De Telegraaf organiseert een gehaktballenwedstrijd
quote:
De Gouden Gehaktbal gaat de grens over. Nee, niet de wedstrijd, maar de recepten. We hebben dit jaar een finale-jury met internationale achtergrond. En we zoeken naar een Grenzeloze Gouden Gehaktbal. Lever je wereldballen in op zondag 7 oktober!
De regels:
- maak een geweldige gehaktbal, schrijf het recept op, geef je op via goudenbal@gmail.com en als je dan een bevestiging hebt gehad, kom je op zondag 7 oktober met vier van die heerlijke ballen naar Amsterdam.
Je geeft je ballen af en de vakjury gaat proeven. Na de middag komt de tweede jury met internationale culinaire kopstukken en tegen de tijd dat je hele markt rond bent, is de feestelijke bekendmaking van de Gouden Gehaktbal 2018. Prijs: eeuwige roem, een prachtige beker en een overweldigende ouderwetse lekkere dingenmand waar je tot de kerst van kunt snoepen.
In de jury zitten onder anderen Patrick Rechards van Patricks Catering in Amsterdam-Zuidoost, Surinaamse achtergrond, de onnavolgbare Laurent Kelhout van Rainarai, Algerijns, nomadisch. En dan Koon Lai Ho, dimsumexpert, hij vertegenwoordigt de Chinese keuken.
Doe mee!
U meldt zich aan via goudenbal@gmail.com met uw naam, adres en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging.
U bereidt vier ballen, van welke samenstelling dan ook; ook vegetarisch is mogelijk.
U levert ze persoonlijk af op zondag 7 oktober in een plastic bakje/zakje, schaaltje of braadpan tussen 11.00 en 13.00 uur bij de stand van De Telegraaf/VAS op de ’Markt van 1001 Smaken’, Foodcenter Amsterdam.
Om 16.00 uur wordt bekendgemaakt wie zich koning(in) van de bal van Nederland mag noemen.
De winnaar ontvangt een fraaie beker en een delicatessenpakket van het Foodcenter. De mensen op de tweede en derde plaats krijgen eveneens een beker en een delicatessenpakket.
https://www.telegraaf.nl/(...)aaf-gouden-gehaktbalWelke FOK!er gaat deze wedstrijd winnen? Post je inzendingen hier!
[ Bericht 25% gewijzigd door noodgang op 26-09-2018 14:01:21 ]