abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_182826766
registreer om deze reclame te verbergen
Ok, ik heb het echt gehad met dit zielig gedoe. We leven in West-Europa waar we bepaalde tradities vieren en waar we al eeuwenlang een cultuur in stand houden en wat voor vele kinderen een feest is!

Ik stoor me dan ook aan het feit dat bepaalde groeperingen 'Zwarte Piet' als racistisch beschouwen bij Sinterklaas. Weet je? Misschien is diegene die hier zo over denkt zelf wel racistisch? Want hoe ziek ben je als het nog maar in je hoofd op komt om een feest van kinderen te gaan verstoren door je politiek en links getint gedachtengoed?

Als het nog niet genoeg was, gaat die zelfde groepering of ras (laat ons het maar zo noemen) nu ook ons Kerstfeest aanvallen.
We mogen volgens 'HEN' niet meer over 'kerst' praten want dit is niet passend bij HUN traditie, op een Belgische televisiezender werd zelfs het woord 'stigmatiserend' in de mond genomen. Wel dan heb ik maar 1 zin 'ROT DAN OP EN VAL VERDER NIEMAND LASTIG MET JE GELEUTER!'

Ik heb het echt wel gehad met dit soort oninteressante linkse kleuters, ga wat klagen tegen je boom ofzo maar laat er de wereld mee met rust!
Vanaf vandaag spreek ik niet meer over 'suikerfeest' maar over 'diabetesdag', want ik vind dat dit beter klinkt en beter de naam dekt!
Hallon, lekker burgers flippen voor de kost. groetjes einzeinz
pi_182826867
Zeg alsjeblieft dat dit op feestboek hep gestaan?
Op zondag 13 januari 2019 00:42 schreef haags_kwartiertje het volgende:waar wij zijn is het een FEEstje
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')