Vaak genoeg niet, maar heb het wel eens gedaan toen het na drie keer vragen nog niet kon.quote:Op zondag 7 oktober 2018 03:06 schreef Ray_Smith het volgende:
gewoon weglopen zonder te betalen
vaak genoeg gedaan.........
Ik zou het niet in mijn hoofd halen. Dat soort asociale gasten zijn de doodsteek voor de horeca.quote:Op zondag 7 oktober 2018 03:06 schreef Ray_Smith het volgende:
gewoon weglopen zonder te betalen
vaak genoeg gedaan.........
Zooo stoerquote:Op zondag 7 oktober 2018 03:06 schreef Ray_Smith het volgende:
gewoon weglopen zonder te betalen
vaak genoeg gedaan.........
Was dat niet de regel? 3x vragen en als ze dan nog niet de rekening komen brengen, dan vertrekken.quote:Op zondag 7 oktober 2018 12:14 schreef KaheemSaid het volgende:
[..]
Vaak genoeg niet, maar heb het wel eens gedaan toen het na drie keer vragen nog niet kon.
Er is maar een regel: dat je moet betalen. Punt.quote:Op zondag 7 oktober 2018 14:55 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Was dat niet de regel? 3x vragen en als ze dan nog niet de rekening komen brengen, dan vertrekken.
Dit. Dingen niet lusten als volwassene, en dat dan ook echt niet eten.quote:
Nee. Je moet gewoon betalen.quote:Op zondag 7 oktober 2018 14:55 schreef Mariocash het volgende:
Was dat niet de regel? 3x vragen en als ze dan nog niet de rekening komen brengen, dan vertrekken.
Tja, echt helemaal kies is het niet. Maar ik begrijp zijn frustratie wel.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:07 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Er is maar een regel: dat je moet betalen. Punt.
Ik heb ook wel eens meegemaakt dat ze na drie keer vragen om af te rekenen ze niet met de bon kwamen. Heel irritant. Maar dat is irritant. Het is asociaal als je weggaat zonder te betalen. Dat doe je gewoon niet. In het uiterste geval kun je zelf uitrekenen hoeveel het kost (dat is toch niet moeilijk, je hebt toch lagere school gehad?) en dan leg je geld op tafel, of je drukt het een passerende kelner toe, dan krijg je heus wel reactie.
En over een post hier dat je eigenhandig ingredienten aan gaat passen, kom op zeg, doe eens volwassen. Dan kies je iets anders uit waar geen gedroogde tomaten in zitten.
Ik snap zijn frustratie ook, maar ik snap zijn actie (of non-actie) niet.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:11 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Tja, echt helemaal kies is het niet. Maar ik begrijp zijn frustratie wel.
Dat is inderdaad wel een betere oplossing. Het zou voor mij waarschijnlijk wel gelijk de laatste x zijn dat ik daar was geweest. Tenzij het eten echt ver bovengemiddeld is.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:14 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik snap zijn frustratie ook, maar ik snap zijn actie (of non-actie) niet.
Mij is het een keer overkomen, dat ik na drie keer vragen naar het plafond zat te kijken. Ik ben gewoon opgestaan. In mijn hoofd uitgerekend hoeveel de rekening moest zijn, briefje van 50 uit de portemennee gevist en aan de eerste de beste serveerster gegeven. "Hier, dit is volgens mij de rekening, ik moet weg", zei ik. (Toen wist ze niet hoe snel ze me moest helpen)
Kijk, zo kun je het ook aanpakken.
Ja inderdaad. Maar ja, ik heb wel eens een restaurant gehad waar het eten zeer goed was. Bij de vierde keer was het gewoon troep. Het was niet vers en het droop van het vet. Bij de eerste hap was ik al misselijk. Een paar happen gegeten voor de moeite, afgerekend en ik ben er nooit meer terug gekomen. Wel ontzettend jammer, want eerder was het werkelijk heel erg goed.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:16 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Dat is inderdaad wel een betere oplossing. Het zou voor mij waarschijnlijk wel gelijk de laatste x zijn dat ik daar was geweest. Tenzij het eten echt ver bovengemiddeld is.
Dat klopt. Een goede kok en goede serveersters zijn goud waard.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:21 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja inderdaad. Maar ja, ik heb wel eens een restaurant gehad waar het eten zeer goed was. Bij de vierde keer was het gewoon troep. Het was niet vers en het droop van het vet. Bij de eerste hap was ik al misselijk. Een paar happen gegeten voor de moeite, afgerekend en ik ben er nooit meer terug gekomen. Wel ontzettend jammer, want eerder was het werkelijk heel erg goed.
Blijkbaar was de kok ziek of zo en hadden ze een uitzendkracht in de keuken, maar zo iemand kan je vaste klantkring in no-time drastisch uitdunnen.
Z'n posts op tijd verwijderen zou nog veel effectiever zijn en voorkomt reacties van ons.quote:Op zondag 7 oktober 2018 21:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
Jullie zouden ook gewoon niet op een troll in kunnen gaan he? Dat is zo veel meer effectiever dan zijn post verwijderen.
Is de TR-knop kapot?quote:Op zondag 7 oktober 2018 21:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Z'n posts op tijd verwijderen zou nog veel effectiever zijn en voorkomt reacties van ons.
Bekijk FB eens.quote:Op zondag 7 oktober 2018 21:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Is de TR-knop kapot?
Er is geveegd.
Bekijk FB eens.quote:Op zondag 7 oktober 2018 21:56 schreef Blue_note het volgende:
[..]
Bekijk FB eens.
Maar het is de schuld van de user inderdaad
Goed gedaanquote:Op zondag 7 oktober 2018 21:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Bekijk FB eens.
Bedankt voor je bericht. Zonder je bericht had ik niet van deze troll geweten.
Dat snap ik dan niet dat je het volle pond betaalt voor een wanprestatie.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:21 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja inderdaad. Maar ja, ik heb wel eens een restaurant gehad waar het eten zeer goed was. Bij de vierde keer was het gewoon troep. Het was niet vers en het droop van het vet. Bij de eerste hap was ik al misselijk. Een paar happen gegeten voor de moeite, afgerekend en ik ben er nooit meer terug gekomen. Wel ontzettend jammer, want eerder was het werkelijk heel erg goed.
Toch zijn er enorm veel horecabedrijven die dat niet lijken te begrijpen.quote:Op zondag 7 oktober 2018 15:23 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Dat klopt. Een goede kok en goede serveersters zijn goud waard.
Ik doe niet zo moeilijk.quote:Op zondag 7 oktober 2018 22:21 schreef oranjevogel1 het volgende:
[..]
Dat snap ik dan niet dat je het volle pond betaalt voor een wanprestatie.
Ik ken veel mensen die zo zijn.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:39 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik doe niet zo moeilijk.
Ik betaal en mijn gezicht zie je nooit meer.
Misschien is er niet genoeg kundig personeel. Of horeca uitbaters willen voor het dubbeltje op de eerste rang zitten. Een 18-jarige meisje in de bediening kan je nog afschepen met 5 euro per uur. Het nadeel is wel dat als je zo iemand een simpele vraag stelt, het eerste antwoord vaak is: “Oh, dat weet ik echt niet hoor. Dat moet ik echt even vragen.”quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:37 schreef RingBewoner het volgende:
[..]
Toch zijn er enorm veel horecabedrijven die dat niet lijken te begrijpen.
Ik denk dat de waarheid in het midden ligt.quote:Op maandag 8 oktober 2018 19:45 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Misschien is er niet genoeg kundig personeel. Of horeca uitbaters willen voor het dubbeltje op de eerste rang zitten. Een 18-jarige meisje in de bediening kan je nog afschepen met 5 euro per uur. Het nadeel is wel dat als je zo iemand een simpele vraag stelt, het eerste antwoord vaak is: “Oh, dat weet ik echt niet hoor. Dat moet ik echt even vragen.”
Ze weten nauwelijks wat ze uitserveren.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |