Langdurig gebruik van hetzelfde vet, kruimels in het vet en te hoge temperatuurquote:Op dinsdag 8 januari 2019 22:14 schreef Mortaxx het volgende:
Welke drie factoren zorgen ervoor dat de kwaliteit van frituurvet achteruit gaat
Verandert de smaak van het vet van vind ikquote:Op dinsdag 8 januari 2019 23:15 schreef Mortaxx het volgende:
Nee je hoeft het niet toe te lichten maar vaak gebruiken vind ik wat vaag. Waarom leidt vaak gebruiken tot achteruitgang
Temperatuur (oftewel verhitting) is ook goed
bakproduct en verhitting hebben we nu al hčquote:Op dinsdag 8 januari 2019 23:22 schreef SideEffect het volgende:
En kruimels die in het vet blijven liggen worden telkens meegebakken waardoor ze verbranden waardoor je frituurvet er ranzig uit gaat zien
Als je het topic een beetje door leest, dan zie je dat iedereen de puntentelling in het topic aanpast.quote:
Waarschijnlijk heb je dat zelf laten doen omdat mensen vroeger zaten te janken dat het lastig zoeken was met mycroftquote:
Skatepark in Arnhem, denk ik dat je bedoeld, maar ik keur het goedquote:Op donderdag 10 januari 2019 01:07 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Concertzaal Paradiso, Amsterdam
Woningen Sint Vituskerk, Bussum
Skatepark, Enschede
Madeiraquote:Op donderdag 10 januari 2019 01:28 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Sympathiek
Port en Portugal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar een van hun eilanden is de naamgever van een andere soort drank. Hoe heet dat eiland (en de drank)?
Jazekerquote:
Nee het klopt hoor. Gewoon lekker vaag omschreven.quote:Op vrijdag 11 januari 2019 12:06 schreef HPLC het volgende:
[..]
Ja, maar had het idee dat dat te voor de hand liggend zou zijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |