abonnement Unibet Coolblue
pi_183927239
Als je niet weet wat ontspannen is dan weet je ook niet waar je wel heen wilt.
Emigreer...als je van een rijk gevuld leven houdt...in vrijheid.
pi_184135039
Phenibut kan heel behulpzaam en rustgevend zijn indien goed en verantwoordelijk gebruikt. Een dosis van 2 gram geeft me een heerlijke rust in mijn hoofd, maakt me productief, en ik slaap heerlijk die nacht. Wat betreft doseringen, begin laag. 1 gram bijvoorbeeld. Het verschilt per persoon hoeveel je nodig hebt.

Het 2e punt is inderdaad dat het nogal verslavend is zoals hier ook al is aangehaald. Daarom nooit meer dan 2 dagen per week gebruiken, en eens in de 4 tot 6 weken een week helemaal niet als "reset". Dan zit je wel veilig.

Het probleem met dit spul is dat het je dusdanig goed laat voelen dat de verleiding om "nog 1 dag extra" te gebruiken heel sterk is. Geef hier NOOIT aan toe want voor je het weet gebruik je elke dag en ben je verslaafd. Als je weet dat je niet sterk genoeg in je schoenen staat om hier aan te voldoen: niet aan beginnen.

Ik heb zelf ervaring met verslaving aan dat spul, het afbouwen vergt enorm veel discipline. Ondertussen zijn de dagelijkse klachten van depressie, angst, lusteloosheid een stukje erger dan je gewend bent. Daar bovenop maakt het ook moeilijker om in slaap te komen en blijven. Het is dus niet niks. Maar 1 "troost": in tegenstelling tot wat anderen zeggen is het gebruik en de onwenning lichamelijk niet schadelijk. Mentaal is echter een ander verhaal...

Mocht je het gaan gebruiken, pas goed op. Mijn eerste keuze zou een psychiater zijn om te kijken of die geschikte medicatie heeft, voor zover je dat al niet doet. Laat je echter GEEN benzodiazepinen voorschrijven voor langer dan een week of 2. Deze zijn nog veel gevaarlijker.

Succes!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')