abonnement Unibet Coolblue
pi_185010272
Velvet Buzzsaw (2019)



Van Dan Gilroy, van Nightcrawler. Deze film is een stuk minder tof, maar voor iemand die horror heel eng vindt ging dit prima. In deze film wordt neergekeken op de decadente kunstwereld, waarin sommige meningen erg belangrijk zijn, terwijl de kunst soms erg vaag is.
De film draait om de vondst van een aantal vervloekte schilderijen van een dode kunstenaar. De schilderijen moeten vernietigd worden, maar iedereen ziet de klasse er van in en ziet er brood in. Vervolgens zijn er paar interessante
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.

Jake Gyllenhaal speelt een kunstcriticus en tja, wat mij betreft kan Gyllenhaal nooit veel fout doen. Het is best grappig herkenbaar hoe hij kijkt naar schilderijen en deze beoordeelt.
Zawe Ashton acteert echt matig. Ze overdrijft haar geschrokken gezichten en is vrij eentonig en staccato in haar gesprekken, er zit weinig gevoel bij. Helaas komt ze veel voor in de film.
Kortom: geen sterke film, maar prima vermaak.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')