Is de TR-knop kapot?quote:Op zondag 7 oktober 2018 21:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Z'n posts op tijd verwijderen zou nog veel effectiever zijn en voorkomt reacties van ons.
Bekijk FB eens.quote:Op zondag 7 oktober 2018 21:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Is de TR-knop kapot?
Er is geveegd.
Bekijk FB eens.quote:Op zondag 7 oktober 2018 21:56 schreef Blue_note het volgende:
[..]
Bekijk FB eens.
Maar het is de schuld van de user inderdaad
Goed gedaanquote:Op zondag 7 oktober 2018 21:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bekijk FB eens.
Bedankt voor je bericht. Zonder je bericht had ik niet van deze troll geweten.
Dat snap ik dan niet dat je het volle pond betaalt voor een wanprestatie.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:21 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja inderdaad. Maar ja, ik heb wel eens een restaurant gehad waar het eten zeer goed was. Bij de vierde keer was het gewoon troep. Het was niet vers en het droop van het vet. Bij de eerste hap was ik al misselijk. Een paar happen gegeten voor de moeite, afgerekend en ik ben er nooit meer terug gekomen. Wel ontzettend jammer, want eerder was het werkelijk heel erg goed.
Toch zijn er enorm veel horecabedrijven die dat niet lijken te begrijpen.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:23 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Dat klopt. Een goede kok en goede serveersters zijn goud waard.
Ik doe niet zo moeilijk.quote:Op zondag 7 oktober 2018 22:21 schreef oranjevogel1 het volgende:
[..]
Dat snap ik dan niet dat je het volle pond betaalt voor een wanprestatie.
Ik ken veel mensen die zo zijn.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:39 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik doe niet zo moeilijk.
Ik betaal en mijn gezicht zie je nooit meer.
Misschien is er niet genoeg kundig personeel. Of horeca uitbaters willen voor het dubbeltje op de eerste rang zitten. Een 18-jarige meisje in de bediening kan je nog afschepen met 5 euro per uur. Het nadeel is wel dat als je zo iemand een simpele vraag stelt, het eerste antwoord vaak is: “Oh, dat weet ik echt niet hoor. Dat moet ik echt even vragen.”quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:37 schreef RingBewoner het volgende:
[..]
Toch zijn er enorm veel horecabedrijven die dat niet lijken te begrijpen.
Ik denk dat de waarheid in het midden ligt.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:45 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Misschien is er niet genoeg kundig personeel. Of horeca uitbaters willen voor het dubbeltje op de eerste rang zitten. Een 18-jarige meisje in de bediening kan je nog afschepen met 5 euro per uur. Het nadeel is wel dat als je zo iemand een simpele vraag stelt, het eerste antwoord vaak is: “Oh, dat weet ik echt niet hoor. Dat moet ik echt even vragen.”
Ze weten nauwelijks wat ze uitserveren.
Nou, ik maak soms dingen mee die echt geen fout zijn, maar direct te maken hebben met niet willen werken.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:43 schreef RingBewoner het volgende:
[..]
Ik ken veel mensen die zo zijn.
Zou mooi zijn als ze altijd zo consequent waren. Dan hadden ze al snel een probleem.
In de horeca werken ook mensen, en die kunnen ook fouten maken.
Geen bord naar je hoofd krijgt?quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:47 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nou, ik maak soms dingen mee die echt geen fout zijn, maar direct te maken hebben met niet willen werken.
Als je klaagt moet je soms uitkijken dat je geen bord naar je hoofd krijgt, dus dan krijg je al snel een instelling van: laat maar zitten, ik heb geen zin in gedonder.
Tja, dan heeft het personeel ook geen motivatie om gewoon hun werk te doen als klanten ook voor wanprestaties betalen.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:39 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik doe niet zo moeilijk.
Ik betaal en mijn gezicht zie je nooit meer.
quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:47 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nou, ik maak soms dingen mee die echt geen fout zijn, maar direct te maken hebben met niet willen werken.
Als je klaagt moet je soms uitkijken dat je geen bord naar je hoofd krijgt, dus dan krijg je al snel een instelling van: laat maar zitten, ik heb geen zin in gedonder.
Ik dacht precies hetzelfde. Dit kan ik niet meer serieus nemen.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:50 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Geen bord naar je hoofd krijgt?Overdrijf je nu niet een heel klein beetje of kom je alleen in louche tentjes?
ik reserveer altijd voor drie met twee personen, anders zit ik gewoon te krap.quote:Op maandag 5 november 2018 13:55 schreef RingBewoner het volgende:
Gasten die reserveren voor 10 en daarna aankomen met 6.
Ben je 2meter30 ofzo?quote:Op maandag 5 november 2018 15:29 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik reserveer altijd voor drie met twee personen, anders zit ik gewoon te krap.
Allergieën kan je meestal al bij de reservering vermelden. Als dat niet al gedaan is, dan gewoon een paar dagen van te voren nog maar eens bellen en vermelden.quote:Op maandag 5 november 2018 15:31 schreef ChildoftheStars het volgende:
Even een vraagje: Mijn moeder en ik gaan tweede kerstdag uiteten (is al gereserveerd). Ik zit met een ernstige allergie voor ananas en kiwi en we zijn allebei vegetariër. Hoelang van te voren bel je hierover? Begin december oid? Wat is prettig voor het restaurant en de kok?
Heb ik echt nog nooit last van. Bij de betere restaurants niet, bij een tent als Happy Italy of de Beren ook niet. Dus ik vind hem vrij bijzonder hoor.quote:Op maandag 5 november 2018 15:52 schreef THEFXR het volgende:
[..]
anders krijg je zo'n kindertafel. met de breedte van een bord
Bij de reservering kon je niet zulke dingen aangeven. Al heb ik op hun normale menu gekeken en ze hebben veel vegetarische mogelijkheden (echt 50% van het menu). Dus dat moet dan, lijkt me, ook met kerst lukken. Dan bel ik ze half decemberquote:Op maandag 5 november 2018 15:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Allergieën kan je meestal al bij de reservering vermelden. Als dat niet al gedaan is, dan gewoon een paar dagen van te voren nog maar eens bellen en vermelden.
In welke snackbar kom jij waar je dit meemaakt?quote:Op maandag 5 november 2018 15:52 schreef THEFXR het volgende:
anders krijg je zo'n kindertafel. met de breedte van een bord
Dus op die tafels geb jij nooit ruimte voor garnituur ofzo?quote:Op maandag 5 november 2018 15:52 schreef THEFXR het volgende:
[..]
anders krijg je zo'n kindertafel. met de breedte van een bord
Aso.quote:Op maandag 5 november 2018 15:29 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik reserveer altijd voor drie met twee personen, anders zit ik gewoon te krap.
Gewoon zo snel mogelijk?quote:Op maandag 5 november 2018 15:31 schreef ChildoftheStars het volgende:
Even een vraagje: Mijn moeder en ik gaan tweede kerstdag uiteten (is al gereserveerd). Ik zit met een ernstige allergie voor ananas en kiwi en we zijn allebei vegetariër. Hoelang van te voren bel je hierover? Begin december oid? Wat is prettig voor het restaurant en de kok?
Uh? Beetje wel. Maar ik heb ze een e-mail gestuurd. Er was niks op het reserveringsding waar je dit soort voorkeuren kon aangeven.quote:Op maandag 5 november 2018 16:42 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Gewoon zo snel mogelijk?
Of ben je bang dat ze het vergeten?
Minder kanenquote:Op maandag 5 november 2018 15:29 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik reserveer altijd voor drie met twee personen, anders zit ik gewoon te krap.
Wij geven dat bij reserveren meteen aan, met de vraag of ze willen bellen. De lijst met allergieën brengen of mailen we meestal een weekje van te voren. De betere restaurants bellen hierover nog na, in dingen na te vragen.quote:Op maandag 5 november 2018 15:31 schreef ChildoftheStars het volgende:
Even een vraagje: Mijn moeder en ik gaan tweede kerstdag uiteten (is al gereserveerd). Ik zit met een ernstige allergie voor ananas en kiwi en we zijn allebei vegetariër. Hoelang van te voren bel je hierover? Begin december oid? Wat is prettig voor het restaurant en de kok?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |