Er konden dit seizoen al 3 speldjes tegelijk gewonnen worden.quote:Op woensdag 7 november 2018 20:31 schreef franklop het volgende:
Al 4 speldjes uitgedeeld dit seizoen? Ook een record denk ik
Ja ok, maar toen werden het er 2. Daarbuiten zijn er nog 2 uitgedeeld.quote:Op woensdag 7 november 2018 20:32 schreef ReplaR het volgende:
[..]
Er konden dit seizoen al 3 speldjes tegelijk gewonnen worden.
Hoedja afquote:
Brendanquote:Op dinsdag 13 november 2018 18:58 schreef franklop het volgende:
Wie is er teruggekomen? Heb niet echt tijd om terug te kijken
Ik had dus per ongeluk via google de winnaar gezien dacht ik.quote:
Ze proeven ondertussen ook al he. Wss was het qua smaak dan echt exceptioneelquote:Op dinsdag 13 november 2018 19:56 schreef Frozen-assassin het volgende:
Er zijn toch wel wat nettere borden dan die van Reece
Dit ziet er echt heel lelijk uit
Jeps, op basis van smaak zal het vast terecht zijn. Maar ik zou teleurgesteld zijn als ik zo'n opmaak krijg in een restaurantquote:Op dinsdag 13 november 2018 19:58 schreef franklop het volgende:
[..]
Ze proeven ondertussen ook al he. Wss was het qua smaak dan echt exceptioneel
dat bleek uit ieders reactiequote:Op dinsdag 13 november 2018 20:00 schreef WheeleE het volgende:
Zo'n croquemdinges ziet er geweldig uit maar het lijkt me een ramp om te maken...
Chloequote:Op dinsdag 13 november 2018 20:02 schreef franklop het volgende:
Kristen en haar teamgenote (naam compleet kwijt) sluiten wel langzaam door het veld heen. Steken er niet echt bovenuit ofzo, maar ook weinig in eliminatie gezeten naar mijn idee.
Hoeveel soesjes zaten er in?quote:
Ja, dat is best lullig. En had ook niet het idee dat het aan Jess lagquote:
Niet zò veel. Stuk of 30?quote:
quote:Op dinsdag 13 november 2018 20:19 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Niet zò veel. Stuk of 30?
Ik heb 'm eigenlijk twee keer gemaakt. Ik had nog een halve batch soesjes over en de volgende dag had ik een etentje bij mijn ouders. Toen heb ik voorgesteld om nog een extra lading banketbakkersroom te maken en nog een croquembouche te maken. De karamel van de eerste keer was het beste (maar niet te spoonen), maar het uiterlijk was de tweede keer het beste.
Anyway:
Eerste keer
[ afbeelding ]
Tweede keer
[ afbeelding ]
De eerste keer smaakte hij het beste (toen was hij ook vers). De tweede keer was de karamel véél te hard. Maar de banketbakkersroom was lekkerquote:
Respect hoor, ik doe het je niet naquote:Op dinsdag 13 november 2018 20:22 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
De eerste keer smaakte hij het beste (toen was hij ook vers). De tweede keer was de karamel véél te hard. Maar de banketbakkersroom was lekker
(alles van scratch gemaakt he?)
Nee? Op zich is het wel te doen hoor. Je hebt er alleen tijd voor nodig (en een paar vuurvaste vingersquote:Op dinsdag 13 november 2018 20:23 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Respect hoor, ik doe het je niet na
quote:Op dinsdag 13 november 2018 20:19 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Niet zò veel. Stuk of 30?
Ik heb 'm eigenlijk twee keer gemaakt. Ik had nog een halve batch soesjes over en de volgende dag had ik een etentje bij mijn ouders. Toen heb ik voorgesteld om nog een extra lading banketbakkersroom te maken en nog een croquembouche te maken. De karamel van de eerste keer was het beste (maar niet te spoonen), maar het uiterlijk was de tweede keer het beste.
Anyway:
Eerste keer
[ afbeelding ]
Tweede keer
[ afbeelding ]
Ik ben niet zo'n held in keukenquote:Op dinsdag 13 november 2018 20:23 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Nee? Op zich is het wel te doen hoor. Je hebt er alleen tijd voor nodig (en een paar vuurvaste vingers![]()
)
Het was voor mij ook zo'n ding wat ik gewoon een keer gemaakt wilde hebben, maar wat je inderdaad niet zomaar even doet. En toen deed de gelegenheid zich voor en toen dacht ik: dan ga ik het nu ook gewoon doenquote:Op dinsdag 13 november 2018 20:28 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Ik ben niet zo'n held in keukenHet zal vast wel lukken met een recept maar moeite ervoor doen
Jaaa ik had gelijkquote:
Ze is een bekende instagrammerquote:Op woensdag 14 november 2018 20:14 schreef Postbus100 het volgende:
Ik vind het eerlijk gezegd niet echt een masterchef-waardige opdracht. Dit soort taarten zie je tot in den treure op weblogs en dergelijke. Waar is die Katherine bekend van?
En is er ook ergens een recept op internet van te vinden?
En Gina gaat eruit.
Ja, zo ziet die taart er ook uitquote:
Ik vrees het ook. Als het al sterk smaakt wordt het kennelijk bizar sterk. Minpuntenquote:Op donderdag 15 november 2018 20:08 schreef franklop het volgende:
Niet luisteren naar Shannon wordt meestal genadeloos afgestraft
Professional wint bij gelijke standquote:Op donderdag 15 november 2018 20:34 schreef ReplaR het volgende:
Dit snap ik nooit, als ze als eerste was geweest had ze gewonnen?
ze moeten de proff verslaan idd.quote:Op donderdag 15 november 2018 20:39 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Professional wint bij gelijke stand
Gezelligquote:
quote:Op maandag 19 november 2018 19:37 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Bedankt voor de quoteBijna vergeten
1 de onderkant, 1 het midden en 1 wat roosjes.quote:Op maandag 19 november 2018 19:43 schreef Frozen-assassin het volgende:
Een derde van een bloemkool?
Jezus zeg
dies al opgerooktquote:
bloemkool moe je koken, niet ovenenquote:
Gefrituurd zijn ze anders ook best lekkerquote:Op maandag 19 november 2018 20:10 schreef Nizno het volgende:
[..]
bloemkool moe je koken, niet ovenen
quote:Op maandag 19 november 2018 20:11 schreef ReplaR het volgende:
[..]
Gefrituurd zijn ze anders ook best lekker
Wat achteraan?quote:Op maandag 19 november 2018 20:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Ja, achteraan in rij aansluiten. En Frank ook
quote:Op maandag 19 november 2018 19:37 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Bedankt voor de quoteBijna vergeten
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |