by M. Ducrot
heywoodu Pro Cycling v De Roze Olifantjes
Herberts Kastelenboek v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Showtimers Continentale IJzervreters v De derde week van Krachtwijk
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Ooh wat een strontpot
Schubbekutteveen Cycling Team v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De klap van Dumoulin v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Texas Forever v Paniagua
HellepieHullepie v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains

Speelronde 12
Team Ribbedebie v Hela Hola Ollie Naesen
Mani's kleuterklas v Africa's Retirement Home
The PowerPuff Girls v De Gladiatoren
Sterf Niet Als Een Opportunist v Team Grinta powered by M. Ducrot
Bombazo Balarcˇn v De Roze Olifantjes
OpperDumoulist v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Tramhalte A12 v De derde week van Krachtwijk
R.EV.elatie van het seizoen v Ooh wat een strontpot
Bob's Wolvenpak v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
heywoodu Pro Cycling v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Herberts Kastelenboek v Paniagua
Showtimers Continentale IJzervreters v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Sch÷nbachers Rote Lanterne v HellepieHullepie
Schubbekutteveen Cycling Team v Texas Forever
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De klap van Dumoulin

Speelronde 13
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Hela Hola Ollie Naesen
Schubbekutteveen Cycling Team v Showtimers Continentale IJzervreters
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Herberts Kastelenboek
De klap van Dumoulin v heywoodu Pro Cycling
Texas Forever v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
HellepieHullepie v Bob's Wolvenpak
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v R.EV.elatie van het seizoen
Paniagua v Tramhalte A12
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v OpperDumoulist
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Bombazo Balarcˇn
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Sterf Niet Als Een Opportunist
Ooh wat een strontpot v The PowerPuff Girls
De derde week van Krachtwijk v Mani's kleuterklas
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Team Ribbedebie
De Roze Olifantjes v Africa's Retirement Home
Team Grinta powered by M. Ducrot v De Gladiatoren

Speelronde 14
Hela Hola Ollie Naesen v De derde week van Krachtwijk
Ooh wat een strontpot v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De Roze Olifantjes
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Team Grinta powered by M. Ducrot
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De Gladiatoren
Paniagua v Africa's Retirement Home
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Team Ribbedebie
HellepieHullepie v Mani's kleuterklas
Texas Forever v The PowerPuff Girls
De klap van Dumoulin v Sterf Niet Als Een Opportunist
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Bombazo Balarcˇn
Schubbekutteveen Cycling Team v OpperDumoulist
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Tramhalte A12
Showtimers Continentale IJzervreters v R.EV.elatie van het seizoen
Herberts Kastelenboek v Bob's Wolvenpak
heywoodu Pro Cycling v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis

Speelronde 15
Hela Hola Ollie Naesen v R.EV.elatie van het seizoen
Tramhalte A12 v Bob's Wolvenpak
OpperDumoulist v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Bombazo Balarcˇn v heywoodu Pro Cycling
Sterf Niet Als Een Opportunist v Herberts Kastelenboek
The PowerPuff Girls v Showtimers Continentale IJzervreters
Mani's kleuterklas v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Team Ribbedebie v Schubbekutteveen Cycling Team
Africa's Retirement Home v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De Gladiatoren v De klap van Dumoulin
Team Grinta powered by M. Ducrot v Texas Forever
De Roze Olifantjes v HellepieHullepie
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De derde week van Krachtwijk v Paniagua
Ooh wat een strontpot v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
pi_184410142
16 t/m 30:

Speelronde 16
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Hela Hola Ollie Naesen
Ooh wat een strontpot v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De derde week van Krachtwijk v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Paniagua
De Roze Olifantjes v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Team Grinta powered by M. Ducrot v HellepieHullepie
De Gladiatoren v Texas Forever
Africa's Retirement Home v De klap van Dumoulin
Team Ribbedebie v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Mani's kleuterklas v Schubbekutteveen Cycling Team
The PowerPuff Girls v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Sterf Niet Als Een Opportunist v Showtimers Continentale IJzervreters
Bombazo Balarcˇn v Herberts Kastelenboek
OpperDumoulist v heywoodu Pro Cycling
Tramhalte A12 v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
R.EV.elatie van het seizoen v Bob's Wolvenpak

Speelronde 17
Paniagua v Hela Hola Ollie Naesen
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v HellepieHullepie
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Texas Forever
Ooh wat een strontpot v De klap van Dumoulin
De derde week van Krachtwijk v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Schubbekutteveen Cycling Team
De Roze Olifantjes v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Team Grinta powered by M. Ducrot v Showtimers Continentale IJzervreters
De Gladiatoren v Herberts Kastelenboek
Africa's Retirement Home v heywoodu Pro Cycling
Team Ribbedebie v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Mani's kleuterklas v Bob's Wolvenpak
The PowerPuff Girls v R.EV.elatie van het seizoen
Sterf Niet Als Een Opportunist v Tramhalte A12
Bombazo Balarcˇn v OpperDumoulist

Speelronde 18
Team Grinta powered by M. Ducrot v Hela Hola Ollie Naesen
De Gladiatoren v De Roze Olifantjes
Africa's Retirement Home v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Team Ribbedebie v De derde week van Krachtwijk
Mani's kleuterklas v Ooh wat een strontpot
The PowerPuff Girls v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Sterf Niet Als Een Opportunist v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Bombazo Balarcˇn v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
OpperDumoulist v Paniagua
Tramhalte A12 v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
R.EV.elatie van het seizoen v HellepieHullepie
Bob's Wolvenpak v Texas Forever
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De klap van Dumoulin
heywoodu Pro Cycling v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Herberts Kastelenboek v Schubbekutteveen Cycling Team
Showtimers Continentale IJzervreters v Sch÷nbachers Rote Lanterne

Speelronde 19
Hela Hola Ollie Naesen v Showtimers Continentale IJzervreters
Herberts Kastelenboek v Sch÷nbachers Rote Lanterne
heywoodu Pro Cycling v Schubbekutteveen Cycling Team
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Bob's Wolvenpak v De klap van Dumoulin
R.EV.elatie van het seizoen v Texas Forever
Tramhalte A12 v HellepieHullepie
OpperDumoulist v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Bombazo Balarcˇn v Paniagua
Sterf Niet Als Een Opportunist v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
The PowerPuff Girls v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Mani's kleuterklas v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Team Ribbedebie v Ooh wat een strontpot
Africa's Retirement Home v De derde week van Krachtwijk
De Gladiatoren v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Team Grinta powered by M. Ducrot v De Roze Olifantjes

Speelronde 20
Hela Hola Ollie Naesen v Sterf Niet Als Een Opportunist
The PowerPuff Girls v Bombazo Balarcˇn
Mani's kleuterklas v OpperDumoulist
Team Ribbedebie v Tramhalte A12
Africa's Retirement Home v R.EV.elatie van het seizoen
De Gladiatoren v Bob's Wolvenpak
Team Grinta powered by M. Ducrot v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De Roze Olifantjes v heywoodu Pro Cycling
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Herberts Kastelenboek
De derde week van Krachtwijk v Showtimers Continentale IJzervreters
Ooh wat een strontpot v Sch÷nbachers Rote Lanterne
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Schubbekutteveen Cycling Team
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De klap van Dumoulin
Paniagua v Texas Forever
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v HellepieHullepie

Speelronde 21
Hela Hola Ollie Naesen v Bob's Wolvenpak
R.EV.elatie van het seizoen v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Tramhalte A12 v heywoodu Pro Cycling
OpperDumoulist v Herberts Kastelenboek
Bombazo Balarcˇn v Showtimers Continentale IJzervreters
Sterf Niet Als Een Opportunist v Sch÷nbachers Rote Lanterne
The PowerPuff Girls v Schubbekutteveen Cycling Team
Mani's kleuterklas v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Team Ribbedebie v De klap van Dumoulin
Africa's Retirement Home v Texas Forever
De Gladiatoren v HellepieHullepie
Team Grinta powered by M. Ducrot v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De Roze Olifantjes v Paniagua
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De derde week van Krachtwijk v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Ooh wat een strontpot v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM

Speelronde 22
Hela Hola Ollie Naesen v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De derde week van Krachtwijk v De Roze Olifantjes
Ooh wat een strontpot v Team Grinta powered by M. Ducrot
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De Gladiatoren
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Africa's Retirement Home
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Team Ribbedebie
Paniagua v Mani's kleuterklas
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v The PowerPuff Girls
HellepieHullepie v Sterf Niet Als Een Opportunist
Texas Forever v Bombazo Balarcˇn
De klap van Dumoulin v OpperDumoulist
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Tramhalte A12
Schubbekutteveen Cycling Team v R.EV.elatie van het seizoen
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Bob's Wolvenpak
Showtimers Continentale IJzervreters v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Herberts Kastelenboek v heywoodu Pro Cycling

Speelronde 23
De Gladiatoren v Hela Hola Ollie Naesen
Africa's Retirement Home v Team Grinta powered by M. Ducrot
Team Ribbedebie v De Roze Olifantjes
Mani's kleuterklas v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
The PowerPuff Girls v De derde week van Krachtwijk
Sterf Niet Als Een Opportunist v Ooh wat een strontpot
Bombazo Balarcˇn v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
OpperDumoulist v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Tramhalte A12 v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
R.EV.elatie van het seizoen v Paniagua
Bob's Wolvenpak v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v HellepieHullepie
heywoodu Pro Cycling v Texas Forever
Herberts Kastelenboek v De klap van Dumoulin
Showtimers Continentale IJzervreters v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Schubbekutteveen Cycling Team

Speelronde 24
Showtimers Continentale IJzervreters v Hela Hola Ollie Naesen
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Herberts Kastelenboek
Schubbekutteveen Cycling Team v heywoodu Pro Cycling
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De klap van Dumoulin v Bob's Wolvenpak
Texas Forever v R.EV.elatie van het seizoen
HellepieHullepie v Tramhalte A12
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v OpperDumoulist
Paniagua v Bombazo Balarcˇn
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Sterf Niet Als Een Opportunist
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v The PowerPuff Girls
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Mani's kleuterklas
Ooh wat een strontpot v Team Ribbedebie
De derde week van Krachtwijk v Africa's Retirement Home
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De Gladiatoren
De Roze Olifantjes v Team Grinta powered by M. Ducrot

Speelronde 25
Hela Hola Ollie Naesen v OpperDumoulist
Bombazo Balarcˇn v Tramhalte A12
Sterf Niet Als Een Opportunist v R.EV.elatie van het seizoen
The PowerPuff Girls v Bob's Wolvenpak
Mani's kleuterklas v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Team Ribbedebie v heywoodu Pro Cycling
Africa's Retirement Home v Herberts Kastelenboek
De Gladiatoren v Showtimers Continentale IJzervreters
Team Grinta powered by M. Ducrot v Sch÷nbachers Rote Lanterne
De Roze Olifantjes v Schubbekutteveen Cycling Team
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De derde week van Krachtwijk v De klap van Dumoulin
Ooh wat een strontpot v Texas Forever
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v HellepieHullepie
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Paniagua

Speelronde 26
R.EV.elatie van het seizoen v Hela Hola Ollie Naesen
Bob's Wolvenpak v Tramhalte A12
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v OpperDumoulist
heywoodu Pro Cycling v Bombazo Balarcˇn
Herberts Kastelenboek v Sterf Niet Als Een Opportunist
Showtimers Continentale IJzervreters v The PowerPuff Girls
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Mani's kleuterklas
Schubbekutteveen Cycling Team v Team Ribbedebie
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Africa's Retirement Home
De klap van Dumoulin v De Gladiatoren
Texas Forever v Team Grinta powered by M. Ducrot
HellepieHullepie v De Roze Olifantjes
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Paniagua v De derde week van Krachtwijk
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Ooh wat een strontpot
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM

Speelronde 27
Bob's Wolvenpak v Hela Hola Ollie Naesen
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v R.EV.elatie van het seizoen
heywoodu Pro Cycling v Tramhalte A12
Herberts Kastelenboek v OpperDumoulist
Showtimers Continentale IJzervreters v Bombazo Balarcˇn
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Sterf Niet Als Een Opportunist
Schubbekutteveen Cycling Team v The PowerPuff Girls
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Mani's kleuterklas
De klap van Dumoulin v Team Ribbedebie
Texas Forever v Africa's Retirement Home
HellepieHullepie v De Gladiatoren
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Team Grinta powered by M. Ducrot
Paniagua v De Roze Olifantjes
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De derde week van Krachtwijk
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Ooh wat een strontpot

Speelronde 28
Hela Hola Ollie Naesen v Africa's Retirement Home
De Gladiatoren v Team Ribbedebie
Team Grinta powered by M. Ducrot v Mani's kleuterklas
De Roze Olifantjes v The PowerPuff Girls
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Sterf Niet Als Een Opportunist
De derde week van Krachtwijk v Bombazo Balarcˇn
Ooh wat een strontpot v OpperDumoulist
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Tramhalte A12
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v R.EV.elatie van het seizoen
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Bob's Wolvenpak
Paniagua v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v heywoodu Pro Cycling
HellepieHullepie v Herberts Kastelenboek
Texas Forever v Showtimers Continentale IJzervreters
De klap van Dumoulin v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Schubbekutteveen Cycling Team

Speelronde 29
Hela Hola Ollie Naesen v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Paniagua v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
HellepieHullepie v Ooh wat een strontpot
Texas Forever v De derde week van Krachtwijk
De klap van Dumoulin v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De Roze Olifantjes
Schubbekutteveen Cycling Team v Team Grinta powered by M. Ducrot
Sch÷nbachers Rote Lanterne v De Gladiatoren
Showtimers Continentale IJzervreters v Africa's Retirement Home
Herberts Kastelenboek v Team Ribbedebie
heywoodu Pro Cycling v Mani's kleuterklas
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v The PowerPuff Girls
Bob's Wolvenpak v Sterf Niet Als Een Opportunist
R.EV.elatie van het seizoen v Bombazo Balarcˇn
Tramhalte A12 v OpperDumoulist

Speelronde 30
HellepieHullepie v Hela Hola Ollie Naesen
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Texas Forever
Paniagua v De klap van Dumoulin
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Schubbekutteveen Cycling Team
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Ooh wat een strontpot v Showtimers Continentale IJzervreters
De derde week van Krachtwijk v Herberts Kastelenboek
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v heywoodu Pro Cycling
De Roze Olifantjes v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Team Grinta powered by M. Ducrot v Bob's Wolvenpak
De Gladiatoren v R.EV.elatie van het seizoen
Africa's Retirement Home v Tramhalte A12
Team Ribbedebie v OpperDumoulist
Mani's kleuterklas v Bombazo Balarcˇn
The PowerPuff Girls v Sterf Niet Als Een Opportunist
pi_184410146
31 t/m 45:

Speelronde 31
Team Grinta powered by M. Ducrot v Bombazo Balarcˇn
De Gladiatoren v Sterf Niet Als Een Opportunist
Africa's Retirement Home v The PowerPuff Girls
Team Ribbedebie v Mani's kleuterklas
De klap van Dumoulin v Hela Hola Ollie Naesen
Texas Forever v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
HellepieHullepie v Schubbekutteveen Cycling Team
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Paniagua v Showtimers Continentale IJzervreters
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Herberts Kastelenboek
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v heywoodu Pro Cycling
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Ooh wat een strontpot v Bob's Wolvenpak
De derde week van Krachtwijk v R.EV.elatie van het seizoen
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Tramhalte A12
De Roze Olifantjes v OpperDumoulist

Speelronde 32
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Hela Hola Ollie Naesen
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Ooh wat een strontpot v Paniagua
De derde week van Krachtwijk v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v HellepieHullepie
De Roze Olifantjes v Texas Forever
Team Grinta powered by M. Ducrot v De klap van Dumoulin
De Gladiatoren v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Africa's Retirement Home v Schubbekutteveen Cycling Team
Team Ribbedebie v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Mani's kleuterklas v Showtimers Continentale IJzervreters
The PowerPuff Girls v Herberts Kastelenboek
Sterf Niet Als Een Opportunist v heywoodu Pro Cycling
Bombazo Balarcˇn v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
OpperDumoulist v Bob's Wolvenpak
Tramhalte A12 v R.EV.elatie van het seizoen

Speelronde 33
Hela Hola Ollie Naesen v De Roze Olifantjes
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Team Grinta powered by M. Ducrot
De derde week van Krachtwijk v De Gladiatoren
Ooh wat een strontpot v Africa's Retirement Home
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Team Ribbedebie
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Mani's kleuterklas
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v The PowerPuff Girls
Paniagua v Sterf Niet Als Een Opportunist
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Bombazo Balarcˇn
HellepieHullepie v OpperDumoulist
Texas Forever v Tramhalte A12
De klap van Dumoulin v R.EV.elatie van het seizoen
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Bob's Wolvenpak
Schubbekutteveen Cycling Team v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Sch÷nbachers Rote Lanterne v heywoodu Pro Cycling
Showtimers Continentale IJzervreters v Herberts Kastelenboek

Speelronde 34
Hela Hola Ollie Naesen v heywoodu Pro Cycling
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Herberts Kastelenboek
Bob's Wolvenpak v Showtimers Continentale IJzervreters
R.EV.elatie van het seizoen v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Tramhalte A12 v Schubbekutteveen Cycling Team
OpperDumoulist v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Bombazo Balarcˇn v De klap van Dumoulin
Sterf Niet Als Een Opportunist v Texas Forever
The PowerPuff Girls v HellepieHullepie
Mani's kleuterklas v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Team Ribbedebie v Paniagua
Africa's Retirement Home v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De Gladiatoren v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Team Grinta powered by M. Ducrot v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De Roze Olifantjes v Ooh wat een strontpot
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De derde week van Krachtwijk

Speelronde 35
Hela Hola Ollie Naesen v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Paniagua v Ooh wat een strontpot
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De derde week van Krachtwijk
HellepieHullepie v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Texas Forever v De Roze Olifantjes
De klap van Dumoulin v Team Grinta powered by M. Ducrot
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v De Gladiatoren
Schubbekutteveen Cycling Team v Africa's Retirement Home
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Team Ribbedebie
Showtimers Continentale IJzervreters v Mani's kleuterklas
Herberts Kastelenboek v The PowerPuff Girls
heywoodu Pro Cycling v Sterf Niet Als Een Opportunist
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Bombazo Balarcˇn
Bob's Wolvenpak v OpperDumoulist
R.EV.elatie van het seizoen v Tramhalte A12

Speelronde 36
Bombazo Balarcˇn v Hela Hola Ollie Naesen
OpperDumoulist v Sterf Niet Als Een Opportunist
Tramhalte A12 v The PowerPuff Girls
R.EV.elatie van het seizoen v Mani's kleuterklas
Bob's Wolvenpak v Team Ribbedebie
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Africa's Retirement Home
heywoodu Pro Cycling v De Gladiatoren
Herberts Kastelenboek v Team Grinta powered by M. Ducrot
Showtimers Continentale IJzervreters v De Roze Olifantjes
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Schubbekutteveen Cycling Team v De derde week van Krachtwijk
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Ooh wat een strontpot
De klap van Dumoulin v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Texas Forever v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
HellepieHullepie v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Paniagua

Speelronde 37
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Paniagua
Schubbekutteveen Cycling Team v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v HellepieHullepie
De klap van Dumoulin v Texas Forever
Mani's kleuterklas v Hela Hola Ollie Naesen
The PowerPuff Girls v Team Ribbedebie
Sterf Niet Als Een Opportunist v Africa's Retirement Home
Bombazo Balarcˇn v De Gladiatoren
OpperDumoulist v Team Grinta powered by M. Ducrot
Tramhalte A12 v De Roze Olifantjes
R.EV.elatie van het seizoen v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Bob's Wolvenpak v De derde week van Krachtwijk
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Ooh wat een strontpot
heywoodu Pro Cycling v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Herberts Kastelenboek v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Showtimers Continentale IJzervreters v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht

Speelronde 38
De Roze Olifantjes v Hela Hola Ollie Naesen
Team Grinta powered by M. Ducrot v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De Gladiatoren v De derde week van Krachtwijk
Africa's Retirement Home v Ooh wat een strontpot
Team Ribbedebie v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Mani's kleuterklas v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
The PowerPuff Girls v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Sterf Niet Als Een Opportunist v Paniagua
Bombazo Balarcˇn v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
OpperDumoulist v HellepieHullepie
Tramhalte A12 v Texas Forever
R.EV.elatie van het seizoen v De klap van Dumoulin
Bob's Wolvenpak v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Schubbekutteveen Cycling Team
heywoodu Pro Cycling v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Herberts Kastelenboek v Showtimers Continentale IJzervreters

Speelronde 39
Hela Hola Ollie Naesen v De Gladiatoren
Team Grinta powered by M. Ducrot v Africa's Retirement Home
De Roze Olifantjes v Team Ribbedebie
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Mani's kleuterklas
De derde week van Krachtwijk v The PowerPuff Girls
Ooh wat een strontpot v Sterf Niet Als Een Opportunist
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Bombazo Balarcˇn
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v OpperDumoulist
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Tramhalte A12
Paniagua v R.EV.elatie van het seizoen
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Bob's Wolvenpak
HellepieHullepie v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Texas Forever v heywoodu Pro Cycling
De klap van Dumoulin v Herberts Kastelenboek
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Showtimers Continentale IJzervreters
Schubbekutteveen Cycling Team v Sch÷nbachers Rote Lanterne

Speelronde 40
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Team Grinta powered by M. Ducrot
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De Roze Olifantjes
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Ooh wat een strontpot v De derde week van Krachtwijk
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Hela Hola Ollie Naesen
heywoodu Pro Cycling v Bob's Wolvenpak
Herberts Kastelenboek v R.EV.elatie van het seizoen
Showtimers Continentale IJzervreters v Tramhalte A12
Sch÷nbachers Rote Lanterne v OpperDumoulist
Schubbekutteveen Cycling Team v Bombazo Balarcˇn
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Sterf Niet Als Een Opportunist
De klap van Dumoulin v The PowerPuff Girls
Texas Forever v Mani's kleuterklas
HellepieHullepie v Team Ribbedebie
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Africa's Retirement Home
Paniagua v De Gladiatoren

Speelronde 41
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Hela Hola Ollie Naesen
De Roze Olifantjes v De derde week van Krachtwijk
Team Grinta powered by M. Ducrot v Ooh wat een strontpot
De Gladiatoren v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Africa's Retirement Home v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Team Ribbedebie v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Mani's kleuterklas v Paniagua
The PowerPuff Girls v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Sterf Niet Als Een Opportunist v HellepieHullepie
Bombazo Balarcˇn v Texas Forever
OpperDumoulist v De klap van Dumoulin
Tramhalte A12 v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
R.EV.elatie van het seizoen v Schubbekutteveen Cycling Team
Bob's Wolvenpak v Sch÷nbachers Rote Lanterne
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Showtimers Continentale IJzervreters
heywoodu Pro Cycling v Herberts Kastelenboek

Speelronde 42
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Hela Hola Ollie Naesen
Paniagua v HellepieHullepie
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Texas Forever
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De klap van Dumoulin
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Ooh wat een strontpot v Schubbekutteveen Cycling Team
De derde week van Krachtwijk v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Showtimers Continentale IJzervreters
De Roze Olifantjes v Herberts Kastelenboek
Team Grinta powered by M. Ducrot v heywoodu Pro Cycling
De Gladiatoren v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Africa's Retirement Home v Bob's Wolvenpak
Team Ribbedebie v R.EV.elatie van het seizoen
Mani's kleuterklas v Tramhalte A12
The PowerPuff Girls v OpperDumoulist
Sterf Niet Als Een Opportunist v Bombazo Balarcˇn

Speelronde 43
Hela Hola Ollie Naesen v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Ooh wat een strontpot
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De derde week van Krachtwijk
Paniagua v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De Roze Olifantjes
HellepieHullepie v Team Grinta powered by M. Ducrot
Texas Forever v De Gladiatoren
De klap van Dumoulin v Africa's Retirement Home
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Team Ribbedebie
Schubbekutteveen Cycling Team v Mani's kleuterklas
Sch÷nbachers Rote Lanterne v The PowerPuff Girls
Showtimers Continentale IJzervreters v Sterf Niet Als Een Opportunist
Herberts Kastelenboek v Bombazo Balarcˇn
heywoodu Pro Cycling v OpperDumoulist
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Tramhalte A12
Bob's Wolvenpak v R.EV.elatie van het seizoen

Speelronde 44
Bombazo Balarcˇn v Team Grinta powered by M. Ducrot
Sterf Niet Als Een Opportunist v De Gladiatoren
The PowerPuff Girls v Africa's Retirement Home
Mani's kleuterklas v Team Ribbedebie
Hela Hola Ollie Naesen v De klap van Dumoulin
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Texas Forever
Schubbekutteveen Cycling Team v HellepieHullepie
Sch÷nbachers Rote Lanterne v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Showtimers Continentale IJzervreters v Paniagua
Herberts Kastelenboek v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
heywoodu Pro Cycling v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Bob's Wolvenpak v Ooh wat een strontpot
R.EV.elatie van het seizoen v De derde week van Krachtwijk
Tramhalte A12 v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
OpperDumoulist v De Roze Olifantjes

Speelronde 45
Hela Hola Ollie Naesen v Tramhalte A12
OpperDumoulist v R.EV.elatie van het seizoen
Bombazo Balarcˇn v Bob's Wolvenpak
Sterf Niet Als Een Opportunist v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
The PowerPuff Girls v heywoodu Pro Cycling
Mani's kleuterklas v Herberts Kastelenboek
Team Ribbedebie v Showtimers Continentale IJzervreters
Africa's Retirement Home v Sch÷nbachers Rote Lanterne
De Gladiatoren v Schubbekutteveen Cycling Team
Team Grinta powered by M. Ducrot v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
De Roze Olifantjes v De klap van Dumoulin
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Texas Forever
De derde week van Krachtwijk v HellepieHullepie
Ooh wat een strontpot v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Paniagua
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
pi_184410151
46 t/m 60:

Speelronde 46
Showtimers Continentale IJzervreters v OpperDumoulist
Herberts Kastelenboek v Tramhalte A12
heywoodu Pro Cycling v R.EV.elatie van het seizoen
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Bob's Wolvenpak
Hela Hola Ollie Naesen v Ooh wat een strontpot
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De derde week van Krachtwijk
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De Roze Olifantjes
Paniagua v Team Grinta powered by M. Ducrot
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v De Gladiatoren
HellepieHullepie v Africa's Retirement Home
Texas Forever v Team Ribbedebie
De klap van Dumoulin v Mani's kleuterklas
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v The PowerPuff Girls
Schubbekutteveen Cycling Team v Sterf Niet Als Een Opportunist
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Bombazo Balarcˇn

Speelronde 47
OpperDumoulist v Showtimers Continentale IJzervreters
Tramhalte A12 v Herberts Kastelenboek
R.EV.elatie van het seizoen v heywoodu Pro Cycling
Bob's Wolvenpak v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Ooh wat een strontpot v Hela Hola Ollie Naesen
De derde week van Krachtwijk v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
De Roze Olifantjes v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Team Grinta powered by M. Ducrot v Paniagua
De Gladiatoren v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Africa's Retirement Home v HellepieHullepie
Team Ribbedebie v Texas Forever
Mani's kleuterklas v De klap van Dumoulin
The PowerPuff Girls v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Sterf Niet Als Een Opportunist v Schubbekutteveen Cycling Team
Bombazo Balarcˇn v Sch÷nbachers Rote Lanterne

Speelronde 48
Hela Hola Ollie Naesen v Texas Forever
De klap van Dumoulin v HellepieHullepie
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Schubbekutteveen Cycling Team v Paniagua
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Showtimers Continentale IJzervreters v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Herberts Kastelenboek v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
heywoodu Pro Cycling v Ooh wat een strontpot
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De derde week van Krachtwijk
Bob's Wolvenpak v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
R.EV.elatie van het seizoen v De Roze Olifantjes
Tramhalte A12 v Team Grinta powered by M. Ducrot
OpperDumoulist v De Gladiatoren
Bombazo Balarcˇn v Africa's Retirement Home
Sterf Niet Als Een Opportunist v Team Ribbedebie
The PowerPuff Girls v Mani's kleuterklas

Speelronde 49
Hela Hola Ollie Naesen v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
HellepieHullepie v Paniagua
Texas Forever v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De klap van Dumoulin v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Schubbekutteveen Cycling Team v Ooh wat een strontpot
Sch÷nbachers Rote Lanterne v De derde week van Krachtwijk
Showtimers Continentale IJzervreters v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Herberts Kastelenboek v De Roze Olifantjes
heywoodu Pro Cycling v Team Grinta powered by M. Ducrot
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De Gladiatoren
Bob's Wolvenpak v Africa's Retirement Home
R.EV.elatie van het seizoen v Team Ribbedebie
Tramhalte A12 v Mani's kleuterklas
OpperDumoulist v The PowerPuff Girls
Bombazo Balarcˇn v Sterf Niet Als Een Opportunist

Speelronde 50
Hela Hola Ollie Naesen v Herberts Kastelenboek
heywoodu Pro Cycling v Showtimers Continentale IJzervreters
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Bob's Wolvenpak v Schubbekutteveen Cycling Team
R.EV.elatie van het seizoen v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Tramhalte A12 v De klap van Dumoulin
OpperDumoulist v Texas Forever
Bombazo Balarcˇn v HellepieHullepie
Sterf Niet Als Een Opportunist v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
The PowerPuff Girls v Paniagua
Mani's kleuterklas v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Team Ribbedebie v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Africa's Retirement Home v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
De Gladiatoren v Ooh wat een strontpot
Team Grinta powered by M. Ducrot v De derde week van Krachtwijk
De Roze Olifantjes v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld

Speelronde 51
Hela Hola Ollie Naesen v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Schubbekutteveen Cycling Team v De klap van Dumoulin
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Texas Forever
Showtimers Continentale IJzervreters v HellepieHullepie
Herberts Kastelenboek v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
heywoodu Pro Cycling v Paniagua
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Bob's Wolvenpak v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
R.EV.elatie van het seizoen v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Tramhalte A12 v Ooh wat een strontpot
OpperDumoulist v De derde week van Krachtwijk
Bombazo Balarcˇn v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Sterf Niet Als Een Opportunist v De Roze Olifantjes
The PowerPuff Girls v Team Grinta powered by M. Ducrot
Mani's kleuterklas v De Gladiatoren
Team Ribbedebie v Africa's Retirement Home

Speelronde 52
Hela Hola Ollie Naesen v Bombazo Balarcˇn
Sterf Niet Als Een Opportunist v OpperDumoulist
The PowerPuff Girls v Tramhalte A12
Mani's kleuterklas v R.EV.elatie van het seizoen
Team Ribbedebie v Bob's Wolvenpak
Africa's Retirement Home v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
De Gladiatoren v heywoodu Pro Cycling
Team Grinta powered by M. Ducrot v Herberts Kastelenboek
De Roze Olifantjes v Showtimers Continentale IJzervreters
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Sch÷nbachers Rote Lanterne
De derde week van Krachtwijk v Schubbekutteveen Cycling Team
Ooh wat een strontpot v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v De klap van Dumoulin
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Texas Forever
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v HellepieHullepie
Paniagua v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains

Speelronde 53
Hela Hola Ollie Naesen v Schubbekutteveen Cycling Team
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Showtimers Continentale IJzervreters v De klap van Dumoulin
Herberts Kastelenboek v Texas Forever
heywoodu Pro Cycling v HellepieHullepie
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Bob's Wolvenpak v Paniagua
R.EV.elatie van het seizoen v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Tramhalte A12 v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
OpperDumoulist v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Bombazo Balarcˇn v Ooh wat een strontpot
Sterf Niet Als Een Opportunist v De derde week van Krachtwijk
The PowerPuff Girls v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Mani's kleuterklas v De Roze Olifantjes
Team Ribbedebie v Team Grinta powered by M. Ducrot
Africa's Retirement Home v De Gladiatoren

Speelronde 54
Africa's Retirement Home v Hela Hola Ollie Naesen
Team Ribbedebie v De Gladiatoren
Mani's kleuterklas v Team Grinta powered by M. Ducrot
The PowerPuff Girls v De Roze Olifantjes
Sterf Niet Als Een Opportunist v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
Bombazo Balarcˇn v De derde week van Krachtwijk
OpperDumoulist v Ooh wat een strontpot
Tramhalte A12 v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
R.EV.elatie van het seizoen v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Bob's Wolvenpak v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Paniagua
heywoodu Pro Cycling v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Herberts Kastelenboek v HellepieHullepie
Showtimers Continentale IJzervreters v Texas Forever
Sch÷nbachers Rote Lanterne v De klap van Dumoulin
Schubbekutteveen Cycling Team v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat

Speelronde 55
Hela Hola Ollie Naesen v Team Grinta powered by M. Ducrot
De Roze Olifantjes v De Gladiatoren
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Africa's Retirement Home
De derde week van Krachtwijk v Team Ribbedebie
Ooh wat een strontpot v Mani's kleuterklas
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v The PowerPuff Girls
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Sterf Niet Als Een Opportunist
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Bombazo Balarcˇn
Paniagua v OpperDumoulist
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Tramhalte A12
HellepieHullepie v R.EV.elatie van het seizoen
Texas Forever v Bob's Wolvenpak
De klap van Dumoulin v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v heywoodu Pro Cycling
Schubbekutteveen Cycling Team v Herberts Kastelenboek
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Showtimers Continentale IJzervreters

Speelronde 56
Hela Hola Ollie Naesen v Team Ribbedebie
Africa's Retirement Home v Mani's kleuterklas
De Gladiatoren v The PowerPuff Girls
Team Grinta powered by M. Ducrot v Sterf Niet Als Een Opportunist
De Roze Olifantjes v Bombazo Balarcˇn
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v OpperDumoulist
De derde week van Krachtwijk v Tramhalte A12
Ooh wat een strontpot v R.EV.elatie van het seizoen
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Bob's Wolvenpak
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v heywoodu Pro Cycling
Paniagua v Herberts Kastelenboek
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Showtimers Continentale IJzervreters
HellepieHullepie v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Texas Forever v Schubbekutteveen Cycling Team
De klap van Dumoulin v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat

Speelronde 57
Hela Hola Ollie Naesen v HellepieHullepie
Texas Forever v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
De klap van Dumoulin v Paniagua
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht
Schubbekutteveen Cycling Team v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Sch÷nbachers Rote Lanterne v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Showtimers Continentale IJzervreters v Ooh wat een strontpot
Herberts Kastelenboek v De derde week van Krachtwijk
heywoodu Pro Cycling v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v De Roze Olifantjes
Bob's Wolvenpak v Team Grinta powered by M. Ducrot
R.EV.elatie van het seizoen v De Gladiatoren
Tramhalte A12 v Africa's Retirement Home
OpperDumoulist v Team Ribbedebie
Bombazo Balarcˇn v Mani's kleuterklas
Sterf Niet Als Een Opportunist v The PowerPuff Girls

Speelronde 58
heywoodu Pro Cycling v Hela Hola Ollie Naesen
Herberts Kastelenboek v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Showtimers Continentale IJzervreters v Bob's Wolvenpak
Sch÷nbachers Rote Lanterne v R.EV.elatie van het seizoen
Schubbekutteveen Cycling Team v Tramhalte A12
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v OpperDumoulist
De klap van Dumoulin v Bombazo Balarcˇn
Texas Forever v Sterf Niet Als Een Opportunist
HellepieHullepie v The PowerPuff Girls
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Mani's kleuterklas
Paniagua v Team Ribbedebie
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Africa's Retirement Home
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v De Gladiatoren
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v Team Grinta powered by M. Ducrot
Ooh wat een strontpot v De Roze Olifantjes
De derde week van Krachtwijk v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld

Speelronde 59
OpperDumoulist v Hela Hola Ollie Naesen
Tramhalte A12 v Bombazo Balarcˇn
R.EV.elatie van het seizoen v Sterf Niet Als Een Opportunist
Bob's Wolvenpak v The PowerPuff Girls
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Mani's kleuterklas
heywoodu Pro Cycling v Team Ribbedebie
Herberts Kastelenboek v Africa's Retirement Home
Showtimers Continentale IJzervreters v De Gladiatoren
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Team Grinta powered by M. Ducrot
Schubbekutteveen Cycling Team v De Roze Olifantjes
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
De klap van Dumoulin v De derde week van Krachtwijk
Texas Forever v Ooh wat een strontpot
HellepieHullepie v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
Paniagua v Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht

Speelronde 60
Tramhalte A12 v Hela Hola Ollie Naesen
R.EV.elatie van het seizoen v OpperDumoulist
Bob's Wolvenpak v Bombazo Balarcˇn
De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis v Sterf Niet Als Een Opportunist
heywoodu Pro Cycling v The PowerPuff Girls
Herberts Kastelenboek v Mani's kleuterklas
Showtimers Continentale IJzervreters v Team Ribbedebie
Sch÷nbachers Rote Lanterne v Africa's Retirement Home
Schubbekutteveen Cycling Team v De Gladiatoren
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Team Grinta powered by M. Ducrot
De klap van Dumoulin v De Roze Olifantjes
Texas Forever v Les enfants du soleil powered by TonZonneveld
HellepieHullepie v De derde week van Krachtwijk
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Ooh wat een strontpot
Paniagua v AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Flying Dutchmen & Outlaw Vikings
pi_184410152
61 t/m 62:

Speelronde 61
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v Hela Hola Ollie Naesen
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Paniagua
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains
Ooh wat een strontpot v HellepieHullepie
De derde week van Krachtwijk v Texas Forever
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v De klap van Dumoulin
De Roze Olifantjes v Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat
Team Grinta powered by M. Ducrot v Schubbekutteveen Cycling Team
De Gladiatoren v Sch÷nbachers Rote Lanterne
Africa's Retirement Home v Showtimers Continentale IJzervreters
Team Ribbedebie v Herberts Kastelenboek
Mani's kleuterklas v heywoodu Pro Cycling
The PowerPuff Girls v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Sterf Niet Als Een Opportunist v Bob's Wolvenpak
Bombazo Balarcˇn v R.EV.elatie van het seizoen
OpperDumoulist v Tramhalte A12

Speelronde 62
Bitumineuze Voegvullingsmassa powered by Renaat v Hela Hola Ollie Naesen
De klap van Dumoulin v Schubbekutteveen Cycling Team
Texas Forever v Sch÷nbachers Rote Lanterne
HellepieHullepie v Showtimers Continentale IJzervreters
WC De lollerende medicijnmannen empowered by RUSADA marginal gains v Herberts Kastelenboek
Paniagua v heywoodu Pro Cycling
Wielerclub de FanatasTiesje Patattenjacht v De voormalige keelgrijpers, sponsored by A Lewis
Flying Dutchmen & Outlaw Vikings v Bob's Wolvenpak
AMGEN Tour of Frass empowered with SRAM v R.EV.elatie van het seizoen
Ooh wat een strontpot v Tramhalte A12
De derde week van Krachtwijk v OpperDumoulist
Les enfants du soleil powered by TonZonneveld v Bombazo Balarcˇn
De Roze Olifantjes v Sterf Niet Als Een Opportunist
Team Grinta powered by M. Ducrot v The PowerPuff Girls
De Gladiatoren v Mani's kleuterklas
Africa's Retirement Home v Team Ribbedebie
pi_184410655
Ewan begint alvast met een nette 23e plaats
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_184410696
Strakhov die voor Wim naar een 15e plaats sprint :')
pi_184410798
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:11 schreef franklop het volgende:
Ewan begint alvast met een nette 23e plaats
Lol, zelfs Sutterlin is nog sneller als 20e
Eh, amico. C'e Sabata. Hai chiuso 8)
  dinsdag 15 januari 2019 @ 07:35:42 #18
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_184410825
Heywoodu gelijk met volle mep voor Viviani en ik ga naarstig op zoek naar een witte vlag
  dinsdag 15 januari 2019 @ 07:43:24 #19
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_184410894
Gibbons stelt niet teleur. :)
  dinsdag 15 januari 2019 @ 07:55:24 #20
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184410981
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:11 schreef franklop het volgende:
Ewan begint alvast met een nette 23e plaats
Een pyrrusoverwinning met vriend Bauhaus voorlopig. Gaat spannend worden deze ronde.
pi_184411011
Mareczkootje kwam van heel ver voor P3, die pakt er nog wel een paar dit jaar.
  dinsdag 15 januari 2019 @ 08:00:38 #22
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184411023
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:59 schreef Wuwwa het volgende:
Mareczkootje kwam van heel ver voor P3, die pakt er nog wel een paar dit jaar.
Beter laten ze Sajnok keer sprinten. Maar inderdaad, Mareczko maakte een betere indruk dan ik had verwacht.

[ Bericht 0% gewijzigd door Immerdebestebob op 15-01-2019 08:16:10 ]
pi_184411026
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 07:55 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Een pyrrusoverwinning met vriend Bauhaus voorlopig. Gaat spannend worden deze ronde.
zal Alaphilippe nodig gaan hebben in ArgentiniŰ denk ik
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 15 januari 2019 @ 08:12:55 #24
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_184411118
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 08:00 schreef franklop het volgende:

[..]

zal Alaphilippe nodig gaan hebben in ArgentiniŰ denk ik
Die telt niet mee voor de eerste ronde. Sowieso zouden Hodeg en Barbero daar aardig moeten kunnen sprokkelen.
pi_184411150
Wahlscheid en Mclay pakken de eerste puntjes voor mij. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')