Jup.. maar ook maar 1.9 gr vet.. tegenover 2.5gr in appelvezel..quote:
Maar om 55 gr vezels binnen te krijgen moet je dus 5,5 porties Brinta binnen stouwen, zit je dus aan 10 gr vet id est meer vet.quote:Op vrijdag 23 november 2018 18:20 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Jup.. maar ook maar 1.9 gr vet.. tegenover 2.5gr in appelvezel..
Die nog steeds te duur zijn trouwens..
In mn ninjaedit schreef ik al: 35gr brinta per portie.. kilo voor 2,60,- (kan goedkoper, vast ook duurder)
Die gassen krijg je sowieso bij meer vezels. Gaat ook weer over als je darmen eraan gewend zijnquote:Op vrijdag 23 november 2018 15:37 schreef KaleOssan het volgende:
Allemaal dingen die nog goorder zijn dan het andere.
1.Roggebrood (goorste wat er bestaat)
2.havermout (wat is deze derrie?)
3.Bonen. (dat is wel opzich oke, maar moet je borden vol van eten?) + het creerd gassen
Zit nu te lezen kikker ertwen zitten er ook veel in. Falafel vind ik wel lekker.
Maar omdat nou elke dag te gaan eten?
Ik geloof je... (ga het niet narekenen want daar ben ik veul te slecht in.. te weinig appelvezels gegeten vroeger)quote:Op vrijdag 23 november 2018 18:25 schreef devlinmr het volgende:
[..]
Maar om 55 gr vezels binnen te krijgen moet je dus 5,5 porties Brinta binnen stouwen, zit je dus aan 10 gr vet id est meer vet.
Zelfde geldt voor de prijs per gr vezel
#rekentoetsquote:Op vrijdag 23 november 2018 18:36 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Ik geloof je... (ga het niet narekenen want daar ben ik veul te slecht in.. te weinig appelvezels gegeten vroeger)
#dyscalculie.. Al hadden ze daar in mijn tijd nog nimmer van gehoord..quote:
Pap is gewoon niet lekkerquote:Op vrijdag 23 november 2018 18:03 schreef Zolderkamer het volgende:
Wat is er mis met Brinta? (en dan niet die fancy zooi maar gewoon de ouderwetse) Goedkoper ga je niet vinden volgens mij.. scheppie lichte basterdsuiker of stroop er door.. en klaar..
En als je geen zin in Brinta hebt dan maak je het toch en ga je ermee vissen.. Dan eet je ook nog gevarieerd..
Als je het "pap" noemt niet nee..quote:
Blijft een smerige structuur in je mondquote:Op zondag 25 november 2018 00:38 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Je kunt havermout wel lekkerder maken
Snuf kaneel met appel, net appeltaart en voor de extra vezels een schepje lijnzaad
Of met een schepje koekkruiden
Of een met cacaopoeder en kokosschilfers
De mogelijkheden zijn eindeloos...
Verder: overgaan op volkoren producten zoals rijst en pasta
En denk eens aan smoothies
Lekker smeuïg!quote:Op dinsdag 27 november 2018 17:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blijft een smerige structuur in je mond
Volkorenpasta is echt ranzigquote:Op zondag 25 november 2018 00:38 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Je kunt havermout wel lekkerder maken
Snuf kaneel met appel, net appeltaart en voor de extra vezels een schepje lijnzaad
Of met een schepje koekkruiden
Of een met cacaopoeder en kokosschilfers
De mogelijkheden zijn eindeloos...
Verder: overgaan op volkoren producten zoals rijst en pasta
En denk eens aan smoothies
Brinta met een handje Rozijnenquote:Op vrijdag 23 november 2018 18:03 schreef Zolderkamer het volgende:
Wat is er mis met Brinta? (en dan niet die fancy zooi maar gewoon de ouderwetse) Goedkoper ga je niet vinden volgens mij.. scheppie lichte basterdsuiker of stroop er door.. en klaar..
En als je geen zin in Brinta hebt dan maak je het toch en ga je ermee vissen.. Dan eet je ook nog gevarieerd..
Als je het alleen zo eet wel ja, maar ik had het laatst i.c.m. boursin cuisine, broccoli, pijnboompitjes en wat geraspte kaas en dat vond ik prima te doenquote:
QFTquote:
Kun je als je dat lekker vind ook prima eten met "gewone" pasta. Dat wordt echt niet lekkerder door die pasta.quote:Op donderdag 29 november 2018 09:49 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Als je het alleen zo eet wel ja, maar ik had het laatst i.c.m. boursin cuisine, broccoli, pijnboompitjes en wat geraspte kaas en dat vond ik prima te doen
Ja, maar TS vraagt om goedkope manieren om vezels binnen te krijgenquote:Op donderdag 29 november 2018 16:16 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kun je als je dat lekker vind ook prima eten met "gewone" pasta. Dat wordt echt niet lekkerder door die pasta.
Heb nog nooit volorenpasta gezien van Delcocco of Barilla. Alleen van Grand'Italia en Honig. Zal niet zonder reden zijn
Deze bestaan zeker wel. Integrale heet het daar vaker. Heb het wel eens meegenomen uit Italië. Ik moet wel toegeven dat als ik toch pasta maak, ik vaak "gewone" pasta gebruik of zelf maak. De Cecco* is het overigens.quote:Op donderdag 29 november 2018 16:16 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kun je als je dat lekker vind ook prima eten met "gewone" pasta. Dat wordt echt niet lekkerder door die pasta.
Heb nog nooit volorenpasta gezien van Delcocco of Barilla. Alleen van Grand'Italia en Honig. Zal niet zonder reden zijn
Het zal allicht bestaan, zegt nog niks nou over hoe vaak het wordt gegeten.quote:Op donderdag 29 november 2018 18:32 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Deze bestaan zeker wel. Integrale heet het daar vaker. Heb het wel eens meegenomen uit Italië. Ik moet wel toegeven dat als ik toch pasta maak, ik vaak "gewone" pasta gebruik of zelf maak. De Cecco* is het overigens.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |