abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 1 oktober 2018 @ 09:54:10 #26
74056 ToT
The Gothfather
pi_182247977
registreer om deze reclame te verbergen
De spruw bij mini-ToT gaat maar niet weg. Nystatine lijkt geen fuck te helpen. -O-
Hopelijk dat de huisarts iets anders kan voorschrijven. Ik heb ook al gelezen over gentiaan violet, even daar bespreken. :) (Hoewel mevrouw ToT daar weer niks in ziet vanwege de paarse vlekken die je er mee krijgt.)
pi_182248208
quote:
7s.gif Op maandag 1 oktober 2018 09:45 schreef rena het volgende:

[..]

Ja, ik was mooi op tijd, de route die ik moet rijden is een beetje door the middle of nowhere dus zelden oponthoud :) S is stapelgek op C en C ook op haar, zodra ze haar ziet ben ik niet meer in the picture :') O+

Takkie, ik wist het idd wel maar goed dat je het nog even zegt :Y Vanmorgen had ze een dik vestje aan wat ik als een soort jas wilde gebruiken, dus ik ga iets soortgelijks zoeken denk ik. Ik zit alleen in dubio of het dan voor in de wagen niet weer te koud is, ik vind het wat dat betreft lastig. Denk dat dat gewatteerde sowieso te warm is voor mijn warmbloedige kind.

Veel plezier met Sofie showen O+
Een dik vest kan prima. En dan voor de winter een voetenzak in de wagen? Dat hebben wij in ieder geval wel dus zo ga ik dat doen met Mars. En dan een wollen strikmuts.
Fijn van de goed verlopen ochtendspits!
pi_182248224
quote:
2s.gif Op maandag 1 oktober 2018 09:54 schreef ToT het volgende:
De spruw bij mini-ToT gaat maar niet weg. Nystatine lijkt geen fuck te helpen. -O-
Hopelijk dat de huisarts iets anders kan voorschrijven. Ik heb ook al gelezen over gentiaan violet, even daar bespreken. :) (Hoewel mevrouw ToT daar weer niks in ziet vanwege de paarse vlekken die je er mee krijgt.)
Maar paarse vlekken lijken me minder vervelend dan spruw. My two cents....
pi_182248336
registreer om deze reclame te verbergen
Helsinki, :* voor jou. Durf je op je gevoel te vertrouwen en daarmee zelf de keuzes te maken die goed voelen? Zoja, doen!

Aure, koffie dan maar... :O en ook voor BelleFleur.

Zusjevan, wat rottig dat de voeding zo wisselend verkrijgbaar is. Ik zou voor bestellen gaan dan. En die stuiterpeuter is dan lastig soms want die peuter kan er niks aan doen dat jij minder geslapen hebt maar andersom evenmin. Ik herken het wel, ik sliep daarom nog regelmatig 's middags tegelijk met peuter en baby. Slaapt jouw peuter nog overdag?
En inmiddels slaapt mijn baby al tijden door maar dan vind ik nog dat peuter soms (te) vroeg wakker is ;).

Luna, fijn dat Welpje het goed doet!

Songeur, dat is ook niet fijn weggaan inderdaad. Ik kijk ook niet uit naar dat moment.

Minilot, wij gingen met Twix destijds naar Polen (toen was hij 7 maanden) en naar Italië (toen was hij 9 maanden). Vond ook niet iedereen in onze omgeving even begrijpelijk maar het ging echt prima. En jullie komen over als hele relaxte mensen die ook goed kijken naar de behoefte van Günther dus dat komt vast goed.
pi_182248659
Oef, weer even een inhaalpost.

Hoera voor een staande Kees van Ellie *O*

Heel veel O+ voor de mooie M van Peace, welkom en gefeliciteerd! Krampjes zijn inderdaad zo zielig.. Hier helpt een buikmassage soms, 'rondjes' draaien met baby op schoot, 'fietsen' met de beentjes, om bijvoorbeeld vastzittende boertjes los te krijgen. Een kipkep wil ook nog wel helpen, of wat Vlokje nog wel fijn vond (nu niet meer) is horizontaal leggen met buik tegen buik en dan stevig tegen je aandrukken. Wat sommige kindjes ook helpt, is met het buikje op de onderarm, dat is echter een houding die mijn beide meiden alleen maar meer overstuur maakte dus moet een kindje maar net fijn vinden. Verder, veel troosten en liefde geven, het is nooit helemaal te verhelpen volgens mij ;(

Fuchsia, fijn dat de knip niet ontstoken is! En ik hoop dat de hoofdpijn snel weg gaat, wel fijn dat ze in ieder geval een vermoeden hebben waar het vandaan komt zodat er hopelijk ook een oplossing is of komt.

Hetzusjevan, die zwangerschapsbroeken zijn inderdaad heerlijk warm! Ik ben op 31 mei bevallen dus het was voor mij juist een crime om ze in de zomer door te dragen, haha, ik paste gelukkig na een maand of 2 de meeste van mijn broeken wel weer. Na mijn 1e heeft het veel langer geduurd, een maand of 4 denk ik, maar toen beviel ik in de winter en vond ik het niet zo erg om ze langer door te dragen want inderdaad, heerlijk warm :)
En herkenbaar dat tekort aan kunstvoeding! Wij geven ook Omneo comfort en het is inderdaad vaak uitverkocht, ook bij drogisterijen. Wij halen het tegenwoordig inderdaad online, met succes gelukkig.

ToT, wat rot van de spruw! Hier hielp dat spul ook niet en werd het juist erger. Uiteindelijk hebben we een andere gel meegekregen, daktarin. Is een dikke substantie die we in het mondje moesten uitsmeren en dus niet op lepel mochten geven. Dat hielp vrijwel onmiddellijk gelukkig, misschien moet je daar even naar informeren? Ik begreep dat ze die niet standaard voorschrijven wegens verstikkingsgevaar, maar zolang je de gel goed uitsmeert dan is er geen enkel gevaar. Tip van flip, de kuur dan wel helemaal afmaken ook als de symptomen meteen verdwijnen. Vlokje werd wat misselijk met deze kuur dus wij zijn na een paar dagen gestopt omdat de spruw weg leek te zijn. Toen kwam het helaas meteen weer terug, dus uiteindelijk alsnog een volle kuur af moeten maken.

Afscheid van Mijm! Maar stiekem ook niet, want we blijven elkaar zien in het dreumestopic. Gefeliciteerd met je mooie mannetje! Maar ziek zijn op je verjaardag is wel erg sneu ;(

CG, wat naar dat je dochter een liesbreuk heeft! Kan me voorstellen dat dat verschrikkelijk voelt, zo klein en dan al naar het ziekenhuis. Hopelijk zijn de klachten daarna wel weg!

Spees, ik ben benieuwd of de osteopaat gaat helpen! Ik snap je terughoudendheid, ik ben zelf ook niet van dat soort 'vaagheden', bij onze oudste wist hij echter meteen waar de problemen zaten zonder dat wij iets hadden verteld. Hij kon aan de hand daarvan ook raden hoe de bevalling was verlopen (zeer snel), dus toen kreeg ik er wel wat meer vertrouwen in. Het heeft bij haar ook daadwerkelijk geholpen, al is het achteraf natuurlijk altijd de vraag of het zonder osteopaat uiteindelijk niet ook beter was gegaan..

Jentin, ik snap je terughoudendheid om weer te gaan werken, moeilijk is dat om je kleintje achter te moeten laten. Nog even extra genieten de komende weken samen!

Exode, fijn dat de baarmoeder en de eierstokken er goed uit zagen, maar begrijp ik het goed dat ze dus eigenlijk niet weten waar de pijn vandaan komt? Kunnen ze er dan wel iets tegen doen? En wat fijn dat Juul de slaapknop heeft gevonden!

LadyS, *O* voor de goede stats! En jeetje wat schrikken met die abrikoos, mijn oudste vindt ze heerlijke en het zijn inderdaad taaie dingen. Dat moet je maar net weten inderdaad ;(

NJ, herkenbaar die gebalde vuistjes! De 1e drie maanden hoort het er sowieso bij, ik weet niet hoe oud Spookje nu precies is? Vlokje is nu exact 4 maanden maar nog steeds vaak gebalde vuistjes, het komt bij haar door onrust en spanningen, mede door reflux voor mijn gevoel. Maar blijft gissen bij die kleintjes want ze kunnen het niet vertellen, zielig is dat.. Ik hoop dat ze voor jouw Spookje een oorzaak en dus ook een oplossing kunnen vinden!

Helsinki, O+ voor jouw mooie I/Muis. Welkom en gefeliciteerd! Ik heb je bevallingsverhaal gelezen en heftig hoor, hopelijk kan je het snel een plekje geven!

Wolken, sterkte met de drukte op je werk, ik hoop dat je snel wat meer rust krijgt! En de tula, ook zo blij mee O+

Malteser, ik heb ook geen vast slaapritme voor Vlokje, voor Jewel ook nooit gedaan. Jewel heeft vanzelf een ritme gekregen toen ze ouder werd en zit nu op een ritme met nog 1 slaapje overdag. Als baby sliep ze wanneer ze moe was, dat was soms vaak en soms amper. Met Vlokje nu hetzelfde, ik vertrouw erop dat er ook bij haar vanzelf wel iets van een ritme in gaat komen. En anders dan niet, zolang ze de benodigde slaap maar krijgt. Maar ik ben niet zo van de vaste schema's en ritmes moet ik heel eerlijk bekennen, ik ben veel te bang dat ik de kinderen daar dan in dwing zonder dat ze er zelf behoefte aan hebben, omdat ze zo jong die behoefte nog maar moeilijk (of helemaal niet) kenbaar kunnen maken.
Beterschap voor je zieke Mars trouwens, zielig.

Cassandra, welkom en gefeliciteerd me je tweeling, wat een prachtige kindjes O+ Wat fijn dat ze het zo goed doen!

Sacre, aardbei hebben wij onze oudste gegeven toen ze 5 of 6 maanden was. Het wordt vaak aangeraden om dit later te doen omdat het kennelijk iets is waar veel mensen een allergie voor hebben. Dus eerst geprobeerd en gekeken hoe ze erop reageerde, en daarna blijven geven omdat ze niet allergisch bleek.

Jentin, jouw schoonmoeder :o Waarom zouden flesjes makkelijker zijn dan borstvoeding.. Juist flesvoeding is soms een heel geregel als je weg wil. Of als je denkt even kort weg te gaan en dus geen voeding mee te hoeven nemen, maar dat je kind net op dat moment besluit toch honger te hebben omdat ze opeens een regeldag blijkt te hebben. En dan dus zonder voeding zitten. :{ Nee dan is borstvoeding juist ideaal, ik mis het soms juist dat ik het niet geef!

Fleur, herkenbaar het niet meer tegen alcohol kunnen :') Ik lachte vrouwlief altijd uit omdat ze na 1 drankje al onder de tafel ligt, maar nu doe ik gezellig met haar mee.
En mijn ervaring is dat TnD inderdaad klein kan vallen, al is het wel afhankelijk van de collectie. Net als z8 en noppies trouwens.

Takkie, een borstontsteking bah, dat lijkt me erg pijnlijk en vervelend voor je. En dan Sofie ook weer opnieuw spruw, arme jullie. Beterschap voor jullie beiden!

Loj, wat klink je heerlijk verliefd, lekker blijven genieten O+

Luna, wat fijn dat de bv goed gaat en dat Welpje het zo goed doet!

Aure, wat een nacht :o Succes en sterkte vandaag, koffie is je beste vriend nu denk ik.

Rena, een groeispurtje? :o Het kan soms opeens heel snel gaan, passen ze iets vandaag nog dan is het overmorgen opeens te klein :{ Had Jewel met schoenen, twee paar dure schoenen gehaald voor de zomer, groeide ze er binnen een maand uit }:|

Mini, wat een heerlijke roadtrip in het vooruitzicht! Lekker genieten van de voorpret! En jouw roadtrip klinkt een stuk leuker dan een Landal vakantie. Al doe ik gezellig met de meute mee want ik heb een vakantie geboekt op de sprookjescaming volgend jaar :') Maar als ik kon kiezen dan wist ik het wel :P

Mijn Vlokje zit denk ik in een sprongetje, al drie dagen... Ze is vreselijk onrustig, slaapt overdag niet meer in de box en wil ook 's nachts weer in mijn armen liggen. Ik ben dus moe :X Ze ontwikkelt ook wel razend snel, trekt zichzelf omhoog tot zitstand aan mijn handen als ze op schoot ligt, blijft dan ook zitten zonder hulp (waar is mijn baby'tje :o), rolt al vloeiend van buik naar rug en probeert dan hortend en stotend nu ook van rug naar buik. Ze brabbelt, sabbelt, bijt als een malle op haar eigen en mijn handen (nu al tandjes? :o), wil altijd iets in haar handjes hebben, trekt de speelboog voortdurend omver omdat ze er te hard aan trekt :') Mijn heerlijke meisje, maar wat gaat het toch weer hard (clicheeeee).
pi_182249003
@Malteser, met M gaat dat wel prima hoor! Kijkt af en toe wel iets meer filmpjes dan me lief is, maar een plakbaby in combinatie met een peuter die niet alleen wil spelen is erg lastig ;) En meestal, als de tv aanstaat, gaat ze na 10 minuten alsnog wel zelf spelen.

Ik heb nu een bus AR-voeding besteld om te kijken wat daar het effect van is. Het is wel af en toe een paar dagen beter geweest met spugen, maar de meeste dagen is ze gewoon tot twee uur na een voeding nog aan het spugen of wegslikken. Dat doet ze overigens best opgewekt, maar flinke lachsessies of pogingen tot geluidjes eindigen ook steevast in een golf (al dan niet brokkelige) melk. Meer dan 2,5/3 uur tussen voedingen lukt ook alleen als ze echt diep slaapt, anders heeft ze voor die tijd wel weer zoveel gespuugd dat ze eerder honger heeft.
  maandag 1 oktober 2018 @ 11:40:05 #32
74056 ToT
The Gothfather
pi_182249775
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 10:15 schreef Malteser het volgende:

[..]

Maar paarse vlekken lijken me minder vervelend dan spruw. My two cents....
_O- Bij de huisarts geweest, het is niet eens spruw volgens hem! :D Gewoon gedroogde melk dat er continu zit! :D
We moeten dan ook gewoon stoppen met het medicijn. :P
pi_182250425
Cassandra selectief reageren is beter dan niet toch. Met drie kindjes vind ik het knap dat je nog tijd hebt om adem te halen. ;) Wat een mooie kindjes!

SC ik gaf Banaan al vanaf zes maanden aardbei, ging prima.

ToT wat een heerlijke mini nog. O+
Fijn dat de spruw toch weg is. *O*

Jentin wat stom dat je schoonmoeder zo reageert. Als Banaan huilt reageer ik op álles boos. Heb jij je kunnen inhouden?

Borstvoeding vind ik helemaal niet zoveel handiger dan de fles. Vooral omdat Banaan graag aan de borst wil, voor een klein slokje en dan weer loslaat. Ik heb zo in het openbaar vaak het idee dat ik vooral mensen even moet flashen. Maar ik blijf proberen natuurlijk want hij hoeft geen honger te hebben en heeft het recht te weigeren. :p

Venco dat masseren klinkt wel fijn. Banaan bijt bijna nooit, daar heb ik dan weer wel geluk mee. Maar zijn massage is in de vorm van nageltjes in mijn huid. :D

Leuke babykleding genoeg maar het is wel prijzig. Het winterjasje ga ik van Marktplaats halen. Truitjes goed zoeken en anders wat meer uitgeven dan ik leuk vind. :p

Wat een schatje NJ. O+ Leuk dat de kat interesse heeft.

Veel plezier in Nederland Jagar!

Banaan ligt altijd heerlijk in slaapzak. Optrekken vindt hij dan wel moeilijker, net als kruipen. Desondanks blijft er dan genoeg beweging in zitten. Sinds gisteren heb ik hem in een dikkere slaapzak, grappig om te zien als hij dan wil omrollen als een rups. :D

Wat goed Exode dat jullie ineens een doorslaper hebben. Geniet er lekker van. :)

Malteser hopelijk wordt Mars snel beter. :* Al klinkt het niet zo zielig met een mama die zoveel van hem houdt. O+

Leuk, Casper op de fiets! Wij hebben geen windscherm, geen idee of we die nodig gaan hebben. Ik gok dat we mooi-weer fietsers zijn.
Dat doorslapen, mijn man zei pas tegen een nieuwe papa dat Banaan wel twaalf uur kan slapen tegenwoordig. _O- Technisch gezien klopt het, maar er zijn wel héél veel droomvoedingen voor nodig.

Takkie sterkte met de spruw en borstontsteking. :*
Banaan valt alleen maar aan de borst in slaap. Vooral mijn schoonmoeder vindt het maar gek. Zodra ik geaccepteerd hard dat Banaan bij ons in bed slaapt, kreeg ik er eigenlijk ook geen opmerkingen meer over.

Sterkte IMA, het klinkt zwaar. :* Ik las dat je denkt aan een sprongetje maar ook dat er extra gepoept wordt. Banaan spuugde met meer poep ook altijd meer, hij zet dan druk op zijn maag. Is nou nog steeds zo trouwens.

Helsinki wat jammer dat het zo stroef gaat. :*
Doet me denken aan mijn eigen kraamperiode. Alle adviezen waren zo tegenstrijdig. En Banaan aan de borst krijgen was de eerste weken steeds een strijd. Hij nijdig als een specht op mijn borst, ik proberen het tepelhoedje op zijn plek te houden, ik krijg nou nog de kriebels als ik eraan terugdenk.
Banaan ging alleen in het ziekenhuis goed aan de borst en daarna pas op dag vijf, dat kan dus. Mijn lichte tepels had ik ook veel pijn aan, onder de douche wreef ik altijd de korstjes weg, dat kon later ook pijnloos.
Banaan kreeg ook de speen om in slaap te vallen. Maar dat sabbelen, dat kan eigenlijk prima op je tepel, als dat tenminste geen extra pijn geeft. Het helpt namelijk ook om je productie op te krikken. Ik zag het altijd juist als een massage voor mijn tepel, na hard werken. ;)
En twijfel niet om je lactatiekundige extra in te schakelen zodat het wat makkelijker gaat.

Rena als Banaan een half uur slaapt dan komt hij er humeurig uit. Dan zijn het lange dagen hoor. Die ene dag met drie keer een half uur was hij alleen ’s avonds vrolijk. Nouja dat maakte de dag wel weer goed hoor. O+
Wat fijn om te lezen dat jullie meer tijd krijgen met bonusdochter! Ze boft maar hoor. :)

Aure balen van je nacht en dat hij overdag humeurig wordt. Succes weer vandaag. :*

Hetzusjevan lijkt me ook lastig met een tweede kindje om dan vrolijk wakker te worden. :*

Songeur wat sneu, straks weer lekker knuffelen. :*

Schanu vervelend die onrust. Wel mooi om te zien hoe ze zo snel ontwikkelt he? :)

Banaan is druk met zelfstandig gaan staan. Hij redt het soms vijf seconden en gaat dan weer keurig zitten.
Hij wil graag klauteren. Binnen drie minuten staat hij (met begeleiding) bovenaan de trap. :s)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_182250589
We zijn alweer terug in België. Kort weekend bezoekje. Wel vermoeiend. Nachten blijven onveranderd dramatisch, met elke nacht minstens 45 minuten rondlopen omdat meneer klaarwakker is.
pi_182251113
Even snel zonder bijlees:
Juul is weer goedgekeurd bij het CB: 61,5 cm en 6150 gram. :D

Ze heeft ook 3 nachten doorgeslapen, lang ook nog. Vannacht kwam ze wel om 02:00. We gaan nu actief een fles aanbieden om 22:30/23:00 want ze slaat nu eigenlijk steeds 1 fles over als ze de nacht doorslaapt. Laatste fles was steeds om 19:00 en dat was pas de 4e die dag.
pi_182251773
Schanu, jouw post _O_ En dat je moe bent, klinkt logisch als ik het sprongetje van Vlokje zo lees. :*

quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 11:01 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
@Malteser, met M gaat dat wel prima hoor! Kijkt af en toe wel iets meer filmpjes dan me lief is, maar een plakbaby in combinatie met een peuter die niet alleen wil spelen is erg lastig ;) En meestal, als de tv aanstaat, gaat ze na 10 minuten alsnog wel zelf spelen.
Je beschrijft exact hoe het hier gaat. Mijn peuter heeft geen zelf-spelen-functie dus die wil altijd "samen spelen mama?" Dus als ik moet voeden, gaat hier ook wat regelmatiger de tv aan.

quote:
2s.gif Op maandag 1 oktober 2018 11:40 schreef ToT het volgende:

[..]

_O- Bij de huisarts geweest, het is niet eens spruw volgens hem! :D Gewoon gedroogde melk dat er continu zit! :D
We moeten dan ook gewoon stoppen met het medicijn. :P
Kijk, dat zijn de goede berichten! ^O^

quote:
3s.gif Op maandag 1 oktober 2018 12:10 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

Leuke babykleding genoeg maar het is wel prijzig. Het winterjasje ga ik van Marktplaats halen. Truitjes goed zoeken en anders wat meer uitgeven dan ik leuk vind. :p

........
Banaan is druk met zelfstandig gaan staan. Hij redt het soms vijf seconden en gaat dan weer keurig zitten.
Hij wil graag klauteren. Binnen drie minuten staat hij (met begeleiding) bovenaan de trap. :s)
Welke maat draagt Banaan? Ik wil best even de bakken induiken om te kijken of we nog leuke dingen hebben.
En *G* voor zelfstandig staan.

quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 12:18 schreef Jagärtrut het volgende:
We zijn alweer terug in België. Kort weekend bezoekje. Wel vermoeiend. Nachten blijven onveranderd dramatisch, met elke nacht minstens 45 minuten rondlopen omdat meneer klaarwakker is.
Was er niets mogelijk dit weekend qua overnemen van de nachten? Of waren jullie niet bij familie? :* voor jou.

Nog even *O* voor de goede stats van Juul van Exode.

Hier is Mars weer naar de opvang. Hij was niet ziek maar wel echt flink verkouden en daarbij ook wat benauwd. Dat leek gisteren over het hoogtepunt heen te zijn gelukkig en hij ademt ook weer door zijn neus. Vanmorgen breed lachend achtergelaten bij de opvang en heb net even gebeld, blij ei als altijd en vanochtend al heerlijk twee uur geslapen. Dat stelt me gerust.
pi_182251915
quote:
3s.gif Op maandag 1 oktober 2018 12:10 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Jentin wat stom dat je schoonmoeder zo reageert. Als Banaan huilt reageer ik op álles boos. Heb jij je kunnen inhouden?
Hm, best wel. Ik gromde 'Ze komt niks tekort bij mij, hoor }:| ' Voor vertrek ontglipte me ook al een kleine snauw, omdat ze nogal de neiging heeft om álle huishoudelijke dingen bij mij neer te leggen. Joe, dat werkte misschien in 1970 zo, maar hier doen we dat samen, dus geef die gouden tips over het schoonmaken van het fornuis, de badkamer, de vloer en de oven gerust aan je zoon :Y) Dus toen ze voor vertrek kruimels op de achterbank van de auto zag en na een blik daarop tegen mij (gegoochel met baby, heb ik alles, ben ik niks vergeten, sjouwen met maxicosi, je kent het) zei: 'Je moet écht zo'n kleine stofzuiger hebben, Jentin,' snauwde ik: 'Het is zíjn auto, geef hem er lekker één :6!' Ze is er een half uur stilletjes van geweest :X (Disclaimer; mijn schoonmoeder is op een heleboel fronten een fantástische vrouw!)

Schitterende post overigens, PKM. Ik doe het je niet na. (Nee, echt niet dus :+) Wat leuk dat banaan zo actief is. Groot worden ze dan, hè?

Jammer dat het weer zulke pittige nachten waren, Jagär. Ging de autorit wel weer goed?

Exode, goede stats! Fijn. Benieuwd hoe je flessentruc uitpakt!

Helsinki, wat mini zegt vind ik wel een goede: dat je zoveel verschillende adviezen krijgt, betekent waarschijnlijk vooral dat er meer dan één manier is die werkt. Je vindt vanzelf de jouwe :Y

Toch sneu altijd, Malteser, zo'n snotbaby. Gelukkig doet ie het toch goed :)!
pi_182252203
onze vakantie(thuis) is voorbij en het regent direct weer pijpenstelen.
hopelijk lukt het deze week om even weer fatsoenlijk bij te lezen.

L is alweer 5maand oud *O* en heeft zijn geboortegewicht verdubbeld.
De nieuwste update is gillen en bellen blazen.
pi_182252537
Schanu en PKM wat een posts _O_

Fijn dat het toch geen spruw is ToT!

Hier ook een snotbaby Malteser, ik geloof dat dat m ook een beetje wakker hield afgelopen nacht

Yay voor de vermaanddag van L! *O*

Mijn dag verloopt overigens al net zo goed als de afgelopen nacht :') Ik was bijna te laat, liet bij binnenkomst mijn saladebak op de vloer vallen, mijn vork kon ik oprapen voor de huisartsbalie _O-, koffiezetapparaat gaf een foutmelding ( :o !), en om half 11 zaten er 2 verschillende patiënten op mij te wachten die allebei een afspraak met mij hadden :') Nouja, morgen weer een dag :P
pi_182252935
Ja wow dat jullie steeds aan die monsterposts toekomen zeg!

5 maanden alweer Elleska! Jip heeft ook zijn vermaanddag vandaag, maar die is een maandje jonger. Hij heeft wel al een tijdje zijn geboortegewicht verdubbeld :') de speklap.

Fijn dat Mars zo lekker gaat op de opvang ondanks zijn verkoudheid :)

Jagar :* ik heb echt zo met jullie te doen...

Wat een dag zo Fleur :D hopelijk gaat de rest van de dag wat soepeler.

Hier ook maar half functionerend aan het werk :') en mijn kolfopbrengst is ook echt belabberd }:| maar ik voel er weinig voor om thuis nog na te kolven vandaag, ik haal wel wat uit de vriezer.
pi_182254304
Och Fleur, klinkt als een perfecte maandag. -O-

Malteser Banaan gaat net naar maat 80. Dat ga je eerst nog nodig hebben met Mars denk ik maar als je toch iets kwijt wilt, wil ik graag even kijken. ^O^

Mooie updates Elleska. O+
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_182254529
Jemig jongens, die monsterposten. Ik kom er even echt niet aan toe.

Alles gaat hier verder goed hoor, maar G. jengelt in haar slaap. Standaard iedere ochtend rond 5 uur. Vannacht zelfs inclusief gillen (en dan ben ik blij dat we een camera boven haar bedje hebben hangen, even checken; nee niks aan de hand), maar daarna wordt ik dus om 6:30 zo beroerd weer wakker. Alsof ik de hele nacht op geweest ben.
Kan er volgens mij beter om 5 uur gewoon uit gaan. :')
pi_182254894
Het hoeft niet hè, die monster posts. Als ik heel eerlijk ben vind ik het zelfs maar onhandig, want ik vind het echt niet interessant om iedereens reactie op iedereen te lezen.

Anyways, min O heeft vanmiddag 2 uur achter elkaar geslapen. Tussen elke slaapcyclus moest ik hem wel even in de volgende helpen, maar toch.

En het is helemaal niet leuk als baby en peuter tegelijk een meltdown hebben... ;(
pi_182255317
Over de monsterposts; ik lees meestal ‘s avonds als C in bed ligt op mijn gemakje bij :) of nu terwijl ze lekker op de grond aan het spelen is, ze vermaakt zich opperbest als ze niet de lamp in de hoek omver probeert te trekken }:| Ze kan heerlijk zoet spelen als ze in haar hum is O+ Ik vind het leuk om op de hoogte te blijven maar het is toch ook geen verplichting, ieder moet posten zoals diegene het prettig vind :) En met kleine kinderen heb je er nou eenmaal niet altijd tijd voor, ik heb er maar 1 rondtijgeren dus dat scheelt misschien nog :)

Goede tips Malteser, ook van die voetenzak ^O^ Fijn dat Mars weer opgeknapt is!

Schanu, ik denk idd ook dat ze nog steeds hard groeit nu, ze lijkt ook al best lang. Heftig voor Vlokje en jullie van het sprongetje, het klinkt althans wel zo! Maar als beloning krijg je wel hele leuke updates er bij ;)

IMA, wat sneu van het vele spugen zeg, hopelijk gaat de andere voeding helpen!

PKM, wel pittig hoor als hij zo humeurig is als hij wakker is, zulke dagen kosten vaak een hoop energie. Hopelijk ziet hij binnenkort het licht op dutjesgebied ;) Wel knap dat hij al gaat staan zeg!

Jagar, balen dat het weekend zo vermoeiend is geweest -O-

Exode, mooie stats en lekker van de goede nachten!

Jentin, kan me voorstellen dat je soms moe wordt hoor van al die ongevraagde adviezen, ik word er soms ook gek van :O

Fleur :D Dat zijn van die dagen dat je blij bent als ze voorbij zijn ;)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182255345
Ieder z'n eigen hoor inderdaad net die monster posts... Misschien ben ik ook gewoon wat minder sociaal..
pi_182255404
quote:
0s.gif Op maandag 1 oktober 2018 16:16 schreef Jagärtrut het volgende:
Ieder z'n eigen hoor inderdaad net die monster posts... Misschien ben ik ook gewoon wat minder sociaal..
Nee joh, dat bedoel ik helemaal niet. Ik kan me goed voorstellen dat je andere dingen aan je hoofd hebt :*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_182255517
Ok ik lees nog niet zo heel lang mee maar ik dacht eerst dat Schanu de koningin der monster-bijleesposts was, maar pannenkoekenmix en rena doen het gewoon óók _O_. Ik vind het knap, mij lukt dat alleen op de pc en daar zit ik nog niet zoveel achter (want geen tijd / te moe).

Ik vind het heerlijk om te lezen over babies die nieuwe dingen leren O+. Binnen 3 min bovenaan de trap PKM whuut :o! Gaaaan met die banaan :Y).

Anderzijds vind ik het ZO snel gaan, nu al :{. Mijn mini is vandaag alweer 3 weken oud :o. Huuu. Iedere dag timehop checken helpt ook niet bij dat gevoel van zegroeienzosnel :'). Ik heb verder geen aandelen maar dat is trouwens echt een leuke app voor op je telefoon, laat alles zien wat exact op deze datum voorgaande jaren op je social channels / fotorol stond ;). Memorylanen O+.
pi_182255728
Even tussendoor over mijn posts, het is niet mijn bedoeling om een monsterpost-revolutie te ontketenen, helemaal niet als er mensen zijn die dit onhandig of niet prettig vinden. Dit is mijn manier van posten omdat ik thuis bijna niet aan het forum toekom met een baby en een dreumes. Bovendien heb ik thuis geen pc en doe ik daar alles via mijn telefoon, wat ook niet handig is.
Ik doe altijd een inhaalslag als ik op mijn werk ben, waar ik achter de pc zit en tussen de werkzaamheden door kan meetikken (ja, het is vrij rustig op mijn werk momenteel :')). Tussendoor posten lukt mij dus niet goed, maar ik vind iedereen en alle posts even belangrijk om wel even bij stil te staan en te reageren. Vandaar dat mijn posts meestal langer uitvallen, omdat ik dus minder vaak kan reageren en dan in één keer op alles reageer.

Dat wilde ik enkel even mededelen, de bedoelingen zijn goed, sorry als de uitvoering wat minder is.
pi_182255877
Schanu doe gerust je monsterposten hoor! Ik doe het je niet na. Maar alles is gewoon goed denk ik.

Ik mis mijn baby! Maar eerst even koken voor ik haar (en grote broer) ophaal bij kdv. Vanochtend
ging ik naar het wkc voor brood en wasmiddel en kwam thuis met babykleertjes en brood. Vanmiddag dacht ik oh dan neem ik wel wasmiddel mee bij de blokker en was die dicht wegens verbouwing. Dus.. :P
pi_182255983
quote:
3s.gif Op maandag 1 oktober 2018 15:33 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Och Fleur, klinkt als een perfecte maandag. -O-

Malteser Banaan gaat net naar maat 80. Dat ga je eerst nog nodig hebben met Mars denk ik maar als je toch iets kwijt wilt, wil ik graag even kijken. ^O^

Mooie updates Elleska. O+
Toevallig heb ik de 74/80 bak vorige week uitgezocht en gesplitst (wegens overvol) in maat 74 en maat 80. Dus ik kan er makkelijk even in neuzen. En ik heb veel bewaard van Twix en ik hergebruik ook veel maar echt niet alles want Mars krijgt soms ook wat nieuw spul.
Wat zoek je precies?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')