abonnement Unibet Coolblue
pi_181726455
Ik wou nog even terugkomen op alle tips en adviezen gister over het slapen.

@ Malteser: hij is zichtbaar moe. Jengelt, zeurt, is niet meer tevreden. Soms rek ik het, soms probeer ik het te voorkomen door hem eerder naar bed te brengen. Niets werkt.

@ mini: T kon ik ook goed in slaap voeden. Ik zou willen dat dat werkt, het werkt hier nu echt niet. O drinkt sowieso erg weinig vind ik, erg frustrerend. Vaak vind hij aan de borst geen enkele rust, en laat steeds los. Ook in slaap wiegen werkt erg slecht, en gewoon in z’n bed leggen is vaak ook geen optie.

Het is ook shit dat het hier nu zo onrustig is, ze zijn boven op ons dakterras aan het werken, wat betekent dat O niet in z’n eigen bedje kan slapen, maar in een campingbedje beneden slaapt, waar het veel lichter is.

Ik weet niet zo goed meer wat ik moet doen. Vandaag ziet er tot nu toe zo uit qua slaap:

6 uur wakker. Om half zeven was hij weer moe, maar ik moest het echt rekken, want ik moest T klaarmaken voor school.
7.45 zijn we samen weer in bed gekropen. Aan de borst in slaap gevallen, en tot 10.30 geslapen, met steeds wakker worden voor een slokje drinken. Als ik er niet naast gelegen had met de borst had hij misschien 30 minuten geslapen.
11.45 20 minuten in de auto geslapen.

En nu is hij moe en vervelend, maar wil niet aan de borst in slaap vallen, wil niet in bed in slaap vallen en wil niet in slaap gedragen worden. Ik vind het maar moeilijk.

Ik heb zo het gevoel dat we hem elke kans bieden om te slapen, maar hij neemt het niet. En als hij dan altijd gezellig was dan zou ik het prima vinden, maar een continue zeurende baby maakt het leven ook niet fijner. Ik ga maar eens denken wat voor hulp ik kan inschakelen, want ik trek dit icm de slechte nachten niet meer zo heel goed.
pi_181726460
Oeps, dat was een hele monoloog }:|
  donderdag 6 september 2018 @ 13:52:25 #153
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181726526
Heb geen tips, maar wel een :*
Het lijkt me zo ontzettend rot & het verpest echt de leuke babytijd volgens mij.

Wel goed dat je gaat kijken voor hulp oid.
Blijf iig goed voor jezelf zorgen O+
pi_181726722
Hier ook geen tips Jagär. Misschien wel eentje? Hem bij de duutser laten met een flesje melk en jij eens lekker ontspannen?
Wat ik uit je verhaal kan halen is dat je er echt doorheen zit, en dat je goed voor je zelf moet zorgen, je slaapt nu al zolang heel weinig en dat is echt heel erg slecht.

Ik hoop dat jullie snel de juiste hulp zullen vinden!
:* O+
pi_181727557
Die monoloog mag gerust jagar! Geen tips of adviezen hier. Goed dat je gaat kijken voor hulp. Het lijkt me zo ontzettend zwaar op deze manier. :*
pi_181728517
Och Jagar. :*
Had ik maar tips voor je, ik baal echt dat het zo zwaar blijft. Banaan was een soortgelijke baby, denk ik, ik vraag me nou ook weleens af hoe dat moet als een tweede ook zo zou zijn. Dat steeds loslaten was op die leeftijd bij ons toch door teveel afleiding om hem heen.

Welkom Spees en Loj! *O* Verse baby's! *O*

SC grappig dat je je met je makkelijke baby toch zorgen maakt. Volgens mij ben je gewoon een enorme bofkont. :)

Wat een nacht Mini!
Banaan heeft de laatste tijd steeds vaker monologen en lachjes 's nachts. :|W
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_181728659
Jagar, wat zwaar zo :{ Een baby vind ik er al behoorlijk inhakken als je nog enigszins kunt slapen, maar zonder zou ik niet weten wat ik met mezelf aanmoet, denk ik. Ik hoop zo voor je dat het snel beter wordt. Hoe ging dat met T, dat was toch ook niet zo’n beste slaper?
Zijn fysieke oorzaken uitgesloten? Pijn in z’n nek of rug door de bevalling, allergie, lipriempje/tongbandje (ivm onrustige drinken)? Kan dat onrustige drinken verband houden met het matige slapen?
Is er nog iets te proberen met een mobile boven z’n bed, of zo’n lichtjesprojector, of zo’n schaap met baarmoedergeluiden, of een ander magisch apparaat? Misschien trap ik allemaal open deuren in, hoor, dan sorry.
pi_181728850
Banaan op de vaatwasser _O- (toen J dat deed, was de vaatwasser een paar dagen later stuk. Ik heb het verband nooit kunnen bewijzen, maar wees gewaarschuwd :') )

Aure, *O* voor de goede stats! Wat een heerlijke grote vent heb je! Volgens mij schelen onze baby's niet zoveel (de mijne is van 31 mei), maar die van mij was vorige week ruim 5700 gram en 61 cm en haar vind ik al groot :X

Een rollende Mars O+

Minilot, herkenbaar dat (opeens) slechte slapen. Mijn dreumes J sliep als baby de 1e drie maanden alleen tussen ons in, toen opeens een half jaar perfect in haar eigen ledikantje en daarna wilde ze opeens weer alleen tussen ons in. Dat was eerst nog wel knus, maar na een paar maanden vocht ze ons bijna letterlijk het bed uit 's nachts, toen was het geen succes meer }:| Uiteindelijk is het hier overgegaan, maar mocht van mij wel wat minder lang duren :')
Maar wat gaat jouw O snel! Dan heeft hij ook enorm veel te verwerken, geen wonder dat hij zo graag weer bij jullie wil zijn.

Fleur, wat een mooie foto's! O+

Venco, wat knap dat Z tijgert! Die kan je nu dus helemaal niet meer uit het oog verliezen ;)

Vita, ik hoop dat M snel weer de flesjes leegdrinkt! Mij is verteld dat zolang ze goed groeit, ze minder mogen drinken. Maar snap dat jij er niet gerust op bent, heel herkenbaar.

Nanuke, fijn dat je schoonouders in de buurt wonen! En ideaal die maaltijdboxen, slim bedacht.

Exode, wat fijn dat J weer een goede dag had. En lastig van die avondfles, ik probeer ook altijd zo laat mogelijk nog een fles te geven en maak N daar desnoods voor wakker (al drinkt ze dan weinig effectief). Maar N ligt altijd bij ons op de arm 's avonds, dus ze wordt toch wakker bij het naar bed gaan omdat we haar dan in de cosleeper leggen. Zodra we haar op bed gaan proberen weg te leggen, denk ik dat ik haar ook niet meer wakker zou maken voor een avondfles als ze diep slaapt. Lastig, dat soort beslissingen..

Spees met de prachtige Ollie O+ Moeilijk, die spruw! Heb jij er ook wel iets voor gekregen? Toen ik borstvoeding gaf aan J, had ze ook spruw. Ik heb toen een goedje gekregen dat ik op mijn tepels moest smeren tegen de spruw, omdat je elkaar anders aan blijft steken. Die spruw kan sowieso hardnekkig zijn, N had het ook en het heeft weken en twee verschillende AB gekost voordat ze er overheen was.

Jagar, ik zou willen dat ik de oplossing voor je had maar het blijft een enorme zoektocht voor je. Voor nu dan ook alleen even een digitale knuffel en de hoop dat het snel beter voor je zal worden, want ik snap heel goed dat jij dit niet trekt :*

Ik kreeg gisterenavond de schrik van mijn leven. N kan zo diep slapen soms, dat ze niet meer lijkt te ademen. Ik legde mijn hand op haar rug en voelde geen beweging (ze lag op haar buik). Toen ik haar handje op tilde viel die heel slap naar beneden en ik voelde niets toen ik mijn vinger onder haar neus hield. Ik schrok me wezenloos, maar toen ik haar uit de wieg optilde begon ze eindelijk te bewegen en bleek er dus niks aan de hand. Vrouwlief en ik hadden het net afgelopen week gehad over proberen N in haar eigen ledikantje weg te leggen, maar de schrik heeft ons doen besluiten om haar voorlopig nog lekker veilig bij ons te houden.

Nog een vraagje trouwens, zijn er meer baby's hier die hele erg kunnen zweten bij het drinken of soms gewoon bij het slapen? N heeft bij het drinken de zweetdruppels op haar hoofdje staan, terwijl haar huidje dan soms echt koud aanvoelt. Als ik haar op de arm heb, raakt mijn mouw vaak ook doorweekt van het zweet op haar achterhoofdje. Ik weet het eerst aan het warme weer, maar daar kan het nu echt niet meer aan liggen. Herken dit ook helemaal niet van mijn andere dochter, die juist heel weinig zweet.
pi_181728999
Goed punt Schanu. :D
We hebben de box maar opgebouwd na een ruime maand zonder. Banaan heeft namelijk nogal interesse voor de gekleurde messen erin. :o
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_181729100
Oh Spees_eend, wat een knap kind heb je daar O+ Welkom!

Jagar, heel goed dat je hulp gaat zoeken, is voor de kleine maar ook voor jou goed denk ik :* Als je trouwens het idee hebt ook dat hij weinig drinkt, haalt hij wel voldoende voeding uit de borstvoeding? Dat hij daardoor misschien niet helemaal voldaan is oid en niet lekker kan slapen? Groeit hij verder wel goed?

Schanu, wat schrikken van N :o Ik zou haar dan ook nog lekker een tijdje dichtbij houden ja. Hier trouwens ook zo’n zweetbolletje, vooral haar nek en achterhoofd zijn dan helemaal klam.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181732142
Schanu, we worden er idd allebei voor behandeld. Hij met nystatine en ik met miconazol. Alleen wordt de spruw nu weer erger dus helaas werkt die nystatine niet. Een rondje Google leert dat we bij lange na de enige niet zijn waarbij het niet helpt. Super irritant }:|

Jagar wat slopend zo langdurig zo weinig slaap.. Ik zou zelf ook denk ik mijn wederhelft een aantal nachten inzetten met wat gekolfde flesjes, als baby dat accepteert natuurlijk.
pi_181732343
quote:
1s.gif Op donderdag 6 september 2018 18:47 schreef Spees_Eend het volgende:
Schanu, we worden er idd allebei voor behandeld. Hij met nystatine en ik met miconazol. Alleen wordt de spruw nu weer erger dus helaas werkt die nystatine niet. Een rondje Google leert dat we bij lange na de enige niet zijn waarbij het niet helpt. Super irritant }:|

Jagar wat slopend zo langdurig zo weinig slaap.. Ik zou zelf ook denk ik mijn wederhelft een aantal nachten inzetten met wat gekolfde flesjes, als baby dat accepteert natuurlijk.
Heel herkenbaar, bij N hielp die idd ook niet. Wij hebben uiteindelijk daktarin gekregen. Dat is een dikkere gel dus die moesten we heel goed uitsmeren in het mondje ipv via lepel of spuit geven. Wegens verstikkingsgevaar werd die niet zo vaak voorgeschreven, maar zolang je het goed uitsmeert is er geen gevaar. Die gel hielp bij N meteen, maar nadeel is dat ze er wel misselijk van werd volgens mij want ze ging er meer door spugen :{ dus wij zijn eerder gestopt met de kuur waardoor het weer terugkwam en we de kuur alsnog af moesten maken. Maar sindsdien is ze helemaal van de spruw af gelukkig.
pi_181733048
Schanu jouw baby is maar liefst één dag ouder dan de mijne :D
pi_181735912
Mijn kleine manneke is 23 augustus 1 geworden. Bedankt voor alle tips en de gezelligheid. Tot straks in het dreumes topic O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181737355
Dank voor het warme welkom!

Het is mij nog niet geluk om bij te lezen, het leven is best druk met drie kids ;) Ondanks dat Li echt voorlopig de meest relaxe baby ooit is. Zo relax dat het nooit lang zo kan blijven _O-
Morgen nog 3 uurtjes kraamzorg en dan gaan we het helemaal zelf doen, en heb ik mijn huis terug :D ;)
  donderdag 6 september 2018 @ 22:06:09 #166
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_181737480
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 21:18 schreef Memoru het volgende:
Mijn kleine manneke is 23 augustus 1 geworden. Bedankt voor alle tips en de gezelligheid. Tot straks in het dreumes topic O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat pakje O+ O+

G. heeft te veel RuPaul gezien.. Ze is een echte drama queen.. Hoofdje achterover en gaan hangen waar ze ook staat om dan vervolgens nep te gaan huilen :')
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_181743858
Gisteren een rampzalige dag.. Continu wakker, overstuur, honger.. Plakbaby. Gisterennacht pas tegen 05:30 in slaap, tot 08:00 ongeveer. Overdag een uurtje bij mij, een half uurtje bij m'n vrouw, een ruim uur bij m'n moeder, maar amper tot niet in het bedje geslapen.

Gisterenavond om 20:30u in bed gelegd, zelf ook maar gaan slapen. Kwam ze om 21:40 alweer. Wel echt hongersignalen, dus nog maar een flesje.. Heel veel onrust erna. Tegen 22:30 in bed gelegd, rond 23u werd het ongeveer stil schatten we in.. Werden we vanochtend tussen 6 en 7 zelf pas wakker, niet eens van de baby. :o

Ze zal dus zeker 7 uur hebben geslapen, misschien wel meer richting de 8.
Onwijs voor onze nachtrust, maar damn, volgende keer toch maar even een wekker zetten halverwege de nacht.. Ze zal wel heel moe zijn geweest van de dag...
pi_181743893
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 september 2018 07:33 schreef NicolasJoy het volgende:
Gisteren een rampzalige dag.. Continu wakker, overstuur, honger.. Plakbaby. Gisterennacht pas tegen 05:30 in slaap, tot 08:00 ongeveer. Overdag een uurtje bij mij, een half uurtje bij m'n vrouw, een ruim uur bij m'n moeder, maar amper tot niet in het bedje geslapen.

Gisterenavond om 20:30u in bed gelegd, zelf ook maar gaan slapen. Kwam ze om 21:40 alweer. Wel echt hongersignalen, dus nog maar een flesje.. Heel veel onrust erna. Tegen 22:30 in bed gelegd, rond 23u werd het ongeveer stil schatten we in.. Werden we vanochtend tussen 6 en 7 zelf pas wakker, niet eens van de baby. :o

Ze zal dus zeker 7 uur hebben geslapen, misschien wel meer richting de 8.
Onwijs voor onze nachtrust, maar damn, volgende keer toch maar even een wekker zetten halverwege de nacht.. Ze zal wel heel moe zijn geweest van de dag...
Waarom zou je een wekker zetten? :)
Jammer dat je dag zo lastig was. Soms lijkt het alsof helemaal niets helpt hč, en hoe meer je doet, hoe onrustiger zo’n baby lijkt te worden.
Hogere wiskunde. :')
pi_181744035
Ach jagar! Ik hoop dat er iets is wat je kan helpen, dit is niet te doen voor jou! :* Ook aan jezelf blijven denken he!

NJ waarom wakker maken inderdaad? :) Fijn van het doorslapen!

Welkom Spees! Wat een schatje O+ Hopelijk gaat het snel beter met de spruw!

Mini hoe is deze nacht gegaan?

Gefeliciteerd nog memoru! *O*

Iemand nog tips om een constant draaiende baby te verschonen? Hebben die pants nog voordelen t.o.v. gewone luiers? Dit is zeg maar een soort van onmogelijk, het duurt soms 10-15 minuten voor een luier verschoond is :') Aankleden is helemaal ellende. Speeltjes etc helpen niet. Sowieso is op de rug liggen lava, hij krijgt nu soms op handen en voeten de fles :') 8)7

En hij is met z’n verkeerde been uit bed gestapt en met z’n geklim op mij ben ik al een paar uitgetrokken haren verder. Oh en hij heeft deze ochtend al 36 keer z’n hoofd gestoten aan het houten hoofdbord van het bed. Eens kijken of er nu wel een land mee te bezeilen is :') :W met welk behang kon je ook alweer vervelende kinderen vastplakken? :P verder is hij heel lief hoor O+

[ Bericht 2% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 07-09-2018 08:07:22 ]
pi_181744312
Memoru, gefeliciteerd met je knappe dreumes! Tot over 10 maanden :D

Spees wat een knapperd heb je gemaakt, leuk pakje ook O+

Held ben je Loj met 3 kinderen, pffff. Hoe reageren de andere 2? Trots?

NJ ik zou ook geen wekker zetten hoor, ze huilt echt wel als ze honger heeft. Naar zo'n dag zeker als niets lijkt te helpen. Wellicht zit ze net rond een regeldag of een sprong, of allebei. Of was het gewoon zo'n dag. Jammer dat ze bij de geboorte geen handleiding geven.

Ach Jagar wat zou ik graag tips hebben. Goed dat je gaat kijken of je op een andere manier hulp kan krijgen. Heel extreem wellicht maar misschien een slaap poli? Daar hoor ik wel goede verhalen over. Het klinkt zo heftig en onmogelijk vol te houden voor jou.
Hoe is peuter eronder?

J heeft het slaapknopje gevonden, voor overdag. Slaapt ineens best veel, de avonden zijn echter nog steeds om onrustig te zijn. Zo onrustig dat een avondfles er natuurlijk niet ingaat. Niet echt huilen maar gewoon onrustig, niet willen slapen, maar wel moe zijn, bij je willen zijn. We hebben sinds 2 dagen een fijne stoel in haar kamer staan dus daar brengen we nu tijd met haar door 's avonds. Dat lijkt te werken, ze gaat niet echt huilen meer.
Het is natuurlijk geen straf om lekker te knuffelen met je dochter maar toch zou het fijn zijn als de avonden wat relaxter worden.
Nachten gaan wel perfect, 22:00 slapen, 02:00 fles en 07:00 fles vannacht. Daartussen alleen maar slapen. Mijn vrouw is ook weer helemaal up and running, de laatste periode van de zwangerschap was ook heftig door een te lage bloeddruk dus ze danst zo'n beetje rond nu, blij dat ze eindelijk energie heeft.
pi_181744482
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 september 2018 08:00 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

Iemand nog tips om een constant draaiende baby te verschonen? Hebben die pants nog voordelen t.o.v. gewone luiers? Dit is zeg maar een soort van onmogelijk, het duurt soms 10-15 minuten voor een luier verschoond is :') Aankleden is helemaal ellende. Speeltjes etc helpen niet. Sowieso is op de rug liggen lava, hij krijgt nu soms op handen en voeten de fles :') 8)7

Ik kan ook wel tips gebruiken, kan ze helaas niet uitdelen. :{ Die pants zie ik nog niks in want broekjes aan is ook dramatisch. Mijn jongen heeft acht beentjes ofzo.

Aankleedkussen, hydrofiel, vloer, kleertjes, voet, alles onder de poep. En altijd een bilvormige streep in bed van de billencrčme.

Banaan is vooral heel goed in het van buik naar rug draaien waardoor je nooit de kant boven hebt die je nodig hebt. En omdat hij zo vlot wisselt kun je er precies niets mee. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_181744711
Misschien een spiegeltje naast het kussen, LBF? Of een muziekje aanzetten of iets boeiends aan het plafond hangen?

Mijn kleintje is alweer 12 weken vandaag :D

NJ, lekker laten slapen, hoor. Ik moet S. nu vaak uit bed plukken, omdat haar broer nu eenmaal naar school moet, maar daarbuiten is mijn heilige mantra echt: ‘Laat. Baby. Slapen.’

Fijn dat het zo lekker gaat met je vrouw, exode. Die onrustige avonden zijn dan weer minder. Herkenbaar wel, ‘s avonds wil ze alleen maar bij mij liggen of ik moet met haar lopen. Papa accepteert ze meestal nog niet. Ze ligt dan ook veel aan de borst. (Maar omdat ze al een paar nachten fantastisch slaapt, vind ik het wel best. Vannacht 21-8 O+ Ik ga er elke avond vanuit dat het eenmalig is, dus het valt steeds weer mee :+ )
pi_181744713
B was ook heel bewegelijk, het enige wat een klein beetje hielp was een spiegel aan de onderkant van de plank. Kon hij naar zichzelf lachen :D en dan heeeel snel verschonen wat ongeveer de helft van de keren goed ging.

Hebben jullie tips voor een box mobiel? Ik zie hele leuke van bijvoorbeeld Nijntje maar die hebben 1 melodietje. Nu denk ik dat we de muziek niet vaak aan hebben, maar met een jongen van 4,5 in huis vrees ik voor een overload aan dat liedje. Hij zet nu ook alle speelgoed van J tegelijk aan als we niet opletten (lees, oud babyspeelgoed van B wat al in de boxzak aan de zijkant zit) En het liefst ook ook nog zijn lopende dino en lopende robot inclusief nogal wat lawaai. En wonderbaarlijk genoeg is J nog steeds niet doof.
pi_181744738
Sowieso de O+ Tiny Love O+ Vier muziekjes, ook nog superrrrrrverantwoord klassiek :') Je hoeft ‘m niet op te draaien, want hij gaat op batterijen. Je kunt ‘m ook laten draaien zķnder de muziek _O_ Én er zit een afstandsbediening bij.

Zoveel liefde voor de Tiny Love.
pi_181744802
Oh, dat had ik eerder moeten weten. Ik word helemaal gek van het geluid van het Nijntjemobiel.
Tot wanneer is zo’n mobiel eigenlijk leuk?


Wij gaan vanavond en morgen naar Appelpop. *O* Tref ik straks meer leuke kindjes van hier?
Protčge moi de mes désirs.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')