abonnement Unibet Coolblue
pi_182525575
Donna, een tandje voor G! *O*

Rena, haha oh jee, nou dan bereid ik mij alsnog voor op nachtelijke omdraai-service :')

Exode, een grijp update voor Juul! *O* Als Vlokje en Jewel nu samen op de grond liggen dan grijpt Vlokje vaak het haar van Jewel, of een ledemaat die ze te pakken kan krijgen, om daar vervolgens aan te trekken omdat ze het in haar mond wil stoppen. Is Jewel niet heel erg van gediend :') Gelukkig heeft B geen lang haar :')
Fijn dat het inbakeren overdag niet meer nodig is, hopelijk gaat het snel ook beter tijdens de nachten.

Minilot, Gunther heeft een super-update gedraaid als ik het zo lees, de knapperd! :o O+
En nee herfstweer betekent inderdaad niet dat er niet buiten gespeeld kan worden, maar het maakt het wel een stuk minder makkelijk en je kan niet meer op ieder willekeurig moment naar buiten. Niet omdat ze vies worden, dat is alleen maar een teken dat ze plezier hebben gehad dus vies mag ze altijd worden. Als het echt regent dan hou ik de meiden echter liever binnen omdat Jewel een nogal zwak gestel heeft, ze is nonstop verkouden en heeft snel last van oorontstekingen. En met Vlokje in de draagzak door de regen banjeren zie ik ook niet meteen heel erg zitten :')

OT, wat goed dat Amber begint met tijgeren! Lastig dat ze qua ontlasting zo op de hapjes reageert, zou een beetje appelsap met wat water misschien kunnen helpen? Dat wil de stoelgang nog wel eens op gang helpen namelijk.

Malteser, wat vreselijk dat Mars een koortsstuip heeft gehad, dat lijkt mij vreselijk beangstigend. Hopelijk knapt hij heel snel weer op, digitale knuffel voor jullie beide :*

Jagar, herkenbaar van de om en om slechte nachten met 2 kinderen, maar gelukkig niet zo extreem als bij jou! Ik ben benieuwd naar de slaapcoach, ik hoop echt dat het jullie hulp gaat bieden. En goed zo, koffie drinken en niets doen heeft een mens soms nodig :)

Loj, Li houdt duidelijk niet van verschoond worden, en ik kan haar geen ongelijk geven :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator maandag 15 oktober 2018 @ 11:27:43 #27
382129 crew  Donna
pi_182525724
Schanu ik ben er niet zo in thuis, maar is een zacht product, zoals banaan, dan moeilijker weg te slikken/kuchen zeg maar als ze een grote hap nemen?

Ik denk dat je niet meer kan doen dan het benoemen helaas.
pi_182526537
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator maandag 15 oktober 2018 @ 12:05:10 #29
382129 crew  Donna
pi_182526583
Ja zo idd. Ja ik vond het sowieso allemaal bij 4 maanden nog te eng.
pi_182526872
Over eten gesproken. Phi is vandaag 4 maanden. Omdat ze vanaf volgende week naar de opvang gaat en dus structureel kv gaat krijgen, vind ik dat voorlopig even genoeg verandering voor de darmpjes en sowieso heb ik niet veel haast met bijvoeding. Maar goed, met een maandje ofzo zie ik mezelf wel wat proberen. Ik kan me alleen van Caesar herinneren dat ‘men’ zei dat je een paar dagen achter elkaar hetzelfde moest aanbieden, en als dat goed gaat pas iets anders. Ik vond dat zo’n gedoe, stond ik elke dag apart te koken voor hem en daardoor greep ik ook veel sneller naar potjes enzo (ik ben niet anti-potjes, helemaal niet, maar ik zou ze bij Phi liever minder inzetten en wil haar gewoon mee laten eten met ons).
Ik kan me ook eigenlijk niet van anderen herinneren dat ze dan 4 dagen achter elkaar courgette gaven ofzo. Hoe doen jullie dat? Gewoon elke keer iets van wat je toevallig zelf eet (mits geen sambal :+) of toch apart koken en dan invriezen?

Malteser, wat eng, een koortsstuip :{ Je arme marsje.

Donna, wat stoer, een tand! Heel ander toetje krijgen ze dan, met die tandjes erbij.

Loj, Phi kan hier ook gillen alsof ik er een armpje afschroef bij het aandoen van een romper :') Zeer herkenbaar dus, want eenmaal opgetild is alles weer geweldig hilarisch, aldus Phi.

Phi sliep 19.30 tot 10.15 met een voeding om 6.30 Ik lag om half drie wakker met lekkende klaptieten en kon vanmorgen het bed verschonen :P Maar ik klaag uiteraard niet. Ik las meer goede nachten *O*

Jagär, wat moet ik me voorstellen bij die slaapcoach? Komt die ook echt ‘s avonds meekijken bijvoorbeeld of komt hij helpen bij de slaapjes overdag? Heel benieuwd hoe dat bevalt. Klote dat je jongens elkaar afwisselen, echt frustrerend. Ik had van de week kleuter om 2.30/3.00/4.00/4.30 en toen baby om 5.15 Geen hoogtepunt in mijn bestaan.
pi_182526898
Ik denk ook dat je ook niet meer kan doen dan benoemen.
Het maakt niet uit of het zacht of hard is. Harde dingen kunnen in brokken afbreken.Daar hebben ze geen tandjes voor nodig, die kaken zijn sterk.
Verschilt ook wel per kindje, de ene is er met 5maand klaar voor en de ander met 9 maand nog niet. maar 4maand, niet kunnen zitten en het eten niet zelf naar de mond brengen. ik snap je bezorgdheid.

Malteser wat eng die koortsstuip! hopelijk is de ergste koorts nu geweest. is hij gewoon ziekig of is er meer? (dat heb ik even gemist)

Herfst, normaal hou ik er totaal niet van en begin ik in oktober aan een winterslaap maar nu zie ik ons wel met de draagzak en een grote stormparaplu door de regen lopen ^O^
Maar van mij mag dit huidige weer nog wel even blijven. gisteravond langs het water gewandeld met een lekker avond zonnetje en dat voelde gewoon als vakantie. het rook ook op meerdere plekken naar bbq.

We wisselen hier de slechte nachten af met goede nachten. Ik had dit weekend de zorg alleen. Vrijdag was ik na een paar brakke nachten zo kapot dat ik het echt niet zag zitten maar dit weekend waren de nachten super *O*
pi_182526928
Ik ook hoor Donna, ik snap de keuze ook niet om zo jong al te beginnen met rapley, anders dan omdat de ouders het zo leuk en grappig vinden om te zien hoe kind erop reageert..

Ik lees net in Bitcare dat Vlokje vanmorgen al 2 flessen heeft geweigerd op de crèche, vanmorgen wilde ze thuis ook maar heel weinig drinken voordat ze weer begon te huilen.. Ik heb ze net gebeld met de vraag het weer te proberen en mij te contacten als ze weer niet wil drinken. De leidster gaf aan dat ze misschien reageert op het fruithapje waar we sinds een week mee zijn begonnen. Die link had ik nog niet gelegd, ze heeft ook ontzettend veel last van scheetjes en krampjes. Dan toch maar stoppen met de hapjes en het over een paar maanden opnieuw proberen. Alleen maak ik mij nu dus wel zorgen dat ze vrijwel niks lijkt te willen drinken vandaag, terwijl ze vannacht een fles van 150ml zo wegdronk.
pi_182526969
Schanu, ik zou ze denk ik het boek van Kleintjes cadeau doen. Daar staat veel uitleg in over waarom
wanneer beginnen en de kokhalsreflex etc. Rapley is leuk, maar ik vind het bij zo’n kleintje echt gevaarlijk nog..
pi_182527078
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 12:26 schreef silliegirl het volgende:
Schanu, ik zou ze denk ik het boek van Kleintjes cadeau doen. Daar staat veel uitleg in over waarom
wanneer beginnen en de kokhalsreflex etc. Rapley is leuk, maar ik vind het bij zo’n kleintje echt gevaarlijk nog..
Bedankt voor de tip! ^O^
pi_182527737
Hij is door de huisarts helemaal nagekeken en heeft een verkoudheid/luchtweginfectie. Daar komt de koorts vandaan. Maar ik vind ook wel dat het nu wat lang duurt eigenlijk. Hoewel hij vandaag iets minder ziek oogt en ook de koorts is wat aan het zakken. Maar het blijft zo om en nabij de 38.2/38.4 dus ergens wringt nog wat.
Hij slaapt nu nadat ik hem net in slaap gevoed heb. Mijn mopje O+. En dan is er dat eeuwige keuzemoment: blijf ik er naast liggen, plof ik op de bank of ga ik mijn huishouden doen?
Nou ja, de wasmachine draait en verder laat ik het even gebeuren vandaag.

Schanu, banaan via Rapley beneden de 4 maanden is super gevaarlijk. Goed dat je er wat van gezegd hebt. Ik snap je tweestrijd.

Loj, het enige moment van de dag waarbij mijn eeuwige goedzak gaat huilen.... aankleden. En dan alleen als dingen over zijn hoofd moeten. En ja, ik heb de knoopjes goed open en zo. Maar ik herken wat je zegt. "Oeh, doe ik je pijn?" Maar nee hoor, aankleden is gewoon te stom.
pi_182527779
quote:
1s.gif Op maandag 15 oktober 2018 09:52 schreef rena het volgende:
Gedoopte Casper *O* Wat vond hij van het dopen zelf? :)
Hij vond het wel interessant geloof ik :P. Hij was om 06:00 wakker, het dopen begon om 10:30 en hij had daartussen niet meer geslapen dus ik was heel benieuwd hoe hij zich zou houden maar ging goed! Laatste 10 minuten stortte hij van vermoeidheid in en viel op mijn arm in slaap, dat is al maaaanden niet meer voorgekomen :')

Een tandje voor G. *O*

Een update van Vlokje *O*. En oh wat lastig Schanu met je vrienden. Ik zou het ook niet kunnen laten om er wat van te zeggen. Wat vervelend dat ze zo slecht drinkt. Wij hebben ook van die dagen gehad en dat vond ik ook echt niet fijn.

Dat is ook wel een pittige nacht Luna!

Jagar wat shit dat ze elkaar afwisselen. Hopelijk kan de slaapcoach iets voor jullie betekenen. Had jij vorige week ook niet een afspraak met een LK? Hoe ging dat?

Oh wat eng Malteser! Hopelijk is dit de eerste en de laatste keer dat hij dat heeft.

Goeie nacht voor Juul van Exode *O*

Fijn dat het goed met jullie gaat OiT! Ik herken wel krampjes van hapjes maar dat duurt niet zo heel lang. Al is hij nu ook weer heel winderig (met name 's nachts) dus misschien dat het ook met hapjes te maken hebben.

Goeie updates voor Gunther! *O*

Wat een nacht voor Phi Jentin! :D Wel balen dat kleuter zo vaak wakker werd afgelopen week.

Elleska lekker weer was het inderdaad! Fijn dat de nachten afgelopen weekend goed gingen :)
pi_182528203
Jentin, wij maakten hele batches ineens zeg maar en dan invriezen in ijsklontjes houders. De eerste weken kwam B toch niet verder dan een paar hapjes.
Echt koken kon ik het niet noemen. We eten morgen bijvoorbeeld zelf iets met broccoli dan zou ik voor Juul een deel daarvan apart houden, pureren en invriezen. Zo deden we dat bij B.
B weigerde overigens structureel alle potjes, van elk merk. Ik snapte hem wel, stinkspul vind ik het allemaal. Maar ik vond koken voor hem altijd zo simpel. Is nu een stuk lastiger :P

Wij gaan waarschijnlijk rond Sinterklaar starten, dan is ze 5,5 maand, bij 6 maanden wilden we eigenlijk maar ze gaat bij 6 maanden en 1 week naar het KDV. Vind ik praktisch niet zo goed gepland op 1 of andere manier. Heb liever dat ze al wat gewend is aan hapjes.

Ah Malteser, dat klinkt niet fijn nee.
pi_182528242
Malteser wat eng, ik heb het een keer meegemaakt met bonusdochter en dat was heel naar ;( Wat sneu dat hij zo ziekjes blijft zeg :{

Minilot in het zwart :o , ik moest even goed kijken ;) Lekkere updates heeft Gunther gedraaid zeg!

Loj, hier ook een baby die een gruwelijke hekel heeft aan aankleden, soms krijg ik het gevoel alsof ik haar mishandel en dat ze het liefst in vieze kleding rondloopt :') _O-

Schanu wat balen dat ze slecht drinkt, zijn haar luiers verder wel goed?

Ik word zo blij van onze meisjes samen, C moet het hardst lachen om haar grote zus, echt geweldig lief :D O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182528476
Rena! Dat filmpje :D O+ O+
pi_182528817
Ooooh dat filmpje Rena, smelt O+ O+

Vlokje heeft vandaag al 2 plasluiers gehad dus dat gaat gelukkig goed. Ze heeft uiteindelijk om 12.30 60ml gedronken en om 13.20 uur 10ml, ze blijven kleine beetjes aanbieden en zo krijgt ze in ieder geval wat binnen. Op de creche constateerden ze echter ook dat ze vreselijk overstrekt nadat ze wat gedronken heeft en dat ze wel honger lijkt te hebben maar de fles daarna dus weigert. Verder slaapt ze heel veel opeens vandaag, ze is steeds maximaal 30 minuten wakker. Ik zit nu dus in dubio want ik heb donderdag een belafspraak staan met de kinderarts. Of ik die moet afwachten, of dat ik er als overbezorgde moeder vandaag meteen even achteraan moet bellen :X Want ik voel mij zo'n zeur, maar het valt nu zelfs de creche op dat ze niet lekker in haar velletje zit en dan ben ik dus niet (meer) de enige die dat vindt. En het lijkt nu alsof ze pijn heeft tijdens het drinken, waardoor ik toch ook weer terug kom bij reflux en dat de pijn daar misschien ook vandaan komt. Al verklaart dat de scheetjes en krampjes niet, maar toch. Ik wil het liefst nu meteen bellen omdat ik gewoon duidelijkheid wil. Maar dan zul je net zien dat ze vanavond of morgenochtend weer perfect drinkt en dan heb ik dus weer nodeloos aan de bel getrokken. Maar dat is wat Vlokje zo kenmerkt en dat maakt het ook zo moeilijk voor mij om aan de bel te trekken, het gaat de ene keer hartstikke goed en de andere keer juist weer hartstikke slecht. Dan is het weer het slapen, dan het drinken, dan het huilen, dan het spugen, dan het overstrekken, etc. Er is geen peil op te trekken en ik weet niet meer wat normaal is en wat niet. Wat erbij 'hoort' en wat afwijkend gedrag is. Pfoe het zit me even heel hoog, al die onzekerheid en niet weten wat te doen :{
pi_182529264
@Rena:
Ze gaapt er vrolijk op los en meestal beginnen de andere signalen ook wel na 45-75 minuten wakkere tijd. Op zich helemaal goed, maar het in slaap vallen is nog echt lastig. Nu slaapt ze 's nachts redelijk goed, dus geen klagen over slaap eigenlijk, maar daar staat tegenover dat het overdag steeds moeilijker lijkt te worden.

Wel fijn dat je na deze korte nacht slapen kon! Zonnetje en witbiertje helpt dan wel mee hé. :D

@exode:
Typisch dat ze dan juist niet leuk/lachend enzo is als je haar juist wil showen hoe goed ze het doet! :P

@hetzusjevan:
Hier gingen de lachjes van stuip naar bewust lachen over rond week 4 dacht ik inderdaad. Maar merk dat ze het nu (8 weken) écht onder controle heeft. Zo lief hoe ze ligt te lachen als je haar na een slaapje uit bed komt halen. <3

-

Deze week afspraak met de kinderfysiotherapeut i.v.m. de voorkeurshouding en afplatten van het achterhoofd. Kijken of dat nog weer wat verbetering brengt. Blijf het een mysterie vinden waarom ze nu gedurende de dag zoveel blijft huilen.

Verder lijkt hier nu na 8,5 week het grootste deel kraamvisite te zijn geweest, heerlijk om niet elke dag in de agenda te kijken wie er vandaag weer komt. Misschien niet altijd ideaal zoveel achter elkaar te hebben, maar wel weer fijn dat er nu dan even rust komt.
pi_182531960
Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad Mini. Wat een updates! En die Chinezen. _O-

Aure fijn dat je even niets hoeft in combinatie met de slechtere nachten. :)

Fleur wat een grote jongen is hij zo al!

Banaan slaapt nog steeds bij ons in bed. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt hem naar zijn ledikant te verplaatsen met hoe onze nachten zijn. Vanwege wat Zusje van al noemt, dat peuters soms ook ineens weer slecht slapen, heb ik ook echt geen zin in de strijd. Ik vermoed dat hij wel uit ons bed gaat wanneer hij er aan toe is (en ik dan nog steeds niet). :p

Zusje van volgens mij lachte Banaan wel met vier weken. Ik nam het niet zo serieus, dacht dat het nog stuipjes waren. :@

Wat fijn Schanu die update! Toen Banaan zelf kon rollen werd het leven tijdelijk weer even wat makkelijker.
Banaan eet ook wel stukken banaan maar hij begon ook pas bij vijf maanden met de hapjes. Zoals jij het omschrijft zou ik me ook zorgen maken.

Luna balen van je nacht. :*

Exode dat klinkt heel leuk tussen B en Juul. *O*

OIT Banaan heeft ook veel last gehad met de start van vast voedsel. Ik ben toen zelfs even een weekje gestopt. Is de ontlasting ook echt hard, dat er bloed mee komt? Dan zou je misschien framboos nog kunnen proberen.

Malteser wat lijkt me dat schrikken, zo’n koortsstuip. Hopelijk knapt Mars heel snel weer op. :*

Jagar ik ben ook wel benieuwd hoe dat werkt met zo’n slaapcoach.

Loj wat komisch. Begint al vroeg dat gedrag. :)

Jentin dat een paar dagen hetzelfde te eten geven zijn we snel mee gestopt. Banaan kreeg dan gewoon mee van wat ook op ons bord lag.

Leuk Elleska dat je de herfst wel ziet zitten. Zelfs slecht weer dagen zijn meestal nog best te doen met wandelen. Nouja ik heb ook niet zo’n enorme hekel aan regen.

Wat heerlijk zoet Rena. Banaan kon er ook smakelijk om lachen. O+

Nicolas ik ben benieuwd of de fysio nog wat voor jullie kan betekenen. Wat zou het fijn zijn als in ieder geval het huilen zou verminderen.

Ik probeer weleens of Banaan ook van boven naar beneden zelf de trap wil nemen. Snapt hij niets van, verplaats ik zijn been naar onder dan trekt hij gelijk weer omhoog. Straks in het speeltuintje ging hij ineens zelf oefenen met het lage trapje. :D
Hij viel trouwens van het lage platform en rolde over het trapje de grond op. Hij keek even verbaasd om, met zand rondom zijn oog alsof hij een blauw oog had, om weer op te krabbelen en door te gaan. Grappig hoe hij de ene keer om alles huilt en dan ineens weer vooral onder de indruk is en niet huilt. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_182533512
Euhm, hadden we het hier laatst niet over schommelkoeien?

Er kwam een verlaat cadeau met de post net..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_182533858
Hoi :@ ik ben afgelopen vrijdag om 21.04 mama geworden van een geweldige zoon en kom hier graag aanhaken (nog even kijken hoe :+ ).
Hij doet het super en we zijn lekker aan het genieten van onze ‘roze’ wolk en kraamweek :s) :W
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182534543
Welkom Priem! *O*
pi_182534764
Welkom Priem! Ik had al in Z&G gelurkt en zag daar een mooie foto O+ Hoe gaat het herstel?

NJ Casper heeft ook kinderfysio gehad ivm een voorkeurshouding. Hij kreeg een zijligkussen en een ander kussen voor in de box/kinderwagen. Toen hij een maand of 5 was was ze tevreden. Ze is een keer of 6 geweest.

[ Bericht 4% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 15-10-2018 19:21:14 ]
pi_182534803
Haiii Priem O+

Fleur :D _O- Casper lijkt het in ieder geval wel te waarderen!

Malteser, dat klinkt eng zeg. Hopelijk knapt ie snel weer op!

En al die baby's met updates :o de mijne doet het lekker rustig aan wat dat betreft :D
pi_182535573
Mini _O- Welkom terug.

Welkom, Priem! Ik had je bevallingsverhaal gelezen. Heftig, zeg! Gaat alles goed met je?

Schanu, ik stuur je zo even een dm.

Leuke koe, Belle. :) Gefeliciteerd met de doop!

Oef, Malteser. Eng, hoor! Hoe gaat het nu met de kleine?

Donna: tandje voor G *O*

Ik voel dat er een tandje op springen staat bij U. Zal dat de slechte nachten verklaren? :O
Morgen weer m’n eerste werkdag na 4 weken vakantie. ;(

[ Bericht 3% gewijzigd door arvensis op 15-10-2018 19:30:22 ]
Protège moi de mes désirs.
pi_182536727
PKM, dank voor de tip! En ik kreeg er nog eentje van iemand, ben even kwijt van wie...
Ja de ontlasting is ook echt hard. Ze krijgt denk ik wel genoeg vocht binnen. Ze drinkt nog veel bij mij en ik geef haar nu ook extra lauw water. Ik ga eens wat experimenteren!

Welkom Priem *O* *O*

Duman, dat zou natuurlijk zomaar kunnen, ik hoop dat de slechte nachten verdwijnen met het doorkomen van een tandje! Hoeveel heeft U er inmiddels? Amber blijft steken op twee. Succes met werken morgen!
pi_182537800
Dit wordt de eerste, OIT! Jeejtje, twee al. :o Wat goed. O+
Protège moi de mes désirs.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')