Mijn patentbloem wordt altijd mega plakkerig terwijl ik andere een bal zie maken Die van Geen kant plakt heb ik allemaal deeg aan mijn hand plakken. Wat doe ik verkeerd baas?quote:Op donderdag 27 december 2018 15:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Patentbloem, nergens écht goed voor.
elke keer een beetje bloem bijkneden tot het niet meer plaktquote:Op donderdag 27 december 2018 16:01 schreef Argo het volgende:
[..]
Mijn patentbloem wordt altijd mega plakkerig terwijl ik andere een bal zie maken Die van Geen kant plakt heb ik allemaal deeg aan mijn hand plakken. Wat doe ik verkeerd baas?
Als je bijvoorbeeld brood maakt is dit zeker niet aan te raden.quote:Op donderdag 27 december 2018 16:14 schreef bonke het volgende:
[..]
elke keer een beetje bloem bijkneden tot het niet meer plakt
Teveel waterquote:Op donderdag 27 december 2018 16:01 schreef Argo het volgende:
[..]
Mijn patentbloem wordt altijd mega plakkerig terwijl ik andere een bal zie maken Die van Geen kant plakt heb ik allemaal deeg aan mijn hand plakken. Wat doe ik verkeerd baas?
Voor cake en taart waar je kapsel maakt kan je beter half bloem, half maizena gebruiken, wordt het kruimeliger en minder sterk vanquote:Op donderdag 27 december 2018 16:03 schreef Sorella het volgende:
Patentbloem gebruik ik voor cake, taart en pannenkoeken etc., in ieder geval niet voor deeg wat gekneed moet worden.
Misschien kan het wel, geen idee eigenlijk.
Wat oor deeg wil je maken? Voor pasta zou ik geen water maar ei gebruikenquote:Op donderdag 27 december 2018 18:06 schreef Argo het volgende:
[..]
Bedankt morgen weer proberen! Deeg maken vind ik lastig.
https://www.justonecookbook.com/udon-noodles/quote:Op donderdag 27 december 2018 18:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat oor deeg wil je maken? Voor pasta zou ik geen water maar ei gebruiken
Als een soort sneeuwster (cake/taart) texture ?quote:Op donderdag 27 december 2018 16:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Voor cake en taart waar je kapsel maakt kan je beter half bloem, half maizena gebruiken, wordt het kruimeliger en minder sterk van
Je weet dat je het jezelf hiermee niet makkelijk maakt? Dit is hoge school van het noedels makenquote:Op donderdag 27 december 2018 18:37 schreef Argo het volgende:
[..]
https://www.justonecookbook.com/udon-noodles/
Jaquote:Op donderdag 27 december 2018 19:22 schreef Sorella het volgende:
[..]
Als een soort sneeuwster (cake/taart) texture ?
In het filmpje doet ze het vrij makkelijk. Ik krijg gewoon geen goeie deeg.quote:Op donderdag 27 december 2018 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je weet dat je het jezelf hiermee niet makkelijk maakt? Dit is hoge school van het noedels maken
Ja, dat lijkt altijd gemakkelijker dan het isquote:Op donderdag 27 december 2018 20:43 schreef Argo het volgende:
[..]
In het filmpje doet ze het vrij makkelijk. Ik krijg gewoon geen goeie deeg.
Maar zelfs water met beetje deeg mengen kan dus zo lastig zijn? Hmm ik wil het wel leren op zich....quote:Op donderdag 27 december 2018 20:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, dat lijkt altijd gemakkelijker dan het is
Veel oefenen.quote:Op donderdag 27 december 2018 20:46 schreef Argo het volgende:
[..]
Maar zelfs water met beetje deeg mengen kan dus zo lastig zijn? Hmm ik wil het wel leren op zich....
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |