abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 31 juli 2018 @ 09:14:21 #126
149959 SQ
snelle trees
pi_180849116
Stroopwafeltje!! Gefeliciteerd!!
disclaimer
pi_180849361
Stroop O+
pi_180849438
Stroopwafelneisje,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tolstoi,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gogo,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vandaag is crèche dag voor J maar ze gloeide van de warmte toen ze (huilend) wakker werd en heeft 38,6 graden koorts. Arme mupke blijft vandaag dus thuis en ligt nu naast mij te zweten terwijl er een baby bovenop mij ligt te zweten. Wordt een lekkere plakdag :')
pi_180850430
Wat goed stroopwafel! O+
  dinsdag 31 juli 2018 @ 11:09:58 #130
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_180850917
Een klein ijswafeltje in de maak O+
Gefeliciteerd Stroop!

Beterschap Schanu! Hopelijk wordt het vandaag niet zo warm..

Ik zou ook gewoon naar de crèche brengen, Gogo. Hier gaan ze ook gewoon als ik zelf vrij ben. Heb verder ook weinig oppasmogelijkheden, dus ik vind de crèche wel een fijne oplossing voor wat eigen tijd (of samen met man) :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_180854378
Gefeliciteerd Stroopwafel! *O* O+
pi_180854428
Hier moet ik als ex-secret santa natuurlijk wel voor ontlurken! Gefeliciteeeerd O+ wat leuk!
  dinsdag 31 juli 2018 @ 14:40:14 #133
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180854629
Zo tof, nog een stroopwafeltje op komt O+ . Had je een goede zwangerschap de vorige keer?

Gogo, ik snap dat je verdrietig bent, als je je verheugt op tijd samen en dan valt het tegen. Ik herken het wel in het klein, op een werkdag verheug ik me altijd enorm op de volgende vrije dag, maar die is in praktijk ook vaak een combinatie van leuke en gefrustreerde en verveelde momenten... Goed dat je gaat overleggen met de crèche. Je moet eerlijk zijn tegenover jezelf en ook goed voor jezelf zorgen en je kan niet altijd voorzien hoe je dat doet. Zeker niet in combinatie met wat er op je niet-kindgerelateerde agenda staat.

Franny, wat een mooi compliment van die CB arts.

Beterschap voor J, Schanu!

Huilen bij het afscheid is wel iets dat bij Jacob past, denk ik. In een nieuwe omgeving of met andere mensen zit hij meestal een half uur op of naast me, en daarna gaat hij helemaal los. Dat halve uur heb ik simpelweg niet 's ochtends. En als de ramen openstaan dan hoor ik hem altijd nog als ik weer bij de auto ben... het is niet anders, maar toch vind ik het stom :{w .
Bij het ophalen gaat hij de helft van de keren ook huilen trouwens :o . En in me kruipen.

Oei Quoi, dat was de mindere kant van blijven bij de gastouder toch? Ik ben vooral benieuwd of hij na 4 weken daar weer opnieuw moet wennen.

Jacob was volgens mij echt moe maar ligt nu al 40 minuten te spelen in bed en intussen gaat het over op mopperen en heeft hij net per ongeluk Ewan het slaapschaap aangezet. Dat maakt hem zelden extra rustig... volgende slaapje haal ik dat ding er weer uit.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  dinsdag 31 juli 2018 @ 15:32:40 #134
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_180855801
Bedankt voor al jullie lieve reacties! O+ Ik vind het echt enorm spannend.
@Lemijn: mijn zwangerschap was heel soepel. Alleen op het eind hield ik heel erg veel vocht vast, maar verder heb ik geen enkele klacht gehad (behalve erg moe, vooral in het begin, en de traditionele zwangerschapsdementie :+ ) De bevalling was ook erg soepel en een paar dagen later gingen we al een rondje buiten lopen. Ik teken voor een herhaling ^O^

Gogo: heel herkenbaar hoor. Zeker als O niet goed slaapt of als ik zelf veel moet doen (en dus weinig echte 'me-time' heb op een dag), vind ik een dag met dreumes eigenlijk best zwaar. Ik ben dan ook altijd blij als man 's avonds thuis komt en ik haar even kan dumpen om ongestoord de vaatwasser in te ruimen of de was te vouwen zonder 'hulp' oid :') Meerdere dagen op een rij (of zoals bij jou weken) zou ik ook pittig vinden!
pi_180856062
Stroop O+ O+ wat tof! Gefeliciteerd!

Wij moeten er echt uit met L overdag. Binnen thuis kan hij z'n energie niet genoeg kwijt en dan gaat hij vervelend doen. Even naar buiten wandelen, boodschappen doen ofzo en het is allemaal weer goed.

Straks bij de kruidvat kwam hij een elmo knuffel tegen. Hij is helemaal fan van elmo dus ehm. Nou ja nu heeft hij 3 verschillende :+ en z'n shirt voor z'n verjaardag is ook binnengekomen, ook elmo :') de knuffel elmo moest ook drinken, en lopen in de winkel :+ en hij werd voorgesteld aan de rest van z'n bedknuffels. En nu wordt het echt tijd om een hoop knuffels naar zolder te doen, want wat een collectie heeft dat kind.
pi_180856436
Stroop. Wat tof. Gefeliciteerd. *O*
  dinsdag 31 juli 2018 @ 17:41:59 #137
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180858681
Stroop! Geweldig zeg. Gefeliciteerd w/

Het gastouderloze maandje zal denk ik minder impact hebben dan vorig jaar. Daarna is hij toen weer gaan huilen bij afscheid, bedenk ik me nu.

Gogo, ik hoop dat je een fijn evenwicht vindt en kunt gaan genieten van de dagen met Timo. Ik kan het goed begrijpen hoor.

Nazil, Max vindt Elmo ook leuk. Hij wil voor het slapen gaan steevast een boekje met Bert, Ernie, Elmo en Zoë (chapeau voor zijn uitspraak ook) lezen. En het boek Fabian’s Feest, kent iemand dat? Ik vind het echt een tof boek. En veeeeeeeeel knuffels, check. Hij slaapt er met zo’n 11 :')

Morgen Maxenmamadag!
pi_180858775
Fabians feest ken ik niet. L heeft wel 3 elmo boekjes met flapjes, voor een euro bij de action ^O^ favoriet is een stom rommelmarkt boek over het bouwen van een huis. Lars (whats in a name) en Lisa gaan dan elke keer op de bouwplaats kijken. Die tekst ken ik uit mijn hoofd en er komen woorden in voor die ik nog nooit gehoord had. Maar vrachtwagens en hijskranen dus je weet het wel. Elke avond 'auto auto auto seesuh'

Ik heb hem net een stuk komkommer gegeven en hij wil alles nazeggen. 'Kokoki kokoka' :')
pi_180858992
Stroop, wat een supergaaf nieuws!! Gefeliciteerd O+ :*
  dinsdag 31 juli 2018 @ 19:39:10 #140
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180860654
Zo leuk om te lezen jullie dagelijkse dingen! Nazil, hoe oud is L ook alweer?
Jacob is fan van zijn flapjesboek van Gonnie, maar dat is heel mooi en nog nieuw, dat wil ik nog even proberen zo te houden... als er goedkope bij de Action liggen ga ik daar eens kijken ^O^ . Ben allang blij dat hij iets anders doet met een boek dan zijn tanden erin zetten namelijk.
En wat is een leuk boek op rijm? Misschien helpt dat ook om zijn aandacht langer dan 1 blz vast te houden. Dan ga ik binnenkort weer eens langs de bieb.
Ter compensatie van dit matige voorleesbegin ga ik er gewoon mee door straks tot hij naar de middelbare school gaat :P.

Verder heb ik vandaag eindelijk een fietszitje gekocht, hoezee *O* .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_180861328
Gefeliciteerd stroop *O* Wel apart straks, dan zijn je kinderen eigenlijk even oud :P Hopelijk heb je weer zo'n fijne zwangerschap! En qua leeftijdsverschil is dit ook echt leuk, zie ik aan mijn drietal.

Gogo, ik begrijp het wel, wat tijd voor jezelf is ook erg belangrijk, zeker na zo'n intensieve tijd. En je moet maar zo denken, met wat tijd voor jezelf kun je uiteindelijk meer qualitytime aan hem besteden op de andere dagen! Ik heb die drie uurtjes per week voor mezelf ook echt nodig.

Wij hebben een tijd geleden Bertje-boeken gekocht bij de action, die zijn hier heel lang populair geweest. Simpel met veel kleurtjes en voor een of twee euro. En op Koningsdag halen we veel nieuwe boekjes en daarvan vind ik het dan ook niet zo erg als ze kapot gaan. Favoriet is hier het grote cars zoekboek en het even grote dierenzoekboek. Die pagina's omslaan is vooral erg leuk!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_180861783
Lemijn L wordt over 3 weken 2. En bij de action regelmatig leuke boekjes. We hebben ook een wat dikker boek met dieren op rijm.

Vanmiddag teletubbies op tv (hij was chagrijnig dat ik 'm wakker had gemaakt). Ging dat filmpje op hun buik aan. Zegt die realist naast mij: sjiesjie baik kannie :') televisie op de buik kan niet O+
  dinsdag 31 juli 2018 @ 21:23:57 #143
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180862468
We hadden het over knuffels hè?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En boekjes, die worden verslonden. En toen was ineens zijn gratis Boekstart abonnement verlopen. Vandaag dus verlengd. Kreeg hij een rugzakje en heeft hij de hele avond met zijn rugzak met boekjes erin door de kamer gelopen :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo, dat was weer een Max overload :) Hij is namelijk zo leuk!
  dinsdag 31 juli 2018 @ 21:26:18 #144
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180862511
Heerlijk Nazil, zo'n relativerend mannetje. You don't fool him :+
pi_180862721
Quoi ok dan heeft L het nog bescheiden. Ik heb vanmiddag een vuilniszak vol knuffels die niet favoriet zijn naar zolder gezet.

Boekstart abo afgelopen? Hier loopt dat automatisch en gratis door tot z'n 16e ofzo, wanneer je moet betalen. Maar ik vind dat we te veel boeken hebben en ik ben te lui om ze terug te brengen. Ook al zit de bieb op 2 minuten lopen en kom ik er elke dag praktisch langs :') af en toe gaan we nog, maar meestal pakken we gewoon thuis een van de 8592 boeken.
pi_180867761
Ach, die Max met zijn knuffels, wat een superlieve foto O+ O+

Met manlief gaat het wel, wat stijf en stram en een pijnlijke heup, rug en arm, maar gelukkig niets ernstigs.
pi_180868662
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 19:39 schreef Lemijn het volgende:
Zo leuk om te lezen jullie dagelijkse dingen! Nazil, hoe oud is L ook alweer?
Jacob is fan van zijn flapjesboek van Gonnie, maar dat is heel mooi en nog nieuw, dat wil ik nog even proberen zo te houden... als er goedkope bij de Action liggen ga ik daar eens kijken ^O^ . Ben allang blij dat hij iets anders doet met een boek dan zijn tanden erin zetten namelijk.
En wat is een leuk boek op rijm? Misschien helpt dat ook om zijn aandacht langer dan 1 blz vast te houden. Dan ga ik binnenkort weer eens langs de bieb.
Ter compensatie van dit matige voorleesbegin ga ik er gewoon mee door straks tot hij naar de middelbare school gaat :P.

Verder heb ik vandaag eindelijk een fietszitje gekocht, hoezee *O* .
Ik ben echt fan van de boekjes van lucy cousins. Niet alleen muis, maar vooral de andere boekjes van haar (Spet, spat, eendje. Klop klop klop, Vrolijke vogels, Hoera voor vis). Op rijm en hele mooie tekeningen.
pi_180868668
Max overload O+
pi_180870877
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 08:43 schreef Adrian4 het volgende:

[..]

Ik ben echt fan van de boekjes van lucy cousins. Niet alleen muis, maar vooral de andere boekjes van haar (Spet, spat, eendje. Klop klop klop, Vrolijke vogels, Hoera voor vis). Op rijm en hele mooie tekeningen.
Ik heb een aantal boekjes van haar gelezen (peuter vindt muis erg leuk), maar het meerendeel is niet op rijm... sowieso vaak niet zoveel tekst.

Ik vind de rijm en simpele plaatjes uit Nijntje-boekjes erg fijn, die lezen wij dus regelmatig. De meiden vinden die ook al leuk. Plus dat je die fijn bij een bepaalde situatie kunt kopen. Kleine pluis toen er een baby bij kwam, Fien en Pien toen het zusjes bleken, Nijntje in het museum nadat we daar geweest waren etc. En voor peuter ben ik erg fan van de boeken van Harmen van Straaten. Met name he wie zit er op de wc (ook op rijm) en kleintje beer.

Zo sliep peuter ook toen hij klein was Quoi, maar op een gegeven moment heb ik er een lading uitgegooid en dat was ook prima.

De meiden geven nog niks om knuffels en daar ben ik blij mee. Ik heb er al een aantal kunnen lozen in de oude kledingbak voor school. Nu kan het nog, en er komt nog genoeg bij vooral omdat m'n ouders het leuk vinden om ze elke keer weer nieuwe knuffels kado te doen omdat wij daar niet op zitten te wachten :') Als er een week niet naar omgekeken wordt gaan ze weg, nu kan dat nog...

[ Bericht 20% gewijzigd door FlyingFish op 01-08-2018 10:58:20 ]
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_180871728
Timo heeft ook niet veel met knuffels. Hij heeft er twee in zijn bedje liggen, maar als we die eens vergeten bij een logeerpartijtje ofzo, dan gaat het ook prima.

Ik heb trouwens voor volgende week en de week daarna een dag extra opvang geregeld. Dus dat is wel een fijn vooruitzicht. Vandaag gaan man en Timo naar vrienden, kan ik even bijkomen. Meneer heeft vannacht tussen 23.00 en 2.00 een feestje gehouden, dus ik denk dat ik maar even een dutje ga doen straks.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')