En terecht. Hoorde keer iemand die om wiskeysaus vroeg bij een echte pizzaria.quote:Op zondag 15 juli 2018 19:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Bij een zeer Italiaanse pizzaria vroeg een tafel om een Dönerpizza en waarom zu dat niet hadden. Eigenaar gooide ze er zowat uit.
Pizza Hawaii zou sowieso gewoon verboden moeten worden..quote:Op zondag 15 juli 2018 20:02 schreef derLudolf het volgende:
[..]
En terecht. Hoorde keer iemand die om wiskeysaus vroeg bij een echte pizzaria.
Wat ik dan weer niet snap is dat ze een pizza Hawaii op de kaart hebben staan.
Inderdaad. Ik zou het wel op de kaart zetten, maar dan voor ¤250 ofzoquote:Op zondag 15 juli 2018 21:17 schreef madam-april het volgende:
[..]
Pizza Hawaii zou sowieso gewoon verboden moeten worden..
Hoe reageert zo’n (mafkees van een) eigenaar daar dan op als hij meent dat schoenzool een prima gerecht is!?quote:
Liever dat dan dat je wilt bestellen en niemand komt je bestelling opnemen.quote:Op zondag 15 juli 2018 21:33 schreef Postbus100 het volgende:
Maar verder raak ik vooral gefrustreerd van horeca waar een serveerster alweer naast je tafeltje staat om de bestelling op te nemen, terwijl je nog overduidelijk in de kaart zit te kijken. En nee, in dat ene geval was het geen topdrukte... We waren de enige twee in het restaurant. Geef je gast de ruimte!!
Misschien, maar ik zat ook in een hoekje en moest maar wachten wat doorgeschoven werd. Anderen uit het gezelschap bestelden achteraf nog een ijscoupe...die hadden blijkbaar ook niet genoeg. Het leek alsof ze ter plekke even snel iets in elkaar draaiden, terwijl de high tea uitsluitend op voorbestelling is.quote:Op zondag 15 juli 2018 18:37 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ben je niet gewoon een heel grote eter?
Dat dus!quote:Op zondag 15 juli 2018 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Bij sterrenrestaurants ben ik nooit hongerig naar huis gegaan, bij restaurants die doen alsof wel
daar ging het foutquote:Op zondag 15 juli 2018 23:03 schreef Zana het volgende:
[..]
Misschien, maar ik zat ook in een hoekje en moest maar wachten wat doorgeschoven werd. Anderen uit het gezelschap bestelden achteraf nog een ijscoupe...die hadden blijkbaar ook niet genoeg. Het leek alsof ze ter plekke even snel iets in elkaar draaiden, terwijl de high tea uitsluitend op voorbestelling is.
Ik was laatst op een sjiek feestje bij iemand thuis, komt zelden voor, maar ok. Het begon om 16.00 uur tot in de late avond en ik schat dat er iets van 120 mensen aanwezig waren.
Om parkeerproblemen te voorkomen hadden die mensen een pendelbusje geregeld en er was zelfs een heuze WC unit geplaatst. De tuin was met een halfopen tent overdekt, mooi meubilair gehuurd en een cateringbedrijf geregeld met van die green eggs. Dat beloofte wat bij binnenkomst!
Volgens de gastheer zouden wij er twaalf gangen krijgen. Maar het waren echt van die mini hapjes die op een lepel of in zo een amuseschaaltje passen. Ik vond het echt lekker, maar niet iedereen houdt van seafood of pittige gerechten en helaas kwamen de medewerkers niet altijd langs ons tafel of kwamen niet terug, wanneer het dienblad aan tafel leegraakte. De kinderen die aan het spelen waren, werden sowieso overgeslagen en ook de mensen die even naar toilet of ergens anders waren, kregen niets. En er stond ook nergens iets om zelf te pakken.
Op gegeven moment ben ik maar wat stokbrood voor de kinderen gaan vragen en direct na mij volgden verschillende mensen van andere tafels mijn voorbeeld. Ook gingen vele al 19.00 of 20.00 uur weg.
Ik snap nog steeds niet wat er mis was of wat de bedoeling was. Het leek kwa eten meer op een receptie, maar dan zijn 12 hapjes wat veel. In een restaurant zou je van een 12 gangen menu waarschijnlijk het gevoel krijgen dat je uitgebreid hebt gegeten, maar nu had de hele familie achteraf nog echte trek en het feestje was op een tijdstip dat je een volledige avondmaaltijd zou verwachten, misschien zelfs nog met koffie en taart vooraf of een dessert achteraf.
Ik ben benieuwd wat de gastheer zelfs ervan vond, maar dat durf ik niet te vragen, en hij was volgens mij best druk met zijn gasten.
Het lijkt mij ook lastig, zo een feest geef je ook niet elke week en je moet maar afwachten, wat een cateringbedrijf en het personeel ervan maken.
Daarom altijd lekker naar een all you can eat gaan. Om 19u binnenkomen en pas weg gaan tot je scheel ziet van het bunkeren. Het leven is veel te kort om honger te moeten lijden.quote:Op zondag 15 juli 2018 23:03 schreef Zana het volgende:
[..]
Misschien, maar ik zat ook in een hoekje en moest maar wachten wat doorgeschoven werd. Anderen uit het gezelschap bestelden achteraf nog een ijscoupe...die hadden blijkbaar ook niet genoeg. Het leek alsof ze ter plekke even snel iets in elkaar draaiden, terwijl de high tea uitsluitend op voorbestelling is.
Ik was laatst op een sjiek feestje bij iemand thuis, komt zelden voor, maar ok. Het begon om 16.00 uur tot in de late avond en ik schat dat er iets van 120 mensen aanwezig waren.
Om parkeerproblemen te voorkomen hadden die mensen een pendelbusje geregeld en er was zelfs een heuze WC unit geplaatst. De tuin was met een halfopen tent overdekt, mooi meubilair gehuurd en een cateringbedrijf geregeld met van die green eggs. Dat beloofte wat bij binnenkomst!
Volgens de gastheer zouden wij er twaalf gangen krijgen. Maar het waren echt van die mini hapjes die op een lepel of in zo een amuseschaaltje passen. Ik vond het echt lekker, maar niet iedereen houdt van seafood of pittige gerechten en helaas kwamen de medewerkers niet altijd langs ons tafel of kwamen niet terug, wanneer het dienblad aan tafel leegraakte. De kinderen die aan het spelen waren, werden sowieso overgeslagen en ook de mensen die even naar toilet of ergens anders waren, kregen niets. En er stond ook nergens iets om zelf te pakken.
Op gegeven moment ben ik maar wat stokbrood voor de kinderen gaan vragen en direct na mij volgden verschillende mensen van andere tafels mijn voorbeeld. Ook gingen vele al 19.00 of 20.00 uur weg.
Ik snap nog steeds niet wat er mis was of wat de bedoeling was. Het leek kwa eten meer op een receptie, maar dan zijn 12 hapjes wat veel. In een restaurant zou je van een 12 gangen menu waarschijnlijk het gevoel krijgen dat je uitgebreid hebt gegeten, maar nu had de hele familie achteraf nog echte trek en het feestje was op een tijdstip dat je een volledige avondmaaltijd zou verwachten, misschien zelfs nog met koffie en taart vooraf of een dessert achteraf.
Ik ben benieuwd wat de gastheer zelfs ervan vond, maar dat durf ik niet te vragen, en hij was volgens mij best druk met zijn gasten.
Het lijkt mij ook lastig, zo een feest geef je ook niet elke week en je moet maar afwachten, wat een cateringbedrijf en het personeel ervan maken.
die zijn allemaal failliet en de slechte zijn overgeblevenquote:Op maandag 16 juli 2018 06:04 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Daarom altijd lekker naar een all you can eat gaan. Om 19u binnenkomen en pas weg gaan tot je scheel ziet van het bunkeren. Het leven is veel te kort om honger te moeten lijden.
Ik heb zo'n neus. En daarnaast bestaan er honden die je vanaf de andere kant van de ruimte ruikt.quote:Op zondag 15 juli 2018 23:30 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb werkelijk nog nooit iets geroken van onder de tafel van de buren. Lijkt me lastig zeg, zo'n goede neus!
Meestal niet. Ik proef heel veel, heb in gespecialiseerde smaakpanels gezeten. Blijkbaar heb ik een schepte smaak en reukzin.quote:Op zondag 15 juli 2018 23:30 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb werkelijk nog nooit iets geroken van onder de tafel van de buren. Lijkt me lastig zeg, zo'n goede neus!
SUMO Oriental aan de Kortekade moet je gaan. Dat is genieten, maatje.quote:Op maandag 16 juli 2018 08:52 schreef THEFXR het volgende:
[..]
die zijn allemaal failliet en de slechte zijn overgebleven
Dit doet me denken aan die x dat in Antwerpen de familie van de eigenaar een baby ging verschonen op één van de tafels in de zaak waar gegeten werd. Gelukkig hadden we het eten nog niet besteld. Direct opgestaan en de zaak uitgelopen. Sommige horeca uitbaters blijven je verbazen.quote:Op maandag 16 juli 2018 10:21 schreef Qarrad het volgende:
[..]
Ik heb zo'n neus. En daarnaast bestaan er honden die je vanaf de andere kant van de ruimte ruikt.Tenzij het een hulphond is, is er geen enkele reden om je hond mee te nemen. Ja, jouw gemak maar dat is geen reden om anderen ongemak te bezorgen. Ff de snackbar in is een ander verhaal maar in een restaurant...
Ik heb er trouwens in Scheveningen eens naast gezeten dat een halfnaakt kind zichzelf onderscheet en op de tafel even verschoond werd. De mensen waren echt heel verbaasd dat hen verzocht werd dan maar helemaal op te zouten aangezien ze niet de cognitieve vermogens hadden om te snappen dat dit niet kon. Zit je daar aan je eten in de strontlucht
quote:Op maandag 16 juli 2018 10:36 schreef Mariocash het volgende:
[..]
SUMO Oriental aan de Kortekade moet je gaan. Dat is genieten, maatje.
in de USA plegen ze fraude met hulphonden, dat ze het onterecht krijgen toegewezenquote:Op maandag 16 juli 2018 10:30 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Meestal niet. Ik proef heel veel, heb in gespecialiseerde smaakpanels gezeten. Blijkbaar heb ik een schepte smaak en reukzin.
Interessant om te doen! En je leert om veel minder vies te vinden. Heel grappig om te zien hoe groot de verschillen in olijfolie, chocolade of vruchtenyoghurt kunnen zijn.
Maar honden bij het eten. Bah. Dat vind ik echt smerig.
Oh dat is helemaal erg ja. Dan wil je niet weten wat er in de keuken gebeurt... ;Xquote:Op maandag 16 juli 2018 10:39 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Dit doet me denken aan die x dat in Antwerpen de familie van de eigenaar een baby ging verschonen op één van de tafels in de zaak waar gegeten werd. Gelukkig hadden we het eten nog niet besteld. Direct opgestaan en de zaak uitgelopen. Sommige horeca uitbaters blijven je verbazen.
Lekker poepbacteriën eten.quote:Op maandag 16 juli 2018 10:36 schreef Mariocash het volgende:
SUMO Oriental aan de Kortekade moet je gaan. Dat is genieten, maatje.
quote:Op zondag 15 juli 2018 16:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Neuh,
U heeft een gluten allergie? Sorry, maar wij kunnen niet garanderen dat er geen sporen van gluten in het eten zitten. Zelfde voor noten
Als je met bloem werkt in de keuken, is dat voor iemand met een allergie een groot risico, ook al zit er geen bloem in het gerecht.
Niet in een restaurant eten waar kinderen en honden komen.quote:Op maandag 16 juli 2018 10:21 schreef Qarrad het volgende:
[..]
Ik heb zo'n neus. En daarnaast bestaan er honden die je vanaf de andere kant van de ruimte ruikt.Tenzij het een hulphond is, is er geen enkele reden om je hond mee te nemen. Ja, jouw gemak maar dat is geen reden om anderen ongemak te bezorgen. Ff de snackbar in is een ander verhaal maar in een restaurant...
Ik heb er trouwens in Scheveningen eens naast gezeten dat een halfnaakt kind zichzelf onderscheet en op de tafel even verschoond werd. De mensen waren echt heel verbaasd dat hen verzocht werd dan maar helemaal op te zouten aangezien ze niet de cognitieve vermogens hadden om te snappen dat dit niet kon. Zit je daar aan je eten in de strontlucht
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |