abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 7 november 2018 @ 10:00:08 #126
481417 ariebloot
A horse is a horse etc.
pi_182994459
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 13:23 schreef whoeier het volgende:

[..]

Ik als man zijnde kan er juist van genieten als mijn vrouw met een andere vrouw samen plezier heeft. Ja het is soms even doorbijten als je 2 tellen de aandacht krijgt, maar ik vindt het wel wat om gewoon toe te kijken, wetende dat mijn vrouw het heerlijk vind en veelal de dagen erna de aandacht volledig op mij focust.

Het is wel iets waar je bewust mee om moet gaan en de interactie niet moet opzoeken, maar juist bij je partner moet laten
Ik ga gewoon meedoen,als voor mijn neus dat kontje omhoog bezig is mijn vrouw te beffen, vingeren, nou dan gaat die van mij vanachteren bij dat natte kutje naar binnen en dat heeft niks met interactie te maken maar met geilheid.
pi_183037628
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 oktober 2018 10:51 schreef OnzekerBi het volgende:

[..]

Ik neuk ook geen andere man. Ik vind het gewoon fair. En dit is gewoon beslist geweest, hij ging eerst helemaal niks doen hij wou dat niet maar nu ineens ben ik veeleisend omdat ik juist die 1e regel opstel. 1st en vooral stel: die heeft aids ofzo (een condoom wil hij niet aandoen); of ze raakt zwanger (vrouwen kunnen de pil vergeten of niet nemen bijv als ze single zijn)... stom maar wel realistisch! Uit veiligheid én om achteraf geen discussie te hebben: 1 regel. Blijkbaar absurd dat ik dat vraag
Gewoon beide doen,

Stel de regel bij, je mag de andere vrouw penetreren, maar enkel met condoom.

Verander je van standje en neemt hij jouw gaat die condoom af.... iets meer werk maar niks mis mee.

Zo heb ik het een paar jaar geleden ook gedaan.

Hij zorgt style en jij gaat dan over de vrouw liggen, kunnekunnen jullie elkaar beffen en hij kan jullie lekker van achteren nemen.

En als die slim is, dan komt die in jouw klaar waarna jij op het gezicht van de andere vrouw gaat zitten, mag je het mooi schoonlikken.
pi_183037750
Hoelang is TS al samen? Zijn er kinderen in het spel?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')