abonnement Unibet Coolblue
pi_183773821
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2018 17:38 schreef Helsinki het volgende:
Hier soms wel actief en soms ook niet. Maar heb nog verlof en vind dat ik het dan nog best rustig aan mag doen :).

Pfff, ik pas m'n gewone broeken nog steeds niet. Sterker nog: 'normale' broeken in de winkel gaan gewoon niet over m'n heupen of dicht. Heb dan ook nog steeds wel een babybuik, ondanks dat het nu bijna 3 maanden geleden is. Erg frusterend.. toch maar weer een positiebroek kopen?! (Die zitten ook niet helemaal goed meer. Zit net tussen twee maten in.)
Ik zou nog even volhouden met de broeken die je hebt, want echt; je lijf verandert zo snel. Ik pas nu weer in het merendeel van mn eigen broeken, maar die zaten 3 weken terug ook nog niet goed. Zou zonde zijn om voor een maand een broek aan te schaffen. En als je dat toch wil doen; mamalicious heeft “after birth” broeken. Niet met zo’n band als een positiebroek, maar wel met een hoge, flexibele taille!
pi_183773979
PKM morgen word banaan 1! Wat is het jaar snel gegaan zeg! O+ alvast gefeliciteerd *O*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 11% gewijzigd door BellaaElisa op 16-12-2018 22:02:02 ]
pi_183774287
Pkm ohhh klinkt toch als een heel gezellige dag en al 1 jaar mnohhh ! Geen baby meer :o

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Helsinki hier ook tas matennin.. net nét niet in m’n oude broeken, maar zwangerschapsbroeken zitten te ruim... heb 1 hele fijne legging en leef voornamelijk nog in m’n jogging verder :+
Heb wel hele goeie shapewear waardoor ik wel wat jurkjes weer ‘leuk’ aankan; dus die zal ik straks naar het werk wel vaker aanhebben tot mijn broeken weer wat beter zitten ;)
Idd vind het ook zonde om nu nieuwe broeken te kopen tbh :@
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183775851
quote:
1s.gif Op zondag 16 december 2018 21:22 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
PKM, foei, ik grinnikte Günther wakker! :D :') En precies zoals je schrijft inderdaad hier ook zo :Y

Gefeliciteerd alvast en ik ga je hier missen joh! Lieve Banaan vaak net een stapje verder dan de mijne, maar verder altijd zoveel herkenbaarheid: over het slapen, het voeden, het altijd, elke dag bij elkaar zijn.. Tot over een paar weken bij de dreumesjes! :W O+ :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_183778561
Pkm, je voormalige flens, banaan, nu al een jaar! Gefeliciteerd!

Baby’s :') Om drie uur een piep, een huil. Stilte. Ah, lekker nog even verder slapen. Tien over drie: serious pieps. Flesje maken. Pompidom. Terug naar boven: baby slaapt :')

Dan ga je natuurlijk niet zélf slapen, maar fokken, want ‘niets zo irritant als nét zelf slapen en er dan weer uit moeten en ze komt toch zo’. Twintig minuten van je slaap en je leven verspillen en dan toch maar gaan slapen. Lukt niet. Aaah, lukt toch, wat heerlijk, ikgazolekkernogeveneenuurtje... *bwaaaaaaaaaaaah :'( ‘ (Phi, niet ik)

Dus 4.20 alsnog een fles (een andere uiteraard, die eerste kon ik dus precies weggooien) en nu ligt zij gezellig te jodelen en ik lig, voortschrijdend inzicht jawel 8-), weer te fokken.
pi_183778987
Gefeliciteerd Pkm met je grote, kleine baby dreumes. :D
Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad gisteren. En je schoonmoeder, ach. Valt nog wel mee toch? Ik heb hier al ergere verhalen gelezen. Kan wel de kriebels opleveren maar soms willen mensen raad geven zonder dat je daar om vraagt of nodig hebt. :)
Tot over een paar dagen (!) in het dreumestopic! :W

Jentin: hoe is je ‘nacht’ nog verlopen? Alsnog kunnen slapen?
Ik ken het gevoel: wel-niet-wel-niet-wel-niet wakker. :') Wat gaat ze doen!? :?
Hier was Z. gisteren keurig rond 20:00 gaan slapen, wordt ze 20:45 weer wakker. Even gezellig gespeeld en toen wel slapen tot 21:30. :')
Sliep ik net een half uur, komt ze weer om 23:00. Slaap ik weer net, komt ze 23:45. Heel irritant want je komt net in je diepe slaap en je wordt 3 x zo moe wakker. }:|
Al met al heeft ze daarna wel geslapen tot 5:00. Joechei! *O* en ze slaapt sindsdien weer.

En geen idee wat te doen met de verjaardag donderdag. Man werkt, zoon heeft school tot 14:00, avond kerstdiner dus even zien of er wat leuks is.
Zaterdag ‘grote’ feest. Al had man het erover pas ‘s avonds wat te doen. Slaat nergens op want dan slaapt baby vanaf uur of 20:00 dus valt er niets te vieren met haar aanwezigheid. :')
pi_183779173
Helsinki, bij mij duurde het wel wat langer dan drie maanden voordat ik mijn oude broeken weer aan kon. Rokjes en jurkjes gingen beter, maar broeken kreeg ik niet dicht. Gun jezelf wat tijd, drie maanden is echt niet lang! En de kans is ook aanwezig dat je lichaam blijvend anders is dan voorheen natuurlijk. Goede tip van Sillie trouwens over de afteer birth broeken, dat had ik wel eerder willen weten! Ik zou het zelf trouwens niet zonde van mijn geld vinden om een broek te kopen die wellicht een 'tussenbroek' is, maar waardoor ik wel lekkerder in mijn vel zit.

PKM, gefeliciteerd *O* *O*

M had gisteren een drukke dag, waardoor er overdag zeer weinig as geslapen. Ik vermoed dat ze vannacht dacht dat het dutjestijd was ipv midden in de nacht, want tussen 22.00 en 01.00 was ze klaarwakker. Uiteindelijk heb ik het avondritueel maar weer opnieuw gedaan en is ze gaan liggen. En nu slaapt ze nog steeds! En mijn oudste ook! Op dit soort dagen ben ik erg blij met mijn nieuwe koffieapparaat :D
pi_183779197
Van harte PKM :* klinkt ook als een gezellige dag gister!

Jentin :D herkenbaar! Nog wel weer kunnen slapen na je foksessie?

Wij lagen er met zijn allen om 22.00uur in. Ik maakte de afspraak met Jip dat hij om 02.00 uur wakker mocht worden en nu blijkt dat hij best prima kan klokkijken. Het werd 01.58 :+ lekker wat kunnen slapen dus! Daarna heb ik natuurlijk liggen fokken tot 03.00 :') kwam hij weer rond 05.00 uur en nu net ging de wekker dus moeten we er uit. Maar als ik deze nacht nou vaker zou hebben dan zou dat best prima zijn O+
pi_183779214
PKM, gefeliciteerd met je grote kleine man! *O*

Aure, het viel me al op dat je al vroeg actief was geweest bij Pokémon :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 17 december 2018 @ 07:45:23 #60
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_183779249
Pkm gefeliciteerd! Dat hij alweer een jaar is joh :o

Helsinki, wat al meer gezegd werd: geef het nog even tijd! Is wel een irritante fase hoor, ik herken het ook wel. Ik begin nu met 4 maanden pp wat meer oude broeken te passen (nog niet alles) en ik zit nog aan de skinny kant van het spectrum en mag in mn handjes knijpen met mn buik. Volgens mij duurde het bij mn vorige twee ook wel een maand of 6 voordat het echt weer lekker zat.

Dat wakker worden als je net in een diepe slaap valt is zo irritant ja }:|

Das misschien het enige voordeel van het slaapritme van Olivampier :') als je elk uur wakker wordt, kun je tenminste niet uit een diepe slaap gewekt worden! *O*
pi_183779328
Gefeliciteerd PKM O+ *O*
Make your own kind of music.
pi_183779498
Gefeliciteerd PKM! *O*

Haha klokkijkende Jip :D Casper heeft tussen 02:45 en 04:00 lopen spoken. Ik heb nog lopen candy crushen ( :')) tot 23:45 en mijn wekker ging om 06:00 weer. Dus deels eigen schuld dat ik nu moe ben :O

Wat betreft broeken, daar paste ik door eigen schuld vrij laat weer in. Maar ik ben inmiddels wel een stuk meer afgevallen en heb vandaag een broek aan wat ik al jaaaaren niet meer aan kon.
pi_183779512
Gefeliciteerd pkm *O*

Broer is gisteren naar Amerika gevlogen maar door de dichte mist daar zijn aansluiting gemist. Die vond het maar wat gezellig dat zijn zusje om 4 uur s'ochtends kon appen :') . Verder weer om de 2,5 uur een voeding dus niks nieuws. Ooit heeft hij 10 dagen redelijk doorgeslapen.

Hier was van de week schoonmoeder die tegen de baby van 4 maanden zei dat hij zich niet zo aan moest stellen en niet zo moest piepen. Ik blijf bij mijn beslissing dat ze niet op gaat passen :{w .
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_183779524
Oh en sommige schoonmoeders :{w. Hier een die zich amper bemoeit met de opvoeding. Ze krijgt het wel bijna wekelijks voor elkaar dat hij overdag een dut van een uur of 3 in eigen bed doet. Maar hoe ze dat voor elkaar krijgt weet ik nog steeds niet :N
pi_183779597
Pkm gefeliciteerd met je mooie Banaan! w/ Besef je het je al dat hij nu echt 1 is? Ik ga je ook enorm missen hier, tot bij de dreumesen! Morgen :+
pi_183779609
Mijn schoonmoeder is goud waard O+ Maar wel tot vervelens aan toe van ‘lamaarhuilenisgoedvoordelongetjes’ en ook stellig overtuigd van het gegeven dat baby’s van een maand of twee hun ouders manipuleren. Oh ja, en Phi heeft de verkeerde roepnaam, repeat x 100.
Ik kan inmiddels heel goed deze smiley nadoen: ‘ :Y ‘ en ga dan doorrrrrr met me laten manipuleren en huilende baby’s troosten enzo :Y)

Aure, nachtfokboks O+

Venco, wat een avond zo. De ergernis, grenzeloos echt.
pi_183779628
En al die gekke wakkere baby's midden in de nacht. Ik sluit me er ook bij aan: Kees is al weken elke nacht ergens zo'n 2 uur wakker }:| Hij is dan ook in een gekke bui. Niet heel ontevreden, maar ook niet echt blij. Huilt dus ook niet lang, maar geeft wel elke 5 minuten ofzo even een kreetje. Vannacht was hij 3 uur wakker, en ik dus ook al die tijd :O
pi_183779658
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 08:36 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Oh en sommige schoonmoeders :{w. Hier een die zich amper bemoeit met de opvoeding. Ze krijgt het wel bijna wekelijks voor elkaar dat hij overdag een dut van een uur of 3 in eigen bed doet. Maar hoe ze dat voor elkaar krijgt weet ik nog steeds niet :N
Ze verveeld hem tot slaap. :Y :+
Mijn schoonmoeder past wekelijks 2 keer op en Z. slaapt daar ook goed (thuis ook overdag) maar dan wel samen met haar op de bank of samen in bed. Dat lukt mij niet. :D
Ze ligt altijd in haar bedje.
pi_183779700
PKM, gefeliciteerd met je lieve dreumesBanaan! O+
pi_183779947
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 08:50 schreef Jentin het volgende:
Mijn schoonmoeder is goud waard O+ Maar wel tot vervelens aan toe van ‘lamaarhuilenisgoedvoordelongetjes’ en ook stellig overtuigd van het gegeven dat baby’s van een maand of twee hun ouders manipuleren. Oh ja, en Phi heeft de verkeerde roepnaam, repeat x 100.
Ik kan inmiddels heel goed deze smiley nadoen: ‘ :Y ‘ en ga dan doorrrrrr met me laten manipuleren en huilende baby’s troosten enzo :Y)

Aure, nachtfokboks O+

Venco, wat een avond zo. De ergernis, grenzeloos echt.
De mijne ook hoor. Ze heeft weleens haar momentjes maar die hebben we allemaal weleens. :P
Ze kookt ook heerlijk dus regelmatig neem ik een familiemenu mee wanneer ik Z. na mijn middagdienst kom ophalen. :9
  maandag 17 december 2018 @ 09:38:34 #71
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183779987
Mijn schoonmoeder heeft zelf nog een kind van 11, dus zoveel zien we haar niet. Ze is aardig enzo, maar heel naïef en van opvoeden heeft ze nog nooit gehoord. Een 11-jarige energiedrankjes geven vind ik bijvoorbeeld niet normaal :')

Maar mijn moeder daarentegen. Kraamverzorgster geweest en een heerlijke softy, ze zou baby's nooit laten huilen of lopen verkondigen dat ze kunnen manipuleren en door moeten slapen met zoveel weken. O+

Meestal als we een oppas nodig hebben gaan ze dus naar mijn ouders :P en dat is maar heel weinig. Oudste kan makkelijk alleen blijven natuurlijk, ik werk niet en als ik iets vergeet bij de winkel of iets anders moet doen (wat niet lang zal duren) past oudste ook wel op de baby.
pi_183779989
pkm, gefeliciteerd! Wat gaat dat eerste jaar toch snel he..

Wij waren in Nederland dit weekend, en gister rond slapenstijd teruggereden. Ging prima. Ben een beetje moe van mijn ouders, mijn zusje heeft een baby net zo oud als O, en die slaapt het klokje rond, doet drie goede dutjes per dag en speelt rustig zelf in de box. Mijn ouders geven me het gevoel dat het mijn schuld is dat O het anders doet. ‘Haal hem nu eens van de borst af’. ‘Als je hem meer regelmaat zou bieden, zou hij ook beter slapen’. Joh, elke 2 uur naar bed vind ik best veel regelmaat. En soms moet grote broer wat, ja, dan moet O maar even wachten. Lijkt me logisch. Dat samen met een uitbarsting van mijn kinderloze zusje dat de kinderen teveel aandacht kregen maakt dat ik uitkijk naar kerst.
pi_183780354
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 09:38 schreef Jagärtrut het volgende:
pkm, gefeliciteerd! Wat gaat dat eerste jaar toch snel he..

Wij waren in Nederland dit weekend, en gister rond slapenstijd teruggereden. Ging prima. Ben een beetje moe van mijn ouders, mijn zusje heeft een baby net zo oud als O, en die slaapt het klokje rond, doet drie goede dutjes per dag en speelt rustig zelf in de box. Mijn ouders geven me het gevoel dat het mijn schuld is dat O het anders doet. ‘Haal hem nu eens van de borst af’. ‘Als je hem meer regelmaat zou bieden, zou hij ook beter slapen’. Joh, elke 2 uur naar bed vind ik best veel regelmaat. En soms moet grote broer wat, ja, dan moet O maar even wachten. Lijkt me logisch. Dat samen met een uitbarsting van mijn kinderloze zusje dat de kinderen teveel aandacht kregen maakt dat ik uitkijk naar kerst.
Je laatste zin klinkt cynisch. Wat gaan jullie met Kerst doen? :)

Irritant, die vergelijkingen en zeker ten nadele van jullie en je zoon.
Hoe gaat het inmiddels met de nachten? Hoe helpt de slaapcoach?
En dat zusje van je. :X Hoe oud is ze dat ze klaagt vanwege de aandacht?
Mijn zus, ook kinderloos, heeft toen A. nog kleiner was, ook tegenover mij en zelfs een kennis (die ook mijn ouders kent) geklaagd dat mijn moeder alleen praat over haar kleinzoon en alleen oog voor hem heeft.
Echt niet leuk, zulke jaloerse, kinderachtige reacties.

Wij kiezen er dit jaar bewust voor niet met de kinderen naar mijn ouders te gaan met de Kerst tijdens cadeautjes en gourmet.
Mijn zoon is altijd all over the place en vindt het lastig zich keurig afzijdig te houden. :P
Zoals mijn moeder en zus ergens wel verwachten. Regels en tradities op exact de juiste manier. 2 jaar terug heeft zelfs mijn broertje gezegd dat mijn zoon irritant was. }:|
Gek hè, een 3 jarige die alle cadeautjes wilt uitpakken en overal bovenop wilt zitten i.p.v. armpjes over elkaar aan de kant gaan.
De sfeer wordt er niet beter op. Hij heeft aan die kant ook geen neefjes op nichtjes dus enige kind (nu dan met zusje) tussen volwassenen die alles op een bepaalde manier willen.

Wie zien wel wat we doen. Moet leuk zijn voor de kleintjes ook. Ik pas mij wel aan. :)
pi_183780466
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2018 09:38 schreef SacreCoeur het volgende:
Mijn schoonmoeder heeft zelf nog een kind van 11, dus zoveel zien we haar niet. Ze is aardig enzo, maar heel naïef en van opvoeden heeft ze nog nooit gehoord. Een 11-jarige energiedrankjes geven vind ik bijvoorbeeld niet normaal :')


Dussss, jouw oudste is net zo oud als je schoonzusje? :D
Hoe oud is je schoonmoeder dan en je partner? :)
  maandag 17 december 2018 @ 10:34:11 #75
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183780598
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2018 10:26 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dussss, jouw oudste is net zo oud als je schoonzusje? :D
Hoe oud is je schoonmoeder dan en je partner? :)
Mijn oudste is halfjaar ouder dan haar oom :P mijn zwager dus eigenlijk.

Schoonmoeder wordt donderdag 49, mijn vriend & ik zijn even oud 29.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')